vro 10,272 Report post Posted January 3, 2016 Ε Ε Ε ΡΧΕΤΑΙ 11 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 3, 2016 Μέχρι στιγμής ο χειμώνας 15-16 μας πάει... καλύτερα να μη πω πως. πες το Λαππακο πες το, μας παει αιμα.... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 3, 2016 Παιδια εδω χιονίζει πολυυυυυυ,ολη μερα !!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted January 3, 2016 Που Πεπε; στη Ζάκυνθο; Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 3, 2016 Bansko τον κοβω! 1 Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 3, 2016 Ναι bansko!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted January 3, 2016 Αντε...καλή διασκέδαση ! 1 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted January 3, 2016 (edited) Λιγο πιο βορεια!!! Ξανθη σημερα! Edited January 3, 2016 by Blue hunter 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted January 3, 2016 Τραγικό ο σκύλος στους -20 oC σε κλουβί σε εξωτερικό χώρο. 3 Quote SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 4, 2016 -2 πρέπει να είναι. Δε φαίνεται η υποδιαστολη. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted January 4, 2016 (edited) -2 πρέπει να είναι. Δε φαίνεται η υποδιαστολη. Αν και φαίνεται -20, αλλά δε νομίζω να έχει διαφορά κρύο το ένα κρύο και το άλλο και ο σκύλος σε κλουβί έξω, δε συμφωνείς "Δεν ξενερώνω"? Τραγικός ο τύπος. Edited January 4, 2016 by nmech1984 Quote SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 4, 2016 Πλάκα κάνετε έτσι??? 3 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 4, 2016 Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης ξέρει καλύτερα από μένα τι θα κάνει με τον σκυλο του. Προσωπικά τον δικό μου τον έβαλα μες στο σπίτι. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 4, 2016 Παιδιά μαζί ήμουν με τον Χρήστο, -20 °C έπιασε στο Madan ένα χωριό στο δρόμο για Pamporovo. Η φώτο με τον σκύλο είναι από αλλού (μέσα στην Ξάνθη) με υψηλότερη θερμοκρασία (λογικά 0 °C κάπου εκεί θα είχε) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted January 4, 2016 Το εγραψα -λιγο πιο βορεια- Οσο για τη φωτο,ειναι απο τη βεραντα του αδελφου μου στο διπλανο σπιτι (γειτονας).Τωρα για τον ιδιοκτητη δεν ξερω και δεν μου πεφτει λογος αλλα ρε παιδια ελεος ! Εχει αναγκη ο σκυλος απο κρυο. Μεγαλωσα στα βουνα και εχω δει τσοπανοσκυλα (τετοιο ειναι) να κοιμουνται στη φτερη με 10 cm χιονι στην πλατη τους.Μην μου πειτε στο τελος οτι δεν ειναι το ιδιο γιατι του τσοπανη τρωνε καθε δυο μερες μπομποτα και αυτος της φωτο ενα 20ακιλο σκυλοτροφη + αποφαγια τη βδομαδα. Καλα ε εδω μεσα δε προλαβενεις να γραψεις - δειξεις κατι και καποιος θα βρεθει παντα να πει την εξυπναδα του.Τραγικο ! Καλα κανει ο President και σας δουλευει μ αυτα που γραφετε νομιζω! 12 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 4, 2016 Αν και φαίνεται -20, αλλά δε νομίζω να έχει διαφορά κρύο το ένα κρύο και το άλλο και ο σκύλος σε κλουβί έξω, δε συμφωνείς "Δεν ξενερώνω"? Τραγικός ο τύπος.Τραγικά είναι αυτά που γραφείς! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 4, 2016 Καλα ε εδω μεσα δε προλαβενεις να γραψεις - δειξεις κατι και καποιος θα βρεθει παντα να πει την εξυπναδα του.Τραγικο ! Καλα κανει ο President και σας δουλευει μ αυτα που γραφετε νομιζω! Αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων ανεξαιρέτως των forum όταν αυτοί που γράφουν δεν γνωρίζουν προσωπικά ο ένας τον άλλο. Δεν κατάλαβα όμως γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό τσουβαλιάζοντας όλους τους συμμετέχοντες στο forum, ούτε που κολλάει ο President με τον σκύλο και το κρύο. 7 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 4, 2016 (edited) Αυτή η ενότητα είναι για τον καιρό νομίζω,οπότε συνεχίζω μ'αυτόν. Χθες που χιόνισε Β.Ελλάδα είδα πολλά παιδιά να ανεβάζουν φώτο από χιονισμένες περιοχές και να γράφουν 10εκ χιόνι,20 εκ χιόνι....ενώ στην πραγματικότητα είχε 2...3...5.Ήταν όμως παιδιά που με την αχιονιά που μας δέρνει .ίσως να είχαν και 10 χρόνια να δούν στην πόλη τους τόσο χιόνι,οπότε δικαιολογούνται να μην ξέρουν πως και τι μετράμε. Όταν πρόκειται όμως για επαγγελματίες του χώρου,επίσημα σαιτ κτλ το να γίνεται η τρίχα,τριχιά ίσως είναι και επικύνδινο. Ευτυχώς όμως υπάρχουν οι κάμερες και τα social media για να βλέπουμε τι μας γίνεται και να μην τρώμε κουτόχορτο. Έτσι για χθες λοιπόν,κατά την ΤΑΠΕΙΝΗ μου άποψη και επειδή δεν μπορώ να διαβάζω βλακείες θα πω πόσο χιόνι πιστεύω εγώ ότι έβλαν τα Χ/Κ. Πηγάδια,Σέλι,Ελατοχώρι,Πισοδέρι,Καλάβρυτα,Παρνασσός,Καιμάκτσαλάν 3-5εκ. Βασιλίτσα,Ανήλιο,15-20εκ. Λαιλιάς 10εκ. Μαίναλο,Ζήρεια τίποτα. Για το Καρπενήσι δεν ξέρω. Αυτή είναι η άποψη μου από τις κάμερες kαι από αναφορές και φώτο ντόπιων στα social media,αν διαφωνείτε κάπου ή έχετε να συμπληρώσετε κάτι να το συζητήσουμε. Στα επόμενα....Aπό σημέρα το βράδυ oi βροχές που έχουν ήδη ξεκινήσει από τα δυτικά μέχρι τις βάσεις των Χ/Κ,σταδιακά μέχρι αύριο πρωί θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα Χ/Κ και θα βρέχει ως τις κορυφές.... Περισσότερες οι βροχές στα δυτικά,οπότε οι ανατολικοί θα γλιτώσουν κάπως,με ισχυρούς ΝΔ ανέμους όμως,οπότε γίνεται ευκολα αντιληπτό ότι όσα εκ μπήκαν έτσι θα βγουν....Στο τελείωμα από Τετάρτη αργά το βράδυ ως Πέμπτη μεσημέρι νέο συστημα θα δωσει κάποιες χιονοπτώσεις αλλά όχι ικανές για πολλά.Ενδεικτικά 10-15εκ στα δυτικά και 2-3 εκ στα υπόλοιπα. Όταν λέω δυτικά εννοώ Βασιλίτσα,Ανήλιο,Καρπενήσι,Καλάβρυτα. Με λίγα λόγια όσα ήταν να ανοίξουν δεν θα ανοίξουν και όσα ήταν ανοιχτά για πετροσκι θα συνεχίσουν να είναι για πετροσκι.Τόσο απλά.... Από Παρασκευή ο καιρός βελτιώνεται παντού και η θερμοκρασία ανεβαίνει. μέχρι και Τρίτη 12/01.Επόμενη σοβαρή μεταβολή φαίνεται από Τετάρτη 13/01.....Τελευταία ευκαιρία...αν τη χάσουμε κι αυτή χαθήκαμε! Edited January 4, 2016 by Vanzel 12 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 4, 2016 Αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων ανεξαιρέτως των forum όταν αυτοί που γράφουν δεν γνωρίζουν προσωπικά ο ένας τον άλλο. Δεν κατάλαβα όμως γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό τσουβαλιάζοντας όλους τους συμμετέχοντες στο forum, ούτε που κολλάει ο President με τον σκύλο και το κρύο. εχω και εγω 2 σκυλους χριστο εκει κολλάει 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 4, 2016 Καλά κρασιά (καιρικά)................. Κάποια στιγμή έστω και αργά χιόνι θα κάνει, το πρόβλημα είναι ότι όλοι όσοι έχουμε προγραμματίσει τώρα κοντά την χιονοβδομάδα μας στις Άλπεις (ή αλλού) κινδυνεύουμε να πάμε χωρίς σκι στα πόδια μας με όλα όσα αυτό συνεπάγεται !!!!!!! 5 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 4, 2016 Εγω δεν πτοουμαι με τιποτα ομως και πιστευω οτι τις επομενεες μερες θα εχει κατι επιπλεον με τους νοτιαδες και σιγουρα τα καλα ερχονται εν οψη και του skitest στα Καλαβρυτα 16 & 17 Γεναρη. ΥΓ. Βαγγελη στο τελος να δεις που θα ριξει παπαδες.... 4 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 4, 2016 Αν τους ρίξει στο τέλος, να το βράσουμε. Ήδη χάθηκαν ουσιαστικά όλες οι γιορτές και οι άδειες. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted January 4, 2016 Οπότε τα σκι φέτος μόνο έτσι θα τα χρησιμοποιούμε 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 4, 2016 Καλά κρασιά (καιρικά)................. Κάποια στιγμή έστω και αργά χιόνι θα κάνει, το πρόβλημα είναι ότι όλοι όσοι έχουμε προγραμματίσει τώρα κοντά την χιονοβδομάδα μας στις Άλπεις (ή αλλού) κινδυνεύουμε να πάμε χωρίς σκι στα πόδια μας με όλα όσα αυτό συνεπάγεται !!!!!!! ΕΣΥ ρε π@π@ρ@ έχεις αλλά προβλήματα εκεί που πας. Ξεθάφτηκε;; Φαντάσου να κάνουμε εμείς Άλπεις μόνο με τεχνιτο και εσύ να μην μπορείς να κανείς από το πολύ χιόνι. Ξεκολλά όλοι σούπερ θα περάσουμε. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 4, 2016 Τραγικό ο σκύλος στους -20 oC σε κλουβί σε εξωτερικό χώρο. Τα σκυλιά αντέχουν αρκεί να μάθει. Ο δικός μου (λαμπραντορ) έχει διπλό τρίχωμα και εργάζεται σε λίμνες χειμώνα καλοκαίρι. Βέβαια ο δικός μου που έχει μάθει τζάκι κουβέρτα θα πάθει σοκ. Αν όμως από κουτάβι ζει σε τέτοιες συνθήκες συνηθίζει! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites