Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Χ.κ. Παρνασσού 2017-18

Recommended Posts

Μακη ειχαμε την κουβεντα σου την Παρασκευη. Ανεβηκα για σκι με τον Θανο Παπανδρεου και λεγαμε για τον συλλογο, με ρωτησε για σενα και τον Christopher.

Καλο Πασχα με υγεια Μακη!

Καλο Πασχα! Πολλες αναμνησεις απο Λαμπρες (πληθυντικος της Λαμπρης). Μεχρι και Μαϊο ειχαμε κανει σκι (το 03 μου φαινεται?).

Μια χρονια θυμαμαι παιρνω τηλεφωνο Κυριακη του Πασχα την ταβερνα Γκριζα Αρκουδα να δω αν ειναι ανοιχτα.

Εγω: Γκριζα Αρκουδα?

Απαντα μια κοπελλα: Μαλιστα η ιδια! Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα! :shysterical::shysterical::shysterical:

Καλα να περνατε και θα τα πουμε την τελευταια βδομαδα του Ιουνιου.

Edited by MakisM
  • Like 8

Αυτη την στιγμη ειμαι αλλου , βλεπω τον ταυγετο με το ελαχιστο του χιονι και απο πισω με τα ματια της φαντασιας βλεπω την πεντελη.
Αληθεια οταν λεω οτι οι αθλητες πληρωνουν 1 ευρω μαλλον επιτηδες καποιοι μιλανε για παιδακια....
Και λεω επιτηδες γιατι ξετουν καλα οτι δελτιο βγαινει στα 12.
Ο συσχετισμος με το 1 ευρω ηταν αναγκαιος οταν ο καθε ... μας λεει να πατε αλλου η και εξω απο τις πιστες επειδη ειμαστε πολλοι και συντηρουμε το χκπ.
Με το συμπαθειο.
....
Και επιστημωνικως.
Ευτυχως αρκετος κοσμος τους πηρε ειδηση.

Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Χρήστος Λάππας

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Αυτη την στιγμη ειμαι αλλου , βλεπω τον ταυγετο με το ελαχιστο του χιονι και απο πισω με τα ματια της φαντασιας βλεπω την πεντελη.

Αληθεια οταν λεω οτι οι αθλητες πληρωνουν 1 ευρω μαλλον επιτηδες καποιοι μιλανε για παιδακια....

Και λεω επιτηδες γιατι ξετουν καλα οτι δελτιο βγαινει στα 12.

Ο συσχετισμος με το 1 ευρω ηταν αναγκαιος οταν ο καθε ... μας λεει να πατε αλλου η και εξω απο τις πιστες επειδη ειμαστε πολλοι και συντηρουμε το χκπ.

Με το συμπαθειο.

....

Και επιστημωνικως.

Ευτυχως αρκετος κοσμος τους πηρε ειδηση.

Η κόρη μου είναι 11+

Έχει δελτίο από πέρυσι.

Όπως και κάθε άλλο παιδί στην ομαδούλα της, πληρώνει πάντα κανονικό εισιτήριο και ποτέ δεν έχει πληρώσει 1 ευρώ. Ακόμη και στον πρόσφατο αγώνα (που μπορούσε) δεν πλήρωσε 1 ευρώ γιατί όπως πολλοί άλλοι είχε υπόλοιπο στη 10άρα κάρτα της και έτσι συμμετείχε στον αγώνα με αυτή.

Αλλά αυτά στα έχουνε πει κι άλλοι. Κι όμως επιμένεις.

Εγώ θα το ξαναπώ και διάβασε προσεκτικά αυτά που σου έγραψα πιο πάνω (που μπορεί να σε ξεφωνισα αλλά ποτέ δεν σε εβρισα):

Πολύ πολύ κρίμα.

Edited by Χρήστος Λάππας
  • Like 1

Η κόρη μου είναι 11+

Έχει δελτίο από πέρυσι.

Όπως και κάθε άλλο παιδί στην ομαδούλα της, πληρώνει πάντα κανονικό εισιτήριο και ποτέ δεν έχει πληρώσει 1 ευρώ. Ακόμη και στον πρόσφατο αγώνα (που μπορούσε) δεν πλήρωσε 1 ευρώ γιατί όπως πολλοί άλλοι είχε

Προσωπικά θα ήθελα κάθε παιδί να πληρώνει ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβολικό αντίτιμο.

Δεν νομίζω ότι η αιτίαση αφορά τους "ανήλικους αθλητές", αλλά τους ηλικιωμένους, πχ κάποιον σαν εμένα.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Pka επιμενεις να βγαζεις ψευτη τον τιμοκαταλογο του χκπ.

Σε τετοιο σημειο που με αναγκασες να ρωτησω αθλητες και φυσικα ηταν 1 ευρω,

Εγω που ειδα τις ηλικιες στα αποτελεσματα ηταν απο 12 και πανω.

Αν το δελτιο αθλητη της ομοσπονδιας βγαινει πια απο το δημοτικο απλα επιβεβαιωνει οτι μπροστα στα φραγκα δεν σεβεστε τιποτα,

Ουτε τα....σκιουρακια ουτε τους τουριστες.

Λυπαμαι πολυ...

Επιτέλους ξεμπερδευω, θα προλάβω τπτ από Δευτέρα και μετά....Ανακοινωση κλεισίματος υπάρχει???

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

Θα περιμένουν να φάμε τις υπόλοιπες μονάδες και μετά θα κλείσουν, μην ανησυχείς :evil:

• Like 1

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Τεσπα εχει καταντησει γελοιοτητα.

Τολμησα να γραψω το αυτονοητο

Οτι δηλαδη το εχετε παραξυλωσει με τις πορτες

Και αρχισε η επιθεση με το οτι ειμαστε οι χορηγοι των χιονοδρομικων και οταν αρχησε να γελα ο κοδμος αρχησαμε την λασπη επι προσωπικου και μαθηματα καπιταλισμου απο τον κυνηγο καθε κρατικης επιδοτησης και προτροπες να βγω εκτος πιστων απο τον πρωην ορειβατη.

Γελοιοτητες ανευ προηγουμενου.

• Like 1

Εγω που ειδα τις ηλικιες στα αποτελεσματα ηταν απο 12 και πανω...

Στους αγώνες του Σαββάτου (για τους οποίους γίνεται ο καβγάς) συμμετείχαν παιδιά της Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού. Γεννημένα το 2006 και το 2007. Δηλαδή από 12 και κάτω. Edited by pka

Θα περιμένουν να φάμε τις υπόλοιπες μονάδες και μετά θα κλείσουν, μην ανησυχείς :evil:

Να επαναλάβω πάντως ότι η προσπάθεια να κρατήσουν την 6 ανοιχτή ήταν αξιοθαύμαστη, παρόλο που την τιμούσαν ελάχιστοι. Ειδικά στην αρχή την ειχαμε εντελώς πριβέ, σε σημείο να μας κακοφανεί όταν άρχισαν να έρχονται μερικοί. Η ουσία είναι όμως ότι κάνουμε πλέον σε φλουδες. Αν δεν χιονίσει ξανά, το χιονοδρομικο θα δουλεύει μόνο με Περικλή - Βάκχο γιατί πουθενά άλλου δεν θα έχει χιόνι.

Παρεμπιπτόντως, η πιστάρα του Βάκχου (εκεί που γίνονται οι αγωνες!) χτες δεν θα δούλευε αν δεν είχε γίνει η λιθοτριψία που πολλοί εμίσησαν...

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Τεσπα εχει καταντησει γελοιοτητα.

Τολμησα να γραψω το αυτονοητο

Οτι δηλαδη το εχετε παραξυλωσει με τις πορτες

Και αρχισε η επιθεση με το οτι ειμαστε οι χορηγοι των χιονοδρομικων και οταν αρχησε να γελα ο κοδμος αρχησαμε την λασπη επι προσωπικου και μαθηματα καπιταλισμου απο τον κυνηγο καθε κρατικης επιδοτησης και προτροπες να βγω εκτος πιστων απο τον πρωην ορειβατη.

Γελοιοτητες ανευ προηγουμενου.

Να τα ισοπεδώσουμε λες όλα ? Να κάνουν «λίγο» προπόνηση? Να κάνουν «λίγο» αγώνες ? Όλα τα υπόλοιπα από πάνω δεν με αφορούν υποθέτω και ελπιζω.

Χιονίζει τώρα στο Παρνασσό , με απεριόριστη ορατότητα !

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένος ο καινούργιος Πάσχας !

• Like 6

Το ΧΚΠ "διαρρέει " πως θα κλείσει τη Δευτερα του Πάσχα !

Βάλτε τις φωνές !

Ντροπή !

Γιατί ντροπή; Έχει χιόνι; Κάτσε να δούμε σήμερα αν θα φάει βροχή η χιόνι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

ΧΚΠ @ fb

Το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, σας ενημερώνει, ότι, θα τερματίσει τη λειτουργία του για την παρούσα χιονοδρομική περίοδο τη Κυριακή 15 Απριλίου 2018.

Από το Μεγάλο Σάββατο, 7 Απριλίου 2018, έως την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, το κέντρο θα ανοίξει μόνο για επισκέπτες.

Η τιμή εισιτηρίου διαμορφώνεται στα 5€.

Η λειτουργία, θα είναι ως ακολούθως:

• Μεγάλο Σάββατο. Ωράριο λειτουργίας: 08:00-15:00. Αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα

• Κυριακή του Πάσχα. Ωράριο λειτουργίας: 09:00 -14:00. Αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος.

• Δεύτερη μέρα του Πάσχα. Ωράριο λειτουργίας: Αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα

• Τρίτη, 10 Απριλίου – Κυριακή, 15 Απριλίου 2018. Ωράριο λειτουργίας: 09:00-16:00. Αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος

Η διοίκηση και το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού, σας εύχονται «Χρόνια Πολλά» και «Καλό Πάσχα».

• Like 2

τόσο χαλια από χιόνι δηλαδή? η απλά θα πέσει βαρύ το κατσικάκι?

Snow is on my D.N.A.

Εγώ ρώτησα πάντως στο FB page τους αν μπορούμε να πάρουμε πέδιλα στις καμπίνες...

:shuriken:

• Like 4

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Δευτερα αμα υπαρχει χιονι ολοι παροντες και αρχιζουμε την γκρίνια??

Edited by gioand

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

στη καμερα παντως κελλαρια φαινεται οτι χιονιζει τωρα,εχει μια μικρη φρεσκια στρωση

Λίγο ακόμα ρε παιδιά

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΩΣ 15/04/2018

Το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, σας ενημερώνει, ότι, θα τερματίσει τη λειτουργία του για την παρούσα χιονοδρομική περίοδο τη Κυριακή 15 Απριλίου 2018.

Από το Μεγάλο Σάββατο, 7 Απριλίου 2018, έως την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, το κέντρο θα ανοίξει για επισκέπτες με τιμή εισόδου 5€ .

Η τελευταία ημέρα λειτουργίας για χιονοδρομία θα είναι η Δευτέρα 9 Απριλίου.

Η λειτουργία, θα είναι ως ακολούθως:

• Μεγάλο Σάββατο. Ωράριο λειτουργίας: 08:00-15:00. Αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Αίολος, Περικλής και Ηρακλής

• Κυριακή του Πάσχα. Ωράριο λειτουργίας: 09:00 - 14:00. Αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος.

• Δεύτερη μέρα του Πάσχα. Ωράριο λειτουργίας: Αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Αίολος, Περικλής και Ηρακλής

• Τρίτη, 10 Απριλίου – Κυριακή, 15 Απριλίου 2018. Ωράριο λειτουργίας: 09:00-16:00. Αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος

Η διοίκηση και το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού, σας εύχονται «Χρόνια Πολλά» και «Καλό Πάσχα».

Σήμερα πάντως ψιλό χιόνισε πάνω σπο ότι μου είπε ένα πουλάκι. Αμαρτία να κλείσει από τώρα.

εγω εφυγα 11παρα μολις αρχισε να βρεχει.

Εριξε λιγο νωριτερα δυο τρεις νιφαδες ψηλα Βακχο και μετα χιονονερο ...

Το χιονι δε νομιζω να αντεξει τη βροχη

Και του χρονου !

C

Edited by C

Αν το χιόνι αντέξει τη βροχή (που φαίνεται να το ψιλογυρνάει κ σε χιονάκι) θα είναι κρίμα να μην δώσουν όλη την εβδομάδα. Δεδομένης μάλιστα της αργίας των σχολείων,πανεπιστημίων κλπ. Με τη μέχρι χθες χιονοκάλυψη βγαίνει υπέροχο σκι μέχρι αργά-ειδικά αν έχεις τη βοήθεια των λοκαλιών [emoji6][emoji6]

Edited by ashbury
  • Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Eirini:))
      Eirini:))
      (33 years old)
    2. giorgakiss
      giorgakiss
      (36 years old)
    3. Michael K
      Michael K
      (35 years old)
    4. vag_
      vag_