Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Χ.κ. Παρνασσού 2017-18

Recommended Posts

Τι ακριβώς εννοείς κανείς δεν εμποδίστηκε να κάνει το σκι του; Ένας μέτριος χιονοδρόμος είχε την ελευθερία να κάνει το σκι του στην πίστα ανάμεσα στον Βάκχο και τον Περικλή;

Δηλαδή θες να πεις ότι το Σάββατο το καφέ κομμάτι ανάμεσα στον Βάκχο και τον Περικλή ήταν πιο δύσκολο από ένα κανονικό καλοστρωμένο Βάκχο;

Ότι κάποιος που του έλειψε το δύσκολο μισό του Βάκχου θα δυσκολευόταν στο (δυστυχώς καφέ) χαλί ανάμεσα στις δύο πίστες;

Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας;

Δεν μπορεί να ήσουν εκεί και να λες αυτό το πράγμα.

...ότι ειδικά το Σάββατο στον ΕΟΣ Αχαρνών, στο κάθε παιδάκι που συμμετείχε στον αγώνα αντιστοιχούσαν 50+ άτομα ...

Το 50+ είναι σωστό; (τυπογραφικά)

Practice makes perfect

Το 50+ είναι σωστό; (τυπογραφικά)

Αν εννοείς ως διατύπωση, νομίζω πως ναι. Γράφεται συχνά με αυτό τον τρόπο.

Αν εννοείς στην ουσία, μπορεί να ήταν και περισσότεροι από 50.

Και μιλάω για καμιά διακοσαριά ανθρώπους που ανέβηκαν μόνο επειδή τους ανέβασε ο ΕΟΣ Αχαρνών.

Δεν μιλάω για κάποιους που ψάχνονταν πως θα ανέβουν και πήραν τηλέφωνο τον Πατάκη.

Edited by pka

Πρέπει να είμαι ειλικρινής , μου είναι αδιάφορο εάν είναι αγώνες ,προπόνηση η χαβαλέ των συλλόγων ...... έχω την απαίτηση από το χιονοδρομικό να ΜΟΥ διαθέτουν της πίστες με βάση την συμφωνία όταν προπληρώσεις παροχή ... οι αγωνες πρέπει να γνωστοποιούνται στην αρχή της περιόδου όλα τα αλά τα θεωρώ δουλειές του ποδαριού

• Like 3

Ευτυχως που υπαρχουν οι φωτογραφιες.....

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

1-Όταν μια πίστα προετοιμάζεται για αγγονες ,θα έπρεπε να είναι κλειστή μέρες

2- Οι προπονητές -πίστερ ,θα έπρεπε να την βρέχουν κάθε βράδυ για να παγώσει και να μην έχουμε- ( τα απατιτα εγειναν καλιτερα από την πίστα )

3- οι ημερομηνίες ήταν οι χειρότερες που θα μπορούσαν να βάλουν !!!

Όταν αυτά τα τρία είναι γεγονός ,όλοι έχουν δηκεο και οι γονείς και οι ατλιτες και οι απλοί χιονοδρόμοι !!

• Like 8

Απο φαεθωνα τωρα.....καλοπερναει....

post-911-0-61739800-1522669211_thumb.jpeg

• Like 1

Αχ

post-911-0-17833600-1522669337_thumb.jpeg

post-911-0-28566600-1522669384_thumb.jpeg

• Like 2

Το εισητήριο σε ΧΚ αν δεν απατώμαι αφορά τη χρήση των λιφτ για τις πίστες.

Ας δώσουν την πίστα και τσάμπα στα παιδιά (ΥΓ όχι μονο στους "αθλητές" - προνομιούχους βεβαια) μαζί σας. Αλλά, ενημέρωσε!!!

Εύλογη ομως απορία γιατί οι αγώνες δεν γίνονται στο ορίτζιναλ εθνικό γυμναστήριο; (εννοείται δεν με συμφέρει η ερώτηση) (και .....για να ευθυμίσουμε)..... μήπως γιατί δεν είναι καλή καφετέρια;

(και πάλι για να ευθυμίσουμε) Εχω δυο μονάδες, τις δίνω σε έναν από τους 50+ (θα προτιμηθεί φίλαθλος χιονοδρόμου ανένταχτου)

Edited by marakidiet
  • Like 1

1-Όταν μια πίστα προετοιμάζεται για αγγονες ,θα έπρεπε να είναι κλειστή μέρες

2- Οι προπονητές -πίστερ ,θα έπρεπε να την βρέχουν κάθε βράδυ για να παγώσει και να μην έχουμε- ( τα απατιτα εγειναν καλιτερα από την πίστα )

3- οι ημερομηνίες ήταν οι χειρότερες που θα μπορούσαν να βάλουν !!!

Όταν αυτά τα τρία είναι γεγονός ,όλοι έχουν δηκεο και οι γονείς και οι ατλιτες και οι απλοί χιονοδρόμοι !!

Αγαπητέ Pepe αν και κάτοικος Ελλάδας σου είναι ακόμα αδύνατον να καταλάβεις τα ακατανόητα.

Έτσι όπως τα λες είναι. Η πίστα έπρεπε να είναι μέρες κλειστή και ο αγώνας να γίνεται το χειμώνα και όχι μεσα στο καλοκαίρι. Όπως στο Bansko που ξεχνάνε την Tomba κλειστή και σε όποιον αρέσει. Και αν τολμήσεις να μπεις κατά λάθος σου παίρνουν και την κάρτα.

Σκέφτεται όμως το ελληνικό χιονοδρομικό και λέει:

Αν κάνω τους αγώνες το χειμώνα τότε θα έχω τεράστια γκρίνια από μια αισχρή μειοψηφία των πελατών μου που όμως έχουν δυνατή φωνή. Εδώ όπως βλέπεις γκρινιάζουν για μισή πίστα με άδειο χιονοδρομικό.

Από την άλλη αν τους κάνω καλοκαίρι θα παρατείνω με τα ψέματα (αγώνες στη λάσπη) τη σαιζόν μου και μπορεί με τα ψέματα να φτάσω και μέχρι το Πάσχα για να τα έχω καλά και με τους Αρχωβίτες.

Γιατί αν δεν ήταν οι προπονήσεις και οι αγώνες, το χκπ θα έπρεπε ήδη να είχε κλείσει λογω έλλειψης πελατών. Είναι σκάνδαλο η συνέχεια της λειτουργίας του για 50-100 άτομα.

Έτσι λοιπόν γίνονται αυτοί οι αγώνες της συμφοράς μέσα στη ζέστη, και το χιονοδρομικό έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει τη λειτουργία του με τους πελάτες που φέρνουν οι αγώνες.

Οι γκρινιάρηδες φυσικά δεν το καταλαβαίνουν αυτό (ότι χρωστάνε χάρη στους αγώνες) και ισχυρίζονται ότι το χιονοδρομικό έχει υποχρέωση να συνεχίσει να δουλεύει μόνο για 10 άτομα. Για αυτούς. Τους το οφείλει. Ήταν μέσα στο συμβόλαιο που υπέγραψαν με το θεό στην αρχή της σεζόν.

Πάντως προτείνω σε όλους αυτούς που τα ξέρουν όλα για τα εισιτήρια τους και τα δικαιώματά τους, του χρόνου πριν βγάλουν τη καρτούλα τους και κάνουν το χιονοδρομικό πλούσιο, να μπουν στο site της ΕΟΧΑ και να συμβουλευτούν το καλεντάρι των αγώνων της χρονιάς. Αφου θεωρούν ότι η ενημέρωση πριν τους αγώνες δεν αρκεί και ότι δεν τους προστατεύει το χιονοδρομικό, ας προστατευτούν τουλάχιστον μόνοι τους και ας τιμωρήσουν το χιονοδρομικό μη βγάζοντας κάρτα. Φαντάζομαι θα το καταστρέψουν. Εγώ μάλιστα θα φροντίσω να κάνω κι ένα συμβόλαιο με το θεό για να μη τη ξαναπατήσει η κόρη μου και της περισσέψει η μισή δεκάρα κάρτα.

• Like 1

Το βουνό χιόνι δεν έχει. Αν δεν ήταν οι αγώνες και οι ΕΟΣ θα το είχαν κλείσει πιστεύω. Οι αγώνες δεν ήταν προγραμματισμένοι για τέτοια εποχή αλλά θυμάστε ποσά ΣΚ κάηκαν εφέτος; Ναι δυσκολεύουν οι πόρτες αλλά είναι αναγκαίο κακό.

Τα χιονοδρομικά κατά τη γνώμη μου κάλλος βοηθούν τους ΕΟΣ. Δεν είναι μόνο το παρόν τους αλλά και το μέλλον τους.

Οι γονείς βγάζουμε κανονικά εισιτήριο όπως και τα παιδιά. Η δικιά μου βγάζει ένα ευρώ αλλά είναι κάτω τον έξι.

Σήμερα στο βακχο είχε άνετη πίστα να κανείς σκι δίπλα στους αγώνες. Οι πόρτες στη δαναιρα ήταν μετά τις 12:30 χωρίς προπονητές και πεδία όποτε τις τιμήσαμε εμεις[emoji12].

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 2

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Αγαπητέ Pepe αν και κάτοικος Ελλάδας σου είναι ακόμα αδύνατον να καταλάβεις τα ακατανόητα.

Έτσι όπως τα λες είναι. Η πίστα έπρεπε να είναι μέρες κλειστή και ο αγώνας να γίνεται το χειμώνα και όχι μεσα στο καλοκαίρι. Όπως στο Bansko που ξεχνάνε την Tomba κλειστή και σε όποιον αρέσει. Και αν τολμήσεις να μπεις κατά λάθος σου παίρνουν και την κάρτα.

Σκέφτεται όμως το ελληνικό χιονοδρομικό και λέει:

Αν κάνω τους αγώνες το χειμώνα τότε θα έχω τεράστια γκρίνια από μια αισχρή μειοψηφία των πελατών μου που όμως έχουν δυνατή φωνή. Εδώ όπως βλέπεις γκρινιάζουν για μισή πίστα με άδειο χιονοδρομικό.

Από την άλλη αν τους κάνω καλοκαίρι θα παρατείνω με τα ψέματα (αγώνες στη λάσπη) τη σαιζόν μου και μπορεί με τα ψέματα να φτάσω και μέχρι το Πάσχα για να τα έχω καλά και με τους Αρχωβίτες.

Γιατί αν δεν ήταν οι προπονήσεις και οι αγώνες, το χκπ θα έπρεπε ήδη να είχε κλείσει λογω έλλειψης πελατών. Είναι σκάνδαλο η συνέχεια της λειτουργίας του για 50-100 άτομα.

Έτσι λοιπόν γίνονται αυτοί οι αγώνες της συμφοράς μέσα στη ζέστη, και το χιονοδρομικό έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει τη λειτουργία του με τους πελάτες που φέρνουν οι αγώνες.

Οι γκρινιάρηδες φυσικά δεν το καταλαβαίνουν αυτό (ότι χρωστάνε χάρη στους αγώνες) και ισχυρίζονται ότι το χιονοδρομικό έχει υποχρέωση να συνεχίσει να δουλεύει μόνο για 10 άτομα. Για αυτούς. Τους το οφείλει. Ήταν μέσα στο συμβόλαιο που υπέγραψαν με το θεό στην αρχή της σεζόν.

Πάντως προτείνω σε όλους αυτούς που τα ξέρουν όλα για τα εισιτήρια τους και τα δικαιώματά τους, του χρόνου πριν βγάλουν τη καρτούλα τους και κάνουν το χιονοδρομικό πλούσιο, να μπουν στο site της ΕΟΧΑ και να συμβουλευτούν το καλεντάρι των αγώνων της χρονιάς. Αφου θεωρούν ότι η ενημέρωση πριν τους αγώνες δεν αρκεί και ότι δεν τους προστατεύει το χιονοδρομικό, ας προστατευτούν τουλάχιστον μόνοι τους και ας τιμωρήσουν το χιονοδρομικό μη βγάζοντας κάρτα. Φαντάζομαι θα το καταστρέψουν. Εγώ μάλιστα θα φροντίσω να κάνω κι ένα συμβόλαιο με το θεό για να μη τη ξαναπατήσει η κόρη μου και της περισσέψει η μισή δεκάρα κάρτα.

Αν και φίλε μου είσαι πολύ δηκτικός και θα μπορούσες να μας "μορφώσεις" χωρίς χαρακτηρισμούς, θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι χωρίς αγώνες ,τέτοια περίοδο, ίσως να το ανοίγανε κανένα ΣΚ... Επίσης έχεις πολύ δίκιο , ότι Μπάνσκο αλλά και παμποροβο , έχουν σχεδιν συνέχεια Τομπα και τοίχο , κλειστές για αγώνες..... Χομπίστες αλλά και αθλούμενοι , χωράνε σε ένα χκ, με αμοιβαίες υποχωρήσεις . Η διαδικασία που περιγράφει ο Πέπε, μόνο Μπάνσκο την έχω δει, ένα μήνα πριν τον αγώνα της FIS, σε καμία άλλη περίπτωση!
  • Like 1

Pka ολο ανακριβειες.

Ολοι οι αγωνες ηταν εξ αναβολης.

Το site δεν εχει ενημερωση.

Μερικες μερες πριν βγαινει η επαναληπτικη προκυρηξη.

Αγωνες προκυρηχθηκαν απειροι φετος, τριημεροι....

Λες και ειμαστε αυστρια.

Θαλεγε κανεις οτι το τζαμπα σκι και η ημερησια αποζημιωση των κριτων εχει γινει εξ ισου σοβαρος λογος με την συλλογη βαθμων και την αντιστοιχη εξαργυρωση τους στην ΓΣ ή στην εισαγωγη στις σχολες (να αγιασουν οι δικαστες που σωσανε τα παιδια απο την εκμεταλευση).

Να κλεισει το χιονοδρομικο και να επιστρεψει τα 32 μυρια στον pka και στην ομοσπονδια επιλογης του

ΤΩΡΑ.

• Like 1

Χαρειτε το τζαμπα και αφηστε και αλλους να χοντροπληρωνουν να χαρουν.

Αν ειστε μαγκες (χαχαχα) καντε και μια χορηγια σε καποιο.... φτωχο...χιονοδρομικο ....και ας ανοιγει μονο για σας.

Το σκανδαλο ειναι ναχω δωσει μονο στο χκπ φετος 160 ευρω και να ρχετε ο καθε...μονοευριδης να με σπρωχνει στην ακρη και να μου κουνά και το δακτυλο.

Αφου ειστε 50 τοσοι και εμεις μια.... μειοψηφια γιατι δεν πληρωνετε να το κλεισετε το χιονοδρομικο prive;;;;;;;;;;;;

Edited by vro
  • Like 1

.........μια αισχρή μειοψηφία των πελατών.....

υπάρχουν ορεσίβιοι άρχοντες που χαρακτηρίζουν κατά αυτόν τον τρόπο , έχουν άποψη οι γεμάτοι αγένεια , επειδή είμαι σε αυτούς που απλά διαμαρτύρονται για τον τρόπο που μου συμπεριφέρεται η διεύθυνση του ΧΚ και με την προχειρότητα που διαχειρίζονται τα χρήματα μου σαν βαριά φορολογούμενο και με την προχειρότητα που διεξάγονται άγονες που δεν παράγουν τίποτε , ούτε αθλητές ούτε διαπαιδαγώγηση

Sent from my iPad using Tapatalk

Και να ξεκαθαρισουμε γιατι εχει επιτηδες πεταχτει η μπαλα στην εξεδρα.

Για ολους τους πολιτισμενους ανθρωπους υπαρχει η αλληλοκατανοηση και ο σεβασμος.

Για τα κτηνη υπαρχει το ενστικτο της επιβιωσης και η βια.

Οι παιδικοι αγωνες μπορουσαν να εχουν καλυτερη τοποθετηση ( τα εχει πει ο φαεθωνας). Τελεια και παυλα.

Οι πορτες στον παρνασσο ειναι αναρχες και πολλες σε σχεση με την εν λειτουργια εκταση των πιστων. Τελεια και παυλα.

Τα ευρω τα δικα μου ειναι ισοδυναμα με τα ευρω του pka ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ εποχης. Τελεια και παυλα.

Τιποτα απο τα παραπανω δεν ειναι αυτονοητο.

Ολα θελουν αγωνα.

Αν μπορουσε ο pka θα μας εβαζε να κουβαλαμε και τα σκι του επειδη.... ειμαστε μειοψηφια.

• Like 1

http://parnassos-ski.gr/τιμοκατάλογος/

Και να διαβαζουμε και κανεναν τιμοκαταλογο.

Παιδια μεχρι και 5 ετων 1 ευρω.

Απο 6 ως 17, 15 ευρω

Αθλητες κλπ συνοδοι 1 ευρω αλλα εκτος ηρακλη και βακχου και μεχρι τις μια το μεσημερι.

Ποιος εχει λοιπον δυναμη pka και δεν εφαρμοζει τον τιμοκαταλογο;

Edited by vro

Η πλάκα είναι ότι προσωπικά λατρεύω και τους αγώνες και το θέαμα τόσου κόσμου μαζεμένου για τους αγώνες. Η δεύτερη πλάκα είναι ότι προσωπικά (όπως και ο Χρήστος πιο πάνω και ο Vro και άλλοι εδώ μέσα) έχω αντικειμενικά λιγότερο πρόβλημα από την πλειοψηφία των χιονοδρόμων (κατά κύριο λόγο αρχάριοι έως μέσου επιπέδου σκι) να βγαίνω και εκτός πίστας και να κάνω σκι σε διάδρομο 5 μέτρων, αλλά τα λέω γιατί αναγνωρίζω ότι δεν είμαι ΕΓΩ μόνο στο βουνό πάνω.

Ευτυχώς, επίσης, που το ΧΚΠ παρά τα όσα περίεργα του σέρνουμε συχνά δικαίως και αδίκως, τουλάχιστον την ανεκδιήγητη -για υπεύθυνο χιονοδρομικό- ατάκα: "τι την θέλετε την πίστα, χάλια είναι, στενή είναι, πηγαίνετε παραδίπλα εκτός πίστας που είναι καλύτερα" δεν την έχει πει και μπράβο του.

Σήμερα ήταν γενικά καλά το θέμα αγώνες vs τουρίστες. Με εξαίρεση τη φοβερή πατέντα να σπάει η πίστα στον Βάκχο πιο δεξιά καθώς κατεβαίνεις (λόγω πετρών) και εκεί που έβγαινε λοξά να μην έχει δίκτυ από πάνω, αλλά μόνο στο πλάι (φαίνεται στη μεσαία από τις 2 φωτο που ο Vro σας έδειξε).

(Ρε παιδιά εκεί στα λιφτ, λίγο πιο συχνά φτυάρισμα και χιόνι στις εισόδους/εξόδους μήπως να γινόταν; Θα χαλάσουμε τα πέδιλά μας στα λιφτ και όχι στις πίστες...)

:shuriken:

• Like 5

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Συμφωνα λοιπον με το χιονοδρομικο πορτες προπονησης πρεπει να μπαινουν μονο σε ηνιοχο (6) και 14.

Για οσους λογω αθλητικης ή συνοδευτικης ιδιοτητας πληρωνουν 1 ευρω.

Εχουν δε δικαιωμα να χρησιμοποιουν ηρα, αφροδιτη, συνδετικο και 10 για να πανε εκει ή και να βαλουν πορτες.

Ρητα δεν απαγορευεται να στησουν σε βακχο ή τηλεμαχο, αλλα θα πρεπει να πανε περπατωντας ή να πληρωσουν κανονικο πασο.

Εχει την λογικη του αυτο το συστημα.

Για να μην γινεται καταχρηση απο τζαμπατζηδες.

Ολοι γνωριζουν οτι οι συλλογοι που προσφερουν πακετα αναβασεων το χρησιμοποιουν σαν κινητρο. Τσουπ βγανει το δελτιο και 1 ευρω...

Καταλαβες τωρα φαεθωνα γιατι ριχνω ευθηνες στο χιονοδρομικο.

Αν δεν φτανει το απλο επιχειρημα κοινης λογικης οτι με τοσες πορτες δεν χωραμε ας εφαρμοσει τουλαχιστον το χκπ τον τιμοκαταλογο.

Edited by vro

Ολοι γνωριζουν οτι οι συλλογοι που προσφερουν πακετα αναβασεων το χρησιμοποιουν σαν κινητρο. Τσουπ βγανει το δελτιο και 1 ευρω....

Όχι ρε Βασίλη. Με το πούλμαν ανεβαίνω. Μιλάω και με άλλους γονείς. Ίσως να είναι τη μέρα του αγώνα; Τόσος κόσμος που ξέρω πληρώνουμε κανονικά (με τις εκπτώσεις που ισχύουν για όλους). Τόσο κορόιδα είμαστε; Σε παρακαλώ μην απαντήσεις.

• Like 1

Κώστα, στο διάδρομο-σημείο άφιξης που συναντώνται το συνδετικό από Κελλάρια και ο Ηνίοχος,δούλευαν από τις 12 το μίνι εκχιονιστικό και κάλυψαν μια χαρά τη διαφορά ύψους.

Νομίζω πως μόνο ο Βάκχος έχει θέμα,το είχε και την Παρασκευή.

Στα Κελλάρια σήμερα πολύς κόσμος όπως κι αύριο λόγω των αγώνων.

Πρωί παγωμένο λόγω και του χθεσινού αέρα, σιγά σιγά με τον κόσμο και τη ζέστη μαλάκωνε, κάτι μεταξύ μπαχαλοσουπέ προς το μεσημέρι.

Στη Φτερόλακκα όμως είχε άλλο θεό σήμερα.

Ζήτημα να είμασταν 15 άτομα.

Μέχρι τις 14 που έφυγα για να βρω τη παρέα, η 6 κρατούσε άριστο χιόνι.

Σε Σαχάρα,Δία και συν αυτοίς λούκια εκτός του οτι δεν υπήρχε ψυχή,ένα θα σας πω... ΖΑΧΑΡΗ

Αύριο λοιπόν,ξέρετε που θα πάτε.

Όσοι μπορείτε σπεύσατε, καθώς με τις θετικές....

Καλή συνέχεια στους αγώνες και στα πιτσιρίκια σας που συμμετέχουν.

Edited by Krits
  • Like 6

Κώστα, στο διάδρομο-σημείο άφιξης που συναντώνται το συνδετικό από Κελλάρια και ο Ηνίοχος,δούλευαν από τις 12 το μίνι εκχιονιστικό και κάλυψαν μια χαρά τη διαφορά ύψους.

Νομίζω πως μόνο ο Βάκχος έχει θέμα,το είχε και την Παρασκευή.

Στα Κελλάρια σήμερα πολύς κόσμος όπως κι αύριο λόγω των αγώνων.

Πρωί παγωμένο λόγω και του χθεσινού αέρα, σιγά σιγά με τον κόσμο και τη ζέστη μαλάκωνε, κάτι μεταξύ μπαχαλοσουπέ προς το μεσημέρι.

Στη Φτερόλακκα όμως είχε άλλο θεό σήμερα.

Ζήτημα να είμασταν 15 άτομα.

Μέχρι τις 14 που έφυγα για να βρω τη παρέα, η 6 κρατούσε άριστο χιόνι.

Σε Σαχάρα,Δία και συν αυτοίς λούκια εκτός του οτι δεν υπήρχε ψυχή,ένα θα σας πω... ΖΑΧΑΡΗ

Αύριο λοιπόν,ξέρετε που θα πάτε.

Όσοι μπορείτε σπεύσατε, καθώς με τις θετικές....

Καλή συνέχεια στους αγώνες και στα πιτσιρίκια σας που συμμετέχουν.

Νηστικό σε αφίσα!![emoji22] συγνώμη

• Like 1

Με το που γύρισα Κελλάρια πήγα βουρ Βάκχο και ανέβηκα με τον αδερφό σου.

Σε είδαμε να κατεβαίνεις τις πόρτες και σου φώναξα:

-Το μήλοοοο ρεεεεε!

• Like 2

Με το που γύρισα Κελλάρια πήγα βουρ Βάκχο και ανέβηκα με τον αδερφό σου.

Σε είδαμε να κατεβαίνεις τις πόρτες και σου φώναξα:

-Το μήλοοοο ρεεεεε!

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Να το φάω η θα μου κάτσει στο λαιμό;

Edited by KonKan
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Eirini:))
      Eirini:))
      (33 years old)
    2. giorgakiss
      giorgakiss
      (36 years old)
    3. Michael K
      Michael K
      (35 years old)
    4. vag_
      vag_