MakisM 3,965 Report post Posted April 5, 2018 (edited) Μακη ειχαμε την κουβεντα σου την Παρασκευη. Ανεβηκα για σκι με τον Θανο Παπανδρεου και λεγαμε για τον συλλογο, με ρωτησε για σενα και τον Christopher. Καλο Πασχα με υγεια Μακη! Καλο Πασχα! Πολλες αναμνησεις απο Λαμπρες (πληθυντικος της Λαμπρης). Μεχρι και Μαϊο ειχαμε κανει σκι (το 03 μου φαινεται?). Μια χρονια θυμαμαι παιρνω τηλεφωνο Κυριακη του Πασχα την ταβερνα Γκριζα Αρκουδα να δω αν ειναι ανοιχτα. Εγω: Γκριζα Αρκουδα? Απαντα μια κοπελλα: Μαλιστα η ιδια! Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα! Καλα να περνατε και θα τα πουμε την τελευταια βδομαδα του Ιουνιου. Edited April 5, 2018 by MakisM 8 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted April 5, 2018 (edited) Αυτη την στιγμη ειμαι αλλου , βλεπω τον ταυγετο με το ελαχιστο του χιονι και απο πισω με τα ματια της φαντασιας βλεπω την πεντελη.Αληθεια οταν λεω οτι οι αθλητες πληρωνουν 1 ευρω μαλλον επιτηδες καποιοι μιλανε για παιδακια....Και λεω επιτηδες γιατι ξετουν καλα οτι δελτιο βγαινει στα 12.Ο συσχετισμος με το 1 ευρω ηταν αναγκαιος οταν ο καθε ... μας λεει να πατε αλλου η και εξω απο τις πιστες επειδη ειμαστε πολλοι και συντηρουμε το χκπ.Με το συμπαθειο.....Και επιστημωνικως.Ευτυχως αρκετος κοσμος τους πηρε ειδηση.Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 5, 2018 by Χρήστος Λάππας <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,173 Report post Posted April 5, 2018 (edited) Αυτη την στιγμη ειμαι αλλου , βλεπω τον ταυγετο με το ελαχιστο του χιονι και απο πισω με τα ματια της φαντασιας βλεπω την πεντελη. Αληθεια οταν λεω οτι οι αθλητες πληρωνουν 1 ευρω μαλλον επιτηδες καποιοι μιλανε για παιδακια.... Και λεω επιτηδες γιατι ξετουν καλα οτι δελτιο βγαινει στα 12. Ο συσχετισμος με το 1 ευρω ηταν αναγκαιος οταν ο καθε ... μας λεει να πατε αλλου η και εξω απο τις πιστες επειδη ειμαστε πολλοι και συντηρουμε το χκπ. Με το συμπαθειο. .... Και επιστημωνικως. Ευτυχως αρκετος κοσμος τους πηρε ειδηση. Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η κόρη μου είναι 11+ Έχει δελτίο από πέρυσι. Όπως και κάθε άλλο παιδί στην ομαδούλα της, πληρώνει πάντα κανονικό εισιτήριο και ποτέ δεν έχει πληρώσει 1 ευρώ. Ακόμη και στον πρόσφατο αγώνα (που μπορούσε) δεν πλήρωσε 1 ευρώ γιατί όπως πολλοί άλλοι είχε υπόλοιπο στη 10άρα κάρτα της και έτσι συμμετείχε στον αγώνα με αυτή. Αλλά αυτά στα έχουνε πει κι άλλοι. Κι όμως επιμένεις. Εγώ θα το ξαναπώ και διάβασε προσεκτικά αυτά που σου έγραψα πιο πάνω (που μπορεί να σε ξεφωνισα αλλά ποτέ δεν σε εβρισα): Πολύ πολύ κρίμα. Edited April 5, 2018 by Χρήστος Λάππας 1 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted April 5, 2018 Η κόρη μου είναι 11+ Έχει δελτίο από πέρυσι. Όπως και κάθε άλλο παιδί στην ομαδούλα της, πληρώνει πάντα κανονικό εισιτήριο και ποτέ δεν έχει πληρώσει 1 ευρώ. Ακόμη και στον πρόσφατο αγώνα (που μπορούσε) δεν πλήρωσε 1 ευρώ γιατί όπως πολλοί άλλοι είχε Προσωπικά θα ήθελα κάθε παιδί να πληρώνει ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβολικό αντίτιμο. Δεν νομίζω ότι η αιτίαση αφορά τους "ανήλικους αθλητές", αλλά τους ηλικιωμένους, πχ κάποιον σαν εμένα. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted April 5, 2018 Pka επιμενεις να βγαζεις ψευτη τον τιμοκαταλογο του χκπ. Σε τετοιο σημειο που με αναγκασες να ρωτησω αθλητες και φυσικα ηταν 1 ευρω, Εγω που ειδα τις ηλικιες στα αποτελεσματα ηταν απο 12 και πανω. Αν το δελτιο αθλητη της ομοσπονδιας βγαινει πια απο το δημοτικο απλα επιβεβαιωνει οτι μπροστα στα φραγκα δεν σεβεστε τιποτα, Ουτε τα....σκιουρακια ουτε τους τουριστες. Λυπαμαι πολυ... Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted April 5, 2018 Επιτέλους ξεμπερδευω, θα προλάβω τπτ από Δευτέρα και μετά....Ανακοινωση κλεισίματος υπάρχει??? Sent from my Redmi 4A using Tapatalk Θα περιμένουν να φάμε τις υπόλοιπες μονάδες και μετά θα κλείσουν, μην ανησυχείς 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted April 5, 2018 Τεσπα εχει καταντησει γελοιοτητα. Τολμησα να γραψω το αυτονοητο Οτι δηλαδη το εχετε παραξυλωσει με τις πορτες Και αρχισε η επιθεση με το οτι ειμαστε οι χορηγοι των χιονοδρομικων και οταν αρχησε να γελα ο κοδμος αρχησαμε την λασπη επι προσωπικου και μαθηματα καπιταλισμου απο τον κυνηγο καθε κρατικης επιδοτησης και προτροπες να βγω εκτος πιστων απο τον πρωην ορειβατη. Γελοιοτητες ανευ προηγουμενου. Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,173 Report post Posted April 5, 2018 (edited) Εγω που ειδα τις ηλικιες στα αποτελεσματα ηταν απο 12 και πανω... Στους αγώνες του Σαββάτου (για τους οποίους γίνεται ο καβγάς) συμμετείχαν παιδιά της Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού. Γεννημένα το 2006 και το 2007. Δηλαδή από 12 και κάτω. Edited April 5, 2018 by pka Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 5, 2018 Θα περιμένουν να φάμε τις υπόλοιπες μονάδες και μετά θα κλείσουν, μην ανησυχείς Να επαναλάβω πάντως ότι η προσπάθεια να κρατήσουν την 6 ανοιχτή ήταν αξιοθαύμαστη, παρόλο που την τιμούσαν ελάχιστοι. Ειδικά στην αρχή την ειχαμε εντελώς πριβέ, σε σημείο να μας κακοφανεί όταν άρχισαν να έρχονται μερικοί. Η ουσία είναι όμως ότι κάνουμε πλέον σε φλουδες. Αν δεν χιονίσει ξανά, το χιονοδρομικο θα δουλεύει μόνο με Περικλή - Βάκχο γιατί πουθενά άλλου δεν θα έχει χιόνι. Παρεμπιπτόντως, η πιστάρα του Βάκχου (εκεί που γίνονται οι αγωνες!) χτες δεν θα δούλευε αν δεν είχε γίνει η λιθοτριψία που πολλοί εμίσησαν... 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted April 5, 2018 Τεσπα εχει καταντησει γελοιοτητα. Τολμησα να γραψω το αυτονοητο Οτι δηλαδη το εχετε παραξυλωσει με τις πορτες Και αρχισε η επιθεση με το οτι ειμαστε οι χορηγοι των χιονοδρομικων και οταν αρχησε να γελα ο κοδμος αρχησαμε την λασπη επι προσωπικου και μαθηματα καπιταλισμου απο τον κυνηγο καθε κρατικης επιδοτησης και προτροπες να βγω εκτος πιστων απο τον πρωην ορειβατη. Γελοιοτητες ανευ προηγουμενου. Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να τα ισοπεδώσουμε λες όλα ? Να κάνουν «λίγο» προπόνηση? Να κάνουν «λίγο» αγώνες ? Όλα τα υπόλοιπα από πάνω δεν με αφορούν υποθέτω και ελπιζω. https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted April 6, 2018 Χιονίζει τώρα στο Παρνασσό , με απεριόριστη ορατότητα ! Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένος ο καινούργιος Πάσχας ! 6 Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted April 6, 2018 Το ΧΚΠ "διαρρέει " πως θα κλείσει τη Δευτερα του Πάσχα ! Βάλτε τις φωνές ! Ντροπή ! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 6, 2018 Γιατί ντροπή; Έχει χιόνι; Κάτσε να δούμε σήμερα αν θα φάει βροχή η χιόνι. Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted April 6, 2018 ΧΚΠ @ fb Το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, σας ενημερώνει, ότι, θα τερματίσει τη λειτουργία του για την παρούσα χιονοδρομική περίοδο τη Κυριακή 15 Απριλίου 2018. Από το Μεγάλο Σάββατο, 7 Απριλίου 2018, έως την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, το κέντρο θα ανοίξει μόνο για επισκέπτες. Η τιμή εισιτηρίου διαμορφώνεται στα 5€. Η λειτουργία, θα είναι ως ακολούθως: • Μεγάλο Σάββατο. Ωράριο λειτουργίας: 08:00-15:00. Αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα • Κυριακή του Πάσχα. Ωράριο λειτουργίας: 09:00 -14:00. Αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος. • Δεύτερη μέρα του Πάσχα. Ωράριο λειτουργίας: Αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα • Τρίτη, 10 Απριλίου – Κυριακή, 15 Απριλίου 2018. Ωράριο λειτουργίας: 09:00-16:00. Αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος Η διοίκηση και το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού, σας εύχονται «Χρόνια Πολλά» και «Καλό Πάσχα». 2 Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted April 6, 2018 τόσο χαλια από χιόνι δηλαδή? η απλά θα πέσει βαρύ το κατσικάκι? Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted April 6, 2018 Εγώ ρώτησα πάντως στο FB page τους αν μπορούμε να πάρουμε πέδιλα στις καμπίνες... 4 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 6, 2018 Σήμερα πάντως ψιλό χιόνισε πάνω σπο ότι μου είπε ένα πουλάκι. Αμαρτία να κλείσει από τώρα. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted April 6, 2018 (edited) Δευτερα αμα υπαρχει χιονι ολοι παροντες και αρχιζουμε την γκρίνια Edited April 6, 2018 by gioand Share this post Link to post Share on other sites
alexsik13 20 Report post Posted April 6, 2018 στη καμερα παντως κελλαρια φαινεται οτι χιονιζει τωρα,εχει μια μικρη φρεσκια στρωση Share this post Link to post Share on other sites
demand 932 Report post Posted April 6, 2018 Τελευταία μέρα για χιονοδρομία η Δευτέρα του Πάσχα σύμφωνα με νέα ανακοίνωση Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted April 6, 2018 Λίγο ακόμα ρε παιδιά Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted April 6, 2018 ΔΙΟΡΘΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΩΣ 15/04/2018 Το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, σας ενημερώνει, ότι, θα τερματίσει τη λειτουργία του για την παρούσα χιονοδρομική περίοδο τη Κυριακή 15 Απριλίου 2018. Από το Μεγάλο Σάββατο, 7 Απριλίου 2018, έως την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, το κέντρο θα ανοίξει για επισκέπτες με τιμή εισόδου 5€ . Η τελευταία ημέρα λειτουργίας για χιονοδρομία θα είναι η Δευτέρα 9 Απριλίου. Η λειτουργία, θα είναι ως ακολούθως: • Μεγάλο Σάββατο. Ωράριο λειτουργίας: 08:00-15:00. Αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Αίολος, Περικλής και Ηρακλής • Κυριακή του Πάσχα. Ωράριο λειτουργίας: 09:00 - 14:00. Αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος. • Δεύτερη μέρα του Πάσχα. Ωράριο λειτουργίας: Αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, Αίολος, Περικλής και Ηρακλής • Τρίτη, 10 Απριλίου – Κυριακή, 15 Απριλίου 2018. Ωράριο λειτουργίας: 09:00-16:00. Αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος Η διοίκηση και το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού, σας εύχονται «Χρόνια Πολλά» και «Καλό Πάσχα». Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted April 6, 2018 (edited) Σήμερα πάντως ψιλό χιόνισε πάνω σπο ότι μου είπε ένα πουλάκι. Αμαρτία να κλείσει από τώρα.εγω εφυγα 11παρα μολις αρχισε να βρεχει.Εριξε λιγο νωριτερα δυο τρεις νιφαδες ψηλα Βακχο και μετα χιονονερο ... Το χιονι δε νομιζω να αντεξει τη βροχη Και του χρονου ! C Edited April 6, 2018 by C Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted April 6, 2018 Κοίτα να δεις ! 2 Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted April 6, 2018 (edited) Αν το χιόνι αντέξει τη βροχή (που φαίνεται να το ψιλογυρνάει κ σε χιονάκι) θα είναι κρίμα να μην δώσουν όλη την εβδομάδα. Δεδομένης μάλιστα της αργίας των σχολείων,πανεπιστημίων κλπ. Με τη μέχρι χθες χιονοκάλυψη βγαίνει υπέροχο σκι μέχρι αργά-ειδικά αν έχεις τη βοήθεια των λοκαλιών [emoji6][emoji6] Edited April 6, 2018 by ashbury 3 Share this post Link to post Share on other sites