KonKan 5,871 Report post Posted January 17, 2021 Έτοιμη και η μαγνητοσκόπηση!!! 10 3 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 18, 2021 (edited) Θερμά συγχαρητήρια σε όσους οργάνωσαν τον διάλογο. Αυτό είναι ο Σύλλογος και μακάρι συνέχεια να υπάρχει τέτοιος διάλογος με όλα τα Ελληνικά χκ. Ανυπομονούμε για το πρώτο με της Βόρειας Ελλάδας. Περιμένει και ο Βλαστός στα ΕΤΑΔ και ο Χοντρός στον Παρνασσό από πέρσι να κάνουμε ένα ολόιδιο. 2103339575, 22340 22700 Edited January 18, 2021 by ΜΙΚ 3 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 18, 2021 (edited) Παρατηρώντας σήμερα την παρουσίαση διαπιστώνω πως η νέα τετραθέσια καρέκλα που θα τοποθετηθεί παράλληλα της 'Αρτεμις, δεν θα είναι αποσυμπλεκόμενη αλλά σταθερή (15:40 του video). Προφανώς επιλέχθηκε για λόγους κόστους, ωστόσο εάν το είχα αντιληφθεί εγκαίρως στην παρουσίαση θα ήθελα να ρωτήσω πως σκέφτονται να διαχειριστούν τόσο το ζήτημα της παγοποίησης - αποπαγοποίησης, όσο και τη χρήση αυτού του αναβατήρα από επισκέπτες, δεδομένου ότι θα έχει μία παρόμοια λειτουργία με αυτήν του σημερινού Αχιλλέα. Edited January 18, 2021 by GiGi 2 Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 18, 2021 Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους έτρεξαν την συζήτηση αυτή. Άξιζε τον κόπο. Ελπίζω, αν και το πιστεύω, ότι σύντομα θα δούμε και άλλες τέτοιες διοργανώσεις. 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted January 18, 2021 Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την εξαιρετική υλοποίηση! Πολύ ωραία συζήτηση σε φιλικό κλίμα, με πολύ καλές τοποθετήσεις και από τις δύο πλευρές. Σχετικά με την παρακολούθηση, το zoom link βρίσκεται (ή θα βρίσκεται) διαθέσιμο εντός της παρούσας ενότητας? Γιατί δεν το έβρισκα οπότε παρακολούθησα τη συζήτηση από το facebook. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 18, 2021 Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την εξαιρετική υλοποίηση! Πολύ ωραία συζήτηση σε φιλικό κλίμα, με πολύ καλές τοποθετήσεις και από τις δύο πλευρές. Σχετικά με την παρακολούθηση, το zoom link βρίσκεται (ή θα βρίσκεται) διαθέσιμο εντός της παρούσας ενότητας? Γιατί δεν το έβρισκα οπότε παρακολούθησα τη συζήτηση από το facebook.Η συζήτηση βιντεοσκοπηθηκε και έχει ανεβάσει ο konkan το link λίγα posts παραπάνω. 2 Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 18, 2021 6 minutes ago, ashbury said: Σχετικά με την παρακολούθηση, το zoom link βρίσκεται (ή θα βρίσκεται) διαθέσιμο εντός της παρούσας ενότητας? Γιατί δεν το έβρισκα οπότε παρακολούθησα τη συζήτηση από το facebook. Δεν μπορεί να είναι σε δημόσια προβολή. Οποίο μέλος ή μη θέλει να συμμετέχει το ζητάει από το ΔΣ. Τα κριτήρια επιλογής (αν χρειαστεί σε πολύ μεγάλο όγκο) είναι προφανώς τα μέλη μας πρώτα αλλά και η γνώση για το βουνό που μιλάμε έχει πολύ μεγάλη σημασία. Αν το επόμενο είναι για το Πισοδερι ευχαρίστως θα έδινα τη θέση μου σε ένα μη μέλος που κάνει φανατικά σκι στο Πισοδερι. Εγώ θα το δω με μεγάλο ενδιαφέρον από το FB. 3 Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted January 18, 2021 Ok ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Απολύτως λογική η επιλογή των συμμετεχόντων με βάση τη γνώση του εκάστοτε χιονοδρομικού. 1 Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 27, 2021 ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ SNOWCLUB ME ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ: ΧΚ ΒΙΓΛΑΣ-ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/1 ΣΤΙΣ 11πμ Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας (ΕΣΤΟΥΧ) συνεχίζει τον ανοικτό διάλογο με τα ΧΚ της χώρας μας. Την επόμενη Κυριακή 31/1 και ώρα 11πμ τα μέλη του SNOWCLUB θα έχουν την ευκαιρία μέσω ΖΟΟΜ να συνομιλήσουν με τον κ. Τάσο ΤΟΤΤΗ (ΧΚ Βίγλας-Πισοδερίου). Τα μέλη του SNOWCLUB που θέλουν να συμμετάσχουν στο "διαδικτυακό στρογγυλό τραπέζι" θα λάβουν τον σύνδεσμο ΖΟΟΜ για την εκδήλωση, ενώ η συζήτηση θα αναμεταδοθεί δημόσια στο Facebook του Snowclub. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted January 27, 2021 2 hours ago, KonKan said: ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ SNOWCLUB ME ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ: ΧΚ ΒΙΓΛΑΣ-ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 1/2 ΣΤΙΣ 11πμ Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας (ΕΣΤΟΥΧ) συνεχίζει τον ανοικτό διάλογο με τα ΧΚ της χώρας μας. Την επόμενη Κυριακή 1/2 και ώρα 11πμ τα μέλη του SNOWCLUB θα έχουν την ευκαιρία μέσω ΖΟΟΜ να συνομιλήσουν με τον κ. Τάσο ΤΟΤΤΗ (ΧΚ Βίγλας-Πισοδερίου). Τα μέλη του SNOWCLUB που θέλουν να συμμετάσχουν στο "διαδικτυακό στρογγυλό τραπέζι" θα λάβουν τον σύνδεσμο ΖΟΟΜ για την εκδήλωση, ενώ η συζήτηση θα αναμεταδοθεί δημόσια στο Facebook του Snowclub. Χαιρόμαστε για τη θετική ανταπόκριση που είχε ήδη από την έναρξή της αυτή η πρωτοβουλία για ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ που ανέλαβε το Snowclub. Το μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων χιονοδρόμων φάνηκε ήδη από την πρώτη συζήτηση με το ΧΚ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, την οποία παρακολούθησαν ζωντανά 440-515 άτομα, και φυσικά ακόμη περισσότεροι μεταγενέστερα! Συνεχίζουμε την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2021 με το ΧΚ Βίγλας - Πισοδερίου. Πρόκειται -όπως λέει κι η ανακοίνωση- για ένα διαδικτυακό στρογγυλό τραπέζι συζήτησης (μέσω ΖΟΟΜ) μετά από την παρουσίαση-εισήγηση του υπεύθυνου διαχείρισης του ΧΚ κ. Τάσου Τόττη. Στο στρογγυλό τραπέζι θα συμμετέχουν και αυτή τη φορά 10-12 μέλη μας που επιθυμούν να θέσουν ερωτήματα ή ειδικοί προσκεκλημένοι μας, οι οποίοι θα λάβουν και τον σύνδεσμο ΖΟΟΜ. Φυσικά, η παρακολούθηση είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο μέσω της ζωντανής δημόσιας μετάδοσης από το Facebook, ενώ λίγη ώρα μετά η συζήτηση θα ανέβει και στην ιστοσελίδα μας, στο YouTube, κλπ. 6 Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted January 28, 2021 Καλημερα Την Κυριακη εχουμε 31/1/2021 1/2/2021 εχουμε τη Δευτερα 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
xmen 1,197 Report post Posted January 29, 2021 On 1/27/2021 at 2:19 PM, KonKan said: ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ SNOWCLUB ME ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ: ΧΚ ΒΙΓΛΑΣ-ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/1 ΣΤΙΣ 11πμ Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας (ΕΣΤΟΥΧ) συνεχίζει τον ανοικτό διάλογο με τα ΧΚ της χώρας μας. Την επόμενη Κυριακή 31/1 και ώρα 11πμ τα μέλη του SNOWCLUB θα έχουν την ευκαιρία μέσω ΖΟΟΜ να συνομιλήσουν με τον κ. Τάσο ΤΟΤΤΗ (ΧΚ Βίγλας-Πισοδερίου). Τα μέλη του SNOWCLUB που θέλουν να συμμετάσχουν στο "διαδικτυακό στρογγυλό τραπέζι" θα λάβουν τον σύνδεσμο ΖΟΟΜ για την εκδήλωση, ενώ η συζήτηση θα αναμεταδοθεί δημόσια στο Facebook του Snowclub. Που απευθύνονται τα ενδιαφερόμενα μέλη προκειμένου να αιτηθούν και να λάβουν τον σύνδεσμο; Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 31, 2021 Για όσους δεν το είδαν live από το FB!!! 10 1 Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted January 31, 2021 Έχουμε στοιχεία συμμετοχής και θεαματικότητας ; 2 Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 31, 2021 Θα πάρω τα στοιχεία από τα μηχανάκια της AGB!! Δεν ξέρω Ανδρέα. 2 Share this post Link to post Share on other sites
DimiG 276 Report post Posted February 1, 2021 Θεούλης ο ψηλός!!!! Αν και με τα των πρωτοκόλλων covid μας τα χάλασε , είναι απολαυστικός ο μπαγάσας. Αυθεντικός,ειλικρινής και με αγάπη για το Πισοδέρι και το σκι. Μη σας ξεγελάει το παρουσιαστικό του και το ύφος του. Άμα τους ζήσεις, και τα 2 αδέλφια έχουν έντονο ταπεραμέντο,που προβληματίζει αρχικά τους ανθρώπους των αστικών κέντρων ,όμως είναι καλοκάγαθοι και ακομπλεξάριστοι. Παιδιά δουλευταράδες, της προσφοράς και του αγώνα.Καταθέτω τα παραπάνω δίχως κανένα φόβο και πάθος. Ούτε είμαστε κολλητοί, ούτε παίζουμε σφαλιάρες καθώς με όλους τους μαγαζάτορες του χώρου θέλω να είμαι πελάτης πρώτιστα,για διαφόρους λόγους. Μια κουβέντα όμως, όποτε δίνεται η ευκαιρία, στο πλάι της συζήτησης που έχουμε για την κατάσταση των πιστών,καιρό και συναφή, την κάνουμε. 6 Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted February 2, 2021 Έσκισες πάλι Ναυαρχούκο!! 1 Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted February 4, 2021 On 2/1/2021 at 1:11 PM, DimiG said: Θεούλης ο ψηλός!!!! Αν και με τα των πρωτοκόλλων covid μας τα χάλασε , είναι απολαυστικός ο μπαγάσας. Αυθεντικός,ειλικρινής και με αγάπη για το Πισοδέρι και το σκι. Μη σας ξεγελάει το παρουσιαστικό του και το ύφος του. Άμα τους ζήσεις, και τα 2 αδέλφια έχουν έντονο ταπεραμέντο,που προβληματίζει αρχικά τους ανθρώπους των αστικών κέντρων ,όμως είναι καλοκάγαθοι και ακομπλεξάριστοι. Παιδιά δουλευταράδες, της προσφοράς και του αγώνα.Καταθέτω τα παραπάνω δίχως κανένα φόβο και πάθος. Ούτε είμαστε κολλητοί, ούτε παίζουμε σφαλιάρες καθώς με όλους τους μαγαζάτορες του χώρου θέλω να είμαι πελάτης πρώτιστα,για διαφόρους λόγους. Μια κουβέντα όμως, όποτε δίνεται η ευκαιρία, στο πλάι της συζήτησης που έχουμε για την κατάσταση των πιστών,καιρό και συναφή, την κάνουμε. Πολύ καλά κάνεις και δίνεις αυτή την περιγραφή! Κι εμένα μου αρέσουν οι αυθεντικοί άνθρωποι. Αν κάποιος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες φαίνεται και αποκαλύπτεται γρήγορα. Όσον αφορά το Πισοδέρι, να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου τέτοιες μέρες θα πάμε όλοι εκδρομή εκεί να κόψουμε και την βασιλόπιτα. 4 Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
DimiG 276 Report post Posted February 4, 2021 (edited) 15 hours ago, Petrinio said: Πολύ καλά κάνεις και δίνεις αυτή την περιγραφή! Κι εμένα μου αρέσουν οι αυθεντικοί άνθρωποι. Αν κάποιος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες φαίνεται και αποκαλύπτεται γρήγορα. Όσον αφορά το Πισοδέρι, να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου τέτοιες μέρες θα πάμε όλοι εκδρομή εκεί να κόψουμε και την βασιλόπιτα. Έτσι όπως τα λες!! Να πάνε καλά τα πράγματα και τέτοια εποχή να ανταμώσουμε και σε Βίγλα και σε Παρνασσό ή Χελμό εύχομαι! Τη βασιλόπιτα θα ήμουν πολύ χαρούμενος να τη φέρω εγώ, από Γιάννενα!!!! Κατά τα άλλα, πραγματικά για τους Τόττηδες δεν έχω κανένα λόγο ή διάθεση να τους λιβανίσω. Ότι έχω εισπράξει σαν πελάτης τους τόσα χρόνια, ανέφερα. Λάθη και στραβά δεν έχουν? Ασφαλώς και έχουν, με τη δικιά μας ματιά (του χιονοδρόμου τουρίστα, έστω πιστού και πολύπειρου). Σε μερικά από αυτά η βοήθεια και οι παρατηρήσεις μας τους είναι απαραίτητες και χρήσιμες. Τα περισσότερα τα γνωρίζουν καλύτερα οι ίδιοι( στο σαλέ μεγάλωσε στην κυριολεξία, όλη η οικογένεια του μακαρίτη του Δημήτρη Τόττη, έναν άνθρωπο που τον θυμάμαι μέχρι τα βαθιά του γεράματα, με το μπαστουνάκι στη σάλα του ισογείου, να καλωσορίζει τις παρέες γύρω από το τζάκι και να τους κάνει συντροφιά τις μέρες που περίμεναν να κοπάσει ο καιρός και να περιμένει με την ίδια λαχτάρα να ετοιμαστεί το κέντρο από τον Κώστα και τον Τάσο, γιατί αγαπούσε αυτό που έκανε, και κοιτούσε τον κόσμο στα μάτια και στο στόμα με αγωνία να μείνουν ευχαριστημένοι) και βλέπουμε από τα λεγόμενα του, πως τα κριτήρια λήψης αποφάσεων είναι οικονομοτεχνικά πρώτιστα, με στόχο την αειφορία στη διαχείριση και την συνεπή παροχή υπηρεσιών, και ασφαλώς και το όποιο κέρδος μπορεί να υπάρξει από το χιονοδρομικό κομμάτι της επιχείρισης ή τον περιορισμό της χασούρας τις περισσότερες χρονιές. Δεν του "γυαλίζει" το αποσυμπλεκόμενο, γιατί δεν θα μπορεί να βγαίνει η συντήρηση, τα ρατράκ τα προτιμά με λιγότερα άλογα, και ας παιδεύεται, κα,κα. Πολύ ωραία η πρωτοβουλία του διαλόγου με τα Χ/Κ, μιας και αυτοί όπως και εμείς, έχουμε χρόνο τις Κυριακές. και φαίνεται πως η δυσκολία που περνάμε, δημιουργεί και διάθεση κατανόησης και προσέγγισης των απόψεων. Edited February 5, 2021 by DimiG 7 Share this post Link to post Share on other sites