Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nickel

χ/κ Καλαβρύτων

Recommended Posts

φρεσκο ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΟ απο την Κυριακη 22/3/2009

IMG_7574_LOW.jpg

Λουκι - λουκουμακι πανω απο το baby lift του Ξηροκαμπου.

IMG_7575_LOW.jpg

Κουραμπιεδακια τα ελατα κατω απο το Αυγο στο βαθος...

IMG_7578_LOW.jpg

Απο το τριθεσιο, κοιταζωντας προς το Ξηροκαμπο...

IMG_7579_LOW.jpg

...και λιγο πιο δεξια.

IMG_7580_LOW.jpg

Λουκουμακι Νο2

IMG_7581_LOW.jpg

IMG_7582_LOW.jpg

Καρτ ποσταλ. Απο το Χελμο με αγαπη...

:P;):P

IMG_7583_LOW.jpg

IMG_7584_LOW.jpg

IMG_7585_LOW.jpg

Αγαπημενο λουκι πανω απο το τερματικο της Θετις.

Μικαλακι αυτο δεν στο εδειξα για να το φας πρωτος <_<

IMG_7588_LOW.jpg

Την Νεραϊδοραχη μονο την χαζευαμε την Κυριακη, μιας και η Στυγα δεν ανοιξε λογω αερα.

Δεν πειραζει θα την φαμε αργοτερα eat.gif

IMG_7589_LOW.jpg

IMG_7592_LOW.jpg

Ολοι εκαναν τις βολτες τους μεσα στα δεντρακια.

IMG_7593_LOW.jpg

Αυτα παθενουν τα πεδιλακια οταν τρεφονται με πουδρες.

Εδω ενα νορμαλ πεδιλακι μπροστα σε ενα μικρο snb.

Mr Ηellbent αναμαινουμε βιντεακια... ;)

IMG_7598_LOW.jpg

Το αν περασαμε καλα φαινοταν στα χαμογελα μας.

Και το καλυτερο ηταν οτι μετα τις 2.00 αρχιζε να χιονιζει παλι.

Youtube Video ->Original Video
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">Και εδω καποιος παλιοχαρακτηρας, που τρωει το φαϊ μου. Ρεεεεεεεε....

Σορρυ για την ποιοτητα, ηταν σε λαθος ρυθμιση τραβηγμενο, και αυτο λογω του εκνευρισμου μου :P:P

Περασαμε υπεροχα και χωρις Στυγα.

Ενα μεγαλο ευχαριστο στον Αζορ για τον εκπληκτικο χειμωνα που εχουμε φετος.

Παντα τετοια :lol:

Υ.Γ: Βαρια η ηττα μου Βαγγελη στα δεντρα...

Ενα τεταρτο παιζοντας:

πουντο πουντο το πεδιλακι...

ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις :P

μια παρατήρηση με για τις φώτος... Γιώργο προσπάθησε να τραβάς και λίγο εν κινήσει κανα χιονοδρόμο... έχουμε πήξει στα καρτποσταλ με τοπία lol :lol:

zόρια τα βλέπω τα πράγματα για Τετάρτη... ελπίζω να φτάσουμε τουλάχιστον στο wooloomoμαγαζο...

μια παρατήρηση με για τις φώτος... Γιώργο προσπάθησε να τραβάς και λίγο εν κινήσει κανα χιονοδρόμο... έχουμε πήξει στα καρτποσταλ με τοπία lol :lol:

Βρε Νικελ....βρε Νικελ.....τα τοπία έχουν την ομορφιά τους......!

Χιονοδρόμους βρίσκεις παντού.....τέτοια τοπία όμως.....με τέτοιο καιρό......με τέτοια πούδρα.......που αλλού θα βρείς.....?! <_<:P

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Στην Αλάσκα <_<

Οκ αν πας στην Αλάσκα και βρεις....τέτοια τοπία.....με τέτοιο καιρό......με τέτοια πούδρα.....βγάλε καμια φωτογραφία να τα δούμε κ εμείς.....! :P:P:P:lol:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Λουκουμαδες εχει στην Αλασκα; :lol:

Φιλικα

ΜακηςΜ

..εξαιρετικες φωτογραφιες.. :lol:

Κουκλιτσα ο Χελμος - θενξ

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

... έχουμε αρχίσει να συζητάμε για τα σουβλίσματα των αμνοερυφίωνTongue το Πάσχα... και πως θα τα στήσουμε...Wink

Εγώ πάντως σκέφτομαι ένα "ερίφιον"στη σούβλα, από΄ξω απ΄ τον Αρίσταρχο! ;)7eb50f49.gif

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

zόρια τα βλέπω τα πράγματα για Τετάρτη... ελπίζω να φτάσουμε τουλάχιστον στο wooloomoμαγαζο...

Μην μου αγχώνεσαι εσύ... Θα σε πα(ε)ρα(ι)λάβω εγώ... :P και η Ολυμπιάδα... Σε περιμένει πως και πως.... ;)

Μητσάρα... για έξω του Αρίσταρχου... θα το σκεφτώ... Εξω από το ΓουΛουΜουΛου (ελληνιστι) μέσα είσαι....

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

χτες δευτερα ημουν στα καλαβρυτα και πετυχα μια φανταστικη μερα,κυριως με ηλιοφανεια!

θετικα:

-αψογο χιονι,δε σουπιασε,θυμισε φλεβαρη και οχι τελη μαρτη

-"ζεστο" και αν μικρο,καλοσυντηρημενο και προσεγμενο χιονοδρομικο

-πολυ ομορφο περιβαλλον και βουνο,ανετο παρκινγκ

-πολλες επιλογες για αρχαριους χιονοδρομους

-πολυ πιο ομορφο κ γραφικο χωριο τα καλαβρυτα σε σχεση με την αραχωβα,με τους πεζοδρομους,και οχι να ορθοπωδεις αναμεσα απο νταλικες και πεζοδρομιο οπως απεναντι

αρνητικα:

-ταχυτητα αναβατηρα στυγας και μη σιγουρη λειτουργια(δεν ξερεις αν θα ανοιξει 100% ακομη κ με καλο καιρο)

-μικρη δυναμικοτητα κεντρου(καθημερινες δεν εγινε αντιληπτο,αλλα αργιες δε θα επιχειρουσα τη προσπαθεια...)

-αισθηση οτι προκειται για ενα μαλλον περιορισμενης εκτασης χιονοδρομικο,συγκρινωντας με παρνασσο

-μονο 2 εναερια σε ολο το κεντρο,που το ενα(3πλο) το κατεβαινεις σε 3 λεπτα και για τη στυγα μεχρι να ανεβει εχει νυχτωσει.προσωπικα τα πιατακια και οι αγκυρες με κουραζουν,αντε να τα παρω μια-δυο φορες,αφου στη καρεκλα ξεκουραζεσαι κιολας.

-εθνικη κορινθου-πατρων,καρμανιολα(το μεγαλυτερο προβλημα μαζι με τη δυναμικοτητα)

Ο δρομος και η δυναμικοτητα/εκταση του κεντρου πιστευω ειναι ο κυριοτερος λογος που δε σε κανουν να επιλεξεις τα καλαβρυτα συστηματικα σε σχεση με τον παρνασσο,οχι οι τιμες των εισητηριων.

Προσωπικα μου αρεσε πολυ και θα ξαναεπιλεξω τα καλαβρυτα αλλα για καθημερινες.Αποψη μου οτι ο Παρνασσος τις αργιες, με πολυ κοσμο, προσφερει μεγαλυτερη δυναμικοτητα και αξιζει τα παραπανω 5 ευρω.Ισως ενα 20αρι να ηταν πιο ρεαλιστικο τιμολογιακα για τα καλαβρυτα τις αργιες,με αυτες τις συνθηκες,και πιστευω θα δελεαζε περισσοτερους επισκεπτες να το προτιμησουν σε συκριση με παρνασσο,αλλα παλι θα ειχε ακομα μεγαλυτερες ουρες στους αναβατηρες(κι αλλο??)

5..4..3..2..1..zero.Operation has been terminated...

Απο τη σελίδα του ΧΚΚ...

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΚΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 ΑΠΟ 19:00 ΕΩΣ 22:00 ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΥΓΑ ΕΩΣ 18:ΟΟ...

Θα περάσουμε ωραία το ΣΚ!!!!!

Απο τη σελίδα του ΧΚΚ...

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΚΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 ΑΠΟ 19:00 ΕΩΣ 22:00 ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΥΓΑ ΕΩΣ 18:ΟΟ...

Θα περάσουμε ωραία το ΣΚ!!!!!

Φυσικά και θα περάσουμε ωραία και αυτό το ΣΚ.....έχοντας κ τον καιρό με το μέρος μας.....όλα θα είναι τέλεια............! ;):)

Ηλία θα έρθεις......?! :rolleyes: Να ξέρω αν είναι να φέρω κ τούρτα αυτή την φορά.......! :lol::);) ............lol.....lol.....lol......!

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

Φυσικά και θα περάσουμε ωραία και αυτό το ΣΚ.....έχοντας κ τον καιρό με το μέρος μας.....όλα θα είναι τέλεια............! ;):)

Ηλία θα έρθεις......?! :rolleyes: Να ξέρω αν είναι να φέρω κ τούρτα αυτή την φορά.......! :P:):D ............lol.....lol.....lol......!

Ναι και το Σάββατο και την Κυριακή!!!

περιμένω την τούρτα τότε :lol:;);)

Απο τη σελίδα του ΧΚΚ...

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΚΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 ΑΠΟ 19:00 ΕΩΣ 22:00....

Aφού αυτή η ώρα,είναι η ώρα της γης...,τό΄πε και το pouloveraki. B)

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Είμαι καινούργιος στο forum ... αλλά παλιός στα βουνά. :) Για να μην έρθω λοιπόν με άδεια χέρια, πάρτε δυό βιντεάκια από Χελμό φέτος το Μάρτιο.

Youtube Video ->

Youtube Video ->
Edited by Χρήστος Λάππας

Είμαι καινούργιος στο forum ... αλλά παλιός στα βουνά. :) Για να μην έρθω λοιπόν με άδεια χέρια, πάρτε δυό βιντεάκια από Χελμό φέτος το Μάρτιο.

περνα απο τα νεα μελη να συστηθεις και εδω ειμαστε να τα πουμε ολα.ωραια βιντεο

Φίλε καλώς ήρθες.

Έχεις ένα βιντεάκι σου στη προηγούμενη σελίδα :D .

Τα λέμε στα δέντρα.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Να φανταστω οτι εσυ εισαι με τα ομωνυμα σκι στο χκκ?

καλως ηρθες στο forum

Στο νυχτερινό ποιες πίστες θα λειτουργούνε??

Σε κάθε νυχτερινό από πίστα λειτουργεί ο Αχιλλέας κ απο λιφτ, το κάτω πιατάκι.

Αυτή τη φορά θα έχει παράταση κ η Στύγα όπου θα είναι μέχρι τις 18:00 καθώς επίσης κ το λιφτ του Αχιλλέα.

Τέλεια θα περάσουμε......πάλι......!thumbsup.gif

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

προθερμανεται τα πεδιλα και τις μποτες.αλκατραζ εσυ ειδικα ετοιμασε και την φωτογραφικη γτ εμενα με βλεπω παλι να την φερνω χωρις μπαταριες.

και φυσικα τεο τα σουβλακια και τα ρακομελοσφηνακια.ερχομαστεεεεεεεεε

Είμαι καινούργιος στο forum ... αλλά παλιός στα βουνά. :blink: Για να μην έρθω λοιπόν με άδεια χέρια, πάρτε δυό βιντεάκια από Χελμό φέτος το Μάρτιο.

Youtube Video ->

Youtube Video ->

Φοβερά τα βιντεάκια, και το σκι και το edit :P

Ωραία η Hellbentπαρέα!!!

Ωραία η Hellbentπαρέα!!!

+1

Άντε να σμίξει καμιά φορά με την Aeroπαρέα σας, Ελένη, να γίνει του κουτρούλη ο γάμος, και από σκι και από βίντεο... :blink:

''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά

armada_alpha1.jpg

τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά

6179.gif