Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Εκεί που ο εκσυγχρονισμός δεν είναι ταμπού, εκεί που οι πληρωμές βγαίνουν από την δική τους τσέπη, εκεί που επενδύουν στoν τόπο τους:

http://tvthek.orf.at/profile/Vorarlberg-heute/70024/Vorarlberg-heute/13893923/Inbetriebnahme-Flexenbahn/13906238

Εκεί που υπάρχει και site για την παρακολούθηση των εργασιών:

http://www.flexenbahn.ski/news.html

Αν κατεβάσετε το βιντεάκι των 38 ΜΒ, θα κάνετε και την πρώτη σας βόλτα με το νέο λιφτ.

Το νέο βαγονάκι:

Και η στατική του μελέτη:

Edited by mil
  • Like 5

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Για μια στιγμή οι φάκελοι της στατικης μελέτης νόμιζα ότι ήταν οι φάκελοι της δικογραφίας για όποιον τόλμησε να κάνει επένδυση στην Ελλάδα

• Like 5

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

...

Επιτέλους! Είχα καιρό να δε διαβάσω και ανησύχησα!

Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by jimakos
  • Like 1

........ARLBERG-SILVRETTA 5-0...Χασαμε τα πρωτεια του Δ. Τυρολου :respect:

• Like 1

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Μην ψαρώνεις από λανθασμένα στατιστικά. Όποιος δεν ξέρει να διαβάζει τους αριθμούς σωστά, χάνει. Άσε τους να πιστεύουν ότι έχουν περισσότερα χιλιόμετρα στην διάθεση τους.

Τωρα στα σοβαρα Αλεξη...το γεγονος οτι υπαρχει δυνατοτητα με το καινουριο λιφτ να φυγεις απο το St Anton και να φθασεις μεχρι Lech και ακομα περα χωρις να κανεις χρηση ski-bus ειναι μεγαλη αναβαθμηση για τα δικα μου γουστα.Δεν σου κρυβω οτι το σκεπτομαι σοβαρα για το μελλον να κανω μια σεζον εκει...(μετα τα 70 ομως που δεν θα με νοιαζει και πολυ το apre-ski) :animier: μεχρι τοτε.....ISCHGL και RELAX IF YOU CAN !!!!

• Like 2

Τωρα στα σοβαρα Αλεξη...το γεγονος οτι υπαρχει δυνατοτητα με το καινουριο λιφτ να φυγεις απο το St Anton και να φθασεις μεχρι Lech και ακομα περα χωρις να κανεις χρηση ski-bus ειναι μεγαλη αναβαθμηση για τα δικα μου γουστα.Δεν σου κρυβω οτι το σκεπτομαι σοβαρα για το μελλον να κανω μια σεζον εκει...(μετα τα 70 ομως που δεν θα με νοιαζει και πολυ το apre-ski) :animier: μεχρι τοτε.....ISCHGL και RELAX IF YOU CAN !!!!

Τωρα ετοιμασου ...θα τσιμπησει ο Δουκας του ALBERG και θα μας βαλει χερι!!

• Like 2

Όλα αυτά είναι θεωρητικά.

Εγώ έχω δικά μου κριτήρια και ο καθένας ας κρίνει με τα δικά του. Υπάρχουν 6 περιοχές, μη συνδεόμενες χιονοδρομικά. Οι 3 μεγάλες, συνδέθηκαν με λιφτ, αντί λεωφορείου. Το να κάνω βόλτες με βαγονάκια αντί για λεωφορείο είναι κάτι. Ο καθένας το αξιολογεί σύμφωνα με τα γούστα του. Όταν πάω σε μία περιοχή των 100 χιλιομέτρων, σίγουρα μπορώ να εξασφαλίσω περισσότερες από 1 ημέρα καλού σκι. Ώστε να μην θέλω να πάω και στην διπλανή, με άλλα 100 χιλ με λεωφορείο, αυθημερόν, ώστε εντός της ίδιας ημέρας να κάνω 15 χιλιόμετρα στην Α περιοχή και άλλα 30 στην Β περιοχή.

Η συγκεκριμένη σύνδεση δίνει άλλα πλεονεκτήματα, που για να τα καταλάβει κάποιος πρέπει να ξέρει την περιοχή. Και σίγουρα δεν θα τα αξιοποιήσει κάποιος που νομίζει ότι πηγαίνει σε μία ενοποιημένη χιονοδρομική περιοχή των 300 χιλιομέτρων.

Αλλά ας μην σας χαλάω το κέφι.....

τα 200-300 χιλ πιστας προσωπικα δεν μου λενε και τιποτα...επειδη ομως γνωριζω την περιοχη και επειδη για μενα το σκι ειναι αθληση μαζι με φυσιολατρεια θεωρω το οτι θα εχω την δυνατοτητα να διασχισω τοσο μεγαλο πεδιο χωρις να κανω χρηση λεωφορειου θα ειναι συναρπαστικο......θα μοιαζει με την duti free run μεταξυ ISCHGL και SAMNAU......

(Για να μην σου χαλαω το κεφι....) :yes

• Like 1

Και μετά ξενερωνουμε εμεις που το έλιωσε πουυυυυ;!

Στα καλαβρυτα!!

• Like 1

Όχι, προέβλεψε ο ΜΙΚ έντονη χιονόπτωση :innocent:

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

παντως περσι στο St Anton μεναμε σε ενα οικογενειακο ξενωνα οπου ειμαστε εμεις και ενα ζευγαρι ηλικιωμενοι Αυστριακοι οι οποιοι πανε στο St Anton καθε χρονο για καποιες...δεκαετιες...

μας ειπαν οτι υπαρχει τοπικη κοντρα Lech- St Anton οπου οι του Lech δεν καταδεχονται να συνδεθουν και χιονοδρομικως με το St Anton γιατι το θεωρουν χαμηλοτερης κατηγοριας... για αυτο και παραμενουν μονο στην κοινη καρτα

Sent from my iPad using Tapatalk

ειναι μερικοι πολυ καλοι μου φιλοι φετος στο βαρθ και μου στελνουν βιντεακια εδω και κανα μηνα και κλαιω!!!!τι εχει γινει εκει περα τη πουδρας!!!

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Hannes Schneider είναι ο άνθρωπος ο οποίος υιοθέτησε την "arlberg" τεχνική που κάνουμε σήμερα. Δειτε τα παρακατω βίντεο

post-5297-0-30156800-1486328070_thumb.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Hannes_Schneider

• Like 6

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif