Theodor Mich 14 Report post Posted January 15, 2016 Εχουμε κατι για αυριο για τον πειραια ? Αν ειναι να περιμενουμε βροχες . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted January 15, 2016 Α ναι, κερώστε και βάλτε χιονολάστιχα Αυτό περίμενα να δω Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 15, 2016 Εχουμε κατι για αυριο για τον πειραια ? Αν ειναι να περιμενουμε βροχες . Nαι λογικά. Ίσως το πρωί είναι καθαρό. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted January 15, 2016 Τη Δευτέρα έχω ρεπό. Να ρισκάρω να πάω Παρνασσό? ΜΙΚ ακούει? Από το Post φίλου Vanzel βλέπω ότι μάλλον δεν ελιναι η Δευτερα για Παρνασσό. Ελπίζεις να έχει χιόνι για χιονοδρομία γιατί βλέπω πολυ άνεμο με χιόπτωση και δεν ξέρω τι θα μείνει τελικά στο βουνό.Βλέπεις χιονοπαγίδες γιοκ από λιφτ σκίζουμε όμως. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 15, 2016 Nομίζω Δευτέρα θα το βάζει ακόμα. Πολύ αμφιβάλλω αν θα έχουν ετοιμαστεί και θα είναι...Δευτέρα. Θα τα δούμε Κυριακή πάντως αυτά Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 15, 2016 Την Τρίτη (δυστυχώς όχι την Τετάρτη που θα έχει ανοιχτό καιρό) δεν δουλεύω. Ψήνομαι να φάω καμιά πουδρίτσα, αλλά θα δουλεύει τίποτα στα νότια; Και θα είναι έτοιμοι; 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted January 15, 2016 .... Ψήνομαι να φάω καμιά πουδρίτσα, ... μηπως να δοκιμασεις κι αυτο ? 3 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 15, 2016 Για όσους εργάζονται την επόμενη βδομάδα, χρήσιμο αξεσουάρ : 6 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 15, 2016 Η αγαπημένη μου εικόνα για τέτοιες περιπτώσεις (ένα screenshot που είχα τραβήξει από το "La Grave, a skier's journey"), είναι αυτή: 7 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted January 15, 2016 4 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 15, 2016 Την Τρίτη (δυστυχώς όχι την Τετάρτη που θα έχει ανοιχτό καιρό) δεν δουλεύω. Ψήνομαι να φάω καμιά πουδρίτσα, αλλά θα δουλεύει τίποτα στα νότια; Και θα είναι έτοιμοι; Παίζει Τρίτη να έχει ανοίξει ο καιρός Καλάβρυτα.Ούτε εγώ δουλεύω οπότε το παρακολουθω..... Αν θα είναι έτοιμοι άγνωστο.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 15, 2016 και εγω μπορώ να πάρω άδεια και Τρίτη και τεταρτη . απο άποψη αέρα ποια μερα θα ειναι καλύτερη λέτε ; (μιας και η Στύγα ειναι επιρρεπής στον αέρα ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted January 15, 2016 KALATHI.jpg το λες μικρό ή μεγάλο; :Just Kidding: Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted January 15, 2016 το λες μικρό ή μεγάλο; :Just Kidding: αναλόγως Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 15, 2016 Την Τρίτη (δυστυχώς όχι την Τετάρτη που θα έχει ανοιχτό καιρό) δεν δουλεύω. Ψήνομαι να φάω καμιά πουδρίτσα, αλλά θα δουλεύει τίποτα στα νότια; Και θα είναι έτοιμοι; Aν έχει βάλει την κατάλληλη ποσότητα ξέρεις που θα είναι ανοιχτά ακόμα και από Δευτέρα, βέβαια θα το σκεφτώ πολύ για να σας ξανακαλέσω 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 15, 2016 We still haven't seen him we named him John 9 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted January 15, 2016 αχ γιάννη γιαννάκη μου ερχεται ο λογαριασμος της αττικης οδου βλεπω 5 το πρωι κορωπί, 6 το απογευμα μεταμορφωση, 24-12-2015 τι στο καλο ειναι αυτο? ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΚΙ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 15-16.... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 15, 2016 Χμμμ. Τα τελευταία τρεξίματα έχουν κάνει πιο αισιόδοξα τα πράγματα για την Αθήνα. Πάμε για παράταση των φαινομένων την ώρα που θα έχει κατέβει κομπλέ το κρύο. Απλά αναφέρω ότι με αυτά που βλέπουμε τώρα πάμε για χιονόστρωση ακόμα και από Ψυχικό και πάνω ενώ ακόμα και το κέντρο θα βλέπει χιόνι να πέφτει για αρκετές ώρες. Α ναι. Enjoy the show. Θα συμβούν πολύ όμορφα πράγματα τις επόμενες μέρες έξω τα παράθυρά μας και στα χιονοδρομικά μας. 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 15, 2016 Μάλλον το πρώτο σκι θα είναι έξω απο το σπίτι μου! Έχει και καλή κατηφόρα! 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted January 16, 2016 Το ό,τι ακόμα δεν φαίνεται τίποτα καλό από τις κάμερες (ΧΚΠ και ΧΚΚ) είναι μέσα στο πρόγραμμα ή να αρχίσω ν'ανησυχώ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 16, 2016 (edited) Μέσα στο πρόγραμμα είναι παιδιά.Το κρύο έρχεται από τα ΒΔ.....φανταστείτε Πληκάτι στα συνορα Ιωαννίνων στα 1200μ χιονίζει...λίγο πιο μέσα Σμαρίνα στα 1400μ βρέχει. Διαβάστε την πρόγνωση πιο πάνω. Βασιλίτσα χιόνιζει από το πρωί όπως και Ανήλιο Καιμάκ και Πισοδέρι...Με υψηλή θερμοκρασία,κάποια στιγμή Βασιλίτσα πρέπει να το γύρισε και σε βροχή για λίγο.10εκ βάση δίνουν και 20 πιο πάνω ότι έχει βάλει....δεν ξέρω ομως.Πισοδέρι με μια ματιά κανα 5ποντο μέχρι τώρα.... Πολύ βροχή σε Πηγάδια Σέλι που τώρα το γύρισε χιόνι κι εκει.Ελατοχώρι ψηλά μια πέτσα, χαμηλά βροχή κι εκει το γύρισε τώρα. Καλάβρυτα βροχή προς το παρόν,αλλά εκεί έχει μέλλον και Κυριακή Δυτέρα μην αγχώνεστε.....χιόνι από το βράδυ.Παρνασσό ομίχλη μόνο. Ότι νεώτερο ενημερώνουμε. Edited January 16, 2016 by Vanzel 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 16, 2016 Ο Παρνασσός μπουκάλα πάλι; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted January 16, 2016 Γιατί μου φαίνεται ότι τα φαινόμενα είναι ΠΑΝΤΑ λιγότερο έντονα απ'αυτό που περιμένουμε; Ιδέα μου είναι; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 16, 2016 Ανάλογα που κοιτάς και τι κοιτάς...συνηθως κοιταμαι λάθος και μετά μας φαίνετια ότι έριξε λιγότερο η περισσότερο. Χρήστο από το βράδυ ο Παρνασσός,δεν περιμέναμε κάτι μέχρι τώρα. Γενικά πάντως ο πολύ υετός έχει περάσει κυρίως για τα δυτικά και βόρεια..... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted January 16, 2016 η νεκροψία θα δείξει.... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites