Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Το λιγοτερο σκι της τελευταιας δεκαετιας

3 SEE...3 KAPLL,,,3 GALTUR...3 SERFAUS....3 SOLDEN..16 ISCHGL-SAMNAU....καλο καλοκαιρι σε ολους και του χρονου με ΥΓΕΙΑ!!

• Like 15

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

10 πηγάδια 1 Σέλι και για κλείσιμο 1 Φαλακρο !!!

sent with my WP using tapatalk

• Like 8

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Εχει τοσο πολυ χιονι γενικα στα βουνα και ειδικοτερα στον Παρνασσο, καταπληκτικο ανοιξιατικο, μεγαλες μερες με πιλυ καλο καιρο,εξαιρουνται οι τελευταιες :-( , που αν και κλεινουν τα χκ τα λιφτ, μπορειτε καλλιστα να βαλεται φωκιες και να το χαρειτε! Μου κανει τρομερα αρνητικη εντυπωση, που σε ενα φορουμ και εναν συλογο, με τοσο καλο επιπεδο γνωσης σκι, αλλα και καλη φυσικη κατασταση, αφου πολλοι τρεχετε 'η κανετε ποδηλατο, ποσοι ελαχιστοτατοι ασχολειστε με το ορειβατικο σκι, που εχει τρομερη ανοδο τα τελευταια χρονια... και ζουμε σε μια χωρα, που ενδεικνυται για ορειβατικο, ενω αντεδεικνυται για αλπικο, με τα μιζερα χκ, που εχουμε.πραγματικα λυπηρο!!!!

Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • Like 12

Θέλει μια καλή...επένδυση το ορειβατικό, αλλά νομίζω έχεις δίκιο, για εκεί βαδίζουμε.

Στο δια ταύτα, πολύ ευχαριστημένη από τη σεζόν, χόρτασε το μάτι χιονάκι:

4 πήλιο (σκ χριστουγεννων και πρωτοχρονιας, απλά τεεεελεια, χάσατε όσοι δεν ήρθατε)

10 παρνασσούληδες (μέτρια ως επικά για την εποχή)

13 βουνάρες (βασιλίτσα) που δεν ηταν βουνάρες (μην ειμαι άπληστη, είχε κάποιες πολύ καλές, αλλά και 3 επικές φόλες)

1 σέλι (γιατί εκεί ξεκινήσαμε πριν 5 χρόνια, φόλα όμως λόγω μπούχου, είδα όμως λίγο εκείνο το λούκι που τότε μου φαινόταν γουαου)

3 καλάβρυτα (πίττα, υπερμέρες)

31 (incl. 4-5 φόλες, και σίγουρα >δέκα επικές μέρες, πολύ καλά είμαστε!!!)

μια κάκωση υπερκάνθιου (δείχνει να περνά μετα από 3+ μήνεςςςςς, η 6 φταίει-άμα δεν το κατέχεις, που πας πρώτη μέρα λειτουργίας της μεσημεριάτικα?!)

μια τενοντίτιδα στον ώμο, νομίζω σύνδρομο υπακρωμιακής προστριβής κάπως ετσι μου το είπανε σήμερα....κλαψ... εύχομαι πρωτομαγιά να μπορώ να πιάσω το πανάκι για το σερφάκι

Άντε και του χρόνου να μαστε καλά να βρεθούμε στα βουνά.

Εύχομαι να τα πούμε και στις θάλασσες βέβαια!

• Like 16

Καλημέρα !!

Φέτος έκανα σκι λιγότερα από καφέ άλλη χρόνια από τα τελευταία 6-7

7 μέρες μπανσκο το Δεκέμβρη ,άλλες 7 μπανσκο το μαρτι και 9 καλαβρυτα διασπαστα :( Μακάρι να μπορώ να πάω και Παρνασσό αύριο -μεθαύριο για να κλείσω με 25 :)

• Like 9

Πρώτη φορά Πήλιο. 2 φορές, πρώτη φορά Ελατοχώρι, Πρώτη φορά Μαίναλο (σίγουρα όχι τελευταία), Τα παιδιά σούπερ αγωνιστική χρονιά και για επιδόρπιο μερική ρήξη έσω πλαγίου. Ενδιαφέρουσα χρονιά αν έλειπε η ρήξη θα είχε και περισσότερες μέρες.

• Like 6

11 Bansko - Χριστουγεννα και Πασχα για πρωτη φορα σε γιορτες

4 Borovets

4 Kαλαβρυτα

2 Παρνασσο

Edited by nikos1890
  • Like 9

3 Παρνασσό

1 Καλάβρυτα

6 στο Ski Amade με έδρα το Schladming..

Οχι και άσχημα για 1η χρονιά μετά απο χιαστό..

Υγεία πάνω από όλα!!

• Like 11

Κι εγώ προχθές έκανα απολογισμό, επιστρέφοντας από Ischgl. Καλά πήγα φέτος, αφού ξεπέρασα το όριο των 30 ημερών χιονοδρομίας, αλλά δεν άγγιξα τις 40 ;-)

Και του χρόνου αρρωστάκια!!

• Like 12

Petros Tsantilas

A ski won't change your life...

unless you ride it

Κι εγώ προχθές έκανα απολογισμό, επιστρέφοντας από Ischgl. Καλά πήγα φέτος, αφού ξεπέρασα το όριο των 30 ημερών χιονοδρομίας, αλλά δεν άγγιξα τις 40 ;-)

Και του χρόνου αρρωστάκια!!

να μπαναριστη ο κυριος αμεσως ...ακου προχτες γυρισε απο αλπεις :veryangry:

• Like 1

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Κωνσταντίνου. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το ίδιο πράγμα με ποιάνει που τόσο χιόνι πάει χαμένο ,ειδικα στον παρνασό. Πριν 3- 4 χρόνοα πήρα μέρος σσ ένα εισαγωγικό δηίμερο για splitboard με σκοπό να μάθω τεχνικές.ορειβατικού σκι αλλα και να γνωρίσω κόσμο για να έχω παρέα σε τέτοιου είδους εξορμήσεις αφού η τωρινή παρέα δεν ακολουθεί. Ε λοιπόν 4 χρόνια μετά δεν έχω καταφέρει να γνωρίσω ούτε έναν που να ασχολέιτε ή έστω να ψείνετε για ορειβατίκο και εαν εξαιρέσεις 1 φορά που πλήρωσα οδηγό καη πήγαμε μέχρι Τσάρκο και τρύπιο βραχο δεν εεχω καταφέρει να οργανωθώ. Πίστευα σοβάρα πως σαν σύλογος θα διιργανώνε καθε τόσο κάποιο είδους ράντεβου για ορειβατικό καη κάπως έτσι σιγά σιγα και όσοι θέλουν να δοκιμάσουν θα είχαν κάποια γνωριμια έστω ,με αυτή την μορφή της τουριστικης χιονοδρομίας. Με βλέπω να μένω με τξ παράπονο......

• Like 5

WORK FOR IT!

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Κωνσταντίνου. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το ίδιο πράγμα με ποιάνει που τόσο χιόνι πάει χαμένο ,ειδικα στον παρνασό. Πριν 3- 4 χρόνοα πήρα μέρος σσ ένα εισαγωγικό δηίμερο για splitboard με σκοπό να μάθω τεχνικές.ορειβατικού σκι αλλα και να γνωρίσω κόσμο για να έχω παρέα σε τέτοιου είδους εξορμήσεις αφού η τωρινή παρέα δεν ακολουθεί. Ε λοιπόν 4 χρόνια μετά δεν έχω καταφέρει να γνωρίσω ούτε έναν που να ασχολέιτε ή έστω να ψείνετε για ορειβατίκο και εαν εξαιρέσεις 1 φορά που πλήρωσα οδηγό καη πήγαμε μέχρι Τσάρκο και τρύπιο βραχο δεν εεχω καταφέρει να οργανωθώ. Πίστευα σοβάρα πως σαν σύλογος θα διιργανώνε καθε τόσο κάποιο είδους ράντεβου για ορειβατικό καη κάπως έτσι σιγά σιγα και όσοι θέλουν να δοκιμάσουν θα είχαν κάποια γνωριμια έστω ,με αυτή την μορφή της τουριστικης χιονοδρομίας. Με βλέπω να μένω με τξ παράπονο......

Δες αν σε ενδιαφέρει το http://escapeplans.gr/package/olympus-mountaineering-ski/

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like 3

Σε ευχαριστω πολύ vaggelis. Ήδη ψάχνω τράμπες στην δουλειά για να αρχίσω τα τηλέφωνα. Άντε να δούμε τελευταιά στιγμή μήπως προσθέσω τπτ στον φετινό απολογισμό......

• Like 1

WORK FOR IT!

3 Παρνασσό

1 Καλάβρυτα

6 στο Ski Amade με έδρα το Schladming..

Οχι και άσχημα για 1η χρονιά μετά απο χιαστό..

Υγεία πάνω από όλα!!

Πες μας μερικές εντυπώσεις για τα χιονοδρομικά της περιοχής κοντά στο Schladming στο αντίστοιχο θέμα με τα χιονοδρομικά του εξωτερικού. Είναι υποψήφιο για μελλοντική εκδρομή
  • Like 1

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

4 Βελούχι

4 Χελμός

4 Μπάνσκο

5 Παρνασσός +1 ; (άτιμε Karakw)

να δούμε τι μας επιφυλάσει ο Μάιος.

- Μου έλειψε μια Βασιλίτσα, κακή χρονιά για το βουνό φέτος.

Edited by gioand
  • Like 8

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

5 Παρνασσός +1 ; (άτιμε Karakw)

Μπριζώνεις τον κόσμο, και μετά σου φταίει ο karakw ... χαχαχα :Nerd:

Φέτος καλύτερα από ότι περίμενα:

12 Καλάβρυτα

(από τις οποίες 1 φόλα-τρελή ομίχλη, και 1 αφιερωμένη σε 2ωρο μάθημα μετά από πολλά πολλά χρόνια και ασκήσεις βελτίωσης τεχνικής. Ας είναι καλά η RTM με το κουπόνι! Thanks Τάσο)

Μόνο παράπονο, ότι φέτος δεν κατάφερα να επισκευτώ κανένα άλλο ΧΚ όπως άλλες χρονιές.. Απριλιάτικος Παρνασσός δε μου βγήκε φέτος... :veryangry:

Και του χρόνου με υγεία.

• Like 8

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

You can't buy happiness - but you can buy a lift pass!

Τέλος κ για μένα.. Μακάρι καθε χρόνο να ειναι ετσι όσον αφορά στον καιρό.

2 Πήλιο

10 Καλαβρυτα

4 Παρνασσό

Όλες με υπέροχη παρέα. Καλα να είμαστε να κάνουμε κ του χρόνου. Με υγεία παιδιά καλό κ σύντομο καλοκαίρι!

ΥΓ. Ίσως να παίξει καμια στροφούλα ακόμα με λίγο κουβάλημα

• Like 9

Τέλος λοιπόν σε μια όμορφη σεζόν με πολύ χιόνι, η οποία πιστεύω πως θα μπορούσε να συνεχιστεί λίγο ακόμα.

2 Πήλιο

2 Ανήλιο

2 Παρνασσό

13 Καλάβρυτα

Οι στιγμές αξέχαστες και αποτελούν την καλύτερη ανάμνηση μέχρι την επόμενη σεζόν. Εφόσον υπάρχουν ακόμα στροφούλες ίσως παίξει και λίγο ορειβατικό ακόμα.

Anyway, και του χρόνου!

• Like 11

Ευχάριστα προβλήματα υγείας και οικογενειακές υποχρεώσεις με έκαναν να κάνω το λιγότερο σκι εκτός από πέρσι

2 Πήλια 2 ορειβατικά Δίρφη 6 Καλάβρυτα και 14 Παρνασσοί (και 2 στο κλειστό στο Dubai αν μετρανε).

Επιτέλους Speedriding Βελίτσα η μια εκ των Παρνασσων, τόσα χρόνια τη λιμπιζομουν

Το καλό είναι ότι βγήκαν 9 μέρες speedflying που νομίζω ειναι ρεκορ μου μάλλομ επειδή είχαμε χιόνι πολύ από νωρίς

Και του χρόνου όλοι με υγεία χωρίς ατυχήματα

Edited by ΜΙΚ
  • Like 16

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μετά το όμορφο ΣΚ, το τελικό σκορ είναι:

12 φορές στον Παρνασσό (από τις οποίες 3 πανηγυρικές φόλες)

1 στο Μαίναλο

2 στα Καλάβρυτα

Σίγουρα δεν ήταν τα περισσότερα χιλιόμετρα -παλιότερα χτυπούσα άνετα 30 μέρες, αλλά ήταν αρκετά περισσότερα από πέρσι, γρήγορα, αβίαστα (λόγω των καινούργιων πεδίλων) και ιδιαίτερα απολαυστικά.

Picture_1.png

• Like 13

Make Parnassos Great Again!

Το χτεσινο δεν το μετραω....

Δεν ημουν πανω...

Αλλος ητανε....

Το θετικο φετος οτι καταφερα να βρεθω στο βουνο μετα απο χρονια με τους δυο γιους μου και να διαπιστωσω οτι κανουν καλυτερο σκι απο μενα (κατι οχι και δυσκολο).

Επισεις καταφερα να απαγαγω την κορη μου απο την υπερπροστατευτικη της μανα και να την βαλω να κανει χιονοτσουλιθρα στον δια.

Του χρονου θα την βγαλω στο...κλαρι...

Μαναξεμανα.

Ηδη το σχεδιο γετι ειναι σε εξελιξη. 2 φορες την εδομαδα ποδηλατο στους δρομους και μια φορα παρκο με το skate για φιγουρες. Η μανα της νομιζει οτι κανει...μπαλετο.

Εχω και την παιδικη σανιδα του μεγαλου στο υπογειο. Σχεδον αχρησιμοποιητη. Μονο που πρεπει να το γυρισω και εγω σε σανιδα. Νταξει τοχω. Ειχα παρει μαθηματα στο μαιναλο.

• Like 11

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Χωρις λουρακι ετσι;

Γιο.

• Like 6

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Αρκετά ευχαριστημένος από αυτή τη 5η σαιζόν.Πιστεύω ότι βελτιώθηκα κάπως(μετά από μάθημα εννοείται).Δοκιμάσαμε και ανοιξιάτικο εκτός,ΤΕΛΕΙΑ!!!!(κάποιοι τα γράφουνε και δεν έχουν άδικο)

4 Πήλιο(1η φορά πολύ καλά,μας μένει Φαλακρό που πρέπει να πάμε οποσδήποτε,έχουμε ακούσει τα καλύτερα και 3-5)

1 Σέλι (φόλα)

3 Καλάβρυτα(πίττα,πολύ καλές μέρες)

13 Παρνασσός(οι περισσότερες πολύ καλές,2-3σούπερ και 1-2 χάλια)

15 Βασίλω(3ημερο Κ Δευτέρα λάσπη,2-3 μπετόν,οι υπόλοιπες απλά....Βασιλίτσα)

Αλλά αυτά έχει το βουνό,μια μέρα καλή και δύο κακές.Χάρηκα που γνωρίσαμε κάποιους από εδώ μέσα και στο βουνό,γιατί εκεί είναι σαφώς καλύτερα.Ευχαριστούμε και για τις βόλτες στα εκτός!!!

Ελπίζω μέσα στο 2017 να ξανατσουλήσουμε!!!Υγεία για όλους!!!

• Like 5

ουφ...εγω μετραω μολις 2 μερες....εχασα την 1η θεση απο (το τελος)...δεν πειραζει...

Snow is on my D.N.A.