karakw 567 Report post Posted January 31, 2014 Καλά θα κάνετε Κωστή... Και την επόμενη Κυριακή (καιρού επιτρέποντος) ετοιμαστείτε και για Βελούχι! Αύριο κανεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;!!!!!!! Χρηστάρα Ιτιώτη...Σάββατο είναι δεν έχεις δικαιολογίες! αντε ελατε εδω πανω το αλλο Σ-Κ θα ναι τιγκα χιονι!!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 31, 2014 Τελικά σημερα ΕΚΑΤΣΕ... Η ομίχλη οταν ερχόταν , ηταν από Περικλή κ κατω ενώ ψηλότερα μονο νεφώσεις κ σχεδόν καθόλου ομίχλη κατα τη διάρκεια όλης της ημέρας.(ήμουν επάνω απο 9-4) Βέβαια άτομα που πέτυχα στα λιφτ μου είπαν πως η κατάσταση στη φτερολακα ηταν απελπιστική απο θέμα ομίχλης και όσοι το προσπάθησαν , γύρισαν πάλι πίσω. Η περιφερειακή κλειστή ( κ πήγαιναν φτερολακα μέσω συνδετικού-Σαχάρας αν κατάλαβα καλά).... Κατα τις 3 παρά έβγαλε ΗΛΙΟ για μια ώρα και ενώ ήμουν έτοιμος να παραδώσω πνεύμα , έκανα τη καρδιά μου πέτρα κ συνεχεισα για μισή ακόμα ώρα , όχι για μένα αλλα για τη φουκαριαρα τη μάνα μου...... Ααααααα οι καρέκλες διατίθενται πλέον προς 3 ευρώ έκαστη.... Είπατε τίποτα; 6 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 31, 2014 Μπορούσες να τις πάρεις σπίτι μετά; 4 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 31, 2014 Λάππα με την φωτογραφια που λες να κοιταξουμε καπου στη μέση εχω κατσει και ψαχνω πόση ώρα για κανα λαγό... Μόνο βήματα από λαγό βλέπω! Δεν νομίζω να εννοείς το λιφτ της Σαχάρας! 1 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 31, 2014 Λάππα με την φωτογραφια που λες να κοιταξουμε καπου στη μέση εχω κατσει και ψαχνω πόση ώρα για κανα λαγό... Μόνο βήματα από λαγό βλέπω! Δεν νομίζω να εννοείς το λιφτ της Σαχάρας! 2 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 1, 2014 Και αν σου κάτσει;! Αν σου κάτσει κερδίσεις υπερμέρα, με σύννεφο κάτω από το 1950, ψηλή νέφωση να κρατάει σταθερή καλή θερμοκρασία, σούπερ χιόνι και καθόλου αέρα. Α, και από κόσμο, Ηρακλής αναμονή 0 άτομα. Στο χωριό μου θα έλεγαν "wow dude!" Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 10 Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 1, 2014 τέλεια! αυτές είναι μέρες 100% απόλαυση 2 Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted February 1, 2014 Α να χαθείς παλιάνθρωπε... 1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted February 1, 2014 (edited) Καλά θα κάνετε Κωστή... Και την επόμενη Κυριακή (καιρού επιτρέποντος) ετοιμαστείτε και για Βελούχι! Αύριο κανεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;!!!!!!! Χρηστάρα Ιτιώτη...Σάββατο είναι δεν έχεις δικαιολογίες! Άρη χαίρομαι που σου κατσε σήμερα. Εγώ δυστυχώς με ίωση έχω κατεβάσει ήδη ένα βουνό βότανα μπας και δω προκοπή. Ελπίζω για το επόμενο Σ/Κ να τα πούμε από κοντά τσουλώντας. Καλό μήνα! Edited February 2, 2014 by itiotis Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
pettakos 18 Report post Posted February 1, 2014 (edited) ομίχλη από τα εκδοτήρια μέχρι σχεδόν το λιβάδι, πανω χαρα Θεου με υψηλη νέφωση, μέτριος αέρας ψηλά, χιονι ωραιαο στον περικλη, σφικτο κατω το πρωι. Ωραια μερα παρα τις επιφυλάξεις ανοδου. Edited February 1, 2014 by pettakos 6 Share this post Link to post Share on other sites
Snipous 79 Report post Posted February 1, 2014 Όντως πολυ ωραία ήταν πάνω σήμερα. Τα Κελάρια ηταν χωρίς ομίχλη όλη τη μέρα, με καλό χίονι και καθόλου κόσμο το πρωί (στην πρώτη ανεβασιά ήμουν ο μοναδικός στα λιφτ και ανεβαίνοντας δεν υπηρχε ψυχη στις πιστες), και μέτριο κόσμο το μεσημέρι. Στη Φτερόλακκα από την άλλη τα πράγματα ήταν δύσκολα, με ΠΟΛΥ ομίχλη, πραγματικά τα λυπήθηκα τα πιτσιρίκια των αγώνων. Στα θετικά, η καθαρή ατμόσφαιρα στο σαλε 1950. Στα πρωτόγνωρα, το σταμάτημα των λίφτ για 1-2 λεπτά, λόγω του σεισμού. 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted February 2, 2014 Στα θετικά, η καθαρή ατμόσφαιρα στο σαλε 1950. Αυτό και αν είναι είδηση. 3 Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted February 2, 2014 Πήγαμε Ischgl και τους φέραμε τις πούδρες ελπίζω τώρα που γυρίσαμε να έρθουν και εδώ...... γιατί βλέπω πέτρες ακόμη..... 3 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
ChrisFTW 2 Report post Posted February 2, 2014 Παιδιά την Τρίτη για παρνασσο το meteo δείχνει 5μποφορ ενώ τ site του χιονοδρομικού δείχνει 18 kmh..έχετε ιδέα αν ειναι καλη μερα?με 5 μποφορ να τ ρισκάρω?? Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 2, 2014 Παιδιά την Τρίτη για παρνασσο το meteo δείχνει 5μποφορ ενώ τ site του χιονοδρομικού δείχνει 18 kmh..έχετε ιδέα αν ειναι καλη μερα?με 5 μποφορ να τ ρισκάρω?? Sent from my iPad using Tapatalk Με 5 λογικα θα ειναι κλειστό.... Εκτος κ αν αλλαξει η πρόβλεψη... Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted February 3, 2014 Με 5 λογικα θα ειναι κλειστό.... Εκτος κ αν αλλαξει η πρόβλεψη... Παιδιά την Τρίτη για παρνασσο το meteo δείχνει 5μποφορ ενώ τ site του χιονοδρομικού δείχνει 18 kmh..έχετε ιδέα αν ειναι καλη μερα?με 5 μποφορ να τ ρισκάρω?? Sent from my iPad using Tapatalk σημερα το snow-forecast δειχνει 0 αερα...γενικα ας μας πουν οι ειδικοι, αξιζει μια αδεια αυριο? Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 3, 2014 σημερα το snow-forecast δειχνει 0 αερα...γενικα ας μας πουν οι ειδικοι, αξιζει μια αδεια αυριο? Κώστα ειδικός δεν είμαι ,αλλα το you weather δίνει 3αρι κ χιονόπτωση.... Αν δεν έχεις θέμα με το χιόνι που θα ρίχνει , όπως λένε κ τα 2..... Είναι να σου κάτσει κιόλας.... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 3, 2014 (edited) Δεν έχεις πρόβλημα με τον άερα αύριο Άδεια για τζογαδόρους από ομίχλη... ...και γράφουμε στο thread για τον καιρό. Edited February 3, 2014 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted February 3, 2014 Το ΧΚΠ ξαναθυμήθηκε τις παλιές του πρακτικές τι νέα λίφτ και πράσινα κουραφέξαλα, ρίξτε μια ματιά στο τι δίνει σε λειτουργία για αύριο στο "αξιόπιστο" σαιτ του!!!!! όλα για το ΠΣΚ......καθημερινές....... άμα και όταν......... απο δικαιολογίες να δω πόσες θα βρουν να πουν !!!!!!!! 3 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted February 3, 2014 Το φρέσκο χιόνι που έχει πέσει στις πίστες είναι 30εκ. στα Κελλάρια και 50 εκ. στη Φτερόλακα. Λόγω της υψηλής επικινδυνότητας χιονοστιβάδων αύριο όλη η περιοχή της Φτερόλακας θα παραμείνει κλειστή! 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 4, 2014 Σωτήρη, έχετε κλειστή όλη την Φτερόλλακα και δεν ανοίγετε με το πρόγραμμα Βάκχο σήμερα? Τι λειτουργία καθημερινής είναι αυτή? Έτσι θα είναι και αύριο? 3 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted February 4, 2014 Επικινδυνότητα χιονοστιβάδων υπάρχει στην απάτητη Σαχάρα και όχι στην πατημένη 6 ή στον πατημένο Δία εκεί υπάρχει έλλειψη προσωπικού.... πολιτικής.... χρημάτων.... ή όπως αλλιώς...... Βάκχος, Οδυσσέας, Τηλέμαχος, Ερμής έστω μέχρι την μέση και αυτά κίνδυνο χιονοστιβάδας έχουν??????? και το εισητήριο πόσο είχε σήμερα????? παλιά ξινά σταφύλια...... 2 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 4, 2014 (edited) Bαγγέλη σήμερα ήταν αρκετά επικίνδυνα τα πράγματα για να δώσεις Δια. Καλά έκαναν. Έπρεπε όμως να ρεφάρουν και να δώσουν Βάκχο. Πληροφοριακά επειδή έτυχε και το είδα σε άλλο βουνό, μπήκε με μισή ώρα καθαρό ρουλεμάν η κακοκαιρία και στον Παρνασσό, δεν μπορούσε να ληφθεί τέτοια ευθύνη. Μη ξεχνάς στα Καλάβρυτα είναι κλειστή η Άγκυρα επειδή φοβούνται την χιονοστιβάδα της Στύγας την οποία δεν έχουν δει καν, φαντάσου εκεί που πήγαν και τις είδαν. Δεν ανοίγεις Δια σήμερα κακώς για το σκι μας...αλλά αν ένας φύγει λούκι? Γενικά συμφωνώ μαζί σου καθημερινές τα Καλάβρυτα το έχουν κερδίσει το παιχνίδι, ο Παρνασσός πρέπει να δίνει και άλλα λιφτ να είναι ανταγωνιστικός. Έτσι όπως τον δουλεύουν πάμε αλλού δεν αξίζει χωρίς ούτε δυο από Βάκχο Δια Οδυσσέα Σαχάρα. Μακάρι να βγάλει καμιά βδομάδα με καλό καιρό από εδώ και πέρα να τεστάρουμε γιατι μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν να δουλεύουν όλα πλην Τηλέμαχου 10,14 όλες τις καθημερινές με καλή πρόβλεψη. Σε κάθε περίπτωση τώρα μπήκε η κομπλέ σεζόν θα δείξει. Για να δούμε αύριο τι θα δουλέψει και αποφασίζουμε που θα πάμε Edited February 4, 2014 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 4, 2014 Σωστά όλα αυτά αλλα η τιμη παραμένει σταθερή τις καθημερινές σαν να ηταν σε πλήρη λειτουργία το ΧΚΠ ενώ ΔΕΝ ηταν... Share this post Link to post Share on other sites
WAYOUT Adventures 107 Report post Posted February 4, 2014 (edited) Τα προσεχή Σαββατοκύριακα 8-9/2 και 22-23/2 τα WAYOUT SKI & SNOWBOARD CAMPS καταφθάνουν επιτέλους στις πλαγιές του Παρνασσού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 ώρες μάθημα ημερησίως (ski & snowboard), διανυκτέρευση σε απόσταση αναπνοής απο απάτητες πλαγιές, γαστρονομικές απολαύσεις και ενημερωτικές συζητήσεις σε θέματα ασφάλειας βουνού. Η ζεστή φιλοξενία του ορειβατικού καταφυγείου ¨ΜΙΧ. ΔΕΦΝΕΡ¨ στα 1850μ υψόμετρο, σε συνδιασμό με την παροχή των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρει η WAYOUT FREESKI ACADEMY δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ένταξή σας στον κόσμο του freeride ski & snowboard. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με inbox στην σελίδα μας στο fb (WAYOUT SKI CAMPS) ή στείλτε μας e-mail στο info@wayoutadventures.gr Κόστος : 140 € Περιορισμένος αριθμός θέσεων! τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 6936861064 Κώστης Παπαδακάκης (Διαχείριση καταφυγείου) +30 6948545388 Γιάννης Κοτιλέας (WAYOUT SKI CAMPS) http://youtu.be/EqMoh8gy76U Edited February 4, 2014 by WAYOUT SKI CAMPS 3 Share this post Link to post Share on other sites