Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 7, 2009 Παιδια το παραπάνω video δείτε το σε HD εχω μείνει με το πόσο καλή ποιότητα εικονας έχει.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted February 7, 2009 wow, ΜΙΚ έχεις HD camera? γ@μάτο Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 7, 2009 Εμενα δεν με ηθελε χθες και σημερα... Φτανω στο parking και ανακαλυπτω (σημερα) οτι εχω παρει το κρανος της jennifer αντι για το δικο μου Γαντια γιοκ, μασκα γιοκ, κρανος γιοκ! Ευτυχως ειχα τα γυαλακια του διαθλου, την μεταξωτη μπαλακλαβα για σκουφι (λιγη...πολυ λιγη...) και συναντησα τον Χρηστο και την Αμαλια απο τη Σουβαλα και μου δανεισαν τα εφεδρικα γαντια της Αμαλιας! Ροζ γαντακια με το λαχανι του Snowclub ειναι συνδυασμος για την ιστορια! ΜΙΚ διαφωνω. Το χιονι μεχρι το τελευταιο πλατω πριν το σαλε ηταν τσιμεντο μεχρι τις 12. Δεν καρβαριζοταν απο κοινους θνητους... Επεσε το σκινταρισμα της αρκουδας (αν οι αρκουδες σκινταρουν...) Τα πεδιλακια μου μολις ειχαν βγει απο κερωμα/ακονισμα δεν εφταιγαν οι ακμες. Ο Περικλης ηταν θνησιγενης απο το πρωϊ. Πηγαμε 4-5 φορες και μονο το μεσημερι δουλεψε. Καναμε 3 κατεβασιες... στην τελευταια, με ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ και επεσα πανω στο Χρηστο! Δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο! Σταματημενος και με πηρε ο αερας!!! Λογω του κρυου (wind chill) (και ουσιαστικα ξεσκουφωτος...) δεν τολμησα να παρω τον Βακχο η τον Ηρακλη... Τηλεμαχο και ξανα Τηλεμαχο και ξανα... Τηλεμαχο. Οταν εκλεισε ο Ηρακλης το μεσημερι, στις ουρες Αιολου, Τηλεμαχου και Βακχου γινοταν το ελα να δεις. Πηγα να δω τι γινοταν στο αυγο (το μαντεψατε...ουρα!!!). Τελικα, αποφασισα να γυρισω Αθηνα... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted February 7, 2009 Πράγματι, η μέρα ήταν καλή και όμορφη. Και τώρα, ας πω και τη δική μου ιστορία: Φτάνοντας στο τέλος του Αίολου και λίγο πριν κατέβει, η γυναίκα μου δεν μπόρεσε να σηκώσει την μπάρα γιατί είχε κολλήσει. Έχοντας ήδη κατεβάσει τα πόδια της, βρέθηκε με τα πόδια να μπλοκάρουν ανάμεσα στο σίδερο που πατάμε με τα σκι και το έδαφος, το οποίο, στο σημείο εκείνο, είναι σε ελάχιστη απόσταση, ενώ το lift συνέχιζε να προχωράει. Το βάσανο τελείωσε όταν το δεξί της πόδι είχε ήδη στραβώσει και σερνόταν στο χιόνι- λίγο πριν κάνει κρακ. Τότε, κάπως καθυστερημένα μάλλον, πάτησε το κουμπί ο υπεύθυνος και σταμάτησε το λιφτ. Το κρακ, όμως, δεν το απέφυγαν τα καινούργια μπατόν και έτσι λανσάραμε τη μόδα μπατόν σχήματος Γ. Πάντως, και ο υπεύθυνος χρειάστηκε πολλή δύναμη για να ανοίξει τη μπάρα (σε σταματημένο λιφτ και με όλη την άνεσή του). Ευτυχώς, το συμβάν έλαβε χώρα προς το τέλος της ημέρας - βέβαια, η διάθεσή της χάλασε. Οπλισμένοι με την ευγλωττία μας, κατεβαίνοντας απευθυνθήκαμε στον κ. Παπαχρήστο για να διαμαρτυρηθούμε, όπου και συναντήσαμε μία ευγενέστατη και άκρως επαγγελματική αντιμετώπιση. Το συμβάν σημειώθηκε ως SOS και εμείς φύγαμε με τα καινούργια μπατόν που μας προμήθευσε το ΧΚΠ. Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted February 7, 2009 εγω το έσωσα λόγω υπερβολικής κατανάλωσης μπύρας! Αλκοολικέ! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted February 7, 2009 εγω το έσωσα λόγω υπερβολικής κατανάλωσης μπύρας! Εμένα με έσωσε ένα καταραμένο κρύωμα που δεν λέει να μου περάσει... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 7, 2009 Εμένα με έσωσε ένα καταραμένο κρύωμα που δεν λέει να μου περάσει... ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΤΟΤΕ ΚΟΥΚΛΑ ΟΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ - ΣΑΟΥΝΑ ) ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΩΜΑΤΑ :o Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted February 8, 2009 http://www.snow-forecast.com/resorts/Mount...nassos/6day/mid fingers crossed, φτου-φτου, touch wood σύντομα θα κάνουμε ανάσταση, να μη σας πω και Valentine's day, εφόσον μας το επιτρέψει και ο άνεμος το -17 μου φτιάχνει τη διάθεση πάντως Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted February 8, 2009 Καποια στιγμή θα θρηνήσουμε νεκρό στην περιφεριακή... ΜIK μπορεις να αγαπάς χωρίς όρια το χκπ αλλά πέρνεις κόσμο στον λαιμό σου με το < οκ η σαχάρα> Σαββατο 7 φλεβάρη τα αναμενόμενα ουρές, όλοι στο μπώλ, αέρας. ασχημη εκπληξη η βραδυνή βροχή που τα πάγωσε όλα μεχρι πολύ ψηλά, οσο και να ριξει θα υποστούμε τις συνέπειες του <κρυμένου? πάγου>. Παρόλου που η περιφεριακή ηταν κλειστή με σχοινί, ως μ@λ@Κ@ς μαζί με τα παιδιά μου και μια άλλη παρέα, πήγαμε προς φτερό. Στις τελευταίες στροφές πριν την διασταυρωση με το παλιό δρόμο, λόγω κλίσης και πλάτους η κατηφόρα εγινε κουραστική για στέμ και σλάλομ, αποφάσισα να βγώ έξω. Κούφιο παγοχιονο που σου βγάζει τα πέδιλα σε συνδιασμό με ορίτζιναλ πάγο με έκαναν να κατέβω σαν κότα. Ευτυχως δεν είχαμε πτώση. Η κατάληξη θα ήταν μέσα στο αλοκαίτικο... Με μεγάλη μου εκπληξη στο φωτορομάντζο του σαββάτου διαφημήζεται η περιφεριακή. ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει όλοι να συνέλθουμε. Κατανοώ την αγωνία των επαγγελματιών του βουνού σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες αλλά... προηγείται η ζωή και η σωματική και ψυχική μας ακεραιότητα. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted February 8, 2009 (edited) προσωπικα εχτες ξενερωσα. το χιονι ηταν πολυ σκληρο/ τσιμεντο στα ψηλα μεχρι και τις 2:30 που αποφασισαμε να φυγουμε. μετα ξενερωσαμε ακομα περισσοτερο με την ουρα και το σπρωξιδι στο αυγο. ο δρομος για να κατεβεις με το σανιδι ηθελε περπατημα στο τελος... αναμονη μεγαλη σε ηρακλη. μετα που εκλεισε δεν ειχε νοημα... πτωση δε συγχωρουσε για αυτο και πηγαινα συνετα αλλα χωρις fun. σιγουρα δεν ηταν πολυ καλη ημερα για ολους. τωρα αν εισαι expert μπορει και να το ευχαριστιεσαι τι να πω... σημερα καφεδακι και επιστροφη Edited February 8, 2009 by clouseau Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 8, 2009 Καποια στιγμή θα θρηνήσουμε νεκρό στην περιφεριακή...