ΜΙΚ 17,580 Report post #1551 Posted March 24, 2025 Περαστικά κούκλα. Θα γινεις καλά, θα γίνεις καλά, θα γίνει καλά, θα λιώσεις ξανά στο σκι, θα λιώσεις ξανά στο σκι, θα λιώσεις ξανά στο σκι. Ότι πει ο γιατρός (και σίγουρα όχι ο κάθε π@π@ρας mik στο Internet) Θετική σκέψη, όλα μάχη εγκεφάλου είναι, υπομονή και θα νικήσεις σίγουρα 2 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,803 Report post #1552 Posted March 24, 2025 1 hour ago, madskier said: Καλησπέρα σε όλους.Δεν πίστευα ότι θα έγραφα ποτέ σε αυτό το ποστ , αλλά να μαι. Το ατύχημα μου έγινε στους Δολομίτες ,ευτυχώς στην 6η από τις 7 μέρες σκι πριν περίπου 3 εβδομάδες.Ενω είχαμε κάνει τα πάντα μέχρι τότε ,πούδρες ,πηδηματακια ,bumps και μπαχαλοχιονο το μοιραίο επήλθε εκεί που δεν το περίμενα.Ηλιος κοιτάμε την πλαγιά κ ξεκιναμε ταυτόχρονα με τον Μιχάλη ,χωρίς να τσεκαρουμε τη θέση μεταξύ μας.Οπως φαντάζεστε ίσως,στην πρώτη στροφή ήρθαμε ο ένας δίπλα στον άλλον και συγκρουστηκαμε με μικρή ταχύτητα.Πεσαμε κ οι δύο αλλά εγώ έπεσα πάνω στο εσωτερικό πόδι ,το αριστερό που ήταν στον αέρα λόγω της αριστερής μου στροφής χωρίς να ξεκουμπωσει το πεδιλο.Δεν άκουσα κρακ κρουκ στην επαφή αλλά ένιωσα ότι το χτύπησα πολύ γερά.Με σήκωσε ο Μιχάλης,πόνος κ ταυτόχρονα το γόνατο έφευγε προς τα μέσα.Ηρθε το snowmobile ,μου το έδεσαν και με πήγαν στη βάση του χιονοδρομικού.Απο εκεί ταξι μισή ώρα απόσταση στο πάρκινγκ και από εκεί στο νοσοκομείο της περιοχής.Ακτινογραφιες ,ακινητοποίηση ,αντιπηκτικες ΚΟΚ Η μαγνητική που έκανα λίγες μέρες μετά έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού,μερική ρήξη έσω πλαγίου και bucket handle ρήξη μηνίσκου στον έξω μηνίσκου.Εχω ήδη προγραμματίσει την επεμβαση και έχω αρχίσει ενδυνάμωση του ποδιού προχειρουργικα. Η ερωτηση μου είναι η εξής:μεταχειρουργικα πόσο σύντομα αρχίσατε φυσιοθεραπεία;Ο χειρουργός μου λέει 15 μέρες μετά ενώ ο φυσικοθεραπευτής και την επόμενη μέρα.Εννοειται προβάδισμα έχει ο επεμβαίνων αλλά διαβάζω σε σχετικά forums διαφορετικές απόψεις. Εύχομαι σε όλους υγεία και προσοχή εκεί έξω!! Περαστικά και του χρόνου τα Χριστούγεννα στο βουνό. Η ενδυνάμωση του ποδιού πρίν είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Μετά το χειρουργείο συμβουλέψου τον γιατρό σου. Το μόνο που κάνεις τις πρώτες μέρες είναι να καταπολεμήσεις πιθανές αγκυλώσεις με μηχάνημα, δέν θυμάμαι να έκανα κάτι περισσότερο με τις φυσικοθεραπείες. Φοράς κηδεμόνα ή έχεις δεμένο το πόδι λόγω του έσω πλαγίου; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,761 Report post #1553 Posted March 24, 2025 (edited) 1 hour ago, gioand said: Περαστικά και του χρόνου τα Χριστούγεννα στο βουνό. Η ενδυνάμωση του ποδιού πρίν είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Μετά το χειρουργείο συμβουλέψου τον γιατρό σου. Το μόνο που κάνεις τις πρώτες μέρες είναι να καταπολεμήσεις πιθανές αγκυλώσεις με μηχάνημα, δέν θυμάμαι να έκανα κάτι περισσότερο με τις φυσικοθεραπείες. Φοράς κηδεμόνα ή έχεις δεμένο το πόδι λόγω του έσω πλαγίου; Ευχαριστώ,στην Ιταλία μου έκαναν ακινητοποίηση με θερμοπλαστικό και σφικτό επίδεσμο .Αυτά τα έβγαλε ο γιατρός έξι μέρες μετά (είχε πρήξιμο και αιματωμα στην άρθρωση αλλά λιγότερο από όσο περίμεναν) και από τότε φοράω ελαστικό επίδεσμο και κηδεμόνα .Κάνω από μόνη μου ισομετρικες ασκήσεις στο σπίτι με το πόδι τσαρούχι να μην ατονήσει ο τετρακέφαλος και λίγες εκτάσεις για τον οπίσθιο μηριαίο .Ο χειρουργός μου έβαλε τώρα τον κηδεμόνα σε 90 μοίρες οσο περίπου φτάνω από μόνη ,μετά πονάει και μου έδωσε οδηγία να το πατάω με πατερίτσες.Ανεβαινω ,κατεβαίνω σκάλες με πατερίτσες (πάω στη δουλειά μου) με προσοχή και οδηγώ επίσης φορώντας κηδεμόνα. Edit: σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση .Μάλιστα τον τελευταίο καιρό διαβαζα στα παλιά μου ποστ το ατύχημα μου τότε οντας αρχάρια.Ειχα πάθει συμπιεστικο κάταγμα στο πλατό της κνήμης κ έμεινα με κηδεμόνα κ πατερίτσες 2 μηνες.Μετα ξαναέκανα σκι χωρίς γυμναστική .( Η άγνοια της νιότης) Edited March 24, 2025 by madskier Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
thraszr 1 Report post #1554 Posted March 24, 2025 Μετά από δύο εβδομάδες εφ όσον δε πειραξες κάτι άλλο μέσα στο γόνατο όπως μηνίσκος . Άκου το γιατρό σου καλή ανάρρωση 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,803 Report post #1555 Posted March 24, 2025 3 minutes ago, madskier said: Ευχαριστώ,στην Ιταλία μου έκαναν ακινητοποίηση με θερμοπλαστικό και σφικτό επίδεσμο .Αυτά τα έβγαλε ο γιατρός έξι μέρες μετά (είχε πρήξιμο και αιματωμα στην άρθρωση αλλά λιγότερο από όσο περίμεναν) και από τότε φοράω ελαστικό επίδεσμο και κηδεμόνα .Κάνω από μόνη μου ισομετρικες ασκήσεις στο σπίτι με το πόδι τσαρούχι να μην ατονήσει ο τετρακέφαλος και λίγες εκτάσεις για τον οπίσθιο μηριαίο .Ο χειρουργός μου έβαλε τώρα τον κηδεμόνα σε 90 μοίρες οσο περίπου φτάνω από μόνη ,μετά πονάει και μου έδωσε οδηγία να το πατάω με πατερίτσες.Ανεβαινω ,κατεβαίνω σκάλες με πατερίτσες (πάω στη δουλειά μου) με προσοχή και οδηγώ επίσης φορώντας κηδεμόνα. Οι ασκήσεις βοηθάνε όμως αναπόφευκτα θα ατροφήσει ο τετρακέφαλος και ο οπίσθιος μηριαίος, είναι εντυπωσιακό το πως γίνεται, όμως μετά το χειρουργείο με τη σωστή προπόνηση θα επανέρθουν. Το σημαντικό είναι να επιτύχει το χειρουργείο και να μήν δημιουργήσεις κάποιο πρόβλημα στο μόσχευμα γι αυτό ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου, προσοχή τις πρώτες εβδομάδες μετά. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα θα είναι μιά "μακρινή ιστορία" που θα διηγείσαι. Τέλος σεζόν είναι, να σκέφτεσαι την επόμενη. Περαστικά. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,344 Report post #1556 Posted March 24, 2025 Λιάνα μου, περαστικά! Εγώ γιατί θυμάμαι ότι όταν είχε χτυπήσει η Γιώτα, είχαμε περάσει από το σπίτι σου για να της δώσουμε κάτι πατερίτσες που είχες από παλαιότερο ατύχημα στο σκι; 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,761 Report post #1557 Posted March 24, 2025 1 hour ago, Χρήστος Λάππας said: Λιάνα μου, περαστικά! Εγώ γιατί θυμάμαι ότι όταν είχε χτυπήσει η Γιώτα, είχαμε περάσει από το σπίτι σου για να της δώσουμε κάτι πατερίτσες που είχες από παλαιότερο ατύχημα στο σκι; Ακριβώς Χρήστο πολύ καλά θυμάσαι.Ειχα χτυπήσει Ιαν 2004 στα Καλάβρυτα ,οπου κ έπαθα συμπιεστική κάταγμα στο πλατό της κνήμης.Επουλωθηκε με αποχη από περπάτημα και χρήση των εν λόγω πατεριτσων 2 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post #1558 Posted March 25, 2025 Πολλά περαστικά. Εύχομαι πολύ πολύ δυνατή σύντομα. Θα κινηθείς ιδιωτικά η σε δημόσιο νοσοκομείο; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,191 Report post #1559 Posted March 25, 2025 Λιάνα, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Άκου τον γιατρό σου και τον φυσικοθεραπευτή σου. Περαστικά και υπομονή. Θα περάσει κι αυτό και την επόμενη περίοδο πάλι θα τσουλάς. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,691 Report post #1560 Posted March 25, 2025 22 hours ago, madskier said: Καλησπέρα σε όλους.Δεν πίστευα ότι θα έγραφα ποτέ σε αυτό το ποστ , αλλά να μαι. Το ατύχημα μου έγινε στους Δολομίτες ,ευτυχώς στην 6η από τις 7 μέρες σκι πριν περίπου 3 εβδομάδες.Ενω είχαμε κάνει τα πάντα μέχρι τότε ,πούδρες ,πηδηματακια ,bumps και μπαχαλοχιονο το μοιραίο επήλθε εκεί που δεν το περίμενα.Ηλιος κοιτάμε την πλαγιά κ ξεκιναμε ταυτόχρονα με τον Μιχάλη ,χωρίς να τσεκαρουμε τη θέση μεταξύ μας.Οπως φαντάζεστε ίσως,στην πρώτη στροφή ήρθαμε ο ένας δίπλα στον άλλον και συγκρουστηκαμε με μικρή ταχύτητα.Πεσαμε κ οι δύο αλλά εγώ έπεσα πάνω στο εσωτερικό πόδι ,το αριστερό που ήταν στον αέρα λόγω της αριστερής μου στροφής χωρίς να ξεκουμπωσει το πεδιλο.Δεν άκουσα κρακ κρουκ στην επαφή αλλά ένιωσα ότι το χτύπησα πολύ γερά.Με σήκωσε ο Μιχάλης,πόνος κ ταυτόχρονα το γόνατο έφευγε προς τα μέσα.Ηρθε το snowmobile ,μου το έδεσαν και με πήγαν στη βάση του χιονοδρομικού.Απο εκεί ταξι μισή ώρα απόσταση στο πάρκινγκ και από εκεί στο νοσοκομείο της περιοχής.Ακτινογραφιες ,ακινητοποίηση ,αντιπηκτικες ΚΟΚ Η μαγνητική που έκανα λίγες μέρες μετά έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού,μερική ρήξη έσω πλαγίου και bucket handle ρήξη μηνίσκου στον έξω μηνίσκου.Εχω ήδη προγραμματίσει την επεμβαση και έχω αρχίσει ενδυνάμωση του ποδιού προχειρουργικα. Η ερωτηση μου είναι η εξής:μεταχειρουργικα πόσο σύντομα αρχίσατε φυσιοθεραπεία;Ο χειρουργός μου λέει 15 μέρες μετά ενώ ο φυσικοθεραπευτής και την επόμενη μέρα.Εννοειται προβάδισμα έχει ο επεμβαίνων αλλά διαβάζω σε σχετικά forums διαφορετικές απόψεις. Εύχομαι σε όλους υγεία και προσοχή εκεί έξω!! Στις οδηγίες που έχουμε εμείς από το νοσοκομείο, λέει Mobilisation από την 5η μέρα. Τι εννοεί ακόμα δεν ξέρω να σου πω, αλλά από τη 2η μέρα λέει: Manuelle Lymphdrainage Εκπαίδευση βάδισης Εκπαίδευση νευρικής διέγερσης Οδηγίες για αυτοάσκηση Η αλήθεια είναι ότι κλείσαμε φυσιοθεραπείες και μασάζ από την 3η ή 4η μέρα, αν θυμάμαι καλά. Παραπάνω δεν ξέρω κι εγώ προς το παρόν. Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία και σε σένα... 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,691 Report post #1561 Posted March 25, 2025 Είναι απίστευτο πώς από κάτι μικρά, χαζά ατυχήματα μπορεί να προκύψει κάτι τέτοιο. Ο γιατρός στο νοσοκομείο μάς είπε ότι οι περισσότεροι τα παθαίνουν κατά την αποβίβαση από τα εξαπλά και οκταπλά καρεκλάκια… Από εδώ και πέρα, μόνο γόνδολες και πιατάκια! 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,761 Report post #1562 Posted March 25, 2025 10 hours ago, Velissarios said: Πολλά περαστικά. Εύχομαι πολύ πολύ δυνατή σύντομα. Θα κινηθείς ιδιωτικά η σε δημόσιο νοσοκομείο; Ιδιωτικά μέσω της ασφάλειας μου . Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,761 Report post #1563 Posted March 25, 2025 3 hours ago, Turms said: Στις οδηγίες που έχουμε εμείς από το νοσοκομείο, λέει Mobilisation από την 5η μέρα. Τι εννοεί ακόμα δεν ξέρω να σου πω, αλλά από τη 2η μέρα λέει: Manuelle Lymphdrainage Εκπαίδευση βάδισης Εκπαίδευση νευρικής διέγερσης Οδηγίες για αυτοάσκηση Η αλήθεια είναι ότι κλείσαμε φυσιοθεραπείες και μασάζ από την 3η ή 4η μέρα, αν θυμάμαι καλά. Παραπάνω δεν ξέρω κι εγώ προς το παρόν. Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία και σε σένα... Εσείς τι πάθατε;κόλλησε το πέδιλο στην αποβίβαση;απ' όσο έχω διαβάσει,πολλά ατυχήματα συμβαίνουν με χαμηλη ταχύτητα ,οπότε δεν φεύγει το σκι από το πόδι.. Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,344 Report post #1564 Posted March 25, 2025 αν θυμάμαι καλά. ο @bujinkan έιχε κόψει χιαστό στην αποβίβαση από το καρεκλάκι, όταν το σκι του κόλλησε με το σκι του διπλανού του. Μιλάμε για ταχύτητα 5χλμ/ώρα. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,499 Report post #1565 Posted March 25, 2025 8 minutes ago, Χρήστος Λάππας said: αν θυμάμαι καλά. ο @bujinkan έιχε κόψει χιαστό στην αποβίβαση από το καρεκλάκι, όταν το σκι του κόλλησε με το σκι του διπλανού του. Μιλάμε για ταχύτητα 5χλμ/ώρα. τι 5 ...δυο πες καλυτερα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,691 Report post #1566 Posted March 26, 2025 (edited) 15 hours ago, madskier said: Εσείς τι πάθατε;κόλλησε το πέδιλο στην αποβίβαση;απ' όσο έχω διαβάσει,πολλά ατυχήματα συμβαίνουν με χαμηλη ταχύτητα ,οπότε δεν φεύγει το σκι από το πόδι.. Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα, ούτε εγώ ούτε η παθούσα... Μιλάμε για ταχύτητα σχεδόν μηδέν... Εγώ περπατούσα, η σύζυγος μπροστά με τα σκι, στην ουσία "έσπρωχνε"... Ακούω κάτι πίσω μου, γυρνάω να δω αν ερχόταν κάποιος, και μετά κοιτάω και τη βλέπω κάτω. Το ένα πέδιλο βγήκε, το άλλο κάπως παράξενα γύρισε... Και αυτό ήταν... Και δεν είναι ότι είναι αρχάρια. Κόκκινες, μαύρες, πάμε παντού… Ήρθαν οι διασώστες (αν και ήμασταν 10 μέτρα από το λιφτ), μετά νοσοκομείο κλπ., μαγνητική, και από βδομάδα επέμβαση.Sτο νοσοκομείο ήταν ΟΛΟΙ με ρούχα του σκι... Μιλάμε για απίστευτο αν το έβλεπες... Δεν υπήρχε κανένας με κανονικά ρούχα. Όλοι από τα χιονοδρομικά ... Στους ερασιτέχνες (όπως εμείς), αυτό είπε ο γιατρός... Όλα στα καρεκλάκια ή με χαμηλή ταχύτητα κλπ. Να δούμε πώς θα την πείσω να το πάρει από την αρχή... Προς το παρόν, το έχει δεδομένο ότι θα ξανακάνει, αλλά ακόμα δεν "ανεβήκαμε το βουνό"... Πάντως, όπως και να έχει, την επόμενη φορά μόνο με τις δέστρες της Tyrolia. Δεν ξέρω αν πραγματικά βοηθάνε, αλλά ψυχολογικά και μόνο, είναι ένα συν. PS Εντάξει, εγώ τρεις φορές γύρισα το γόνατο, τραβήχτηκε ο έξω σύνδεσμος (τη μία φορά υπήρχε υποψία μερικής ρήξης, αλλά το άφησα έτσι) και τις 3 φορές περπατούσα στο πάρκινγκ να πάω στο αμάξι και γλίστρησα… Τη μία με alpine snowboard μπότες, την άλλη με κανονικές για snowboard… Μιλάμε πλέον περπατάω στο πάρκινγκ σαν παππούλης στη λαϊκή Edited March 26, 2025 by Turms 2 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,691 Report post #1567 Posted March 26, 2025 (edited) 18 hours ago, bujinkan said: τι 5 ...δυο πες καλυτερα Και ο Γιάννης-50 στο Ischgl, έτσι δεν το έπαθε; Ή κάνω λάθος; Edited March 26, 2025 by Turms 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post #1568 Posted March 26, 2025 τα περισσοτερα ατυχηματα γινονται οταν βγαινεις απο το καρεκλακι...ετσι ακριβως εκοψα και εγω προσθιο.. 1 1 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,691 Report post #1569 Posted March 26, 2025 1 hour ago, gianis50 said: τα περισσοτερα ατυχηματα γινονται οταν βγαινεις απο το καρεκλακι...ετσι ακριβως εκοψα και εγω προσθιο.. Α, ναι... Εσένα είχα στο μυαλό μου. Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,803 Report post #1570 Posted March 26, 2025 (edited) . Edited March 26, 2025 by gioand Quote Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,803 Report post #1571 Posted March 26, 2025 1 hour ago, gianis50 said: τα περισσοτερα ατυχηματα γινονται οταν βγαινεις απο το καρεκλακι...ετσι ακριβως εκοψα και εγω προσθιο.. Εσένα σε ματιασανε, οι χορεύτριες του Kùhstahl 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,761 Report post #1572 Posted March 26, 2025 (edited) On 3/26/2025 at 10:53 AM, Turms said: Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα, ούτε εγώ ούτε η παθούσα... Μιλάμε για ταχύτητα σχεδόν μηδέν... Εγώ περπατούσα, η σύζυγος μπροστά με τα σκι, στην ουσία "έσπρωχνε"... Ακούω κάτι πίσω μου, γυρνάω να δω αν ερχόταν κάποιος, και μετά κοιτάω και τη βλέπω κάτω. Το ένα πέδιλο βγήκε, το άλλο κάπως παράξενα γύρισε... Και αυτό ήταν... Και δεν είναι ότι είναι αρχάρια. Κόκκινες, μαύρες, πάμε παντού… Ήρθαν οι διασώστες (αν και ήμασταν 10 μέτρα από το λιφτ), μετά νοσοκομείο κλπ., μαγνητική, και από βδομάδα επέμβαση.Sτο νοσοκομείο ήταν ΟΛΟΙ με ρούχα του σκι... Μιλάμε για απίστευτο αν το έβλεπες... Δεν υπήρχε κανένας με κανονικά ρούχα. Όλοι από τα χιονοδρομικά ... Στους ερασιτέχνες (όπως εμείς), αυτό είπε ο γιατρός... Όλα στα καρεκλάκια ή με χαμηλή ταχύτητα κλπ. Να δούμε πώς θα την πείσω να το πάρει από την αρχή... Προς το παρόν, το έχει δεδομένο ότι θα ξανακάνει, αλλά ακόμα δεν "ανεβήκαμε το βουνό"... Πάντως, όπως και να έχει, την επόμενη φορά μόνο με τις δέστρες της Tyrolia. Δεν ξέρω αν πραγματικά βοηθάνε, αλλά ψυχολογικά και μόνο, είναι ένα συν. PS Εντάξει, εγώ τρεις φορές γύρισα το γόνατο, τραβήχτηκε ο έξω σύνδεσμος (τη μία φορά υπήρχε υποψία μερικής ρήξης, αλλά το άφησα έτσι) και τις 3 φορές περπατούσα στο πάρκινγκ να πάω στο αμάξι και γλίστρησα… Τη μία με alpine snowboard μπότες, την άλλη με κανονικές για snowboard… Μιλάμε πλέον περπατάω στο πάρκινγκ σαν παππούλης στη λαϊκή Περαστικά κατ αρχήν.Και να έχει γρήγορη και ασφαλή αποκατάσταση. Αυτό με το νοσοκομείο μας σόκαρε και εμάς.Ερχονταν σωρηδόν κόσμος μόνο με ρούχα σκι/snb ,κάποιοι δεν τους είχαν βγάλει καν μπότες,κράνος δεμένοι πάνω στο φορείο.Σε μια μέρα με ήλιο και χιονόπτωση την προηγούμενη,πάρα πολλά τα ατυχήματα. Αυτό με τις δέστρες tyrolia? Έχουν κάποια πρώιμη απασφαλιση του πεδιλου;δεν το ξέρω. Edited March 30, 2025 by madskier 1 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,691 Report post #1573 Posted March 26, 2025 (edited) Δεν το έχω ψάξει ακόμα και πολύ, γιατί έχουμε καιρό για αυτά, αλλά από ό,τι είδα στα γρήγορα, η φτέρνα απελευθερώνεται σε 180 μοίρες, δηλαδή και στο πλάι, όχι μόνο κάθετα, κάτι που θεωρητικά βοηθάει στην αποφυγή τραυματισμών. Δεν έχω ιδέα αν όντως βοηθάει ή όχι, αλλά ψυχολογικά ίσως... Αλλά, αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Ας φτάσουμε στο σημείο να ψάχνουμε πάλι για σκι κλπ... Ως τότε, έχουμε δρόμο Edited March 26, 2025 by Turms 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post #1574 Posted March 28, 2025 η προπόνηση για τα πόδια το ποιο δύσκολο .....δε γυμνάζονται όλα τα σημεία όσο νομίζουμε αλλά είδα και παίκτες μπάσκετ που κάνουν πρωταθλητισμό τη περασμένη εβδομάδα πόσο εύκολα έκοψαν χιαστό περαστικά Λιανά 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,691 Report post #1575 Posted March 28, 2025 17 minutes ago, kostasbmw said: η προπόνηση για τα πόδια το ποιο δύσκολο .....δε γυμνάζονται όλα τα σημεία όσο νομίζουμε αλλά είδα και παίκτες μπάσκετ που κάνουν πρωταθλητισμό τη περασμένη εβδομάδα πόσο εύκολα έκοψαν χιαστό περαστικά Λιανά ρε συ ασε...απο τοτε που εγινε αυτο, χαζευω γενικα στο ιντερνετ κ πετυχαινω ιστοριες....πολυ ατιμο πραγμα... θες μπασκετ ? ποδοσφαιρο? βολλευ (????), bouldern? τζουντο? jiu jitsu? karate? κ αντε μπασκετ κλπ δεν σκοπευα στα 50...αλλα για λιγο bouldern το σκεφτομουνα για γυμναστικη... η λιγο jiu jitsu τελικα θα κατσω ν παιζω play station....μας φτανει ενας τραυματιας προς το παρων εχω απογοητευθει...μιλαμε δεν ειναι να κανεις τιποτα.... 1 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites