Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Pant

Πέδιλο Για Πίστα

Recommended Posts

Τα blizzard quattro όπως και τα άλλα, ήταν στο σενάριο 50-50.

Σε περίπτωση αγοράς gs , πρώτη επιλογή είναι RC4 RC 170 r17.

Επειδή τον τελευταίο καιρό έψαχνα το gs, ας μην παραλείψουμε και τα

Rossignol Hero LT,

VÖLKL RACETIGER GS

NORDICA GSR

Edit: Atomic Redster G7 αν δεν κάνω λάθος είναι στην ίδια κατηγορία

Edited by panchristo
  • Like 3

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Παιδια το συγκεκριμενο πεδιλο, χρονιας 18/19, κανει 650 στο ίδιο κατάστημα. Εξ'αυτου, τα 520 θεωρω πως ειναι fair τιμη και αμφοτερα εχουν plate επανω (curv booster λεγεται) που του ανεβάζουν την τιμή. Το αν τα αξιζουν ειναι μια αλλη κουβεντα. (Σε καθε περιπτωση θα επικοινωνουσα με τους Ελληνες εμπορους-εισαγωγεις).

Pant αυτό είναι ένα ελαφρώς (όσο πατάει η γάτα) φκουσκωμένο gs που η εταιρεία πάει να του δώσει έναν πιο all-around χαρακτήρα, τα οποία πωλούνται και ακριβότερα. Δεν έχω κάνει σκι το συγκεκρινένο αλλά ένα πιο "ήσυχο" μοντέλο της σειράς Curv, το DTX.

Εαν ψάχνουμε για GS, σίγουρα μετράμε και τα Fischer RC4 WC RC καθώς και όλα τα σκι που πρότεινε ο panchristo.

Δεν είναι κακό αν έχουν λίγο rocker εμπρός.Το πολύ-πολύ αν είσαι οριακός μεταξύ δύο μεγεθών, τότε σε πέδιλο που έχει rocker, πάρε το μεγαλύτερο.

Edited by GiGi
  • Like 2

Μήπως είναι λίγο ακριβό για πέδιλο 3ετίας???

Οταν είδα και ανέβασα το link μου είχε βγάλει μια τιμή γύρω στα 450 την οποία εξαφάνισε μετά.

Εκτος και αν παρεις ενα φουσκωμενο gs να ολοκληρωθει η γκαμα. Fischer curv gt νομιζω το λενε κ εχει μεση 80

Καλή ιδέα. Το 168 έχει μέση 78. Είδομεν...

Edited by Pant

Practice makes perfect

Να πω και για τα RC4 SC...

Σου μαθαίνει σκι. Οσο είσαι σωστός σε ανταμείβει πλούσια :)

Αν κάνεις κάτι λάθος, "σου το πετάει στα μούτρα" για να το πω παραστατικά. Διακριτικότης υπό του μηδενός...

Edited by Pant
  • Like 2

Practice makes perfect

Καλησπέρα.

Έχω βρει στο Μπανσκο τα volkl race tiger sc

1.65

Radious 14

70 μέση.

Μεταχειρισμένα. Αύριο τα δοκιμάζω.

Επειδή με ενδιαφέρουν και συζητήσαμε για αγορά μου είπε 350 λέβα.

Αξίζει η τιμή;;;

Περιμένω γνώμες γιατί μεθαύριο φεύγω και αν είναι ευκαιρία και μου τεριαξουν αύριο να τα πάρω.

post-7398-0-09145700-1552169622_thumb.jpeg

Καλησπέρα.

Έχω βρει στο Μπανσκο τα volkl race tiger sc

1.65

Radious 14

70 μέση.

Μεταχειρισμένα. Αύριο τα δοκιμάζω.

Επειδή με ενδιαφέρουν και συζητήσαμε για αγορά μου είπε 350 λέβα.

Αξίζει η τιμή;;;

Περιμένω γνώμες γιατί μεθαύριο φεύγω και αν είναι ευκαιρία και μου τεριαξουν αύριο να τα πάρω.

Εξαρτάται απο το ποσο εχουν χρησιμοποιηθεί και την κατασταση τους (βαση κ μαχαιρια). Δυσκολο να σου πει κάποιος εμπεριστατωμενη γνωμη.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εξαρτάται απο το ποσο εχουν χρησιμοποιηθεί και την κατασταση τους (βαση κ μαχαιρια). Δυσκολο να σου πει κάποιος εμπεριστατωμενη γνωμη.

Σαν τιμή καλή είναι;;;;

Από την φωτογραφία κια μόνο πρέπει να είναι το μοντέλο του 2017 με μέση 72 radius 14 και πάρα πολύ καλές κριτικές. Δες εδώ

https://www.neveitalia.it/materiali/sci/2017/volkl/racetiger-sc-uvo

Μe κολλάει το οτι είναι νοικιάρικα και θα πρέπει να έχουν φάει πέτρες και πέτρες (φαντάσου δηλαδή οτι τα νοίκιαζες εσύ όταν δεν θα είχε πολύ χιόνι θα σε ένοιαζε αν τα χαράκωνες σε πέτρες;) καθώς και απανωτά service. Η τιμή θα ήταν πολύ καλή αν τα έπαιρνες από ιδιώτη. Τώρα νοικιάρικα..... καλύτερα να το αποφύγεις. Ας απαντήσουν και άλλοι φίλοι βέβαια αλλά η επιλογή είναι δική σου

Edited by Velissarios

Από την φωτογραφία κια μόνο πρέπει να είναι το μοντέλο του 2017 με μέση 72 radius 14 και πάρα πολύ καλές κριτικές. Δες εδώ

https://www.neveitalia.it/materiali/sci/2017/volkl/racetiger-sc-uvo

Μe κολλάει το οτι είναι νοικιάρικα και θα πρέπει να έχουν φάει πέτρες και πέτρες (φαντάσου δηλαδή οτι τα νοίκιαζες εσύ όταν δεν θα είχε πολύ χιόνι θα σε ένοιαζε αν τα χαράκωνες σε πέτρες;) καθώς και απανωτά service. Η τιμή θα ήταν πολύ καλή αν τα έπαιρνες από ιδιώτη. Τώρα νοικιάρικα..... καλύτερα να το αποφύγεις. Ας απαντήσουν και άλλοι φίλοι βέβαια αλλά η επιλογή είναι δική σου

Πολύ σωστά τα στοιχεία που έδωσες.

Τώρα ανεβαίνω με τη γόνδολα. Θα τα δοκιμάσω πως θα είναι αλλά έχω τις ίδιες απορίες με την κατάσταση τους. Από πρώτη μάτια φαίνονται καλά. Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να ελέγξω οπτικά.

Αν κάποιους ειδικός ξέρει κάτι περισσότερο να μου πει.

Ευχαριστώ.

Πολύ σωστά τα στοιχεία που έδωσες.

Τώρα ανεβαίνω με τη γόνδολα. Θα τα δοκιμάσω πως θα είναι αλλά έχω τις ίδιες απορίες με την κατάσταση τους. Από πρώτη μάτια φαίνονται καλά. Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να ελέγξω οπτικά.

Αν κάποιους ειδικός ξέρει κάτι περισσότερο να μου πει.

Ευχαριστώ.

Τα πέδιλα σούπερ. Γρήγορα πολύ και πολύ καλή αίσθηση.

Αν κάνω το deal στα 300 λέβα μάλλον θα τα πάρω.

• Like 2

Από ποιον είναι ;

Δες ποσό ακμές έχουν και πως είναι η στρουκτουρα !

Βάλε Φοτο να δούμε !!

Πες μου από πιο μαγαζί τα περνεις !

Από ποιον είναι ;

Δες ποσό ακμές έχουν και πως είναι η στρουκτουρα !

Βάλε Φοτο να δούμε !!

Πες μου από πιο μαγαζί τα περνεις !

Οι ακμές καλές φαίνονται.

Η στρουκτουρα είναι άγνωστη λέξη........

Τα παρέδωσα τα πέδιλα πριν 2 ώρες.

Το μαγαζί θα ψάξω να το βρω από το απόκομμα που κράτησα της ενοικίασης αν το γράφει.....

Είναι ακριβώς απέναντι από την έξοδο των ski bus δίπλα από το γωνιακό μαγαζί αν κατάλαβες.

Μετά από πολύ ψάξιμο και με τη βοήθεια του Pepe έχω καταλήξει στα παρακάτω 2 (αν δεν αλλάξω γνώμη ):

1.

2.

FISCHER Progressor F17 + RS10 GW 18/19

Και τα 2 είναι στα 300€ καινουργια απο έξω.....

Περιμένω προτάσεις ιδίως αν κάποιος τα έχει φορέσει.

• Like 2

, ski test

( RTM), .

SM-G920F Tapatalk

RTM εννοείς τα Volkl??????

Οχι δεν ειναι αυτο που νομιζεις, απλα το tapatalk κανει τα δικα του.

Σου εγραψα οτι οτιδηποτε γνωμη παρεις, θα ειναι υποκειμενική βασει των κριτηριων και του επιπεδου που διαθετει ο καθενας.

Αν ημουν ενας αρχαριος προς μεσος θα επελεγα το f18 αντι του f17 λογω του οτι εχει πιο μικρη ακτινα. Το καλυτερο λοιπον θα ηταν να τα φορεσεις ο ιδιος για να εχεις αποψη. Και τα δυο ειναι μια χαρα σκι για να αισθανεσαι "ανετα". Το περασμένο ΣΚ εγινε σκι τεστ στα Καλάβρυτα, δεν ξερω που κανεις σκι, θα ηταν χρήσιμο αν τα εχουν προς ενοικίαση να τα δοκιμασεις.

Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνούσα με τους Ελληνες αντιπροσώπους (Κλαουδατος και RTM), να τους εξηγησω το επιπεδο μου, τι ζηταω απο το σκι και να μου πουν τη γνωμη τους. Επισης κανουν και πολυ καλες τιμες, ιδιες η καλυτερες του εξωτερικου (απο ιδια εμπειρια)

Edited by GiGi
  • Like 4

Πριν μία εβδομάδα αγόρασα τα F-18 Progressor, τα δοκίμασα μία φορά στα Καλάβρυτα και τα βρήκα super. Αν μπορείς εκτός από τα F-17 δοκίμασε και τα F-18. Νομίζω θα είναι πιο γρήγορα και πιο σταθερά.

Μετά από πολύ ψάξιμο και με τη βοήθεια του Pepe έχω καταλήξει στα παρακάτω 2 (αν δεν αλλάξω γνώμη ):

1.

2.

FISCHER Progressor F17 + RS10 GW 18/19

Και τα 2 είναι στα 300€ καινουργια απο έξω.....

Περιμένω προτάσεις ιδίως αν κάποιος τα έχει φορέσει.

Πριν ένα περίπου μήνα προβληματιζόμουν μεταξύ Progressor F-17 και F-18 (σε επίπεδο κατεβαίνω κόκκινες πίστες). Μετά από συζήτηση με τα παιδιά από το μαγαζί και τους έμπειρους του forum κατέληξα στα F-18. Τα παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα, τα δοκίμασα μία φορά στο βουνό και ενθουσιάστηκα. Είναι πιο γρήγορα και πιο σταθερά από τα F17 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν υπάρχουν ως option κοίταξε και αυτά. Νομίζω θα τα προτιμήσεις από τα F-17.

ΥΓ: Η τιμή που μου έκαναν εδώ στην Ελλάδα, ήταν λίγο καλύτερη από αυτές που είχα δει σε site στο εξωτερικό (λόγω του ότι είναι τέλος σεζόν και η συγκεκριμένη σειρά καταργείται). Οπότε πριν καταλήξεις σε πέδιλο και κατάστημα, πάρε και κάποιες τιμές από εδώ. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα....

• Like 2

Από περιέργεια, από τι θα αντικατασταθούν τα F17, F18?

Η νεα σειρα θα ονομαζεται RC one (αντι της F) και θα εχει διαφορες εκδοσεις.

• Like 4