skimad 665 Report post Posted October 13, 2010 Ξύπνησα σήμερα με μια σκέψη ότι το 2011 κατά το Δεκέμβρη στο πάρκιγκ του 1750 θα μπαίνω σε οχτάρα καμπίνα και σε 5 λεπτά θα είμαι κορφή Βάκχου. Θα καρβάρω μέχρι το 1950 και θα ξαναανεβαίνω με εξάρα καρέκλα και σε 3 λεπτά θα ξαναείμαι κορφή Βάκχου. Θα καρβάρω και θα μπαίνω σε οχτάρα καμπίνα και σε 3 λεπτά θα είμαι κορφή 6. Ξανά και ξανά μέχρι να λιώσεις στο σκι. ξυπνησες με την σκεψη η τα ειδες στον υπνο σου?? DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 13, 2010 Για τα θερμενόμενα καθήσμετα δεν μας είπες όμως.... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 13, 2010 (edited) Μπα διάβασα μόλις ξύπνησα τα τεύχη του διαγωνισμού ξανά Χρήστο Για τα θερμενόμενα καθήσμετα δεν μας είπες όμως.... Αν τα έβλεπα θα τα έλεγα(πρέπει να έχω γυρίσει 30 χιονοδρομικά στις Άλπεις θερμαινόμενο κάθισμα δε θυμάμαι) Edited October 13, 2010 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted October 13, 2010 ρε πάλι γρινιάζετε ? άντε να είμαστε καλα να δούμε και να δοκιμάσουμε αυτά τα νέα λιφτ... Μικ βαλε με στο όνειρο αυτό βαλε και πούδρα κάνα 2 μετρα βαλε και .... Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted October 13, 2010 (edited) Ξύπνησα σήμερα με μια σκέψη ότι το 2011 κατά το Δεκέμβρη στο πάρκιγκ του 1750 θα μπαίνω σε οχτάρα καμπίνα και σε 5 λεπτά θα είμαι κορφή Βάκχου. Θα καρβάρω μέχρι το 1950 και θα ξαναανεβαίνω με εξάρα καρέκλα και σε 3 λεπτά θα ξαναείμαι κορφή Βάκχου. Θα καρβάρω και θα μπαίνω σε οχτάρα καμπίνα και σε 3 λεπτά θα είμαι κορφή 6. Ξανά και ξανά μέχρι να λιώσεις στο σκι. Εγώ πάντως θα έπεφτα να ξανακοιμηθώ Μιχάλη. Btw πολύχρονος για προχθές, να είσαι πάντα καλά και να ξυπνάς με τέτοιες σκέψεις. Edited October 13, 2010 by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 13, 2010 Μπα διάβασα μόλις ξύπνησα τα τεύχη του διαγωνισμού ξανά Χρήστο Αν τα έβλεπα θα τα έλεγα(πρέπει να έχω γυρίσει 30 χιονοδρομικά στις Άλπεις θερμαινόμενο κάθισμα δε θυμάμαι) Ρε ΜΙΚ μη μου χαλάς το όνειρο.. Εγώ μαζι με αποσυμπλεκόμενα 8θέσια ή 9θέσια θέλω και θερμενόμενα καθίσματα και κυλιώμενους διαδρόμους. Απο αυτά έχεις δει, δε μπορέι. Εδώ έχει το Μπάνσκο. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 13, 2010 (πρέπει να έχω γυρίσει 30 χιονοδρομικά στις Άλπεις θερμαινόμενο κάθισμα δε θυμάμαι) Έχει . Με βραχνιασμένη φωνή το σπικάζ! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted October 13, 2010 Αν τα έβλεπα θα τα έλεγα(πρέπει να έχω γυρίσει 30 χιονοδρομικά στις Άλπεις θερμαινόμενο κάθισμα δε θυμάμαι) Σε λάθος μέρη πας φαίνεται. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 13, 2010 ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΙΦΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΡΝΑΣΟς ...έχετε δει του το υπερηχητικό του πισοδεριου .οταν ΞΕΚΙΝΑ το καρεκλακη εχεις ενα κομπο στο στομάχι απο την ταχύτητα ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted October 14, 2010 Έχει . Με βραχνιασμένη φωνή το σπικάζ! σε πολλα εχει πλεον...απλα δεν το πολυκαταλαβαινεις ακομα και αν καθεσαι.. Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted October 20, 2010 Ξύπνησα σήμερα με μια σκέψη ότι το 2011 κατά το Δεκέμβρη στο πάρκιγκ του 1750 θα μπαίνω σε οχτάρα καμπίνα και σε 5 λεπτά θα είμαι κορφή Βάκχου. Θα καρβάρω μέχρι το 1950 και θα ξαναανεβαίνω με εξάρα καρέκλα και σε 3 λεπτά θα ξαναείμαι κορφή Βάκχου. Θα καρβάρω και θα μπαίνω σε οχτάρα καμπίνα και σε 3 λεπτά θα είμαι κορφή 6. Ξανά και ξανά μέχρι να λιώσεις στο σκι. ΜΙΚ αύριο ανοίγονται οι προσφορές τελικά? Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 20, 2010 νομιζω 1 Νοεμβριου "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 21, 2010 Τα μηνύματα σχετικά με εφαρμογές και προγράμματα μετακινήθηκαν σε καινούργιο νήμα, εδώ. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 25, 2010 Τα δελτία μιλούν για ισχυρές χιονοπτώσεις σε όλα σχεδόν τα ΧΚ. Η κεδρομή για 31/10 ισχύει; γιατί ήδη έχω κλείσει και δωμάτιο σε Δελφούς από Σάββατο για να συνδυάσω επιστημονικό/επαγγελματικό ενδιαφέρον με το να σας δω, να ΄δω τον Παρνασσό από το '91 που έκανα τελευταία φορά σκι εκεί και κυριώς να χαρούμε και μία διαφορετική από της Β. Ελλάδας φύση!!!!! Please απαντήστε άμεσα, καθώς ο ΟΣΕ έχει απεργίες και η όλη ιστορία χρειάζεται καλή οργάνωση από μέρους μου! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted October 25, 2010 H εκδήλωση στον Παρνασσό ισχύει κανονικά. Δεν υπάρχει ενημέρωση διαφορετική. Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted October 25, 2010 Καλό θα ήταν όσοι πάμε Κυριακή πρωί Παρνασσό για την πεζοπορία, να δηλώσουμε μια συμμετοχή και να δούμε πως μπορούμε να μοιραστούμε στα αυτοκίνητα: (βενζίνες κτλ) 1. nanad 2. Yota ........ ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ.Π. 0 Report post Posted October 25, 2010 Σας περιμενουμε την ερχόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 31/10 για πεζοπορεία, κουβέντα και σχεδιο Β. http://www.parnassos-ski.gr/diary/diary_View.asp?id=210 Συννεφιά, θερμοκρασία κάτω απο 10οC, υγρασία , ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ προς ΧΕΙΜΩΝΑ . Τηλ. 22340 22700 Website: http://www.parnassos-ski.gr/ e-mail: pdrivas@etasa.gr Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted October 25, 2010 Καλό θα ήταν όσοι πάμε Κυριακή πρωί Παρνασσό για την πεζοπορία, να δηλώσουμε μια συμμετοχή και να δούμε πως μπορούμε να μοιραστούμε στα αυτοκίνητα: (βενζίνες κτλ) 1. nanad 2. Yota ........ Εγώ θα είμαι από Σάββατο επάνω (θα μείνω Πολύδροσο) οπότε θα σας βρώ όλους επάνω την Κυριακή!!! ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted October 25, 2010 1. Σωτήρης Γιαννόπουλος 2. Όλγα Κοτσίνα 3. Χρήστος Λάππας (αν δεν πετάει! , εκτός και αν το συνδυάσουμε με πτήση μετά!) 4. Γιώτα Τσιμογιάννη (δεν θα πετάει - θα φάει παϊδάκια!!) 5. skimad pies αν ξεμπλεξουμε νωρις απο εναν γαμο στην καλαματα 6.Ηλιοπουλος Τιμοθεος 7.Συριγου Πενυ 8-10. Aκης και οικογενεια 11-12 Χρίστος & Βίκυ 13. Μιχάλης Ζιώτης (θα μας πάνε κορφή συνδετικού να πετάξουμε don't worry)) 14. Ηλίας Αδάμ 15. Κώστας Καλτσάς 16.17 Φώτης Τσούμος Χ2 18. Dim 19. nanad 20.Pefto 21.Anthi 22.kostasbmw (αν δεν γεννησει η γιδα μου δεν αποβαλλει η γατα μου και δεν γκαστρωθει ο παπαγαλος μου) 23. + 1 24. MAC (να πατήσει στεριά όμως πρώτα) 25-26 Kosttis & Χριστίνα (τώρα που πήρα πίσω το χαρτί....ποιός με πιάνει ) Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted October 25, 2010 1. Σωτήρης Γιαννόπουλος2. Όλγα Κοτσίνα 3. Χρήστος Λάππας (αν δεν πετάει! , εκτός και αν το συνδυάσουμε με πτήση μετά!) 4. Γιώτα Τσιμογιάννη (δεν θα πετάει - θα φάει παϊδάκια!!) 5. skimad pies αν ξεμπλεξουμε νωρις απο εναν γαμο στην καλαματα 6.Ηλιοπουλος Τιμοθεος 7.Συριγου Πενυ 8-10. Aκης και οικογενεια 11-12 Χρίστος & Βίκυ 13. Μιχάλης Ζιώτης (θα μας πάνε κορφή συνδετικού να πετάξουμε don't worry)) 14. Ηλίας Αδάμ 15. Κώστας Καλτσάς 16.17 Φώτης Τσούμος Χ2 18. Dim 19. nanad 20.Pefto 21.Anthi 22.kostasbmw (αν δεν γεννησει η γιδα μου δεν αποβαλλει η γατα μου και δεν γκαστρωθει ο παπαγαλος μου) 23. + 1 24. MAC (να πατήσει στεριά όμως πρώτα) 25-26 Kosttis & Χριστίνα (τώρα που πήρα πίσω το χαρτί....ποιός με πιάνει ) 27-28. Γιώργος/t-driver και Έρη (Για να το "φτιάξουμε" σωστά το πράμα!!!) ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 25, 2010 1. Σωτήρης Γιαννόπουλος 2. Όλγα Κοτσίνα 3. Χρήστος Λάππας (αν δεν πετάει! , εκτός και αν το συνδυάσουμε με πτήση μετά!) 4. Γιώτα Τσιμογιάννη (δεν θα πετάει - θα φάει παϊδάκια!!) 5. skimad pies αν ξεμπλεξουμε νωρις απο εναν γαμο στην καλαματα 6.Ηλιοπουλος Τιμοθεος 7.Συριγου Πενυ 8-10. Aκης και οικογενεια 11-12 Χρίστος & Βίκυ 13. Μιχάλης Ζιώτης (θα μας πάνε κορφή συνδετικού να πετάξουμε don't worry)) 14. Ηλίας Αδάμ 15. Κώστας Καλτσάς 16.17 Φώτης Τσούμος Χ2 18. Dim 19. nanad 20.Pefto 21.Anthi 22.kostasbmw (αν δεν γεννησει η γιδα μου δεν αποβαλλει η γατα μου και δεν γκαστρωθει ο παπαγαλος μου) 23. + 1 24. MAC (να πατήσει στεριά όμως πρώτα) 25-26 Kosttis & Χριστίνα (τώρα που πήρα πίσω το χαρτί....ποιός με πιάνει ) δυστυχως χανουμε μια ωραια συναντηση στο βουνο καλα να περασετε DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted October 25, 2010 1. Σωτήρης Γιαννόπουλος 2. Όλγα Κοτσίνα 3. Χρήστος Λάππας (αν δεν πετάει! , εκτός και αν το συνδυάσουμε με πτήση μετά!) 4. Γιώτα Τσιμογιάννη (δεν θα πετάει - θα φάει παϊδάκια!!) 5. gtsap (και εκτός απροόπτου, gtsap-ίνα, gtsap-άκια) 6.Ηλιοπουλος Τιμοθεος 7.Συριγου Πενυ 8-10. Aκης και οικογενεια 11-12 Χρίστος & Βίκυ 13. Μιχάλης Ζιώτης (θα μας πάνε κορφή συνδετικού να πετάξουμε don't worry)) 14. Ηλίας Αδάμ 15. Κώστας Καλτσάς 16.17 Φώτης Τσούμος Χ2 18. Dim 19. nanad 20.Pefto 21.Anthi 22.kostasbmw (αν δεν γεννησει η γιδα μου δεν αποβαλλει η γατα μου και δεν γκαστρωθει ο παπαγαλος μου) 23. + 1 24. MAC (να πατήσει στεριά όμως πρώτα) 25-26 Kosttis & Χριστίνα (τώρα που πήρα πίσω το χαρτί....ποιός με πιάνει ) Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted October 26, 2010 1. Σωτήρης Γιαννόπουλος 2. Όλγα Κοτσίνα 3. Χρήστος Λάππας (αν δεν πετάει! , εκτός και αν το συνδυάσουμε με πτήση μετά!) 4. Γιώτα Τσιμογιάννη (δεν θα πετάει - θα φάει παϊδάκια!!) 5. gtsap (και εκτός απροόπτου, gtsap-ίνα, gtsap-άκια) 6.Ηλιοπουλος Τιμοθεος 7.Συριγου Πενυ 8-10. Aκης και οικογενεια 11-12 Χρίστος & Βίκυ 13. Μιχάλης Ζιώτης (θα μας πάνε κορφή συνδετικού να πετάξουμε don't worry)) 14. Ηλίας Αδάμ 15. Κώστας Καλτσάς 16. Dim 17. nanad 18.Pefto 19.Anthi 20.kostasbmw (αν δεν γεννησει η γιδα μου δεν αποβαλλει η γατα μου και δεν γκαστρωθει ο παπαγαλος μου) 21. + 1 22. MAC (να πατήσει στεριά όμως πρώτα) 23-24 Kosttis & Χριστίνα (τώρα που πήρα πίσω το χαρτί....ποιός με πιάνει ) http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ.Π. 0 Report post Posted October 27, 2010 http://www.parnassos-ski.gr/diary/diary_View.asp?id=211 Τηλ. 22340 22700 Website: http://www.parnassos-ski.gr/ e-mail: pdrivas@etasa.gr Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 27, 2010 ενα link που εχει η ανακοινωση δε δουλευει .... οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη αναφερεται στο plan B που ειναι το δυνατο μου σημειο Share this post Link to post Share on other sites