panpanou 335 Report post #76 Posted February 17, 2010 Εγω θα ελεγα οτι καλο θα ειναι να εχετε την φωτογραφικη ετοιμη....γιατι υλικο με φωτογραφιες μαχητικων σε χιονισμενο τοπιο δεν ειναι κατι που το πιανεις καθε μερα μιά καταπληκτική φωτογραφία !!!! από τον φίλο μας Δαναό ..... τραβηγμένη από το Mirage του, τον χειμώνα του 2003 .... (ο Δαναός είναι πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας στα Mirage και μεις έχουμε δει καταπληκτικές φωτό των βουνών μας, από τα χέρια του .... !!!!) όταν τον ξαναδώ θα τον ρωτήσω εκτός από το πόσους Τουρκαλάδες έχει κάνει kill, πόσες χιονοστιβάδες έχει ρίξει .... (παρεμπιπτόντως, το βουνό που φαίνεται είναι η Δίρφη ... και απέναντι της, προς την μερια του Mirage, το Ξεροβούνι ....) Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
Heater 0 Report post #77 Posted February 18, 2010 @Sp : Αν δεν εχετε ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ στοιχεια να υποστηριξετε οτι τα μαχητικα ηταν αιτια χιονοστιβαδας, θα σας ελεγα να ειστε πολυ προσεκτικοι ως προς την κινηση σας να προχωρησετε σε επιστολη-ενημερωση-διαμαρτυρια προς ΓΕΑ-ΑΤΑ. Διοτι ενας απο τους πιο σημαντικους τομεις στην αεροπορια (και εσυ μιχαλη θα επρεπε να το ξερεις) ειναι η ασφαλεια πτησεων. Το πρωτο πραγμα που θα σας ζητησουν ειναι τυπος μαχητικου -υψος-μερα και ωρα.....για να εξακριβωσουν απο τα σχεδια πτησεων ποιος συγκεκριμενα χειριστης ηταν σε αυτο το σημειο την συγκεκριμενη ωρα. Μετα πιθανον να ξεκινηση διερευνηση, η οποια μπορει να μην καταληξει καπου λογο ελειψης στοιχειων (οποτε η απαντηση που θα εχετε πιθανων να ειναι οτι οι κανονες ασφαλειας πτησεων προβλεπουν συγκεκριμενα υψη και ταχυτητες στο συγκεκριμενο σημειο οποτε δεν τιθεται θεμα χιονοστοβαδας) ηηηηη...αν οντος καποιος εχει κανει βρωμοδουλεια και αποκαλυφθει....να παρει την αγουσα για τα αποδυτηρια. Εχει συμβει για πολυ μικροτερο λογο..και τωρα ειναι παγκιτης. @MIK: Αν μου δωσουν εξοδοχαρτο οι πιτσιρικες μου φετος και καταφερω να ανεβω στο βουνο οχι μονο καφε και μπριζολα......μεχρι και μαθημα θα σε βαλω να κερασεις!!! . Τωρα βεβαια ειπες με παππουδες.....για ποσο παππουδες μιλαμε; γιατι η γιαγια μου στα 90 της ελεγε οτι εβλεπε διαφορα. @papanou: Απιστευτη φωτο.....να πετυχαιναμε και κανενα διλιτρο σε χαμηλη αναμεσα σε χιονισμενες κορφες..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post #78 Posted February 18, 2010 περσι στο Whistler από το Δεκ. εως Μάρτιο ειχαν χάσει τη ζωη τους 23 ατομα σε χιονοστιβάδες, οι 17 από αυτους με snowmobile και απ'ότι μας ειπαν, ναι, είναι το νουμερο 1 κίνδυνο για την πρόκληση χιονοστιβάδων εκει μας ειχαν προβάλλει και αυτη την ταινια τοτε στο σεμιναριο...μπρρρρρ http://revver.com/video/310519/a-dozen-more-turns/ τοτε αποφάσισα να αγοράσω τον εξοπλισμό κι’ας μην βγαίνω συχνά εκτος μαθαμε καποια πραγματα περσι http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...11060&st=40 αλλα όντως το σωστό είναι οι ασκήσεις να γινονται κάθε χρονο… ακομα καλυτερο είναι τις κανουν μαζι τα μελη της ομαδας που κανει σκι παρεα (βλεπε Λουης). αν συμβεί η στραβή, ο χρονος που κερδίζεται είναι σημαντικός όταν οι ρόλοι είναι συγκεκριμένοι και η παρεα εχει δοκιμαστεί στη ρουτινα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post #79 Posted February 18, 2010 @papanou: Απιστευτη φωτο.....να πετυχαιναμε και κανενα διλιτρο σε χαμηλη αναμεσα σε χιονισμενες κορφες..... έχω ένα Φάντομ σε χαμηλή, (αλλά δεν έχει χιόνι ρε γμτ ....!!!) YouTube Video ->Original Video (δείτε το στο original γιατί το embedding είναι disabled) Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post #80 Posted February 18, 2010 (edited) και ένα για το οποίο πρέπει να γίνει επιστολή στο ΓΕΝ ... (διότι ΟΥΤΕ surf ... μπορούμε να κάνουμε με ασφάλεια πια !!! ) YouTube Video -> Edited February 18, 2010 by panpanou Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,243 Report post #81 Posted February 18, 2010 Συνεχίζεις την ιστορία με το φ-16 , τώρα τι να πω ... Ζήτησες μελέτες , τις πήρες.... Επαγγελματίας πιλότος θέλησε να ρισκάρει την υποληψή του ... Εχεις παρακολουθήσει σεμινάρια , αλλά ΔΙΚΟ ΣΟΥ εξοπλισμό ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ για να αντιμετωπίσεις ένα σενάριο... Ενταξει Μιχάλη , ξέρω πλέον οτι λογική συνέπεια στο τεχνικό ζήτημα δεν παίζει πλέον σε αυτο το thread ... Και μετά στεναχωριέσαι με το χιουμοράκι ...ε , ...Ε λέω ! .. Φίλε Fid: Σου έχω στείλει pm με το τηλ μου για τις άλλες δουλειές που έχουμε ανοίξει Aντίδικε fid: Διαφωνώ ριζικά με το από πάνω post σου καθώς έχει λάθη, ανακρίβειες και ψέματα. 1) Έχω εξοπλισμό ο οποίος θεωρώ ότι είναι σαφώς καλύτερος από...αρκετών που έχω δει. Ξέρω να τον χρησιμοποιώ μια χαρά. 2) Η μελέτη που βάλατε είναι για πέταμα. Μιλάει για stable snow pack. Σα να μου ανέβασες μελέτη περί χιονοστιβάδων στην Έρημο Σαχάρα είναι. 3) Επαγγελματίας πιλότος ακόμα δεν έχει υπογράψει το κείμενο που ανέβασα. Αν το υπογράψει κάποιος μένει να τον διαψεύσω με μάρτυρες και ελπίζω βίντεο. 4) 4 διαφορετικοί μάρτυρες έχουν δει με τα ματάκια τους πλάκα να ξεκολάει ακριβως την ώρα διέλευσης μαχητικού. 5) Παραθέτω ατάκες του πιο έμπειρου ανθρώπου στο βουνό, του πιο συχνού επισκέπτη της ευρύτερης περιοχής Τυρίας - Αρνόβρυση και ενός ανθρώπου που με ορειβατικά σκι πάει Λιάκουρα 30 φορές το χρόνο επί 35 τελικά χρόνια 6) Ο μοναδικός τρόπος να με πείσετε ότι δεν θα ξεκολήσει πλάκα από μαχητικό είναι να στήσετε κάμερα για 10 χρόνια και να μην καταγράψει συμβάν. Ο μοναδικός τρόπος να σας πείσω είναι να συνεχίσω να θέτω επιχειρήματα και μαρτυρίες. Συνεχίζουμε. "Καθημερινές μη πηγαίνεις πίσω νωρίς, ξεκολάνε τα μαχητικά χιονοστιβάδες. Κοίτα οι μ@λ@κες πόσο κοντά περνάνε.", " έχω δει δυο φορές, μια της Αρνόβρυσης και μια της Καλλιόπης ακριβώς την ώρα που περνάει μαχητικό να ξεκολάνε", "βέβαια πολλές ξεκολάνε με τα μαχητικά ειδικά προς τη Νότια πλευρά. Μια φορά είχε ξεκολήσει η μεγάλη πίσω από τη κορφή του Ηρακλή την ώρα που πέρασε ένα, ήμουν απέναντι και τρόμαξα" Σε παρακαλώ θέσε επιχειρήματα να αντικρούσεις τα παραπάνω θα χαρώ να μάθω ότι κάποιο πρέπει να το αναθεωρήσω. Προς το παρών μπορείς να διορθώσεις το χοντρό ψέμα του post σου Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,243 Report post #82 Posted February 18, 2010 περσι στο Whistler από το Δεκ. εως Μάρτιο ειχαν χάσει τη ζωη τους 23 ατομα σε χιονοστιβάδες, οι 17 από αυτους με snowmobile και απ'ότι μας ειπαν, ναι, είναι το νουμερο 1 κίνδυνο για την πρόκληση χιονοστιβάδων εκει Όλγα το snowmobile στον Καναδά και σαν κουλτούρα και σαν εμπειρία δεν έχει σχέση με την Ελλάδα. Ευτυχώς στην περιοχή "Κορφή Ηρακλή - Τυρίας" ο μοναδικός τρόπος να φτάσεις είναι με σκι μιας και μέρες με high risk και προφανώς φρέσκο χιόνι αμφιβάλλω αν ακόμα και το snowmobile του ΧΚΠ μπορεί να περάσει στις κορφές εκεί που ξεκολλάνε οι πλάκες. Η αλήθεια είναι ότι από το δρομάκι του συνδετικού μπορείς να τραβερσάρεις με φρέσκο χιόνι στην πλάκα του Τυρία αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ τρελαμένος να το κάνεις καθώς όσοι ξέρουν από snowmobile ξέρουν ότι με φρέσκο χιόνι εκεί δεν πας γιατί θα κολλήσεις. Μηχάνημα στον Παρνασσό για ενοικίαση με ερπύστρια κατάλληλη για τέτοια χιόνια δεν υπάρχει. Σαφώς και τα snowmobile είναι επικίνδυνα αλλά όχι για τον Παρνασσό όπου ο Νο1 Κίνδυνος είμαστε εμείς και ο Νο2 τα μαχητικά αεροπλάνα. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 3,950 Report post #83 Posted February 18, 2010 (edited) Προς το παρών μπορείς να διορθώσεις το χοντρό ψέμα του post σου Ok αναθεωρώ , ΕΧΕΙΣ εξοπλισμό αλλά κατα τα φαινόμενα τον έχεις κλεισμένο στην ντουλάπα; ... Φαινεται καθαρά απο τα παραπάνω ποστς σου , οτι δεν έχεις εξασκηθεί σε σενάρια χιονοστιβάδων , κάνει ΜΠΑΜ όπως ακριβώς κάνει ο ήχος του Sonic Boom ! ... μάζευε χρήματα γιατι χρωστάς καφέδες , μπριζόλες , κοκτείλς και τα συναφή .. ps , όσο για την μελέτη, δεν είναι μελέτη φίλε , είναι ...μελέτες καθώς και ένα pdf (του panpanou) .. Edited February 18, 2010 by Fidelio Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,243 Report post #84 Posted February 18, 2010 Ok αναθεωρώ , ΕΧΕΙΣ εξοπλισμό αλλά κατα τα φαινόμενα τον έχεις κλεισμένο στην ντουλάπα; ... Το σπορ που έχω επιλέξει να κάνω απαιτεί εξειδικευμένη αντιμετώπιση και σεμινάριο (τα οποία έχω κάνει) καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να κουβαλάς τον κλασσικό εξοπλισμό ούτε να κινείσαι όπως κινείτε μια ομάδα χιονοδόμων στο βουνό. Παράλληλα κάναμε και σεμινάριο σε κλασσική χιονοδρομική αντιμετώπιση υποθέτω το ίδιο που κάνουν όλες οι Γαλλικές σχολές και έχουν κάνει αρκετοί από εδώ. Όταν είμαι χιονοδρόμος και έχει medium ή high κουβαλάω τον εξοπλισμό αλλά μάλλον κανένας δεν τον αναγνώρισε. Ή απλά τον αφήνω στο αμάξι και κάνω σε περιοχές και με παρέες με την αλάνθαστη μέθοδο "του δειλού η μάνα δεν έκλαψε ποτέ". Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι πέρσι στο les arcs περίπου το % των χιονοδρόμων είχαν εξοπλισμό προσαντολισμένο στο μη θάψιμο και μόνο το 20% στο ξεθάψιμο. Από τότε δεν έχω ξαναπάει σε "high risk area" μπορεί τα ποσοστά που αναφέρω να είναι πολύ διαφορετικά σε άλλες περιοχές. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 3,950 Report post #85 Posted February 18, 2010 Φίλε Μιχάλη , με όλη την συμπάθεια ... δεν ΦΤΑΝΟΥΝ τα σεμινάρια αδερφέ, πρέπει να εξσκηθείς σε σενάρια και πρέπει να το κάνεις ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ αρκετές φορές , σε όλες τις ποιότητες χιονιού και κλιματολογικές συνθήκες βουνου. Αλλο πράγμα η θεωρία και άλλο πράγμα η πράξη, μπορώ μέσα σε 5 λεπτά να γίνω ειδικός για το οτιδήποτε ..στην θεωρία μόνο. Η πράξη όμως είναι άλλο καπέλο , εκεί γίνεσαι ο,τι γίνεσαι - Η παραπάνω συλογιστική σου δεν είναι λύση αντιμετώπισης , είναι παράμερη στάση. Φαντάζομαι , ή μάλλον είμαι σίγουρος , οτι όταν εξσκηθείς περισσότερο τότε η όλη ιστορία με τις υπερηχητικές πτήσεις θα σου φανεί ολίγον ..κάπως.. Εγώ ότι ήταν να μάθω απο αυτό το thread το μαθα , πάμε παρακάτω... ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,243 Report post #86 Posted February 18, 2010 Φίλε Μιχάλη , με όλη την συμπάθεια ... δεν ΦΤΑΝΟΥΝ τα σεμινάρια αδερφέ, πρέπει να εξσκηθείς σε σενάρια και πρέπει να το κάνεις ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ αρκετές φορές , σε όλες τις ποιότητες χιονιού και κλιματολογικές συνθήκες βουνου. Αλλο πράγμα η θεωρία και άλλο πράγμα η πράξη, μπορώ μέσα σε 5 λεπτά να γίνω ειδικός για το οτιδήποτε ..στην θεωρία μόνο. Η πράξη όμως είναι άλλο καπέλο , εκεί γίνεσαι ο,τι γίνεσαι - Η παραπάνω συλογιστική σου δεν είναι λύση αντιμετώπισης , είναι παράμερη στάση. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ... Θεωρώ ότι η "παρέα μου" κουβαλάει και μου μεταφέρει τόση εμπειρία που αρκεί μια φορά το χρόνο εξάσκηση σε ξεθάψιμο αν και ο στόχος μας είπαμε είναι το μη θαψιμο. Ξεκίνα το speedflying και όσες μπρίζόλες θες. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 3,950 Report post #87 Posted February 18, 2010 (...)Ξεκίνα το speedflying και όσες μπρίζόλες θες. Εχεις ακούσει το ρητό : ..good at many , master at none.. Λοιπον θα σου δώσω μια συμβουλή , διάλεξε κάτι , ένα πράμα , όχι δέκα μαζί και ΕΜΒΑΘΥΝΕ ! Τι ; speed flying; .. ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ? - μη μου τις πουδρες τάρατε αμα είναι να πετάς... ελα ..έλα ... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,243 Report post #88 Posted February 18, 2010 Λοιπον θα σου δώσω μια συμβουλή , διάλεξε κάτι , ένα πράμα , όχι δέκα μαζί και ΕΜΒΑΘΥΝΕ ! Όταν το εκτός πίστας είναι τσιμέντο σε τι ακριβώς να εμβαθύνω χωρίς αλεξίπτωτο? Kάτι άλλο που δεν ξέρεις είναι ότι πανω πό 30 λεπτά τη μέρα σκι speedflying δεν θα κάνεις λόγω overdose αδρεναλίνης. Οι υπόλοιπες 7.30 ώρες είναι διαθέσιμες. Καθε πράμα στο καιρό του, παν μέτρον άριστον, μάθε τέχνη κι άστηνε, όσο ζω μαθαίνω, πετάτε είναι επικίνδυνα στο έδαφος Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 3,950 Report post #89 Posted February 18, 2010 Ε ναι ρε συ , στην αρχή το adrenaline rush είναι μεγάλο , όταν θα μάθεις να πετάς καλύτερα και με πιο control τότε θα αντέχεις να πετάς περισσότερη ώρα. Υπομονή θέλει και ώρες πτήσεων - και ελπίζω να συνεχίζεις να πετάς πάνω απο το τσιμεντόχιονιο και όχι πάνω στα φρέσκα χιόνια .. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Sp 391 Report post #90 Posted February 18, 2010 @Sp : Αν δεν εχετε ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ στοιχεια να υποστηριξετε οτι τα μαχητικα ηταν αιτια χιονοστιβαδας, θα σας ελεγα να ειστε πολυ προσεκτικοι ως προς την κινηση σας να προχωρησετε σε επιστολη-ενημερωση-διαμαρτυρια προς ΓΕΑ-ΑΤΑ. Διοτι ενας απο τους πιο σημαντικους τομεις στην αεροπορια (και εσυ μιχαλη θα επρεπε να το ξερεις) ειναι η ασφαλεια πτησεων. Το πρωτο πραγμα που θα σας ζητησουν ειναι τυπος μαχητικου -υψος-μερα και ωρα.....για να εξακριβωσουν απο τα σχεδια πτησεων ποιος συγκεκριμενα χειριστης ηταν σε αυτο το σημειο την συγκεκριμενη ωρα. Μετα πιθανον να ξεκινηση διερευνηση, η οποια μπορει να μην καταληξει καπου λογο ελειψης στοιχειων (οποτε η απαντηση που θα εχετε πιθανων να ειναι οτι οι κανονες ασφαλειας πτησεων προβλεπουν συγκεκριμενα υψη και ταχυτητες στο συγκεκριμενο σημειο οποτε δεν τιθεται θεμα χιονοστοβαδας) ηηηηη...αν οντος καποιος εχει κανει βρωμοδουλεια και αποκαλυφθει....να παρει την αγουσα για τα αποδυτηρια. Εχει συμβει για πολυ μικροτερο λογο..και τωρα ειναι παγκιτης. Προσωπικά δεν έχω ιδέα περί χιονοστιβάδων οπότε δεν έχω και άποψη να υπογράψω.Αλλά αν συντρέχει λόγος ασφαλείας,κανείς δε χάνει τίποτα να ενημερώσει τους αρμοδίους.Δε θα γράψει κανείς ότι την τάδε ημερομηνία μαχητικά πέρασαν από το Χ.Κ.Π κλπ,απλώς θα ενημερωθούν ότι είναι δυνατόν (αν είναι όντως) να προκληθεί χιονοστιβάδα από τα μαχητικά.Η Π.Α όταν κάνει ασκήσεις,καταγράφει τα αποτελέσματά τους,και μπορούν να δουν τι ταχύτητα και τι ύψος είχε ανά πάσα στιγμή ένα α/φος και τη συμπεριφορά του,οπότε δε χρειάζεται να αναγραφεί τίποτα.Και κανείς δε θα πάει στα αποδυτήρια.Αν όμως γίνει ατύχημα με αιτία τις πτήσεις των μαχητικών,θα υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα. Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,086 Report post #91 Posted February 18, 2010 Ελεος πιά με την αερολογία. Παγκοσμίως δεν έχει ποτέ καταγραφεί περιστστικό , που πτήση μαχητικού , να προκάλεσε χιονοστιβάδα και να παγίδευσε άνθρωπο. Οργωσα το ιντερνετ και δεν βρήκα τίποτε. Στην Αμερική πετάνε πάνω από τα Rockies εκατοντάδες μαχητικά καθημερινά ,πάνω από σούπερ ασταθη χιόνια και δεν έχει καταγραφεί τίποτα. Ξαφνικά ανακαλύψαμε τον τροχό ? Η παπαρολογία όταν αναπαράγεται καταλήγει να γίνει πιστευτή. Ας σταματήσει εδώ αυτή η ελαφρότητα στην αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων. Οι χειριστές των μαχητικών αντιμετωπίζουν τη δουλειά τους με μεγάλη σοβαρότητα, είναι δωσμένοι σ αυτό που κάνουν και θα ήταν οι πρώτοι που θα ήταν ενημερωμένοι, αν υπήρχε θέμα. Μην ανακατευετε τους ανθρώπους με τις φαντασιώσεις του καθενός. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,243 Report post #92 Posted February 18, 2010 Ελεος πιά με την αερολογία. Παγκοσμίως δεν έχει ποτέ καταγραφεί περιστστικό , που πτήση μαχητικού , να προκάλεσε χιονοστιβάδα και να παγίδευσε άνθρωπο. Οργωσα το ιντερνετ και δεν βρήκα τίποτε. Στην Αμερική πετάνε πάνω από τα Rockies εκατοντάδες μαχητικά καθημερινά ,πάνω από σούπερ ασταθη χιόνια και δεν έχει καταγραφεί τίποτα. Ξαφνικά ανακαλύψαμε τον τροχό ? Η παπαρολογία όταν αναπαράγεται καταλήγει να γίνει πιστευτή. Ας σταματήσει εδώ αυτή η ελαφρότητα στην αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων. Οι χειριστές των μαχητικών αντιμετωπίζουν τη δουλειά τους με μεγάλη σοβαρότητα, είναι δωσμένοι σ αυτό που κάνουν και θα ήταν οι πρώτοι που θα ήταν ενημερωμένοι, αν υπήρχε θέμα. Μην ανακατευετε τους ανθρώπους με τις φαντασιώσεις του καθενός. Ραντεβού για καφέ λοιπόν. Απλά θα σε συμβούλευα να μην είσαι απόλυτος μιας και ...όλα τα όργανα χαλάνε τα μάτια ποτέ. Υπέγραψε το κείμενο της προηγούμενης σελίδας μιας και είσαι τόσο σίγουρος. Η "φαντασίωσή" μου και άλλων 3 αν τις έχουμε δει με τα μάτια μας ανάγουν εσένα σε παπαρολόγο λυπάμαι γιατί σε θεωρώ μορφωμένο άνθρωπο που μπορεί να συζητήσει με επιχειρήματα. Στα rockies χρησιμοποιούν εκρηκτικά στο ΧΚΠ όχι το επιχείρημά σου το θεωρώ παπαρολογικό. Υπάρχει θέμα και το θέτω να ενημερωθούν. Σε προσκαλώ με μελέτη τουλάχιστον σε βάθος τριετίας να αποδείξεις ότι δεν υπάρχει. Γιατί οι δικές μας σε βάθος 20 ετίας έδειξαν ότι υπάρχει. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,243 Report post #93 Posted February 18, 2010 Αγαπητέ κύριε capten. Για κοιτάξτε στα σχέδια πτήσης της USAF μήπως έχει κάποιες ΝΟΤΑΜ γιατί η δικιά μου έρευνα λέει ότι έχει μόνιμες και έκτακτες. Άλλωστε είστε ειδικός εγώ δεν θα τις καταλάβω Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,086 Report post #94 Posted February 18, 2010 Δεν θα ήθελα να αρχίσουμε μιά συζήτηση επιπέδου προαυλίου δημοτικού σχολείου, γιά το ποιός είναι ο παπαρολόγος. Αλλά ξεκόλλα επιτέλους, στην Αμερική και τις Αλπεις χρησιμοποιούν εκρηκτικά, κανονια, γενικά κάνουν avalanche control, όπου η χιονοστιβάδα μπορεί να πλήξει ανθρώπινες δραστηριότητες. Χιονοδρομικά κέντρα, ορεινά περάσματα, χωριά, εγκαταστάσεις. Οι τεράστιες υπόλοιπες χιονισμένες έκτασεις, στις οποίες υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα από outdoor χρήστες, σκιερ, σνοουμοπίλερς, ορειβάτες, κυνηγούς, κοκ, δεν υφίστανται καθόλου avalanche control, έχουν εξαιρετικά ασταθή χιόνια και οι πτήσεις μαχητικών δεν έχουν δημιουργήσει καμμία καταγεγραμμένη χιονοστιβάδα , εδώ και δεκαετίες που αυτά τα φαινόμενα καταγράφονται συστηματικά. Το πρώτο reference που είχα βάλει είναι από το Utah avalanche center , ένα κορυφαίο παγκοσμίως οργανισμό σε θέματα χιονοστιβάδων και ξεκαθαρίζει πως πρόκειται γιά ένα μύθο που ξεκίνησε από τις ταινίες του Χολυγουντ και αρνείται να πεθάνει. Καλή η τοπική γνώση , αλλά πρέπει να φιλτράρεις κι αυτά που ακους γιατί γιατί οι παπούδες συνήθως είναι και λίγο του καφενείου. Μήπως έχουνε γ@μ%σει και καμμιά αρκούδα? Με την ευκαιρία θα ήθελα να σου πω να είσαι λίγο πιό σεμνός, γιατί κάπου αναφέρεις πως θεωρείς τον εαυτό σου ειδικό στο βουνο. Ολοι εδώ είμαστε ενθουσιώδεις ερασιτέχνες. Οι ειδικοί είναι οι επαγγελματίες, οδηγοί βουνού, οι επιστήμονες του χιονιού και κάποιοι πολύ έμεπειροι και διαβασμένοι πιστέρ. Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι έχεις (η το σκέφτεσαι) ABS. Το ABS είναι καλή προστασία, αλλά αν κάτι γίνει και θαφτείς (δεν λειτουργήσει, τα χάσεις και δεν το ενεργοποιήσεις, αν σου έρθει δευτερη χιονοστιβάδα) και δεν έχεις στη παρέα avalanche beacon-probe-φτυάρι, θα σε ξεθάψουν όταν θα είναι πολύ αργά. Είναι σαν το Τιτανικό ,που δεν είχε βάρκες γιά όλους τους επιβάτες, γιατί πίστευαν πως είναι αβύθιστος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,086 Report post #95 Posted February 18, 2010 (edited) Αγαπητέ κύριε capten. Για κοιτάξτε στα σχέδια πτήσης της USAF μήπως έχει κάποιες ΝΟΤΑΜ γιατί η δικιά μου έρευνα λέει ότι έχει μόνιμες και έκτακτες. Μήπως θα μπορούσες να μας διαφωτίσιεις σχετικά ? Εχεις βρεί Notam που να αναφέρει κάτι για χιονοστιβάδες? Αν ναι, βάλτο να το δούμε, θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Edited February 18, 2010 by Captain Powder Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,243 Report post #96 Posted February 18, 2010 έχουν εξαιρετικά ασταθή χιόνια και οι πτήσεις μαχητικών δεν έχουν δημιουργήσει καμμία καταγεγραμμένη χιονοστιβάδα , εδώ και δεκαετίες που αυτά τα φαινόμενα καταγράφονται συστηματικά. Το πρώτο reference που είχα βάλει είναι από το Utah avalanche center , ένα κορυφαίο παγκοσμίως οργανισμό σε θέματα χιονοστιβάδων και ξεκαθαρίζει πως πρόκειται γιά ένα μύθο που ξεκίνησε από τις ταινίες του Χολυγουντ και αρνείται να πεθάνει. Το οποίο μελέτησε stable pack και άρα δεν έχει σχέση με αυτό που συζητάμε. Είσαι 100% σίγουρος ότι καταγράφονται συστηματικά σε εκτός χιονοδρομικών περιοχές γιατί ο ειδικός από τη Γαλλία που δεν έχει σχέση με αρκούδες μου είπε ότι τέτοια καταγραφή δεν έχει γίνει ποτέ και θα σε παρακαλούσα όσο και να μη σέβεσαι εμένα να σέβεσαι τρίτους? Είσαι 100% σίγουρος ότι δεν υπάρχει τεκμηριωμένη ακόμα και στο youtube τέτοια αποκόλληση την ώρα ακριβώς που περνάει μαχητικό παγκοσμίως? Είσαι 100% σίγουρος ότι δεν έχει ξεκολήσει ποτέ καμία στον Παρνασσό (Αρνόβρυση) στις 14 Φεβρουαρίου του 2005/6/7/8 το δευτερόλπτο που πέρασε το μαχητικό? Είσαι 100% σίγουρος ότι η μέθοδος του δειλού η μάνα δεν έκλαψε ποτέ δεν είναι η καλύτερη? Είσαι 100% σίγουρος ότι το ABS είναι χειρότερο από το να κουβαλάς μόνο συσκευές ξεθαψίματος και αν το προτείνουν πια στις Άλπεις? Είσαι 100% σίγουρος ότι τα μαχητικά περνάνε στην προβλεπόμενη απόσταση και αν ναι ποια είναι από το ΧΚΠ? Είσαι 100% σίγουρος ότι στην Αμερική δεν υπάρχει ΝΟΤΑΜ για χιονοδρομικά και δεν βγαίνει καμία μέρες με high avalance risk? Είσαι 100% σίγουρος ότι δεν υπάρχει σε χώρες του κόσμου απόσταση που πρέπει να κρατάει το μαχητικό από χιονοδρομικά? Είσαι 100% σίγουρος ότι μετά τους σκιερ η μεγαλύτερη πίεση που θα δεχθεί πλάκα στο ΧΚΠ δεν είναι αυτή των μαχητικών (δεδομένης της απουσίας εκρηκτικών πάντα)? Είσαι 100% σίγουρος ότι ότι βάση των κανόνων της επιστήμης δεν θα προκληθεί ατύχημα από αποκόλληση χιονοστιβάδας λόγω υπερπτήσεων μαχητικών αεροσκαφών στο ΧΚΠ? Αν ναι για όλα υπέγραψε το κείμενο και στείλτο στο ΓΕΑ να τελειώνουμε να το υπογράψουν και αυτοί οπότε πράγματι ως μη ειδικός πρέπει να ζητήσω συγνώμη για την αναστάτωση (αλλά φυσικά μόλις καταγράψω μια με βίντεο πρέπει κάποιος στο ΓΕΑ να φάει στέρηση βαθμού). Και σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να σας δω να γράφεται καμιά κουβέντα για την κουτσή μαρία που κάνει βόλτες χωρίς καν ABS και για το χιονοδρομικό που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει εκρηκτικά. Άντε να σε βοηθήσω έχω δυο παγίδες στα ερωτήματα μη τη πατήσεις. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,243 Report post #97 Posted February 18, 2010 Μήπως θα μπορούσες να μας διαφωτίσιεις σχετικά ? Εχεις βρεί Notam που να αναφέρει κάτι για χιονοστιβάδες? Αν ναι, βάλτο να το δούμε, θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Όπως θα έπρεπε να ξέρεις είναι απόρρητο εσύ μας λες ότι δεν ύπάρχει θέμα. Απόδειξέ το ότι δεν υπάρχει εγώ ερώτηματα έθεσα. Τα ερωτήματα από πάνω ένα ένα μπορείς να τα απαντήσεις σαν μη παπαρολόγος(που είσαι σίγουρος ότι είμαι) Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,243 Report post #98 Posted February 18, 2010 όσο και να μη σέβεσαι εμένα να σέβεσαι τρίτους? Οι οποίοι μόλις έμαθα ότι αν θυμούνται καλά σου έκαναν και μαθήματα σκι Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
SPR 1 Report post #99 Posted February 18, 2010 Είσαι 100% σίγουρος ότι η παρέα σου δεν έχει ποτέ ατυχήματα στο ΧΚΠ και κινείτε με απόλυτη ασφάλεια? ΜΙΚ σταματα επιτελους να ανακατευεις τη παρεα μας σ ενα τοπικ για χιονοστοιβαδες και αεροπλανα...τι αψυχολογητα ποστ ειναι αυτά..αρκετά...εχουμε πληρωσει το off piste με πολλα καταγματα και προσωπικά και οι φιλοι μου..προσεχε πως μιλας...στο ξαναπα αλλά συνεχίζεις...δεν ειμαστε στο καρεκλακι της 6...δημοσια γραφεις .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,243 Report post #100 Posted February 18, 2010 ΜΙΚ σταματα επιτελους να ανακατευεις τη παρεα μας σ ενα τοπικ για χιονοστοιβαδες και αεροπλανα...τι αψυχολογητα ποστ ειναι αυτά..αρκετά...εχουμε πληρωσει το off piste με πολλα καταγματα και προσωπικά και οι φιλοι μου..προσεχε πως μιλας...στο ξαναπα αλλά συνεχίζεις...δεν ειμαστε στο καρεκλακι της 6...δημοσια γραφεις .. Οκ συγνώμη το διόρθωσα. Από κοντά σαφώς είναι καλύτερα. Αυτό που θέλω να δείξω είναι ότι όσο ειδικός και να νιώθεις σε κάτι μπορεί να κάνεις κάτι λάθος και ακόμα και ο πιο άσχετος να μπορεί να σε συμβουλέψει. πχ αν εσύ μου πεις ότι το δεξί φρένο δε το πατάω καλά στο speedflying γιατί είδες ένα βίντεο με μαθήματα στο youtube θα το δεχτώ και ας είμαι σίγουρος ότι είμαι ο καλυτερος στην Ελλάδα(τυχαίο παράδειγμα για να κατανοήσει πλήρως ο φίλος ότι πάντα πρ΄πει να ακούμε τη γνώμη του άλλου δε σκέφτηκα κανένα καλύτερο). Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites