kotsos007 0 Report post Posted October 29, 2010 Παιδια εγω στο μαγαζι μου πουλαω (και) τσιγαρα.Πολλα.Ο κοσμος κοβει εξοδα απο παντου.Η οικονομικη κριση εχει χτυπησει ολα τα προιοντα.Οχι ομως το τσιγαρο.ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει ελαττωσει το καπνισμα για λογους οικονομικους.Ορισμενοι εχουν επιχειρησει να αλλαξουν σε πιο φτηνες μαρκες,με τα κωμικοτραγικα αποτελεσματα να καπνιζουν περισσοτερο απο πριν η ακομα και να κρατανε 2 πακετα διαφορετικης μαρκας πανω τους!!!Και οσοι νομιζετε οτι καπνιζοντας καπνο γλιτωνετε λεφτα ξαναυπολογιστε τα εξοδα σας,αυτη τη φορα μαζι με τα χαρτακια και τα φιλτρακια.Ναι μπορει ο καπνος να ειναι καλυτερος για την υγεια απο οτι ενα απλο τσιγαρο αλλα ηθελα να εστιασω στο οικονομικο κομματι του θεματος. Ειμαι φανατικος αντικαπνιστης και παραλληλα βγαζω το ψωμι μου πουλωντας καρκινο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted October 29, 2010 μωρε γελα οσο θες,αν ειχες μαγαζι εστιασης και εβλεπες τον τζιρο σου να πεφτει και τις επιταγες να σε πλακωνουν,τοτε να σε εβλεπα ποσο θα γελας. Πέρυσι την Άνοιξη όλοι περάσαμε το ψυχολογικό σοκ της κρίσης. Πέφταμε για ύπνο και αναρρωτιόμασταν τι θα ξημερώσει. Θα έχουμε δουλειά την επόμενη μέρα; Οι ελάχιστες οικονομίες μας θα χαθούν; Στην παρέα οι μισοί βρέθηκαν άνεργοι(αν και 30άρηδες με σπουδές). Με αυτές τις συνθήκες η παρέα σιγά, σιγά έκοψε τα καθιερωμένα Παρασκευιάτικα κ Σαββατιάτικα τσιμπούσια στις ταβέρνες. Τότε παρατήρησα(αναφέρομαι στους πρώτους μήνες της κρίσης) ότι στην περιοχή μου στα Άνω Πατήσια-Λαμπρινή, σε μια περιοχή με δεκάδες φημισμένες ταβέρνες, η κίνηση έπεσε τουλάχιστον 30-40%. Λίγους μήνες πριν παρακαλούσες να βρεις τραπέζι. Είμαι σίγουρος ότι η απαγόρευση του καπνίσματος ήταν ο τελευταίος λόγος που θα εμπόδιζε κάποιον να πάει σε μια ταβέρνα. Κάπως έτσι ξεκίνησε η "κρίση" στις ταβέρνες. Ήρθε λοιπόν ο Σεπτέμβριος και βάση νόμου απαγορεύτηκε ολικά το κάπνισμα στους χώρους συνεστίασης. Εγώ ο απλός πολίτης αυτής της χώρας συνειδητοποίησα πόσο ωραίο είναι να τρως σε καθαρή ατμόσφαιρα. Είχα βαρεθεί την ελεεινή - τρισάθλια κατάσταση να γυρνάω σπίτι και να σκυλοβρωμάνε τα ρούχα μου. Τα ρούχα αμέσως στο πλυντήριο και εμείς αμέσως για ολική απολύμανση στο μπάνιο. Άντε να το ανεχτείς μία, δύο, τρείς φορές, αλλά πλέον η κατάσταση ήταν τραγική. Τώρα που ένιωσα την ποιοτική διαφορά, δεν ανέχομαι να πάω σε ταβέρνα και να είναι τεκές.Θα σηκωθώ να φύγω. Ούτε θα τσακωθώ ούτε θα κάνω μήνυση, ούτε θα χαλαστώ.Απλά θα την κάνω για αλλού που με σέβονται και δε υποτιμούν τη νοημοσύνη μου. Υ.Γ Μία ταβέρνα που σέβεται τους πελάτες της πρέπει να έχει χαμηλές τιμές, καλό φαγητό, γρήγορη εξυπηρέτηση, καθαρούς χώρους και ευγενικούς σερβιτόρους. Αν τα έχει όλα αυτά, θα είναι πάντα γεμάτη, όλες τις μέρες του χρόνου, ανεξαρτήτου απαγόρευσης καπνίσματος, ανεξαρτήτου οικονομικής κρίσης. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted October 29, 2010 Υ.Γ Μία ταβέρνα που σέβεται τους πελάτες της πρέπει να έχει χαμηλές τιμές, καλό φαγητό, γρήγορη εξυπηρέτηση, καθαρούς χώρους και ευγενικούς σερβιτόρους.Αν τα έχει όλα αυτά, θα είναι πάντα γεμάτη, όλες τις μέρες του χρόνου, ανεξαρτήτου απαγόρευσης καπνίσματος, ανεξαρτήτου οικονομικής κρίσης. μιλας ετσι επειδη δεν καπνιζεις ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ.αν ομως ησουν στην θεση την δικη μου ας πουμε που ειμαι καπνιστης θα αξιζει να κανουμε αυτη την συζητηση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted October 29, 2010 Ξέχασα να αναφέρω ότι πέρυσι πήγα στο χιονοδρομικό του Μαινάλου ένα διήμερο. Δίπλα στο σπίτι ήταν, οπότε μια χαρά βόλτα. Την πρώτη μέρα μπήκαμε στο σαλέ να πιούμε ένα καφέ.Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο αποπνικτική που με πονέσανε τα μάτια μου στο μισάωρο. Δε μπορούσα να αναπνεύσω. Συνθήκες γηπέδου. Καπνογόνο να είχανε ανάψει θα είχε λιγότερο καπνό. Ακόμα και στις φωτογραφίες που ταβήξαμε φαίνεται χαρακτηριστικά το σύννεφο καπνού. Ρε παιδιά ήμαρτον. 'Εχω μπει και σε άλλα σαλέ, αλλά αυτό το πράγμα δεν το είχα ξανασυναντήσει. Τη δεύτερη μέρα ούτε που το σκεφτήκαμε να μπούμε στο σαλέ. Μπήκαμε όλη η παρέα στο αμάξι και φύγαμε προς άλλα μέρη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted October 29, 2010 βασιλη στο θεμα του σαλε σου εχω την λυση φιλε.οταν ξεκινας για σκι μην σταματας ουτε για νερο.δεν θα χρειαζεται να μπαινεις στα σαλε.εγω αυτο κανω παντως. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 29, 2010 Για εμένα είναι απλό το πράγμα. Το κάπνισμα δεν μπορεί να έχει θέση σε κλειστούς δημόσιους χώρους. Κάποτε θα το συνειδητοποιήσουμε και στην Ελλάδα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted October 29, 2010 ....αν ομως ησουν στην θεση την δικη μου ας πουμε που ειμαι καπνιστης θα αξιζει να κανουμε αυτη την συζητηση. Καλά τώρα...,εδώ μιλάμε για καπνιστές και όχι για φουγάρα! :P :P Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 29, 2010 Ξέχασα να αναφέρω ότι πέρυσι πήγα στο χιονοδρομικό του Μαινάλου ένα διήμερο. Δίπλα στο σπίτι ήταν, οπότε μια χαρά βόλτα.Την πρώτη μέρα μπήκαμε στο σαλέ να πιούμε ένα καφέ.Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο αποπνικτική που με πονέσανε τα μάτια μου στο μισάωρο. Δε μπορούσα να αναπνεύσω. Συνθήκες γηπέδου. Καπνογόνο να είχανε ανάψει θα είχε λιγότερο καπνό. Ακόμα και στις φωτογραφίες που ταβήξαμε φαίνεται χαρακτηριστικά το σύννεφο καπνού. Ρε παιδιά ήμαρτον. 'Εχω μπει και σε άλλα σαλέ, αλλά αυτό το πράγμα δεν το είχα ξανασυναντήσει. Τη δεύτερη μέρα ούτε που το σκεφτήκαμε να μπούμε στο σαλέ. Μπήκαμε όλη η παρέα στο αμάξι και φύγαμε προς άλλα μέρη. καλα ποτε πηγες?τρια σκ πηγα εγω και ο μαμμουτ δεν με αφηνε να καπνιζω με εστελνε εξω Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted October 29, 2010 Είχα βαρεθεί την ελεεινή - τρισάθλια κατάσταση να γυρνάω σπίτι και να σκυλοβρωμάνε τα ρούχα μου. Τα ρούχα αμέσως στο πλυντήριο και εμείς αμέσως για ολική απολύμανση στο μπάνιο. απο αυτη τη φραση σου καταλαβαινω το ποσο φανατιλα υπαρχει στους μη καπνιστες απεναντι στους καπνιστες.Γιαυτο και εγω λεω οτι δεν υπαρχουν μη καπνιστες αλλα αντικαπνιστες. Σιγα μην ειμαστε και λεπροι εμεις οι καπνιστες και σας κολησουμε τιποτα. Τεσπα ο καθενας τη γνωμη του και ο καθενας πρατει αναλογα.Εγω προσωπικα οπου επιτρεπεται θα καπνιζω και οποιου δεν του αρεσει ας παει αλλου. Λυπαμαι αλλα πλεον βλεπω τετοιο μισος απεναντι στους καπνιστες που δυστηχως με κανει πιο φανατικο καπνιστη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 29, 2010 Εγω προσωπικα οπου επιτρεπεται θα καπνιζω και οποιου δεν του αρεσει ας παει αλλου. Πολύ απλά λοιπόν, θα καπνίζεις οπουδήποτε θέλεις ΕΚΤΟΣ από κλειστούς δημόσιους χώρους (στους οποίους ΔΕΝ επιτρέπεται πλέον) και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Χωρίς μίσος και φανατισμό. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted October 29, 2010 Πολύ απλά λοιπόν, θα καπνίζεις οπουδήποτε θέλεις ΕΚΤΟΣ από κλειστούς δημόσιους χώρους (στους οποίους ΔΕΝ επιτρέπεται πλέον) και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Χωρίς μίσος και φανατισμό. Εννοω οτι αν στο μαγαζι ο ιδιοκτητης επιτρεπει το καπνισμα,θα καπνιζω Ps, εσενα προσωπικα δεν σε κατατασω στους φσνατικους... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 29, 2010 Δεν είναι στο χέρι του κάθε ιδιοκτήτη να καθορίζει τους νόμους του κράτους. Όπως δεν είναι στο χέρι της BMW να καθορίζει αν στην Ελλάδα θα μπορώ να εκμεταλλεύομαι τα 250 χλμ/ώρα τελικής. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted October 30, 2010 Δεν είναι στο χέρι του κάθε ιδιοκτήτη να καθορίζει τους νόμους του κράτους. Όπως δεν είναι στο χέρι της BMW να καθορίζει αν στην Ελλάδα θα μπορώ να εκμεταλλεύομαι τα 250 χλμ/ώρα τελικής. Στο χερι σου ειναι να πας με 250 με το ρισκο να σε τσιμπησει το οργανο του νομου και να σου ραψει κουστουμακι Στο χερι του ιδιοκτητη επισης ειναι να επιτρεπει το καπνισμα με το ρισκο να τον πιασουν οι ελεγκτες και να του ραψουν και αυτουνου οπως επισης και του πελατη καπνιστη κουστουμακι Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted October 30, 2010 εγω παντως στο καρελακι θα αναψω το τσιγαρο μου και δεν με απασχολει τπτ.εχω αγορασει και τασσακι pocket.χεχε... μια ερωτηση μονο εχω.τοσα χρονια που δεν υπηρχε ο νομος και πηγαινατε ολοι σας στα κεντρα διασκεδασης κ στους δημοσιους κλειστους χωρους δεν σας ενοχλουσε το τσιγαρο?δεν μυριζαν τα ρουχα σας?μολις βγηκε ο νομος αρχισατε την επανασταση?δλδ με αυτη την δικαιολογια αν πετυχω καποιον να τρεχει πανω απο το οριο ταχυτητας θα πρεπει να τον φωτογραφησω και να τον καταδωσω στο επομενο μπλοκο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted October 30, 2010 Στο χερι σου ειναι να πας με 250 με το ρισκο να σε τσιμπησει το οργανο του νομου και να σου ραψει κουστουμακι Στο χερι του ιδιοκτητη επισης ειναι να επιτρεπει το καπνισμα με το ρισκο να τον πιασουν οι ελεγκτες και να του ραψουν και αυτουνου οπως επισης και του πελατη καπνιστη κουστουμακι Όταν κάποιος θεωρεί ότι δικαιούται να παίρνει τον νόμο στα χέρια του, όποιες και αν είναι οι επιπτώσεις και αν τον πιάσουν τον έπιασαν, τότε παίζουμε σε διαφορετικό ταμπλό. Ωραία θα περάσουμε. Να φωνάξουμε και τον ράμπο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted October 30, 2010 τοσα χρονια που δεν υπηρχε ο νομος και πηγαινατε ολοι σας στα κεντρα διασκεδασης κ στους δημοσιους κλειστους χωρους δεν σας ενοχλουσε το τσιγαρο?δεν μυριζαν τα ρουχα σας?μολις βγηκε ο νομος αρχισατε την επανασταση? Η μπόχα, πάντα μπόχα ήταν. Γι'αυτό και οι έξοδοι έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted October 30, 2010 μια ερωτηση μονο εχω.τοσα χρονια που δεν υπηρχε ο νομος και πηγαινατε ολοι σας στα κεντρα διασκεδασης κ στους δημοσιους κλειστους χωρους δεν σας ενοχλουσε το τσιγαρο?δεν μυριζαν τα ρουχα σας?μολις βγηκε ο νομος αρχισατε την επανασταση?Δεν πηγαίναμε πουθενά Βασίλη γιατί μας ενοχλούσε. Επιλέγαμε χώρους καθαρούς. Όπου άνοιγα πόρτα και είχε κάπνα έφευγα. Τόσο απλά. Εκείνο που αρνείστε να καταλάβετε κάποιοι καπνιστές, είναι οτι με την απόλυτη ελευθερία που είχατε, είχε αποκλειστεί μία μερίδα του κόσμου από αρκετούς κλειστούς χώρους. Τουλάχιστον τώρα με τη θέσπιση του νόμου, όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι για όλους (θεωρητικά). Τόσο κακό είναι ; δλδ με αυτη την δικαιολογια αν πετυχω καποιον να τρεχει πανω απο το οριο ταχυτητας θα πρεπει να τον φωτογραφησω και να τον καταδωσω στο επομενο μπλοκο?Εάν σ' ενοχλεί ή σε βάζει σε κίνδυνο, να το κάνεις. Μπορεί να σώσεις κάποιον παρακάτω από τη δολοφονική βλακεία αυτού που τρέχει παράλογα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted October 30, 2010 μωρε γελα οσο θες,αν ειχες μαγαζι εστιασης και εβλεπες τον τζιρο σου να πεφτει και τις επιταγες να σε πλακωνουν,τοτε να σε εβλεπα ποσο θα γελας. Αυτό το πρόβλημα περιγράφει την κατάσταση σχεδόν όλων των μαγαζιών. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted October 30, 2010 Στο χερι σου ειναι να πας με 250 με το ρισκο να σε τσιμπησει το οργανο του νομου και να σου ραψει κουστουμακι Στο χερι του ιδιοκτητη επισης ειναι να επιτρεπει το καπνισμα με το ρισκο να τον πιασουν οι ελεγκτες και να του ραψουν και αυτουνου οπως επισης και του πελατη καπνιστη κουστουμακι Στο χερι σου ειναι τα 250 αν εισαι σε κλειστη πιστα μονος σου.Οχι στο δρομο.Στο δρομο το χειροτερο που μπορει να σου συμβει με 250 δεν ειναι το οργανο του νομου.Ειναι να παρεις κανεναν μαζι σου οπως περιγραφει ενας φιλος σε αλλο τοπικ,ενα πρωινο που πηγαινε εκδρομη.Πρεπει να αρχισουμε να σκεφτομαστε και τον συνανθρωπο οχι μονο την παρτη μας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted October 30, 2010 Αντικαπνιστής δεν υπάρχει, δημιουργείται ξεκάθαρα από τον άνθρωπο που καπνίζει για να βρει ακόμα ένα ξεκαρδιστικό αφελές επιχείρημα για να στηρίξει την αδυναμία της συνέχισης της ασυδοσίας του, της αδυναμίας να αντιληφθεί ότι ενοχλεί, της έλλειψης ομαδικής σκέψης και πάταξης του ατομικισμού του. Το κάπνισμα δεν χρειάζεται να απαγορεύεται, χρειάζεται να γίνεται αντιληπτό από έναν άνθρωπο ότι οποιαδήποτε συνήθειά του είναι επιβαρυντική για τον συνάνθρωπό του - άρα και το κάπνισμα- να την ελαχιστοποιεί ή τουλάχιστον να μην την τελεί με παρουσία άλλου. Όπως θέλω να πάω σε ένα κλαμπ και να χορέψω και δεν μπορώ, όταν θέλω να πάω σε μια ταβέρνα να φάω και πνίγομαι από την κάπνα, όταν θέλω να βγω βόλτα με την εγκυμονούσα γυναίκα μου, με το παιδί μου ή τι άλλο, θα πρέπει να μας σεβαστεί αρχικά ο άλλος και όχι να σεβαστεί έναν νόμο. ΥΓ. επειδή οι περισσότερες ατάκες και τα επιχειρήματα φεύγουν επί προσωπικού, αναγκάζομαι να αιτιολογώ τα αυτονόητα. Όχι λοιπόν για απολογία και χωρίς ίχνος φανατισμού λέω πως : Ήμουν καπνιστής δεν είμαι πλέον, αδιαφορούσα για τους συνανθρώπους μου με της συνήθειές μου που μπορεί να τους επιβάρυναν και προσπαθώ να το αλλάξω, αν όχι το έχω επιτύχει, δεν έχω επιχείρηση που να έχει σχέση με χώρους εστίασης - διασκέδασης (αντιθέτως η δουλειά μου έχει σχέση με υγεία αλλά τις περισσότερες φορές βγάζω λεφτά λόγω των κακών συνηθειών των συνανθρώπων μου -διατροφή, κάπνισμα κλπ), βγαίνω σε χώρους που με σέβονται ή τουλάχιστον κάνουν προσπάθεια (και πιστέψτε με είναι ασφυκτικά γεμάτες), αποφεύγω τους υπόλοιπους αν και θα ήθελα να ακούσω πχ Μικρούτσικο-Θηβαίο ή Χριστοδουλόπουλο χωρίς να καπνίσω ή να ρουφήξω τους μπάφους της ζωής μου. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted October 30, 2010 . Τουλάχιστον τώρα με τη θέσπιση του νόμου, όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι για όλους (θεωρητικά). Τόσο κακό είναι ; Οχι βεβαια,για παρτο αλλιως,τωρα ειναι προσβασιμοι για τους μη καπνιστες(εκτος αν γιαυτο εβαλες τη λεξη θεωρητικα ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted October 30, 2010 Αυτό το πρόβλημα περιγράφει την κατάσταση σχεδόν όλων των μαγαζιών. Φαουλ και κιτρινη καρτα.Δεν επηρεαζεται το καταστημα οπτικων,ουτε το καταστημα ρουχων,ουτε το γραφειο του αρχιτεκτονα απο την απαγορευση του τσιγαρου. Ποτε μου (και δεν μιλαω για την μετα απαγορευση ) δεν αναψα τσιγαρο σε εμπορικο καταστημα Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted October 30, 2010 Αυτό το πρόβλημα περιγράφει την κατάσταση σχεδόν όλων των μαγαζιών. ο λόγος που έχουν επηρεαστεί τόσο οι επιχειρήσεις εστίασης και δεν βλέπετε τον τζίρο που είχατε συνηθίσει… είναι γιατί πρώτα… εδώ και πολύ καιρό έχουν επηρεαστεί και το κατάστημα οπτικών και το κατάστημα ρούχων ΚΑΙ το γραφείο του αρχιτέκτονα… και πολλές, πολλές άλλες επιχειρήσεις πολύ άσχημα. Με αποτέλεσμα, εκτός απ’ τους 30ρηδες που χάνουν τις δουλειές τους (φίλοι μας, γνωστοί μας, ευτυχώς, όχι ακόμα συνάδελφοί μας) να ακούμε και 50ρηδες να χάνουν τις δουλειές τους (που ήταν και πάνω από 25 χρόνια) με παιδιά φοιτητές … έχω ακούσει 3 περιπτώσεις τελευταία … οι άνθρωποι αυτοί λες να πηγαίνουν στην ταβέρνα να γιορτάσουν την απόλυση; το φιλικό τους περιβάλλον τους δεν επηρεάζεται από αυτό; Εκτός αν εσύ και εμείς ζούμε σε άλλο πλανήτη Αχιλλέα… είναι καταπληκτικό το πόσο εθελοτυφλείτε και ρίχνετε τα "άδεια τραπεζάκια" στην απαγόρευση του τσιγάρου! Στο λέω γιατί έχω φίλους με εστιατόριο / μπαρ που ως καπνιστές λένε ακριβώς τα ίδια… κι όμως σε μαγαζί που είχα πάει Σάββατο βράδυ (κεντρικότατα στην Αθήνα) γύρω στις 9.30 έδιωχναν κόσμο – χωρίς να επιτρέπουν το κάπνισμα πουθενά!!!! Τι έκαναν αυτοί; πολύ καλές έως φυσιολογικές τιμές και ΠΟΛΥ καλό φαί! Απλό; Τυχαίο; Τώρα να σου πω τι δημιουργεί τον αντικαπνιστή;; Οι 2 υπάλληλοι εμπορικού καταστήματος (της Ν. Ερυθραίας) που το είχαν κάνει ντουμάνι… και βγήκα βέβαια όπως μπήκα! Ο πολύ «κύριος» που βγαίνει από την αίθουσα συνεδριάσεων για να καπνίσει και ανάβει το τσιγαράκι του στον χώρο της γραμματείας λέγοντας: «που να βγαίνω τώρα έξω! δε σε πειράζει ε;» και φυσικά στηρίζεται στο ότι λόγω θέσης η γραμματέας δε θα μιλήσει! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 30, 2010 εγω παντως στο καρελακι θα αναψω το τσιγαρο μου και δεν με απασχολει τπτ.εχω αγορασει και τασσακι pocket.χεχε... BTW, μαγκιά σου, οι περισσότεροι φίλοι τα πετούν κάτω. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted October 30, 2010 Ποτε μου (και δεν μιλαω για την μετα απαγορευση ) δεν αναψα τσιγαρο σε εμπορικο καταστημα Αυτό τώρα είναι επιχείρημα Αχιλλέα για να καταλάβω. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως στο μπαρ ή στο εστιατόριο ο καπνός σας μας ενοχλεί λιγότερο. Ή στα εμπορικά καταστήματα δεν "διασκεδάζουμε" και για αυτό δεν το έχουμε ανάγκη το κάπνισμα. Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites