Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

δωσε τα πραγματικα σου στοιχεια και μετα μιλαμε
Pefto Δεν νομιζω να το κανει αυτο

:angry: Παιδια τι είναι εδώ? Ασφάλεια Αττικής???

no friends on a powder day

αυτο που ηθελε να κανει ο Αναστασιαδης το πετυχε
δεν ειμαι αυτης της γνωμης Ηλια.......Ηδη αρχισε να "καθεται" η σκονη ,και τα πραγματα τα αντιμετωπιζουμε πολυ πιο ψυχραιμα....... Ισα -ισα που θα μετεξελιχθει σε κατι ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ για την πορεια του συλλογου :)

θα δεις..........

αυτός ο Αναστασιάδης είναι προπονητής ποδοσφαίρου? :) Αφού "δεν μπορεί το παλικάρι" αφήστε τον στην ησυχία του, "με την βοήθεια του θεού" θα βρει τον δρόμο του.

αυτός ο Αναστασιάδης είναι προπονητής ποδοσφαίρου? :) Αφού "δεν μπορεί το παλικάρι" αφήστε τον στην ησυχία του, "με την βοήθεια του θεού" θα βρει τον δρόμο του.

:P:):(:):)

αυτός ο Αναστασιάδης είναι προπονητής ποδοσφαίρου? :) Αφού "δεν μπορεί το παλικάρι" αφήστε τον στην ησυχία του, "με την βοήθεια του θεού" θα βρει τον δρόμο του
Όχι ρε Φώτη η γνωστή TV Persona είναι και μας κάνει πλάκα!!! :)

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

ΕΛΕΟΣ παιδιά, ΕΛΕΟΣ !!!

Είναι δυνατόν να δημιουργείται τέτοιο θέμα με τον "Αναστασιαδή", να δαπανάται χρόνος και κόπος που δεν έχει δαπανηθεί γι' άλλα σημαντικότερα θέματα; Ο τύπος έγραψε τις απόψεις του επανειλημμένα, βλέπαμε που το πάει, αλλά ... εμείς που το πάμε; Ευχαριστούμε αλλά πήραμε.

Ο Σύλλογος είναι εδώ με ωραίο παρόν και λαμπρό μέλλον (θέλω να το πιστεύω) και μπορεί πολλά να προσφέρει! Αρκετά με τον ... αλεξιπτωτιστή!

MAKALU + 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 !!!

Είναι δυνατόν να δημιουργείται τέτοιο θέμα με τον "Αναστασιαδή", να δαπανάται χρόνος και κόπος που δεν έχει δαπανηθεί γι' άλλα σημαντικότερα θέματα; Ο τύπος έγραψε τις απόψεις του επανειλημμένα, βλέπαμε που το πάει, αλλά ... εμείς που το πάμε;
Να συμπληρώσω μόνο οτι επειδή μας ενόχλησε το ύφος των μηνυμάτων ας μήν κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Δηλαδή προσωπική αντιπαράθεση. Ο συγκεκριμένος επισκέπτης μπορεί κάποια στιγμή να αναθεωρήσει τις απόψεις του και να κατανοήσει την προσπάθειά μας. Βέβαια δεν είναι και υποχρεωμένος...

ΕΛΕΟΣ παιδιά, ΕΛΕΟΣ !!!

ΈΝΕΟΣ ΈΝΕΟΣ.....!!! όχι ΈΛΕΟΣ.......!!! :):):D

Που είσαι ρε Μάκη να τα πεις που είσαι και αρμόδιος..... :D:D

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Επειδη το συγκεκριμενο θεμα περι ματαιοδοξιας εχει ξανασυζητηθει,προκαλω ολους αυτους που θεωρουν καποιες απο τις προτασεις του snowclub ή προσωπικα καποιων μελων του,ματαιοδοξες ή και ανεφικτες,να καταθεσουν εστω και ΜΙΑ(1),προταση βελτιωσης των συνθηκων στα ελληνικα βουνα.ΜΙΑ οχι παραπανω.Υπαρχουν αντιστοιχα τοπικ,θα τα βρειτε ευκολα ή καντε καινουρια αν θελετε.

Καλος ο αναθεματισμος και η ειρωνεια,αλλα η κριτικη σας αποκτα ισχυ και ουσια οταν την κανετε με επιχειρηματα και το κυριοτερο με αντιπροτασεις.Το πιο ευκολο ειναι να αρχισω να ειρωνευομαι και να επιτιθεμαι σε καποιον που κανει σκεψεις και προτασεις(ισως ανεφικτες αλλα δεν εχει σημασια).Προσφερετε λοιπον κατι.Να ειστε σιγουροι θα σας παρει πολυ λιγοτερο χρονο να γραψετε εστω και ΜΙΑ προταση απο το να καθεστε να σχολιαζετε αρνητικα τον καθενα.

Στο παρελθον βγηκαν πολυ ωραια πραγματα μεσα απο τετοιου ειδους κριτικη.

Οριστε λοιπον.Απο ολους εσας(και απο εσενα φιλε Αναστασιαδη),περιμενω ΜΙΑ προταση.Τι θεωρεις-θεωρειτε εφικτο να αλλαξει στη χιονοδρομια του τοπου μας?Τι θα θελατε να αλλαξει και πως το σκεφτεστε αυτο να γινει?

Μερικα απο τα τοπικ που θα μπορουσατε να αναπτυξετε τις ιδεες -προτασεις σας.Αν δεν σας καλυπτουν ανοιξτε καινουρια.Αν δεν εχετε καποια ιδεα,παρτε αφορμη απο καποια προταση καποιου αλλου,εμπλουτιστε την,"διορθωστε" την,βοηθηστε :P

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=2706

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=6207

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=3783

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=4935

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=3784

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=2747

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=2747

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=4936

..Διαβάζω περισσότερο τα θέματα που ασχολούνται με τα προβλήματα της τουριστικής χιονοδρομίας στην χώρα μας και λιγότερα τα υπόλοιπα, και θα ήθελα να πω μερικά πράγματα γιατί ειλικρινά διαβάζω κάποια πράγματα που κινούνται τουλάχιστον στην σφαίρα φαντασίας για να μην πω κάτι παραπάνω. Ήθελα από καιρό να γράψω

αλλά δεν είχα τον χρόνο.

Έχοντας επίγνωση ότι ζούμε στην Ελλάδα, στην χώρα που βασιλεύει το ρουσφέτι και ο κομματισμός, απορώ με τα λεγόμενα μερικών που ζητούν λαγούς και πετραχήλια. Καταρχήν σαν ιδέα ο σύλλογος είναι πολύ καλή αλλά επιτρέψτε μου μέχρι εκεί. Ειλικρινά διαβάζοντας επιχειρήματα όπως "να μην πάμε 50 άτομα στο εξωτερικό γιατί θα βλάψουμε την ελληνική χιονοδρομία" ακούγονται τουλάχιστον γελοία. Ντεμεκ και θα πέσουν έξω τα χιονοδρομικά δηλαδή ! Παιδιά σοβαρευτείτε. Υπάρχουν σύλλογοι με χιλιάδες μέλη, με ιστορία με οργάνωση και πιέζουν κυβερνήσεις χρόνια και χρόνια χωρίς αποτέλεσμα και εσείς με 200-300 άτομα περιμένετε να σας φτιάξουν νέα χιονοδρομικά με 100κμ πίστες και όλα τα κομφόρ ?

Μπορεί να γίνομαι κακός, μπορεί να ακούγομαι κάπως, και σίγουρα κάποιοι θα μου την πουν, αλλά σκεφτείτε σοβαρά τα παραπάνω. Βάλτε στο μυαλό σας τι είστε, τι μπορείτε να κάνετε, πως θα το κάνετε, γιατί θα το κάνετε. Μήπως κάποιοι από εσάς έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ να το πω έτσι απλά ? Προσγειωθείτε. Σχεδιάστε ένα στρατηγικό όραμα δράσης με απτούς στόχους και προσπαθήστε να το εφαρμόσετε αυστηρά. Αφήστε στην άκρη τα μεγαλόπνοα σχέδια και τα μεγαλεπήβολα χιονοδρομικά. Σας διαβάζουν κάποιοι συνάδελφοι στον χώρο εργασίας μου και εκτός ότι έχουν λυθεί στα γέλια, ξέρετε πως σας αποκαλούν ? Ας μην το πω καλύτερα...

Χάλασα αρκετό χρόνο από την δουλειά μου, ελπίζοντας κάποιοι να αναθεωρήσουν τις σκέψεις τους και να κατέβουν από το θρόνο τους. Μπορεί να είναι ωραία εκεί πάνω αλλά είναι πολύ ψηλά, και όταν θελήσετε να κατέβετε θα χτυπήσετε...

Από τον όμορφο εύοσμο,

αναστασιάδης αλέξανδρος.

Καλα ολα αυτα.Στο παρελθον ειχα εκφρασει και εγω αλλα και αλλα μελη, αντιστοιχες αποψεις περι ανεφικτων στοχων.

Που ειναι οι προτασεις σου ομως?.Γιατι δεν χαλας λιγο ακομη χρονο απο τη δουλεια σου να μας πεις πως σκεφτεσαι εσυ την βελτιωση των συνθηκων στα ελληνικα χ/κ?Προσδιορισε ΕΝΑΝ απο τους απτους στοχους οπως τους λες.Θα βοηθησεις,ειναι το μονο σιγουρο. ;) Πες μας ΕΝΑ πραγμα που δεν σαρεσει οταν πας για σκι και πως σκεφτεσαι οτι μπορει να αλλαξει αυτο.

off topic: ...ο εκσκαφέας έπιασε δουλειά ..welcome back Ανέστη :P;)

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Arma +1

Anemar +1.

Αναστασιάδη ο σαματάς που στόχευες ή δεν στόχευες (λίγο με ενδιαφέρει) έγινε.Τελικά ως συνήθως το συζητάμε το πράγμα και μάλλον βγαίνουμε πιο δυνατοί για μια ακόμη φορά. :)

Αυτό που έλεγα και στους υπόλοιπους συνομιλιτές είναι να δίνουμε βάση ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ του θέματος,αποφεύγοντας τους χαρακτηρισμούς και τις εντυπώσεις,πράγμα που εσύ,σόρρυ,αλλά πρέπει να ομολογήσεις δεν έκανες. :P

Ο.Κ οι περισσότεροι εκτιμούμε την ντομπροσύνη,εκτιμούμε όμως και την ευγένεια τρόπων,ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ένα απρόσωπο μέσο.

Anyway αν όντως θες να κάνεις καλόβουλη κριτική στην ελληνική τουριστική χιονοδρομία,στα χ/κ,στις θέσεις του Ε.ΣΤΟΥ.Χ ή κριτική σε προτάσεις/ιδέες/θέσεις μελών του φόρουμ,κάν'την,χωρίς όμως να τα μπερδεύεις μεταξύ τους και κυρίως ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

Το όλο σκηνικό δεν θα είχε ξεκινήσει αν φρόντιζες το παραπάνω.

Κι εξηγούμαι....στο πρώτο μήνυμά σου,όντως εξέθετες τις απόψεις σου.Όποιες κι αν ήταν αυτές,δεν νομίζω να αρκούν από μόνες τους για να θίξουν κάποιον.Εστιάζω στο σημείο που μπλέκεις τις απόψεις του συλλόγου για σχέδια περί χ/κ,απόψεις μελών για το ίδιο θέμα,την στάση περί εκδρομής εξωτερικού κλπ.Εκεί θέλει προσοχή,διότι κι εγώ μπορεί να έχω καταθέσει την υπερ-σούπερ-ούφο-πρόταση για επέκταση για το τάδε βουνό,όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εκπροσωπεί τις θέσεις του συλλόγου.Πρόσεξε το αυτό,διότι έτερον εκάτερον.

Το γεγονός όμως που πραγματικά ενόχλησε και για μένα ξεσήκωσε τη θύελλα ήταν,ότι έκανες έμμεσα και γενικευμένα προσβλητικά σχόλια για ανθρώπους που αφενός δεν ξέρεις (π.χ το σχόλιο περί γελότων συναδέλφων σου αναφορικά με το φόρουμ),αφετέρου έχουν τουλάχιστον κοπιάσει για κάτι στο οποίο πιστεύουν,κι ας το θεωρήσεις εσυ απατηλό όνειρο.

Από εκεί και πέρα άρχισε μια σειρά παιδιάστικων κατ'εμέ αντεκκλήσεων,ώσπου πέρασε πλέον σε εντελώς προσωπικό επίπεδο,κάτι που προφανώς αντιβαίνει ρητά του κανόνες του φόρουμ,που οφείλουν να ισχύουν το ίδιο για όλους.Καθ'αυτό το δεύτερο μήνυμά σου διαγράφηκε και εν τω μεταξύ όσοι δικαίως ενοχλημένοι από το ύφος του -κι όχι τόσο την ουσία των απόψεών σου- συνομιλητές πρόλαβαν να το διαβάσουν,άρχισαν τις ανταπαντήσεις.

Η συνέχεια γνωστή,μη συνεχίσω.Στο μήνυμα της πρόσκαιρης αποχώρησής σου και πάλι γίνεσαι κριτής ανθρώπων που δεν ξέρεις,γενικεύοντας,χαρακτηρίζοντας αβάσιμα.Αναστασιάδη σόρρυ αλλά αδίκησες τουλάχιστον το σύλλογο και τα παιδιά που παρά το απότομο ύφος -δικαιολογημένο τάχα από την ντομπροσύνη σου- σου απάντησαν σε ήπιους τόνους και με σοβαρή διάθεση.

Στο τελευταίο μήνυμα που επανέρχεσαι,αξιώνοντας σοβαρές απαντήσεις.Πολύ ωραία...όμως θέσε κι εσύ σοβαρά τις ερωτήσεις σου,για να λάβεις τεκμηριωμένες απαντήσεις.Αλλιώς πως να το κάνουμε...εκτός κι αν περιμένεις όντως να σου απαντήσεις κανείς σοβαρά στην ερώτηση με το λαλα του θείου από το Σικάγο. :) Θέσε ορισμένες ερωτήσεις,είτε προς τα μέλη του φόρουμ,όπου και θα λάβεις προσωπικές γνώμες ή προς το Δ.Σ του συλλόγου,για να σε παραπέμψουν στις επίσημες θέσεις του ΕΣΤΟΥΧ.

Αν ανέχεσαι την ταπεινότατη γνώμη μου, διάβασε πρώτα τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ του ΕΣΤΟΥΧ,και έπειτα πάρε θέση και κάνε ερωτήσεις κι όση κριτική θες χωρίς "πιπέρια".Κανείς δεν στο απαγορεύει.Μπορείς να ασκήσεις κριτική με σταράτο τρόπο -όπως λες ότι συνηθίζεις- πλην όμως ευγενικό και θα δεις δημοκρατικότατη συμμετοχή σε αυτό εδώ το φόρουμ....στο εγγυώμαι.Βέβαια,να είσαι έτοιμος να εισπράξεις ενδεχομένως και αντεπιχειρήματα στα όσα πεις....αυτά έχει ο διάλογος.

υ.γ: Ηλία δεν νομίζω ότι η κατάθεση προσωπικών στοιχείων οφείλει να προηγείται/προϋποτείθεται του διαλόγου στο φόρουμ.Αυτά τα ζητούσαν/ζητούν άλλοι..... :P

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Ναι αλλα πρεπει να αλλαξει και Avatar..Το παλιο νομιζω ηταν καλυτερο..

Περιμενω να ρθει το καινουριο μηχανημα απο Οκτωβρη και μετα. :D Μιλαμε για εκσκαφεα ολκης!!!!! :)

Θα δει και ο Μακης στο Αμερικα μπας και μου βρει κανα πιο συγχρονο :):P:P...μπορει να παρει και γιαυτον αν ζηλεψει...

Αυτο κανει; :D:D

L-2350.gif

Φιλικα

ΜακηςΜ

Επειδη υπαρχουν παραπονα σαν πρωην moderator, εγω θα προτιμησω το παρακατω:

gradall.jpg

Όσο για το δικό μου μήνυμα που μεταφέρθηκε σε ενότητα που έχουν πρόσβαση μόνο μέλη του Συλλόγου, θέλω να πω ότι τα σχόλια προς το τέλος του μηνύματος , που έχω ακούσει από άλλους, με ενοχλούν (αλλά και με προβληματίζουν) και δεν θέλω να τα ξανακούσω παρόλο που δεν είμαι μέλος του Συλλόγου. Κάποια στιγμή όμως καλό θα ήταν να δούμε και απόψεις των μη-μελών.

Όπως και με αφορμή τα τελευταία μηνύματα, έχω σκοπό να ανοίξω ένα θέμα με τίτλο κάπως έτσι:΄΄Μικρές Αλλαγές με λίγα έξοδα στα Χ.Κ.΄΄...

Πρώτα όμως ας χαλαρώσουμε λίγο με αυτό εδώ ΕΔΩ ...για να μην ξεχνιόμαστε, ε;

...Πρώτα όμως ας χαλαρώσουμε λίγο με αυτό εδώ ΕΔΩ ...για να μην ξεχνιόμαστε, ε;
...πάει το ΣΚ.... πάλι κατάθλιψη θα έχω... :P:D

Να είσαι καλά ρε Dolomites ... σόρρυ για το ρε.... ;) ξεδώσαμε λίγο... αν και ομολογώ κουράστηκαν τα πόδια μου να κατέβω τόσα χλμ... :P:D:):D βλέπεις απροπόνητος εν όψη καλοκαιριού ... και μάσας!! ;):lol:

Αλήθεια γιατί δεν είσαι μέλος???? εεεεεεε :P:P:P:P

(μη με παρεξηγήσεις, πλάκα κάνω έτσι?) ;)

Φιλικά

Δημήτρης

.. Κάποια στιγμή όμως καλό θα ήταν να δούμε και απόψεις των μη-μελών....

Αυτες περιμενουμε... :P Γιαυτο υπαρχει το forum,για να γραφει ο καθενας την γνωμη του πανω σε διαφορα θεματα.Δεν εχει σημασια αν ειναι μελος ή οχι,αρκει να το κανει σεβομενος τους κανονες του forum. :D

Όσο για το δικό μου μήνυμα που μεταφέρθηκε σε ενότητα που έχουν πρόσβαση μόνο μέλη του Συλλόγου, θέλω να πω ότι τα σχόλια προς το τέλος του μηνύματος , που έχω ακούσει από άλλους, με ενοχλούν (αλλά και με προβληματίζουν) και δεν θέλω να τα ξανακούσω παρόλο που δεν είμαι μέλος του Συλλόγου.

Δημήτρη κατά τη μεταφορά του thread δεν πρόσεξα οτι δεν είχες πρόσβαση στα Θέματα Συλλόγου. Όσο για τα γραφόμενα, τα τελευταία (πολυ τελευταία) μηνύματα είναι πράγματι καλά για τον σύλλογό μας.

Όπως και με αφορμή τα τελευταία μηνύματα, έχω σκοπό να ανοίξω ένα θέμα με τίτλο κάπως έτσι: ''Μικρές Αλλαγές με λίγα έξοδα στα Χ.Κ''...

Καλοδεχούμενο.

Είσαι σιγουρος οτι χαλαρώνουμε με κάτι τέτοια ?

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και σε όλους τους "φίλους".

Δυστυχώς διαβάζοντας αυτό το post ένιωσα ότι διαβάζω ξανά τα ίδια και τα ίδια που κάποιοι "φίλοι" γράφουν έχοντας ως σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα και θέματα από το πουθενά.

Ελπίζω την επόμενη φορά που θα βρεθεί κάποιος να γράψει παρόμοια πράγματα να μην έχει κανένας όρεξη να απαντήσει.

Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά του ΔΣ αλλά και όσοι ασχολούνται με τις ομάδες εργασίες κάνουν φανταστική δουλειά.

Φιλικά πάντα

Χρίστος

...

Με τον φίλο Αναστασιάδη δεν θα ασχοληθώ ξανά... Τι να πω τα είπα παραπάνω!

Ομως θα ήθελα να παρακαλέσω κι εγώ το φίλο Μil να μην αποκαλεί τους γείτονες Μακεδόνες αλλά Σκοπιανούς (μια που το ΠΓΔΜίτες είναι πολύ δύσκολο).

Εχω πάει τρεις φορές στο Κozuf μέσα στο τελευταίο 6μηνο και θα πάω άλλες τόσες το φθινόπωρο. Εχω άριστες σχέσεις με τους ιδιοκτήτες του νέου αυτού ΧΚ, θα το στηρίξω μέσα από το περιοδικό μου και όχι μόνο... αλλά οταν μιλάμε μεταξύ μας εγώ τους αποκαλώ Σκοπιανούς και το κρατίδιο τους Σκόπια και αυτοί αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες. Μέχρι να λυθεί το θέμα με το όνομα και να υπάρξει κάποιο αποδεκτό όνομα από την Ελλάδα θα πρέπει όλοι οι ελληνες να έχουμε μια κοινή στάση απέναντί τους κι ας ξέρουμε οτι το παιχνίδι έχει χαθεί προ πολλού...

Ομως θα ήθελα να παρακαλέσω κι εγώ το φίλο Μil να μην αποκαλεί τους γείτονες Μακεδόνες αλλά Σκοπιανούς (μια που το ΠΓΔΜίτες είναι πολύ δύσκολο)
Αντιγράφω απλά από άλλο site

Ετυμολογία

Ετυμολογικά το όνομα των Μακεδόνων όπως και εκείνο της χώρας των καθώς και τα Μακεδνός, Μάγνης, Μακέτης λογίζεται από τη δωρική ρίζα μακ- από την οποία παράγονται οι λέξεις μακεδνός (Οδύσσεια η’ 106 = ευμήκης), μάκεδνα, μακεδανός, μηκεδανός, μάκαρ, μακρός, μήκος, magnus κλπ. και σημαίνει επομένως τους ψηλούς σε ανάστημα, τους ορεσίβιους. (Σημ. στη δωρική «μάκος» = μήκος)

Τα Σλαβικά φύλα έχουν εμφανιστεί στην περιοχή πολύ πολύ αργότερα. Και μην ακούσω παρακαλώ για ανακάτεμα Ελλήνων Σλάβων και Τούρκων κλπ. Τότε θα αρχίσω να πιστεύω πραγματικά στο ότι είμαστε πρωταθλητές στο να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.

Ευχαριστώ

Φιλικά πάντα

Χρίστος

...

Ρε παιδιά, δεν έχετε καταλάβει ότι σας δουλεύει ο άνθρωπος;Εκείνος περιμένει πως και τι, να διαβάζει νέα σχόλια.Δηλ. εσείς πρέπει να του δίνετε τροφή;Και σε΄κάποιο σημείο να είχε δίκιο,με τον τρόπο που το εκφράζει,το χάνει.Δώστε ένα τέλος επιτέλους ! Μην ξαναγράφετε τίποτα από δώ και κάτω.Αφήστε τον να γράφει μόνος του.Θα γράψει μιά,δυό,τρείς,θα σταματήσει ,τι θα κάνει;Θα μιλάει μόνος του;

Aπό μένα ΤΈΛΟΣ

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

όλο σταματάτε να γράφετε και όλο εδώ είστε, δεν θα απαντήσω σε κανέναν, αν και με αποκαλέσατε αλεξιπτωτιστή, σκηνοθέτη και δεν ξέρω τι άλλο, φτάνει δεν θέλω άλλα κοσμητικά, καταναλώστε την φαιά σας ουσία για το καλό του συλλόγου (?)

ο χρόνος θα είναι αδιάψευστος μάρτυρας και θα δείξει τι μπαρούφες έχουν γραφτεί από εσάς και πόσο δίκιο έχω.

και για να μην λέτε ότι δεν σας διαβάζω, έχω διαβάσει μερικά άρθρα σας, αλλά είναι ημιτελή και στην τελική χωρίς ουσία. δεν μπορείς να λες να μπει εκείνο στο χιονοδρομικό να μπει το άλλο, αλλά να μην λες το πως. που θα βρεθούν τα χρήματα ? από τον ουρανό ? εντάξει ας πούμε κάνω και εγώ μια πρόταση, να προστεθούν δίκτυα προστασίας, να προστεθούν δεν ξέρω και εγώ τι, αλλά πως ? σε αυτό το πως όσο και να διάβασα δεν είδα κάτι ουσιώδες. εκεί είναι ακριβώς που σας δουλεύουν, γιατί και εγώ λέω ο πάοκ θέλει παικταράδες αλλά ΠΩΣ θα τους πάρει ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. billy_k
      billy_k
      (56 years old)
    2. Jazz
      Jazz
      (50 years old)

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,160
    • Total Posts