Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ALCATRAZ

Χ.κ. Καλαβρύτων 2018-19

Recommended Posts

Η λύση που προτείνεις είναι το μποικοτάζ? Να υποθέσω εσύ φέτος το χειμώνα δεν πέρασες καμια μέρα σε κάποιο ελληνικό χ/κ ? Ή αναφέρεσαι συγκεκριμένα στο χκκ?. Θα προτείνα να σκεφτείς την απάντηση σου γιατί βλέπω κατέχεις κ θέση στο σύλλογο (το σύλλογο της ελληνικής τουριστικής χιονοδρομίας).

Βρε παιδιά (καμία μομφή σε εσένα demand), ήθελα καιρό να το γράψω αλλά δεν δινόταν η ευκαιρία.

Ο ΕΣΤΟΥΧ είναι (τουλάχιστον με βάση το όνομα και μέχρι αυτό να αλλάξει):

Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας κι όχι Σύλλογος Ελληνικής Τουριστικής Χιονοδρομίας

Το συντακτικό είναι φίλος μας.

Θυμηθείτε τη σημασία που έχει η σειρά των λέξεων στις φράσεις

Διευθυντής με @@

και

@@ Διευθυντής

• Like 10

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Ωραία, σύμφωνοι για το όνομα. Αφελής κ εγώ, έδωσα μικρή σημασία στις λέξεις. Eπομένως, ο ελληνικός σύλλογος τουριστικής χιονοδρομίας κ η οε marketing τι προτείνει για τη βελτίωση των ελληνικών χ/κ (ή συγκεκριμένα για το χκκ)? Είναι μέσα σε αυτά κ το μποικοτάζ κ η μαζική μη αγορά ετήσιων καρτών?

• Like 2

σβυστο και αυτο χρηστο :hope:

64000 γαιδουρια στο χκκ, ολα τα νεα της τελευταιας καταμετρησης.

https://www.patrasevents.gr/article/408383-kathara-kerdi-64-920-93-sto-xionodromiko-kentro-kalavriton-ti-periodo-2017-2018

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Βρήκαμε την λύση για την κερδοφορία του χιονοδρομικού. Λιγότεροι αναβατήρες, λιγότερα έξοδα...

κακέ

ομως ομολογω οτι ειναι το χκκ απο τις πιο κερδοφορες εταιρειες.

πως μου ξεφυγε και δεν αγορασα μετοχες

http://www.kifissia24.gr/kifissianews/travel-tourism/item/6015-%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CF%81%CF%8D%CF%84%CF%89%CE%BD

ρε μπας και εχω μνημη ...γαιδουριου?????????

post-911-0-01865400-1554806431_thumb.jpg

χρυσορυχειο διαχρονικο....

το αρθρο του βαζαιου ειναι απο το 2012....

Edited by vro

Η λύση που προτείνεις είναι το μποικοτάζ? Να υποθέσω εσύ φέτος το χειμώνα δεν πέρασες καμια μέρα σε κάποιο ελληνικό χ/κ ? Ή αναφέρεσαι συγκεκριμένα στο χκκ?. Θα προτείνα να σκεφτείς την απάντηση σου γιατί βλέπω κατέχεις κ θέση στο σύλλογο (το σύλλογο της ελληνικής τουριστικής χιονοδρομίας).

Να σου απαντησω στην πρωτη ερωτηση οτι πηγα 2 φορες Παρνασσο. Ειδα τα χαλια και δεν ξαναπηγα. Θα κραταω τα ωραια μου λεφτα για ταξιδια σε Αλπεις και Βαλκανια.

Απο οσο γνωριζω εχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Απαγορευεται να λεω τη γνωμη μου επειδη ανηκω σε ομαδα εργασιας ή αν ανηκα στο ΔΣ?

Εισαι Σοβαρος?????????

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Δεν χρειάζεται να ανεβάζουμε τους τόνους. Μια ερώτηση έκανε ο demand και για αυτό διευκρινίστηκε ότι η πρόταση για μποϋκοτάζ είναι προσωπική σου και δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση επίσημη ή ανεπίσημη γραμμή του συλλόγου.

Σαφέστατα και μπορείς να εκφράζεις την άποψη σου, και προφανως κάποιοι άλλοι (ανάμεσα τους και εγω) μπορούμε να διαφωνούμε με αυτή.

• Like 3

Make Parnassos Great Again!

Ωραία, σύμφωνοι για το όνομα. Αφελής κ εγώ, έδωσα μικρή σημασία στις λέξεις. Eπομένως, ο ελληνικός σύλλογος τουριστικής χιονοδρομίας κ η οε marketing τι προτείνει για τη βελτίωση των ελληνικών χ/κ (ή συγκεκριμένα για το χκκ)? Είναι μέσα σε αυτά κ το μποικοτάζ κ η μαζική μη αγορά ετήσιων καρτών?

ΝΑΙ το προτεινω. Ειδες εσυ καμια αλλαγη με τον αλλο τροπο τοσα χρονια?

Μακαρι να τα δωσουν σε κανενα ιδιωτη. Μπορει να παει 50 ευρω το εισιτηριο αλλα θα κανουμε ΣΚΙ!!!!!!!!!!!

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Έχω την αίσθηση ότι όταν γίνει αυτό που ζητούν πολλοί/κάποιοι - να δοθεί ο Παρνασσός σε ιδιώτη δλδ, τα Καλάβρυτα θα βρουν από το πουθενά πελατεία για ετήσιες.

Ας μην ξεχνάμε, ότι στη προνομιακή τιμή της ετήσιας (165€) βγαίνουν περί τις 7 ημέρες αργίας, 9 καθημερινές ή οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός ενδιάμεσα. Όποιος κάνει σίγουρα τόσες (ή περίπου τόσες αλλά στηρίζει το ΧΚΚ με αυτόν τον τρόπο) μέσα στη σεζόν τον συμφέρει κι ας είναι κουτσουρεμένη η σεζόν.

Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός λαθών στις επιλογές διαχείρισης (αν και έξω από το χωρό λέγονται πολλά τραγούδια), αλλά καθείς πορεύεται ατομικά.

Η μαζικότητα που αναφέρει ο kaps ήταν ανέκαθεν ζητούμενο αλλά, αλλά..... (μεγάλη κουβέντα)

ωραια τα υπολογισες αλλα λογαριασες χωρις το ξενοδοχο.....αν το Χ.Κ δε δουλεψει καποια ΣΚ η καθημερινες και συ δε βολευτεις για καποιες αλλες μερες θα σου μεινει στα χερια..νομιζω και περυσι μερικοι τις εβαλαν σε καδρο.

Ο ΕΣΤΟΥΧ είναι (τουλάχιστον με βάση το όνομα και μέχρι αυτό να αλλάξει):

Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας κι όχι Σύλλογος Ελληνικής Τουριστικής Χιονοδρομίας

Και συμμετέχουμε σε αυτόν γιατί:

"Γιατί θέλω με τη γνώμη μου να συνεισφέρω μέσα από τις Ομάδες Εργασίας του Συλλόγου για την καλυτέρευση των συνθηκών χιονοδρομίας στη χώρα μας

....

Για να συμβάλλω στην βελτίωση της χιονοδρομίας στην Ελλάδα συμμετέχοντας στην αντίστοιχες δραστηριότητες του συλλόγου (ημερίδες, συσκέψεις και συζητήσεις με τους επίσημους φορείς της χιονοδρομίας στη χώρα μας, κα)."

Εκτός από τον καπς, μήπως και το προεδρείο, διαφωνεί, με τα αναγραφόμενα στην πρώτη σελίδα σαν κίνητρα συμμετοχής και στόχους του Εστουχ? Πιο πολύ κάνουν σκι , εκτός παρά εντός συνόρων, αν δεν κάνω λάθος.....τουλάχιστον πρόεδρος και gatz!

για να εχουν κερδη κλεινουν νωρις για να μη μειωνονται

οποτε αφου κερδισαν θα εχουν να διαθεσουν για τις επισκευες η θελουν και αλλα ???

-

Edited by kostasbmw

Και συμμετέχουμε σε αυτόν γιατί:

"Γιατί θέλω με τη γνώμη μου να συνεισφέρω μέσα από τις Ομάδες Εργασίας του Συλλόγου για την καλυτέρευση των συνθηκών χιονοδρομίας στη χώρα μας

....

Για να συμβάλλω στην βελτίωση της χιονοδρομίας στην Ελλάδα συμμετέχοντας στην αντίστοιχες δραστηριότητες του συλλόγου (ημερίδες, συσκέψεις και συζητήσεις με τους επίσημους φορείς της χιονοδρομίας στη χώρα μας, κα)."

Εκτός από τον καπς, μήπως και το προεδρείο, διαφωνεί, με τα αναγραφόμενα στην πρώτη σελίδα σαν κίνητρα συμμετοχής και στόχους του Εστουχ? Πιο πολύ κάνουν σκι , εκτός παρά εντός συνόρων, αν δεν κάνω λάθος.....τουλάχιστον πρόεδρος και gatz!

ΟΚ, επειδή ήμουν σίγουρος ότι θα πυροδοτήσω αντιδράσεις, ας διευκρινίσω:

-Κατ'αρχάς δεν εκφράζω εγώ τον σύλλογο αλλά το άτομο μου και την γνώμη μου.

-Η επισήμανση και αντιστοίχιση με τα κομμάτια του καταστατικού δεν έρχεται σε αντίθεση με τα όσα έγραψα, απλώς με το "Ελληνικής Χιονοδρομίας" θα σήμαινε ότι δεν θα έπρεπε να αναφέρουμε περί ξένων χιονοδρομικών ούτε να κάνουμε εκδρομή στο εξωτερικό (αλλά ισως να ρίχνουμε στη πυρά όποιον το προτείνει)

-Ειδαλλως ο σύλλογος θα συνενώνει μόνο τους χιονοδρομούντες εν Ελλάδι μόνο. (ως προς το συντακτικό και μόνο)

Over and out γιατί μετά αρχίζουμε τα χιουμοριστικά:

Πχ Ορκομωσία ΔΣ που να αναφέρει ότι αποτάσσονται τα ξένα χ/κ κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

• Like 4

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Πχ Ορκομωσία ΔΣ που να αναφέρει ότι αποτάσσονται τα ξένα χ/κ κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Απεταξάμην.

Lift επιτρέπεται να παίρνω;

• Like 4

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

για να εχουν κερδη κλεινουν νωρις για να μη μειωνονται

οποτε αφου κερδισαν θα εχουν να διαθεσουν για τις επισκευες η θελουν και αλλα ???

το άλλο με τον τοτό?

Για να δούμε τι θα δούμε, ήγγικεν η ώρα...

5. Έγκριση αμοιβών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 01/07/2017 - 30/06/2018 6. Καθορισμός ειδικών καθηκόντων και αμοιβή μελών Διοικητικού Συμβουλίου για τρέχουσα χρήση

Διοίκηση ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Εντεταλμένος Σύμβουλος από 27/12/2014 εως 27/12/2019
ΜΑΓΚΑΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - Αντιπρόεδρος από 27/12/2014 εως 27/12/2019
ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤ ΓΕΩ - Μέλος Διοικ. Συμβουλίου από 27/12/2014 εως 27/12/2019
ΑΡΜΠΗΣ ΗΛΙΑΣ ΝΙΚ - Μέλος Διοικ. Συμβουλίου από 27/12/2014 εως 27/12/2019
ΛΑΖΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓ ΑΝΔ - Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλ από 27/12/2014 εως 27/12/2019
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙ ΑΛΕ - Μέλος Διοικ. Συμβουλίου από 28/12/2016 εως 27/12/2019
ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ - Μέλος Διοικ. Συμβουλίου από 27/12/2014 εως 27/12/2019 οταν θα μπει στο γεμη καμμια νεα οικονομικη θα την ανεβασω

Πάντως φέτος μας σκέφτονται και είναι και πολύ οργανωμένοι. Με την ανακοίνωση της λήξης της σαιζόν, απενεργοποίησαν όποια κάμερα υπήρχε, και δε βρίσκεις ούτε τις τελευταίες λήψεις. Σκέφτονται φαίνεται τη ψυχική μας υγεία...

• Like 4

οσοι πατε απο ξηροκαμπο περιστερα ή αναποδα να ξερετε οτι εγεινε προχτες κατολισθιση και εγκλωβιστηκε αμαξι με 2 ατομα και το εβγαλε μπουλτωζα.

Για να καταλάβεις λένε ότι φέτος βγάλαν 60 χιλιάρικα κέρδος αλλά κρύβουν ότι αφορά την περσινή χρήση που μόνο τα Καλάβρυτα είχαν χιόνι στις γιορτές και η Στύγα ήταν στην...θέση της....

Να σου δώσω και εγώ ένα πληρεξούσιο να μου δώσεις λεφτά;

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

No users celebrating today

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts
      460,949
  • Member Statistics

• Total Members
      8,759
    • Most Online