Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
gatz

ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2022-2023

Recommended Posts

7 minutes ago, zagla said:

Βλεπεις? Ειρωνια με τη μια

καμία διάθεση ειρωνίας. Αντίθετα θα μπορούσα να εκλάβω ειρωνικό την αρχικό δικό σου χαρακτηρισμό του "παγωτού" που αντέγραψα. Επειδή στον γραπτό λόγο, πολλά πράγματα εκλαβάνονται με διαφορετικό τρόπο, είτε λόγω διαφορετικής απόδοσης από τον γράφοντα, είτε από τον αναγνώστη, καλύτερα να υπάρχει πιο χαλαρή διάθεση κριτικής.

Edited by mil

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

5 minutes ago, zagla said:

Στη συζητηση που καναμε προσπαθουσα να ψησω ενα -δυο ατομα να ερθουμε ολοι να συζητησουμε απο κοντα για διοργανωση μαθηματων και πηρα αυτη την απαντηση. Εσυ θα πηγαινες?

Εγώ πήγα, χωρίς να πρειμένω να δω αν ψήνονται κάποιοι άλλοι. Και μάλιστα ήρθαν και κάποιοι που δεν είχαν ξαναέρθει.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Sorry ….. μια διόρθωση ……,! Το χάι στην Αμφίκλεια είναι Σάββατο βράδυ

και να έρθετε ….. ! 

• Like 5

Παιδιά τα ποστ και οι ανταλλαγές απόψεων που έχετε δεν αφορούν το παρών thread. Εδώ συζητάμε θέματα του χιονοδρομικού και της εμπειρίας μας. Για κάποιον που αναζητάει πληροφορίες θα χαθεί μεταξύ ποστ που γίνονται με θέμα το club.

Φιλικά

• Like 3

4 hours ago, Al_Foutzin said:

Επίσης επειδή μου ζητήθηκε και γι'αυτο γράφω ξεχωριστό post, μεταφέρω αυτολεξεί τα παρακάτω όπως μου τα έστειλε ο Βασίλης:

Ορέστη ειλικρινά χωρίς καμία διάθεση υπόδειξης ή ειρωνίας, θα πρότεινα σε εσένα και σε όποιον δεν είναι ικανοποιημένος από αυτό που εισπράτει από το snowclub,  να γίνει σαν τον Κάννα. Ας γίνει και ακόμα καλύτερος. Εφόσον μπορεί να διαθέσει χρόνο και όρεξη. Εγώ σίγουρα, νομίζω και ο Κάννας επίσης, με το που δούμε στις επόμενες εκλογές ότι υπάρχει διάθεση συμμετοχής και προσφοράς με μεγάλη μου χαρά να μην θέσω καν υποψηφιότητα. Και η όποια βοήθεια μπορώ να προσφέρω, με χαρά να το κάνω, μη θεωρήσει κανείς ότι "του την έχουν στημένη" για να τα ακούει αυτός. 

Ως προς το ΧΚΠ (και των Καλαβρύτων αλλά είναι άλλο topic) συγκεκριμένα, να δηλώσω πως ό,τι γράφεται επίσημα, είθισται να δημιουργείται ή να ξεκινάει από εμένα. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. Το παίρνω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πάνω μου. Όχι γιατί δεν έχω τι να γράψω για να δημοσιοποιηθεί, ούτε γιατί τρώω πολύ χρόνο στο booking για διοργάνωση εκδρομής στο εξωτερικό, αλλά επειδή οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μου δεν το επιτρέπουν. 

Is that clear? Προτείνω να πυροβολήστε εμένα,  εσύ και οποιοσδήποτε άλλος κατήγορος. Οχι τον Σύλλογο γενικά και απρόσωπα, διότι πολύ απλά ο Σύλλογος είναι οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν. Και όπως είπε κ ο Λάππας νωρίτερα, αν κάποιοι δνε είχαν ασχοληθεί με τον προσωπικό τους χρόνο, δεν θα γίνονταν ούτε οι εκδρομές.

• Like 6

Γιώργο μόνο εσύ και ο Καννας είστε στο ΔΣ; Οι δυο σας;

Όχι δεν θα πυροβολήσω εσένα προσωπικά ή τον Κάννα, δεν έχω τέτοιο σκοπό ούτε λόγο, πρώτον και κυριότερο γιατί έτσι η συζήτηση γίνεται επί προσωπικού (όπως ωραιότατα έγινε νωρίτερα προς εμένα) και δεύτερον γιατί η ουσία είναι αλλού, όχι στο αν και τι θα κάνω εγω, εσύ, ο άλλος και ο παραλλος κτλ στις επόμενες εκλογές του ΔΣ, αλλά στο τι κάνει ο ΕΣΤΧ σε σχέση με το ότι φέτος η μπάλα χάθηκε ειδικά στον Παρνασσό (που ενδιαφέρει και τους περισσότερους εδώ μέσα).

και όπως ωραία ξαναρχομαστε στο θέμα του τοπικ και προτού τα ενδιάμεσα post μετακινηθούν ως off topic (που δεν ειναι) σε καποιο αλλο θαμμενο θεμα περι συλλογου, Τολμαει το ΔΣ να βγαλει μια ανακοίνωση και να την μοιράσει στα ΜΜΕ (τοπικά και μη) αν συμφωνει φυσικα η πλειοψηφία (αμφιβάλλω) που να αναφέρει more or less:

Ως Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας και όντας (μάλλον;) ο μόνος επίσημος σύλλογος καταδικάζει την απόπειρα απαξίωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, του οποίου η Διοίκηση έχει προαποφασίσει την υπολειτουργία του, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, προσέλευσης χιονοδρόμων και ποσότητας χιονιού, καταφέρνοντας οι πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις της χώρας οι οποίες παρότι ο σχεδιασμός τους είναι εκ της κατασκευής τους δυσλειτουργικός, ενώ μπορούν να ικανοποιήσουν την προσέλευση των πελατών τις καθημερινές, αντ'αυτού δημιουργούνται ουρές πολλών λεπτών (άνω των 10') με αποτέλεσμα την δυσαρέσκεια χιονοδρόμων και επισκεπτών και την αύξηση της πιθανότητας ατυχημάτων.

Ιδέες δίνω. 

Edited by Al_Foutzin

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Καλο απογευμασε ολους.Φιλος που χτες πηγε Κελαρια μου ειπε σημερα οτι για αφθονες πετρες σε καποια σημαδεμενα σημεια.Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να φυγει η μια λαμα ενος πεδιλου ενοικιασμενου απο Λιβαδι με τα γνωστα χρηματικα αποτελεσματα.Ξερει καποιος περισσοτερα για χρηση πετροσκι πεδιλων;

Ευχαριστο μουσικο διαλλειμα.
Πολλες πετρες στα Κελλαρια, καποιες σημαδεμενες καποιες σε σημαδευουν.
Το ΧΚ σημαδεψε το ΣΚ με τον νοτια για να ανακοινωσει νυχτερινο μεχρι τις 18:00 και τις δυο μερες, παντα καιρου επιτρεποντος δηλαδη #fail
Σε αλλα νεα θα βρεξει και μετα θα χιονισει.
Επανερχομαστε στη ροη του προγραμματος και θα διακοψουμε για οτιδηποτε νεοτερο.

• Like 1
  • Sad 1

Γιώργο gigi και όποιο άλλο μέλος του Προεδρείου θέλει.

1. Παρακαλώ υλοποιήστε τις από 2019 προτάσεις μου (δυο κλικ στο site είναι να βγαίνουν μηνύματα). Να κι άλλο ένα που έραψε ο Ορέστης

2. Παράλληλα παρακαλώ όπως ανακοινωθεί το κείμενο από 12.2022 με όποια αλλαγή θέλετε.

Τέλος καλό θα ήταν να ενημερωθούμε για τις όποιες συζητήσεις έχουν γίνει με τα χιονοδρομικά και φορείς ώστε να δούμε που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε να συνεχιστούν.

Δεν είναι πάνω από 7 λεπτά δουλειά τα παραπάνω.

Ο Σύλλογος ΣΗΜΕΡΑ μπορεί να παρέμβει για την βελτίωση της Χιονοδρομίας στην Ελλάδα. 7 λεπτά χρόνο θα πάρει από το Προεδρείο.

Στη συνέχεια του μουσικού διαλλείμματος............ Όσκαρ γνώσης συνθηκών ποιότητας σκι: Επικίνδυνη νυχτερινή και sunset καφετέρια με αναβατήρες Παρνασσού.

Έχει πρόγραμμα ο Παρνασσός, δε πα να χιονίζει, δε πα να βρέχει, δε πα να θέλουν όλοι να κάνουν σκι, δε πα κανένας να μη θέλει να κάνει σκι. Ο Παρνασσός θα λειτουργεί με το πρόγραμμα. Sunset ski με Νοτιάρικο χαμηλό, κλειστός Ηρακλής πουδρομέρα αργια για χιλιάδες κόσμο.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3
  • Confused 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

OSKAR 2023 ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ GOES TO........

Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου οι πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού θα λειτουργήσουν

εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες με τους αναβατήρες μέχρι τις 18.00, για ski και snowboard ηλιοβασίλεμα

Από meteo.gr ΑΡΑΧΩΒΑ

Ωρα Δυσης Ηλίου 18:18

ΑΡΑΧΩΒΑ
Σάββατο 25 Φεβ 2023
Ανατολή     Ανατολή Ηλίου - Sunrise     07:08
Δύση     Δύση Ηλίου      18:18
Διάρκεια ημέρας     Διάρκεια ημέρας     11 ώρες, 9 λεπτά

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Επιστολές και επιστολές κάθε χρόνο πάνε στους υπεύθυνους τον Παρνασσό 

Ψαχνω να θυμηθώ ποια ήταν η τελευταία φορά που απάντησαν , και δεν θυμάμαι …..

Μιχαλη τον λες καφετέρια και όντως Τα Σ/Κ ειδικά με καλό καιρό είναι μια πολύ καλή και επικερδής καφετέρια 

μεσα στην βδομάδα δεν έχει κατανάλωση όποτε δεν ασχολούνται για τους 50-100 τρελούς που θέλουν να τσουλάνε ……

Edited by gatz
  • Like 1

Just now, gatz said:

Επιστολές και επιστολές κάθε χρόνο πάνε στους υπεύθυνους τον Παρνασσό 

Ψαχνω να θυμηθώ ποια ήταν η τελευταία φορά που απάντησαν , και δεν θυμάμαι …..

Oπότε ποια είναι η επόμενη κίνηση του Συλλόγου?

Προφορικά αφού είσασταν και στο ΧΚΠ και στο ΧΚΚ (στις πίττες αλλά και σαν απλοί σκιερ) δεν είπαν κάτι?

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

6 minutes ago, ΜΙΚ said:

Oπότε ποια είναι η επόμενη κίνηση του Συλλόγου?

Προφορικά αφού είσασταν και στο ΧΚΠ και στο ΧΚΚ (στις πίττες αλλά και σαν απλοί σκιερ) δεν είπαν κάτι?

Ακριβώς η λέξη εισασταν είναι η ουσία  ότι  ενώ υπήρχαν πολλά μέλη του συλλόγου στο ΧΚΚ ούτε 15 δεν αφιέρωσαν τον χρόνο τους για την συνάντηση αλλά συνέχισαν να κάνουν σκι .

οπως καταλαβαίνεις καμία ουσιαστική παρέμβαση δεν μπορεί να γίνει μόνο από το ΔΣ 

χρειάζεται και τα μέλη να αφιερώσουν χρόνο  για να πετύχουν διάφορες κινήσεις που πιθανόν να διοργανωθούν 

• Haha 1

11 minutes ago, gatz said:

Ακριβώς η λέξη εισασταν είναι η ουσία  ότι  ενώ υπήρχαν πολλά μέλη του συλλόγου στο ΧΚΚ ούτε 15 δεν αφιέρωσαν τον χρόνο τους για την συνάντηση αλλά συνέχισαν να κάνουν σκι .

οπως καταλαβαίνεις καμία ουσιαστική παρέμβαση δεν μπορεί να γίνει μόνο από το ΔΣ 

χρειάζεται και τα μέλη να αφιερώσουν χρόνο  για να πετύχουν διάφορες κινήσεις που πιθανόν να διοργανωθούν 

Α εντάξει, φταίνε τα μέλη. Ιντερνετικά είμασταν καμιά 50ρια στον Covid και είπαμε την άποψή μας στο ΧΚΚ. Άκουσα την συζήτηση 5 φορές και προέκυψαν 21 ερωτήσεις που κατέγραψα και σας μετέφερα. Εγώ τις έχω κάνει στην διεύθυνση. Προφανώς οι απαντήσεις είναι ανεπίσημες ιδιωτικά.. Από όσο ξέρω ο Σύλλογος δεν έχει κάνει κάτι παραπάνω, ίσως κάνω λάθος.Σωστά?

Την τελευταία φορά που είμασταν παρέα (6 μέλη ΔΣ, ΧΚΠ 2020) με διεύθυνση χιονοδρομικού και όλο το ΔΣ παρακάλαγα να γίνει συζήτηση και είπατε "δεν είναι η ώρα, θα κανονιστεί συνάντηση". Κανονίστηκε?

Την προτελευταία φορά που είμασταν παρέα με διεύθυνση χιονοδρομικΩΝ (5 μέλη ΔΣ, 2019 Ημερίδα)) είπατε "δεν είναι κομψό να τους τα πούμε στα ίσια, ας είμαστε κομψοί". Σωστά?

Την προπροτελευταία φορά που είμασταν παρέα με διεύθυνση χιονονδρομικού (4 μέλη ΔΣ, ΕΤΑΔ) είπατε "ε ας γίνουν πρώτα οι εκλογές και βλέπουμε". Σωστά?

Προσωπικά όσο και να ψάχνω δεν βρίσκω κάποια άλλη ενημέρωση από συζητήσεις. Υπάρχει?

Δεν κατηγορώ κανέναν, σαν σύνολο το ΔΣ του Συλλόγου πιστεύω ότι πρέπει να αφιερώσει 7 λεπτά να αποφασίσει κάποιες ενέργειες (όλες οι προτάσεις είναι στο e-mail του Συλλόγου). Αν τις αποφασίσει, ας το ανακοινώσει και αν του αρέσει η βοήθεια που θα προσφερθεί ας την λάβει. Ήδη ο Ορέστης την έδωσε.

Όμως όταν ζητάς βοήθεια δεν θα την λάβεις ΄με την μέθοδο που θες, θα την λάβεις με την μέθοδο που ο άλλος προσφέρθηκε να την δώσει. Αν δεν σου αρέσει σταμάτα τον και πες ότι δεν θες άλλη βοήθεια.

Edited by ΜΙΚ
  • Sad 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ηδη ήρθε ένα μήνυμα για βοήθεια στο ΧΚΠ.  Θα χρειαστεί 44 δευτερόλεπτα από τον χρόνο του ΔΣ.

Ερώτηση προς ΧΚΠ: Τι έχει αλλάξει φέτος στην λειτουργία του αναβατήρα Περικλή και δεν βγάζει βλάβες/σταματάει?

Τι έχει αλλάξει φέτος και έχουν συμβεί αρκετά ατυχήματα στην κορφή του αναβατήρα Περικλή? Συνέβαιναν πάντα?

Αν δεν απαντήσουν ζητήστε βοήθεια από τα μέλη να δημοσιοποιηθεί το ερώτημα, άλλα 12 δευτερόλεπτα.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Παρακολουθώ από μακριά τα τεκταινόμενα στο ΧΚΠ αφού λόγω αποστασης ,δεν επιλέγουμε πια το συγκεκριμένο χιονοδρομικό.Ειναι όμως γεγονός ότι υπάρχει όντως προσπάθεια απαξίωσης των χιονοδρόμων ως προς το παρεχόμενο πακέτο υπηρεσιών .Καταλαβαινω  όμως   την αγωνία  όλων μας (εγγεγραμμένοι η απλά μέλη φόρουμ) να υπάρξει παρέμβαση από τον  ΕΣΤΟΥΧ προς το ΧΚΠ.

Αν έχει υπάρξει κάτι τέτοιο και δεν το έχω διαβάσει ,να με συγχωρείτε.Ισως επίσημα να πρέπει να υπάρξει μια κομψή ανακοίνωση προς το χιονοδρομικό,όμως ανεπίσημα πρέπει να ασκηθούν πιέσεις σε καίρια πρόσωπα.(αν έχουν γίνει πάλι όλα αυτά ή μέρος αυτών,οκ).

• Thanks 1

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Από όσο μπορώ να γνωριζω 

Έχει γραφτεί επιστολή και έχει σταλεί στο ΧΚΠ με παρατηρήσεις για θέματα λειτουργίας του 

περιμενουμε την απάντηση του ,,,, αν υπάρξει

• Like 1
  • Haha 1

Καλησπέρα! 

Ανέβηκε κανείς σήμερα Σάββατο 25/2? Πως ήταν τα πραγματα στη Φτερολακκα?

ακους παραταση λειτουργιας και web cams κλειστες.ακους νυχτερινο εως 18:00.οτσν παλια απο20::00-23:00..ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΤΗΝ Περασμενη τεταρτη φιλοι εμπειροι χιονοδρομοι εσπασαν νιακιαρικο σετ πεδηλων μονο με οικονομικές απωλειες. Και την αλλη εβδομαδα αρχιζουν μποφωρια.Θες και αλλα να πω;ξεκολλα!!!!Γτπ!!!!

19 hours ago, gatz said:

Από όσο μπορώ να γνωριζω 

Έχει γραφτεί επιστολή και έχει σταλεί στο ΧΚΠ με παρατηρήσεις για θέματα λειτουργίας του 

Αν δεν είναι μια εκ των επιστολών του Ιησού, υπάρχει περίπτωση να την δούμε και εμείς οι υπόλοιποι ή δεν προβλέπεται; 

• Haha 2

On 2/25/2023 at 12:22 AM, gatz said:

Από όσο μπορώ να γνωριζω 

Μισό λεπτό και εντελώς καλοπροαίρετα. Θέλετε μέλη να βοηθήσουν στις ομάδες εργασίας πχ για την Χιονοδρομία. Και έχει γραφτεί επιστολή η οποία κάνει αυτό ακριβώς χωρίς να έχουν κάποια ενημέρωση τα μέλη και τα μη μέλη? Ποιες παρατηρήσεις? Πότε? Και εάν δεν υπάρξει απάντηση τι κάνουμε?

Βρε παιδιά, ο Σύλλογος ήταν είναι και (ελπίζω) θα είναι η απευθείας επικοινωνία με τα χιονοδρομικά σε οργανωμένο επίπεδο. Έχουν υπάρξει επιστολές και προφορικές συζητήσεις για τα οποία υπάρχει κάποιο υλικό? Παρατηρήσεις, απαντήσεις? Ανεβάστε τα και θα δείτε για πότε και μέλη θα γράφτούν και μέλη θα βοηθήσουν.

Παράδειγμα ο Σύλλογος πολύ ορθά έστειλε και μας ενημέρωσε επιστολή για την ημέρα της Θύρας 7 στα Κελλάρια. Δεν απάντησαν. Επόμενη κίνηση? Κάντε όποιος μπαίνει στο snowclub να βλέπει "κίνδυνος από ανοργανωσιά και λάθη, από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε" ένα pop up. Εισαγγελέα? Βουλή? Υπουργείο Τουρισμού? Πρόσκληση σε μέλη να πάνε  στη διοίκηση? Πρόσκληση σε μέλη να πάνε μέσα στα ΕΤΑΔ?

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μια ακομη διακοπη για διαφημισεις αφου συνδεθουμε με τον ανταποκριτη μας στο ΧΚΠ μεσω του snowreport

——

35 χρόνια στο βουνά έχουμε δει τα πάντα, αλλά τέτοιο ξεφτιλικι που βιώνει το βουνό μας

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Κλειστό κομμάτι εκτός σαλέ που ελέγχεται από μπράβους, φαντάζομαι υπάρχουν και υπηρεσίες κονσομασιον και ότι χάπι ψάχνεις όπως συνηθίζεται.

Βάλε και τις πιο άθλιες τουαλέτες που έχω πετύχει ποτέ και έδεσε το γλυκό.

Ακόμα και ο κ.Παπαργυροπουλος που ήταν άνθρωπος της νύχτας το σεβάστηκε και τον χώρο και τους χιονοδρόμους.

Το πιο well deserved cancel που πρέπει να πέσει!

——

Μπαινει τραγουδι Ημισκουμπρια Δημοσιο forevah και αφου ραπαρει ο ΔΜ ενημερωνουμε τους ακροατες οτι οι πληροφοριες για κονσομασιον και ουσιες ελεγχονται.. Παντως υπαρχουν φωτογραφιες στο sr για οποιον θελει παραπανω πληροφοριες.

Σε αλλα νεα, θα συνεχισει να βρεχει και μετα να χιονιζει.

Ο Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ. εξέδωσε Δελτίο Τύπου σχετικά με την αποστολή επιστολής για την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού. 

Αν έχετε την καλοσύνη να είναι ανοιχτά τα permissions στα αρχεία pdf  και σε μη μέλη (αν και έχουν πληρώσει) στο φόρουμ. Βγάζει μήνυμα This attachment is not available

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. giorgosn_s
      giorgosn_s
      (42 years old)
    2. Romanos
      Romanos
      (50 years old)
    3. xristos77
      xristos77
      (48 years old)
    4. ΤΟΛΗΣ
      ΤΟΛΗΣ
      (51 years old)
  • Recent Posts

• Καλησπέρα και καλωσόρισες στον μαγικό κόσμο του σκι!!!! Ενημερωτικά και μόνο αναφέρω πως τα μέλη του snowclub δικαιούνται με την επίδειξη της πρσωπικης ετήσιας κάρτας μέλους εκπτώσεις στο χκ Καλαβρύτων: 1) στην καρτα για τα  lifts, 2) σε μαθήματα 3) στην καντίνα του σαλέ. Για περισσότερες πληροφορίες δες τον τρόπο εγγραφής μέλους και όλα τα προνόμια στο menu της αρχικής σελίδας του forum, πάνω πάνω : Σύλλογος/ Εγγραφή και Σύλλογος/προνόμια. Καλή συνέχεια 
    • Ανεπισήμως λένε ότι κατέθεσαν την πρώτη αίτηση για εκταμίευση σαν παραγγελία .  Αλλά χρόνια τώρα ( ναι χρόνια ) , τα ίδια και τα ίδια . 
    • Σε αυτά τα επίπεδα η εξέλιξη έρχεται γρήγορα και είναι εντυπωσιακή.    Μια χαρά θα τα πας. Καλώς ήλθες στον μαγικό κόσμο του σκι!
    • Πέρασε και κύλησε σαν τη βροχή στον Τσίγκο. Ούτε αναθεώρηση, ούτε εκταμίευση, ούτε σύμβαση είδαμε.
    • Υπομονή, μαθήματα και πρακτική άσκηση σε όσα θα σου δείξει ο δάσκαλος. Γενικά μη βιάζεσαι, κάνε κτήμα τα μαθήματα και θα κάνεις και παράλληλο. Κι όσο ανεβαίνεις επίπεδο και ωραιότερο σκι θα κάνεις και πιο ξεκούραστο.
    • Καλήσπερα σασ  θα ήθελα να ρωτήσω εχω πάει συνολικά τρεις φορές για σκι. Την πρώτη φορά είχα καταφέρει πάρα πολύ γρήγορα να σταματάω με το Λ. Τις επόμενες δύο φορές είχα καταφέρει κάπως κούτσα στραβά να στρίβω κιόλας και μιλάμε για τα Καλάβρυτα που έχω πάει στην πίστα την Λητώ όπου έχω καταφέρει να την κατέβω όλη μόνος μου 5-6 φορές. Γενικά έχω πέσει λίγες φορές κατω και έχω από τη φαίνεται καλή ισορροπία. Από την πρώτη φορά που ανέβηκα στα σκι τα πήγαινα πολύ καλά χωρίς δάσκαλο. Και σκοπεύω να πάω ένα τριήμερο φέτος Καλάβρυτα όπου να κάνω τρεις μέρες μάθημα από 2 h το κάθε μάθημα δηλαδή και θέλω να μου πείτε εάν θα μπορώ να κατέβω μετά από αυτές τις τρεις μέρες μπλέ πίστα και να αρχίζω  να κάνω παράλληλο σκι επίσης σκοπεύω να πάω και του χρόνου άλλο ένα τριήμερο αντίστοιχο διότι θέλω να ανέβω επίπεδο  οποτε θέλω να πιστεύω ότι σε σύνολο έξι μαθημάτων να μπορώ να κάνω παράλληλο  σκι που το’χω δει και μαρέσει πάρα πολύ ?
    • Ο τιμοκατάλογος     

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,447
    • Total Posts
      464,690
  • Member Statistics

• Total Members
      12,741
    • Most Online
      4,284

Newest Member