ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 29, 2013 http://vimeo.com/58433639 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted January 29, 2013 Τι λετε Τεταρτη ( με πολλα πιτσιρικια ) η Παρασκευη για Παρνασσο??? (ο αερας τις παρασκευης ειναι επιφοβος???) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 29, 2013 Και τις δύο. Η αισθησή μου είναι ότι αύριο δεν θα έχει ουρές και την Παρασκευή ο αέρας δεν θα κλείσει λιφτ. Ένα 10% να αλλάξει όμως για Παρασκευή. Και το Σάββατο δεν μοιάζει να έχει θέμα με αέρα. Τώρα αν το ΧΚΠ αύριο έχει μόνο Ηρακλή, δεν ανοίξει Βάκχο, του χαλάσουν και άλλα 3 λιφτ, χαλάσει και ο Ηρακλής και δεν γεμίζουμε τα καρεκλάκια δε φταίω. Πότε είμασταν 3 Ιεραρχών επάνω και ήταν άδειο? Πρόπερσι ήταν? 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted January 29, 2013 Ναι... Που είχε μέτριο χιόνι στον Παρνασσό και Καλάβρυτα 29/1 είχε ρίξει παπάδες... Κρατάω χιονοδρομικό ημερολόγιο! (το εννοώ) 1 Quote My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted January 29, 2013 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1579177727403.2072688.1474449710&type=3&l=ace1163d58 Quote My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted January 30, 2013 Οι φήμες για κάτι fast track mm υετού την Πέμπτη το βράδυ αληθευουν ? C? Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted January 31, 2013 ΒΟΗΘΕΙΑ...ΜΙΚ!!!!!!!!! τι λεει ο αγερας για το σ.κ. στον παρνασσο?????????? HELP!!!! 1 Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
typeDan 776 Report post Posted January 31, 2013 Και για Καλαβρυτα παρακαλω! Ανυσχω με αυτα που βλεπω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 31, 2013 Καταρχάς η Κυριακή μοιάζει θύελλα με τα σημερινά δεδομένα. Μπορεί να αλλάξει. Σήμερα το βράδυ περνάει τζούφια άκρη συνεσφιγμένου μετώπου που ξεκινάει Σκανδιναυία, εκτός από Θράκη μην περιμένετε κάτι σοβαρό. Βέβαια με λίγη τύχη μια χιονοκαταιγίδα... Αύριο από αέρα ειμαστε ΟΚ και γενικά μοιάζει υπέροχη μέρα για σκι. Το ίδιο και το Σάββατο, Παρνασσό δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα τα λιφτ από τον αέρα, αν θέλει ο ΤΕΟ να το επιβεβαιώσει για Στυγα και Άρτεμη που τα ξέρει καλύτερα. Είδατε που οι ζέστες ουσιαστικά εξαφανίστηκαν? Μια χαρά Τ έχουμε. Μακροπρόθεσμα γυρνάμε σε χαμηλές θερμοκρασίες και ψάχνουμε ακριβώς πότε θα έρθει η επόμενη καλή κακοκαιρία. Η τάση είναι να ξαναγυρίσουμε σε σερί χαμηλά αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω μιας και το πρώτο δεν έχει ξεκαθαρίσει. 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 31, 2013 ο αερας του Σαββατου σου φαινεται ΟΚ για λειτουργια αναβατηρων (6 και Ηρακλη π.χ.)? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 31, 2013 Το ίδιο και το Σάββατο, Παρνασσό δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα τα λιφτ από τον αέρα 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted January 31, 2013 thanx dude!!! Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 31, 2013 (edited) βασιλιτσα τι λεει μικ????αυριο σαββατο κυριακη????βλεπεις φρεσκο χιονι στον οριζοντα??? Edited January 31, 2013 by miscelano Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Dimi23 182 Report post Posted January 31, 2013 (edited) Καλησπέρες και από μένα! Θα είμαι Βόλο το ΣΚ αλλά επειδή πρέπει να διαλέξω μια μέρα για σκι να πάρω το Σάββατο?? Θα ισχύει το ίδιο με Παρνασσό, απ'ότι έχω καταλάβει? Edited January 31, 2013 by Dimi23 Quote “You are not your job, you're not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are all singing, all dancing crap of the world.” Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 31, 2013 Ρε φίλε δεν ξέρω πως την πιάνει ο αέρας την Βασίλο. Υποθέτω την Κυριακή θα φυσάει τρελά. Αύριο μια χαρά, Σάββατο ίσως ομίχλη, θα ανέβαινα και τις δύο μέρες πάντως. Κυριακή ίσως βάλει χιόνι. 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 31, 2013 ...Σκανδιναυία... Από τις επικότερες ορθογραφίες που έχω δει, άξιζε να αποθανατιστεί! Κατά τ'άλλα, ευχαριστούμε και πάλι για την ενημέρωση! Πρωι αύριο θα είμαι Παρνασσό και Σάββατο καπάκι, για ένα μαραθώνιο χιονοδρομίας. Αν Κυριακή αντέχει, θα την τρέξω κι αυτήν, αλλά αν έχουν κυλήσει καλά οι δύο προηγούμενες μέρες, δεν καίγομαι ιδιαίτερα. Σάββατο νομίζω θα ανεβεί κόσμος κι από το club... 1 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 1, 2013 Ο Στάθης θέλει σεντόνια. Και σεντόνια και με ορθογραφία δε μπορεί καρδιά μου. Έχει κάπου διαλυτικά το πληκτρολόγιο ε? Θα γράψει και ο Δημήτρης για αύριο, η αίσθησή μου ότι για Παρνασσό είμαστε οριακά αλλά με ανοιχτά λιφτ από αέρα. Για Καλάβρυτα όριακά και δεν ξέρω. Η Κυριακή μοιάζει χαμένη αλλά θα το ξαναδούμε. Πάντως φρέσκο χιονάκι θα πέσει σε κάποια βουνά. Και μέσα στη βδομάδα μπορεί να έχουμε νέα μικρά φρεσκαρίσματα. Επόμενη καλή κακοκαιρία 7 του μήνα. Ο Αζορικός μοιάζει να ισχυροποιείται και λογικά έχουμε εξασφαλισμένες σερί κακοκαιρίες. Θερμοκρασία μετά τη Κυριακή σε χαμηλά επίπεδα. Θα ξαναγράψω το απόγευμα 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted February 1, 2013 Ο Στάθης θέλει σεντόνια. Και σεντόνια και με ορθογραφία δε μπορεί καρδιά μου. Έχει κάπου διαλυτικά το πληκτρολόγιο ε? Όχι ρε συ, απλά δεν το έχω δει ποτέ με "υ" αντί για "β". Ομολογώ ότι τείνει να μου αρέσει περισσότερο κιόλας! (μια που το ανέφερες, πάντως, διαλυτικά σκέτα είναι shift+; (πλήκτρο τόνου) και διαλυτικά με τόνο μέσα είναι ctrl+alt+; ) Οι προβλέψεις σου καμπάνα για σήμερα Παρνασσό, ήταν φανταστικά. Για άλλη μια φορά σ'ευχαριστούμε που μοιράζεσαι κόπο και γνώσεις μαζί μας . Κάπου στις 3 έβαλε ένα αεράκι και ξύρισε όλη τη μαλακή επιφάνεια που είχε φτιαχτεί από τα περάσματα, οπότε η τελευταία ωρίτσα ήταν παγοδρόμιο. 1 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted February 1, 2013 (μια που το ανέφερες, πάντως, διαλυτικά σκέτα είναι shift+; (πλήκτρο τόνου) και διαλυτικά με τόνο μέσα είναι ctrl+alt+; ) off topic....και το έψαχνα χρόνια...να σαι καλά!!!!!! 1 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 1, 2013 Αν έχετε mac, iPad ή iPhone, απλά πατήστε παρατεταμένα πάνω στο φωνήεν για να παρουσιαστούν όλοι οι τόνοι και accented characters. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 1, 2013 Αν έχετε mac, iPad ή iPhone, απλά πατήστε παρατεταμένα πάνω στο φωνήεν για να παρουσιαστούν όλοι οι τόνοι και accented characters. εχουμε πραγματικα πισι εμεις 3 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 1, 2013 τότε βολευτείτε με "shift+; (πλήκτρο τόνου) και διαλυτικά με τόνο μέσα είναι ctrl+alt+; )" 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted February 8, 2013 μικκκκκκκ...καλημεραααα!!! πεσ τα ολα!!!! please.....καλαβρυτοπαρνασσο??????? Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted February 8, 2013 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 8, 2013 Καλημέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! :) είχαμε πει πριν 8 μέρες Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites