stormbringer 1 Report post Posted February 10, 2014 alert για πεμπτη παρασκευή στη βασίλω τι θα παίξει? η πέμπτη δείχνει καλή από αέρα. φοβάμαι μην βραχούμε όμως (αραιή χιονόπτωση δεν μας πειράζει)... 1 Quote ΘΕΟΔΟΣΗΣ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted February 10, 2014 http://www.nytimes.com/2014/02/08/opinion/sunday/the-end-of-snow.html αν είναι ασχετο, ας αναλλάβουν δραση η mods 2 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted February 10, 2014 Καλημέρα σε όλους, ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 10-02-2014 ΕΩΣ 16-02-2014 Με καλές καιρικά συνθήκες ξεκινάει η βδομάδα. Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη με βροχές και τοπικές μπόρες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Βελτιωμένος o καιρός την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο. Αναλυτική πρόγνωση και μεσοπρόθεσμος σχολιασμός: http://www.youweather.com/article.php?id=177&cid=3157 Αναμένω με τεράστιο ενδιαφέρον την επόμενη βδομάδα. 2 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted February 10, 2014 φέτος η ελπίδα ειναι το πιο πολύτιμο χιονοδρομικό εργαλείο... αυτό είναι το σωστότερο γιατί όπως φαίνεται πάμε για ανοιξιάτικο σκηνικό.....και δεν θα με πείραζε καθόλου αν υπήρχε αρκετό χιόνι παντού. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 10, 2014 Μικ βγηκε σκιακι για τεταρτη κ πεμπτη παρνασσο.πως το βλεπεις; Quote Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted February 10, 2014 Αναμένω με τεράστιο ενδιαφέρον την επόμενη βδομάδα. Eμείς να δεις! Το τριήμερο της Κ. Δευτέρας στο Καρπενήσι θα κάνουμε σκι με τους πιτσιρικάδες ή θα κόβουμε παπαρούνες και μαργαρίτες (οεο..)? Γιώργος Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted February 10, 2014 (edited) Όποιος θέλει να λιώσει στο σκι ανεβαίνει ΠαρνασσοΚαλάβρυταΒασιλίτσαΚαιμακ λοιπόν που είναι κομπλέ και απολαμβάνει, παρά τις θερμοκρασίες τέτοια εποχή θα έχει υπεραρκετές ώρες καλού σκι. Mέχρι την Καθαρά Δευτέρα μπορεί και να έχουν θαφτεί στο χιόνι τα βουνά μας, υπομονή... Και αύριο θα ανέβαινα για σκι Παρνασσοκαλάβρυτα, η Τετάρτη έχει μια μικρή επιφύλαξη μιας και θα κλέινει ο καιρός θα το δούμε αύριο καλύτερα. Για να ετοιμαζόμαστε για πιθανότητα πουδροντόινγκ Πέμπτη ή Παρασκευή οριακές θερμοκρασίες αλλά με θετική σκέψη θα κάτσει. Κάτι μου λέει ότι πάμε για ένα (το πρώτο) υπέροχο Σαββατοκύριακο με λιακάδες στα παραπάνω χιονοδρομικά να λιώσουμε πάλι στο σκι στις όμορφες εικόνες. Κάποια σχόλια ότι τέλειωσε η σεζόν τα απαντάμε με τη φράση : "Ανεβείτε για στα υπέροχα βουνά μας ΤΩΡΑ" ...και το ανάλογο link διαλέχτε http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=16368&st=1380 http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=16371&st=400 http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=16370&st=1100 http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=16375&st=440 Και εγώ θέλω 30 μέρες πούδρα όπως πέρσι αλλά το σκι είναι σκι και τα βουνά είναι πανέμορφα Edited February 10, 2014 by ΜΙΚ 8 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted February 10, 2014 (edited) Κάτι μου λέει ότι πάμε για ένα (το πρώτο) υπέροχο Σαββατοκύριακο με λιακάδες στα παραπάνω χιονοδρομικά να λιώσουμε πάλι στο σκι στις όμορφες εικόνες. Kι εμένα κάτι μου το λέει..οπότε μάλλον πάμε για ΧΚΚ το Σάββατο! Έχω τάξει και στον μικρό Στύγα για πρώτη φορά φέτος με τόσα 10άρια που έφερε!!! Γιώργος Edited February 10, 2014 by GPILOT 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted February 10, 2014 Mέχρι την Καθαρά Δευτέρα μπορεί και να έχουν θαφτεί στο χιόνι τα βουνά μας, υπομονή... Έτσι, έτσι..υπομένουμε..ελπίζουμε..πιστεύουμε..προσευχόμαστε! Γιώργος 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 10, 2014 Τετάρτη έχει Βασιλίτσα και Σάββατο Καϊμάκι. Καλό μου λιώσιμο Μιχάλη πως την βλέπεις την Τετάρτη;;; Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted February 11, 2014 Aύριο θα ανέβαινα ΠαρνασσοΚαλάβρυταΒασιλίτσαΦάνη νωρίς νωρίς κάποια στιγμή θα κλείσει ο καιρός όμως. Τι ώρα ακριβώς μη ρωτάτε αλλά προλαβαίνεις άνετα να κάνεις κάποιες ώρες. Επίθεση ψυχρού μετώπου με χιονοκαταιγίδα ή απλά βροχή χαμηλά έχει ελπίδες να βάλει και καλό χιονάκι και να πάμε για πουδροντόινγκ Πέμπτη, αλλά μάλλον θα φανεί στις webcams οι θερμοκρασίες είναι πάρα πολύ οριακές. Πολύ πιθανό και τα 3 βουνά να είναι κομμένα στα δύο με χαμηλά βροχή όπως και τα "χαμηλά" χκ να φάνε μόνο βροχή. Περίεργες και η Πέμπτη και η Παρασκευή από ομίχλη θα τις δούμε καλύτερα αύριο αλλά δεν θα κανόνιζα δουλειές μοιάζουν μέρες για σκι. Πάμε για ένα υπέροχο καθαρό ηλιόλουστο χωρίς αέρα με χαμηλές θερμοκρασίες Σαββατοκύριακο, παρακαλάτε να μείνει η πρόγνωση(θα μείνει θα μείνει). Η επόμενη βδομάδα μοιάζει αρκετά ζεστή και είναι λίγο δράμα η τάση για αυτό λέω ανεβείτε τώρα που γυρίζει, αλλά γενικά για τη συνέχεια μετά τις 23 όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά ακόμα και να μας θάψει στο χιόνι... 7 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted February 11, 2014 (edited) Πάμε για ένα υπέροχο καθαρό ηλιόλουστο χωρίς αέρα με χαμηλές θερμοκρασίες Σαββατοκύριακο, παρακαλάτε να μείνει η πρόγνωση(θα μείνει θα μείνει). Θα μείνει, θα μείνει Edited February 11, 2014 by itiotis 5 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 11, 2014 Eμείς να δεις! Το τριήμερο της Κ. Δευτέρας στο Καρπενήσι θα κάνουμε σκι με τους πιτσιρικάδες ή θα κόβουμε παπαρούνες και μαργαρίτες (οεο..)? Γιώργος Αν δε ρίξει κ άλλο , μάλλον για παπαρούνες σας βλέπω μετα τη βροχή που έριξε . Νέα ενημέρωση τη Κυριακή .... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted February 11, 2014 Η Παρασκευούλα συνεχίζει άρα να μοιάζει δυνατή... Ωραία. 1 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted February 11, 2014 Αν δε ρίξει κ άλλο , μάλλον για παπαρούνες σας βλέπω μετα τη βροχή που έριξε . Νέα ενημέρωση τη Κυριακή .... Θα γυρίσει..θα γυρίσει..και θα μας κάνει ένα τέλειο τριήμερο με 1-2 μέτρα χιόνι παντού! Γιώργος 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 11, 2014 Αυτο περιμένω κ εγω γιατι το έχω σαν βάση.... Θα χαρώ να σας δώ απο κοντά... Φιλικά Δημήτρης... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 11, 2014 Τώρα θα σας την σπάσω και θα χαλάσω το καλό karma, αλλά φέτος μας έχει κυριολεκτικά @#$%ει με τις ζέστες. ΕΛΕΟΣ. 4 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted February 11, 2014 Τώρα θα σας την σπάσω και θα χαλάσω το καλό karma, αλλά φέτος μας έχει κυριολεκτικά @#$%ει με τις ζέστες. ΕΛΕΟΣ. +1.000! αυτό προσπαθώ να πω καιγώ, αλλά.....Να συμπηρώσω ότι 19 Ιανουαρίου έκανα σκι στις άλπεις στα 1.800 με +8 βαθμούς. Οχι συνηθισμένα πράγματα για χειμώνα. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted February 11, 2014 (edited) Πάλι εγώ που ψάχνω τις καθημερινές! :-) Με αισιόδοξη σκέψη, περιμένω γνώμη (μέχρι Τετάρτη βράδυ :-P) για την καλύτερη "ανέβα" μέρα για Παρνασσό διαλέγοντας ανάμεσα σε Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14/2. Ή, ίσως, καμία από τις 2 και να περιμένω από βδομάδα; Ευχαριστώώώ! Edited February 11, 2014 by Lili Quote Share this post Link to post Share on other sites
Master Chief 95 Report post Posted February 11, 2014 (edited) Άντε να βάλει κι ο Παρνασσός κανένα 1+1 δώρο την Παρασκευή σαν τα Καλάβρυτα! Edited February 11, 2014 by Master Chief Quote Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted February 11, 2014 (edited) Τώρα θα σας την σπάσω και θα χαλάσω το καλό karma, αλλά φέτος μας έχει κυριολεκτικά @#$%ει με τις ζέστες. ΕΛΕΟΣ. 1-2 μέτρα είπα? Λάθος..2-3 μέτρα εννοούσα!! Γιώργος Σημείωση: Πάντως σαν εκδρομή στο βουνό/φύση/κοψίδια το Καρπενήσι και οι γύρω περιοχές δεν παίζονται. Οπότε είτε έτσι είτε αλλιώς καλά θα πέρασουμε. Τώρα αν έχει κι αυτά τα 2-3 μέτρα..λέμε τώρα..ακόμα καλύτερα! Edited February 11, 2014 by GPILOT Quote Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted February 11, 2014 Εγώ προτείνω ομαδική προσευχή στον Άγιο Βαλεντίνο μπας και αλλάξει τίποτα. Έλεος με τη ζέστη πια ειδικά σε συνδυασμό με την τραγική υγρασία της Πάτρας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 11, 2014 Εγώ προτείνω ομαδική προσευχή στον Άγιο Βαλεντίνο μπας και αλλάξει τίποτα. Και αλλο σεξ; Όπως λένε μια εχει μαμησει ο καιρός, ποσο ακομα; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted February 12, 2014 (edited) Νομίζω ότι η κουβέντα θα καταλήξει στο ομαδικό σεξ αλλά ας μείνουμε στο θέμα γιατί ο Λάππας καραδοκεί.... Μούμπλε μούμπλε για άυριο αν θα έχει ομίχλη και σήμερα το απόγευμα τι και αν θα ρίξει το ψυχρομετωπάκι και αν θα είναι χιόνι ή βροχή και μέχρι πιο ύψος. Πρέπει να είσαι αρκετάς γκαντέμης να έχει αρκετές ώρες ομίχλη με πιο επικίνδυνη την Βασιλίτσα, γενικά θα ανέβαινα, τώρα αν θα έχει φρέσκο ή βρεγμένο μη ρωτάτε μπορεί να έχει και τα δύο. Στις webcam το βράδυ. Παρασκευή μια χαρά φαίνεται αλλά να το ξαναδούμε αύριο γιατί στην Νότια Ελλάδα η πιθανότητα για ομίχλη είναι λίγο πάνω από το 0. Καιμάκ Βασιλίτσα μοιάζει υπέροχη μέρα. Παρασκευή απόγευμα έχουμε ένα αβαθές χαμηλό να περνάει από Κρήτη το οποίο επίσης έχει ελπίδες να ρίξει κάποιο χιόνι ψηλά και πάμε ευτυχώς για ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για σκι με άπνοιες και λιακάδες. Επειδή η προοπτική είναι για ζέστες ανεβείτε τώρα που είναι μια χαρά τα 4 βουνά δεν εγγυώμαστε ότι θα τα ξαναβρείτε σύντομα τόσο καλά. Όταν τα Καλάβρυτα έχουν Νότιο πάνω από 20 στο sf καθημερινή δεν ξεκινάς φέτος τέλος. Σαββατοκύριακο μετάνε αλλιώς τα ανεμόμετρα Edited February 12, 2014 by ΜΙΚ 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted February 12, 2014 Σαββατοκύριακο μετράνε αλλιώς τα ανεμόμετρα Μόνο στην Ελλάδα... Αν και φαίνεται να έχει ομιχλούλα αύριο στο Χ.Κ.Κ., θα ποντάρω στην Πέμπτη μιας και Παρασκευή (λίγο ο ήλιος, λίγο 1+1, λίγο ο Άγιος Βαλεντίνος...) θα έχει κόσμο πάνω! Σίγουρα θα φρεσκάρει από τη μέση και πάνω που είναι και το ενδιαφέρον της υπόθεσης! Λογικά, θα μπορέσουμε να οργώσουμε φρέσκο πράμα... αρκεί να βλέπουμε! Quote Share this post Link to post Share on other sites