ΜIK μπορεις να αγαπάς χωρίς όρια το χκπ αλλά πέρνεις κόσμο στον λαιμό σου με το < οκ η σαχάρα> Σαββατο 7 φλεβάρη τα αναμενόμενα ουρές, όλοι στο μπώλ, αέρας. Την φωτοενημέρωση της Σαχάρας τότε σου επαναλαμβάνω δεν την έκανα εγώ (ούτε χτες την έκανα αλλά η χτεσινή είναι μια χαρά) και ζήτησα να μην επαναληφθεί κάποιο τέτοιο λάθος/υπερβολή/πρόχειρη ενημέρωση. Θες ταπεινή συγνώμη να στη δώσω. Ναι η Σαχάρα ήταν κόκκαλο και ήταν απαράδεκτη για σκι εκείνη την ημέρα. Για χτες το σχόλιο. Με τους"θεους" korn chrisstem κάρβαρα μια χαρά. Το χιόνι θα το χαρακτήριζα ότι ξέσερνε αλλά του είχες εμπιστοσύνη. Έχουμε δει και πολύ καλύτερα αλλά στο χτεσινό έβλεπα πχ snowboarders να κάνουν φιγούρα extreme carving. Για εκτός πίστας χιόνια... Κάποια στιγμή γίνεται καλό και χτές έγινε 11.30 και μετά. Για την 6...όλα τα λεφτά στις 1 χτες. Αν είσαι στο λάθος χιόνι την λάθος ώρα .... θα περάσεις χάλια. Για την περιφερειακή πράγματι με τόσο πάγο είνα παγίδα. Χτες μόνος σου το έκανες παγίδα. Αλλά αν δεν μπορείς να διαχειριστείς αυτό το πάγο εκεί δεν θα μπορείς ούτε προς το κάτω πάρκιγκ. Θα προτείνω κάποια μέτρα όπως να γράφει μόνο για έμπειρους χιονοδρόμους με πάγο. Από την άλλη με καλό χιόνι και αρχάριος πάει άνετα. Σε κάθε περίπτωση σαν ΧΚΠ το βασικό πρόβλημα φέτος ήταν η αίσθηση στους πελάτες ότι δεν έχει χιόνι το βουνό. Είναι κρίμα να μην ανεβαίνουν οι πελάτες επειδή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι δεν έχει χιόνι και η δουλειά των ανθρώπων που κάνουν την φωτοενημέρωση είναι να δείξουν με δυο φωτογραφίες παραπάνω ότι έχει χιόνι. Επίσης ότι το ΧΚΠ φέτος παλέυει για τα εξής: 1. Ότι μπορεί να ανοίξει ανοίγει. Πιστεύω είναι προφανές ότι ο καιρός δεν έχει βοηθήσει και άλλες χρονιές θα είχαμε πολύ μικρότερη λειτουργία με τις ίδιες συνθήκες 2. Ανάλογα με θερμοκρασία/συνθήκες χιονιού το πάτημα να είναι όσο το δυνατών καλύτερο. Την Πέμπτη με τόση υγρασία και ζέστη η θεωρία λέει ότι δεν πατάς. Καλά κάναν και δεν πάτησαν. Τα παράπονα για το πάτημα πιστών ευχαρίστως εντός της ημέρας να γίνονται κατευθείαν στον διευθυντή του χκ ή στον werner. Τώρα αν δεν ξέρει ο werner για πάτημα πιστών και ξέρουμε έμείς... Γενικά φέτος σοβαρά παράπονα για τις πίστες και το πάτημά τους δεν υπάρχουν αντίθετα ακούει μπράβο. Με τόσους Νοτιάδες και βροχές ότι μπορούν κάνουν. 3. Ακούει το παράπονο του πελάτη και το φτιάχνει. Γράψτε/πείτε το παράπονό σας 4. Έχει κατανοήσει ότι τα λιφτ δεν φτάνουν να ικανοποιήσουν τον κόσμο και προσπαθεί να πείσει τα ΕΤΑ ότι πρέπει να αντικατσταθούν τα λιφτ του 82 τα οποία χαλάνε συνέχεια όπως χτες και τη Πέμπτη ο Βάκχος και ζητάει συγνώμη από τους πελάτες αλλα....οι προηγούμενες και νυν κυβερνήσεις αυτά αποφάσισαν ότι πρέπει να έχει. Με αυτά πρέπει να πορευτεί για φέτος κάνει ότι μπορεί (ίσως όχι και 100% πετυχημένα) να δουλεύουν στο max. 5. Έχει στήσει αλματάκια, fun park κλπ και έρχονται και άλλα Γενικό σχόλιο. Κρατήστε δυνάμεις να τους κράξουμε όταν πραγματικά κάτι δεν πάει καλά. Όπως ότι οι τιμές είναι απαράδεκτες συμφωνώ απόλυτα. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Nikos 0 Report post Posted February 8, 2009 Παρόλου που η περιφεριακή ηταν κλειστή με σχοινί, ως μ@λ@Κ@ς μαζί με τα παιδιά μου και μια άλλη παρέα, πήγαμε προς φτερό. Στις τελευταίες στροφές πριν την διασταυρωση με το παλιό δρόμο, λόγω κλίσης και πλάτους η κατηφόρα εγινε κουραστική για στέμ και σλάλομ, αποφάσισα να βγώ έξω. Κούφιο παγοχιονο που σου βγάζει τα πέδιλα σε συνδιασμό με ορίτζιναλ πάγο με έκαναν να κατέβω σαν κότα. Ευτυχως δεν είχαμε πτώση. Η κατάληξη θα ήταν μέσα στο αλοκαίτικο...Με μεγάλη μου εκπληξη στο φωτορομάντζο του σαββάτου διαφημήζεται η περιφεριακή. ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει όλοι να συνέλθουμε. Κατανοώ την αγωνία των επαγγελματιών του βουνού σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες αλλά... προηγείται η ζωή και η σωματική και ψυχική μας ακεραιότητα. Απο τη μια γράφεις πως θα θρηνήσουμε νεκρό και απο την άλλη παραδέχεσαι ότι πέρασες στην περιφερειακή παρόλο που υπήρχε σήμανση που απαγόρευε την πρόσβαση σε αυτή. Κάπου σε χάνω. Τι ακριβώς θα ήθελες απο το ΧΚΠ? Να βάλει μπαριέρες και καρφιά για να μην μπορείς να περάσεις? Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς Nea Kifisia Weather Station Locus-delicti.com Blog Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 8, 2009 Συμφωνω με τον ΜΙΚ οτι δεδομενων των συνθηκων και της ποσοτητας χιονιου, το πατημα ειναι ο,τι καλυτερο γινεται. Εχουμε ενα λεπτο σχετικα υποστρωμα παγου χωρις χιονι απο πανω. Τι να πατησει; Αν ειχαμε 1 μετρο παγο, να βαλει τη φρεζα να θρυμματισει τον παγο να φτιαξει χιονι να το πατησει. Τωρα δεν εχει παγο, δεν εχει χιονι, βολεψου οπως βολευεσαι... Να πουμε του στραβου το δικιο, ο παγος ειναι καλοστρωμενος... Δεν εχει ραφες, ειναι λειος και σχετικα επιπεδος... αναλογα με το προφιλ του τεραιν. Οπου επενδυθηκε χρημα/προσπαθεια για λιθοτριψια, απεδωσε κερδη. αλλιως θα αναβιωναμε τον περιφημο 'διαδρομο' του Περικλη... Τα φωτορομαντζα του 'σφιχτου' χιονιου που 'καρβαρες' ειναι.... υπερβολες . Για τους κοινους θνητους τουλαχιστον... Στις 10 το πρωϊ δεν ειδα κανεναν να καρβαρει τον Τηλεμαχο, ολοι με κατι ανατριχιαστικα γκκκρρρρ σκινταρανε... Οσο για το off-piste... μην ξεχνιομαστε... το ΧΚΠ ειναι υπευθυνο για το on-piste. Για το off-piste απευθυνθειτε στη θεοτητα της αρεσκειας σας. Εν κατακλειδει... τοσο εχουμε... τοσο κανουμε. Παγος, παναρχαια λιφτ... με σαλιο και κοτετσοσυρμα δουλευουν... Αν δεν πεσουν λεφτα να εκσυγχρονιστουν, εδω θα εισαστε και θα τα λετε... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 8, 2009 χθες ηταν πολυ ωραια μερα για σκι στα Κελλαρια χιονι αρκετο στις πιστες, καλη snowclubitiki παρεα (Μικ που ειναι τα αλλα βιντεακια οεο) επισης ωραια πλαγια για σκι ειναι δεξια απο τον Βακχο πιστευω πως αν ο Ηρακλης δουλευε στο max δεν θα ειχαμε ουρες βεβαια γι αυτο φταει καθαρα ο αερας και οχι το ΧΚΠ ενα αλλο αρνητικο ειναι η ουρα που μαζευει το αυγο δεν ειναι δυνατον να προηγούνται οι επισκεπτες απο τους χιονοδρομους και ολα αυτα για να κατεβουν παρεα ισως το ΧΚ πρεπει να κοιταξει λιγο το θεμα αυτο Γενικό σχόλιο. Κρατήστε δυνάμεις να τους κράξουμε όταν πραγματικά κάτι δεν πάει καλά. Όπως ότι οι τιμές είναι απαράδεκτες συμφωνώ απόλυτα. ΜΙΚ +1000000 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Thorpie 0 Report post Posted February 8, 2009 Όντως ρε παιδιά. Αυτό το θέμα είναι όντως σημαντικο. Αν κοιτάξεις γύρω σου στα 1750 στην ουρά για το αυγό η αναλογιά χιονοδρόμων - επισκεπτών είναι τουλάχιστον 50-50 με αποτέλεσμα τον συνοστισμό και την ταλαιπωρία αυτών που απολαμβάνουν το άθλημα και το βουνό και όχι το σαλέ και τον καφέ. πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος κυρίως κυριακή να ρυθμιζεται η αναλογία προσέλευσης στο αυγό. Ίσως δεν ξέρω δύο ουρές με προτεραιότητα στους χιονοδρόμους. Δεν είναι ρατσιστικό αυτό αλλά δεν είναι το ίδιο να χάνεις μία ώρα στην ουρά περιμένοντας για σκι με το να περιμένεις για καφέ και φωτογραφίες. Όπως και διαφορετικό εκδοτήριο για τους επισκέπτες. Δεν ξέρω αν σας ενοχλεί όσο και εμένα αυτό Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted February 8, 2009 Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009Πολύ καλή μέρα η σημερινή! Ηλιοφάνεια με εξαιρετικό χιόνι, παγωμένο το πρωί, σφικτό προς το μεσημέρι. Το μόνο πρόβλημα ήταν ο αέρας που μας ανάγκασε να αναστείλουμε τη λειτουργία του αναβατήρα Ηρακλή μέχρι τις 11:00. Κατόπιν λειτούργησε μέχρι τις 14:00 με χαμηλή δυστυχώς ταχύτητα και μετά λόγω ισχυροποίησης του ανέμου σταμάτησε ξανά η λειτουργία του. Φυσικά όλα τα παραπάνω έγιναν αιτία να σχηματιστούν αρκετές ουρές στους αναβατήρες των Κελλαριών και γι’ αυτό ζητάμε την κατανόηση των φίλων χιονοδρόμων αφού την ευθύνη γι’ αυτό φέρει ο «στρατηγός άνεμος» (κατά τη γνωστή ρήση πρώην υπουργού). Πάντως παρά το δυνατό αέρα δεν είχαμε κανένα άλλο πρόβλημα σε αναβατήρα. Όσον αφορά τις πίστες λειτούργησαν όλες εκτός από τις πίστες Οδυσσέας και Ερμής γιατί είχαν βγάλει πολλές πέτρες . Προσοχή για πέτρες χρειαζόταν και στις πίστες Πυθία και Ηνίοχος, κυρίως στην αρχή τους. Επίσης η Ηνίοχος μέχρι 12:00 ήταν παγωμένη και επικίνδυνη για τους μη έμπειρους. Κατά τα άλλα η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και σε αυτό σίγουρα βοήθησε και η λιακάδα. Οι δρόμοι ήταν πεντακάθαροι και δεν χρειάζονταν αλυσίδες. Αύριο περιμένουμε να πέσουν λίγα χιόνια αλλά και ενίσχυση των ανέμων, ελπίζουμε μόνο να μην είναι τόσο ισχυροί και μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Απίθανα τα Κελλάρια σήμερα! Όσοι προτίμησαν την Περιφερειακή για να πάνε Φτερόλακκα ήταν τυχεροί, το χιόνι ήταν τέλειο αλλά και η θέα προς τις γύρω κορφές απίθανη! Στη Φτερόλακκα το χιόνι, ευτυχώς, ακόμη καλά κρατεί! Η Σαχάρα μπορεί να μην ήταν στρωμένη αλλά είχε εξαιρετικής ποιότητας χιόνι και ελάχιστα παγωμένο σε σχέση με την Ηνίοχος (Νο6)! χωρίς σχόλια... αφιερωμένο σε όσους νόμιζαν οτι ανέβηκαν στον Παρνασσό αυτο το Σάββατο... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted February 8, 2009 η σαχάρα σύμφωνα με τους εξπερτ ηταν καλή απο το πρωί ωστις 12 που χάλασε ο Δίας. ( ο οδυσσεας δεν δούλεψε). Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε... κρίμα με τέτοιο καλο χιόνι... Δέν διαφωνώ οτι η 6 1300-1600 μπορεί να είναι παράδεισος. Υπομονή ναχουμε. Δηλαδή τι άλλο μπορεί να γίνει για να κάνουμε τότε την κριτική μας? Δαικατισμός, απαγωγή απο εξωγηινους, ιδιωτικοποίηση... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted February 8, 2009 ΜΙΚ προτέινω να προτείνεις να προτείνουν διαγραφή του Αλοκαίτικου ετσι ώστε να υπάρχει ισοδυναμία με τους δρόμους για τα παρκινκ... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 8, 2009 χθες ηταν πολυ ωραια μερα για σκι στα Κελλαρια χιονι αρκετο στις πιστες, καλη snowclubitiki παρεα (Μικ που ειναι τα αλλα βιντεακια οεο) Ξέχασα τον elgreco Είσαι σε μπόλικα GB κάτσε να ανεβασω κάτι καλό Άμα θες pro δουλεια εδώ είμαστε... Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ.Π. 0 Report post Posted February 8, 2009 (edited) Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009 Κλειστά παρέμειναν σήμερα τα Κελλάρια λόγω ισχυρών ανέμων. Ωστόσο η Φτερόλακκα δούλεψε με τους αναβατήρες Ήρα (Νο7), Πυθία (Νο14), Παν (Νο10), το καρουσέλ και το baby lift.. Στα θετικά της ημέρας είναι ότι είχαμε μια ασθενή χιονόπτωση που μας άφησε 5 πόντους χιόνι. Οι προβλέψεις για αύριο είναι πιο αισιόδοξες αφού προβλέπουν αισθητή μείωση της έντασης των ανέμων, πράγμα που θα μας επιτρέψει να λειτουργήσουμε κανονικά. Επίσης η εβδομάδα που μας έρχεται φαίνεται ότι θα μας φέρει κάποιες καλές χιονοπτώσεις. Ίδωμεν! Edited February 8, 2009 by Χ.Κ.Π. Quote Τηλ. 22340 22700 Website: http://www.parnassos-ski.gr/ e-mail: pdrivas@etasa.gr Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted February 8, 2009 καλα αθηνα εβρεχε ολο το βραδυ πανω 5 ποντακια εβαλε μονο??τσιφουτης ο καιρος. P.s ωραιο το vid αλλα σε hd ψιλοκολαει,παει καρε καρε.μαλλον φταιει η καρτα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted February 8, 2009 P.s ωραιο το vid αλλα σε hd ψιλοκολαει,παει καρε καρε.μαλλον φταιει η καρτα? Mάλλον φταίει η σύνδεση Δημήτρη Όσο για τους πάγους και τα λοιπά....................ναι όντως περίεργο να κάνουμε σε παγωμένο νερό εν μέσω χειμώνα. Όσοι δε γουστάρουν υπάρχει και το θαλάσσιο δηλαδή νερό στην πρωτογενή υγρή του μορφή. Παιδιά όταν λέμε τόσες μέρες ότι κάνουμε σκι σε συνθήκες Απριλίου σημαίνει ότι και το χιόνι είναι Ελληνικό ανοιξιάτικο = Πάγος και σκληρό το πρωί και σούπα το μεσημέρι. Δυστυχώς περίεργες συνθήκες για αρχές Φλεβάρη. Φίλε vro πολύ θα ήθελα να γνωριστούμε και την επόμενη φορά να σκιάρουμε παρέα στα επικίνδυνα μέρη που πας και εσύ. Όταν μια πίστα είναι κλειστή, εσύ πας και σπας το κεφάλι, δάχτυλο κ.λ.π. (μακριά από εμάς) δε φταίει το εκάστοτε ΧΚ αλλά το ξερό σου /μου το κεφάλι. Και δεν τα λέω για σένα αλλά για μένα και εξ' ιδίας εμπειρίας από ανάλογους τραυματισμους στο εξωτερικό. Κατά τα άλλα Σαχάρες, 6 και τα λοιπά δεν είναι παρά μόνο για έμπειρους χιονοδρόμους ακόμα και όταν έχει χιόνι. Τι δουλειά έχει να πάει ο αρχάριος ή μέτριος? Για τιμολογιακές πολιτικές και τα λοιπά δε θα εκφράσω πλέων άποψη το έχω ήδη κάνει σε προηγούμενη σελίδα! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted February 8, 2009 (edited) Η Σαχάρα μπορεί να μην ήταν στρωμένη αλλά είχε εξαιρετικής ποιότητας χιόνι και ελάχιστα παγωμένο σε σχέση με την Ηνίοχος (Νο6)! Reduced: 87% of original size [ 800 x 600 ] - Click to view full image Πάντως αν κρίνω από τα trails του χιονοδρόμου μάλλον παγωμένη φαίνεται... Edited February 8, 2009 by bomberman Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted February 8, 2009 Ε,συγνωμη,να ρωτησω κατι,δηλαδη το Ελληνικο χιονι γραφει καπου στην ούγια "made in greece"?? :LOL: Νταξει ρε παιδια,μια ερωτηση εκανα........... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 8, 2009 .....Κατά τα άλλα Σαχάρες, 6 και τα λοιπά δεν είναι παρά μόνο για έμπειρους χιονοδρόμους ακόμα και όταν έχει χιόνι. Τι δουλειά έχει να πάει ο αρχάριος ή μέτριος? Τι μας λες τωρα ρε Χρηστο... Ποσες φορες εχουμε δει ποστ του στυλ: "Kalimera sas, eimai o Gamaoua (το γυριζω στο Ελληνικο τωρα γιατι υπαρχουνε και Mods ) εχω κανει σκι συνολικα 12 φορες. Ειμαι αυτοδιδακτος και στο τρυπακι με εβαλε ο κολητος μου που εχει κανει σκι 14 φορες. Κατεβαινω με ανεση μπλε και κοκινες και με καποια δυσκολια (οχι πολλη) τις μαυρες. Ο κολητος μου εχει τα Atomic SL11. Να τα παρω και γω η να περιοριστω στα Fischer RC4? Τη Στυγα 1 γιατι δεν την ανοιγουν ποτε; " Vro δεν αναφερομαι σε σενα, μη μου συγχιστεις... Τι π@π@ριες μας λες για εμπειρους χιονοδρομους ρε Χρηστο... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites