mil 8,773 Report post Posted February 3, 2016 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted February 3, 2016 χαλαρωσε και παρε κανενα φτιαρι μαζι σου! Γιαννη το φτυαρι ειναι ετοιμο...Αντε να δουμε! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted February 3, 2016 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted February 3, 2016 Η τελευταία είναι dalaas Αλέξη ; 2 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted February 3, 2016 Η τελευταία είναι dalaas Αλέξη ; Ναι 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted February 4, 2016 DSC09587.JPG Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πληροφορίες για την παραπάνω φωτο Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted February 4, 2016 (edited) . Edited January 3, 2017 by giannis-ski 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
nx250 143 Report post Posted February 4, 2016 Με πρόλαβες! Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted February 4, 2016 rüfikopfbahn lech Σ ευχαριστώ.Η ανάβαση (από τη φωτο του Αλέξη) δείχνει τρομακτική. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted February 4, 2016 Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πληροφορίες για την παραπάνω φωτο Με 2000 φωτογραφίες, αρκετές ώρες βίντεο και την καθημερινότητα και υποχρεώσεις μετά από 10 ημέρες απουσίας, οι πληροφορίες φαίνονται ως μεγάλη πολυτέλεια αυτή την στιγμή. Παρόλα αυτά, σωστά ονομάστηκε, ως το βαγόνι που σε πάει από το κέντρο του Lech, προς το Zurs. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted February 12, 2016 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted February 12, 2016 Τα βλέπω κάθε πρωί στο 3sat και φτιάχνω διάθεση...Μετά τα φετινά χάλια εδώ, σκέφτομαι μια βόλτα (με το αυτοκίνητό μου) την εβδομάδα πριν την καθαροδευτέρα (14 Μαρ). Χιόνι απ' οτι φαίνεται θα έχει (ελπίζω). Από κόσμο; Θα έχουν περάσει οι λευκές βδομάδες; Να κάνω κράτηση από νωρίς ή θα μπορέσω να βρώ τότε; Δεν έχω πρόβλημα αν χρειάζεται και μικρή διαδρομή για τις πίστες. Θα έχω και μια αρχάρια μαζί . Που έχει καλό πεδίο για αρχάριους; Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted February 12, 2016 Γιατί δεν μιλάς με τον Γιάννη 50? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted February 12, 2016 Τα βλέπω κάθε πρωί στο 3sat και φτιάχνω διάθεση... Μετά τα φετινά χάλια εδώ, σκέφτομαι μια βόλτα (με το αυτοκίνητό μου) την εβδομάδα πριν την καθαροδευτέρα (14 Μαρ). Χιόνι απ' οτι φαίνεται θα έχει (ελπίζω). Από κόσμο; Θα έχουν περάσει οι λευκές βδομάδες; Να κάνω κράτηση από νωρίς ή θα μπορέσω να βρώ τότε; Δεν έχω πρόβλημα αν χρειάζεται και μικρή διαδρομή για τις πίστες. Θα έχω και μια αρχάρια μαζί . Που έχει καλό πεδίο για αρχάριους; Όλες οι παραπάνω φωτογραφίες, όπως φαίνεται και από τον τίτλο του νήματος, είναι από την περιοχή του Arlberg. Το 3sat, είναι πραγματικά μία όαση! Αν και δεν ξέρω πόσο αρχάρια είναι η κοπελιά, ούτε και τον περιορισμό στο κόστος, μία φτηνή λύση θα είναι ο Γιάννης 50, αν και αν είσαστε μόνο 2 ίσως να υπάρχουν περιορισμοί που καλύτερα να στους πει ο ίδιος. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted February 12, 2016 7KΣ 1 Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted February 12, 2016 Ε ναι, αν αποφασιστεί η βόλτα θα μιλήσω με τον Γιάννη. Στο νήμα υπάρχουν πληροφορίες, απλά ρώτησα μήπως υπήρχε κάποια παρόμοια εμπειρία. Κόστος... δεν θέλω χλιδάτη διαμονή, για άλλα πάμε εκεί. Επειδή δε θα γίνεται εξαντλητικό σκι κάθε μέρα, θα έχω δυνατότητα μετακίνησης και στα (όχι μόνο κοντινά) πέριξ. Αρχάρια, τον Αίολο τον παλεύει . 1 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted February 12, 2016 Ε ναι, αν αποφασιστεί η βόλτα θα μιλήσω με τον Γιάννη. Στο νήμα υπάρχουν πληροφορίες, απλά ρώτησα μήπως υπήρχε κάποια παρόμοια εμπειρία. Κόστος... δεν θέλω χλιδάτη διαμονή, για άλλα πάμε εκεί. Επειδή δε θα γίνεται εξαντλητικό σκι κάθε μέρα, θα έχω δυνατότητα μετακίνησης και στα (όχι μόνο κοντινά) πέριξ. Αρχάρια, τον Αίολο τον παλεύει . ΣΥΜΒΟΥΛΗ, διότι έχω δει το έργο πολλές, πάρα πολλές φορές. Αν θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στην αρχάρια που συμπαθούμε πολύ, η μεγαλύτερη χάρη είναι να πάτε σε ΕΝΑ μέρος ΜΟΝΟ και να κάνει ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ για 6 ημέρες (άντε 5 για να κάνετε και μία μέρα μαζί). Κάνουν 2 ώρες το πρωί, 1 ώρα και κάτι στάση σε κάποιο σαλέ στο βουνό και μετά άλλες 2 ώρες μάθημα, σε γκρουπάκια ανάλογης δυναμικότητας. Αφού σχολάσει το μάθημα, κάνετε και λίγο μαζί μέχρι το κλείσιμο του χιονοδρομικού. Στο τέλος της εκδρομής (στο επόμενο ταξίδι) πλέον θα μπορείτε να κατεβαίνετε αξιοπρεπώς αρκετές πίστες μαζί. Είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ που μπορείτε να κάνετε στους εαυτούς σας. Και εσύ θα έχεις χρόνο να λυσσάξεις και εκείνη να μάθει ουσιαστικά, άρα γρηγορότερα και σωστότερα. Η καλύτερη επένδυση για το μέλλον και των 2 σας. 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted February 12, 2016 Ε ναι, αν αποφασιστεί η βόλτα θα μιλήσω με τον Γιάννη. Στο νήμα υπάρχουν πληροφορίες, απλά ρώτησα μήπως υπήρχε κάποια παρόμοια εμπειρία. Κόστος... δεν θέλω χλιδάτη διαμονή, για άλλα πάμε εκεί. Επειδή δε θα γίνεται εξαντλητικό σκι κάθε μέρα, θα έχω δυνατότητα μετακίνησης και στα (όχι μόνο κοντινά) πέριξ. Αρχάρια, τον Αίολο τον παλεύει . Στο κόστος έχεις το αεροπορικό που είναι ανελαστικό. Μετά νοικιάζεις αυτοκίνητο + διαμονή. Αυτοκίνητο περίπου 200+βινιέτα+βενζίνες, διαμονή σε φτηνή πανσιόν περί τα 30/40 ευρώ την ημέρα το άτομο. Η εναλλακτική του Γιάννη (ειδικά αν είναι η πρώτη φορά) είναι πιο ξεκούραστη (δεν θα ψάχνεις/κλείνεις/οδηγείς). Και φτηνότερη. Αρκεί να έχει διαθεσιμότητα και να σε ενδιαφέρει η περιοχή του. Αν σε ενδιαφέρει κάτι άλλο (λόγω μεγάλης γκάμας επιλογών), πάλι εδώ είμαστε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted February 13, 2016 (edited) ΣΥΜΒΟΥΛΗ, διότι έχω δει το έργο πολλές, πάρα πολλές φορές. Αν θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στην αρχάρια που συμπαθούμε πολύ, η μεγαλύτερη χάρη είναι να πάτε σε ΕΝΑ μέρος ΜΟΝΟ και να κάνει ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ για 6 ημέρες (άντε 5 για να κάνετε και μία μέρα μαζί). Κάνουν 2 ώρες το πρωί, 1 ώρα και κάτι στάση σε κάποιο σαλέ στο βουνό και μετά άλλες 2 ώρες μάθημα, σε γκρουπάκια ανάλογης δυναμικότητας. Αφού σχολάσει το μάθημα, κάνετε και λίγο μαζί μέχρι το κλείσιμο του χιονοδρομικού. Στο τέλος της εκδρομής (στο επόμενο ταξίδι) πλέον θα μπορείτε να κατεβαίνετε αξιοπρεπώς αρκετές πίστες μαζί. Είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ που μπορείτε να κάνετε στους εαυτούς σας. Και εσύ θα έχεις χρόνο να λυσσάξεις και εκείνη να μάθει ουσιαστικά, άρα γρηγορότερα και σωστότερα. Η καλύτερη επένδυση για το μέλλον και των 2 σας. Το έχω δεί κι εγώ το έργο, τελευταία πριν 15μέρες στον Παρνασσό. Δεν έχεις άδικο, καλά τα λες. Αν γίνει τελικά το ταξίδι, θα πάω με το αυτοκίνητό μου (με πλοίο μέχρι Βενετία). Θέλει χρόνο αλλά έχει και τα καλά του. Edited February 13, 2016 by Pant Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted February 13, 2016 Αν το κανείς έτσι, σου προτείνω δολομίτες. Και πιο κοντά και πιο φτηνά και εξίσου όμορφα! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted February 13, 2016 (edited) Το έχω δεί κι εγώ το έργο, τελευταία πριν 15μέρες στον Παρνασσό. Δεν έχεις άδικο, καλά τα λες. Αν γίνει τελικά το ταξίδι, θα πάω με το αυτοκίνητό μου (με πλοίο μέχρι Βενετία). Θέλει χρόνο αλλά έχει και τα καλά του. Θα σου πρότεινα να ξαναδείς την Ανκόνα. Δεν νομίζω να άλλαξαν τα πράγματα από την τελευταία φορά που ταξίδεψα με καράβι, αλλά: 1)Φεύγεις απόγευμα και το επόμενο βράδυ κοιμάσαι στον προορισμό σου, ενώ αν πας Βενετία στον προορισμό σου φτάνεις το μεθεπόμενο μεσημέρι (άρα χάνεις 1 χιονοδρομική ημέρα). 2)Χάνεις άλλη μία ημέρα και στην επιστροφή 3)Γλυτώνεις 2-2,5 ώρες οδήγησης μόνο 4)Δεν έχεις διαφορά κόστους Τέλος, η χιονοεβδομάδα Σάββατο-Σάββατο, εξυπηρετείται από Ανκόνα, με 6 ημέρες σκι. Εμένα μου αρέσει το καράβι και το έχω τιμήσει αρκετές φορές, όμως για 2 άτομα το κόστος σε χρόνο και χρήμα είναι αρκετά μεγαλύτερο από το αεροπλάνο (Μόναχο ή Ζυρίχη), αν μιλάμε αποκλειστικά για χιονοταξίδι. Edited February 13, 2016 by mil 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted February 13, 2016 Συμφωνώ...! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted February 13, 2016 Σωστά, μάλλον Ανκόνα. Δεν θα είναι μόνο χιονοταξίδι. Θα έχει και περιήγηση. Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted February 13, 2016 ΣΥΜΒΟΥΛΗ, διότι έχω δει το έργο πολλές, πάρα πολλές φορές. Αν θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στην αρχάρια που συμπαθούμε πολύ, η μεγαλύτερη χάρη είναι να πάτε σε ΕΝΑ μέρος ΜΟΝΟ και να κάνει ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ για 6 ημέρες (άντε 5 για να κάνετε και μία μέρα μαζί). Κάνουν 2 ώρες το πρωί, 1 ώρα και κάτι στάση σε κάποιο σαλέ στο βουνό και μετά άλλες 2 ώρες μάθημα, σε γκρουπάκια ανάλογης δυναμικότητας. Αφού σχολάσει το μάθημα, κάνετε και λίγο μαζί μέχρι το κλείσιμο του χιονοδρομικού. Στο τέλος της εκδρομής (στο επόμενο ταξίδι) πλέον θα μπορείτε να κατεβαίνετε αξιοπρεπώς αρκετές πίστες μαζί. Είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ που μπορείτε να κάνετε στους εαυτούς σας. Και εσύ θα έχεις χρόνο να λυσσάξεις και εκείνη να μάθει ουσιαστικά, άρα γρηγορότερα και σωστότερα. Η καλύτερη επένδυση για το μέλλον και των 2 σας. Πολύ καλό το σενάριο! Που προτείνεις να δούμε το έργο; Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
mplamplampla 131 Report post Posted February 14, 2016 Πολύ καλό το σενάριο! Που προτείνεις να δούμε το έργο; Δεν έχω να προτείνω κάτι συγκεκριμένο, καθώς δεν ξέρω για τους Δολομίτες, αλλά θα πρότεινα ένα μέτριας έκτασης χιονοδρομικό, χωρίς πάρα πολύ κόσμο, με αρκετές μπλε πίστες και με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις πίστες (π.χ όχι κάτι "επιμήκες" όπως το serfauss - fiss), οπότε να μπορείς εύκολα να πηγαίνεις όπου θέλεις αλλά και ανά πάσα στιγμή να μπορείς να δεις την αρχάρια για να κάνετε ένα μικρό ή μεγάλο διάλειμμα μαζί. Quote Share this post Link to post Share on other sites