Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Φωτοενημέρωση από το Χ.Κ. Παρνασσού

Recommended Posts

Καλά βρε Παναγιώτη την μεγαλόχαρη με το θαυματουργό βρέφος εχεις ζωγραφίσει και δεν αντέχεις να στην πατάνε?

Στα σκουποξυλά μου κάνουνε παρέα οι ορδες του Αττίλα και εχει και άλλο...

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Δευτερα μια καλη μερα στο ΧΚΠ

το χιονι καλης ποιοτητας (για εκτος ουτε κουβεντα)

κοσμος αρκετος για Δευτερα ηλιος ηλιος ηλιος αλλο λιγο και θα καναμε με τα σωβρακα σκι...

ενα συνεφακι ηρθε το μεσημερι απλα για να κανουμε ενα διαλειμα...

IMG_2089.jpg

IMG_2084.jpg

IMG_2082.jpg

IMG_2080.jpg

IMG_2078.jpg

μακαρι την Τεταρτη να ριξει χιονι.....

εχουμε και καινουργια πεδιλα να δοκιμασουμε...

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

μάθημα ρηπόρτ απο τον pefto kai matheno...

thnks

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

απο οτι δειχνουν οι προβλεψεις δε φενεται να ριχνει και πολλα πραγματα τις επομενες μερες απο χιονι τουλαχιστον...τεταρτη αν δεν ριξει βροχη τριτη βραδυ ισως η "τελευταια" καλη μερα για την εβδομαδα.μετα παπαλα..

Καποιος το εχει γκαντεμιασει το πραμα!!εκει που φετος μπηκαμε φορτσατοι με γερους χειμωνες σφυριξε γρηγορα για ημιχρονο!!

ΠΡΟΣΟΧΗ

σαββατο 11.30 αλλαζα τα σκι μου στην φτερο. Η ουρά στο μοναδικό εκδοτήριο στο σαλέ απίστευτη.

Yπάρχει το εκδοτήριο που είναι δίπλα στο κάτω παρκινγκ (τριθέσιος αναβατήρας no7)......όσα χρόνια ανεβαίνω , εκτός από φέτος που έχω πάρει καρτα πολαπλών μονάδων, πάντα έβγαζα από εκεί το εισητήριο και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, άμεση εξυπηρέτηση, και γενικά πολύ πιο cool καταστάσεις από το μπάχαλο της από κεί πλευράς.....

Στο σαλέ ιδίως τώρα που έχει ανακαινιστεί και έχει πέσει και αρκετή διαφήμηση, είναι φυσιολογικό κάποιες φορές να έχει κίνηση, δεδομένου ότι υπάρχει μονο ένα εκδοτήριο, και όσοι νοικιάσουνε θα αγοράσουνε την κάρτα τους από το σαλέ.....

Φιλικά

Σπύρος ;)

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Καλά βρε Παναγιώτη την μεγαλόχαρη με το θαυματουργό βρέφος εχεις ζωγραφίσει και δεν αντέχεις να στην πατάνε?

Στα σκουποξυλά μου κάνουνε παρέα οι ορδες του Αττίλα και εχει και άλλο...

Συγγνωμη κιολας αλλα ηδη κλαιω ενα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ σανιδι απο το πατημα [συνεχεια πανω τα ειχε και παρολο που του φωναζα, αυτος το χαβα του] που μου εκανε ενας σκιερ στο nose και μου εσκισε το φυλλο με το μαχαιρι του, με αποτελεσμα να μου ανοιξει...

Και μην ακουσω βλακειες τυπου "που να χωρεσουμε κι εμεις, εσεις εχετε απλωμενες τις ταβλες σας"

JAPOW!!!

Ναι. Πειράζει?

no friends on a powder day

(εντελώς off topic)

Πλάκα μας κάνετε έτσι? ;)

Τόσα χρόνια μας τα πατάτε εσείς γιατί δε ξέρετε να τα κουμαντάρετε, τώρα μας τα πατάτε με τις μπότες γιατί τα έχετε στα χέρια με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να προχωρήσουμε και καθυστερείτε την ουρά μόλις περάσετε το ski pass για να τα βάλετε και τελικά μας την λέτε και από πάνω :P

Όποιος δεν πιστεύει να του δείξω τα σκι μου με την επόμενη ευκαιρία να πειστεί και να καταλάβει τι σημαίνει λείπουν φλούδες :P

Ήμαρτον ;)

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

προφανως μιλαμε για μερικους-μερικους

εγω εχω τα νευρα μου με μερικους, εσυ εχεις τα νευρα σου με μερικους

οσο για αν παταμε τα σκι σας με τις μποτες μας ακου τι θα σου πω

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

τι θελετε, να το χουμε στη σανιδα και να μην προχωραμε?

οσο για το αν δν ξερουμε να τα κουμανταρουμε, σκεψου το παλι σε ποιους απευθυνεσαι. εδω μεσα τουλαχιστον οι snowboarders ειμαστε εμπειροι

και τελος, θελεις κι εσυ μηπως να σου δειξω τα σανιδια μου?

JAPOW!!!

Ψυχραιμιαααααα.........είμαστε εντελώς OFF-TOPIC......

Οταν στον Ηρακλή για παράδειγμα γίνεται της π.........ς όλοι πατάνε.....και οι σανιδάδες και οι σκιέρ.......

Απλά ένας snowboarder είναι πολύ πιο εύκολο να σε πατήσει, δεν είπαμε ότι το κάνετε και επίτηδες, γιατι έχει μεγαλύτερη επιφάνεια το snbd και δευτερον γιατί όταν το φοράς μόνο στο ένα πόδι αυτό στραβοσέρνεται πίσω από τον αναβάτη,και όλο και κάποιο πεδιλάκι ή αλλο snbd θα βρεί.....

Ας μην δώσουμε άλλη διάσταση στο θέμα, όχι τίποτε άλλο να έχουμε κάτι να τσακωνόμαστε όταν λιώσουνε τα χιόνια ;):P

Φιλικά

Σπύρος :P

Για να συνεχίσω το off-topic (μα καλά δεν υπάρχει ενας moderator εδω μέσα??????? ;) ) στη Γαλλία πάντως τις ελάχιστες φορές (πρέπει να ήταν 3 στο σύνολο νομίζω) που βρέθηκα σε ουρά και υπήρχαν σανιδάδες κανείς δεν πάταγε κανέναν, και ο χώρος ήταν ίδιος με αυτον του Ηρακλη :P

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

OFF TOPIC ehh

To προβλημα δυστυχως ειναι σε ΟΛΟΥΣ τους χιονοδρομους?τοσα χρονια προσπαθω να μου ;) εξηγησω γιατι γινεται αυτό..(ακομα κ Αλπεις στα πατανε που κ που κ οι μεν κ οι δε [μονο οι Αμερικανοι εχουν ψυχωση κ απεχουν 2μετρα ο ενας απ’τον άλλο!])..κ νομιζω πως ο λογος που μας πατανε _κ ενιοτε παταμε εμεις αλλων_ είναι όταν μιλαμε με καποιον στην παρεα ή χαζευουμε κ δεν κοιταμε τα tips των πεδιλων/σανιδιων.

Αν προσεχαμε το επομενο μας βημα, δε θα ενοχλουσαμε τον μπροστινο μας κ ουτε ο πισω εμας?(σε ΟΛΟΥΣ μας εχει συμβει!) ? Προχθες ας πουμε, οσο προσεχα μπροστα μου κ δε μιλουσα στην παρεα διπλα, σεβομουν τα πεδιλα/σανιδια των αλλων, οποτε όμως μιλουσα κ αναπτυσσαμε θεωριες κτλ..(ξερεις τα γνωστα :P )..ολο κ καποιον ενιωθα ότι παταω..! ;)

Εδω το δρομο στη διαβαση περιμενεις να περασεις κ ερχεται ο ΤΡΙΜΑΛΑΞ μπροστα σου, λες κ εισαι αορατος εσυ, για να περασει?(οπου διάβαση, βαλε σταση μετρο, τρολευ, φαναρι με το αμαξι, σουβλαντζιδικο κτλ κτλ)

Τωρα, οσον αφορα τα σανιδια, απλα επειδη συνηθως είναι παρεες οι snowboardαδες λογω ισως μικροτερων ηλικιών (αρα μεγαλύτερη αναγκη για σχηματισμο αγέλης - ξερω κι εγω..κανας ψυχολογος να βοηθησει!?) κ κατ’επεκταση περιμενουν παρεα στους αναβατηρες, εε μιλάνε κ χαζευουν ολίγων τα παιδια?(που το ιδιο ισχυει κ από παρεες σκιερ, που αντιστοιχως θαυμαζουν από γειτνιαζοντες κωλους :P , μεχρι τα επικα τους κατορθώματα στα λουκια..που δεν κατεβηκαν ποτε! ;) ) / Απλα στατιστικά σπανια θα δεις μοναχικό σανιδοκαβαλάρη (εκτος του odyssey ;) ) σε ουρα, να προσεχει το επομενο του βημα/κινηση, ώστε να μην ενοχλησει τον ομοϊδεατη του ή σκιερ!

Edited by makalu

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Oποιος μου πατήσει το αλεξίπτωτο πέθανε

Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί πάντως εδώ. Κάνα split?

Κωστή σωστός (σουβλαΝτζιδικο ή σουβλατζιδικο?)

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Όχι, όχι, να μαλώσουμε τώρα!!!! ;)

Δεν καταλαβαίνω τί συζητάτε!!!

Δεν είναι απλά φανερό ότι το άθλημα είναι ΕΝΑ και το λένε σκι;;;; :P;)

Υ.Γ. Πέρα από την πλάκα, το σανίδι βρε παιδιά, εκ προδιαγραφής, είναι για να πηγαίνει ο χρήστης του στο απάτητο, όχι στις στρωμένες πίστες!!!

Υπάρχει δηλαδή καμμία αμφιβολία ότι τα σανίδια κάνουν τις πίστες...κ@λ@;;;;; Άσχετα με το πόσο συμπαθούμε τους φίλτατους σανιδάδες φίλους μας, πόσο καλό το επιπεδό τους, κλπ, κλπ...

Τώρα, αν είναι και ψιλοαρχάριοι κι όλο φρενάρουν με τις σκάφες η κατάσταση είναι έως τραγική!!!! Χώρια που....έχει κανένας από εσάς φάει σκι στο κεφάλι;;; Μάλλον όχι, εγώ όμως έχω φάει σανίδι στον ώμο κι έχω κινδυνέψει ν φορές να το ξαναπάθω!

Sorry guys....

Βέβαια, εγώ έχω φάει και σκι στο κεφάλι τώρα που το σκέφτομαι..... ;):P

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

OFF TOPIC ehh

που το ιδιο ισχυει κ από παρεες σκιερ, που αντιστοιχως θαυμαζουν από γειτνιαζοντες κωλους ;)

Eγώ πάντως Κωστή σου ορκίζομαι ότι ποτέ δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο ;):P;) ......είμαι πάντα μόνος και σοβαρός όταν περιμένω στην ουρά......εξαιρούνται οι στιγμές που έχω δίπλα μου τον Senior Lappa :P ο οποίος με ωθεί είς τον βούρκο της ακολασίας, και δεν με αφήνει να αγιάσω......

[off topic] Υπάρχει τίποτα που να ΜΗΝ έχεις φάει στο κεφάλι, αγαπητή Γιώτα; :lol:

Πάντως, μετά από 7 μέρες συγκατοίκηση και αρκετό σκι μαζί σου δεν μου συνέβη τίποτα στραβό, τα σκόρδα στο σακίδιο και η χάντρα στη φανέλα προφανώς έκαναν δουλειά. :P [/off topic]

Κάντε λίγο χαβαλέ ακόμα να φύγει και η ένταση και θα το κάνουμε split. :)

Make Parnassos Great Again!

Την Κυριακή ανεβήκαμε Φτερόλακκα...

Πρόβλημα με ουρές δεν είχαμε ποτέ γιατί ανεβαίνουμε 8:00 το πρωί, αλλά αργότερα πιθανόν να έχει στα εκδοτήρια του σαλέ, όχι όμως κάτω στην 7.

Το χιόνι στην 6 παγωμένο και γυαλιστερό, όχι απλά σκληρό, αλλά πραγματικά επικίνδυνο αν έπεφτες, η έχανες καμιά ακμή, πράγμα που ήταν πολύ εύκολο.

Μόνο με πολύ καλά σκι, αγωνιστικά η πολύ καινούργια, η με πολύ καλά ακονισμένες ακμές, μπορούσες να έχεις μια σχετική αίσθηση ασφάλειας στο σκι σου.

Το παίρνουμε λοιπόν το μήνυμα και πηγαίνουμε Κελάρια, όπου τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα και στις πίστες, αλλά και σε κάποια τμήματα εκτός πίστας, στον Βάκχο, όπου το χιόνι δεν είχε λιώσει για να μεταμορφωθεί σε πάγο συμπαγή.

Σε πολλά σημεία στα πιο χαμηλά κοντά στο σαλέ, υπήρχαν παγωμένα τμήματα, αλλά λίγα και γενικά έβρισκες πάτημα και κράτημα για τα σκι σου.

Μεγάλο ρόλο σε αυτές τις συνθήκες παίζει η κατάσταση των ακμών.

Μετά από 2 ώρες (μεσημέρι σχεδόν) αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε ξανά τη Φτερόλακκα, έτσι πέσαμε πίσω από τον Ηρακλή στα Ανατολικά-Βορειοανατολικά. με την ελπίδα να έχουν μαλακώσει αυτές οι εκθέσεις.

Μάταια, η επιφανειακή συνοχή δεν είχε αλλάξει εκτός πίστας, και προσεκτικά κατεβήκαμε μέχρι το δρόμο (πίστα περιφερειακή).

Δοκιμάσαμε και πιο κάτω από το δρόμο, αλλά ήταν χειρότερα και με τραβέρσα πιάσαμε πάλι το δρόμο.

Στην διαδρομή μαζέψαμε διάφορα αντικείμενα από κάποιους που υποτίμησαν τις συνθήκες και γλίστρησαν, ευτυχώς χωρίς να χτυπήσουν πολύ.

Κατόπιν δοκιμάσαμε τη Σαχάρα, η οποία ήταν παγωμένη, ακόμα και στα ανατολικά προσήλια και με απαλές και συνεχείς στροφές κατεβήκαμε πολύ προσεκτικά μέχρι το δρόμο ξανά. Κάναμε άλλη μία κατάβαση από την άλλη πλευρά, που ήταν πολύ χειρότερη και με τραβέρσα γυρίσαμε στην προηγούμενη κατάβαση που κράταγε κάπως τις ακμές μας.

Αποφασίσαμε ότι δεν ήταν μέρα για πειράματα στην Φτερόλακκα και στα λούκια και έτσι επιστρέψαμε στα Κελάρια, όπου όλη η πλαγιά του Οδυσσέα και του Ηρακλή έγινε επιτέλους κρέμα από τη ζέστη του ήλιου...

Εκεί λοιπόν τη "βγάλαμε" μέχρι τέλους καρβάροντας πλέον με ασφάλεια και ταχύτητα στο μαλακό χιόνι, με προσοχή βέβαια στις αρκετές πέτρες...

Τελειώνοντας επιστρέψαμε από Σαχάρα μέσω Οδυσσέα.

Το πέρασμα το είχαν κλειστό, αλλά προχωρήσαμε με πολλή προσοχή, στο εντελώς παγωμένο δρομάκι και κατεβήκαμε ξανά τη Σαχάρα, που ήταν χειρότερη από το μεσημέρι.

Το δρομάκι μέχρι το κάτω πάρκινγκ, ήταν σε καλή κατάσταση και φτάσαμε με τα σκι στα αυτοκίνητα, από το τελευταίο κόψιμο ανάμεσα στα δέντρα χωρίς προβλήματα...

Αυτά λοιπόν, κάναμε ωραίο σκι, αλλά η Φτερόλακκα ήθελε πολύ προσοχή και δεν ήταν καθόλου διασκεδαστική, γι αυτό και ήταν σχετικά έρημη...

Πολλοί σε καταστάσεις σκληρού χιονιού και πάγου, κατέβαιναν ανεξέλεγκτα, με υπερβολικές ταχύτητες για το κοντρόλ τους και τις δυνατότητες τους, χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες, από ένα λάθος η από μία σύγκρουση με άλλον, που είναι πολύ πιθανή.

Ο πάγος θέλει σύνεση για να κινηθείς με ασφάλεια...

Τώρα για τα πατημένα σκι και σανίδια, αυτά συμβαίνουν παντού και όσο μεγαλώνετε θα σας είναι αδιάφορο...

Η καλή μεριά των σανιδιών και των σκι είναι από κάτω...όποιος πατάει χαλάει πιο πολύ τα δικά του (δικό του)...

Σιγά τα αυγά δηλαδή.

Και τα δυό μου σανίδια είναι...κοτλέ.

Και όχι δεν το έκανα μόνος μου απο μαζοχισμό...

και ναι και στην Γαλλία περνούσαν διάφοροι από πάνω... :lol:

Ο μόνος τρόπος να προσέξει κάποιος είναι να βάλεις πρόκες ανάποδα στα tips :) χλωμό και επικίνδυνο... άρα έτσι είναι στο βουνό.

live with it! ? η κρεμάστε τα σανίδια και τα σκί στον τοίχο να τα απολαμβάνετε αγρατζούνιστα και όμορφα :P

Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

στη Γαλλία πάντως τις ελάχιστες φορές (πρέπει να ήταν 3 στο σύνολο νομίζω) που βρέθηκα σε ουρά και υπήρχαν σανιδάδες κανείς δεν πάταγε κανέναν, και ο χώρος ήταν ίδιος με αυτον του Ηρακλη ;)

Όλα γίνονται αν υπάρχει θέληση.

Για του λόγου το αληθές στην παρακάτω φωτό κανείς δεν πάτησε τον εξοπλισμό κανενός:

DSC01316.jpg

προφανως μιλαμε για μερικους-μερικους

εγω εχω τα νευρα μου με μερικους, εσυ εχεις τα νευρα σου με μερικους

οσο για αν παταμε τα σκι σας με τις μποτες μας ακου τι θα σου πω

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

τι θελετε, να το χουμε στη σανιδα και να μην προχωραμε?

οσο για το αν δν ξερουμε να τα κουμανταρουμε, σκεψου το παλι σε ποιους απευθυνεσαι. εδω μεσα τουλαχιστον οι snowboarders ειμαστε εμπειροι

και τελος, θελεις κι εσυ μηπως να σου δειξω τα σανιδια μου?

Παναγιωτάκι no hard feelings mate.

Φυσικά και δεν αναφερόμουνα ούτε σε σένα ούτε σε άλλον συγκεκριμένα.

Όπως είπε και ο makalu ζώα υπάρχουν παντού ακόμη και ανάμεσα στους σκιερ. Αυτοί να δεις τι έχουνε ακούσει ειδικά σε κάτι Στύγες που γίνεται της επι χρήμαση.

Όσο για την πρόσκληση.........πλάκα θα έχει να συγκρίνουμε χαρακιές :lol::) όχι μονο σε σκι / sb αλλά και στα υπόλοιπα να δεις γέλια. Ένα πράγμα σαν τις ουλές των μαφιόζων :P

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Ρε με τι καθετε και ασχολειτε ο κοσμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Ρε αιντε πατε και καντε κανενα σκι/σνβ να στανιαρετε γιατι υπαρχουν και ανθρωποι

που το λευκο τοπιο θα το βλεπουν με το κυαλι, για κανενα μηνα και μονο απο ιντερνετ...........γμτ την κοινωνια μου!!!!!!!!!!!!! :P

Hellooooooooooooooo..................... :)

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Στους φίλους μου Κορν και Ελγκρεκο οταν φόρεσαν τα καινούρια τους σκι τους τα πάτησα για το "καλοφορετα" για να μην έχουν αγχος στις ουρές...

οπως λεει και ο Λουης οσο μεγαλώνεις σου είναι αδιάφορο... ή αλλιώς όσο περισσότερα χρονια βρίσκεσαι στο βουνό τόσο λιγότερο δίνεις σημασία...

Πάντως όταν έχει πάγο και συνωστισμό τότε καλό είναι να βρεις ενα καλό σημείο να πιεις το καφεδάκι σου...

βεβαια οι LaTaniωτες απο πάγο έχουν τρελή εμπειρία φέτος :lol:

Με τις πασπάλες που περιμένουμε μπορεί να βελτιωθεί λίγο...

Δευτέρα 20-01-2009 ,

Σήμερα μετά από απροσδόκητες διαδοχικές μικροδιακοπές ΔΕΗ , ώρα 13.05, παρουσιάστηκε σοβαρό πρόβλημα στον Υποσταθμό μέσης Τάσης στα Κελλάρια 1950. Δυστυχώς το πρόβλημα δεν περιορίστηκε στο δίκτυο ΔΕΗ αλλά επηρέασε και την γεννήτρια που ηλεκτροδοτεί κτίριο και αναβατήρες στο 1950.

Το αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η ηλεκτροδότηση όλων των αναβατήρων και του κτιρίου 1950 , εκτός από τον ΗΡΑΚΛΗ που χάρη στην γεννήτρια που απέκτησε φέτος συνέχιζε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους φίλους χιονοδρόμους.

Η Φτερόλακα λειτούργησε κανονικά.

Οι υπόλοιποι αναβατήρες εκκενώθηκαν άμεσα (εντός 20λέπτου) κινούμενοι με τον θερμικό τους κινητήρα.

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και παρακαλούμε για την κατανόηση των πελατών μας και ιδιαίτερα του ΕΡΜΗ των οποίων η εκκένωση ολοκληρώθηκε 14.35.

Γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση των βλαβών. Αύριο προβλέπεται κανονική λειτουργία ΧΚΠ.

Edited by Χ.Κ.Π.

Τηλ. 22340 22700

Website: http://www.parnassos-ski.gr/

e-mail: pdrivas@etasa.gr

Στους φίλους μου Κορν και Ελγκρεκο οταν φόρεσαν τα καινούρια τους σκι τους τα πάτησα για το "καλοφορετα" για να μην έχουν αγχος στις ουρές...

κατι θυμαμαι......

(ουτε κιχ δεν προλαβα να βγαλω) :)

Επαναλειτουργει ο σταθμος στα 2255μ που ειχε υποστει ζημιες και τοποθετηθηκε νεος σταθμος( απο το ΕΑΑ) στα 1950μ, στην αριστερη πλευρα του συνδετικου αναβατηρα "Ερμης". Δυστυχως η απροσδοκητη διακοπη ρευματος απο τη ΔΕΗ, λογω βλαβης, δεν επετρεψε τη συνδεση του σταθμου διαδικτυακα.

Υψηλες Τ σημειωθηκαν στο χιονοδρομικο και σημερα. 5,1 Κελσιου κατεγραψε καποια στιγμη ο σταθμος στα 1950μ και 2,1 ο σταθμος στα 2255μ.

Δυσαρεστη εντυπωση, οργη και αγανακτηση προκαλεσε στους επισκεπτες και σκιερ η πολυ καθυστερημενη λειτουργια των γεννητριων, ειδικα του Ερμη που ειχε ως αποτελεσμα να μεινουν ατομα για περιπου μια ωρα (στον Ερμη) στις καρεκλες.

Η τηλεκαμπινα επισης σταματησε να λειτουργει και ο κοσμος κατεβαινε με τα διαστρωτικα. Εμεις κατεβηκαμε περπατωντας στο 1750μ.

Γιατι δε λειτουργησε καθολου η γεννητρια της τηλεκαμπινας? Γιατι καθυστερησε πολυ η λειτουργια γεννητριας του Ερμη?

Κριμα, τι να πει κανεις....

http:www.arahova.net

http:www.meteo.gr/stations/arahova

http:www.meteo.gr/stations/parnassos1950

http:www.meteo.gr/stations/parnassos

Γιώργο, καλύτερα να περιμένουμε τις διευκρινήσεις από το ΧΚΠ. Δε νομίζω να είχε κάποιος (από το χ/κ) όρεξη να ταλαιπωρήσει τον κόσμο. Σίγουρα θα υπάρχει σοβαρή αιτία για να συμβεί κάτι τέτοιο.