ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 22, 2008 Παντως υπαρχει και μια τριτη πλευρα και ας μη γραφουμε συνεχεια, εχουμε αποψεις. Δλδ σας ενοχλει ο Τεο και ο καθε Τεο που θελει να βλεπει τα καλα και δικαιολογει καταστασεις, και δεν σας ενοχλει καθε φορα το Χ.Κ.Κ που πρεπει να φταιει για ολα??? Και δε παω μακρια,ακομα και σε ασχετα ποστ με του Χ.Κ.Κ καποιοι κοιμουνται και ονειρευονται τον Τσεκουρα. Λες και ολα τα στραβα τα βλειπεις μονο στα Κα"κ"αβρυτα. Δεν με ενοχλουν οι παρατηρισεις σας, οχι, ακομα και αν εγω να εχω αλλη γνωμη. Αλλα στα 20 χιονοδρομικα που ειναι στην Ελλαδα μονο στα Καλαβρυτα να τα χωνουμε και απο την αλλη καθε λιγο και λιγακι να βαζουμε και το Χ.Κ.Π σαν ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ε σορρυ κατι δε παω καλα!!! Δυστηχως αυριο & μεθαυριο δουλεια, και ετσι no ski. Δυσκολα ισως να αναιβω Κυριακη. Πολυ θα ηθελα να τα λεγαμε με ολους σας απο κοντα. Ισως με λιγα τσιπουρομελα στο σαλε, μετα το σκι, να ανταλλαζαμε πιο ομορφα τις αποψεις μας. Και ισως να βλεπατε και εσεις μια τριτη πλευρα ή εγω την δικια σας. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 22, 2008 ALCATRAZ εμένα η επιλογή του να κάνω σκι στα Καλάβρυτα είναι μονόδρομος.Αρα τα όποια στραβά υπάρχουν τα θέτω.Αν θα πήγαινα και Παρνασσό η Καρπενήσι και έβλεπα στραβά πάλι θα τα εθετα αλλά φέτος φίλε μου δεν εχω πάει καθόλου. Τέλος πάντον εμένα προσωπικά η ενημέρωση του χκ για το σαββατοκύριακο με κάλυψε πολύ και εύχομαι να συνεχιστεί κιόλας. Να λέμε για τα άσχημα αλλά να επικροτούμε και τα καλά που συμβαίνουν Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 22, 2008 Ενημέρωση από το χ/κ Καλαβρύτων : Όλοι οι αναβατήρες σε λειτουργία αύριο Σάββατο και την Κυριακή στο χ/κ Καλαβρύτων όσες φορές το ανέφερα αυτό.... εγω παραπληροφόρησα.. Οι πίστες, που λόγω της ποιότητας του χιονιού δεν πατήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από τους χιονοστρωτήρες, σήμερα στρώθηκαν Ο Νικος είπε ότι χτες οι πίστες ήταν άστρωτες... Οι πίστες σε ένα κέντρο διαστρώνονται μόνο όταν η επιφάνεια έχει αλλοιωθεί από καιρικές συνθηκες/φαινόμενα είτε από τους χιονοδρόμους και πάντα φυσικά σε σχέση την ποιότητα του χιονιού και τις καιρικές συνθηκες που επικρατουν (θερμοκρασία.. σούπιασμα κλπ) Η δ/νση και το προσωπικό του χ/κ Καλαβρύτων ενημερώνεται για τα παράπονα των μελών του forum και κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιεί τους επισκέπτες του κέντρου. Επίσης διαβεβαιώνει πως κάποια πράγματα είναι υπεράνω των δυνατοτήτων των ανθρώπων που λειτουργούν το κέντρο. όταν τα ανέφερα αυτά ... ήμουν ρομαντικός...ή υπερασπιζόμουν το ΧΚΚ... Θεόδωρε, η τελευταία φορά που μίλησα με τον δ/ντή του χ/κ Καλαβρύτων ήταν πριν από πολύ καιρό...την Τετάρτη (πριν δύο ημέρες δηλαδή), όπου και κανονίσαμε να συναντηθούμε, ίσως και αύριο. Κι εδώ πρέπει να γίνει κατανοητό οτι εμείς που διοικούμε τον σύλλογο έχουμε κι άλλες προτεραιότητες στην καθημερινότητά μας και όχι μόνο τα θέματα των χ/κ.Εσύ μιλάς σε προσωπικό επίπεδο, εγώ σε θεσμικό (όσο είμαι στο Δ.Σ). Μιλάω δε με τους δ/ντές των χ/κ πολύ πριν μου το υποδείξει οποιοσδήποτε. Σήμερα, για παράδειγμα, με αυτόν του χ/κ Πηλίου. Στο θέμα ''κολοκυθιά'' τώρα, δεν έχω καταλάβει ποιος την...έπαιξε και με ποιόν. Εάν ο σύλλογος σου ανέθεσε κάτι και φάνηκε ασυνεπής, να το συζητήσουμε. Εάν σου ανέθεσε κάποια αποστολή το χ/κ Καλαβρύτων, δεν το γνωρίζω, αλλά σύμφωνα με τα γραφόμενά σου ενεργείς αυτόνομα Για να στο ξεκαθαρίσω να τελειώνουμε... Ένα "Η πρόταση σου θα συζητηθει" ή "Θα το λάβουμε υπ'όψιν μας και βλέπουμε" θα ήταν αρκετό... Εγώ ρώτησα σε προσωπικο επίπεδο το θεσμικό όργανο στο οποίο είμαι μέλος και η απάντηση που έλαβα ήταν "Θεόδωρε το Δ.Σ του συλλόγου δεν έχει να απαντήσει κάτι"... Τέλεια και πάυλα... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 22, 2008 Υπάρχει πού μεγάλη διαφορά στο να ενημερώνει υπέυθυνα η διέυθυνση του χκ απο το να ενημερώνει κάποιος που δεν εχει σχέση με το χκ ΤΕΟ. Εχει άλλη βαρύτητα γιατί δεν θέλεις να το καταλάβεις αυτό; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikos 0 Report post Posted February 22, 2008 Πάντως έχω την εντύπωση ότι φέτος απο πλευράς εισιτηρίων το ΧΚΚ παέι πολύ καλά. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει απο τις 5-6 καθημερινές που το έχω επισκεφθεί. Άλλες χρονιές τις καθημερινές ήταν δεν ήταν 20 τα αυτοκίνητα στο Parking. Έχει βοηθήσει σημαντικά και το φοιτητικό 5ευρο. Τουλάχιστον 5 γνωστοί απο το Πανεπιστήμιο της Πάτρας ξεκίνησαν φέτος να ασχολούνται με τη χιονοδρομία εξαιτίας της φθηνής κάρτας. Θετικότατη και η ενημέρωση απο τους υπευθύνους του ΧΚΚ. Μακάρι να συνεχιστεί και για το υπόλοιπο της σεζόν! Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς Nea Kifisia Weather Station Locus-delicti.com Blog Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 22, 2008 Έφαγα την τσιπούρα ήπια και ένα κιλό κρασάκι λευκό (βλέπετε ψάρι και ούζο χειμώνα δεν τραβάει) και μπορώ να συνεχίσω. ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΟΥ Αγαπητέ TEOXALANDRI μπαίνεις σε αυτό το forum στο οποίο θέτονται παραπόνα – αγανακτήσεις κ.λ.π. εδώ και πολλά χρόνια- να σε ρωτήσω ακόμη μια φορά, από πότε ξεκινά η εμπειρία σου με την λειτουργία του ΧΚ !!!??? είναι ενδιαφέρων (πριν ήταν και είναι και σε άλλο forum , έπεσε και ξύλο από τι ξέρω μπορεί να είναι και αερολογίες ) , ενημερώνεις με προσωπική σου ευθύνη όπως λες για την κατάσταση στο ΧΚ Καλαβρύτων , με πάρα πολύ ωραίες φωτογραφίες (χωρίς σχόλια και πολλές φωτογραφίες από την boozer που σίγουρα έχετε κάποια σχέση επικοινωνίας δεν μας αφορά) και ανεβαίνει κάποιος στο βουνό και βλέπει ακριβός το αντίθετο όσον αφορά συγκεκριμένα πράγματα (πίστες – δεν βάζω φωτογραφίες κουράστηκα) Το μόνο που κάνεις είναι να δημιουργείς ένα κλίμα αναξιοπιστίας σε αυτά που γράφεις στο forum αυτό. Εάν θέλεις να βάζεις ωραίες φωτογραφίες και θετικά σχόλια για το ΧΚ Κ πάντα με δική σου πρωτοβουλία να ενημερώνεις και κάθε πότε γίνονται. Ή ενημέρωνε μας στο forum αυτό πότε θα ανέβεις για να ανεβούμε και εμείς μπας και πετυχαίνουμε το lotto και εμείς όπως είχε πει και προηγούμενο μέλος του forum Αγαπητέ ALCATRAZ το ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ δεν φταίει σε τίποτα σε όλα φταίνε οι χιονοδρόμοι και οι κακοί τους τρόποι και αυτοί οι οποίοι διαχειρίζονται το ΧΚ βάση προσωπικών τους συμφερόντων ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 24, 2008 Ενημέρωση από το χ/κ Καλαβρύτων : Όλοι οι αναβατήρες σε λειτουργία αύριο Σάββατο και την Κυριακή στο χ/κ Καλαβρύτων. Οι πίστες, που λόγω της ποιότητας του χιονιού δεν πατήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από τους χιονοστρωτήρες, σήμερα στρώθηκαν. Η δ/νση και το προσωπικό του χ/κ Καλαβρύτων ενημερώνεται για τα παράπονα των μελών του forum και κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιεί τους επισκέπτες του κέντρου. Επίσης διαβεβαιώνει πως κάποια πράγματα είναι υπεράνω των δυνατοτήτων των ανθρώπων που λειτουργούν το κέντρο. Ημουν απανω με τον elgreco Σαββατο απο αυριο ξεκιναμε ενημερωση ....................... Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 24, 2008 Ημουν απανω με τον elgreco Σαββατο απο αυριο ξεκιναμε ενημερωση ....................... κάνεις babysiting τώρα; Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted February 24, 2008 δηλαδη ο κορν θα μας ενημερωσει για χτες η για μεθαυριο ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted February 24, 2008 Αν το κάνει αύριο, θα είναι για προχτές Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
medos 0 Report post Posted February 24, 2008 λειπει μια σελιδα ποστ απο το συγκεκριμενο νημα ή κανω λαθος; το πρωι διαβαζα και ειχε τουλαχιστον αλλη μια σελιδα..τεσπα ημουν το Σαββατο καλαβρυτα μετα απο τον Μαρτιο του 2006 που ειχα παει τελευταια φορα. καταπληκτικη μερα, ζεστη, λιακαδα-το χιονι αρχισε να σουπιαζει (στα χαμηλα κυριως) απο τις 11:00!!! Πολυς κοσμος (λογικο) μεγαλες ουρες στα λιφτ (επισης λογικο) κλασικη περιπτωση ουρας στα εκδοτηρια το πρωι απο τις 8:30, πολλοι δυσανασχετησαν μαζι και εγω. Οι υπαλληλοι μεσα - το παραθυρακι κλειστό. Εχω διαβασει σε προηγουμενα ποστ διάφορα για το ΧΚΚ. Το θεμα του ανοιγματος των εκδοτηριων πιο νωρις ειναι το πιο ευκολο να γινει και θα μπορουσε να γλιτωσει πολλα αρνητικα σχολια...με το καλημερα. Έστω τα Σ/Κ μονο. Ειρηνη-ΠΙΣΤΑΡΑ κορυφη Στυγας - τρομερη θέα, καταπληκτικη διαυγεια. Πολλοι αρχαριοι γενικα. Ακομα και στην Στυγα 2 εβλεπες πολλους ξαπλωμενους. Λιφτιερηδες: πολυ εξυπηρετικοι και ευγενικοι. Βοηθουσαν τον κοσμο και προετρεπαν να παιρνουν την αγκυρα 2 ατομα τη φορά. Συχνες διακοπες των συρομενων και της αγκυρας κυριως λογω των πολλών αρχαριων. (μια κοπελα πηγε να παρει την αγκυρα με τις τιραντες της σαλοπετας κατεβασμενες-λογικο δεν ειναι να μπλεχτει???) ΠΙΣΤΕΣ: στρωμενες αλλα αν εχεις παει στον παρνασσο σου κακοφαινεται. Πολλες κροκαλες και παγωμενο το χιονι το πρωι = πολλοι κραδασμοι - τα γονατακια μας!! Μετα τις 11 πιο μαλακο χιονι οποτε καλυτερευαν τα πραγματα. Μου εκανε εντυπωση οτι αυτοι που ειχαν το snowboard δεμενο στο ποδι πανω στα εναερια ήταν ελάχιστοι. Οι περισότεροι στα χέρια. Καμία παρατηρηση απο τους υπευθυνους. Επισης 2 φορες είδα snowmobile να ανεβαινει αναποδα την πιστα (στυγα) με μεγαλη ταχυτητα. Ενταξει πηγαινε ακρη ακρη αλλα με τοσο κοσμο.... Οκ καταλαβαινω οτι πρεπει να φτασουν στον τραυματια γρηγορα αλλα επικινδυνο κατα την γνωμη μου. Επιλογος Περασα μια πολυ καλη μερα με αρκετο σκι (δεν ελιωσα-λογω της πολυκοσμιας-αναμενομενο αλλωστε) Δεν το βλεπω να ξαναπηγαινω σ/κ. Μονο καθημερινη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted February 25, 2008 λειπει μια σελιδα ποστ απο το συγκεκριμενο νημα ή κανω λαθος; το πρωι διαβαζα και ειχε τουλαχιστον αλλη μια σελιδα..τεσπα Κάνεις λάθος. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 25, 2008 κάνεις babysiting τώρα; οχι δεν εκανα αλλα ημουν κομματια αφου την Παρασκευη ημουν Παρνασσο Σαββατο Καλαβρυτα (γαμωτο ) Κυριακη ΠΑΡΝΑΣΣΟ (ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!) Κωστα οτι γραωουμε θα ειναι για το Σαββατο περιμενω τις φωτο του elgreco Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted February 25, 2008 Κατά προτίμηση πριν λιώσουν τα χιόνια. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted February 25, 2008 Kαλησπέρα σε όλους! Ύστερα από ένα 3ήμερο με πολύ κάψιμο ποδιών σε διάφορα ΧΚ και όμορφα μέρη της Πελοποννήσου και του Παρνασσού πάλι πίσω τα κεφάλια μέσα και υπομονή μέχρι το επόμενο ΣΚ. Αφού λοιπόν την Παρασκευή πήγαμε Παρνασσό αποφασίσαμε το Σάββατο 23/02/08 να πάμε Καλάβρυτα για 2 λόγους: 1.) Επειδή για να "μιλάμε" πρέπει να έχουμε και ιδία γνώση / γνώμη για το τι........αλλά και επειδή ακούστηκε εδώ μέσα το "μιλάνε και κάποιοι που δεν έχουνε πάει" 2.) Γιατί πέρα από το τι γίνεται, ο Χελμός είναι ένα απίθανο βουνό και πέρα από την κριτική μας θα θέλαμε να τον δούμε σε ίδια και καλύτερη θέση από τον ανταγωνιστή. Φτάσαμε λοιπόν στις 08:45 και βρήκαμε τα αναμενόμενα ........τα εκδοτήρια να ανοίγουνε στις 09:00 ακριβώς. Τουλάχιστον το ρολόι μου είναι ρυθμισμένο σε ώρα ΧΚΚ. Πρώτη ανάβαση με "Αχιλλέα" και κατάβαση για ζέσταμα την ομώνυμη πίστα που μόνο για ζέσταμα δεν έκανε αλλά μάλλον για "κάψιμο" Να τονίσω ότι ήμασταν από τους πρώτους που κατεβήκαμε την πίστα. Λέμε "δεν πειράζει τυχαίο είναι" και πάμε για "Δάφνη" και "Στύγα" ώστε να δούμε το "πάνω" ΧΚ απολαμβάνοντας την θέα Από την Δάφνη ....και την Στύγα Τον Ηρακλή (πάνω baby) θαμμένο και άχρηστο χωρίς καμία εξήγηση. Σημειωτέων για μένα είναι το καλύτερο baby της Ελλάδος Οι 3 φύλακες Στύγα 2 Στύγα 1 (απάτητα) ο Καταφύγιο έρημο Αρίσταρχος και φανταστική θέα Προς Βορρά Έξοδος Στύγας με φραγμένη από χιονοδρόμους αλλά δεν ιδρώνει κανενός το αυτάκι Κατεβήκαμε λοιπόν την Στύγα 2 η οποία δυστυχώς δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τον Αχιλλέα και ανεβήκαμε στην Άγκυρα να δούμε και την καινούργια πίστα που όλοι λένε τι φανταστική που είναι αν και ήμασταν ήδη αρκετά απογοητευμένη με την κατάσταση του ΧΚ. Αγναντέψαμε και πάλι την θέα από ψιλά και φύγαμε για Άρτεμης 3. Συνεχίζεται....................................... ........................συνέχεια Από εδώ δεν έχει φωτογραφίες γιατί η πίστα αν και άστρωτη όπως και όλο το υπόλοιπο ΧΚ είναι πιστάρα και επιτέλους (προσωπικά) την ευχαριστήθηκα δεόντως. Επειδή όμως παίρνει ώρα να την φτάσεις (πιάτο, άγκυρα) και αφού είχαν λιώσει τα πόδια μας σε αυτό το "απίθανο" terain είπαμε να πάμε στο σαλέ της Λάκκας και να περιμένουμε να μαλακώσει το χιόνι μπας και φτιάξει λίγο η κατάσταση. Η θέα και πάλι απίθανη αλλά και "συνηθισμένα" πολυκοσμική Το κέφι της παρέας προσπαθούσε να μείνει σε high standards και τα κατάφερνε Μετά από το διάλειμμα και προς τις 11:00 πάμε πάλι για άγκυρα με τον τρελό χαμό πλέον να επικρατεί στο XK και τους υπαλλήλους να βγάζουνε τις άγκυρες (για άγνωστους λόγους) αλλά και η άγκυρα να φεύγει -όταν λειτουργούσε- με ένα άτομο ανά άγκυρα ή ακόμα και 2-3 άγκυρες κενές. Η αγαπημένη μου μαύρη Άρτεμης δυστυχώς χωράφι Το γλέντι συνεχίστηκε στην Στύγα 2 η οποία λόγο καιρού ήλιου (επιτέλους ευνόησε ο καιρός το ΧΚΚ) είχε γίνει πλέον υποφερτή αλλά και αργότερα για κάποιους στα γύρω απάτητα dipanou Νεραιδόραχη skimad Χρ. Πα To resume και τα καλά και άσχημα της ημέρας στο Καλάβρυτο: Καλά Η πολύ καλή παρέα του snowclub Η ευγένεια (επιτέλους) των περισσότερων υπαλλήλων του ΧΚ Η καινούργια Άρτεμης Το απίστευτο terain εκτός Άσχημα Άστρωτο ΟΛΟ το ΧΚ χωρίς κανέναν εξωγενή λόγο (καιρό, νυχτερινό κ.λ.π.) Από ότι βλέπω -μάλλον- από άλλα post εδώ το ΧΚΚ στρώθηκε τελευταία φορά την Πέμπτη? Τρελές άναρχες ουρές στα λιφτς με τον κόσμο να πατιέται μεταξύ τους....τυχεροί αυτοί που τα πήρανε στα χέρια.................εμένα έχουνε έργα χαρακτικής πλέον. H Δάφνη μέσα σε μισή ώρα σταμάτησε 5 φορές \ Η Άγκυρα να φεύγει πότε μισοάδεια και πότε να μένουνε 3 και 4 κενές για να βγει ο υπάλληλος να βοηθήσει να την πάρουνε. Οι υπάλληλοι στη Στύγα στο τερματικό όσες φορές κι αν ανέβηκα δεν βγήκανε ούτε μια φορά από το σπιτάκι, ακόμη κι αν έπεφτε κόσμος. Αυτά................και τα σχόλια δικά σας! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Nikos 0 Report post Posted February 25, 2008 Άστρωτο ΟΛΟ το ΧΚ χωρίς κανέναν εξωγενή λόγο (καιρό, νυχτερινό κ.λ.π.) Από ότι βλέπω -μάλλον- από άλλα post εδώ το ΧΚΚ στρώθηκε τελευταία φορά την Πέμπτη? Τετάρτη πάντως ήταν άστρωτο για 1-2 ημέρες. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες, ο Χελμός είναι απλά πανέμορφος! Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς Nea Kifisia Weather Station Locus-delicti.com Blog Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 25, 2008 Συνηθως οταν σταματα η Δαφνη φταινε οι τουμπες που τρωνε κυριως οι αρχαριοι + το προβλημα που δημιουργουν αυτοι που την αφηνουν στη μεση της διαδρομης. Το πιατακι της Δαφνης το προτιμο απο το 3θεσιο, αλλα δυστηχως μετα τις 12 τα Σ-Κ σταματα συχνα λογω τον παραπανω. Πολυ θα ηθελα να δω να αφαιρουν καρτες σε αυτους που αφηνουν το πιατακι στη μεση της διαδρομης σκοπιμως. Αλλα δυστηχως οι υπαλληλοι μενουν μονο σε συστασεις. Εχω δει δεκαδες πιατακια να κοβονται μπροστα μου, και καποιες φορες ακομα να πεφτουν και οι ασφαλειες απο πυλωνες. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 25, 2008 Βλεπω οτι δεν τα εγραψες ολα elgreco !!!!!!!!!!!!!! τεσπα Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ηταν στρωμενες οι πιστες το Σαββατο ειδικα μετα απο καλοκαιρια 4-5 ημερων η βαρεθηκαν η δεν γουσταραν η εμαθαν οτι θα κατεβαιναμε και ειπαν να μας σπασουν τα νευρα τι να πω απαραδεκτο ειδικα για τετοια μερα Για την αναμονη στα λιφτ πολυ πικρα παιδια μαλλον ο Δριβας μας εχει καλομαθει επιτελους γνωρισα και τον skimad / skimadisa, matfield, και ξαναειδαμε τον Μητσαρα. -Μητσαρα μην μασας ρε φιλε ανεβα Παρνασσο εκει ειμαστε ολοι Στεναχωρεθηκα που δεν ειαμε τον Μετερο μαθαμε οτι ηταν απανω αλλα...... -καλα ρε pmr δεν εχεις ρε!!!!! Ο ΤΕΟ δεν μας εκανε την τιμη να κατσει μαζι μας πολυ ωρα αλλα ετρεχε το παιδι δεν πειραζει σε περιμενουμε και σενα Παρνασσο τωρα σε γενικες γραμμες καλα ηταν καναμε ηλιοθεραπεια με θεα τις πιστες και ξεκουραστηκαμε για την επομενη μερα στον Παρνασσο Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 25, 2008 Κριμα δεν ημουν και εγω επανω να τα λεγαμε. Αλλα φιλε KORN δεν καταλαβαινω να θελεις "SONY και καλα" ολοι να ερθουν Παρνασσο?? Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 25, 2008 θα καταλαβαινες αν ησουν στην παρεα μας εκεινη την ημερα και ακουγες τι συζηταγαμε εσυ μην ερθεις Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 25, 2008 Πιστεψε με, ειμαι την παρεα του Snowclub αρκετα χρονια και δεν περιμενω ιδιαιτερη προσκληση απο κανεναν για το που θα παω. Το Snowclub το βρισκεις παντου, και οχι μονο στον Παρνασσο. Τωρα εσυ αν θες την παρεα σου να την εχεις στον Παρνασσο ειναι αλλο. Αλλα με το τροπο που το κανεις, ειναι σαν να λες σε ολους μας εδωμεσα, και ιδιαιτερα στα παιδια που παμε ΧΚΚ, ολοι μονο Παρνασσο. Και πιστεψε με το εχεις κανει πολλες φορες. Χωρις καμμια εμπαθεια με τιποτα και με κανεναν. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 25, 2008 Επειδη δεν το καταλαβες το ξαναβαζω θα καταλαβαινες αν ησουν στην παρεα μας εκεινη την ημερα και ακουγες τι συζηταγαμε Σε σενα δεν εχω αναφερθει ποτε οποτε εισαι τελειως λαθος ηρεμησε δεν σε ξερω δεν με ξερεις και αυτο ειναι ολο θες τιποτα αλλο να σου εξηγησω????? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted February 25, 2008 alkatraz σε πειραζει που αφηνουν το πιατακι οι αρχαριοι στη μεση της διαδρομης αποτι ειδα για πες μου που θα πανε αυτοι ? θα ανεβουν τον αχιλλεα για να γκρεμοτσακιζονται? αφου οι δασκαλοι οι ιδιοι με τους μαθητες αυτο κανουν Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 25, 2008 Κορνηλιε το εσυ να μην ερθεις σε ποιον το εγραψες? Και ειμαι ηρεμος. Αν γνωριστουμε θα το διαπιστωσεις.Και σου ξαναγραφω, αν ειναι καθαρα θεμα παρεας, πασο. Αλλα η εικονα που βγαζουμε με κατι τετοια ποστ ειναι οτι ο συλλογος παει μονο Παρνασσο. Κωστα διαφωνω στο να αφηνουν το πιατακι στη μεση. Και οτι το κανουν οι δασκαλοι ειναι ακομα χειροτερο. Καλως κακος, αυτους τους αναβατηρες εχει το ΧΚΚ. Αλλο το να πεσεις στην προσπαθεια να αναιβεις μεχρι πανω (προσωπικα εφαγα πολλες τουμπες) και αλλο να το κανεις επιτηδες. Αν φοβαται καποιος υπαρχει και το Baby για περισσοτερη εξ οικείωση. Και δεν το λεω υποτιμητικα, φυσικη εξελιξη ειναι. Επισης υπαρχει και η Δαφνη σαν μπλε πιστα και οχι μονο ο Αχιλλεας. Γιατι με αυτες τις συνθηκες (καλες ή κακες) να βαζουμε σε κινδυνο ισως τον βασικο αναβατηρα για να ανεβαίνουμε στη Βαθια Λακκα εμεις οι χιονοδρομοι? Και ετσι γιατι παλι βγαινω σοβαροφανης και δε μου παει...φανταστητε να μην υπηρχε το συρομενο της Δαφνης...Και παιζουμε μονο με 3θεσιο... Θα δικαιολογουσαμε αυτους που θα πηδαγαν απο τα καρεκλακια για να αποφυγουν το "Βιετναμ" ??? Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 25, 2008 Επειδη δεν το καταλαβες το ξαναβαζω Σε σενα δεν εχω αναφερθει ποτε οποτε εισαι τελειως λαθος ηρεμησε δεν σε ξερω δεν με ξερεις και αυτο ειναι ολο θες τιποτα αλλο να σου εξηγησω????? Κορνηλιε το εσυ να μην ερθεις σε ποιον το εγραψες? Και ειμαι ηρεμος. Αν γνωριστουμε θα το διαπιστωσεις. Και σου ξαναγραφω, αν ειναι καθαρα θεμα παρεας, πασο. Αλλα η εικονα που βγαζουμε με κατι τετοια ποστ ειναι οτι ο συλλογος παει μονο Παρνασσο. σε σενα το εγραψα πως σε λενε ειπαμε????? και σου το ξαναλεω θα καταλαβαινες αν ησουν στην παρεα μας εκεινη την ημερα και ακουγες τι συζηταγαμε Τι αλλο θελεις???? Γιατι επιμενεις ??? Γιατι πας να χαλασεις τοπικ τωρα δεν μπορω να καταλαβω Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites