Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted June 25, 2015 Για να καταλαβω ρε παιδια ποσες καμπινες θα υπαρχουν Αν έχω καταλάβει καλά, θα μπουν 3 τηλεκαμπίνες. Μια στην 7, μια στην 6 και μια στον Ερμή. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted June 25, 2015 Αν έχω καταλάβει καλά, θα μπουν 3 τηλεκαμπίνες. Μια στην 7, μια στην 6 και μια στον Ερμή. 6 με Ερμη combi. Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,433 Report post Posted June 25, 2015 6 με Ερμη combi. Ηνίοχος (6) και Ερμής θα είναι απλά back to back (κοινός τερματισμός) και όχι συνδιασμένα. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted June 25, 2015 7 και 6 δεν θα ειναι επίσης back to back? Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted June 25, 2015 (edited) 7 και 6 δεν θα ειναι επίσης back to back? αν δεν δω φωτο απο πάνω, δεν μπορω να πω... υπάρχει back to back και αχ βαχ περπάτα..... η παρακάτω ειναι η μοναδικη φωτο που εχω απο το πάνω της 7, απο το parnassos.gr αν βγαζεις άκρη... Edited June 25, 2015 by vro <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted June 25, 2015 Αν δεν είναι, ένα tow rope 50 μέτρων σαν του φαλακρού λύνει το πρόβλημα σχετικά φτηνά και εύκολα. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted June 25, 2015 μμμ... ας το πω, χρωσταω στο χιονοδρομικο... ενα <μπανανάκι> την περασμενη σεζον πηγα να πάρω το... μικρό λιφτ στον προφήτη αφου εσπασα το μπανανάκι, έπεσε και η ασφάλεια.... το βασικό ειναι να υπάρχει χιονι-κατηφόρα στην συνδεση 7 με 6, το ανάποδο θα ειναι-οταν δεν υπάρχει χιονι για κάτω- πάντα περπάτα (οπως ειναι και τωρα) <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,433 Report post Posted June 26, 2015 7 και 6 είναι σε απόσταση μεταξύ τους. Η 7 αποβιβαζει στο σαλέ Φτερολακας (κάτω επίπεδο) ενώ η 6 ξεκινά στα αριστερά από το σπιτάκι της 10. Προβλέπεται χιονοδρομικός διάδρομος μεταξύ των. Τι θα γίνει, ένας Θεός το ξέρει. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted June 26, 2015 "Χιονοδρομικός διάδρομος"; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,433 Report post Posted June 26, 2015 "Χιονοδρομικός διάδρομος"; Στενή κατηφόρα με χιόνι Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted June 26, 2015 Το να το κατέβεις δεν ειναι προβλημα. Το θεμα ειναι να το ανέβεις. Θα μου φανεί πολυ περίεργο αν στο αναβαθμισμένο σαλέ (πλέον τερματισμός της 7,) δεν υπαρχει τρόπος να φτάσεις από την 6 ή την περιφερειακή χωρις να περπατάς την ανηφόρα με τα πέδιλα στον ώμο. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted June 26, 2015 πάντως και πριν δεν υπήρχε, ενας λογος που δεν βόλευε και η καφετέρια -για τους χιονοδρόμους. Τα 2 τελευταία χρονια που εκλεισε και ο δρόμος ,όλοι στην καντινα την βγαζαμε, ενω πριν που ανεβαζαμε το τουτου πάνω, το ντυσιμο γινόταν διπλα στο τζακι και ο πρωινός καφες ηταν...υποχρεωτικός. χειμώνας το 1981 (νομιζω, μπορει και 80...), πρωτη μου επίσκεψη, μεγαλεία, χιόνι να φαν και οι κότες, οι εξπερ σκιερ πέρναν φόρα στο τελειωμα της 6 και μπαιναν με τα σκι μεσα στο ισογειο. Ψαχνω να βρω φωτο, τζιν παντελόνι,μπουφαν καρω και σκι χωρις στοπερ... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted June 26, 2015 (edited) Ένας μη-εξπέρ μικρός Phaethon στα τέλη του '80, από την άλλη, κατέβαινε σους το τελευταίο κομμάτι της 6 επειδή είχε χάσει μερικές στροφές και φρέναρε ευτυχώς λόγω ανηφόρας λίγο πριν χτυπήσει τις καρέκλες/σεζλονγκ που βρίσκονταν στο πάνω μέρος της πλαγιάς... Μεγάλες στιγμές Edited June 26, 2015 by PhaethonF1 1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted June 26, 2015 Ο μόνος τρόπος να έχει τύχη το σαλέ της Φτερόλακας είναι να ανεβαίνεις χωρίς περπάτημα πάνω, είτε με tow rope, είτε με κυλιόμενο διάδρομο. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted June 26, 2015 απο τα ανεβάσματα του panpanou στο γιουτούμπι 4 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted June 26, 2015 και ανοιξιάτικο 3 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted June 26, 2015 30 χρόνια μετά άλλα παιδάκια... 5 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted June 27, 2015 "Το αίσθημα της απελευθερώσεως...."χα-χαχαχαχαχαχαα Ρε έχω πεθάνει από το σπικάζ!!! Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted June 27, 2015 aab τρέχα να προλάβεις να πάρεις φώκιες. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted June 27, 2015 Τι εννοείς; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted June 27, 2015 Τι εννοείς; σιγά μην ανοίξει.... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted June 27, 2015 εγώ θα έλεγα σιγά μην τελειώσει ........ τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,433 Report post Posted June 27, 2015 aab τρέχα να προλάβεις να πάρεις φώκιες. Το να ετοιμάσω το βιογραφικό μου μου φαίνεται πιο σοφή επιλογή. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted June 27, 2015 νόμιζα οτι εισαι (σχεδόν) συνταξιουχος.... διπλοθεσίτης λοιπόν, και εργαζόμενος και πατέρας-χορηγός, υπάρχουν θεσεις στην golgotha sa.... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites