Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
eolos

χ/κ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2010-2011

Recommended Posts

ετοιμαστειτε για τις εκλογες των 2 σαββατοκυριακων και μετα εχει ο Θεος

μεχρι τοτε καλα ναμαστε

Τουλάχιστο τότε θα ξέρουμε ποιοι θα είναι οι νέοι τοπικοί άρχοντες και θα μπορούμε να έρθουμε σε επαφή και να δούμε τις προθέσεις τους.

Πληροφοριακά οι νέοι όμοροι "καλλικρατικοί" Δήμοι είναι:

1. Δελφών με έδρα την Άμφισσα

2. Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας με έδρα το Δίστομο

3. Αμφίκλειας-Ελάτειας με έδρα την Κάτω Τιθορέα

Το ΧΚΠ βρίσκεται εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία.

Τέλος και αυτό από τους περισσότερους διαφεύγει, συνίσταται Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λάρισα.

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Τουλάχιστο τότε θα ξέρουμε ποιοι θα είναι οι νέοι τοπικοί άρχοντες και θα μπορούμε να έρθουμε σε επαφή και να δούμε τις προθέσεις τους.

Πληροφοριακά οι νέοι όμοροι "καλλικρατικοί" Δήμοι είναι:

1. Δελφών με έδρα την Άμφισσα

2. Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας με έδρα το Δίστομο

3. Αμφίκλειας-Ελάτειας με έδρα την Κάτω Τιθορέα

Το ΧΚΠ βρίσκεται εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία.

Τέλος και αυτό από τους περισσότερους διαφεύγει, συνίσταται Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λάρισα.

συμπληρωματικα.....

Η αποψινη συναντηση προσφερεται για ιεραρχηση ,καταγραφη και συντονισμο των επομενων κινησεων .

Οι δυο επομενες εβδομαδες προσφερονται για προβολη του θεματος σε εντυπο και ηλεκτρονικο τυπο .

Σημαντικο ρολο παιζει στην υπαρχουσα συγκυρια ο Επαρχιακος Τυπος που επιζητει << Καυτα Τοπικα Θεματα>> για προβολη

και αντιπαραθεση .

Σαν θεμα που αφορα τις τοπικες κοινωνιες , οι ραδιο-τηλεοπτικοι σταθμοι με αιχμη το STAR- ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

με εδρα την ΛΑΜΙΑ ειναι λουκουμι .

*** ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΙ για το χρισμα του περιφερειαρχη ειναι οι κ.κ Α. ΧΕΙΜΑΡΑΣ [ νομαρχης Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και τ. βουλευτης Ν.Δ ]

και Κ. ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ [ δημαρχος ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ -ΠΑΣΟΚ -ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ καθολικα απο τις οργανωσεις της Στερεας Ελλαδας].

Δημαρχος της πολης υπηρξε για 2 τετραετιες και ο πατερας του .

Και οι δυο υποψηφιοι εχουν διατοπικα και κομματικα ερισματα και ΞΕΡΟΥΝ την περιοχη τους . Πρεπει να παρουν θεση ΕΔΩ και ΤΩΡΑ .

Δεν ειναι νεοι ουτε στην πολιτικη ,ουτε στην αυτοδιοικηση ωστε να προφασιστουν αγνοια -αδιαφορια για το γεγονος .

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

H Ελληνικη Πολιτεια καθιστα το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ καθως και τα ΕΤΑ....

ΧΡΥΣΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ .

LUFTHANSA -KITZBUHEL //AIR FRANCE-COURCHEVEL //SWISSAIR -ST MORITZ//ALITALIA CORTINA ,ευχαριστουν

και ευγνωμονουν τον αναπαντεχο χορηγο για την επιδειξη αλληλεγγυης . Οταν θελει η greek administration μεγαλουργει

τα ευχαριστηρια τηλεγραφηματα απο τα αρμοδια ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ /ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ /ΕΜΠΟΡΙΚΑ επιμελητηρια των κατα τοπους ευεργετημενων αναμενονται τις επομενες ωρες .

Ισπανια , Τουρκια , Ιταλια ,Κροατια , Φιτζι, Φλοριντα,Μαουριτσιους περιμενουν αναλογες πρωτοβουλιες της ελληνικης πλευρας και για το καλοκαιρι ....

Edited by snowhow

Νομικώς δεν έχεις δίκιο διότι στο ελληνικό δίκαιο δεν υπάρχει το δεδικασμένο με την έννοια που υπάρχει στις αγγλοσαξωνικές χώρες. Άρα, θεωρητικά, μπορεί ένα θέμα να δικαστεί άπειρες φορές. Έτσι Η απόφαση για το Costa Navarino είναι ένδειξη για το τι θα συμβεί στην υπόθεση του Costa Maniatiko (υποθετικό) αλλά τίποτα δεν εμποδίζει το δικαστήριο να κρίνει διαφορετικά.

Επί της ουσίας, off topic. Θεωρώ την επένδυση του Costa Navarino οικονομικά και περιβαλλοντολογικα επωφελή. Το οικονομικά είναι προφανές. Η επίπτωση στο περιβάλλον (επιλεκτικά): δενδροφύτευση, ανάδειξη μνημείων, καθαρισμός χώρων.

Επί της ουσίας, on topic. Προτιμώ χίλιες φορές ένα (και μόνο), π.χ., Hilton στο Λιβάδι Παρνασσού παρά το καρακατσουλιό που υπάρχει. Η επίδραση του ανθρώπου στο περιβάλλον είναι αναπόφευκτη. Η άναρχη όμως επέμβαση, rooms to let, ταβέρνες, κλπ είναι πιο επικίνδυνη από την οργανωμένη στην οποία μπορούν τα τεθούν κανόνες. Το ότι το συγκεκριμένο έργο κόλλησε σημαίνει καταρχήν ότι παραμένουν κολώνες που θα μπορούσαν να ξηλωθούν. Οι ενεργειακά μη αποτελεσματικοί αναβατήρες επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα. Και φυσικά, καθώς το ΧΚΠ θα χάσει πελάτες συνεπάγεται ότι η τοπική κοινωνία θα το γυρίσει, πιο έντονα, στη λογική της αρπαχτής. Μη ξεχνάμε ότι το χωροταξικό στον Εθνικό Δρυμό μπλοκαρίστηκε κυρίως από αυτούς που έχαναν τη δυνατότητα να χτίσουν τα χωράφιά τους.

Νομικός βεβαίως δεν είμαι αλλά προσπαθω να είμαι προσεκτικός με τις λέξεις που επιλέγω και γι' αυτό δε μίλησα για "δεδικασμένο". Ανέφερα ότι με την απόφαση του ΣΤΕ δημιουργείται ένα σοβαρό δικαστικό προηγούμενο. Αυτό μπορεί προφανώς να αναιρεθεί, όπως προκύπτει εξάλλου και από το άρθρο που παρέθεσα, όπου αναφέρεται ότι το ίδιο το ΣΤΕ έδωσε νέα ερμηνεία στις σχετικές διατάξεις αναιρώντας έτσι προηγούμενη δική του απόφαση! Και φαίνεται λοιπόν (έτσι λένε οι "γνώστες" και όχι εγώ) ότι εφόσον η επένδυση δε μπορεί εκ των υστέρων να θιγεί, το ΣΤΕ επιλέγει με τον τρόπο αυτό να στείλει ένα σαφές μήνυμα στην εκτελεστική εξουσία σχετικά με τις προθέσεις του και να επισημάνει στην πολιτεία τις ξεκάθαρες υποχρεώσεις της, ειδικά όσον αφορά το χωροταξικό σχεδιασμό. Οπότε πράγματι, μπορεί αργότερα να αποφασίσει διαφορετικά αλλά την παρούσα στιγμή επιλέγει να ξεκαθαρίσει ότι η γραμμή του θα είναι αυτή και το κάνει μάλιστα με ψήφους 23-4... Και αυτό είναι κάτι που ούτε η εκτελεστική εξουσία μπορεί να αγνοήσει ούτε βεβαίως οι εργολήπτες και οι αρμόδιοι οργανισμοί... Και επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγούμαι ότι αυτό δεν είναι δική μου ερμηνεία.

Όσο για το off topic εγώ δε μπορώ να εκφέρω γνώμη για την επένδυση στο Costa Navarino δίοτι ούτε λεπτομέρειες γνωρίζω ούτε αρμόδιος είμαι και βέβαια δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Παρέθεσα το άρθρο αυτό γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σχετικό με το θέμα συζήτησης και αρκετά ενδεικτικό για το τι θα ακολουθήσει... Εξάλλου το ΣΤΕ, που είναι αρμόδιο, δεν γνωμοδότησε αρνητικά για το σύνολο της επένδυσης αλλά για ένα μέρος που αφορούσε κάποιες αναγκαστικές απαλλοτριώσεις...

On topic, θεωρώ ότι η ουσία δε βρίσκεται στο τι προτιμούμε εγώ κι εσύ αλλά στο τι ακριβώς έχουμε συναποδεκτεί ως κοινωνία, μέσω των σχετικών θεσμών, ότι θέλουμε να γίνεται. Και το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ακριβώς ότι αυτοί οι θεσμοί δεν υπάρχουν! Οπότε πρέπει πρώτα να ξεκινήσουμε από τη δημιουργία κανόνων και πλαισίων και έπειτα να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των όποιων σχεδίων... Διαφορετικά δεν είναι απίθανο να δούμε στο ΧΚΠ μια επανάληψη της άναρχης ανάπτυξης που παρατηρούμε στο Λιβάδι και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας. Και ξανά, για να μην παρεξηγούμαι, θα επισημάνω ότι προσωπικά δεν είμαι ασφαλώς εναντίον μιας επένδυσης στον Παρνασσό η οποία θα αναβαθμίσει το υπάρχον χιονοδρομικό προς όφελος δικό μας και του περιβάλλοντος. Ωστόσο εφόσον δυστυχώς δεν υφίσταται κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο που να το εξασφαλίζει προτιμώ να είμαι επιφυλακτικός και να επιθυμώ πρώτα την δημιουργία των σχετικών θεσμών...

On topic, θεωρώ ότι η ουσία δε βρίσκεται στο τι προτιμούμε εγώ κι εσύ αλλά στο τι ακριβώς έχουμε συναποδεκτεί ως κοινωνία, μέσω των σχετικών θεσμών, ότι θέλουμε να γίνεται. Και το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ακριβώς ότι αυτοί οι θεσμοί δεν υπάρχουν! Οπότε πρέπει πρώτα να ξεκινήσουμε από τη δημιουργία κανόνων και πλαισίων και έπειτα να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των όποιων σχεδίων... Διαφορετικά δεν είναι απίθανο να δούμε στο ΧΚΠ μια επανάληψη της άναρχης ανάπτυξης που παρατηρούμε στο Λιβάδι και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας. Και ξανά, για να μην παρεξηγούμαι, θα επισημάνω ότι προσωπικά δεν είμαι ασφαλώς εναντίον μιας επένδυσης στον Παρνασσό η οποία θα αναβαθμίσει το υπάρχον χιονοδρομικό προς όφελος δικό μας και του περιβάλλοντος. Ωστόσο εφόσον δυστυχώς δεν υφίσταται κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο που να το εξασφαλίζει προτιμώ να είμαι επιφυλακτικός και να επιθυμώ πρώτα την δημιουργία των σχετικών θεσμών...

Μπράβο,

είναι καλό να διαβάζω και κάποιες ψύχραιμες απόψεις με τις οποίες να μπορώ να συμφωνήσω.

Γιατί μερικά από αυτά που διαβάζω σε προηγούμενα ποστ και οι εκκλήσεις για προεκλογικές πιέσεις για αλλαγή των νόμων κατά το δοκούν, παραπέμπουν σε ζούγκλα.

Ρε παιδιά, σίγουρα είναι ακόμα ζωντανοί; Επίσημη τοποθέτηση για το τι έγινε, δεν είδαμε. Ο σταθμός στη Φτερόλακα δεν λειτουργεί εδώ και ένα μήνα. Τι παίζει;

Ρε παιδιά, σίγουρα είναι ακόμα ζωντανοί; Επίσημη τοποθέτηση για το τι έγινε, δεν είδαμε. Ο σταθμός στη Φτερόλακα δεν λειτουργεί εδώ και ένα μήνα. Τι παίζει;

Α. Ψυχραιμια και κατανοηση ...

Αναλυεται το αποτελεσμα και αναζητειται η ερμηνεια του.

Χαρακτηριστικο της νοητικης δυστοκιας ,σε καθε εκφανση και γκαμα , ειναι η επαρση για το προσδοκομενο και η σιωπη για το τετελεσμενο αποτελεσμα.

Ποδοσφαιρικα μιλωντας ......

Πιθανα αναζητειται αν το αυτογκολ ειναι επιδοση η αποδειξη ηττας . Ειδικα ... οταν βαζεις και δευτερο μετα το φιασκο << της σκουριασμενης Σαχαρας>> .

Συγχαρητηρια σε προπονητες , παικτες και διοικουντες . Ο σκορερ παραγει παντα νικη και ηττα .Εξαρταται απο πια εξεδρα το βλεπεις .

Β. Επισημη ,ειναι η Γραπτη και Δημοσια τοποθετηση εναντι παντων .

Οι κατα προσωπο εξηγησεις και οι εκ των εσω διαρροες << ξεφουσκωνουν >> το ζητημα και <<σαλαμοποιουν >>την ιεραρχικη και διοικητικη ευθυνη

των συντελεστων .

Ηδη επιδιορθωνεται και ο σταθμος στον Ηρακλη. Στη Φτερολακα υπαρχει ενα μικρο προβλημα με το ιντερνετ, συντομα θα λυθουν ολα. Λιγο υπομονη!

http:www.arahova.net

http:www.meteo.gr/stations/arahova

http:www.meteo.gr/stations/parnassos1950

http:www.meteo.gr/stations/parnassos

Α. Ψυχραιμια και κατανοηση ...

Αναλυεται το αποτελεσμα και αναζητειται η ερμηνεια του.

Χαρακτηριστικο της νοητικης δυστοκιας ,σε καθε εκφανση και γκαμα , ειναι η επαρση για το προσδοκομενο και η σιωπη για το τετελεσμενο αποτελεσμα.

Ποδοσφαιρικα μιλωντας ......

Πιθανα αναζητειται αν το αυτογκολ ειναι επιδοση η αποδειξη ηττας . Ειδικα ... οταν βαζεις και δευτερο μετα το φιασκο << της σκουριασμενης Σαχαρας>> .

Συγχαρητηρια σε προπονητες , παικτες και διοικουντες . Ο σκορερ παραγει παντα νικη και ηττα .Εξαρταται απο πια εξεδρα το βλεπεις .

;):ph34r::D:lol: Ευχαριστώ, με καθυστέρηση, είχα ανάγκη το γέλιο!

Με αφορμη αυτο που ειπες

Γιατι δεν βαζουν το λιφτ της σαχαρας στη θεση του Δια η του Περικλη κριμα δεν ειναι να σκουριαζει

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Η δυστοκια ανανεωσης-αναδιαταξης των εγκαταστασεων στο οριοθετημενο χιονοδρομικο πεδιο που λεγεται Χ.Κ.Π,

οφειλεται σε αρμοδιοτητες του Υπουργειου Περιβαλλοντος και Ενεργειας . Συμφωνα με αυτες η χωροθετηση ,

η τοποθετηση και αλλες κατασκευαστικες συνιστωσες προαπαιτουν την εγκριση και το συννομο οπως αυτο

οριζεται απο το πλαισιο αρμοδιοτητων του νεου υπουργειου και της υπουργου Κας Τ .Μπιρμπιλη .

Συνεπως δεν υπαρχει θεμα οριων αλλα θεμα νομοτυπης χρησης τους . Η αναβαθμιση /μετεγκατασταση / παρεμβαση /οικοδομικη δραστηριοτητα περναει

μεσα απο το συγκεκριμενο Υπουργειο .

Edited by snowhow

καλησπέρα,

γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια ημερομηνία συγκεκριμένη που υπολογίζεται να ανοίξει το χιονοδρομικό στον Παρνασσό? Γιατί ενδιαφερόμαστε να κλείσουμε και επίσης αν γνωρίζετε τιμές στο περίπου για εξοπλισμό, γιατί δεν έχουμε επισκεφτεί ξανά το χιονοδρομικό και ακούμε διάφορα!ευχαριστώ

καλησπέρα,

γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια ημερομηνία συγκεκριμένη που υπολογίζεται να ανοίξει το χιονοδρομικό στον Παρνασσό? Γιατί ενδιαφερόμαστε να κλείσουμε και επίσης αν γνωρίζετε τιμές στο περίπου για εξοπλισμό, γιατί δεν έχουμε επισκεφτεί ξανά το χιονοδρομικό και ακούμε διάφορα!ευχαριστώ

Στην πρώτη σου ερώτηση μόνο ο καιρός μπορεί να απαντήσει. Αισιόδοξα υπολόγιζε 10 Δεκεμβρίου, απαισιόδοξα κατά τον Φεβρουάριο. Πέρσι άνοιξε 6 Δεκέμβρη πρόπερσι 20 Δεκέμβρη παραπρόπερσι Φεβρουάριο κοκ.

Στην δεύτερη ερώτηση το κόστος σκι μπατόν μπότες να νοικιάσεις είναι 15-20 ευρώ. Τα υπόλοιπα (μπουφαν, σαλοπέτα γάντια) δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεις να τα νοικιάσεις μπορεί να αναγκαστείς να τα αγοράσεις.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Θα συμφωνίσω σε όσα λέει ο ΜΙΚ απλά στο θέμα τον ενοικιάσεων οι τιμές στο ΧΚΠ είναι 15 ευρώ τα σκι και 20 τα snowboard.

Στην πρώτη σου ερώτηση μόνο ο καιρός μπορεί να απαντήσει. Αισιόδοξα υπολόγιζε 10 Δεκεμβρίου, απαισιόδοξα κατά τον Φεβρουάριο. Πέρσι άνοιξε 6 Δεκέμβρη πρόπερσι 20 Δεκέμβρη παραπρόπερσι Φεβρουάριο κοκ.

Στην δεύτερη ερώτηση το κόστος σκι μπατόν μπότες να νοικιάσεις είναι 15-20 ευρώ. Τα υπόλοιπα (μπουφαν, σαλοπέτα γάντια) δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεις να τα νοικιάσεις μπορεί να αναγκαστείς να τα αγοράσεις.

παραπρόπερσυ Φεβρουάριο?! Ας ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο για φέτος.. Πάντως όλοι μιλούν για..βαρβάτο χειμώνα και ακόμη τα θερμόμετρα δείχνουν +20... :P

παραπρόπερσυ Φεβρουάριο?! Ας ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο για φέτος.. Πάντως όλοι μιλούν για..βαρβάτο χειμώνα και ακόμη τα θερμόμετρα δείχνουν +20... :P

+ 1

Second is the first looser ; )

1) You are on the internet

2) You are visiting Snowclub.gr forums

3) You are reading my signature

5) You didn't noticed that point 4 is missing

6) You just checked for point 4

7) You are smiling

.. Πάντως όλοι μιλούν για..βαρβάτο χειμώνα...

Κάθε χρόνο τα ίδια ακούμε απο τους παππούδες. :rolleyes:

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

ποτε το ειπες και δεν το ακουσαμε??? :rolleyes::blink::D;)

DALTONS POW ROBBERY.....

Θ'αργήσουμε να δούμε εικόνες σαν την παρακάτω;Τι λένε οι ειδικοί;

parnasos2.jpg

Από το 2005,λήψη με compact με φίλμ Fuji reala.

Ας ελπισουμε φετος οτι τα πραγματα θα ειναι λιγο καλυτερα..... Περισυ η οργανωση και η λειτουργια ηταν Τραγικη!!! ΔΕΝ μπορεις να ανοιγεις το Χ.Κ. με Ορατοτητα σχεδον 0% μονο κ μονο επειδη ειναι Σ/Κ!!!!!

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Θ'αργήσουμε να δούμε εικόνες σαν την παρακάτω;Τι λένε οι ειδικοί;

parnasos2.jpg

Από το 2005,λήψη με compact με φίλμ Fuji reala.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:B):P

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Ας ελπισουμε φετος οτι τα πραγματα θα ειναι λιγο καλυτερα..... Περισυ η οργανωση και η λειτουργια ηταν Τραγικη!!! ΔΕΝ μπορεις να ανοιγεις το Χ.Κ. με Ορατοτητα σχεδον 0% μονο κ μονο επειδη ειναι Σ/Κ!!!!!

Mια χαρά μπορείς και απαιτώ προσωπικά να ανοίγεις ακόμα και με μηδενικότατη ορατότητα γιατί πολύ απλά υπάρχουν μέρη, σκιερ και χιόνι που είναι κατάλληλα για σκι(άσε που άμα ανοίξει ο καιρός είσαι ευτυχισμένος ακόμα και εσύ). Είναι επιλογή σου αν θα κάνεις σκι το χιονοδρομικό είναι υποχρεωμένο να ανοίξει όπως ανοίγουν όλες οι Άλπεις με 0 ορατότητα. Για την τιμή το συζητάμε.

Δεν ξέρω αν έκανες σκι το 2000, το 2001, το 2002, το 2003, το 2004, το 2005, το 2006 αλλά τότε η οργάνωση ήταν τραγική. Πέρσι (χωρίς να είναι άψογη) ήταν αξιοπρεπής.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μια που ο λόγος για τα όρια του Εθνικού Δρυμού, μπορείτε από το

EKBY

να διαβάσετε σχετικές πληροφορίες.

Τα δεδομένα υποβάλλονται ετησίως στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Περιβάλλοντος.

Ένας πρακτικός τρόπος να δείτε τα όρια σε χάρτη είναι να τα κατεβάσετε από αυτή την σελίδα

GR05

κλικ στο σημείο που γράφει

Convert shapefile to OGC KML 2.2 (Only shapefiles <20 MB will be converted)

Θα κάνει την μετατροπή σε kml αρχείο το οποίο και θα ανοίξετε από το GoogleEarth.

Πράγματι βλέπουμε να υπάρχει θέμα...

Αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι η ψηφιοποίηση έχει γίνει πάνω σε χάρτες της ΓΥΣ (κλίμακα 1:50.00) αλλά με κλίμακα ψηφιοποίησης 1:100,000 και μάλιστα ‘διαβάζοντας’ τα ΦΕΚ του 1938.

Πράγμα που σημαίνει ότι στην κλίμακα που κατεβαίνετε στο googlearth για να δείτε το πάρκινγκ και την βάση της καμπίνας υπάρχει σφάλμα.

Πόσο;

Από 30μ έως 500μ αναλόγως την ψηφιοποίηση και την σωστή ‘μεταφορά’ του ΦΕΚ στον χάρτη.

Πέρα από όλα αυτά.

Η γνώμη μου:

Η ΕΤΑ δεν έγραψε μια σύμβαση μόνη της μέσα από ένα γραφείο.

Αυτό έγινε σίγουρα σε συνεργασία με την Διοίκηση του Χ.Κ Παρνασσού.

Ας ανοίξουν το στόμα τους οι υπεύθυνοι του Χ. Κέντρου.

Όσο δεν το κάνουν, έχουν την ίδια αν όχι την μεγαλύτερη ευθύνη για την αποτυχία της δημοπρασίας.

Αν η Διοίκηση του Χ.Κ. έκανε προσπάθειες για αλλαγές στην σύμβαση

ώστε να μην χαθούν τα 24εκ ευρώ αλλά οι προϊστάμενοί τους στην ΕΤΑ δεν τους άκουσαν

τότε δεν πρέπει να φοβούνται τίποτε...

Μια που ο λόγος για τα όρια του Εθνικού Δρυμού, μπορείτε από το

EKBY

να διαβάσετε σχετικές πληροφορίες.

Τα δεδομένα υποβάλλονται ετησίως στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Περιβάλλοντος.

Ένας πρακτικός τρόπος να δείτε τα όρια σε χάρτη είναι να τα κατεβάσετε από αυτή την σελίδα

GR05

κλικ στο σημείο που γράφει

Convert shapefile to OGC KML 2.2 (Only shapefiles <20 MB will be converted)

Θα κάνει την μετατροπή σε kml αρχείο το οποίο και θα ανοίξετε από το GoogleEarth.

Πράγματι βλέπουμε να υπάρχει θέμα...

Αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι η ψηφιοποίηση έχει γίνει πάνω σε χάρτες της ΓΥΣ (κλίμακα 1:50.00) αλλά με κλίμακα ψηφιοποίησης 1:100,000 και μάλιστα ‘διαβάζοντας’ τα ΦΕΚ του 1938.

Πράγμα που σημαίνει ότι στην κλίμακα που κατεβαίνετε στο googlearth για να δείτε το πάρκινγκ και την βάση της καμπίνας υπάρχει σφάλμα.

Πόσο;

Από 30μ έως 500μ αναλόγως την ψηφιοποίηση και την σωστή ‘μεταφορά’ του ΦΕΚ στον χάρτη.

Πέρα από όλα αυτά.

Η γνώμη μου:

Η ΕΤΑ δεν έγραψε μια σύμβαση μόνη της μέσα από ένα γραφείο.

Αυτό έγινε σίγουρα σε συνεργασία με την Διοίκηση του Χ.Κ Παρνασσού.

Ας ανοίξουν το στόμα τους οι υπεύθυνοι του Χ. Κέντρου.

Όσο δεν το κάνουν, έχουν την ίδια αν όχι την μεγαλύτερη ευθύνη για την αποτυχία της δημοπρασίας.

Αν η Διοίκηση του Χ.Κ. έκανε προσπάθειες για αλλαγές στην σύμβαση

ώστε να μην χαθούν τα 24εκ ευρώ αλλά οι προϊστάμενοί τους στην ΕΤΑ δεν τους άκουσαν

τότε δεν πρέπει να φοβούνται τίποτε...

Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου. Καταλαβαίνω σωστά ότι η επικάλυψη αφορά την 7 στη Φτερόλακα;

Όσο για αν θα μιλήσει η διοίκηση του ΧΚΠ. Δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας, αλλά όσο αργούν προβληματίζομαι το γεγονός ότι η διαχείριση του ΧΚΠ ασκείται από εταιρεία που ανήκει στον Άκτωρα και την Poma. Έμμεσα η Leitner ελέγχει την POma. Τυχαίο;

Είναι εύκολο να δειχτεί σε kmz όλος ο Δρυμός πχ όπως περνάει από Σαχάρα και Άνω Κελλάρια(Όμορφες Λάκκες) Dolomites?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...