Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
vangelis_k

Χ.κ Καλαβρύτων 2016-17

Recommended Posts

Να μάθουμε τί ζητάμε.

Θέλουμε πρώτα απ' όλα να μεγαλώσει το υφιστάμενο χιονοδρομικό πεδίο, με προσθήκη νέων πιστών και αναβατήρων.

Οποιοσδήποτε αναβατήρας, με μεγαλύτερη μεταφορική ικανότητα που θα εξυπηρετεί τις ίδιες πίστες μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στις ίδιες τις πίστες λόγω κορεσμού τους. Οι καταβασεις μας θα γινόντουσαν αγώνες επιβίωσης.

Από τα υπάρχουσα οικονομικά δεδομένα του χιονοδρομικού, πιο εφικτό θεωρώ το άνοιγμα νέων πιστών και το πολύ κανένα συρόμενο.

είδες που έχεις εντελώς λάθος αντίληψη του τι χρειάζεται το ΧΚΚ !!!???? ..... σου είπα να διαλογίζεσαι καλύτερα ........ θα αναφερθώ για μια άλλη φορά ... κουράστηκα.... μάλλον όχι δεν θα το κάνω ... κάτσε και σκέψου με ποιόν τρόπο θα είχε το ΧΚΚ την μεγαλύτερη περίοδο από όλα τα ΧΚ της Ελλάδας και μετά συζητάμε θα μπορούσε να λειτουργεί από αρχές Δεκέμβρη μέχρι τέλος Απρίλη άνετα ...........

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Γρήγορη, πρίν κάνεις την οποιαδήποτε σοβαρή ανακαίνιση στο μαγαζί σου ή ακόμα καλύτερα, πρίν καν το ανοίξεις, κάνεις ένα σοβαρό επενδυτικό πλάνο για να δεις αν αξίζει να επενδύσεις σε αυτό. Δεν είναι θέμα αυγού & κότας. Π.χ. πιστεύεις ότι η πιο σύγχρονος αναβατήρας, μέχρι πριν 2 χρόνια, σε ελληνικό χ.κ. τελικά άξιζε την τοποθέτηση του; (αναφέρομαι στο 4πλο αποσυμπλεκόμενο του Φαλακρού). Αυξήθηκαν οι χιονοδρόμοι; Έβαλε καθόλου το χέρι στη τσέπη η τοπική κοινωνία που ζει από το χιονοδρομικό; Ποιος και για ποιόν τελικά πλήρωσε; Προσωπικά δεν θέλω να μου πληρώσουν κάποιοι άλλοι το lift που δεν τους προσφέρει τίποτα, για να ανεβαίνω πιο γρήγορα πάνω, στις 3-4-5 φορές που θα ανέβω στο χιονοδρομικό.

Ευτυχώς, για τους περισσότερους, το master plan των Καλαβρύτων λέει ότι αξίζει η επένδυση. Επιτρέψτε μου να έχω διαφορετική άποψη, που τη δικαιολογώ κάθε φορά διαβάζοντας post σαν το παραπάνω, του Γιώργου, που παρέθεσα.

Υ.Γ.: ... και δεν είμαι χιονοδρόμος των 3-4-5 φορών τον χρόνο, αλλά ανήκω στο σπάνιο είδος που παίρνουν μία βδομάδα άδεια από την δουλειά τους, για να την περάσουν σε ελληνικό χιονοδρομικό.

Edited by ALCATRAZ
  • Like 2

Γρήγορη, πρίν κάνεις την οποιαδήποτε σοβαρή ανακαίνιση στο μαγαζί σου ή ακόμα καλύτερα, πρίν καν το ανοίξεις, κάνεις ένα σοβαρό επενδυτικό πλάνο για να δεις αν αξίζει να επενδύσεις σε αυτό. Δεν είναι θέμα αυγού & κότας. Π.χ. πιστεύεις ότι η πιο σύγχρονος αναβατήρας, μέχρι πριν 2 χρόνια, σε ελληνικό χ.κ. τελικά άξιζε την τοποθέτηση του; (αναφέρομαι στο 4πλο αποσυμπλεκόμενο του Φαλακρού). Αυξήθηκαν οι χιονοδρόμοι; Έβαλε καθόλου το χέρι στη τσέπη η τοπική κοινωνία που ζει από το χιονοδρομικό; Ποιος και για ποιόν τελικά πλήρωσε; Προσωπικά δεν θέλω να μου πληρώσουν κάποιοι άλλοι το lift που δεν τους προσφέρει τίποτα, για να ανεβαίνω πιο γρήγορα πάνω, στις 3-4-5 φορές που θα ανέβω στο χιονοδρομικό.

Ευτυχώς, για τους περισσότερους, το master plan των Καλαβρύτων λέει ότι αξίζει η επένδυση. Επιτρέψτε μου να έχω διαφορετική άποψη, που τη δικαιολογώ κάθε φορά διαβάζοντας post σαν το παραπάνω, του Γιώργου, που παρέθεσα.

Υ.Γ.: ... και δεν είμαι χιονοδρόμος των 3-4-5 φορών τον χρόνο, αλλά ανήκω στο σπάνιο είδος που παίρνουν μία βδομάδα άδεια από την δουλειά τους, για να την περάσουν σε ελληνικό χιονοδρομικό.

Γιώργο ενημερωτικά το φαλακρό με την γενικότερη επέκταση σου τότε, από περιφερειακό χκ εξελίχθηκε σε πανελλήνιο!!!! Για 2-3 χρόνια πήγε τρομερά καλά ......Αλλά η τραγική του διαχρονικά διοίκηση, καποιες τραγικες χρονιες απο χιονι, σε συνδυασμο με την τρομερη εξέλιξη των βουλγαρικών χκ και το "άνοιγμα "των συνόρων, είχε σαν αποτέλεσμα την σημερινή του απαξίωση. Οπότε σίγουρα η επένδυση άξιζε και ακόμη και τώρα πιστεύω ότι αν δοθεί σε ιδιώτη για πολλά χρόνια, ώστε να τον συμφέρει να ρίξει κάποια χρήματα, με τα υπάρχοντα λιφτ , μπορεί να ξαναμπεί στον χάρτη "σοβαρών" χκ.

Γρηγόρη αν έχεις κάνεις σκι στα Καλάβρυτα πίστεψέ με ΑΞΙΖΕΙ να περάσεις την άδεια σου εκεί με κοστος 22 ευρώ για μια πλήρη μέρα σκι καθημερινή

καιρού θέλοντος ΜΙΚ , δυστυχώς τα Ελληνικά ΧΚ έχουν μικρή εμβέλεια και μεγάλο υψόμετρο , καταπονούνται από αέρηδες δεν πας μία βδομάδα για να δεις εάν θα σου κάτσει .....

Μιχάλη αν και σήμερα είχα πακετάρει σκι μπότες κτλ για να πάω τσέπελαρε, και τελικά δεν πήγα και γράφω εδώ για διάφορους "χαζούς" λόγους, πριν χρόνια με περισσότερα χρήματα στην τσέπη , πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο και φυσικά τρελή όρεξη να γνωρίσω και κρίνω ο ίδιος τα δικά μας χκ, είχα πάρει άδεια μετά τα φώτα βδομάδας για να κάνω αυτό το τουρ.....2 μέρες Καλάβρυτα, Παρνασσό 0 γιατί ήταν κλειστός, , 1 μέρα Πήλιο, 1 Πισοδέρι, και 2 Βασιλίτσα εκτώς πλάνου η τελευταία......Αλλά ήθελα να κάνω και λίγο σκι εκτώς από βόλτα!!!

Το συμπέρασμα μετά από από 7 μέρες και -900€ (όσα τρώγαμε τότε μία εβδομάδα έξω με τον σύλλογο), ότι αγαπάτε πολύ το σκι εσείς εκει κάτω ! Ειληκρινα όχι άδεια δεν θα ξόδευα, αλλά αν εμένα Αθήνα, όσο και να με τρλενει το άθλημα, λογικά θα το είχα κόψει, γιατί ούτε αυθημερόν δεν θεωρώ ότι αξίζει να ανεβαίνει και να ταλαιπωρείται κανείς στα κοντινά χκ σας...... Γνώμη μου φυσικά που την είχα γράψει από τότε στο φόρουμ αν ψάξεις, και γι αυτό πλέον μόνο Βασιλίτσα επισκεφτούμε από τα δικά μας.

• Like 3

δυστυχώς στα νότια προάστια με δικό σου μεταφορικό μέσο θέλεις 4 ώρες ταξίδι αυθημερόν και επίσης 100 ευρουλακια πήγαινε έλα + 25 η κάρτα + 20 καφέδες και λοιπά σύνολο ένα 150 (σε δραχμές !!??? κάνα 50 α σε Σόιμπλε άμα είχαμε δραχμούλα τώρα με 15 χιλιαρικάκια θα κάναμε ξένοιαστα σκι και φαγοπότι περασμένα μεγαλεία) άμα βάλεις και παιδιά άστα να πάνε , γιαυτό ας αρκεστούμε στο forum έρχεται και τσάμα..... :LMAO: :LMAO: :snowfight::skiing::skydive:

υ.γ. προτιμώ τα παιδιά

Edited by metero
  • Like 4

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

MIK αερολογίες για το πως να φτιαχτεί λέμε άνετα όλοι συνέχεια, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα όσον είναι το χιονοδρομικό στον δήμο το ΤΑΙΠΕΔ είναι μονόδρομος και δεν το δίνουν , τους είπαν να το πάρει το ΤΑΙΠΕΔ να το φτιάξει και να τους το δώσει για εκμετάλλευση , αρνήθηκαν .......

υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων η οποία δεν θέλει να αναπτυχθεί το χιονοδρομικό για να μην χαλάσει το χωριό ......

Χωριό το λένε τώρα;;; Γιατί στις μέρες μου, λέγανε κάτι για μοιρασια, μανέστρα, κοκ.

Επίσης, οι οικονομικές καταστάσεις του ΧΚΚ είναι λίγο, λιγουλάκι μαγειρεμένες .... Εάν ζητούσαν ΕΣΠΑ (ή πηγαίναν σε τράπεζα), αυτό θα έπρεπε να αλλάξει.

• Like 1

Τι λέτε ρε παιδιά έχετε σαλτάρει?

Τα τελευταία 5 χρόνια με την ετήσια ή με κουπόνι με αμάξι πήγα 100 φορές αυθημερών πάνω από 25 ευρώ το άτομο δεν δώσαμε ποτέ με 5 διαφορετικά αμάξια και ούτε φόλα φάγαμε αντίθετα κάναμε ποιοτικό απολαυστικό σκι. Ζήτημα να ξόδεψα 40 ευρώ τη μέρα.

Με ski bus δεν έχει 22 η μέρα με κάρτα?

Μην γράφετε ασυναρτησίες πλιζ. Το σκι στην Ελλάδα είναι πάμφθηνο δείτε τις προσφορές του χιονοδρομικού η βδομάδα Καλάβρυτα είναι 250 ευρώ κάρτα διαμονή φαγητό. Τραβάτε Άλπεις δε λέω και εγώ θα πάω μη τρελαθούμε κιόλας ότι οι Άλπεις είναι πιο φτηνές.

Επίσης μου θες και φτηνό και χωρίς ουρές σκι Σαββατοκύριακο αλλά αρνείσαι να έρθεις καθημερινή. Τι άλλο θες ρε πελάτη πες?

Edited by ΜΙΚ
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Γρηγόρη αν έχεις κάνεις σκι στα Καλάβρυτα πίστεψέ με ΑΞΙΖΕΙ να περάσεις την άδεια σου εκεί με κοστος 22 ευρώ για μια πλήρη μέρα σκι καθημερινή

Μήπως να μας το εξηγήσεις αυτό; Γιατί αυτό είναι λιγώτερο από το κόστος μετακίνησης 4 ατόμων με αυτοκίνητο.

Μήπως να μας το εξηγήσεις αυτό; Γιατί αυτό είναι λιγώτερο από το κόστος μετακίνησης 4 ατόμων με αυτοκίνητο.

Ski bus +κάρτα (μπορεί να μην ισχύει φέτος, έχουν πάει πάντως πέρσι το θυμάμαι με τόσα)

Ναι Γρηγόρη τα χιονοδρομικά μας έχουν θέμα με τον καιρό. Για αυτό και ο Παρνασσός είναι καφετέρια με λιφτ και θέλει επέκταση προς τα κάτω και τα Καλάβρυτα θέλουν το λιφτ παντώς καιρού που έβαλα τον Σπυρόπουλο ανάποδα στο παραπέντε και υπέγραψε να μπει μαζί με τη Στύγα.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Τι λέτε ρε παιδιά έχετε σαλτάρει?

Τα τελευταία 5 χρόνια με την ετήσια ή με κουπόνι με αμάξι πήγα 100 φορές αυθημερών πάνω από 25 ευρώ το άτομο δεν δώσαμε ποτέ με 5 διαφορετικά αμάξια και ούτε φόλα φάγαμε αντίθετα κάναμε ποιοτικό απολαυστικό σκι. Ζήτημα να ξόδεψα 40 ευρώ τη μέρα.

Με ski bus δεν έχει 22 η μέρα με κάρτα?

Μην γράφετε ασυναρτησίες πλιζ. Το σκι στην Ελλάδα είναι πάμφθηνο δείτε τις προσφορές του χιονοδρομικού

Με πρόλαβες ... ΄Αρα το κόστος είναι πλέον των 22 διότι, προσωπικά, δεν χωράω σε θέση λεωφορείου, δεν θέλω να κουβαλάω σαντουιτς από Αθήνα ή να πίνω κρύο καφέ κλπ. Και δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε πέρασε τα 25 επιλέγει τέτοια λύση αν μπορεί να το αποφύγει.

Σε οποιοδήποτε περίπτωση όμως, συμφωνώ μαζί σου ότι πλέον τα ΧΚ μας δεν είναι ακριβά. Και δεν χρειάζεται να φθηνήνουν - να βελτιωθούν χρειάζεται.

Επίσης, για σκοπούς σοβαρής συζήτησης θα πρότεινα όλους όσους επισκέπτονται ΧΚ της Βουλγαρίας να προσέξουν τη μείωση των τουριστών (εκτός Ελλήνων) από το εξωτερικό. Από τη στιγμή που τα ΧΚ τους δεν είναι πλέον στο επίπεδο τιμών και παροχών "προσεχώς Βουλγάρες", οι Άγγλοι, Ολλανδοί κλπ πάνε αλλού αλλά αυξάνει ο εσωτερικός τουρισμός (διότι γίνονται πλουσιότεροι και μπορούν να κάνουν διακοπές).

• Like 1

Λετε το σκι να ειναι για τις... μαζες και αυτες να μην τοχουν παρει ειδηση; αχ ski-statistics...

Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Ski bus +κάρτα (μπορεί να μην ισχύει φέτος, έχουν πάει πάντως πέρσι το θυμάμαι με τόσα)

Ναι Γρηγόρη τα χιονοδρομικά μας έχουν θέμα με τον καιρό. Για αυτό και ο Παρνασσός είναι καφετέρια με λιφτ και θέλει επέκταση προς τα κάτω και τα Καλάβρυτα θέλουν το λιφτ παντώς καιρού που έβαλα τον Σπυρόπουλο ανάποδα στο παραπέντε και υπέγραψε να μπει μαζί με τη Στύγα.

Με πρόλαβες ... ΄Αρα το κόστος είναι πλέον των 22 διότι, προσωπικά, δεν χωράω σε θέση λεωφορείου, δεν θέλω να κουβαλάω σαντουιτς από Αθήνα ή να πίνω κρύο καφέ κλπ. Και δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε πέρασε τα 25 επιλέγει τέτοια λύση αν μπορεί να το αποφύγει.

Σε οποιοδήποτε περίπτωση όμως, συμφωνώ μαζί σου ότι πλέον τα ΧΚ μας δεν είναι ακριβά. Και δεν χρειάζεται να φθηνήνουν - να βελτιωθούν χρειάζεται.

Επίσης, για σκοπούς σοβαρής συζήτησης θα πρότεινα όλους όσους επισκέπτονται ΧΚ της Βουλγαρίας να προσέξουν τη μείωση των τουριστών (εκτός Ελλήνων) από το εξωτερικό. Από τη στιγμή που τα ΧΚ τους δεν είναι πλέον στο επίπεδο τιμών και παροχών "προσεχώς Βουλγάρες", οι Άγγλοι, Ολλανδοί κλπ πάνε αλλού αλλά αυξάνει ο εσωτερικός τουρισμός (διότι γίνονται πλουσιότεροι και μπορούν να κάνουν διακοπές).

Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

καπου τα εχουμε μπερδεψει λιγο μου φαινεται περι βδομαδας αδειας....

εχουμε και λεμε και οπου ειμα λαθος διορθωστε με

εβδομαδιαια καρτα προσφορα 38 ευρω

αθηνα καλαβρυτα πηγαινε ελα ειναι 400χλμ συν 30 καθημερινα πανω κατω καλ χκκ επι 6 180 συνολο 580 χλμ κοστος χονδρικα 50λιτρα 70ευρω

διοδια να ειναι κανα 12αρι ευρω?

7 διανυκ επι 35 ευρω ισον 255ευρω

καθημερινα εξοδα να πουμε 20?....120 ευρω

συνολο 480 ευρω

προσωπικα μια χαρα μου φαινεται για μια εβδομαδα σκι εκ της οποιας τις 5 μερες καθημερινη το βουνο θα εχει μηδεν ουρες και κοσμο

Edited by bujinkan
  • Like 4

elan primetime 33.jpg

δυστυχώς στα νότια προάστια με δικό σου μεταφορικό μέσο θέλεις 4 ώρες ταξίδι αυθημερόν και επίσης 100 ευρουλακια πήγαινε έλα + 25 η κάρτα + 20 καφέδες και λοιπά σύνολο ένα 150

Δεν είναι ότι τα 20 ευρώ καφέδες κτλ χαλάνε όλο τον υπολογισμό, αλλά είναι ενδεικτικό νοοτροπίας του πώς ξοδεύουμε γύρω γύρω και τα χρεώνουμε στο σκι.

Από μικρό παιδί σαντουϊτσάκια, τοστάκια και νεράκι από το σπίτι. Τα επιπλέον, το απόγευμα, αν κάτσει και θέλει η παρέα είναι τα ίδια με το να καθόμασταν Αθήνα και να βγαίναμε όξω.

Πέρυσι ειδικά με τα κουπόνια... 15 ευρώ skipass Σαββατοκύριακο και 9 ευρώ καθημερινές, βάλε ένα skibus ή αμάξι δια 3 και δες με τι κόστος κάνεις σκι.

Αυτές οι τιμές έχουν μέσα και ΦΠΑ.

Και φορολόγηση εισοδήματος.

Και ασφαλιστικές εισφορές.

(Αντίστοιχα φτηνό το κόστος στον Παρνασσό αν η περσινή 80άρα έπιανε τόπο (ο καιρός δεν μας έκανε τη χάρη).

Όταν ήμουν ενεργός στα του Συλλόγου ήμουν ο πρώτος που έκραζα where due, αλλά η δύναμη του επαίνου στα καλά είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, αποτελεσματική.

:shuriken:

Edited by PhaethonF1
  • Like 1

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και μπόλικο χιόνι.

θα καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία και ο καθένας μπορεί να την αξιολογήσει χωρίς να σημαίνει ότι υπερασπίζομαι κάποια άποψη.

Τα τελευταία 4 χρόνια αγοράζω συστηματικά (κ αναγκαστικά!!) προσφορές για να καταφέρω να συνεχίσω το σκι μου όσο μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου.

Έτσι λοιπόν:

-αγοράζω το Εβδομαδιαίο ski pass με 38+38 ευρώ για την γυναίκα μου,

-διαμένω με 35-40 ευρώ / διανυκτέρευση σε αξιοπρεπέστατο δωμάτιο (κατά βάση πάω Πέμπτη νωρίς το πρώί και αναχωρώ Τρίτη μετα το σκί άρα 6 μέρες στο Χιονοδρομικό),

-ξοδεύω (λόγω υγραεριοκίνησης) για τα χιλιόμετρα που ειναι περίπου 600 γύρω στα 30 ευρώ +10 ευρώ διόδια,

-Για διατροφή ο καθένας μπορεί να θέλει να φάει από "βρώμικο" μέχρι gourmet, δεν το ορίζω αλλά συνήθως ξοδεύω από 25 έως 50 ευρώ την ημέρα ανάλογα το τι κάνω κέφι μαζί με τους καφέδες.

Συνεπώς μου κοστίζει

76 τα ski pass

200 το δωμάτιο ( για 5 διανυκτερεύσεις)

40 η μετακίνηση

250 διατροφή

Σύνολο 566 ευρώ (πες 550 χονδρικά) για 2 άτομα, για 6 μέρες σκι με 5 διανυκτερεύσεις όπου συμπεριλαμβάνονται 4 καθημερινές και ένα ΣΚ.

Τέλος προσπαθώ να πηγαίνω σε ημερομηνίες που έχει και κανα event το Σάββατοκύριακο (π.χ νυκτερινό σκι, συναυλίες στο chalet κτλ) για να σπάει λίγο το πράγμα και να κάνουμε και κάτι διαφορετικό.

Ακόμα θυμάμαι το Μαραβέγια και τους Burger Project να τα "σπάνε"!!!

Όσον αφορά τις καθημερινές έχω ήδη αγοράσει 5-6 κουπόνια με 7,90 και κατα κανόνα μαζευόμαστε 4 άτομα και μοιραζόμαστε το 40 ευρω της μετακίνησης.

Οπότε

-ski pass 7.90 απο regroup ή yellowday

-10 ευρώ το άτομο με το αυτοκίνητό μου

-το θέμα διατροφής το αφήνω ανοικτό για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω αλλά ακόμα και σε ταβέρνα να πάμε στην επιστροφή δεν θα πάει πάνω από 10 ευρώ το άτομο

Σύνολο 25-30 ευρώ το άτομο

Αυτά από εμένα, εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να τσουλάμε!!

Υ.γ : τώρα περιμένω τον Kosaitis να αρχίσει να με γλωσσοτρώει!!

Φιλικά

Γιώργος

• Like 6

ski is talking to god!!

Φήμες θέλουν τον kosaitis να φτάνει Bansko από Αθήνα χωρίς διόδια... (true story...)

Edited by panchristo

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Ναι θα τον ταχυδρομήσουμε σαν τον Λαλάκη τον εισαγόμενο για άγαλμα σε κούτα!!!

Γουστααααάρω δεν το είχα σκεφτεί... και θα λέει μετά τα "φάγαμε" και αυτά τα διόδια πάμε!!

Είναι από το "Κίνημα δεν χορταίνω να μην πληρώνω"....!!!@@##$$5

• Like 1

ski is talking to god!!

δεν αφήνουμε τα οικονομικά του καθενός και να πούμε τίποτα για το ΧΚΚ !!???? άρχισα να ξενερώνω

• Like 3

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Τονίζω ότι αποφεύγει διόδια, όχι ότι δεν πληρώνει απλά.

Και τις πέτρες του Βάκχου έμαθα πρόσφατα ότι αποφεύγει δεν τις χτυπάει!!!!!@##%^^

ski is talking to god!!

Ρε σας έλειψα και με κατηγορείται. Για Basko πόσο χαλάμε για 6 ημέρες σκι το σκεφτήκατε και πόσο σκι χλμ σε κατεβασιές κάνουμε. Τις πέτρες τις κάνω πόρτες ρε στον Παρνασσό για να μην στεναχωριέμαι για το πετροσκί.

Μπάσκο απο Αθήνα

1500 χλμ με επιστροφή

180 βενζίνη /3 άτομα= 60 έκαστος

Δωμάτιο σε διαμέρισμα με πρωινό και ένα γεύμα 25*7 ημέρες=175

κάρτα σκι 28*6 ημέρες σκι= 168 και

90 λοπά έξοδα

Μaximum 500 Ευρώ pancristo,T Driver μαζεύω συμμετοχές

Δυστυχώς οι γείτονες μας είναι value for money.

ΥΓ ούτε λυπάμε για την υποτιθέμενη αναβάμιση του ΧΚΠ που κουράστηκα να βγάζω-βάζω πέδιλα,να περπατώ και κατεβαίνω σκάλες στη Φτερόλακα για να κάνω σκι γιατί φτιάξανε ένα χιονοδρομικό για επισκέπτες της γόβας στα 2.250 μέτρα(επόμενο θα δείτε και γόβες στην κορυφή της 6) αλλά και λυπάμε γιατί το ΧΚΚ έχει μείνει πίσω απο εξοπλισμό και θέλει υπομονή να πάρεις την Στύγα.

Edited by kosaitis
  • Like 4

Τέλος στο OFF TOPIC, τα λέμε αλλού...

Τέλος στο OFF TOPIC, τα λέμε αλλού...

Ένας Λαππας γεννιέται
  • Like 9

carpe diem

Άστοχες οι προσομοιάσεις και οι παραλληλισμοί με αυτόν τον ισσοροπημένο και υπομονετικό άνθρωπο...

• Like 2

[emoji23][emoji23][emoji23] κλαίω ισορροπημένος ο Λαππας [emoji23][emoji23][emoji23]

Δες τι τάβλες βάζει στα πόδια του.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 6

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...