Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Kabman

Ιανουάριος 2013

Recommended Posts

Παρασκευή το'χω αν το'χει ο καιρός...

:shuriken:

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Στο Πηλιο παλι οριακες θα ειναι η θερμοκρασιες για χιονι πεμπτη-παρ-σαβ.

Οι ποιο ειδικοι τι λενε? Θα χιονισει?

Ωχ το ξέχασα το Πήλιο. Βασικά η Ελλάδα θα χωριστεί στα δύο με πολύ κρύο Βόρεια και ζέστη όσο κατεβαίνεις. Είστε οριακά και πιθανότατα θα χαθούν πολλές ώρες χιονιού σαν βροχή.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ολοι στο Μαίναλο ΜΙΚ απο Παρασκευή που μάλλον θα δουλευει. Ομως εχουμε και εναλλακτικες τα ορειβατικά.... :)

• Like 1

9-2-05020.jpg

H ενέργεια όλων λοιπόν για Τετάρτη :Praying:

Edited by itiotis

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Εγω θελω να ξερω ποιος ειναι αυτος που εκανε τον χορο του χιονιου για φετος??????????????????

• Like 1

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Το ΣΚ που μας έρχεται για ΧΚΠ θα είναι τόσο χάλια όσο το δίνει το snowforecast ή να ελπίζω σε λάθος;

Edited by aab

Μου φόρτωνε η φωτογραφία σιγά σιγά και ήμουν σίγουρος ότι θα δω τον Κόμπρα ή τον Μητσότάκη

Θα αλλάξει αυτό που δίνει το snowforecast κάθε 6 ώρες 4-5 φορές τουλάχιστον για το σκ.

Συνεδριάζουν αύριο το απόγευμα στο Υπουργείο Εσωτερικών για να κηρυχθεί η Τετάρτη επίσημη αργία του Αγίου Ονουφρίου του πουδρομάρτυρα. Oι πληροφορίες μου λένε ότι έριξε σπέσιαλ πούδρα στον Παρνασσό και θα ρίξει και αύριο. Μακάρι να μη τη φάει ο αέρας.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

καλημερα θα μας πεις για αυριο τι παιζει παρνασσο και καλαβρυτο ρε μικ σε παρακαλω??

https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

O καθένας με τον πόνο του...

Εγώ με το τι πήγε λάθος την Κυριακή. Η εξήγηση με απλά λόγια από τον Βαγγέλη Τσούκα εδώ http://www.sky.gr/ph...?p=32265#p32265

Διαβάστε την περιγραφή μιας πτήσης...όνειρο.

Τι έγραψε για τον καιρό που έψαχνε την Κυριακή

Υγρασία √

Εδώ υπάρχει ανασφάλεια. Οι Νοτιοδυτικοί άνεμοι που οφείλονται στην προσέγγιση του χαμηλού βαρομετρικού, φέρνουν υγρό άνεμο στην περιοχή. Σίγουρα φαίνεται ότι το dew point έχει αλλάξει και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα για νεφοκάλυψη με κίνδυνο υπερκάλυψης. Η παρουσία της υγρασίας δεν είναι κάτι το πολύ θετικό. Οταν υπάρχει λίγη από αυτήν, σχηματίζονται λίγα σύννεφα που είναι όμως δείκτες του που βρίσκεται το ανοδικό στο κύμα. Οπως με τα θερμικά και με τα cumulus. Όσο όμως αυξάνει η υγρασία, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος για υγροποίηση, παγοποίηση, και όλα τα

Τα παιδιά στη Βόρεια Ελλάδα και στο Πήλιο αν θα γεμίσει επιτέλους χιόνι τα βουνά τους. Η απάντηση μοιάζει να είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑΙ. Με τα σημερινά στοιχεία και θα έλεγα κατά 90% το χαμηλό πάει Αιγαίο το Σάββατο και έχουμε προσύνεμα οπότε εκτός του απροόπτου του 10% που θα το κλειδώσουμε σήμερα το απόγευμα μιλάμε για 50+++ πόντους φρέσκο χιόνι σε Σέλι, 3-5 Ελατοχώρι Πήλιο.

Και το Φαλακρό θα δει μπόλικο φρέσκο

Για τους Σαλονικείς. Αν θα χιονίσει στη Θεσαλονίκη? Μάλλον λίγο, για λίγο και πάλι δοκάρι.

Για όλους τους πουδρομανείς Αθηναίους για άυριο. Φοβάμαι ότι το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Για ακόμα μια φορά έχουμε φανταστικές συνθήκες για σκι και δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν λιφτ σε λειτουργία να σε μεταφέρουν σε αυτό το χιόνι.Τα Καλάβρυτα μάλλον τα έχουμε χάσει, Άρτεμη Στύγα, και στον Παρνασσό θα ψάξουμε το απόγευμα να δούμε τι θα δουλεύει. Ότι θα φυσάει θα φυσάει αλλά μου φαίνεται ότι αν ανοίξουν ΗρακλοΔιες6Οδυσέες7 θα είναι Η πουδρομέρα. Ανοίξουν - δεν ανοίξουν, δεν είναι μέρα για να κάτσεις σπίτι.

Για όσους θέλουν να κάνουν πίστα με λιακάδα αύριο ίσως τους αρέσει αλλιώς από βδομάδα.

Η λογική λέει ότι το πσκ θα είναι υπέροχα για πουδροκαταστάσεις στο Μαίναλο και γενικά παλιόκαιρο με θυελλώδεις Βοριάδες

Ιδανικές διατάξεις για άφθονα χιόνια στα βουνά μας, δείτε τα χαμηλά και τους φοβερούς Αντικυκλώνες. Τη Βασιλίτσα και τα Καλάβρυτα πάλι θα τα ψάχνουν.

http://www.ecmwf.int...n!2013012200!!/

c η Δευτέρα είναι πολύ μακριά προγνωστικά δεν μπορούμε να μιλήσουμε από σήμερα. Μπορεί να κολλήσει προσύνεμα και να μπλοκάρει το χαμηλό που έρχεται από Ιταλία και μπορεί να σπάσει να φάμε νέα κακοκαιρία αμέσως μετά με χαμηλό στο Νότιο Ιόνιο. 50-50 είναι και κατά τη Πέμπτη θα φανεί. Μη κανονίσει κάτι πάντως μπορεί να είναι και το κενό ανάμεσά τους.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μιχάλη και με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχουν περιθώρια για χιονοπτώσεις στην Θεσσαλονίκη, ενώ οριακά είναι τα πράγματα ακόμα και για τις πρωτεύουσες της δυτικής Μακεδονίας.

Τετάρτη είναι μια αρκετά καλή μέρα για σκι, ενδεχομένως η μόνη καλή μέρα της βδομάδας.

Ότι αφορά το Πήλιο, ναι έρχεται ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ:

http://www.youweather.com/weather_forecast.php?cid=444

Καλή σας ημέρα,

www.YouWeather.com

Για να δουμε κ το βραδυ και μετα αποφασιζουμε........ Υπαρχει περιπτωση το μετωπακι να βιαστει να μπει και να την κατσουμε την Βαρκα?....... :hope:

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Μπα τον αέρα και τα κλειστά λιφτ φοβόμαστε (εκτός αν είσαι ο νέος γκαντέμης της παρέας)

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μπα τον αέρα και τα κλειστά λιφτ φοβόμαστε (εκτός αν είσαι ο νέος γκαντέμης της παρέα)

Μπαααααααα μεχρι που σας γνωρισα μια χαρα με πηγαινε....... :whistling: :whistling: :whistling::P

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Πρόσεχε γιατί θα το ψάχνετε μετά και θα βαράτε το κεφάλι μας στον τοίχο μετά όπως εμείς στα Καλάβρυτα.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Τοσο πολυ θα ριξει? Καλαβρυτα θαφτικατε ρε συ! Ειδα φωτογραφιες και το βιντεο με τι χιονοστιβαδα..

Θα τα θαψει τα πηγαδια; βλεπω το snowforecast και δεν μας τα λεει καλα?

Τελικα για αυριο τι λεμε?

Δεν εχουμε πολλες απαιτησεις... Οχι πολυ ομιχλη που δεν βλεπω να εχει και κυριως Ηρακλη ανοιχτο...

Τι λετε το εχουμε?