Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/14/2026 in all areas

  1. 2 points
    Να το ζήσεις αυτό και στα Καλάβρυτα , να σε ρωτάνε οι τοπικοί επαγγελματίες του τουρισμού αν έχει χιόνι το χιονοδρομικό. Έχει χιόνι; Ναι . Πώς είναι ; Κρύο Μην τους μπερδέψουμε με χρώμα , χημική σύσταση κλπ κλπ. Άσχετο αλλά δεν υπήρχε εδώ μια ανάρτηση που έλεγε για παγωμένο χιόνι πάνω από την Περιφερειακή , για 6 κλπ. Ή μπήκα σε παλιό τοπικ;
  2. 1 point
    Είχε πάει την προηγούμενη . Αριστες συνθήκες, κελάρια άνετα, ευχάριστες συναντήσεις (γεια σου Μik) και πολύ σκι. Φτερόλακα μόνος, ησυχία, πάγος. Πολύ καλά.
  3. 1 point
    Άλλη μια υπέροχη μέρα στα Καλάβρυτα . Η μόνη διαφοροποίηση με χτες ήταν η πτώση της θερμοκρασίας που δεν άφησε την νεραιδόραχη να ξεπαγωσει . Δεν υπάρχει λόγος να κατεβαίνεις σε no fall ακόμα και αν οι πιθανότητες να φύγεις είναι κοντά στο μηδέν. Το βασικό στο no fall είναι ότι δεν σταματάς να πέφτεις . Την επόμενη φορά , με καλύτερες συνθήκες .
×
×
  • Create New...