Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Kyriakoschar

Δεκέμβριος 2016

Recommended Posts

....τα πάντα ρεί...στην Ελλάδα!!!

Και εκεί που δεν περιμένουμε χιόνι θα μας ρίξει κάνα μέτρο ξαφνικά να το θυμόμαστε...

Το Πήλιο δεν το βλέπω για πολύ ακόμα χωρίς φρεσκάρισμα ...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα αντέξει το Πήλιο θα το δεις, και φρεσκάρισμα θα έχει.

Για τα άλλα χιονοδρομικά συμφωνώ, μπορούμε να αρχίσουμε να κλαίμε

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δηλαδή για Χριστούγεννα ...να ψαχνόμαστε μόνο για Πήλιο ή να περιμένουμε μήπως και...

Mε τα σημερινά δεδομένα που κάλλιστα Πέμπτη μπορεί να είναι εντελώς άλλα εμείς θα κάνουμε σκι στο Πήλιο με τα κορίτσια της Vicoria's Secret να ζηλεύει ο Λάππας και πολύ χλωμό να κάνουμε και σε άλλο χιονοδρομικό.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Mε τα σημερινά δεδομένα που κάλλιστα Πέμπτη μπορεί να είναι εντελώς άλλα εμείς θα κάνουμε σκι στο Πήλιο με τα κορίτσια της Vicoria's Secret να ζηλεύει ο Λάππας και πολύ χλωμό να κάνουμε και σε άλλο χιονοδρομικό.

Ετσι τα είπε και η Σούζη πριν λίγο και επειδή θα πάμε για ΣΚΙ το Σάββατο στο Πήλιο, πες στη Βικτώρια να κρατήσει τα κορίτσια σπίτι ;)

Practice makes perfect

Από που τα βγάζετε αυτά ρε παιδιά? Πείτε και σε μας να ξέρουμε να βγάλουμε λεφτά. Σε ποια επιστημονικά στοιχεία πρόγνωσης βασίζεστε?

Πολύ ενθαρυντικά τα σημερινά νέα με σούπερ σκι στο Πήλιο που δεν θα χάσει το χιόνι του αλλά αντίθετα θα φάει και άλλο. Για τα άλλα χιονοδρομικά σαν τάση η επόμενη βδομάδα σαφώς και άρχισε να δείχνει καλή κακοκαιρία που θα ρίξει χιόνια παντού.

Ακόμα είναι πολύ μακρυά και πρώτα πρέπει να δούμε πως θα κάτσει η πολύ γερή ψυχρή εισβολή που φτιάχνει οπότε σε μια δυο μέρες θα ξέρουμε.

Πάμε να λιώσουμε στο σκι και αφήστε την κλάψα διαλέχτε Μετερίζι ή Πήλιο, μια χαρά θα πάει ο χεμώνας φέτος θα το δείτε. Τέτοια εποχή γενικά δεν είχαμε χιονοδρομικά ανοιχτά, μήν είμαστε παράλογοι. Ας χαρούμε το ότι έχουμε και υπομονή θα το δείτε όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Οι Βόρειοι ειδικά πηγαίντε Μετερίζι να κάνετε σκι, είχατε και στο χωριό σας 10 Δεκέμβρη όλες τις πίστες ανοιχτές?

Οι Νότιοι πρέπει να κάνουμε κάτι με το Πήλιο, παιδιά είναι ντροπή που ανοίγει μόνο σκ και είναι ντροπή που 100.000 άνθρωποι κλαίγονται ότι δεν έχουν χιόνι ΧΚΚ και ΧΚΠ και δεν πάνε Πήλιο.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 10

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αν βρεθούν 100.000 (τώρα που το σκέφτομαι και 10.000 φτάνουν) κόσμος στο Πήλιο και δεθούν με ένα ενιαίο σχοινένιο βρόχο περασμένο σε δυο τροχαλίες δεν θα χρειαζόμαστε και λιφτ, θα αναλάβει δράση η βαρύτητα... :animier: :animier:

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Η πρόγνωση παραμείνει ιδανική για σούπερ σκι Πήλιο το σκ και μη σου πω ότι η Κυριακή θα είναι η μέρα Hokkaido - Πήλιο 0-1 από τα αποδυτήρια.

Στα πιο μακρινά δικά μας κλάψτε όσο θέλετε η τάση παραμένει σαφώς για γερή κακοκαιρία σε μια βδομάδα η οποία θέλουμε λίγες μέρες να την κλειδώσουμε αλλά πιστέψτε με όλα τα σενάρια δείχνουν ότι θα έρθει. Συνοπτικά όσο και να μη μας αρέσει η εικόνα της Βασιλίτσας ο χειμώνας φέτος έχει μπει με κέφια κάθε 3 μέρες κάτι συμβαίνει, μέχρι τώρα τα τρώμε Βορινά με ξερόκρυο όπως σήμερα και το σκ αλλά πιστέψτε με θα έρθουν και τα Νοτιάρικα να μας ρίξουν καλό χιόνι.

Το πολύ χλωμό που έγραψα χτες να κάνουμε σκι σε άλλα χιονοδρομικά χτες κάντε το ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα όλα πιθανά είναι.

Πιστεύω το γούρι θα συνεχιστεί κάθε post κλάψας θα την φέρνει όλο και πιο κοντά, οπότε και εγώ κλάψα θα γράφω, όλα χάλια όλα μαύρα αν δεν δω 3 μέτρα χιόνι 15 Δεκέμβρη στα χιονοδρομικά μας και δεν φαίνεται 1 μέτρο χιόνι στην πρόγνωση των επόμενων 6 ημερών πάντα θα είμαι δυσαρεστημένος, κλάφτε όλοι.

Πάνο με όποιον μιλάω κλαψουρίζει που είναι ΧΚΚ ΧΚΠ χωρίς χιόνι αυτό λέω. Άντε για σκι και αφήστε τη κλάψα είναι συνεχώς η απάντησή μου όπως σοφά έπραξες.

Και καταχείμωνο με όλα ανοιχτά 100.000 πιθανοί, μόνο 5-10.000 πάνε, οπότε και τώρα Πήλιο πάλι άδειο θα είναι. Έχω γράψει και αλλού πριν τα Χριστούγεννα ακόμα και με την τέλεια πρόγνωση Σαββατοκύριακο τα παλιά τα χρόνια που ειχαν χιόνι ΧΚΚ ΧΚΠ δεν μάζευαν κόσμο όπως Γενάρη. Για κάποιο λόγο ο Έλληνας κάνει σκι κοιτώντας το ημερολόγιο και όχι την ποιότητα χιονιού...

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αν τα post κλαψας έφερναν το χιονι εδω θα ήμασταν Alaska ρε man!

Κάτι άλλο φταίει...

• Like 4

Εχει δίκιο ο ΜΙΚ.Είναι ακόμη νωρίς για να περιμένουμε ανοιχτά χιονοδρομικά και έτσι ότι έρχεται είναι ευχάριστη εξέλιξη. Ομως για τη συνέχεια πάρτε...μικρά καλάθια.

• Like 1

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Για τον Χελμο παντος ολα θα παιχτουν στην επομενη ΝΔ κακοκαιρια

που απ' οτι φαινεται θα ερθει 21-22 δεκεμβριου

Αν θα βρεξη η θα χιονιση στα μεσοχαμηλα υψομετρα...

Γιατι με βορια και αερα χιονι σε αρκετη ποσοτητα δεν μενει

παντως με τα σημερινα δεδομενα παιζει να ριξη κανα μετρο στο παρκινγκ χα χα :P

εχει καταντησει να εναι ειρωνια προβλεψεις τετειου ειδους

Edited by Hellbent
  • Like 1

Στατιστικα (χωρις παρεξηγηση) τα τελευταια χρονια αυτο το τοπικ εχει μονιμη...αποτυχια.

Επομενως περιμενουμε ενα..θαυμα.

• Like 3

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

πάλι Πήλιο θα με στείλει αυτό το τόπικ να λιώσω στο σκι...ρε συ τόπικ, Άργος μένω...λυπήσου με...κάνε κάτι και για τα πιο κοντινά μας...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

Μια ερώτηση επιστημονικού περιεχομένου... μερομήνια φέτος δεν θα αναρτηθούν;

Edited by Pant
  • Like 2

Practice makes perfect

Και να μην αναρτηθούν μην αγχωθείς, σα να διαβάζεις αστρολογία είναι...

Ένα κλικ πιο ενθαρυντικό το απογευματινό τρέξιμο για υπερσκί στο Πήλιο ακόμα και το Σάββατο, αλλά μάλλον Κυριακή και Δευτέρα. Βασικά αν ανοίξουν Πέμπτη ή Παρασκευή θα είναι φανταστικά πάμε και αυθημερών από Αθήνα θα αξίζει.

Ένα κλικ πιο ενθαρυντικό το απογευματινό τρέξιμο για ανοιχτά και άλλα χιονοδρομικά από βδομάδα αλλά είναι μακρυά ακόμα συνεχίζω την κλάψα.

Ωιμεεε κατάρα που μας βρήκε να μην έχω δεκαεφτά ανοιχτά χιονοδρομικά να διαλέξω μέσα Δεκέμβρη και να μη μπορώ να κλείσω Χριστούγεννα το chalet στο Elatos Resort να πηγαίνα στα μπουζούκια στην Αράχωβα πριν το σκι με τους φίλους μου τους celbrities να δείξω και το καινούργιο τζιπ.

• Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Και να μην αναρτηθούν μην αγχωθείς, σα να διαβάζεις αστρολογία είναι...

Το ξέρω, γι αυτό διαβάζω εσένα που τα λές και ωραία. :)

Practice makes perfect

Δεδομένου ότι στην Αράχωβα και το Λιβάδι ρίχνει πολύ χιόνι, έχουμε καμιά ιδέα τι γίνεται επάνω στο στο ΧΚΠ;

• Like 2

αλήθεια , για ποσο θα ριχνει ακομα?

το χαμε προβλέψει αυτό ή είναι έκτακτο?

How you stand is how you ski

Ναι ρε Βορινό είναι άσπρισε το βουνο. Φαινόταν απλά είναι χιονοκαταιγιδάκια και δεν ήταν σίγουρο. Χιονοδρομικό έτσι δεν ανοίγει αλλά είναι πάρα πολύ χρήσιμο για βάση. Θα φάει και άλλο Παρασκευή Σάββατο, δύσκολο να μαζέψει αρκετό για άνοιγμα μακάρι να πέσω έξω και να φτάνει αλλά με Βορινά ο Παρνασσός δεν τρώει βαρύ χιόνι να κάτσει. Θα βοηθπησουν όμως πολύ για τις επόμενες κακοκαιρίες που έρχονται,

Τα πράγματα πάνε πάρα μα πάρα πολύ καλά. Δεν θέλω συγκοπες με όσα θα δώσει το snow-forecast χρειαζόμαστε ακόμα μια μέρα να το κλειδώσουμε θα αλλάζει η πρόγνωση σήμερα. Πάμε πάρα μα πάρα πολύ καλά για αρκετά Ελληνικά χιονοδρομικά να είναι ανοιχτά τα Χριστούγεννα. Λίγο υπομονή να δούμε τα αυριανά πως θα κάτσει η διάταξη η οποία μοιάζει ιδανική σήμερα να φάμε πολλά Νοτιάρικα χιόνια.

Τα πράγματα ήταν και θα είναι υπέροχα για το Πήλιο αύριο το δίνω ΑΝΕΒΑ και ψάχνω παρέα από Αθήνα για αυθημερών. Το Προεδρείο του Συλλόγου πρέπει ήδη να παίρνει τηλέφωνα από το πρωί να ανοίξει. Επίσης πάει για εξαιρετικό σκ το Πήλιο.

Συνεχίζουμε κλάψα για γούρι. Ωιμεεε κατάρα που μας βρήκε να μην έχω δεκαεφτά ανοιχτά χιονοδρομικά να διαλέξω μέσα Δεκέμβρη και να μη μπορώ να κλείσω Χριστούγεννα το chalet στο Elatos Resort να πηγαίνω στα μπουζούκια στην Αράχωβα πριν το σκι με τους φίλους μου τους celebrities να δείξω και το καινούργιο τζιπ. Τι άγχος είναι αυτό που περνάω, να πάω Gstaad με τους Beckham ή να πάω Παρνασσό?

Edited by ΜΙΚ
  • Like 6

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

κατσε κοιτα τις καμερες απ το pc που θες και gstaad :P

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Άσε που δε ξέρω και τι τραγουδια παίζουν στα μπουζούκια

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε