Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Χ.κ. Παρνασσού 2017-18

Recommended Posts

Να το δώσετε στα παιδιά.

Απο την λαϊκή τα πήρα,ωραία ξυνόμηλα.

• Like 1

Κοίτα να δεις τι βρήκα! :LMAO:

• Like 2

Κοίτα να δεις τι βρήκα! :LMAO:

https://youtu.be/WvvPgFo93Sc

Το έχεις και σε video??? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Βρεθηκα στον Παρνασσο Τεταρτη 28 και Σαββατο 31. Μαλλον ηταν και η τελευταια για τη σεζον, αν και ποτε δεν ξερεις. Παντως ως τελευταια αντιμετωπιστηκε! Και ενω Τεταρτη που ημουν με τον αρχαριο ξαδερφο ανεβηκαμε απο Αραχωβα, Σαββατο εννοειται απο Αμφικλεια.

Το συμπερασμα μου ειναι το εξης. Μακαρι να δουλευε ο Παρνασσος τον Γεναρη και τον Φλεβαρη οπως δουλεψε τον Μαρτιο!

Με τα οποια λαθη. Ναι θελω το λιφτ της Σαχαρας. Το θελω πολυ. Μου δινεις ομως τον Δια, το καλυτερο λιφτ του Παρνασσου (προσωπικη αποψη) και ειμαι οκ, γιατι δεν ανοιξε ο Διας ουτε μια φορα στην αρχη της σεζον? Γιατι ο Οδυσσεας να ανοιξει 2 φορες κι'αυτες τον Μαρτιο? Γιατι να φτασει 2 σεζον μετα την εγκατασταση των νεων αναβατηρων για να ανεβω απο 1750 μεχρι 2200?

Προσωπικα δε με νοιαζει καθολου για τους αγωνες και ολο το θεμα που εχει προκυψει δεν το καταλαβαινω. Σε μια τοσο περιεργη σεζον για τα βουνα μας (τα ΣΚ), με τα Καλαβρυτα κλειστα, αγωνες εξ αναβολης, αλλα οταν ειναι ανοιχτο το μεγαλυτερο μερος του βουνου γιατι κολλαμε τοσο στις λεπτομερειες?

Κανε ενα μαγικο ρε καιρε το ΣΚ..

• Like 6

Όχι ρε Βασίλη. Με το πούλμαν ανεβαίνω. Μιλάω και με άλλους γονείς. Ίσως να είναι τη μέρα του αγώνα; Τόσος κόσμος που ξέρω πληρώνουμε κανονικά (με τις εκπτώσεις που ισχύουν για όλους). Τόσο κορόιδα είμαστε; Σε παρακαλώ μην απαντήσεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οσα χρονια εκανε ο γιος μου σκι πληρωναμε την καρτα των Συλλογων/αθλητων για το παιδι. Γυρω στα €70-140 αναλογα με τη χρονια αν δεν με απατα η μνημη μου.

Το €1 ειναι για τους αγωνες, αφου η περιοδος/ισχυς της καρτας εχει ληξει, η δεν εχουν τα παιδια καρτα στο ΧΚΠ γιατι προπονουνται σε αλλο ΧΚ.

• Like 1

Pka ολο ανακριβειες.

Ολοι οι αγωνες ηταν εξ αναβολης.

Το site δεν εχει ενημερωση.

Μερικες μερες πριν βγαινει η επαναληπτικη προκυρηξη.

Αγωνες προκυρηχθηκαν απειροι φετος, τριημεροι....

Λες και ειμαστε αυστρια.

Θαλεγε κανεις οτι το τζαμπα σκι και η ημερησια αποζημιωση των κριτων εχει γινει εξ ισου σοβαρος λογος με την συλλογη βαθμων και την αντιστοιχη εξαργυρωση τους στην ΓΣ ή στην εισαγωγη στις σχολες (να αγιασουν οι δικαστες που σωσανε τα παιδια απο την εκμεταλευση).

Να κλεισει το χιονοδρομικο και να επιστρεψει τα 32 μυρια στον pka και στην ομοσπονδια επιλογης του

ΤΩΡΑ.

Είσαι τραγικός. Με αυτά και με αυτά έχεις καταλήξει να σε θεωρούν γραφικό, να σε προσβάλλουν αποκαλώντας σε μιζέρια και να σε αγνοούν ακόμα κι όταν λες αλήθειες. Κρίμα.

Δεν ξέρω αν οι αγώνες του Σαββάτου ήταν εξ αναβολής, εγώ πάντως το ήξερα για αυτό το Σάββατο εδώ και δύο μήνες τουλάχιστον.

Και ένα τελευταίο για να κλείσω από τη μεριά μου αυτή τη θλιβερή συζήτηση. Έχετε σκεφτεί πόσο αξιολύπητοι ακούγεστε όλοι εσείς όταν γκρινιάζετε επειδή 100 παιδάκια 11 χρονών σάς έριξαν και επειδή πλήρωσαν 1 ευρώ για να συμμετέχουν σε ένα αγώνα; Πόσο μεγάλη κακομοιριά είναι να μην έχετε μάτια να δείτε ότι αυτά τα παιδάκια είναι που πληρώνουν για να κάνετε εσείς σκι; Για να κάνετε τη φωνάρα σας δηλαδή;

Οσα χρονια εκανε ο γιος μου σκι πληρωναμε την καρτα των Συλλογων/αθλητων για το παιδι. Γυρω στα €70-140 αναλογα με τη χρονια αν δεν με απατα η μνημη μου.

Το €1 ειναι για τους αγωνες, αφου η περιοδος/ισχυς της καρτας εχει ληξει, η δεν εχουν τα παιδια καρτα στο ΧΚΠ γιατι προπονουνται σε αλλο ΧΚ.

Μακη ειχαμε την κουβεντα σου την Παρασκευη. Ανεβηκα για σκι με τον Θανο Παπανδρεου και λεγαμε για τον συλλογο, με ρωτησε για σενα και τον Christopher.

Καλο Πασχα με υγεια Μακη!

• Like 2

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Είσαι τραγικός. Με αυτά και με αυτά έχεις καταλήξει να σε θεωρούν γραφικό, να σε προσβάλλουν αποκαλώντας σε μιζέρια και να σε αγνοούν ακόμα κι όταν λες αλήθειες. Κρίμα.

Δεν ξέρω αν οι αγώνες του Σαββάτου ήταν εξ αναβολής, εγώ πάντως το ήξερα για αυτό το Σάββατο εδώ και δύο μήνες τουλάχιστον.

Και ένα τελευταίο για να κλείσω από τη μεριά μου αυτή τη θλιβερή συζήτηση. Έχετε σκεφτεί πόσο αξιολύπητοι ακούγεστε όλοι εσείς όταν γκρινιάζετε επειδή 100 παιδάκια 11 χρονών σάς έριξαν και επειδή πλήρωσαν 1 ευρώ για να συμμετέχουν σε ένα αγώνα; Πόσο μεγάλη κακομοιριά είναι να μην έχετε μάτια να δείτε ότι αυτά τα παιδάκια είναι που πληρώνουν για να κάνετε εσείς σκι; Για να κάνετε τη φωνάρα σας δηλαδή;

Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω.

Παρόλα αυτά να προσθέσω ότι έχουμε απόλυτο δίκιο σαν χιονοδρόμοι να παραπονιόμαστε για την ανύπαρκτη ενημέρωση του χιονοδρόμου και ότι συμφωνώ και νομίζω όλοι σαν χιονοδρόμοι συμφωνούμε με το κείμενο της Marakidiet

"Οκ. Σαν συλλογος λοιπόν να κλείσω κ γω το βακχο για 'αγώνες', προπονητή έχουμε, τον περικλή για προπόνηση κλπ κλπ..α και ως μελος 'αθλητής' του εστουχ να απαιτήσω κ εκπτωση;

Καπου στη μέση είναι η λύση. Και βέβαια με ενημέρωση. Πχ αγαπητοί υποψηφιοι πελάτες των πολυημερων καρτων..τις καθημερινες δεν δουλευω ολος..τις αργιες εχω προσκεκλημενους πριβε μισες πιστες...θελετε; κ υα προσπαθησω να κρατησω ανοιχτες εναλλακτικα πιστες.

Αλλιώς ας μετονομαστεί σε εθνικό γυμναστήριο - καφετέρια. "

Προσθέτωντας το "όλα τα συρόμενα μου είναι χαλασμένα, το πάτημά μου θα είναι τρισάθλιο, όταν χιονίζει ξεχνάτε το μισό βουνό για δυο μέρες και τις καθημερινές ακόμα και με λίγο αέρα κλείνω ότι λιφτ υπάρχει"

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Είσαι τραγικός... σε θεωρούν γραφικό,.. σε προσβάλλουν αποκαλώντας σε μιζέρια... σε αγνοούν ...Έχετε σκεφτεί πόσο αξιολύπητοι ακούγεστε όλοι εσείς όταν γκρινιάζετε...Πόσο μεγάλη κακομοιριά είναι να μην έχετε μάτια να δείτε......Για να κάνετε τη φωνάρα σας δηλαδή;

pka, πάρτο αλλιώς γιατί βρήκες.

• Like 5

Make Parnassos Great Again!

Αγαπητέ pka το πρόβλημα δεν είναι οι αγώνες και πολύ περισσότερο οι αγώνες παίδων οι διαμαρτυρίες είναι προς την διεύθυνση του ΧΚ που αγνοεί την τουριστική χιονοδρομία δεν ενημερώνει για την διεξαγωγή αγώνων και γενικός συμπεριφέρονται ανάρμοστα, ατυχώς ο Παρνασσος ξεκίνησε στραβά και συνεχίζει στραβά

αγαπητέ pka μην είστε εχθρικός στους τουρίστες και μας λέτε *@**** εμείς απλά δεν ανεχόμαστε να πληρώνουμε για παροχές που αποδεικνύεται στο τέλος άνθρακας

• Like 4

Να κάνουμε μια παρένθεση στο flame που έχει ανοίξει και να μου πείτε τι βλέπετε για Μεγ. Παρασκευή ? θα αντέξει το χιόνι ?

C?

• Like 1

Οτι και να γραφει ο καθε υβριστης η αληθεια ειναι μια.

Μολις στα 12 βγαλει δελτιο το παιδι ισχυει ο τιμοκαταλογος του χκπ, ο οποιος δεν ειναι για αγωνες.

Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Απο κει και περα, ο καθε υβριστης για να κανει στο εξωτερικο προπονηση θα πληρωνε τουλαχιστον 500 ευρω για την πιστα. Βεβαια θα την ειχε δικια του και θα ηταν ασφαλης και αυτος και οι ....τουριστες.

Εδω οι υβριστες τζαμπατζηδες αφηνουν ...μια ρατρακια για να μην πληρωσουν και αν καποιος πεσει με 70 πανω σε ανυποπτο...σκιουρακι...ε τοτε φταιω εγω.

Μιχαλη δεν μου κανει καμμια εκπληξη που συμφωνεις μαζι τους.

Το ναναι χυμα το χιονοδρομικο και ο καθε ...ενας να κανει οτι του καπνισει, βολευει πολλους και διαφορους.

Ηταν εξαιρετικα σημερα.

Για μενα ηταν και υπεροχα γιατι πεφταν και ,....βροχη....τα μπραβο και τα συγχαρητηρια...

Και η ομολογια οτι το εχουμε παραξηλωσει με τις πορτες και πρεπει να γινεται συννενοηση να μπαινουν λιγωτερες και να τις χρησιμοποιουν και αλλες ομαδες. Δεν ειναι ολοι υβριστες και ουγκανοι. Υπαρχουν σοβαροι ανθρωποι στον χωρο.

• Like 2

Στα κελαρια πηγα να βρω τον κονκανα με την κορη και καθισα λιγωτερο απο ωρα. Μετα ακολουθησα την εντολη του υβριστη και....εφυγα.

Ξεσαλωδαμε φτερο με κονκανα και φαεθωνα και την καλη δασκαλα...

Θελει προσοχη στις πετρες πια και περπατημα αλλα εχει.

• Like 3

Ημουν στις 9 το μονο αμαξι φτερο και στις 4 ειχε και εναν ακομα.

Αδικα κουβαλησα τις φωκιες αφου ανω κελαρια ηταν πιο γρηγορο το περπατημα. Εχει πολυ χιονι εκει που θα επρεπε να ειναι το χιονοδρομικο.

Πιο κατω ομως.....

Τελειωσε η lift served σεζον με καλλιοπη.....και με την μποτα σπασμενη. Η αληθεια ειναι οτι την ζορισα σε σκαρφαλωμα σε πετρα αλλα ειναι και 10 χρονο. Θα πεσει πατεντα γιατι θα την κρατησω αλλα 10 χρονια.

• Like 3

Αν μας διαβάζουν από το ΧΚΠ και έγιναν τα σημερινά καλά και σωστά, καλώς. Αν έγιναν επειδή τα κατάλαβαν μόνοι τους, πάλι καλώς. Πάντως: σήμερα οι επιβιβάσεις/αποβιβάσεις των λιφτ είχαν πολύ συχνότερη συντήρηση με χιόνι, η "παράκαμψη" της διαδρομής αγώνα στον Βάκχο είχε σήμανση και από πάνω (και όχι μόνο στο πλάι) ώστε να μη μπει κάποιος μέσα από λάθος και ο Βάκχος επιτέλους δέχθηκε μπάλωμα με χιόνι ψηλά.

:shuriken:

• Like 4

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Σημαντικο

Αν δεν ηταν τελος σεζον και πιθανα θα ακολουθησει σερβις αποθηκευσης θα σας ελεγα φερτε τα παλια.

Αν ομως ειναι ενα σετακι που δεν θελετε για κανενα λογο να αρπαξει πετρα, φερτε παλια η νοικιαστε.

Ακομα και μονο για κελαρια εντος.

Επισεις ακομα και αν πεσουν 10 εκ. δεν θα πιασουν εκει που ηδη υπαρχει χωμα. Θα φρεσκαρει οπτικα για 2 μερες μονο. Εκεινες τις δυο μερες μεγαλη προσοχη στις πετρες.

• Like 3

Τι ώρες σήμερα ήταν κρύα η ...σούπα ώστε να "πηγαίνει" καλά;

Για αύριο τι λέτε; Γιατί οι θερμοκρασίες βλέπω να παίρνουν τον ανήφορο.

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Περιεργως και στις 11 τα κελαρια ηταν σκληρα εντος, παγωμενα εκτος.

Μετα στην φτερο ειχε να κανει με τον προσανατολισμο,

Η 6 απιστευτα καλη μεχρι πολυ αργα.

Το πρωι που φορεσα σκετη μεμβρανη κρυωνα, μετα τις 12 στριπ τηζ...

• Like 4

Μεγάλη προσοχή όπως φτάνουμε στην τελευταία αριστερή στροφή της περιφερειακής-ski route 24, πριν αντικρύσουμε τη βάση του Ηνίοχου, καθώς είναι κομμένη για 20 μέτρα περίπου αλλά δε φαίνεται πριν στρίψεις.

Στη Φτερόλακκα υπάρχουν παντού κομμάτια, προσβάσιμα από τον Δία, που με προσοχή και σίγουρα λίγο περπάτημα τις επόμενες μέρες, αξίζουν....

Αρχίζω δε και ζηλεύω ιδαίτερα, τους φίλους του ορειβατικού.....

post-7503-0-26788400-1522770479_thumb.jpg

post-7503-0-30410200-1522770587_thumb.jpg

post-7503-0-19778000-1522770626_thumb.jpg

post-7503-0-58420600-1522770737_thumb.jpg

post-7503-0-26292900-1522770764_thumb.jpg

post-7503-0-82915500-1522770929_thumb.jpg

post-7503-0-33883900-1522771667_thumb.jpg

• Like 14

Νομίζω θα ήταν ακόμα πιο ωραίο βίντεο αν ΔΕΝ το είχα σώσει στο τέλος που κόλλησε το εσωτερικό. Θα ήταν επική σαβούρα σε πρώτο πλάνο. :animier:

:shuriken:

• Like 2

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Και για ν ξαναγυρίσουμε στο προηγούμενο θεματάκι και να πω και εγώ την άποψη μου και κάποιες βασικές παρατηρήσεις.

1) Vro, τραβάς κόλλημα. Το έχει σχολιάσει το θέμα τόσο πολύ και σε τόσα νήματα που μου δημιουργείς την εντύπωση ότι κάποιος ΕΟΣ σε έχει κόψει από προπονητή ή στέλεχος και αντιδράς ανάλογα.

2) Δεν νοείται αθλητισμός χωρίς κάποιου είδους αγώνα άρα χρονόμετρο, μεζούρα ή ότι άλλο. Τα σχετικά σχόλια μου θυμίζουν προηγούμενες δεκαετίες που διάφοροι έλεγαν να μη μπαίνουν διορθώσεις με κόκκινο στα γραπτά των παιδιών γιατί τραυματίζεται ο ψυχισμός τους.

3) Το τιμολόγιο των παιδιών αθλητών πρέπει να συγκρίνεται με το παιδικό όχι με του ενήλικα. Επίσης, για τον ίδιο αριθμό ημερών. Αλλιώς, τα σχόλια αποσκοπούν απλά στον εντυπωσιασμό.

4) Στον καπιταλισμό ισχύει ο κανόνας όποιος τα φέρνει τα παίρνει. Και οι σύλλογοι (ΕΟΣ) φέρνουν πολλά λεφτά στο ΧΚΠ. Όχι σαν κάποιους φραγκοφονιάδες που κουβαλάνε καφέ από το σπίτι.

5) Επίσης, με τους αγώνες γέμισαν τα ξενοδοχεία στην Αράχωβα. Θα είχαν αυτή την κίνηση αν δεν ήταν οι αγώνες; Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι και αυτοί ασκούν πίεση στο χιονδρομικό (και στους γείτονες τους που δουλεύουν εκεί) να εξυπηρετήσει αγώνες και αθλητές.

6) De facto, ο Παρνασσός είναι το εθνικό προπονητήριο. Εκεί προπονούνται οι περισσότεροι αθλητές, εκεί δραστηριοποιείται ο ομοσπονδιακός προπονητής, εκεί γίνονται οι περισσότεροι αγώνες. Οι πιστοποιηήσεις πιστών έχουν γίνει απολύτως τεχνοκρατικά και, και .... Γιατί πάει η επιχορήγηση εκεί που πάει, η απάντηση να αναζητηθεί αλλού.

7) Διάβασα (αλλά το έχασα) ότι όταν πάει ομάδα στο εξωτερικό και κλείνει πίστα πληρώνει 500 ευρώ. Που το είδατε αυτό; Μετά λόγου γνώσεως, δεν πληρώνει τίποτα. Εξαίρεση κάποια τυχερά (κανένα 20 εύρω σε καθημερινή βάση και κανένα ούζο) που δίνονται στο προσωπικό του ΧΚ που βοηθάει τον προπονητή. Όμως, το ίδιο το ΧΚ δεν ζητάει τίποτα.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...