Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 23, 2009 Xaxaxaxaxa, αυτά είναι γούστα! :D (και μου το είπαν τα παιδιά στο φροντιστήριο και δεν τα πίστευα ) Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 23, 2009 Σε λιγο θα βαλουν και την Ελβιρα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted January 23, 2009 Ένα νεαρό ζευγάρι, πολύ ερωτευμένο, αποφασίζει να παντρευτεί, όταν την τελευταία νύχτα πριν τον γάμο, συμβαίνει ένα τραγικό ατύχημα και σκοτώνονται. Βρίσκονται προ των πυλών του Παραδείσου, να συνοδεύονται από τον Αγιο Πέτρο. Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο νεαρός συναντιέται με τον Πέτρο και του λέει: - Αγιε μου, η αρραβωνιαστικιά μου και εγώ είμαστε πολύ ευτυχισμένοι εδώ στον Παράδεισο. Όμως, μας έχει λείψει πολύ η όλη διαδικασία, η τελετή του γάμου. Είναι δυνατόν, για κάποιον που ζει στον Παράδεισο να παντρευτεί κάποιον άλλον; Ο Αγιος Πέτρος τον κοιτάζει καλά και του λέει: - Λυπάμαι πολύ. Ποτέ ξανά δεν έχω ακούσει κάποιον άλλον να θέλει να παντρευτεί μέσα στον Παράδεισο. Πολύ φοβάμαι ότι αν το θέλετε πολύ, θα πρέπει να μιλήσετε με τον Παντοδύναμο Θεό. Μπορώ να σας κλείσω ένα ραντεβού σε δυό βδομάδες από σήμερα. Έφτασε η ημέρα του ραντεβού και οι δυό νέοι παρουσιάζονται εμπρός στον Παντοδύναμο. Του αναφέρουν το αίτημά τους. Ο Κύριος τους κοιτάζει σιωπηλά, σκέφτεται προβληματισμένα και τους λέει: - Ελάτε σε πέντε χρόνια από σήμερα. Εάν ακόμη θέλετε να παντρευτείτε, τότε θα σκεφτώ την επιθυμία σας. Πέντε χρόνια αργότερα, το ζευγάρι εμφανίζεται και πάλι. Η επιθυμία τους είναι ακόμη ζωντανή. Η εντολή του Θεού είναι ίδια: - Σε πέντε χρόνια, θα παρουσιαστείτε πάλι εμπρός μου. Τότε θα το συζητήσουμε και πάλι. Την τρίτη φορά, το ζευγάρι εμφανίζεται και πάλι στον Θεό. Ακόμη επιθυμούν να έρθουν σε κοινωνία γάμου. - Εντάξει λοιπόν. Μπορείτε να προβείτε σε γάμο. Αυτό το Σάββατο, στις 6.30 το απόγευμα, θα τελεστεί μια υπέροχη τελετή γάμου στην Κεντρική Εκκλησία του Παραδείσου. Αφήστε τις λεπτομέρειες σε μένα. Ο γάμος ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Όλοι οι καλεσμένοι ομολόγησαν ότι η νύφη ήταν πανέμορφη. Όλοι οι γνωστοί και μη, ήταν παρόντες στην τελετή. Ο Μωυσής έφερε σπάνια λουλούδια από τον Νείλο Ποταμό, ο Νώε έφερε σπάνια ορυκτά από την Μεσσοποταμία και οι μαθητές του Ιησού έκαναν μερικά θαύματα για να εντυπωσιάσουν τους παρευρισκόμενους. Ακόμη και ο Γκάντι εμφανίστηκε, έμεινε μόνο για λίγο και φορούσε τα πιο καλά του ρούχα. Όμως, το μαντέψατε... Μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα το παντρεμένο ζευγάρι, κατάλαβαν ότι έκαναν ένα φοβερό λάθος. Απλά, δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να ζουν παντρεμένοι. Έτσι, αποφάσισαν να κλείσουν ένα ακόμη ραντεβού με τον Θεό, για να του ζητήσουν ένα διαζύγιο στον Παράδεισο. Όταν ο Παντοδύναμος Θεός άκουσε το νέο αίτημά τους, βγήκε απο τις χλαμύδες του. Τους κοίταξε με ένα ανάμεικτο, γεμάτο οίκτο, αυστηρότητα, και απογοήτευση, βλέμμα και τους είπε: - Μα, είσαστε σοβαροί επιτέλους ή αστειεύεστε; Μας πήρε δέκα χρόνια να βρούμε ένα παπά που να έχει ανέβει στον παράδεισο, για να σας παντρέψει!!!! Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καιρό θα μας πάρει να βρούμε δικηγόρο!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted January 24, 2009 Μια μητέρα είχε τρεις κόρες, και οι τρεις παρθένες Παντρεύτηκαν και οι τρεις μαζί. Η μητέρα ανησυχούσε για την σεξουαλική απειρία τους και ήθελε να ξέρει πως περνάνε κατά την διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Τις έβαλε να υποσχεθούν ότι θα στείλουν μια κάρτα που θα έγραφε με υπονοούμενα πως είναι η εμπειρία τους. Η πρώτη έστειλε μιά κάρτα από την Ταιτή, 2 μέρες μετά τον γάμο. Έγραφε μόνο "Nescafé"! Η μητέρα έτρεξε στην κουζίνα και έβγαλε από το ντουλάπι ένα κουτάκι “Nescafe” Έγραφε "Good to the last drop”. Η μητέρα κοκκίνισε, αλλά ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της . Η δεύτερη έστειλε μια κάρτα από την Κυανή Ακτή, μια εβδομάδα μετά τον γάμο, που έγραφε: "Rothmans" Η μητέρα ήξερε τώρα τι να κάνει, έτρεξε πήρε ένα πακέτο τσιγάρα, και διάβασε: "Extra Long. King Size" Πάλι κοκκίνισε λίγο, άλλα ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της, Η τρίτη έφυγε για μήνα του μέλιτος στο Conflan Ste Honorine (δεν ξέρω τι είναι αυτό). Η μητέρα περίμενε μιά βδομάδα, δύο, τρεις... Τελικά, μετά από ένα μήνα, μια κάρτα έφτασε. Μόνο οι παρακάτω λέξεις ήταν γραμμένες, και αυτές με τρεμάμενο χέρι: "South African Airways" Η μητέρα άρπαξε ένα περιοδικό, ξεφύλλισε με ανυπομονησία τις σελίδες, και βρήκε την διαφήμιση της SAA Και η διαφήμιση έγραφε: "Ten times a day, Seven days a week, Both ways." Η μαμά λιποθύμησε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted January 26, 2009 Την περασμένη Παρασκευή 16 ανουαρίου στις 9:10 μμ, το Channel 4 έπαιξε την καινούρια διαφήμιση της εταιρείας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας T-Mobile. Η διαφήμιση είχε γυριστεί το πρωί της προηγούμενης μέρας στον σιδηροδρομικό σταθμό Liverpool Street, τον πιο όμορφο ίσως σταθμό του Λονδίνου, με τη συμμετοχή 400 χορευτών αλλά και του ανυποψίαστου κοινού, που αντέδρασε όπως ακριβώς περίμενε η T-Mobile, δηλ. βγάζοντας τα κινητά τους για να τραβήξουν βιντεάκια και φωτογραφίες, ενώ κάποιοι άρχισαν να χορεύουν. Το όλο σκηνικό γυρίστηκε με 10 κρυφές κάμερες, και κανείς από τους παρεβρισκόμενους, εκτός από τους χορευτές και τους υπάλληλους του σταθμού, δεν είχε ιδέα τι γινόταν. Όλες οι πρόβες είχαν γίνει νύχτα, τις ώρες που ο σταθμός δεν λειτουργεί. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο βιντεάκι που ακολουθεί. Η διαφήμιση παίχτηκε ταυτόχρονα στην τηλεόραση και στο YouTube. To απόφθευγμα στο τέλος είναι "Life's for sharing" που σημαίνει "η ζωή είναι για να την μοιράζεσαι" (με το κινητό σου, εννοείται). ” -B- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 26, 2009 Ψιψιψίνια & Κοκοψόψαρα Youtube Video ->Original Video Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted January 26, 2009 Δύο βιντεάκια που μ' αρεσαν πολύ (δεν ξέρω βέβαια αν έχουν ξαναπαιχτεί στο ίδιο topic ) --(Sorry δεν καταλαβα πως το ανεβασα δυο φορες ! ας το σβησει καποιος μοντ!) psycho cats Youtube Video -> Crying game Youtube Video ->Original Video Quote Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted January 26, 2009 ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ!!!!!!!! Αγαπητό PC- Solutions, Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα. Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0. Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος. Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition.... αλλά εις μάτην. Μια απελπισμένη γυναίκα. AΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ: Αγαπητή 'Απελπισμένη γυναίκα: Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη. Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση. Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία. ΠΡΟΣΟΧΗ * Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου 'Δυνατό ροχαλητό', που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση). * Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του λειτουργικού). Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές. Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate με την επιλογή 'εκτέλεση κατά την εκκίνηση' Με εκτίμηση - Ο admin ZOIN Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 26, 2009 Κάντε την παρακάτω άσκηση (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ!!!!) > > 1.Διαλέχτε έναν αριθμό μεταξύ 1 και 9 > 2.Πολλαπλασιάστε το με το 3 > 3.Προσθέστε 3 και πολλαπλασιάστε το με το 3 πάλι > 4.Τώρα έχετε ένα νούμερο με 2 ή 3 αριθμούς.(πχ 123) > 5.Προσθέστε αυτούς τους αριθμούς (1+2+3=6) > > > > > > > > > > > > ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ > ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΙΔΩΛΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ > ΑΠΟΛΥΤΑ > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >> > > > > > 1.ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΑΙΝΣΤΑΙΝ > 2.ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ > 3.ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ > 4.ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ > 5.ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ > 6.ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ > 7.ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ > 8.ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ > 9.CHRISTOSZ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΚΙΕΡ Μονοπρακτη κωμωδια σε σκι! 10.ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted January 27, 2009 Κάντε την παρακάτω άσκηση (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ!!!!)> > 1.Διαλέχτε έναν αριθμό μεταξύ 1 και 9 > 2.Πολλαπλασιάστε το με το 3 > 3.Προσθέστε 3 και πολλαπλασιάστε το με το 3 πάλι > 4.Τώρα έχετε ένα νούμερο με 2 ή 3 αριθμούς.(πχ 123) > 5.Προσθέστε αυτούς τους αριθμούς (1+2+3=6) > >> > ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ > ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΙΔΩΛΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ > ΑΠΟΛΥΤΑ > > > > 1.ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΑΙΝΣΤΑΙΝ > 2.ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ > 3.ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ > 4.ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ > 5.ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ > 6.ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ > 7.ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ > 8.ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ > 9.CHRISTOSZ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΚΙΕΡ Μονοπρακτη κωμωδια σε σκι! 10.ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ το παιχνίδι είναι σικέ....όποιον αριθμό και να επιλέξω... καταλήγω στο νούμερο 9 .... Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 27, 2009 Ααα... δεν ειπατε τιποτε για σικε. Στο σικε μπορω να παιξω κι εγω... Κάντε την παρακάτω άσκηση (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ!!!!)> > 1.Διαλέχτε έναν αριθμό μεταξύ 1 και 9 > 2.Πολλαπλασιάστε το με το 3 > 3.Προσθέστε 3 και πολλαπλασιάστε το με το 3 πάλι > 4.Τώρα έχετε ένα νούμερο με 2 ή 3 αριθμούς.(πχ 123) > 5.Προσθέστε αυτούς τους αριθμούς (1+2+3=6) > > > > > > > > > > > > ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ > ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΙΔΩΛΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ > ΑΠΟΛΥΤΑ > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >> > > > > > 1.ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΑΙΝΣΤΑΙΝ > 2.ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ > 3.ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ > 4.ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ > 5.ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ > 6.ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ > 7.ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ > 8.ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ > 9.CHRISTOSZ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΚΙΕΡ Μονοπρακτη κωμωδια σε σκι! >10.ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 27, 2009 Έπρεπε να βάλω τον Bode Miller να έβλεπες πως θα καμάρωνες :LOL: Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 27, 2009 Herman!! Herman Maier!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 27, 2009 Youtube Video -> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 27, 2009 muahaha καλό... το video wall με το all day soccer καναλι λείπει... Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 28, 2009 ITALIAN BOY'S CONFESSION 'Bless me Father, for I have sinned. I have been with a loose girl'. The priest asks, 'Is that you, little Joey Pagano?' 'Yes, Father, it is.' 'And who was the girl you were with?' 'I can't tell you, Father, I don't want to ruin her reputation' 'Well, Jo ey, I'm sure to find out her name sooner or later so you may as well tell me now. Was it Tina Minetti?' 'I cannot say.' 'Was it Teresa Mazzarelli?' 'I'll never tell.' 'Was it Nina Capelli?' 'I'm sorry, but I cannot name her.' 'Was it Cathy Piriano?' 'My lips are sealed. ' 'Was it Rosa Di Angelo, then?' 'Please, Father, I cannot tell you.' The priest sighs in frustration. 'You're very tight lipped, Jo ey Pagano, and I admire that. But you've sinned and have to atone. You cannot be an altar boy now for 4 months. Now you go and behave yourself.' Joey walks back to his pew, and his friend Franco slides over and whispers, 'What'd you get?' 'Four months vacation and five good leads. Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 28, 2009 Ένας πατέρας μπαίνει στο δωμάτιο της κόρης του, το βρίσκει άδειο με ένα γράμμα πάνω στο κρεβάτι. Αρχίζει να σκέφτεται τα χειρότερα και με τρεμάμενα χέρια ανοίγει το γράμμα και αρχίζει να διαβάζει: Αγαπητέ μου μπαμπά, λυπάμαι πολύ που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου πώ πως έφυγα με το καινούργιο μου αγόρι. Βρήκα επιτέλους την μεγάλη και αληθινή αγάπη!! Αχ! Να μπορούσες μόνο να τον έβλεπες.. είναι τόσο όμορφος με όλα του τα τατουάζ και τα piercing και τ όσο αγέρωχος πάνω στην μεγάλη και γρήγορη μηχανή του!!! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Επιτέλους είμαι έγκυος!! Ο Αμπντούλ λέει πως θα είμαστε μια χαρά στο τροχόσπιτό του καταμεσής στο δάσος και θέλει να κάνουμε πολλά παιδιά. Αυτό βέβαια είναι και το όνειρό μου! Ανακάλυψα επίσης πως η μαριχουάνα δεν κάνει κανένα κακό! Γι' αυτό αποφασίσαμε με τον Αμπντούλ να την καλλιεργούμε για εμάς και τους φίλους μας, για όταν θα ξεμένουν από κοκαΐνη και έκσταση. Εν τω μεταξύ, ελπίζω η επιστήμη να βρεί σύντομα την θεραπεία για το AIDS και να μπορέσει ο Αμπντούλ να γίνει καλά. Το αξίζει! Μπαμπάκα μου δεν θέλω να ανησυχείς για μένα. Είμαι πια 15 ετών και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου. Κι έπειτα, ο Αμπντούλ είναι τόσο δυνατός και σοφός με την πείρα των 44 χρόνων του. Με καθοδηγεί και με συμβουλεύει με τον καλύτερο τρόπο για τις επιλογές μου, όπως για την επιλογή μου να ασπαστώ τον ισλαμισμό. Ελπίζω να έρθω να σε βρώ σύντομα, έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις τα εγγονάκια σου! Το λατρεμένο σου κοριτσάκι. Υστερόγραφο: πλάκα σου κάνω μπαμπά, είμαι στους γείτονες! Απλά ήθελα να σου πω πως στη ζωή υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από τον σχολικό έλεγχο που θα βρεις στο κομοδίνο!!!! Σ'αγαπώ!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 29, 2009 Πάει ένας εικοσάρης για ψάρεμα δίπλα σε έναν παππού ογδοντάρη. Μετά από δύο ώρες το καλάθι του παππού έχει στο ψάρι ενώ του εικοσάρη ούτε λέπι! - "Παππού", τον ρωτάει, "τι δόλωμα βάζεις;" - "Γαρίδα, παιδί μου", απαντάει ο παππούς. Την άλλη μέρα, πάλι o εικοσάρης φορτωμένος με γαρίδες δίπλα στον παππού, αλλά πάλι ούτε λέπι, ενώ ο παππούς τίγκα στο ψάρι! - "Ρε παππού τι δόλωμα βάζεις;", ξαναρωτά ο εικοσάρης. - "Μαρίδα, παιδί μου", απαντά ο παππούς. - "Και πως ξέρεις ποιά μέρα τα ψάρια θα τσιμπήσουν με γαρίδα και ποια μέρα με μαρίδα;" - "Α, είναι πολύ απλό! Όταν σηκώνομαι το πρωί και το πουλί μου γερνει δεξιά, βάζω γαρίδα. Αμα γέρνει αριστερά, βάζω μαρίδα. Εσένα άμα ξυπνάς το πρωί, πως είναι το πουλί σου;" - "Εμένα είναι όρθιo!", απαντάει ο εικοσάρης. Και ο παππούς: - "Καλά μαλ...ας είσαι και έρχεσαι για ψάρεμα;" -------------------------------------------------------------------------------- Ένας τύπος νιώθει κουρασμένος και άρρωστος και πηγαίνει στον γιατρό. Αφού υποβάλλεται στις απαιτούμενες εξετάσεις, περνάει από το γραφείο του γιατρού για να μάθει τι έχει. - "Λοιπόν, γιατρέ μου;" ρωτάει ο ασθενής. Ο γιατρός κομπιάζει και δείχνει να δυσκολεύεται. - "Ξέρεις, παιδί μου... η ζωή και ο θάνατος είναι αλληλένδετα... και..." - "Άκου να δεις, γιατρέ, δεν χρειάζομαι τέτοιες βλακείες!! Θέλω να μου πεις σταράτα τι έχω και πόσος χρόνος ζωής μου απομένει! Αν έχω ακόμα τρεις μήνες να ζήσω, πρέπει να το ξέρω από τώρα για να κανονίσω να πάω στις Μπαχάμες με την κοπέλα μου. Αν έχω έξι μήνες να ζήσω, μπορώ να πάω τους τρεις μήνες με την κοπέλα μου και τους άλλους τρεις στο Λας Βέγκας με τον κολλητό μου. Λέγε, πόσο καιρό έχω ακόμα;" Οπότε ο γιατρός γυρίζει και του λέει: - "Γιατί δεν πας καλύτερα με τη γιαγιά σου μέχρι το Λουτράκι;" Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 31, 2009 The end of civilisation. Youtube Video ->Original Video Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 1, 2009 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝΟΠΩΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ (ΑΛΠΕΙΣ) ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 2, 2009 Youtube Video ->Original Video Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
geoka 0 Report post Posted February 2, 2009 απίστευτα τα βιντεκια.έλιωσα στο γέλιο!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
geoka 0 Report post Posted February 2, 2009 Η ακόλουθη είναι μια πραγματική ερώτηση που δόθηκε πριν χρόνια στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο στο τμήμα χημικών μηχανικών. Η απάντηση ήταν τόσο εμβριθής ώστε ο καθηγητής την τοιχοκόλλησε στον πίνακα ανακοινώσεων και έκτοτε έχει γίνει θρύλος. >Ερώτηση: Η κόλαση είναι εξώθερμος (αποδίδει θερμότητα) ή ενδόθερμος; (απορροφά θερμότητα); >Οι περισσότεροι φοιτητές τεκμηρίωσαν τις απαντήσεις τους χρησιμοποιώντας τον νόμο του Boyle, (τα αέρια ψύχονται όταν εκτονώνονται και θερμαίνονται όταν συμπιέζονται) ή κάποιο παραπλήσιο φυσικό νόμο. Ένας όμως φοιτητής, έδωσε την ακόλουθη απάντηση: Αρχικά, πρέπει να ξέρουμε πως μεταβάλλεται η μάζα της κόλασης, συναρτήσει του χρόνου. Άρα, πρέπει να γνωρίζουμε τον ρυθμό μετακίνησης των ψυχών πρός την κόλαση καθώς και τον ρυθμό αποχώρησης από αυτήν. Πιστεύω πως ασφαλώς μπορούμε να υποθέσουμε ότι άπαξ και μία ψυχή εισαχθεί στην κόλαση, δεν θα αποχωρήσει ποτέ. Έτσι λοιπόν, καμία ψυχή δεν φεύγει. >Όσο για τον αριθμό των ψυχών που εισέρχονται στην κόλαση, ας εξετάσουμε τις διάφορες θρησκείες που υπάρχουν στον κόσμο σήμερα. Μερικές από αυτές τις θρησκείες, διακηρύσσουν ότι όσοι δεν είναι μέλη τους, τους περιμένει η κόλαση. Εφ' όσον υπάρχουν περισσότερες από μία τέτοιες θρησκείες και οι άνθρωποι δεν ανήκουν σε περισσότερες από μία θρησκείες, προκύπτει ότι όλες οι ψυχές, πηγαίνουν στην κόλαση. Λαμβάνοντας τους ρυθμούς γεννήσεων και θανάτων ως έχουν, μπορούμε να αναμένουμε ότι ο αριθμός των ψυχών στην κόλαση, αυξάνεται με εκθετική μορφή. >Τώρα, παρατηρούμε τον ρυθμό μεταβολής του όγκου στην κόλαση διότι ο νόμος του Boyle ορίζει ότι προκειμένου η θερμοκρασία και η πίεση στην κόλαση να παραμείνουν σταθερές, ο όγκος οφείλει να αυξάνεται καθώς προστίθενται ψυχές. Αυτό μας δίνει δύο πιθανότητες: >1. Αν η κόλαση διογκούται με ρυθμό μικρότερο από τον ρυθμό εισαγωγής των ψυχών σε αυτήν, τότε η θερμοκρασία και η πίεση στην κόλαση θα αυξάνεται έως ότου αυτή εκραγεί. >2. Βεβαίως, αν η κόλαση διογκούται με ρυθμό γρηγορότερο από τον ρυθμό εισόδου των ψυχών σε αυτήν, τότε η θερμοκρασία και η πίεση θα μειώνονται έως ότου η κόλαση παγώσει. >Τι από τα δύο ισχύει λοιπόν: Αν αποδεχθούμε αυτό που είπε κάποια πρώην μου προς εμένα, κατά την διάρκεια του πρώτου έτους, ότι "...θα είναι μία παγωμένη μέρα στην κόλαση πριν κοιμηθώ μαζί σου..." και συνυπολογίσω το γεγονός ότι συνεχίζω να μην έχω πετύχει να έχω σεξουαλικές σχέσεις μαζί της, τότε η 2η πιθανότητα δεν μπορεί να ισχύει και έτσι, είμαι σίγουρος ότι η κόλαση είναι εξώθερμη και δεν θα παγώσει." >Ο φοιτητής έλαβε το μοναδικό 10 (άριστα)... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 2, 2009 A-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο! :LOL: Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
geoka 0 Report post Posted February 2, 2009 ΔΥΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ. - ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΡΓΟ, ΤΟΥ ΛΕΝΕ, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ???? - Ε ΝΑ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.... - ΜΑ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΕΡΝΑΣ ΠΙΑ ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ?? - ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΕ ΝΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ - ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ? ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, Η ΤΟΥΜΠΑ, ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΝΤΟΥ, Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.... ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ????? - ΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ. ΒΛΕΠΩ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ! ΜΥΡΙΖΩ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΩ.. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΠΟΙΗΜΑΤΑ! - ΠΟΙΗΜΑΤΑ......??? ΠΟΙΟΣ ΕΣΥ ??? Ο ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ???!!! * ΝΑΙ, ΝΑ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΝΑ.. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ : TO ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΠΙΝΩ ΟΛΗ Η ΦΥΣΗ ΑΝΘΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ... Γ@ΜΙ€ΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ...... Quote Share this post Link to post Share on other sites