kaps 2,736 Report post Posted January 22, 2013 Νομιζω οτι το μοναδικο προβλημα θα ειναι ο αερας (ισως μικρη αναστολη Ηρακλη???) ειδικα νωρις το πρωι........ Κατα τα αλλα Το εχουμε γιατι για Σ/Κ χλωμο...... απο βδομαδα μετα........ Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 22, 2013 (edited) Αγίου Ονουφρίου του Πουδριστή λοιπόν επίσημη αργία. Ότι και να σας λένε τα αφεντικά σας αργία είναι. Νομίζω ότι αν ανέβεις 5 τέτοιες μέρες τη μια θα είναι κλειστός ο Ηρακλής και τη μια θα έχει ομίχλη να μην τη χαρακτηρίσεις λιακάδα. Αν αποδειχτεί ο αποπάνω γκαντεμοσαυρος τι να πω... θα γράψω και στο θέμα του χκπ Edited January 22, 2013 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 22, 2013 Αγίου Ονουφρίου του Πουδριστή λοιπόν επίσημη αργία. Ότι και να σας λένε τα αφεντικά σας αργία είναι. Νομίζω ότι αν ανέβεις 5 τέτοιες μέρες τη μια θα είναι κλειστός ο Ηρακλής και τη μια θα έχει ομίχλη να μην τη χαρακτηρίσεις λιακάδα. Αν αποδειχτεί ο αποπάνω γκαντεμοσαυρος τι να πω... θα γράψω και στο θέμα του χκπ Ελα μια χαρα θα ειναι!!!! ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ μην το ξεχνας!!! Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted January 23, 2013 Υπάρχει καμιά περίπτωση να έχουμε πρόγνωση για Μπάνσκο για το ΣΚ ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 23, 2013 (edited) Πολυ προχειρα μπορω να σου πω οτι θα εχει χιονοπτωση και συννεφια ολο το ΠΣΚ http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=733462&la=1 http://www.snow-forecast.com/resorts/Bansko/6day/mid Edited January 23, 2013 by den_jenerwnw 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 23, 2013 (edited) Ελλάδα η χώρα της πούδρας που κανένας δεν μπορεί να χαρεί. Πόσο σας ζηλέυουμε στο Πισοδέρι Πρόεδρε πόσο μα πόσο. 3-5 Πηγάδια κλπ αυτά είναι χιονοδρομικά. Να δούμε μπας κάνει το θάυμα του το Μαίναλο το σκ... Για όσους θέλουν σκι πίστας πίστας με λιακάδα φοβάμαι ότι θα αργήσετε. Για τους πουδρομανείς....πούδρες υπάρχουν προτείνω ταξίδι Βόρεια Ελλάδα. Άφθονα χιόνια σε 3-5, Σέλι, Ελατοχώρι, και οριακά Πήλιο το οποίο θα φάει όμως πολύ από βδομάδα. Αύριο παλιόκαιρος θα ρίχνει, μεθαύριο παλιόκαιρος θα ρίχνει, παραμεθαύριο παλιόκαιρος θα ρίχνει, η Κυριακή έχει βάσιμες ελπίδες αλλά στη Νότια Ελλάδα θα ψάχνουμε κάνα ανοιχτό λιφτ, από Δευτέρα παλιόκαιρος θα ρίχνει, ίσως την Τρίτη φτιάξει ο καιρός (με κλειστά λιφτ,, ή λιφτ που ανοίγουν κατά τις 2) και φυσικά από Τετάρτη παλιόκαιρος θα ρίχνει. Είμαι πτώμα ανάλυση για πιθανές υπερμέρες αύριο. Ο Kapps δεν είναι ο γκαντέμης. Edited January 23, 2013 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 23, 2013 Ο Kapps δεν είναι ο γκαντέμης. :happy2: :yahoo: Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 23, 2013 Κυνηγαω τη Δευτερα μιας και ο καιρος δειχνει καλος Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 23, 2013 Ελλάδα η χώρα της πούδρας που κανένας δεν μπορεί να χαρεί. Πόσο σας ζηλέυουμε στο Πισοδέρι Πρόεδρε πόσο μα πόσο. 3-5 Πηγάδια κλπ αυτά είναι χιονοδρομικά. Να δούμε μπας κάνει το θάυμα του το Μαίναλο το σκ... Για όσους θέλουν σκι πίστας πίστας με λιακάδα φοβάμαι ότι θα αργήσετε. Για τους πουδρομανείς....πούδρες υπάρχουν προτείνω ταξίδι Βόρεια Ελλάδα. Άφθονα χιόνια σε 3-5, Σέλι, Ελατοχώρι, και οριακά Πήλιο το οποίο θα φάει όμως πολύ από βδομάδα. Αύριο παλιόκαιρος θα ρίχνει, μεθαύριο παλιόκαιρος θα ρίχνει, παραμεθαύριο παλιόκαιρος θα ρίχνει, η Κυριακή έχει βάσιμες ελπίδες αλλά στη Νότια Ελλάδα θα ψάχνουμε κάνα ανοιχτό λιφτ, από Δευτέρα παλιόκαιρος θα ρίχνει, ίσως την Τρίτη φτιάξει ο καιρός (με κλειστά λιφτ,, ή λιφτ που ανοίγουν κατά τις 2) και φυσικά από Τετάρτη παλιόκαιρος θα ρίχνει. Είμαι πτώμα ανάλυση για πιθανές υπερμέρες αύριο. Ο Kapps δεν είναι ο γκαντέμης. και τι περιμενης μιχαλη ..!! για να ερθεις πεσμου ημερομινια και σε τακτοποιισα , διαμονη κλπ στο τσακ μπαμ . οχι οπως στην βουναρα !! 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
typeDan 776 Report post Posted January 23, 2013 Περιμενω με αγωνια μπας και μπορεσουμε Κυριακη να τσουλισουμε Καλαβρυτα.. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted January 24, 2013 (edited) Καλημέρα (σχεδόν!), ποιες οι πιθανότητες ομίχλης και ισχυρών ανέμων το σάββατο στην βασιλίτσα; Κοιτάω το snow forecast γιατί δυστυχώς μόνο αυτό ξέρω να "διαβάζω" και σάββατο απ΄ότι βλέπω δίνει ελαφριά χιονόπτωση χωρίς ανέμους.. Να τολμήσω να ανέβω ή θα συνεχιστεί το σερί γκαντεμιάς με lift κλειστά και θα την βγάλω πάλι στο σαλέ; Edited January 24, 2013 by Giannis90 Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted January 24, 2013 Καλημέρα (σχεδόν!), ποιες οι πιθανότητες ομίχλης και ισχυρών ανέμων το σάββατο στην βασιλίτσα; Κοιτάω το snow forecast γιατί δυστυχώς μόνο αυτό ξέρω να "διαβάζω" και σάββατο απ΄ότι βλέπω δίνει ελαφριά χιονόπτωση χωρίς ανέμους.. Να τολμήσω να ανέβω ή θα συνεχιστεί το σερί γκαντεμιάς με lift κλειστά και θα την βγάλω πάλι στο σαλέ; ασ την βσιλιτσα γιαυτο το Σ/κ και ελα να παμε σε κανενα κοντινο χιονοδρομικο ωστε εαν δεν κατσει ο καιρος να μην μας πολι πειραξει. Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
george A. 89 Report post Posted January 24, 2013 Kυριακη & Δευτέρα ΠΑΡΝΑΣΣΟ τι λένε οι προβλέψεις να τολμησουμε ;;Η τσάμπα τα έξοδα ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 24, 2013 Κοιτάξτε διατάξεις λες και όλα τα γρανάζια των αντικυκλώνων δουλέυουν για εμάς. Για να έχουμε απίστευτες συνθήκες για σκι και κλειστά λιφτ εννοώ. Θηρίο Αζορικός 1030 έξω από την Ισπανία και ωραίος Ηπεριωτικός σε άξονα Δ-Α κεντραρισμένος Μόσχα. Όπου και να κάνετε κυκλάκι με τα χέρια σας όπως πάνε οι δείκτες του ρολογιού, το κρύο σκάει πάνω μας και φτιάχνει χαμηλά Ιόνιο ή Αιγαίο. http://www.ecmwf.int/samples/d/inspect/catalog/samplers/banner/mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!12!Europe!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013012400!!/ Αύριο το πρωί έχει ένα μικρό άνοιγμα ο καιρός αλλά εκτός από Μαίναλο, 3-5 και Πισοδέρι δεν θα πήγαινα για σκι θα φυσάει. Μετά από κάποιες ώρες θα αρχίσει να ρίχνει πολύ παντού. Τη Βασιλίτσα και τα Καλάβρυτα θα τα ψάχνουν πάλι. Το Σάββατο εξασθαινεί η κακοκαιρία αλλά και πάλι μάλλον θα είναι φουλ ομίχλη και ισχυροί άνεμοι. Και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, η Κυριακή, η Δευτέρα και η Τρίτη μοιάζουν να έχουν αρκετές πιθανότητες για κάλύτερο καιρό. Μην το δέσετε όμως... Από Τετάρτη τάση για κακοκαιρία χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα κάτι. Εδώ απλά να πω ότι όπως βλέπετε, με τέτοιες μεγάλες διατάξεις δεν υπάρχει μεγάλη σαφήνεια και στις 3-4 μέρες αλλάζει συνέχεια η πρόγνωση. Αιτία είναι, ότι αυτοί οι μεγάλοι αντικυκλώνες 50 χλμ να μετακινηθούν στέλνουν αλλού το κρύο και φτιάχνει όπου βρει θάλασσα χαμηλό. 6 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted January 24, 2013 Στις πόσες μέρες παθαίνεις κατάθλιψη; Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted January 24, 2013 Στις πόσες μέρες παθαίνεις κατάθλιψη; Μετά τις δύο εβδομάδες κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σημάδια... Με τέτοιες συνθήκες ίσως και πιο σύντομα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 24, 2013 Στις πόσες μέρες παθαίνεις κατάθλιψη; Μερες? Την ιδια στιγμη που βαζεις το κλειδι ή μπαινεις στο λεοφωρειο για την επιστροφη μετα απο μια Super Day (off topic) 2 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted January 24, 2013 Οπότε ψάχουμε που και ποια μέρα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted January 24, 2013 (edited) Στις πόσες μέρες παθαίνεις κατάθλιψη; Εγώ ήδη την έχω πάθει...10 μέρες πέρασαν.Είπαμε να χιονίσει, αλλά ας τσουλήσουμε και λίγο.... Edited January 24, 2013 by ashbury 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
typeDan 776 Report post Posted January 24, 2013 Απο τη μια σκεφτομαι αυτο, απο την αλλη λεω ασε να ριξει τωρα που μπορει.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted January 24, 2013 ασ την βσιλιτσα γιαυτο το Σ/κ και ελα να παμε σε κανενα κοντινο χιονοδρομικο ωστε εαν δεν κατσει ο καιρος να μην μας πολι πειραξει. Αλλιώς κάνα πηγάδι το Σάββατο, αλλά με τόσες ξενέρες στην σειρά αν την βγάλω πάλι στο σαλέ θα με πειράξει.. Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
ChristosFRC4 59 Report post Posted January 24, 2013 Επειδη εχουν περασει 15ημερες..ωραια γλιτωσαμε λεφτα και ταλαιπωρια το προηγουμενο ΣΚ Παρνασσο. Αυτο τι προβλεπεται ; Απο οσα εχω κοιταξει νομιζω Σαββατο και Κυριακη απο αερα ειμαστε οκ αλλα ειδικα Σαββατο παιζει η ομιχλη ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 24, 2013 εγω μια μερα θα το τολμησω ν ανεβω βασιλιτσα....κοντευω 2 βδομαδες χωρις σκι....αυριο μεθαυριο ή τη κυριακη??? Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 24, 2013 Θα αλλάξει κι άλλο η πρόγνωση για την Κυριακή, υπομονή... Στη Βόρεια Ελλάδα γιατί δεν πάτε Πηγάδια ή Πισοδέρι? Σιγουράκια δεν είναι? 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted January 25, 2013 ελα ρε μικ....μπας και τσουλισουμε καλαβρυτο την κυριακη........αν μαθεις κατι γραψεεεεεεεεεε!!!!!!!!! 1 Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites