vro 10,258 Report post Posted March 30, 2018 Ενα ακρως χορταστικο διημερο. Σημερα ο καυμενος ηθελα να κανω πιστα στα κελαρια. Φευ. Πολλες ομαδες. Και ετσι μαθαμε οτι εχουν τετραημερο αγωνων στον βακχο..σαββατο, κυριακη που μαλλον ακυρη, δευτερα, τριτη. Περιτω να πω οτι γεμησε τοσες πορτες σημερα στο χκπ οσες να βαλεις σε 10 οικοδομικα τετραγωνα... Αυτο το να μην μπορουν να συνενοηθουν προπονητες να κανουν σε κοινη πιστα προπονηση και ο καθενας.... αλλα θαυματα ζηταω ε; Ασε που κοτζαμ χιονοδρομικο δεν ανοιξε τον ηρακλη και ειχαμε ουρες.... με τον περικλη αρρωστο το πρωι. Χιωνης ε; καλα κρασα.... Καταντια ετσι στην φτερο με δια, σαχαρα, 6 , καλλιοπη. Δεν αντεχω αλλο. Στον γυρισμο εκτος στον βακχο. Προσπαθησα να κοψω το καλωδιο που απλωσανε οι ουγκανοι αλλα δεν ειχα καλα μαχαιρια. Τωρα ομως τα φτιαχνω. Δυστυχως πολυ υψηλες θερμοκρασιες. Καλο για το ανοιξιατικο σκι κακο για την αντοχη του χιονιου. Τρομακτικη η απωλεια σε σχεση με χτες. Οπου ηταν οριακα κοπηκε, οπου ηταν κομενο....απογινε. Προβλημα πια σε βασικα σημεια, κοκκινη ηρακλη, 6, 10,περιφερειακη και κλπ κλπ. Το ανοιξατικο σημερα βγηκε απο τις 10 παντου. 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 30, 2018 (edited) Αυτα ειδα (ή νομιζω οτι είδα) απο το παραθυρο του τροχοσπιτου μου. Να πω οτι οικονομικο ή αλλο συμφερον δεν εχω,ουτε οπαδικο κολημα. Δεν προτρεπω και δεν αποτρεπω. Σκι με δικη μας ευθηνη. Ολες οι γνωμες ειναι υποκειμενικες. Πχ το χιονι στην ισιαδα δαγκωνε απο τις 13. Για μενα δεν ειναι προβλημα, για αλλον ειναι λογος να μην ερθει. Αλλα αντικειμενικα Τα χιονοδρομικα μας εχουν ταραξει στο ψεμα, στην εκμεταλευση και δεν σεβονται το χρημα, τον χρονο και την υγεια μας. Μονη μας αμυνα η πληροφορηση. Εγω προσωπικα εμπιστευομαι μονο την γνωμη χιονοδρομων εστω και αν διαφωνω σε 1000 μαζι τους. Ολων, δεν κανω εξαιρεσεις αν δεν μου κανουν τα γουστα μου. Να πω οτι μου εχει μεινει μια μοναδα απο την δεκαρα και σκεφτωμαι να την ριξω την τριτη παρ ολου που δεν γουσταρω καθολου το <αθλητικο> τσιρκολο και το γεγονος οτι μου φερονται σαν σκιερ β κατηγοριας παρ ολου που πληρωνω και για τους...αλλους... Θα ερθω με τα ορειβατικα. Οποιος ενδιαφερεται 8,20 στις 11 στον προφητη. Edited March 30, 2018 by vro 4 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 30, 2018 Άρα να μην ανεβούμε αύριο; JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 30, 2018 Άρα να μην ανεβούμε αύριο; Σκι με δικη σας ευθηνη. Πληροφορηση εχετε. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 30, 2018 Ριπαροντας το 1 cm 18 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 30, 2018 Το αχρηστο σχολιο της ημερας. Κατω απο το σαλε της φτερο το χκπ ειναι επισημως κλειστό. Ευκολα το κλεινουμε, δυσκολα το ανοιγουμε... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
giomiki 2,822 Report post Posted March 31, 2018 Καλά μας παει μέχρι τώρα...συννεφιά και το χιόνι τσουλαει ακόμα...πολύ Snowclub στο βουνό με πολλά χαμόγελα... 15 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 31, 2018 ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΦΤ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ (1) ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ 8 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ. Απο την προκυρηξη των αγωνων. Να σημειωσω οτι το χκπ ΔΕΝ ειναι εθνικο γυμναστηριο. Απο την αλλη 32 μυρια ηταν αυτα. 3 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 31, 2018 Το χιόνι στις χιονοπαγίδες συνεχίζει να μένει αχρησιμοποίητο και ασυμπίεστο, για να λιώνει με ρυθμούς αστραπής και 5 μέτρα δίπλα να βγαίνουν δειλά δειλά πέτρες μέσα στην πίστα. Σήμερα είχαμε αγώνες. Μπράβο, υπέροχο θέαμα, πολύς κόσμος κτλ κτλ. Κατανοώ ότι για τον αγώνα χρειαζόταν αυτό ακριβώς το πλάτος για λόγους ασφαλείας και για λόγους αλλαγής της χάραξης μέσα στη μέρα. Όμως αυτό το έγκλημα του Βάκχου για τους υπόλοιπους χιονοδρόμους που έκλεινε σαν χωνί σε τελικό πλάτος άντε 2 ρατρακιές, ποιός το χρεώνεται; Με ανθρώπους του αγώνα ή μη να κάθονται συστηματικά και έξω από το δίχτυ, πρακτικά η πίστα για τους υπόλοιπους έμεινε να χρησιμοποιείται οριακά σε πλάτος μιας ρατρακιάς με το ζόρι. Ειδικά όταν παραδίπλα υπάρχει τόσο χιόνι να πατήσεις λίγο ακόμα (θυμίζω ότι σε πλήρη λειτουργία ο Βάκχος δουλεύει και πιο πέρα σε πλάτος). Τηλέμαχος επίσης πλήρως κατηλειμμένος για προπόνηση για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Το βουνό έχει ακόμα χιόνι για να χαρείς το σκι, αλλά αυτή η διαχείριση δεν τιμά το 25ευρω, συγγνώμη. Αυτές τις τελευταίες μέρες της σεζόν οι άνθρωποι που μπαίνουν στη διαδικασία να ανεβούν πάνω δείχνουν ότι αποτελούν τη βάση των φανατικών του σπορ. Δείξτε τους ότι εκτιμάτε την προσέλευσή τους. 13 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 31, 2018 Να πατε 6 ρε. Χτες ο....ολοι ξερετε ποιος. Μου ελεγε με αγωνια. Θα δωσω μαχη να μεινει η 6 χωρις πορτες. Δυστυχως ειναι μπατε σκυλοι αλεστε και αλεστηκα μην δεινετε. Αλλα οταν τα γραφω εγω ειμαι.... ασχετος και τι αλλο δεν ξερω... Και ποιος θα εφαρμοσει την κοινη λογικη; Το κυρος των πιστερ και η πραγματικη δυναμη τους απεναντι στον καθε παραγοντισκο του 1 ευρω ειναι λιγωτερη απο εκεινη του καθε πακιστανου σε κηπο της εκαλης.... Μπειτε στην θεση τους. Φετος δεν ξερουν καν ποια κατουρημενη ποδια πρεπει να φιλησουν για να εχουν δουλεια του χρονου..... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 31, 2018 Δεν φταίνε ούτε στο ελάχιστο οι πιστέρ στο συγκεκριμένο, οι άνθρωποι κάνουν ό,τι μπορούν με 10 καρπούζια στην ίδια μασχάλη... Sent from my SM-G903F using Tapatalk 1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 31, 2018 ευτυχως ανεβηκα την Παρασκευη. Στην 6 ειμασταν δεν ειμασταν 6 ατομα. Ευχαριστηθηκα σκι μεχρι τις 15,00 Οι αγωνες την Δευτερα και την Τριτη σε συνδιασμο με τον αερα που δινει ειναι καλοι λογοι να μην ανεβω τουλαχιστον μεχρι την Τεταρτη. Βασικα ανεβαινω στο χκ επειδη μου εχουν μεινει 2 μοναδες στην καρτα. Μετα μονο ορειβατικο. 3 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 31, 2018 Δεν φταίνε ούτε στο ελάχιστο οι πιστέρ στο συγκεκριμένο, οι άνθρωποι κάνουν ό,τι μπορούν με 10 καρπούζια στην ίδια μασχάλη... Sent from my SM-G903F using Tapatalk Φαεθωνα εχω ακουσει παραγοντισκο που του ειπανε να ξυλωσει διπλη σειρα πορτες να απαντα με ενα ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε; Νταξει μακακας ειναι η απαντηση, αλλα ο πιστερ ποιος ειναι; σε 15 μερες ανεργος, αυτος ειναι.... Και βεβαια οι πορτες μειναν στη θεση τους. Απο τοτε που βγηκε το κινητο ειναι και ευκολο να δωθει η εντολη...ανωθεν... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 31, 2018 ευτυχως ανεβηκα την Παρασκευη. Στην 6 ειμασταν δεν ειμασταν 6 ατομα. Ευχαριστηθηκα σκι μεχρι τις 15,00 Οι αγωνες την Δευτερα και την Τριτη σε συνδιασμο με τον αερα που δινει ειναι καλοι λογοι να μην ανεβω τουλαχιστον μεχρι την Τεταρτη. Βασικα ανεβαινω στο χκ επειδη μου εχουν μεινει 2 μοναδες στην καρτα. Μετα μονο ορειβατικο. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Νόμιζα ότι άλλαξε η πρόγνωση για Δευτέρα και Τρίτη. Αέρας μόνο Κυριακή. Δευτέρα και Τρίτη μια χαρά φαίνεται. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted March 31, 2018 Τετάρτη , Πέμπτη. Παρασκευή .. ανοιξιάτικες μέρες Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 31, 2018 Τεταρτη που θα φυγουν οι διπλες πορτες απο τον τηλεμαχο και οι αγωνες απο τον βακχο θα κλεισει λογω ελειψης χιονιου. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 31, 2018 Τεταρτη που θα φυγουν οι διπλες πορτες απο τον τηλεμαχο και οι αγωνες απο τον βακχο θα κλεισει λογω ελειψης χιονιου.Όχι, δεν κατάλαβες... Στις πόρτες κι εγώ. Εννοείται σήμερα Τηλέμαχο πέρασα κανονικά και μάλιστα πέρασα και τον μαθητή στο πλαίσιο βελτίωσης των μεγάλων στροφών [emoji23] (φυσικά σε συνεννόηση με τους προπονητΑς). Sent from my SM-G903F using Tapatalk 3 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 31, 2018 Θες να μας πεις οτι ειχε διπλες πορτες GS στον τηλεμαχο; Ποντιακο χιονοδρομικο; Το γνωστο ανεκδοτο. Προσγηωνεται η πτηση της ποντος ερ λαινς με ενα εντυπωσιακο τελικο φρεναρησμα και σχεδον αλλα λαπας γωνιασμα και ανατροπη. Φου...σκουπιζει τον ιδρωτα ο πιλοτος. Ο πιο κοντος διαδρομος σε ολο τον κοσμο... Αλλα απο πλατος....σκιζει. 4 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted April 1, 2018 (edited) Ωραία μέρα εχθές! Πολύ καλό σκι μέχρι 13.00 περίπου με σούπερ παρέα. Κελλάρια μια χαρά. Ο κόκκινος Ηρακλής ύπουλα bumpy στο στένεμα με τις πέτρες. Λούκι Ηρακλή σούπερ γκαζο-ανοιξιάτικο. Τα υπόλοιπα λούκια κόλλαγαν αρκετά έως πολύ με κάποια σημεία να είναι ευχάριστα αλλά overall no go. Η 6 την ώρα που πήγαμε ήταν χωράφι απ τα λίγα. Πολλά γνωστά πρόσωπα στο βουνό! Έχουμε χιόνι ακόμα κ αν μας πάει κ λίγο ο καιρός, έχουμε υπέροχες ανοιξιάτικες μέρες μπροστά μας. Edited April 1, 2018 by ashbury 5 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted April 1, 2018 Για σήμερα έπρεπε να γίνουν οι αγγονες μας ,προετοιμάστηκα ανάλογα ,αλλά πολύ μας τα ακιροσαν Να το πω κάρμα να το πω φόβος (από τη παρουσία μου. :) ) Το σκι για μένα στα ελλινικα βουνά τελιοσε για φέτος ,την άλλη ευδομαδα στα βουλγαρικά !!! Καλώ καλοκαίρι !!!! 8 Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted April 1, 2018 Τεταρτη που θα φυγουν οι διπλες πορτες απο τον τηλεμαχο και οι αγωνες απο τον βακχο θα κλεισει λογω ελειψης χιονιου. Τι εννοεις? Δεν εχει χιονι το βουνό για να μεινει ανοικτο και αρα Τεταρτη τελος σαιζον η οτι θα κλεσει ο τηλεμαχος ? C? Share this post Link to post Share on other sites
talarian 175 Report post Posted April 1, 2018 ευτυχως ανεβηκα την Παρασκευη. Στην 6 ειμασταν δεν ειμασταν 6 ατομα. Ευχαριστηθηκα σκι μεχρι τις 15,00 Οι αγωνες την Δευτερα και την Τριτη σε συνδιασμο με τον αερα που δινει ειναι καλοι λογοι να μην ανεβω τουλαχιστον μεχρι την Τεταρτη. Βασικα ανεβαινω στο χκ επειδη μου εχουν μεινει 2 μοναδες στην καρτα. Μετα μονο ορειβατικο. ένα ταπεινό βιντεάκι από Σαχάρα την Παρασκευή με Petrinio, Faethon κτλ. Ευχαριστώ πολύ για την παρέα και εύχομαι και πάλι να τα πούμε στις πίστες. Ελπίζω να το στείλω σωστάIMG_8351.MOV IMG_8351.MOV 8 Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted April 1, 2018 ένα ταπεινό βιντεάκι από Σαχάρα την Παρασκευή με Petrinio, Faethon κτλ. Ευχαριστώ πολύ για την παρέα και εύχομαι και πάλι να τα πούμε στις πίστες. Ελπίζω να το στείλω σωστάIMG_8351.MOV IMG_8351.MOV Δεν μου ανοίγει Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted April 1, 2018 Τι εννοεις? Δεν εχει χιονι το βουνό για να μεινει ανοικτο και αρα Τεταρτη τελος σαιζον η οτι θα κλεσει ο τηλεμαχος ? C? Κάτι ερωτησεις που κανεις. Τοσα κερματα του ενος ευρω θα ενισχυσουν το χκπ. Δεν χρειαζονται καμμια βδομαδα να τα μετρησουν; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted April 1, 2018 Μολις μιλησα με τον Χιωνη. Απο αυριο και για ολο το πασχα ο ηρακλης ανοιχτος. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites