over-poulover 7,010 Report post Posted January 16, 2015 Ευχαριστω για τις συμβουλες! θα τις εχω υπ οψην, επειδη δεν πολυ γουσταρω τα πιατακια,και θα τα αποφευγω οσο μπορω, Αχιλλεας-στυγα ειναι καλυτερα να λιωσω αυριο? αλλες προτασεις? σορυ για τις πολλες ερωτησεις Στα εναέρια θα γίνεται πανικός από τον κόσμο - αναμονή, λόγω του ότι πολλοί είναι σαν εσένα που δεν γουστάρουν το πιατάκι ή δεν ξέρουν πως να πάρουν τα συρόμενα. Δεν ξέρω το επίπεδό σου αλλά σχετικά με την Στύγα, αν είσαι αρχάριος μην ανέβεις, είναι επικίνδυνο. Το ίδιο ισχύει κ για τον αναβατήρα της άγκυρας.(Άρτεμις) Προτίμησε πάντως κ το κάτω πιατάκι (Δάφνη) αλλά και το πάνω (Θέτις). Ακόμη και αρχάριος να μην είσαι θα κάνεις περισσότερο σκι από κάποιον που θα περιμένει στην ουρά του Αχιλλέα και της Στύγας. 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted January 16, 2015 Γιωργο οσο νωριτερα ερθεις,τοσο καλυτερα θα περασεις,μετα τις 11 πιστευω Αχιλλεας και Στυγα θα ειναι βασανιστικα για να τα παρεις απο την αναμονη... "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 16, 2015 Μετα απο ενημερωση που ειχα απο το skitest και το skimag του σταθη,αυριο το κεντρο ανοιγει στις 8.και τα εκδοτηρια με πιατο και καρεκλα μεχρι βαθεια λακκα.στις 9 θα δοθει το υπολοιπο.ειρηνη κλειστη μεχρι να τελειωσουν οι αγωνες. Bonus παραταση μεχρι 4κ30 και εαν ο κοσμος ειναι ο αναμενομενος θα φτασει και 5 η τελευταια καταβαση. 6 Share this post Link to post Share on other sites
Theodoros Kafasis 444 Report post Posted January 16, 2015 Γιωργο οσο νωριτερα ερθεις,τοσο καλυτερα θα περασεις,μετα τις 11 πιστευω Αχιλλεας και Στυγα θα ειναι βασανιστικα για να τα παρεις απο την αναμονη... +1.000.000 Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted January 16, 2015 Στα εναέρια θα γίνεται πανικός από τον κόσμο - αναμονή, λόγω του ότι πολλοί είναι σαν εσένα που δεν γουστάρουν το πιατάκι ή δεν ξέρουν πως να πάρουν τα συρόμενα. Δεν ξέρω το επίπεδό σου αλλά σχετικά με την Στύγα, αν είσαι αρχάριος μην ανέβεις, είναι επικίνδυνο. Το ίδιο ισχύει κ για τον αναβατήρα της άγκυρας.(Άρτεμις) Προτίμησε πάντως κ το κάτω πιατάκι (Δάφνη) αλλά και το πάνω (Θέτις). Ακόμη και αρχάριος να μην είσαι θα κάνεις περισσότερο σκι από κάποιον που θα περιμένει στην ουρά του Αχιλλέα και της Στύγας. Με το σανιδι κατεβαινα και καποιες κοκκινες (η 4 νομιζω η "δυσκολοτερη" που κατεβηκα bansko) αλλα αν λες οτι ειναι πολυ επικυνδυνη τοτε θα το αφησω, Γιωργο εσυ που με εχεις δει τι αποψη εχεις για στυγα? Οσον αφορα τα πιατακια, φετος δοκιμασα με σανιδι, και ανεβηκα ενα (αυτο της 8 στο μπανσκο) Αλλα στο σημειο (μετα απο 100 μετρα ) που επερνε μεγαλη κληση, ε εφαγα και εγω μια τουμπα αυτο για τον κοσμο το φοβαμαι γενικα ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted January 16, 2015 Με το σανιδι κατεβαινα και καποιες κοκκινες (η 4 νομιζω η "δυσκολοτερη" που κατεβηκα bansko) αλλα αν λες οτι ειναι πολυ επικυνδυνη τοτε θα το αφησω, Γιωργο εσυ που με εχεις δει τι αποψη εχεις για στυγα? Οσον αφορα τα πιατακια, φετος δοκιμασα με σανιδι, και ανεβηκα ενα (αυτο της 8 στο μπανσκο) Αλλα στο σημειο (μετα απο 100 μετρα ) που επερνε μεγαλη κληση, ε εφαγα και εγω μια τουμπα αυτο για τον κοσμο το φοβαμαι γενικα Δε θα εχεις προβλημα με τη Στυγα.Την κατεβαινεις ανετα.Η Μαιρη βεβαια καλα κανει και σου λεει να κρατας μικρο καλαθι,γιατι πολλα εχουν δει τα γαλαζια ματια της.Ανεβαινει πολυς ασχετος κοσμος,γινεται της κακομοιρας με λιγα λογια.Εμενα περυσι εκει μου ειχαν ανοιξει τη μυτη και μου ειχαν σκισει το ματι.. 2 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted January 16, 2015 Δε θα εχεις προβλημα με τη Στυγα.Την κατεβαινεις ανετα.Η Μαιρη βεβαια καλα κανει και σου λεει να κρατας μικρο καλαθι,γιατι πολλα εχουν δει τα γαλαζια ματια της.Ανεβαινει πολυς ασχετος κοσμος,γινεται της κακομοιρας με λιγα λογια.Εμενα περυσι εκει μου ειχαν ανοιξει τη μυτη και μου ειχαν σκισει το ματι.. οκκ ενταξει ! για τον κοσμο ανησυχω οχι για μενα -για τον απτερα -αδερφο ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 16, 2015 Αυριο παμε για απιστευτες καταστασεις με ski and snowboard test και με χιονι τουμπανο αλπικο, αλπεων, απο πολυ νωρις μεχρι πολυ αργα με εξοπλισμους που δεν θα θελετε να βγαλετε απο τα ποδια σας!! Μην χασετε αυτο το σαββατοκυριακο στο Χ.Κ.Καλαβρυτων γιατι εσεις θα χασετε.... ΥΓ. Το χιονοδρομικο παει παλι αυριο να μας εκπληξει ευχαριστα... 6 Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted January 16, 2015 α δεν παμε καλά... δεν φτανει που εχω τον πιλοτο να κοιτα τις δεκαοχτούρες και να κανει την πυθία, αλπικο αλπεων οπως γαλικο γαλέων? αμ ο αλλος <μου ανοιξαν την μυτη και μου σκισαν το ματι>, κατς στην στύγα??????? αιντε...αν δεν χιονισει την καναμε... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted January 16, 2015 (edited) Εχεις δει κατς στην Αλεξανδρας με μασκοφορο Τζονυ εναντιον Σουγλακου??Κατι τετοιο γινοταν τοτε φιλτατε. Edited January 16, 2015 by pierre7 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 16, 2015 δεν φτανει που εχω τον πιλοτο να κοιτα τις δεκαοχτούρες και να κανει την πυθία, αλπικο αλπεων οπως γαλικο γαλέων? Όπως γαλέο σκορδαλιά! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 16, 2015 (edited) oh mondieu le pouf bordel le lift bodrel le ski en grand bordel soleil tre bien amour bien sante bien tous bien ski test grand bien Edited January 16, 2015 by ΜΙΚ 5 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 16, 2015 Και να υπενθυμίσω κάποια πραγματάκια, που είχα γράψει πέρσι,εν όψει του Ski & Snb Test που θα γίνει αυτό το Σ-Κ. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τους νέους εξοπλισμούς των εταιριών,θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο.Καλό θα είναι να γνωρίζετε από πριν τα χιλιοστά της μπότας σας(τριψήφιο νούμερο κάπου κοντά στο τακούνι της μπότας),έτσι ώστε τα παιδιά των εταιριών να σας προσαρμόζουν γρήγορα τη δέστρα για εσάς.Μην ξεχνάτε να αναφέρετε και τα κιλά σας και τις προτιμήσεις σας, για να σας ρυθμίσουνκαι τα din της δέστρας.Σας προτείνω να ξεκινήσετε το πρωί δοκιμάζοντας πιστοπέδιλα, μιας και το πεδίοθα είναι σκληρό και όσο μαλακώνει το πεδίο να δοκιμάσετε πέδιλα και στο εκτός.Μην πέσετε στο τριπάκι "φέρε μου να δοκιμάσω ότι πιο ακριβό έχεις".Ναι, θα υπάρχουν πέδιλα προς δοκιμή, που για τους περισσότερους από εμάςείναι πάνω από το budget μας και δύσκολα θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξανακουμπώσουμε.Όμως, τις περισσότερες φορές αυτά τα πέδιλα είναι και απαιτητικά ως προς το επίπεδο μας.Ας επικεντρωθείτε σε ski που είναι για το επίπεδο σας.Θα υπάρχουν ski για όλα τα επίπεδα και για όλα τα γούστα.Το να δοκιμάζεις π.χ. ξανά & ξανά ρέπλικες αγωνιστικών (SL, GS)δεν θα σου δώσει και το καλύτερο feedback, όταν ακόμα δεν το έχεις στο carving.Εμπιστευθείτε τους αντιπροσώπους και αφήστε να σας προτείνουν εξοπλισμούςσύμφωνα με αυτά που θα τους πείτε.Μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχουν κακές εταιρίες ή κακά πέδιλα.Υπάρχουν απλά αυτά που μας ταιριάζουν περισσότεροσε αυτό που κάνουμε.Δοκιμάστε και πέδιλα με διαφορετικό προσανατολισμό από αυτά που έχετε.Ειδικά όσοι συνηθίζουν να κάνουν με "φαρδιά" θα εκπλαγούνμε το πόσο ωραίο και ξεκούραστο είναι το ski φορώντας ένα all terain πιστοπέδιλο.Οι εξοπλισμοί είναι για δοκιμή. Άνετα μπορείτε να κάνετε σε ένα μισαωράκι 1 Στύγα & μια άγκυρα.Μην ξεχνάτε όμως να τα γυρίσετε εγκαίρως. Κρίμα είναι να τα περιμένουν και άλλοι να τα δοκιμάσουνκαι εσείς να έχετε εξαφανιστεί μαζί τους όλη μέρα.Αν, από την άλλη, τα έχετε καψουρευτεί τόσο πολύ, μην διστάσετε να πάρετε μια προσφορά, για αυτά που καβαλάτε.Μπορεί να αγοράσετε ένα ζευγάρι 14-15 σε προνομιακή τιμή.Τα πέδιλα σας, που θα αφήσετε για να δοκιμάσετε κάποια του ski test,δεν γίνετε να τα προσέχουν τα παιδιά των εταιριών.Πάρτε τα μέτρα σας, έτσι ώστε να μην τα ψάχνετε...Οι εποχές είναι δύσκολες, όπως όλοι έχουμε καταλάβει.Είναι ένα τροχοπέδη για να μην συμμετέχουν πολλές εταιρίες.Αν δεν συμμετέχει η αγαπημένη σας εταιρία, καλό θα ήταννα το αναφέρετε στον Έλληνα αντ/πο της, με ωραίο τρόπο,έτσι ώστε την επόμενη φορά να δούμε ακόμα περισσότερες εταιρίες.Τα ski / snb test που γίνονται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας,σε αρκετά χιονοδρομικά είναι ότι καλύτερο για όλους μαςκαι ειδικά για εμάς, τους πελάτες χιονοδρόμους.Ας τα δυναμώσουμε. Τέτοια event κάναμε αγώνα να τα φέρουμε στο Χ.Κ. Καλαβρύτων και γενικότερα να αναβιώσουμε τα ski / snb test. Ο Στάθης έχει ρίξει αρκετό τρέξιμο. Είναι λόγος για να έρθει κόσμος στο χιονοδρομικό. Μην ακούω χαζά του τύπου ότι δεν έρχομαι αύριο - μεθαύριο γιατί θα γίνεται χαμός από κόσμο λόγω αυτού του event. Αν θα έχει ουρές αύριο, θα είχε και χωρίς το event. Όμως αυτό το event είναι πραγματικά μια γιορτή για εμάς τους πελάτες. Μην τορπιλίζουμε τέτοιες προσπάθειες. Είναι κρίμα. Θα είναι το πρώτο test που θα χάσω μετά από 3 χρόνια πάνω στα Καλάβρυτα. Περιμένουμε εντυπώσεις. Καλά να περάσετε. 10 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 16, 2015 Για να μην φορτώνω, με τις φωτογραφίες μου, το topic, σπάζοντας τα νεύρα πολλών, πλέων θα τις ανεβάζω στο προσωπικό μου blog. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που χαλιέται με τα φωτορεπορτάζ σου Γιώργο. Ίσα ίσα που ομορφαίνουν το forum. 4 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted January 16, 2015 (edited) Ας κάνουμε αυτό το ΣΚ λίγες καταβάσεις λιγότερες. Αυτό μας έχει συμβεί για παρά πολλούς λόγους στο παρελθόν. Το σκι τεστ μας βοηθά να κάνουμε μια πιο σωστή επιλογή. Θυσιάζουμε κάτι και κερδίζουμε κάτι άλλο (σωστή επιλογή εξοπλισμού π.χ.) Έτσι ειναι η ζωή. Εμείς Κυριακή θα είμαστε συνεπείς για πολλοστή φορά στο ραντεβού μας με τον Χελμό. Θα τα πούμε απο κοντά. Edited January 16, 2015 by george_eleftheriou 3 Share this post Link to post Share on other sites
Theodoros Kafasis 444 Report post Posted January 17, 2015 (edited) Καλά να περάσετε όσοι πάτε σήμερα και αύριο, εύχομαι την μεγαλύτερη επιτυχία στο Ski Test του Στάθη (δοκιμάστε τα όλα!!!) και φυσικά να κερδίσει ο καλύτερος (η) στους αγώνες!!! Βάλτε και καμιά φωτογραφία για να δούμε όλοι εκείνοι που δεν μπορούσαμε να έρθουμε τι χάσαμε!!! Καλή διασκεδαση!! Edited January 17, 2015 by Theodoros Kafasis 1 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 17, 2015 Ονειρικη μερα σημερα στον χελμο.κοσμος λιγος.ουρες μηδαμινες.ο αγωνας τρεχει κανονικα και δεν μας ενοχλει στο ελαχιστο.μεχρι τωρα εχω δοκιμασει 10 πεφδιλα και εχω κατεβει 7 στυγες;5 θετις κσι συνεχιζουμε 8 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 17, 2015 Και συνεχιζουμε να καιμε ποδια.οι ουρες λιγο ανεβασμεμες μετα τις 13:00 αλλα χωρις προβλημα.ολα φευγουν γεματα ωστε να αποφορτιζεται ο αναβατηρας το γρηγοροτερο. μπραβο στο χκ,μπραβο στους εργαζομενους,μπραβο λεωνιδα σπυροπουλε. Μια απιθανη ημερα,με μια απιθανη οργανωση σε ολα.σειρα εχει το event με το παγκοσμιο στο αθλημα του snowboard.περισσοτερα με τις ανακοινωσεις. 2 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted January 17, 2015 μα εισαι φοβερος κανεις σκι, κανεις σκι τεστ, ουρες δεν εχει και ταυτοχρονα τσεκαρεις το φορουμ και απαντας για αλλο χιονοδρομικο.... ο homo diadictius... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 17, 2015 Δεν κανω σκι,λιωνω. δεν κανω σκι τεστ,μου απαγορεψαν.βαρεθηκαν να με βλεπουν. ουρες δεν εχει τετοιες ωστε να βριζω. Στο φορουμ ασχολουμαι οταν με ανεβαζει η στυγα.αρα χρονο εχω. Κι αυτο σε πειραζει ρε vro;δλδ δεν παιζεσαι με τπτ λεμε.η ταση λεει οτι αυριο θα εχει πολυ κοσμο.εγω μια φορα θα ανεβω 6 Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted January 17, 2015 8:30 θα φοράμε μπότες στο Πάρκιν. Κάτι για ψιλόβροχο που είδα στο sr μάλλον οφθαλμαπάτη θα ήταν. Δεν πτοούμαστε πάντως γιατί ο Θεός του σκι θα βάλει το χεράκι του και όλα καλά θα είναι !!!! Share this post Link to post Share on other sites
Theodoros Kafasis 444 Report post Posted January 17, 2015 (edited) Νομίζω ότι σήμερα, μιας και είναι Σάββατο, είναι λογικό να είναι καλύτερα από αύριο που δεν δουλεύει κανένας και πολλοί να ανέβουν για το ski test ή τους αγώνες. Αν μπορούσα, σήμερα θα ανέβαινα και εγώ! Πολύ χαίρομαι για όλα τα παιδιά που διασκεδάζουν, ανεβάστε καμιά φώτο!! Εμένα με βλέπω μάλλον για Δευτέρα (=ρεπό), ας ελπίσουμε να έχει μείνει λίγο χιόνι ακόμα!! Α, και να μην φυσάει.. και να μην βρέχει.. πόσα πολλά ζητάω; 8:30 θα φοράμε μπότες στο Πάρκιν. Κάτι για ψιλόβροχο που είδα στο sr μάλλον οφθαλμαπάτη θα ήταν. Δεν πτοούμαστε πάντως γιατί ο Θεός του σκι θα βάλει το χεράκι του και όλα καλά θα είναι !!!! Δεν είναι οφθαλμαπάτη αλλά καλά θα περάσετε!! Edited January 17, 2015 by Theodoros Kafasis 2 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted January 17, 2015 να δω αμα σου πεσει το smart αν θα κατέβεις στον παγο να το βρεις..... εγω χθες ειχα παρει βιβλιο μαζι μου, κοντεψα να το τελειωσω αν υπολογισεις χωρις ουρες, 15 λεπτα ανεβασμα επί 10 φορες = 150 λεπτα δηλαδη 2,5 ωρες, σαν να λεμε αθηνα-καλαμάτα.... 4 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 17, 2015 Εκμεταλευτείτε αύριο τα ολοκαίνουργια πέδιλα του σκι τεστ γραπώνουν στον παγο...ράγες Συγχαρητηρια Στάθη 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted January 17, 2015 δοκίμασες κανένα με θηκη για φραπέ? με χιονομηχανή? με θηκη για speed? κάτι που να τραβα στον ανήφορο? 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites