vangelis_k 4,473 Report post Posted January 1, 2015 Τι ενοείς καλύτερα?? www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 1, 2015 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι αύριο το πλάνο είναι να ανοίξει και η Φτερόλακα. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 1, 2015 Το ερώτημα λοιπόν είναι: Πάμε για Παρασκευή να τα φάμε "σχετικά" φρέσκα (αν και φυσημένα), ή περιμένουμε Σάββατο που λογικά θα έχουν περισσότερη όρεξη να το δουλέψουν; Δεν έχουμε τον Πάνο Δρίβα πάνω και δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted January 1, 2015 αν καταλαβα καλα στις 2 σημερα 40+ χλμ /ωρα ΑΒΑ στα 1950, ε πολυ ειναι, ουτε το αυγο θα ανοιγε <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 1, 2015 ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ :D :D Με τα φαρδιά σας παρακαλώ :thumbup: 1 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted January 1, 2015 (edited) χρηστο φρεσκα μονο μες στα δενδρα, αλλιως φυσημένα. φοβαμαι αυριο θα εχουμε 2 χιονοδρομικα ενα με καμπινα και αιολο στα κελαρια και ενα με 7 και 10 φτερο. το ελαχιστο που μπορει να κανει το χιονοδρομικο ειναι να ενημερωσει για την κατασταση του εξαπλου... για αερα και ομίχλη δεν μπορει να ειναι υπευθηνο, αλλα τι στο καλο δεν ξερει αν εχει παγοποιηση στο εξαπλο? Edited January 1, 2015 by vro 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 1, 2015 Μην ξεχνάμε ότι θέλει να πάρει και το 30άρι οπότε πιστεύω να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους...... www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted January 1, 2015 (edited) συμφωνα με το snowreport (αναμενω το επισημο χιονοδρομικο) το χιονι ειναι πιο πολυ στην φτερο θα ανοιξει 7, 10, 14 στα κελαρια καμπινα, εξαπλο, διπλο. απο πιστες στα κελαρια χιονι εχει η καθοδος στα 1750, τραβερσα απο εξαπλο αριστερα για διηανειρα και το διπλο γενικα. οχι καλα τα νεα... προσοχη οποιος θελει να ενεργοποιησει την 80 αρα πρεπει ΠΡΩΤΑ να παει κελάρια. Edited January 1, 2015 by vro <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 1, 2015 Άρα δεν κράτησε αρκετό χιόνι για να λειτουργήσει σωστά όλο το χιονοδρομικό. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 1, 2015 Προχθές ήταν να δουλέψει και ο Ηρακλής (δεν δούλεψε λόγω αέρα) και Περικλής....... ή τους πήρε το χιόνι ο αέρας ή δεν είναι σωστή η πληροφόρηση ας περιμένουμε και την ενημέρωση του Χ/Κ εάν βεβαίως υπάρξει...... www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted January 1, 2015 Τι ενοείς καλύτερα?? ανεβαινα αμφικλεια ,και 2-3 φορες κατεβηκα απραγος γτ δεν ειχαν ανοιξει δρομο,ή θα μ τυχαινε να ειμαι πισω απο εκχιονιστικο και θα ετρεχα με 2χμλ ανα 2ωρο χδ ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 1, 2015 Ναι πράγματι ίσχυε.... για φέτος μεχρι στιγμής πάνε καλύτερα τα πράγματα..... αν έχεις χιονολάστιχα δεν έχεις πρόβλημα !! και σαφώς έχει πολύ λιγότερη κίνηση !! και σχεδόν καθόλου άσχετους που κλείνουν τους δρόμους !!!!! 2 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 1, 2015 Καλη χρονια να εχουμε! Αν και καλαβρυτα ειναι καλυτερα απο θεμα χιονιου, θα προτιμησω παρνασσο για το πρωτο τσουλημα της σαιζον.... ελπιζω φετος να δουλεψουν και τα δυο με σωστη ενημερωση και σεβασμο στον πελατη.... Τα λεμε πανω! Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 1, 2015 Η ενημέρωση του Vro είναι σωστή. Δεν κράτησε πολλά. Share this post Link to post Share on other sites
george A. 89 Report post Posted January 1, 2015 και γω θα ανεβω αυριο με την ελπιδα να τσουλησουμε λιγο...δεν περιμενω και παρα πολλα..οτι κανουμε που λεει..καλη χρονια σε ολους! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 1, 2015 (edited) Σύμφωνα με τον Σωτήρη: Το ξύρισε το χιόνι ψηλά οπότε οι πίστες του Βάκχου μάλλον δεν παίζουν. Θα δουλέψουν Βάκχος Αίολος στανταρ και με τον διάδρομο που βγαίνει Περικλή θα πέφτουμε στον Αίολο και ότι χιόνι έχει η πίστα η πίστα του Περικλή που ψηλά είναι ξυρισμένο. Άφθονο χιόνι πιο χαμηλά μέσα στον Αίολο έχει μέτρο+. Φτερό 7 και 10. Αν και είναι λίγο ρουλέτα θα προτιμούσα να ανέβω από Αράχωβα νωρίς νωρίς νωρίς αύριο. Ωράριο 9.00 με όσο πάει. Τιμή λιγότερο από 30. Edited January 1, 2015 by ΜΙΚ 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 1, 2015 Απο την ενημερωση που εχω οι δρομοι δεν ειναι σε καλη κατασταση.... αληθευει; Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 1, 2015 Για πείτε γνώμες για αύριο; Progressor 8+, ή Mantra? Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 1, 2015 (edited) Και τα 2 Χρήστο.Πλέον τα πραματα ειναι εύκολα. Edited January 1, 2015 by ilias-zak Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted January 1, 2015 χρήστο αναλογα που θα κανεις. ψηλα πετροσκι, χαμηλα πουδρες... ελα μωρε φορα 2 μαδέρια και τσούλα.... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted January 1, 2015 Καλή Χρονιά σύντροφοι του βουνού!! Εγώ θα ανέβω Παρνασσό από Σάββατο. Τα λέμε πάνω ;-) 3 Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
freesurfjo 0 Report post Posted January 1, 2015 Καλή και πολυχιονισμένη χρονιά εύχομαι σε όλους.Υπάρχε καμιά αξιόπιστη πρόβλεψη για τις συνθήκες αύριο και μεθαύριο ? Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο άρχισε να υπερτερεί η Παρασκευή έναντι του Σαββάτου λόγω ανέμων. Λόγω οικονομικής στενότητας μόνο μια μέρα μας παίρνει να πάμε. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted January 1, 2015 γνωριζουμε ποσο θα εχει αυριο το εισητιριο? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 1, 2015 Εξαιρετική ερώτηση! 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 1, 2015 γνωριζουμε ποσο θα εχει αυριο το εισητιριο? Να ρωτήσουμε τον ΜΙΚ ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου :evil: 3 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites