Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nik-Avo

Skiing or Snowboarding?

Skiing or Snowboarding?  

454 members have voted

1. 1.

• Skiing
      269
    • Snowboarding
      187

Recommended Posts

...

Ρε Μάκη, που το έχεις βρεί αυτό το εμοτεικονίδιο που χτυπιέται από τα γέλια στο πάτωμα, για να το βάλω?????

[off topic] Δεξι κλι>Copy image location[/off topic]shysterical.gif

είμαι τελείως καινουρια στο χωρο, δοκιμασα μια φορα snowboard, αλλα μπορω να πω οτι αναμεσα στα δυο, πιο ελκυστικο μου φαινεται το snowboard παρα το σκι.

Έκανα σκί για πολλα χρόνια.. Εμαθα στην αυστρια μία βδομάδα( δωρο του θείου μου) στα 15... Το να κάνεις σκι είναι σαν να οδηγάς αεροπλάνο.. Πετας.. Μετα απο χρόνια στα 26 αποφάσισα να δοκιμάσω snowboard.. Εκεί άλλαξαν όλα το αεροπλάνο εγινε liar jet.. Μία λεξη ακολούθησε.. Freedom.. Σε ολα τα επίπεδα.. Οπότε ψηφίζω snowboarding με τα χίλια...

''Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former...'' Albert Einstein

Προσωπικα θα αφησω το ''σπαγγατο'' για τις χωρευτριες .Οποτε προτημω να χαραμισω τις υψηλες ταχυτητες που πιανεις με τα ski και θα μεινω στο snowboard για τωρα που ειμαι πιτσιρικας. Αγροτερα θα ειναι πολυ γελοιο ενας τριανταπενταρης να κατεβαινει με σανιδα αχαχαχα ! no offence

Future Constantine disapproves !!!! Oh how I was mistaken

Μου πηρε λιγοτερο απο 2 χρονια(και ενα civil engineering BEng) για να αλλαξω γνωμη πανω στη διαμαχη Ski-Snowboard. Απο τον Ιανουαριο αγαπησα το σκι και πλεον απορω γιατι δεν το καταλαβαινα τοσα χρονια :P. Ελπιζω τωρα που τελειωσα και με τον στρατο, να μπορεσω να παρεβρεθω σε καποια συναντηση του Συλλογου.

Μου πηρε λιγοτερο απο 2 χρονια(και ενα civil engineering BEng) για να αλλαξω γνωμη πανω στη διαμαχη Ski-Snowboard. Απο τον Ιανουαριο αγαπησα το σκι και πλεον απορω γιατι δεν το καταλαβαινα τοσα χρονια :P. Ελπιζω τωρα που τελειωσα και με τον στρατο, να μπορεσω να παρεβρεθω σε καποια συναντηση του Συλλογου.

Κι ότι έλεγα να σε ρωτήσω ποιες ειναι οι διαφορές και τι τελικά επέλεξες... :detective:

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Σαν παιδι και εγώ :P ξεκίνησα Μόνος μου..ουτε με δάσκαλο ουτε με κανεναν με ΣΚΙ...

Εδω και τόσα χρόνια κανω σκι και δεν το βαρέθηκα..το snowboard Πολυ περιπλοκο ρε παιδι μου..βαλε μποτες στην σανιδα..ξεδεσε τες για να ανεβεις καρεκλα..μολις κατεβεις κατσε κατω στο χιονι...δεστες....

Και παμε επι του πρακτεος στην καταβαση...

Στο σκι κατεβαινεις με χαρη σαν ανεμος...σταματας οποτε θες...

Με την Σανιδα κατεβαινεις λες και χορευεις μακαρενα...συγνωμη κιολας... :P

Και αν να σταματησεις και κανεις κανα κακο και βαλεις το βαρος μπροστα...ουυυ αστα...θα σε ψαχνουμε κατω στην αρχη της καρεκλας... :P

Αυτα απο εμένα... ΣΚΙ :heart:

• Like 1

Φίλε Θάνο, Συμφωνώ με την αποψή σου περι του θέματος. Όμως οταν πρίν 2 χρόνια έκανα ανάλογα καυστικά σχόλια για το σκι( Oh how wrong was I )πέσανε να με φάνε οπότε μήν τους κράζεις ( αν και εγώ στην θέση σου θα έκανα λογοπαιγνιο με την σιδερώστρα και την stirella)!! Κι εγώ μόνος μου έμαθα σκι και το λατρεύω τουλάχιστον τώρα βλέπω που πάω και δεν στραβολεμιάζω!!! Το πιό τρελό όμως είναι η ταχύτητα μιλάμε άλλη φαση! PRAY FOR SNOW. . .

Σαν παιδι και εγώ :P ξεκίνησα Μόνος μου..ουτε με δάσκαλο ουτε με κανεναν με ΣΚΙ...

Εδω και τόσα χρόνια κανω σκι και δεν το βαρέθηκα..το snowboard Πολυ περιπλοκο ρε παιδι μου..βαλε μποτες στην σανιδα..ξεδεσε τες για να ανεβεις καρεκλα..μολις κατεβεις κατσε κατω στο χιονι...δεστες....

Και παμε επι του πρακτεος στην καταβαση...

Στο σκι κατεβαινεις με χαρη σαν ανεμος...σταματας οποτε θες...

Με την Σανιδα κατεβαινεις λες και χορευεις μακαρενα...συγνωμη κιολας... :P

Και αν να σταματησεις και κανεις κανα κακο και βαλεις το βαρος μπροστα...ουυυ αστα...θα σε ψαχνουμε κατω στην αρχη της καρεκλας... :P

Αυτα απο εμένα... ΣΚΙ :heart:

Πάνω που σε συμπάθησα

Εντάξει πλάκα κάνω πάντα έτσι. :P μην παρεξηγηθουμεε :innocent:

Το χάλασες :detective:

Ωραίο post να τα μαζέψουμε για μπλουζάκι

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Λιγοτεροι οι snowboardαδες; No way....!

:on2long:

Αν εξαιρέσουμε τη Βασιλίτσα, γενικά στην Ελλάδα οι σκιερ είναι πολύ περισσότεροι. Στις Άλπεις απλά δεν υπάρχει snowboard.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Άσχετο διαβασα ενα ποστ λιγες σελιδες πριν καθώς μελετούσα το τι γραφοταν..και συμφωνω πολυ με εναν χρηστη που έγραψε κατι πολυ σωστο:

και το σανίδι κυριλέ είναι, μη κοιτας που δυστυχως στην ελλάδα θελουμε να μοιαζουμε με τα βρωμοαγγλάκια

:hi:

Και επίσης σε οποιο χιονοδρομικό και να πάς...

Θα δείς 8 απο τα 10άτομα που κανουν snowboard να ειναι απο άτσαλοι μέχρι τελειως άτσαλοι...δεν τους κατακρινω γιατι και εγώ έτσι ξεκίνησα...

Αλλά π.χ...πάς Πισοδέρι στην Ήρα..πας για να ευχαριστηθείς μαύρη...και βρίσκεις μπροστα σου μια 4αδα απο σανιδια που κανουν περα δωθε συνεχεια και δεν γνωρίζουν να τσουλάνε..και φοβασε να κατεβεις φορτσατος μην τυχων και τους παρεις σβαρνα και τους πληρωνεις και για ανθρώπους μετά...Τα ίδια και στο σέλι στην μπροστά πλευρά του βουνού...

Ερχεταιιιι :winter-2316::):):)

Υ.Γ : Δεν εχω κατι με τα σανίδια..ο κολλητος μου σανιδι έχει..εξου κραξιμο που τρώει και αυτός :P

Καλό μήνα κιόλας...

Edited by THANOSJ3

Guest afrodite

Αν εξαιρέσουμε τη Βασιλίτσα, γενικά στην Ελλάδα οι σκιερ είναι πολύ περισσότεροι. Στις Άλπεις απλά δεν υπάρχει snowboard.

1) Να σας επαναφέρω στην τάξη.... φετος στον Παρνασσο υπήρξαν μέρες που οι σκιερ μειονεκτούσατε. Η αναλογια σκιερ/σανιδα έχει αλλάξει.

2)Και στις Αλπεις κυκλοφορούν σανίδες. Και Ιταλια είδα και Αυστρια ειδα και Γαλλια είδα. Οποτε μην εισαι απολυτος οταν λες "δεν υπάρχει snowboard στις Αλπεις".

Αυτά.

1) Να σας επαναφέρω στην τάξη.... φετος στον Παρνασσο υπήρξαν μέρες που οι σκιερ μειονεκτούσατε. Η αναλογια σκιερ/σανιδα έχει αλλάξει.

2)Και στις Αλπεις κυκλοφορούν σανίδες. Και Ιταλια είδα και Αυστρια ειδα και Γαλλια είδα. Οποτε μην εισαι απολυτος οταν λες "δεν υπάρχει snowboard στις Αλπεις".

Αυτά.

Θυμαμαι στο Kitzbuhel προπερσι, ειδα 4 σανιδαδες. Οταν καποια στιγμη πλησιασα, ακουσα...

'Γαμ@το το αλματακι!!...'

'Ναι ρε μ@λ@κα!!!...'

:yes

• Like 2

χαχαχα Μακη καλο!

πηγαινε ομως προς St. Anton μερια να δεις τι γινεται. το Kitzbuhel μαλλον ειναι πολυ "κυριλε" για snowboard :yes

Το βασικο ειναι και στα 2 "σπορ" να ξερουν οι εν λογω αθλητές να γλυστράνε...

Αν υπάρχει αυτό τότε όλα ειναι εύκολα... :)

SnowBoard!! ..Πιστευα οτι θα βγει πρωτο!

Δεν πειράζει... άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος! Προσπάθησε να μας αλλαξοπιστίσεις......

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68