Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Χ.κ. Παρνασσού 2018-19

Recommended Posts

Eίδες καμία διαφήμιση "ελάτε στον νέο Παρνασσό θα δουλεύουν όλα τα λιφτ κάθε μέρα"? Είδες στο site των Δελφών παραπομπή? Είδες τις προσφορές για οικογένειες? Είδες συνεργασίες με τουριστικά πρακρορεία? Είδες σε ξένη γλώσσα κάτι να προσπαθήσει να διαφημιστεί?

Για μένα αν δεν γίνουν αυτά και να δουλέψει φανταστικά (που με όσα ακούω δεν θα δουλέψει καν αξιοπρεπώς) θα μπει μέσα οπότε πάλι θα αρχίσουμε τα φυσάει κλείνουν λιφτ και καθημερινές υπολειτουργούμε κλπκλπ

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Γιατί είδες τον σύλλογο να οργανώνει εξόρμηση 7 ήμερη στον Παρνασσό για να αποδείξουμε ότι υπάρχει τουριστική χιονοδρομία στην Ελλάδα είδες τα μέλοι να ενδιαφέρονται να συμμετέχουμε οργανωμένα και να ξοδέψουν χρόνο και χρήμα σε οποίες μικρές εξόρμηση ,για την κοπή της πίτας πχ

Οι συμπατριώτες μας ενδιαφέρονται ,υποψιάζομαι , για μια επίδειξη εξοπλισμού και ελιτισμού τα ΣΚ στην Αράχοβα ........ και να ταξιδέψουν εκτός ... ε ...μέχρι και την Βουλγαρία .......

Γιατί είδες τον σύλλογο να οργανώνει εξόρμηση 7 ήμερη στον Παρνασσό για να αποδείξουμε ότι υπάρχει τουριστική χιονοδρομία στην Ελλάδα είδες τα μέλοι να ενδιαφέρονται να συμμετέχουμε οργανωμένα και να ξοδέψουν χρόνο και χρήμα σε οποίες μικρές εξόρμηση ,για την κοπή της πίτας πχ

Οι συμπατριώτες μας ενδιαφέρονται ,υποψιάζομαι , για μια επίδειξη εξοπλισμού και ελιτισμού τα ΣΚ στην Αράχοβα ........ και να ταξιδέψουν εκτός ... ε ...μέχρι και την Βουλγαρία .......

Σε μια εποχη πιο ...ευτραφων αγελαδων, νοικιαζαν δωματια με τη σαιζον αρκετα μελη του ΕΣΤΧ συμπεριλαμβανομενου και εμου του ιδιου. Δεν χρειαζοταν οργανωμενη εκδρομη. Τον Παρνασσο ανοιχτο ολοκληρη βδομαδα μεχρι και τοτε σπανιως τον εβλεπες. Εχω φαει φολα να κανονισω 9 μερες διακοπες με την κυρα και χωρις τον μειρακα που ειχε παει Ολλανδια για τα μαθητικα Ηνωμενα Εθνη. Τελη Ιανουαριου, μια μερα καναμε σκι... Δεν ειναι Kitzbuhel ο Παρνασσος...

Τωρα, αυτοι που νοικιαζαν με τη σαιζον, αλλοι ...παντρευτηκαν, αλλοι ...φτωχηναν κι εγω τσακιστηκα και εκοψα το σκι...

Επιδειξη εξοπλισμου και ελιτισμου απο μελη του ΕΣΤΧ δεν ειδα ποτε στην ....Αραχωβα (εμεις μεναμε Τιθορεα/Αμφικλεια/Σουβαλα). Αν καποιος λεει το αντιθετο, πρεπει να σερνει βαρυ κομπλεξ!

Κοπη πιττας σε Πηλιο εχω δει και με 60 ατομα... Παρνασσο, μπορω να βαλω και φωτογραφιες. Θυμαται κανεις την εκδρομη στο Πισοδερι? Εχει κοψει βιντεο ο Λαππας... Αξεχαστη ηταν...

Το τι δεν γινεται σημερα, της ...ξερεις ποιας... της φταινε οι τριχες... :detective:

• Like 4

Γιατί είδες τον σύλλογο να οργανώνει εξόρμηση 7 ήμερη στον Παρνασσό για να αποδείξουμε ότι υπάρχει τουριστική χιονοδρομία στην Ελλάδα .......

7ημερη και όλο να δουλεύει δεν θα πάει πολύς κόσμος

4ημερη ναι κακώς δεν έχει προωθήσει ο Σύλλογος αλλά με το χιονοδρομικό να δουλεύει τόσο χάλια καθημερινες ευτυχώς γιατί θα κλαίγαμε

Αυγό κότα είναι. Αν δουλεύει σούπερ θα πάμε, υπενθυμίζω 2000 άτομα καθημερινές με τα παλιά λιφτ μέσα στην κρίση.

Και φυσικά χωρίς τη δυνατότητα παιδιών να έχουν κάποιες μέρες εκτός σχολείου θα είμαστε πάλι σκ και Χριστούγεννα σεζόν.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Και πέρσυ δεν θα δούλευε Μιχάλη αλλά ...δούλεψε.

Απλά όταν χιονίζει νωρίς τους πιάνει στον ύπνο και στο τέλος καταντανε να ξοδεύουν χρήματα στον βροντο ενώ με έγκαιρο προγραμματισμό θα τα γλυτωνανε.

Φέτος υπάρχει πιο πολύς κόσμος στο βουνό λόγω των προσλήψεων ΣΥΡΙΖΑ. Οι συμβάσεις ενοικιασης του εξοπλισμού έχουν αργήσει αλλά σιγά μην τα πάρουν τα ρατρακ και τα εκχιονιστικα οι εργολάβοι να τα πάνε αλλού....

Κάποια στιγμή θα αλλάξει το ΔΣ , δεν είναι και η πρώτη προτεραιότητα της ΝΔ. Αντικειμενικά.

Αρχές Οκτώβρη είναι.

Η περσινη χρόνια συνοδεύτηκε από αύξηση των τιμών ειδικά Αράχωβα αλλά και η πίσω μεριά του βουνού είχε και αυτή καλό μερίδιο στην αύξηση.

Αντιστοίχως υπήρξε μείωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών. Όσοι είχαμε χρήματα ευχαριστήθηκαμε σκι στα χρόνια της κρίσης, η γιορτή τελείωσε, τώρα πρέπει να ξυλωθουμε.

Επισεις η παράταση της σεζόν εκνεύρισε αρκετούς ειδικά στην αραχωβα... Πολύ δουλεια...

• Like 2

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Καθε περισυ και """"καλυτερα"""""

Ευτυχως η Βουλγαρια ειναι σχετικα διπλα.

Pray 4 Snow!

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Και η Βουλγαρία είναι δίπλα και οικονομικά κανείς το ski σου Αυστρία κλπ ,αλά το θέμα του συλλόγου είναι η ελληνική τουριστική χιονοδρομία και αυτό είναι που δεν έχουμε ....ομαδική παρουσία του σύλλογου στα χιονοδρομικά κέντρα ... πιστεύω ότι μόνο έτσι θα μας ακούσουν και θα σεβαστούν απόψεις ..... και μην αρχίσουμε την ιστορική αναδρομή .....

• Like 1

Τοσα χρονια που στελνουμε επιστολες και κανουμε ημεριδες βλεπεις να αλλαξε κατι?.............

Μεχρι τοτε....... Βουλγαρια!

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

Τοσα χρονια που στελνουμε επιστολες και κανουμε ημεριδες βλεπεις να αλλαξε κατι?.............

Μεχρι τοτε....... Βουλγαρια!

Mα και η επιστολές και η ημερίδα είναι γενικές και αόριστες χωρίς να λένε τα τραγικά που συμβαίνουν

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση φασαρια με τη βουλγαρια και τις εκδρομες εξωτερικου

αφού όσοι (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι) πάνε εκδρομές στο εξωτερικό για κάποιες μέρες, οι ίδιοι ανεβαινουν παρνασσο ή σε άλλα χιονοδρομικά άλλες 10-20 φορές τη σεζον

Να μην πηγαινουν πουθενά αλλού λοιπόν παρα μόνο Ελλάδα?

• Like 3

LP3weby.jpg

Βαγγέλη μια παρατήρηση. Όταν κλείνω πακέτο εξωτερικού παω σε χιονοδρομικό το οποίο έχει πολλά χιλιόμετρα. Έτσι καταφέρνω και γεμίζω μια βδομάδα σκι. Αν πήγαινα Βουλγαρία θα ήταν το πολύ για 4 διανυκτερεύσεις. Δε θέλει και πολύ παραπάνω. Ο Παρνασσός όμως που είναι μικρό χιονοδρομικό, δε συγκρίνεται Ούτε με τα σοβαρά περιφερειακά των Άλπεων, γιατί να φάω μια βδομάδα που με τα ίδια σχεδόν λεφτά μπορώ να πάω εξωτερικό; Ναι να βοηθήσω τον Έλληνα επιχειρηματία αλλά ο ίδιος δε μου προσφέρει αντίστοιχη οικονομική παροχή.

• Like 1

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση φασαρια με τη βουλγαρια και τις εκδρομες εξωτερικου

αφού όσοι (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι) πάνε εκδρομές στο εξωτερικό για κάποιες μέρες, οι ίδιοι ανεβαινουν παρνασσο ή σε άλλα χιονοδρομικά άλλες 10-20 φορές τη σεζον

Οχι φιλε μου. Κανεις λαθος. Υπαρχουν παρα πολλοι που κρατανε τα χρηματα τους και πανε ΜΟΝΟ εξωτερικο. Αντε και 2-3 φορες Ελλαδισταν αν ειναι τυχεροι και πεσουν στην μερα........

Σιγα μη σηκωθω 5 το πρωι να δωσω Χ χρηματα σε καυσιμα, Χ Χρηματα σε λιφτ Χ χρηματα σε φαγητο και να καταληξω ειτε να μην κανω σκι ή να ανεβοκατεβαινω 2 πιστες των 300μ. επειδη τοπροηγουμενο βραδυ εχει ριξει 5 ποντους.............

Edited by kaps
  • Like 1

και χορταινεις μωρε με 5 μερες χιονοδρομίας στο εξωτερικο και μετα ξεραΐλα για την υπολοιπη σεζον? :)

• Like 2

LP3weby.jpg

Kaps και λίγα γράφεις.

Εδώ πάμε με την ελπίδα ότι θα ρίξει τα ξημερώματα ,όχι με την βεβαιότητα.

Άλλωστε πόση πίστα να ....ξανά...κάνεις στα κελάρια πχ....

Σήμερα σε δοκιμαστική λειτουργία η 6 στην φτερό Μιχάλη.

Kaps και λίγα γράφεις.

Εδώ πάμε με την ελπίδα ότι θα ρίξει τα ξημερώματα ,όχι με την βεβαιότητα.

Άλλωστε πόση πίστα να ....ξανά...κάνεις στα κελάρια πχ....

Σήμερα σε δοκιμαστική λειτουργία το Κόμπι στην 6 στην φτερό Μιχάλη. 2 Οκτώβρη.

Edited by vro

w ρε φιλε...πρόσεχε ...ξύνεις μια πληγή που αν αρχίσει να ματώνει δεν σταματάει με τίποτα...σαν την κρεατοελιά που κόβεις στο ξύρισμα...
η εκδρομή που κάνει ο σύλλογος στο εξωτερικό, έχει γίνει αντικείμενο διαμάχης μεγαλύτερης k από αυτής για την κλιματική αλλαγή....
  • Like 5

Snow is on my D.N.A.

w ρε φιλε...πρόσεχε ...ξύνεις μια πληγή που αν αρχίσει να ματώνει δεν σταματάει με τίποτα...σαν την κρεατοελιά που κόβεις στο ξύρισμα...
η εκδρομή που κάνει ο σύλλογος στο εξωτερικό, έχει γίνει αντικείμενο διαμάχης μεγαλύτερης k από αυτής για την κλιματική αλλαγή....

Χαχαχαχαχα

Τελικά αυτό που επιδιώκουμε σαν σύλλογος είναι ;

Δεν ήμαστε διατεθειμένοι να διαθέσουμε καθημερινές στα χιονοδρομικά μας ..... αλλά απαιτούμε να έχουν πλήρη λειτουργία για όποτε και εάν ........

και για να είμαι ειλικρινής προτιμότερο να έχω σε λειτουργία μόνο την φτερολακα και να κάνω πριβέ σκι ..... και εσείς να έρχεστε τα ΣΚ .....

Και φυσικά ο σύλλογος να κάνει εκδρομές εκτός Ελλάδας

αλλά

άλλος είναι ο λόγος που ήμαστε σε αυτόν ,εκτός και εάν κάνω λάθος ..... που μάλλον έτσι θα είναι

Φυσικά και είμαστε διατεθειμένοι Βαγγέλη. Πρέπει όμως να έχω και τις ανάλογες υπηρεσίες από το Χ.Κ. οι οποίες τα τελευταία χρόνια παρά την αναβάθμιση δε φαίνονται να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας. Δε γυρίσαμε την πλάτη στο βουνό αλλά για να μας ξανακερδίσει πρέπει να γίνει σοβαρή δουλεία από τη μεριά τους. Έλπιζω να ξανακάνω το 2019-20 πάνω από 30 μέρες σκι όπως κάθε χρονιά.

• Like 1

Εμένα πάντως μου αρκεί το χκπ, πάω όσες περισσότερες φορές μπορώ κ δεν το χορταίνω. Πάω κ εξωτερικό, το οποίο δεν νομίζω ότι αφορά κανένα, ούτε με ποιον πάω ούτε πως. Γενικά πάω όπου θέλω για να κάνω όσο περισσότερο μπορώ χωρίς γκρίνια.

Αν κάτι/κάπου δεν μου αρέσει δεν πάω. 1+1=2

• Like 8

LP3weby.jpg

και χορταινεις μωρε με 5 μερες χιονοδρομίας στο εξωτερικο και μετα ξεραΐλα για την υπολοιπη σεζον? :)

Μην λες μεγάλες κουβέντες, γιατί μπορεί να αναγκαστείς κάποια σεζόν να χορτάσεις χωρίς καμία ημέρα χιονοδρομίας....

Θα θέλαμε έναν Παρνασσό που να μπορεί να έχει την ποικιλία για να σου κρατήσει το ενδιαφέρον για μία εβδομάδα. Να είσαι σίγουρος ότι αρκετοί από αυτούς που πάνε εξωτερικό, θα αντικαθιστούσαν κάποιες μέρες του εξωτερικού με τον Παρνασσό, αν θα λειτουργούσε σωστά. Είναι εφικτό; Ναι, είναι. Ή μάλλον "ήταν". Και η ελπίδα χάθηκε με την "ανακαίνιση" που έγινε, 40 χρόνια μετά την έναρξη...... Περιμέναμε 40 χρόνια. Υπολόγισε λοιπόν άλλα 40 χρόνια για την επόμενη.

Αυτό που δεν συμπεριλαμβάνεται με την παραπάνω τοποθέτηση σου, είναι ότι οι 5 μέρες του εξωτερικού είναι προεπιλεγμένες αρκετό καιρό πριν και παρά την αβεβαιότητα του καιρού, κάνεις το σκι που όλοι έχουμε κάνει. Στον Παρνασσό δεν έχεις προεπιλέξει από τώρα αυτές τις 5 μέρες. Καθόμαστε στον καναπέ μας και επιλέγουμε τις ημέρες την παραμονή, αναλόγως καιρού, χιονιού και με καλές λοιπές συνθήκες για να ανεβούμε. Τις υπόλοιπες ημέρες πως θα λειτουργεί το χιονοδρομικό; Με τι έσοδα; Όταν λοιπόν φτάσει ο Παρνασσός στο επίπεδο ώστε να μπορείς να επιλέξεις κάποιους μήνες πριν ποιο 5νθήμερο θα πας, τότε θα μπορέσουμε να συζητήσουμε σοβαρά για το χιονοδρομικό του βουνού. Επέλεξε από τώρα συγκεκριμένες 15 μέρες που θα ανέβεις και τήρησε τες....

Στον Παρνασσό έχω κάνει κάποιες μέρες (επιλεκτικά) που θα συγκρινόντουσαν με το εξωτερικό. Πόσο θα ήθελα να μπορούσα να προγραμματίσω τον επόμενο χειμώνα να είμαι πάνω κάθε ΠΣΚ και αργίες και να στοχεύω σε αρκετές καθημερινές που πιθανώς να τις κολλάω στα ΣΚ...... και να είχα ένα σπίτι κάπου κοντά στο ΧΚ...... Δυστυχώς μετά από 40 χρόνια διαπιστώνεις ότι αυτό το όνειρο εμπεριέχει τόσο ρίσκο που μπορεί να χάσεις το σκι της σεζόν. Άρα κάλιο 5 και στο χέρι και έχουμε και την ρεζέρβα του Παρνασσού για το 10 και καρτέρι. Ωραία δεν ταιριάζει η παροιμία;;

Edited by mil
  • Like 5

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

εχμ...κάλλιο δέκα και στο χέρι παρά πέντε και στο χέρι....θα ταίριαζε όμως καλύτερα στην προκειμένη περίπτωση …

:ice:

εχμ...κάλλιο δέκα και στο χέρι παρά πέντε και στο χέρι....θα ταίριαζε όμως καλύτερα στην προκειμένη περίπτωση …

:ice:

Κάλλιο είκοσι και στο χέρι, παρά πέντε και καρτέρι!!!!

Σε κέρδισα στα σημεία!

• Like 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

https://www.kathimerini.gr/1044544/article/oikonomia/epixeirhseis/apozhmiwsh-ews-kai-80-ekat-apo-etad-epidikasthke-ston-omilo-mantwnanakh

περα απο την αλλαγη του ΔΣ (και βασιλιτσα και σελι) οι καθυστερησεις στις συμβασεις ισως εχουν να κανουν και με την δεσμευση των τραπεζικων λογαριασμων της εταδ.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...