Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
gatz

ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2022-2023

Recommended Posts

2 hours ago, ΜΙΚ said:

Nαι το θέμα είναι το ΧΚΠ.

Ψάχνω στο αρχείο να βρω αν έχει κάνει ποτέ κατ' αντιστοιχία απεργία το προσωπικό του ΧΚΠ και αν έχουν πάει υπομνήματα στους αρμόδιους για θέματα ασφάλειας. Μόνο τις επιστολές του ΕΣΤΧ βρίσκω που δεν απαντήθηκαν.

Προδιαγεγραμμένα ατυχήματα στο ΧΚΠ? Θα περιμένουμε το επόμενο? Στελέχη του ΧΚΠ? Χιονοδρόμοι?

Ποιος εκ τω έσω να κινήσει τα λιμνάζοντα νερά και να αλλάξει τα δεδόμενα και το αντίστοιχο "πάμε και όπου βγει"? Οι εργαζόμενοι με ολιγόμηνες συμβάσεις από εργολάβο που με το τέλος της σύμβασης θα ψάχνουν για μεροκάμματο για να βγάζουν τα προς το ζην? Και που  με την πρώτη ευκαιρία θα στραφούν σε ένα άλλο επάγγελμα, ικανό να τους προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα, διότι από χόμπι λίγοι εργάζονται. Πότε επένδυσε η ΕΤΑΔ σε εκπαίδευση προσωπικού για θέματα λειτουργίας αναβατήρων, διάσωσης και αν μη τι άλλο, δημιουργίας μίας δεξαμενής εργαζομένων που δύνανται να κάνουν εισηγήσεις στους επόμενους διοικούντες οι οποίοι αλλάζουν με τάχιστους ρυθμούς? Εδώ ακόμα και οι διευθυντές μετράνε πολύ λίγες σαιζόν ο καθένας στη θέση αυτή. Πόσο κάθησε ο Χονδρός? Πόσο ο Πλαστήρας? Με τα καλά τους και τα λάθη τους. Ούτως ή άλλως όποιος ενεργεί κάνει και λάθη. Σε ποιον μεταφέρθηκε η τεχνογνωσία των προηγουμένων και οι εμπειρίες τους, προκειμένου να υπάρξει συνέχεια και να μην ζούμε τη μέρα της μαρμότας? Σε λίγο (αν όχι ήδη), τα στελέχη του ιδιοκτήτη θα ασχολούνται με τις παραλίες. Σε όλους τους οργανισμούς γίνονται αλλαγές κάποιων στελεχών , αλλά τουλάχιστον ο κορμός είναι σταθερός. Εδώ δεν έχουμε καμία σταθερότητα και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες σκέφτομαι έντονα μήπως είναι αυτή η γενεσιουργός αιτία των περισσοτέρων. 

Στο ΧΚΠ αυτοί που εμφανίζουν τη μεγαλύτερη σταθερότητα είναι κάποια λίγα στελέχη και εμείς οι χιονοδρόμοι. Άπαντες με τα καλά τους και τα στραβά τους.

Edit : Για να συσχετίσω και τα προηγούμενα γραφόμενα, εδώ δεν έχουμε φαινόμενα δημοσιοϋπαλληλικίστικης νοοτροπίας - είμαι δ.υ. και εμφανίζω και ιδιαίτερη ευαισθησία ως προς την οριζοντοποίηση και την εκ των προτέρων ενοχή - αλλά φαινόμενα βαβέλ. 

Edited by GiGi
  • Like 7

8 hours ago, GiGi said:

Ποιος εκ τω έσω να κινήσει τα λιμνάζοντα νερά και να αλλάξει τα δεδόμενα και το αντίστοιχο "πάμε και όπου βγει"....
Στο ΧΚΠ αυτοί που εμφανίζουν τη μεγαλύτερη σταθερότητα είναι κάποια λίγα στελέχη και εμείς οι χιονοδρόμοι. Άπαντες με τα καλά τους και τα στραβά τους.

Ο νεαρός επιβάτης άκουσε στον να λέγεται στον ασύρματο: "Πάμε κι όπου βγει". Σίγουρα δεν ειπώθηκε πρώτη φορά.
Ανταποκριτής τηλεοπτικού σταθμού στη Γερμανία, ανέφερε πως οι Γερμανοί θεωρούν εξωπραγματικό να κινούνται τραίνα με 350 επιβάτες με τέτοιες συνθήκες. Οπως ακούγεται το "στο δείπνο προσφέρθηκε βραστό μπούτι ανθρώπου". Αυτοί όμως είναι Γερμανοί.
Εδώ το προβληματικό (από ιδρύσεως του κράτους ) σύστημα προκαλεί συνεχώς προβλήματα που αντιμετωπίζονται πάντα έτσι.
Ολα στο περίπου, χωρίς πρόγραμμα, αυτοσχεδιασμοί, καλές προθέσεις, φιλότιμες προσπάθειες,  "πάμε και όπου βγει", "έχει ο Θεός"... Και "μετά, πω πω τι πάθαμε", "ήταν να γίνει", κισμέτ  και λοιπά ανατολίτικα.

Για να γίνει ζημιά προηγούνται λάθη και παραλήψεις. Πάντα. Οσο περισσότερα, τόσο μεγαλύτερη η ζημιά.
Αυτό ισχύει για όλα. Στο ΧΚΠ είναι θέμα χρόνου. Ηδη τα σημάδια είναι πολλά. 

Ατομικά (και συλλογικά, στον ΟΣΕ δεν άκουγαν τις απόψεις συνδικάτων και ειδικών) δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά.
Διαμαρτυρία, κράξιμο, μπινελίκια, (ότι είναι πιο αρμόζων), αν γίνεται ομαδικά ακόμα καλύτερα.
Ενημέρωση (των ανίδεων χιονοδρόμων). Βέβαια ζούμε στη χώρα όπου ο ανίδεος θα πει "ελαμωρετώρα δεβαριέσαι, ασεγιαύριο'
Αποχή. Το ΧΚΠ είναι επιχείρηση. Μαγαζί. Που παρά τις προτροπές να βελτιώσει αυτό που προσφέρει, αδιαφορεί. Με τους διαχειριστές να μην τους νοιάζει αν θα κλείσει του χρόνου.
Αν σε κοροϊδεύει και συνεχίζεις να ψωνίζεις, θα συνεχίσει να σε κοροϊδεύει.

Απλά δεν πας εκεί, πας αλλού. Αν το αλλού είναι μακρύτερα ή ακριβότερα, σταθμίζεις τα δεδομένα.
Θες να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.
Το λεωφορείο (το αυτοκίνητο) αργεί να φτάσει, το αεροπλάνο είναι ακριβό.
Θα πας με το τραίνο "και όπου βγει";

ΥΓ

8 hours ago, ΜΙΚ said:

Ψάχνω να βρω αν υπάρχει άλλο χιονοδρομικό στον κόσμο που ΕΠΙΤΗΔΕΣ κλείνει τις κάμερες?

Με πρόλαβες. Μας φτύνουν και λέμε βρέχει...

Edited by Pant
  • Like 1

Practice makes perfect

Eυχαριστούμε όσους κουράστηκαν ξενύχτησαν κρύωσαν και δούλεψαν άριστα για να χαρούμε εμείς σκι.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει το σκι, για να γκρινιάζω ανεβαίνω. Είναι σαφές στο βίντεο.

Μαγικό βουνό, μαγικές μέρες

• Like 7
  • Haha 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Συμφωνώ και επαυξάνω !!! την φτερόλακα  δεν την τίμησες ??

• Like 6
  • Love 1

Α σε παρακαλώ πρώτα συκοφαντεις και μετά βάζεις βίντεο που ΔΕΝ κόβεις οχταρια. Που είσαι ρε μεγάλε στα Καλάβρυτα ή στο Χοκαιντο?

Πίσω σας ήμουν απλά σας απέφευγα μη πιάσουμε καμία κουβέντα και χάσω δευτερόλεπτα σκι άμα φάει ο Ορέστης καμία τουμπα πέτρα

Φώτο απο Φτερό την οποία πάντα τιμώ του Αγίου Ονουφριου του πουδριστη. Ευχαριστώ που αφήσατε πολύ πράμα, Κελλαρια δεν άφησαμε τίποτα.

Η παραγωγός του ολοκληρώματος χιλιόμετρα πούδρας ανετης από πέτρα προς χρόνο δίνει Κελλαρια για εκκίνηση αλλά και αντίθετες θεωρίες έχουν πειραματικά επιβεβαιωθει.

Ευχάριστα διλληματα, ξανθιά ή μελαχρινη

20230303_105514.jpg

20230303_110220.jpg

20230303_104814.jpg

• Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Οι καμερες του ΧΚΠ συμμετεχουν στην απεργια μεχρι να ικανοποιηθουν τα δικαια αιτηματα τους. Αλληλεγγυη στις webcams.

• Haha 3

Κι όμως, αν εξαιρέσουμε τις πρωινές αναστολές, σήμερα ήταν μια υπέροχη μέρα πιστοσκί. Εκτός είχε ρίξει κάτι αλλά μάλλον με πολύ αέρα και κάπου είχε πιάσει 3 πόντους κάπου 0.

Επιτέλους χωρίς ουρές (δεν είχα πετύχει ούτε μια μέρα φέτος να μην πήξει) και με ξεροσφύρι Βάκχο και 6 προλαβαίνεις να λιώσεις στο σκι.

Πιθανότατα να είχε και πιο πολύ χιόνι (κάποιες μέρες που δεν πήγα αλλά) φέτος με τόσο πολύ χιόνι δεν το έχω δει ψηλά. 1750 και 1650 δεν κατεβαίνει. Ψηλα έχουμε χιόνι για καιρό εκτός Νοτιάρικου Abdul απροόπτου.

Εντελώς με χαμόγελο διάθεσης βελτίωσης της χιονοδρομικής απόλαυσης...

Α) Τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη και ασχέτως καιρικών συνθηκών, το Κέντρο θα λειτουργεί υπό «μειωμένη λειτουργία» με τους εξής αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχο, Αίολο, Περικλή, Οδυσσέα, Ερμή, Ηνίοχο, Δία,

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΔΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΊ?

Β) Βγαίνει αναστολή. Παγοποίηση. Άντε να πούμε οκ γιατί σαν ψυλιασμένοι πελάτες που γνωρίζουμε θερμοδυναμική και έχουμε πλήρη εικόνα μεσάνυχτα από θερμοκρασίες, πιέσεις, υγρασίες και κυρίως ΚΑΜΕΡΕΣ στο βουνό έπρεπε να το ξέραμε. Ταμεία Κελλάρια

ΜΙΚ:Δουλεύει η Φτερό?

-Ναι δουλεύει η Φτερό.

ΜΙΚ:-Δουλεύει η 6?

-Ναι δουλεύει η Φτερό.

ΜΙΚ:Η 6 ρωτάω?

Αχ καλέ ποια είναι η 6? α αυτή δεν μας έχουν πει.

ΜΙΚ: Μπορείτε να ρωτήσετε αν τσουλάνε καμπίνες καρέκλες και αν φορτώνουν?

Ποιον να ρωτήσω?

ΜΙΚ: Κάποιον χειριστή

Εγώ? Με τι?

ΜΙΚ: Τηλέφωνο, ασύρματο, κάμερα. Kαλά πάω να δω με τα μάτια μου

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Καλησπέρα σας!

(Βρε βρε, σαν τα χιόνια, πώς από δω; ) 😄

Hello, mε θυμάται κανείς; 😆

4 χρόνια δεν έχω πάει για σκι... 

Λέω να τολμήσω έναν Παρνασσό κάποια καθημερινή Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη (είδα ότι η κάρτα έχει πάει 37 ευρώ τα ΣΚ και 🤯).

Τι λέτε; Ποια μέρα να προτιμήσω; Θα βρω κανέναν σας στο βουνό;

• Like 4

53 minutes ago, Lili said:

Καλησπέρα σας!

(Βρε βρε, σαν τα χιόνια, πώς από δω; ) 😄

Hello, mε θυμάται κανείς; 😆

4 χρόνια δεν έχω πάει για σκι... 

Λέω να τολμήσω έναν Παρνασσό κάποια καθημερινή Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη (είδα ότι η κάρτα έχει πάει 37 ευρώ τα ΣΚ και 🤯).

Τι λέτε; Ποια μέρα να προτιμήσω; Θα βρω κανέναν σας στο βουνό;

Welcome back! Αυτη τη στιγμή η καλύτερη πρόγνωση καιρού ειναι για την Τρίτη και θα σου προτεινα να την εκμεταλλευτεις. Με αυτό το δεδομένο, όλο και κάποιον γνωστό θα πετύχεις πιστεύω! 

Καλό σκι! 

• Like 1

5 hours ago, Iordanis78 said:

Έχουμε κλείσει για αυριο. Λέτε να φάμε ήττα απο αέρα? Ακυρώθηκε και το red bull challenge.

Βγήκε ανακοίνωση ότι λόγω έντασης ανέμων θα έχει πολύ περιορισμένη λειτουργία και εισιτήριο 16€.

ALL OPEN

Μπράβο ρε χιονοδρομικάρα.

Αγαπητή Λιλή

Είναι τιμή μας που κάθε 5-10 χρόνια να προσπαθούμε να σου βρούμε μια καλή μέρα σκι. Έχουμε μαζέψει μια ομάδα μετεωρολόγων, αστρολόγων που ξεκινάει άμεσα συσκέψεις με τα στελέχη του ΧΚΠ για να βρεθεί η μέρα.

Με τα σημερινά στοιχεία συμφωνούμε να πας Τρίτη αλλά έχουμε ξανά σύσκεψη σε λίγες ώρες.

• Like 2
  • Haha 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εχουμε καθόλου εικόνα του κέντρου από σήμερα ?

Αξίζει για Κυριακή από θέμα χιονιού για 3 ώρες δρόμο?

ski_nordica-dobermann-spitfire-ti-fdt-20

Για μένα οχ8.εβρεξε και το έχει βαρύνει πολύ! Πολύ σούπα όλο. Βακχος 6 Ηρακλής κλειστές! Το άλλο να πούμε? 

59 minutes ago, Iordanis78 said:

. Βακχος 6 Ηρακλής κλειστές! Το άλλο να πούμε? 

?????????????????????????????????????????????????????????

Tα ερωτηματικά σημαίνουν τι εννοείς Βάκχος, 6 Ηρακλής κλειστές. Ανοιχτά ήταν (το snowreport όλο λάθος τα βάζει)

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

19 hours ago, ΜΙΚ said:

ALL OPEN

Μπράβο ρε χιονοδρομικάρα.

Αγαπητή Λιλή

Είναι τιμή μας που κάθε 5-10 χρόνια να προσπαθούμε να σου βρούμε μια καλή μέρα σκι. Έχουμε μαζέψει μια ομάδα μετεωρολόγων, αστρολόγων που ξεκινάει άμεσα συσκέψεις με τα στελέχη του ΧΚΠ για να βρεθεί η μέρα.

Με τα σημερινά στοιχεία συμφωνούμε να πας Τρίτη αλλά έχουμε ξανά σύσκεψη σε λίγες ώρες.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τον χρόνο σας κε ΜΙΚ!

Θα τσεκάρω την κατάσταση του εξοπλισμού μου και αν δεν έχουν αποπολυμεριστεί οι μπότες κλπ θα δοκιμάσω την τύχη μου!

*Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν πηγαίνει το ski bus, νομίζω ότι προτιμώ να πάω Χελμό αυτήν την εβδομάδα και Παρνασσό την επόμενη. Αν έχετε γνώμη για το ΧΚΚ, έχω κάνει κι εκεί ποστ! 😁

Edited by Lili

Τι ανακάλυψα σήμερα: Ο Κλαουδάτος δεν ανεβάζει ski bus σήμερα Δευτέρα ούτε Καλάβρυτα ούτε Παρνασσό. Ρώτησα για Τρίτη και μου είπαν να ξαναπάρω τηλέφωνο την Δευτέρα κατά τις 5. Εγώ που δεν θέλω να οδηγήσω, και γιατί δεν αντέχω πλέον την κούραση, ούτε μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα σε καύσιμα, απλά δεν μπορώ να πάω για σκι. Όλοι εσείς πηγαίνετε με τα αυτοκίνητά σας;  Έχω τόσα χρόνια να πάω για σκι που είχα ξεχάσει αυτό το πρόβλημα, να θες και να έχεις χρόνο να πας για σκι, και να μην έχεις τρόπο. Το συζητάμε κάπου αυτό το θέμα; Δεν βλέπω και πολλές συζητήσεις να "τρέχουν", γενικά. Κάπως νυσταγμένο μου φαίνεται το φόρουμ...

Edited by Lili

5 hours ago, Lili said:

Τι ανακάλυψα σήμερα: Ο Κλαουδάτος δεν ανεβάζει ski bus σήμερα Δευτέρα ούτε Καλάβρυτα ούτε ΠαρνασσόΕγώ που δεν θέλω να οδηγήσω, και γιατί δεν αντέχω πλέον την κούραση, ούτε μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα σε καύσιμα, απλά δεν μπορώ να πάω για σκι. Το συζητάμε κάπου αυτό το θέμα; Δεν βλέπω και πολλές συζητήσεις να "τρέχουν", γενικά. Κάπως νυσταγμένο μου φαίνεται το φόρουμ...

Το forum, δεν είναι απλά νυσταγμένο, έχει πέσει σε βαθύ ύπνο. Το γιατί δεν ξέρω, αλλά προφανώς αν γράψουν αρκετοί σαν εσένα θα ξαναξυπνήσει.

Φέτος είναι λίγο περίεργα τα πράγματα επειδή (ο κόσμος νομίζει) ότι δεν έχει χιόνι. Σήμερα πιθανότατα είδαν και τον καιρό. Παραείναι νωρίς όμως για να μην υπάρχουν ski bus. Λογικά με τηλέφωνα κλπ θα βρεις κάποιο που να ανεβαίνει τις μέρες που μοιάζουν λιακάδα κλπ

Τουρισμό 4 εποχών διαβάζω, στήριξη της χιονοδρομίας και του ορεινού ουρισμού διαβάζω. Τραγικό να κόβουν τα ski bus από μέσα Μάρτη. Πάντα θυμάμαι μετά την 25η Μαρτίου.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

57 minutes ago, ΜΙΚ said:

Το forum, δεν είναι απλά νυσταγμένο, έχει πέσει σε βαθύ ύπνο. Το γιατί δεν ξέρω, αλλά προφανώς αν γράψουν αρκετοί σαν εσένα θα ξαναξυπνήσει.

Φέτος είναι λίγο περίεργα τα πράγματα επειδή (ο κόσμος νομίζει) ότι δεν έχει χιόνι. Σήμερα πιθανότατα είδαν και τον καιρό. Παραείναι νωρίς όμως για να μην υπάρχουν ski bus. Λογικά με τηλέφωνα κλπ θα βρεις κάποιο που να ανεβαίνει τις μέρες που μοιάζουν λιακάδα κλπ

Τουρισμό 4 εποχών διαβάζω, στήριξη της χιονοδρομίας και του ορεινού ουρισμού διαβάζω. Τραγικό να κόβουν τα ski bus από μέσα Μάρτη. Πάντα θυμάμαι μετά την 25η Μαρτίου.

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο 

το ski bus ανήκει σε μια ιδιωτική εταιρεία αν έχει κρατήσεις θα το βαλει αν δεν έχει αρκετές που να αποφέρει έστω και μικρό κέρδος θα το κόψει 

έψαξα την δυνατότητα να βάλουμε δικό μας ski bus έχω ανοίξει σχετικό τοπικ , θα το δούμε για του χρόνου αν μπορεί να προχωρήσει , έχει και αυτή η σκέψη τα προβλήματα της 

το φόρουμ έχει πέσει σε λήθαργο , έχεις απόλυτο δίκιο , το θέμα είναι γιατί έχει απαξιωθεί τόσο ;; 
δεν ξέρω πόσοι το διαβάζουν ακόμα αλλά αυτοί που γράφουν δεν είναι πάνω από είκοσι άτομα 

Edited by gatz

Το forum μας τελείωσε ……. Όλα στο fb , για τα μέλη του συλλόγου που δεν είναι στο fb ξέχασε το … θα πρέπει να ενημερώνονται από το σπασμένο τηλέφωνο ….! Μια πολύ σοβαρή ερώτηση, 50 άτομα στο snow bus ………….??  Και όλα αυτά μέλη του συλλόγου ?

• Like 2

6 minutes ago, vaggelis said:

Το forum μας τελείωσε ……. Όλα στο fb , για τα μέλη του συλλόγου που δεν είναι στο fb ξέχασε το … θα πρέπει να ενημερώνονται από το σπασμένο τηλέφωνο ….! Μια πολύ σοβαρή ερώτηση, 50 άτομα στο snow bus ………….??  Και όλα αυτά μέλη του συλλόγου ?

Υπάρχουν προσφορές και για μικρότερα πούλμαν δες το σχετικό τοπικ

οποιος θέλει μπορεί να γράφει και στο forum αλλά και στο Facebook .Οι ανακοινώσεις του ΔΣ βγαίνουν και στα δυο μέσα 

Edited by gatz

Just now, gatz said:

Υπάρχουν προσφορές και για μικρότερα πούλμαν δες το σχετικό τοπικ

Ευχαριστώ . Το έχω διαβάσει … εάν κάνει στάση στην Αμφίκλεια για Παρνασσό με ενδιαφέρει …. Και θα είναι πολύ χρήσιμο για τα χιονοδρομικά Πηλίου ,Καρπενήσι, Καλαβρύτων , Μεναλο , με αυτό τον τρόπο θα έχουμε την δυνατότητα τα να πάμε  ας πούμε εκδρομές μονοήμερες η και διήμερες …!    Και ας υπάρχει και μια μικρή επιβάρυνση για τους φίλους .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. giorgosn_s
      giorgosn_s
      (42 years old)
    2. Romanos
      Romanos
      (50 years old)
    3. xristos77
      xristos77
      (48 years old)
    4. ΤΟΛΗΣ
      ΤΟΛΗΣ
      (51 years old)
  • Recent Posts

• Καλησπέρα και καλωσόρισες στον μαγικό κόσμο του σκι!!!! Ενημερωτικά και μόνο αναφέρω πως τα μέλη του snowclub δικαιούνται με την επίδειξη της πρσωπικης ετήσιας κάρτας μέλους εκπτώσεις στο χκ Καλαβρύτων: 1) στην καρτα για τα  lifts, 2) σε μαθήματα 3) στην καντίνα του σαλέ. Για περισσότερες πληροφορίες δες τον τρόπο εγγραφής μέλους και όλα τα προνόμια στο menu της αρχικής σελίδας του forum, πάνω πάνω : Σύλλογος/ Εγγραφή και Σύλλογος/προνόμια. Καλή συνέχεια 
    • Ανεπισήμως λένε ότι κατέθεσαν την πρώτη αίτηση για εκταμίευση σαν παραγγελία .  Αλλά χρόνια τώρα ( ναι χρόνια ) , τα ίδια και τα ίδια . 
    • Σε αυτά τα επίπεδα η εξέλιξη έρχεται γρήγορα και είναι εντυπωσιακή.    Μια χαρά θα τα πας. Καλώς ήλθες στον μαγικό κόσμο του σκι!
    • Πέρασε και κύλησε σαν τη βροχή στον Τσίγκο. Ούτε αναθεώρηση, ούτε εκταμίευση, ούτε σύμβαση είδαμε.
    • Υπομονή, μαθήματα και πρακτική άσκηση σε όσα θα σου δείξει ο δάσκαλος. Γενικά μη βιάζεσαι, κάνε κτήμα τα μαθήματα και θα κάνεις και παράλληλο. Κι όσο ανεβαίνεις επίπεδο και ωραιότερο σκι θα κάνεις και πιο ξεκούραστο.
    • Καλήσπερα σασ  θα ήθελα να ρωτήσω εχω πάει συνολικά τρεις φορές για σκι. Την πρώτη φορά είχα καταφέρει πάρα πολύ γρήγορα να σταματάω με το Λ. Τις επόμενες δύο φορές είχα καταφέρει κάπως κούτσα στραβά να στρίβω κιόλας και μιλάμε για τα Καλάβρυτα που έχω πάει στην πίστα την Λητώ όπου έχω καταφέρει να την κατέβω όλη μόνος μου 5-6 φορές. Γενικά έχω πέσει λίγες φορές κατω και έχω από τη φαίνεται καλή ισορροπία. Από την πρώτη φορά που ανέβηκα στα σκι τα πήγαινα πολύ καλά χωρίς δάσκαλο. Και σκοπεύω να πάω ένα τριήμερο φέτος Καλάβρυτα όπου να κάνω τρεις μέρες μάθημα από 2 h το κάθε μάθημα δηλαδή και θέλω να μου πείτε εάν θα μπορώ να κατέβω μετά από αυτές τις τρεις μέρες μπλέ πίστα και να αρχίζω  να κάνω παράλληλο σκι επίσης σκοπεύω να πάω και του χρόνου άλλο ένα τριήμερο αντίστοιχο διότι θέλω να ανέβω επίπεδο  οποτε θέλω να πιστεύω ότι σε σύνολο έξι μαθημάτων να μπορώ να κάνω παράλληλο  σκι που το’χω δει και μαρέσει πάρα πολύ ?
    • Ο τιμοκατάλογος     

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,447
    • Total Posts
      464,690
  • Member Statistics

• Total Members
      12,741
    • Most Online
      4,284

Newest Member