Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 11, 2013 Είναι η δεύτερη επιλογή! 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 12, 2013 (edited) Αν και λίγο παραπάνω κάνω την κριτική μου στο ΧΚΠ, θα πρέπει και εμείς να είμαστε δίκαιοι: οι 6, 10,14 τα ΣΚ είναι ο κορμός της προπόνησης των αθλητών. Αν κλείσουν τις 10 & 14, θα γίνει της κακομοίρας Aπλά είχα γράψει για εντελώς χαμένες μέρες, από αυτές που και οι αθλητές από το πρωί αποφασίζουν ότι είναι άκυρη η μέρα και φεύγουν, όπως το Σάββατο. Χρήστο τη Πέμπτη ή Καντήλι ή σπίτι Edited March 12, 2013 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 12, 2013 Ελεγα κ εγω να ανεβαινα ισως αυριο Τεταρτη αλλα με την προβλεψη για τον αερα....... Ασε που μπορει να συμπεσει με ρεπο του κ.Δριβα....... Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 12, 2013 Κανδήλι λοιπόν, αν πετάει. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 12, 2013 Σήμερα φαίνεται καλή μέρα, αλλά... http://www.parnassos-ski.gr/page.aspx?itemID=SPG118 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 13, 2013 (edited) Ανοίξαμε και σας περιμένουμε: Είστε μόνη στο βουνό, βαρεθήκατε τις πίστες των Κελλάριών, ο άντρας σας καρβάρει όλη μέρα και θέλετε εκτός, τα παιδιά σας κάνουν jibbing, οι φιλενάδες έχουν πιάσει μια σεζλογκ και πίνουν freddo στο 1950? Ξενάγηση στη Σαχάρα Κυρίες μου ανοίξαμε, δώρο ένα σετ τάπερ Η αγέλη στη Σαχάρα τη Κυριακή (phaethon, Mariza, wraith και η κυρία) http://vimeo.com/61733538 Κώστα τους φάγαμε τα καφε Θα είμαι με τη σύζυγο ΧΚΠ ΣΚΔ και εγώ διαμονή Δελφούς, έλα αγριοκάτσικο team παρουσίες edit: Κατερίνα μου χαβαλέ κάνω, απλά είχε πλάκα το σκηνικό. Να τα ξαναπούμε Άρη κάνε κλικ πάνω αριστερά και μπες κατευθείαν στο βιδεο Edited March 13, 2013 by ΜΙΚ 5 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted March 13, 2013 Για την ιστορία η κυρία που λέτε Κατερίνα ονομάζεται. Κάπου στην ομίχλη μετά τη χάσαμε. Κατερίνα πάντως αν μας διαβάζεις σε περιμένουμε πάλι να κάνουμε παρεούλα practice. Τι ωραία πάντως στη Σαχάρα.... αχχχ κι έφαγα και μια ωραία τούμπα-τρόπαιο στο γλυκό χιονάκι έτσι για να τη θυμάμαι, lol . Άντε και την επόμενη φορά ελπίζουμε να πηγαίνουμε καλύτερα . 3 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 13, 2013 Λογικα θα ειμαι πανω απο Σαββατο μεχρι και Τριτη (για Παρασκευη θα δω αυριο μιας και εχει αρκετο αερα) Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 13, 2013 Μιχάλη δεν μπορώ να δω το video Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 13, 2013 Εγώ όπως έγραψα και στο άλλο topic με το καλό σενάριο θα είμαι ΣΚΔΤ με το κακό ΚΔΤ. Τρίτη έχει επιτέλους ολοήμερο prive μάθημα από τη γυναίκα!!! :animier: 3 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 13, 2013 Θα τα πουμε πανω λοιπον!!! Εγω θα ειμαι ΣΚΔ. Τωρα αν θα μεινω ή θα πηγαινοερχομαι θα δειξει......... Για οποιον θελει το Cheapis εχει κουπονια με 20 ευρω! 3 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 13, 2013 α.......... και να μην ξεχασω να παρω αδεια την τριτη....... αν βγουν οι προβλεψεις της Πυθια εεεεεεε του ΜΙΚ δεν θα μπορω να παρω τα ποδια μου............. Αληθεια........ καταλαβε κανεις τι καιρο θα κανει???? 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 13, 2013 (edited) Το κάνω quote από εδώ. Επειδή για ακόμα ένα τριήμερο Καθαράς Δευτέρας έχουμε πούδρες, χαμηλό μόλις να φεύγει και πολλούς ενδιαφερόμενους για το τι καιρό θα κάνει θα μου επιτρέψετε να αναβάλλουμε για αύριο το πρωί την όποια πρόβλεψη. Μπορεί να το θυμάστε πολλά χρόνια το πόσο έξω θα πέσω και επίσης έχει πολύ πλάκα στα κανάλια που ρωτάνε οι παρουσιαστές και ο μετεωρολόγος κάνει τη πάπια με γενικότητες. Πάντως σκι θα κάνουμε!!! Edited March 13, 2013 by wraith 2 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 13, 2013 Το κάνω quote από εδώ. Πάντως σκι θα κάνουμε!!! ΠΑΝΤΑ!!!!!! Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 13, 2013 Η τάση για Δευτέρα μάλλον κινδυνεύει... Οπότε μάλλον θα παλέψω την Κυριακή... Σε κάθε περίπτωση, προβλέπω πάλι μεγαλειώδη σύναξη... Επιτέλους με καλές συνθήκες για να απολαύσουμε τους καρπούς της φετεινής προπόνησης... 1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 13, 2013 Έκανα κι εγώ ένα βιντεάκι από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε... Έχω βάλει και μουσική υποτυπωδώς, μη δώσετε σημασία, μάζεψα απλά στιγμιότυπα για τη συλλογή. Enjoy MIK, marizaki, wraith, powda, kaps, Δεν_Ξενερώνω σίγουρα στα πλάνα, δεν ξέρω αν έχουν μπει κι άλλοι! http://www.youtube.com/watch?v=f5QWcSjZcpw 6 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 13, 2013 Έκανα κι εγώ ένα βιντεάκι από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε... Ωραίος φιλαράκο, πάντα τέτοια! Μην τσιγκουνεύεσαι τα ΜΒs όμως, ανέβασε ανάλυση, αφού το χεις Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 13, 2013 [/size] Ωραίος φιλαράκο, πάντα τέτοια! Μην τσιγκουνεύεσαι τα ΜΒs όμως, ανέβασε ανάλυση, αφού το χεις Δεν ξέρω τί έχει γίνει, το ανέβασα με 720 και βγάζει μόνο μέχρι 360 Μπορεί να φτιάξει πιό μετά, αλλιώς θα το ξανακοιτάξω αύριο... Υ.Γ. Το switch butterάκι σου είναι highlight Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 13, 2013 Δεν ξέρω τί έχει γίνει, το ανέβασα με 720 και βγάζει μόνο μέχρι 360 Μπορεί να φτιάξει πιό μετά, αλλιώς θα το ξανακοιτάξω αύριο... Θα με κάνεις να ξαγρυπνήσω να δω το 720! χαχα Υ.Γ. Το switch butterάκι σου είναι highlight Ναι μην το συζητάς, μες στη φιγούρα είμαι (μου 'λειψαν τα αλματάκια που κάναμε το Σάββατο ... τελικά ... Ι love this game που λένε και τα αμερικάνια) Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 14, 2013 (μου 'λειψαν τα αλματάκια που κάναμε το Σάββατο ... τελικά ... Ι love this game που λένε και τα αμερικάνια) Τελικά βοηθάει πολύ να ξεκινάς από καλοστημένο πάρκο και μετά να πηγαίνεις στα "φυσικά". Εγώ έχω πάει ανάποδα, γι'αυτό μου φάνηκαν πολύ ομαλά τα φτιαγμένα. Τα έκανα και την Κυριακή σε ακόμα καλύτερες συνθήκες, ήταν πολύ ωραία! Για την ποιότητα του βίντεο δεν βλέπω μέλλον, θα ξανακοιτάξω το απόγευμα μήπως γίνεται τίποτα καλύτερο. Το πρόβλημα είναι ότι το έκανα από το laptop που δεν τραβούσε πολύ βαρύ βίντεο και τα έχω κάνει πρώτα μετατροπή σε mpeg4 και μετά video editing, οπότε έχουν χάσει κάτι ήδη. Σίγουρα, βέβαια, δεν είναι τόσο χάλια όσο φαίνεται στο youtube τώρα... 1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted March 14, 2013 Για την ποιότητα του βίντεο δεν βλέπω μέλλον, θα ξανακοιτάξω το απόγευμα μήπως γίνεται τίποτα καλύτερο. Το πρόβλημα είναι ότι το έκανα από το laptop που δεν τραβούσε πολύ βαρύ βίντεο και τα έχω κάνει πρώτα μετατροπή σε mpeg4 και μετά video editing, οπότε έχουν χάσει κάτι ήδη. Σίγουρα, βέβαια, δεν είναι τόσο χάλια όσο φαίνεται στο youtube τώρα... Θα σε τιμωρήσουμε να το ξανά τραβήξεις! <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted March 14, 2013 Για οποιον θελει το Cheapis εχει κουπονια με 20 ευρω! Ισχύει αυτό απλά να πούμε ότι τα κουπονάκια πρέπει να είναι ήδη εκτυπωμένα. Την Κυριακή η αλήθεια είναι ότι δεν τα είχαμε εκτυπώσει γιατί μας είχαν πει ότι αυτό μπορεί να γίνει και στο ΧΚ, αλλά αποδείχτηκε μεγάλη ταλαιπωρία τελικά κι ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σωτήρη - αν θυμάμαι καλά το όνομά του - για την εξυπηρέτηση. Άλλη φορά δε θα επαναληφθεί. 1 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 14, 2013 (edited) Θα σε τιμωρήσουμε να το ξανά τραβήξεις! Nαι κ οπως ειπαμε την επομενη φορα κ. σκηνοθετα πριν πατησετε το κομβιον Rec, να ενημερωνετε τους Ηθοποιους-πρωταγωνιστες περικαλω.......... ωστε να ευρισκονται σχετικα κοντα εις την καμερα..... Πολυ λαο βλεπω για ΣΚ πανω super θα περασουμε παλι!!!!! Και οπως ειπαμε το CHEAPIS.GR εχει για λιγες ωρες ακομα ΚΟΥΠΟΝΙΑ για το Σ/Κ με 20 ΕΥΡΩ/ΗΜΕΡΑ!!!!! Edited March 14, 2013 by kaps Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted March 14, 2013 Για πειτε μέρα ρε ποτε θα ανέβετε; <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 14, 2013 Για πειτε μέρα ρε ποτε θα ανέβετε; Εγω Σ-Κ και παιζετε με μεγαλες πιθανοτητες ΚΑΙ Δ....... 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites