Turms 2,694 Report post Posted April 16, 2013 η εναρξη με τους Scorpions ηταν ολα τα λεφτα. 3 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted May 2, 2013 Με την συναυλία των Deer Purple στο Idalp μπροστα σε 10.000 κόσμο έκλεισε η σεζόν για το ΧΚ. 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted November 16, 2015 (edited) ... Edited October 10, 2017 by gianis50 6 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
mplamplampla 131 Report post Posted November 17, 2015 Σημερα ανακοινωσαν οτι ανοιγουν στις 26/11 ....με δεδομενο οτι το βουνο ειναι πρασινο λογω αχιονιας(θα μπορουσαν να κανουν το " παπι" για μια εβδομαδα ακομα)προκειμενου να εξοικονομησουν λιγες χιλιαδες ευρω που θα κοστισει το τεχνητο χιονι.Εχω περιεργεια να δω τι θα κανουν αλλα χ,κ των Αλπεων που εχουν προγραμματισμενη εναρξη μαζι με το ISCHGL.Θα ετοιμασουν πιστες με τεχνητο?...η θα αναβαλλουν εναρξη.......βεβαια αυτα ειναι "ψιλα γραμματα" αλλα για εμενα δειχνουν επαγγελματισμο -σοβαροτητα -σεβασμο στον πελατη με καθε κοστος. Για αυτο (και οχι μονο) ISCHGL FOR EVER!! Μάλλον πριν βγάλουν την ανακοίνωση περίμεναν δελτίο καιρού :-) http://www.snow-forecast.com/resorts/Ischgl/6day/mid Χωρίς να θέλω να μειώσω το ischgl, όσα χιονοδρομικά (στην Αυστρία, όχι στην Ελλάδα) έχουν δυνατότητα να ανοίξουν τις ημερομηνίες που έχουν ανακοινώσει θα το κάνουν. Όσα αναβάλλουν την έναρξη το κάνουν λόγω του γεγονότος ότι η τεχνητή χιόνωση θέλει χαμηλές θερμοκρασίες για να λειτουργήσει και πιθανόν αυτές να μην υπάρχουν. Αν δεν αλλάξει ο καιρός και παραμείνουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ούτε το ischgl θα ανοίξει και δε θα είναι λόγω της νοοτροπίας τους αλλά λόγω αντικειμενικής αδυναμίας. ΥΓ1. Για να γίνει κατανοητό αυτό που λέω, μπορείτε στη σελίδα που παρέθεσα να δείτε το τελευταίο review χρήστη που θάβει κυριολεκτικά το ischgl επειδή δεν έχει πλήρη λειτουργία λόγω κακών καιρικών συνθηκών κι αυτός νιώθει ότι τον κοροϊδεύουν επειδή στο χωριό δε φυσάει και τόσο πολύ!! Εγώ δεν ήμουν εκεί αλλά στοιχηματίζω ότι όντως υπήρχαν κακές καιρικές συνθήκες και δεν κάνει εξοικονόμηση χρημάτων το χιονοδρομικό. ΥΓ2. Νομίζω υπάρχει κι άλλο topic για το ischgl , δε θα ήταν καλό να μείνει μόνο ένα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted November 17, 2015 (edited) . Edited October 8, 2017 by mil 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted November 18, 2015 (edited) . Edited October 8, 2017 by mil Quote Share this post Link to post Share on other sites
mplamplampla 131 Report post Posted November 18, 2015 (edited) Δεν ξέρω αν έχεις πάει στο εξωτερικό, αλλά αυτό σαν έννοια δεν υπάρχει καν και αν το ρωτήσεις δεν θα καταλάβουν τι εννοείς. Μα κι εγώ αυτό ακριβώς εννοούσα, ότι δεν υπάρχει σαν έννοια αυτός ο όρος στον οποίο αναφέρθηκε ο giannis. Και ότι τα υπόλοιπα χιονοδρομικά δεν ανοίγουν λόγω αντικειμενικής αδυναμίας (π.χ. υψηλότερες θερμοκρασίες λόγω υψομέτρου) και όχι λόγω διαφορετικής νοοτροπίας. Την πρόγνωση την παρέθεσα γιατί μπορεί να μην έχουν μεγάλες χιονοπτώσεις , αλλά με αυτές τις θερμοκρασίες θα καταφέρουν να λειτουργήσουν το σύστημα τεχνητής χιόνωσης (πιθανόν και 24ωρη λειτουργία) για να καταφέρουν να ανοίξουν. Όσο για την κριτική, την παρέθεσα ακριβώς σαν παράδειγμα λάθους κριτικής γιατί είναι προφανώς πολύ άκυρη. Επίσης, όλοι εκνευριζόμαστε όταν δεν κάνουμε το σκι που θέλουμε, αλλά δυστυχώς σε αθλήματα που έχουν άμεση σχέση με τις καιρικές συνθήκες, πρέπει να υπολογίζουμε ότι θα έχουμε και κάποιο ποσοστό "χαμένων" ημερών. Και ευτυχώς στο σκι υπάρχει και η τεχνητή χιόνωση, στα θαλάσσια αθλήματα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Edited November 18, 2015 by mplamplampla 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 18, 2015 Που να δεις στα αθλήματα του αέρα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mplamplampla 131 Report post Posted November 18, 2015 Που να δεις στα αθλήματα του αέρα. Θαλάσσια αθλήματα εννοούσα και το wind surf , kite surf που εξαρτώνται από τον αέρα 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
evz0nas 144 Report post Posted February 27, 2016 (edited) Γυρνάμε σημερα απο Ischgl και απο το απιστευτο Tobatill . Ο Γιαννης ,αυτος ο καραφλός γκουρού της διασκέδασης του Τιρολο , ο ζωντανός μύθος με πόδια, δαλαη λαμα των χιονοδρομικων, ο σοφότερος των σοφών apres-σκιερ μας εκανε ναμαστε σαν το σπιτι μας , αφου κοντεψαμε να τον διώξουμε απο το σπιτι γιατι δεν την παλεύαμε όλο apres καθε μερα!! Απαπαπαπα!!! 6 απιστευτες μέρες σκι σε όλα τα Χ/Κ γυρω γυρω ... Προσωπικά θέλω να τον ευχαριστησω γιατί μας κατατόπισε και μας γυρισε παντόυ. Για τον επόμενο ενδιαφερόμενο Να πάρει χάπια για να αντεξει!!! Α, ας φέρει και καμιά θειά μαζι του καλό θα κάνει.. Θα ανεβάσω μεσα στην εβδομαδα ενα βιντεακι στο fb skiers-boaders ,να πάρετε μια μικρη γευση γιατι σιγα μη καθομασταν ,να βγαζουμε φωτογραφιες oλη την ωρα. Αντε και του χρόνου.!!!! Γιαννη εισαι ίνδαλμα Edited February 27, 2016 by evz0nas 20 Quote Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted February 27, 2016 Αυτο το καμπριο Γιετι του ischgl επονομαζομενο και αλπινοτζοβενο καθως και καλαματιανος .. Επιτελει κοινωνικο εργο για τους χιονολατρεις .. Εαν δε .. Πας Τaya .. Και στα 2 αλλα απρε μπαρ μαζι του ... Τον κανεις και ποιο χαρουμενο .... .. Sent from my iPad using Tapatalk 7 Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted July 3, 2017 (edited) ... Edited October 10, 2017 by gianis50 5 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted July 3, 2017 Α ρε γατάκια Αυστριακοί ,με 12 εκατομμύρια αυτό φτιάξατε !!! Για δες Παρνασσό με 30 τι μεγαλια έχουμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted July 3, 2017 (edited) . . Edited October 8, 2017 by mil 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
alexsik13 20 Report post Posted August 24, 2017 Πως μπορω να επικοινωνησω με τον giannis50 για ταξιδι στο ISCHGL? pm το κινητο? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted August 24, 2017 Αν έχεις FB μπες στο skiers-boardes. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
alexsik13 20 Report post Posted August 24, 2017 Αν έχεις FB μπες στο skiers-boardes. Sent from my iPhone using Tapatalk Έχει σταλεί message.Ελπίζω καποιά στιγμή να το δει.Δεν έχω άλλο τρόπο 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted August 24, 2017 (edited) ... Edited October 10, 2017 by gianis50 1 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
Νικόλας MJT 194 Report post Posted October 4, 2018 Επειδή κοιτάζω από τώρα για αεροπορικά Θεσσαλονίκη Μόναχο 23-30/3 (100€/άτομο), προκειμένου να κινηθώ προς Αυστριακές Άλπεις (βρήκα κάτι φθηνά καταλύματα μέσω airbnb, γύρω στα 35-40 €), θέλω να επανέλθω στο φλέγον ζήτημα της μετακίνησης από Μόναχο προς τόπο διαμονής. Τι προτείνετε με δεδομένο ότι σκέφτομαι για εβδομάδα (5 μερούλες σκι...); Επίσης ποιο Χ/Κ προτείνετε; Σκεφτόμουν για St Anton ή Ισγκλ... Είδα και για την εκδρομή του συλλόγου αλλά είναι εκτός budget μου... Quote <p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;"><span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">'''</span></em></span>Riding in the air nocturnal</span></p> <p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Living free</span></p> <p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Rip ride<span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">''</span></em></span></span> Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted October 4, 2018 Στο st Anton μπορεις να βρεις αρκετα φθηνά καταλύματα στην τιμή που λες. και ταυτόχρονα να εισαι παρέα με τα μελη του συλλόγου που θα πάνε την εκδρομή. πιθανά να μπορέσεις να χρησιμοποιησεις την μεταφορά του συλλογου οποτε θα σου ερθει αρκετα πιο φθηνά αν συμπίπτουν οι ωρες των αεροπορικων. παντως και το st Anton και το ischgl οπως και το solden ειναι κατα την γνώμη μου απο τα καλύτερα χιονοδρομικά. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted October 4, 2018 Για το Ischgl η μεταφορά από Μόναχο είναι λίγο περίεργη, αλλά μην την φοβηθείς. Θέλει τραινάκια και λεωφορεία. Αν προσγειωνόσουν Innsbruck έχεις ήδη γλιτώσει ένα σημαντικό κομμάτι, αλλά και πάλι θέλει μετεπιβίβαση σε τραίνο-λεωφορείο. Δες εναλλακτικές μεταφοράς στο Rome2Rio.com και μετά εισιτήρια από το OBB (Αυστριακοί σιδηρόδρομοι, σε πλήρη σύνδεση με τους γερμανικούς). 4 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Νικόλας MJT 194 Report post Posted October 4, 2018 Στο st Anton μπορεις να βρεις αρκετα φθηνά καταλύματα στην τιμή που λες. και ταυτόχρονα να εισαι παρέα με τα μελη του συλλόγου που θα πάνε την εκδρομή. πιθανά να μπορέσεις να χρησιμοποιησεις την μεταφορά του συλλογου οποτε θα σου ερθει αρκετα πιο φθηνά αν συμπίπτουν οι ωρες των αεροπορικων. παντως και το st Anton και το ischgl οπως και το solden ειναι κατα την γνώμη μου απο τα καλύτερα χιονοδρομικά. Για πες για τη μεταφορά του συλλόγου τι φάση; η αλήθεια ακόμα είμαι σε πολύ πρώιμο στάδιο αναζήτησης... Έχω βγάλει χαρτί και μολύβι και υπολογίζω στη δουλειά. Όπως καταλαβαίνετε μόνο η δουλειά δεν είναι στο μυαλό μου. 2,5 - 3 μήνες ακόμα... 2 Quote <p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;"><span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">'''</span></em></span>Riding in the air nocturnal</span></p> <p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Living free</span></p> <p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Rip ride<span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">''</span></em></span></span> Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted October 4, 2018 Για πες για τη μεταφορά του συλλόγου τι φάση; η αλήθεια ακόμα είμαι σε πολύ πρώιμο στάδιο αναζήτησης... Έχω βγάλει χαρτί και μολύβι και υπολογίζω στη δουλειά. Όπως καταλαβαίνετε μόνο η δουλειά δεν είναι στο μυαλό μου. 2,5 - 3 μήνες ακόμα... να μιλησεις κατευθειαν με το γραφειο το activity tours που εχει αναλαβει την εκδρομή για να σου πει το κοστος στα μεταφορικά και την διαθεσιμότητα 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted October 4, 2018 Επειδή κοιτάζω από τώρα για αεροπορικά Θεσσαλονίκη Μόναχο 23-30/3 (100€/άτομο), προκειμένου να κινηθώ προς Αυστριακές Άλπεις ... Με ποια εταιρία βρήκες 100€ ανά άτομο; Σ ευχαριστώ Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted October 4, 2018 Νικόλας MJT αν εχεις βρει αεροπορικό με 100 ευρω /ατομο αφου ελενξεις κρυφες χρεωσεις(αποσκευες-εξοπλισμος) κλείστο αμεσα γιατι απλα αυτες οι τιμές δεν υπαρχουν ,πολλες φορες ομως αεροπορικές βγαζουν 2-3 εισητηρια για κραχτη. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites