wraith 6,406 Report post Posted February 14, 2014 Κρίμα ρε συ Χρήστο. Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted February 14, 2014 (edited) Όντως ωραία μέρα σήμερα πάνω. Αντώνη ευχαριστώ για την παρέα. Edited February 14, 2014 by KonKan 2 Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 14, 2014 προσωπικά θα την χαρακτηρίσω ΤΕΛΕΙΑ μέρα σήμερα στα Κελάρια! όχι μόνο γιατί η κάθε μέρα που καταφέρνω ν’ ανέβω είναι μια τυχερή μου μέρα αλλά γιατί πραγματικά, ενώ ξεκίνησε σαν ζεστή μέρα (με την απογοήτευση και τη γνωστή κλάψα: πάει το χιονάκι μας πάει…) το μεσημέρι όμως συννέφιασε… και έπεσε η θερμοκρασία και στο τέλος μας έκανε κι ένα δωράκι να κλείσει η μέρα με το αγαπημένο μας χιονάκι να πέφτει από ψηλά!!!! η παρέα όπως πάντα! 9 Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
kouva-nos 21 Report post Posted February 15, 2014 Μιας και μαλλον ΛΙΩΣΑΤΕ ολοι στο sunset σημερα και τωρα στο δρομο της επιστροφης, μια ερωτηση αν μπορει καποιος το βραδυ.... Στα 1640 της Φτερο (κατω παρκινγκ) εχει εκδοτηριο καρτων ???? εννοω λειτουργει ??? γιατι αν ναι, μου φαινεται πολυ πιο γρηγορο για Σαχαρα-6-Δια, απ`οτι να περιμεεεεεενω στις ουρες του 1750 Κελλαρια και μετα μια ωρα στα αβγα για να περιμεεενω και Ηρακλη κλπ προκειμενου να πεσω Φτερολακα μετα.... Επισης, γνωριζει καποιος αν θα γινει και αυριο sunset καιρου επιτρεποντος ???? η θα τα παιξει το χιονακι αν φαει 2 12ωρα σερι χιονοδρομιας με τοση ηλιοφανεια και ζεστη (για τα 2000++ μετρα) Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 15, 2014 Για τη Φτερο δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευει εκει που λες. Σιγουρα ομως θα δουλευει στο σαλε της. Sunset εχει μονο Σαββατο, αν το επιτρεπει φυσικα ο καιρος. Σουπερ μερα σημερα με τρελη παρεα για σκι και apres-souvlako-ski. Λιγο σκληρο το χιονι το πρωι αλλα μετα σκετη ζαχαρη για ατελειωτο παρτυ. Βιντεο σε λιγες μερες. 5 Share this post Link to post Share on other sites
snowpar 613 Report post Posted February 15, 2014 Μιας και μαλλον ΛΙΩΣΑΤΕ ολοι στο sunset σημερα και τωρα στο δρομο της επιστροφης, μια ερωτηση αν μπορει καποιος το βραδυ.... Στα 1640 της Φτερο (κατω παρκινγκ) εχει εκδοτηριο καρτων ???? εννοω λειτουργει ??? γιατι αν ναι, μου φαινεται πολυ πιο γρηγορο για Σαχαρα-6-Δια, απ`οτι να περιμεεεεεενω στις ουρες του 1750 Κελλαρια και μετα μια ωρα στα αβγα για να περιμεεενω και Ηρακλη κλπ προκειμενου να πεσω Φτερολακα μετα.... Επισης, γνωριζει καποιος αν θα γινει και αυριο sunset καιρου επιτρεποντος ???? η θα τα παιξει το χιονακι αν φαει 2 12ωρα σερι χιονοδρομιας με τοση ηλιοφανεια και ζεστη (για τα 2000++ μετρα) Έχει εκδοτήρια ναι και βολεύει αν θέλεις να κάνεις Φτερόλακκα, αλλά εξαρτάται και από πού ανεβαίνεις(Αμφίκλεια, Αράχωβα κτλ), κυρίως σε περιπτώσεις με προβλήματα στην πρόσβαση. Κατά τα άλλα σήμερα στο sunset ήταν εκπληκτικά! Θα δοκιμαστεί πάντως το χιονάκι μέσα στην εβδομάδα, ελπίζουμε όμως σε δυνατό come back!!! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 15, 2014 Σήμερα είναι από τις μέρες που άνετα λες oh my god! Και όχι γιατί είχε ένα μέτρο πούδρες ή όλη μέρα ανοιξιάτικα, αλλά γιατί κάναμε ΣΚΙ, με τέλεια παρέα, πολλά χαμόγελα και πολλά γέλια! Για εμένα αρκετές πρωτιές σήμερα, πολλή κούραση αλλά και επιμονή! Πρώτη κατεβασιά 9 παρά, τελευταία 6 παρά. Υ.Γ. 1 Φήμες λένε ότι ο Blackman κλείνοντας το χιονοδρομικό ξέχασε το κλειδί επάνω στην πόρτα Υ.Γ. 2 Τι ωραίο να πονάς...παντού! Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 11 Share this post Link to post Share on other sites
GeORgE_TEX 40 Report post Posted February 16, 2014 Ολη η μερα ενα δύωρο! 17:00-19:00! Το πρωτο μου νυχτερινό ήταν μια ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ εμπειρία! Ξαστεριά-Τεράστιο φεγγάρι-Φώτα-Άπνοια-30 ατομα στα Κελαρια ηταν ενα κερασάκι σε μια εβδομαδιαια τουρτα σε Καλαβρυτα και Παρνασσο! 1000 Μπραβο σε όλα τα παιδια που δουλευουν στο χιονοδρομικο και υποστηρίζουν το sunset (κατεβηκαμε τελευταιοι το αυγο και η απογνωση στο βλεμα τους τα ελεγε ολα!!!!!). Μπραβο και παλι Μπραβο! Μακάρι να το επιτρεψει ο καιρος και ξαναγινει! 9 Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted February 16, 2014 Χρειαζόμαστε επειγόντως χιόνι (για να ζήσουμε ημέρες σαν την χθεσινή ). Αρκετά παγωμένο το πρωί (8:40 κάναμε την πρώτη κατεβασιά) με τον Περικλή παρόλα αυτά να έχει καλό χιονάκι ακόμα και τόσο νωρίς (κρίμα που οι συνεχείς βλάβες τον είχαν εκτός λειτουργίας για μεγάλο διάστημα μέσα στην ημέρα - κάτι πρέπει να γίνει για αυτό). Αξίζει ένα μπράβο στο ΧΚ Παρνασσού που κρατάει τις πίστες σε αρκετά καλή κατάσταση με τόσο μικρή (για Φεβρουάριο) ποσότητα χιονιού. Πόδια και διάθεση για sunset ski υπήρχε αλλά το ταξίδι της επιστροφής μου φαίνονταν πολύ μεγάλο οπότε κατά τις 6 παρά σφυρίξαμε λήξη. Η παρέα του snowclub φυσικά είχε γεμίσει το βουνό. Είναι όμορφο να κάνεις σκι ανάμεσα σε φίλους. 11 Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
sermak 361 Report post Posted February 16, 2014 Ορίστε μια πανοραμική από μένα από την κορφή του Περικλή Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 13 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 16, 2014 Όμορφη μέρα η χτεσινή! Φίλοι παντού, πολύ σκι σε σκληρές πίστες και απαιτητικά εκτός, μέρα καθαρά για πιστοπέδιλα και βελτίωση τεχνικής! Bonus, το σκι στο ηλιοβασίλεμα! Δυστυχώς το βουνό χάνει χιόνι με πρωτοφανείς ρυθμούς. Το προηγούμενο Σάββατο μπορούσες να κατέβεις τον καθρέπτη, αν δεν σε πείραζε το κακό χιόνι, τώρα κατεβήκαμε με το ζόρι μέχρι την αφετηρία της 7 από τον δρόμο (τα πρανή έχουν πέτρες και χορτάρια αντί για χιόνι). Την άλλη βδομάδα βάζω στοίχημα ότι θα έχει κοπεί εντελώς η πρόσβαση στα χαμηλά της Φτερόλακας. Παρόλα αυτά, περάσαμε καταπληκτικά, λιώσαμε στο σκι με φανταστική παρέα, τσουλήσαμε με παιδιά που είχαμε να δούμε πολύ καιρό, γνωρίσαμε καινούργια παιδιά από το forum και κλείσαμε όμορφα την μέρα μας με ένα... λιτό γεύμα στην Αράχοβα! 24 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 16, 2014 Χρήστο τέλειες οι φωτό!!! Γιατί όμως δεν μπορούμε να τις δούμε σε μεγέθυνση; Επίσης ιδέα μου είναι ή λείπουν μερικές του Γιάννη; 3 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 16, 2014 Σε κάποιες μπορείς. Τις έβαλα στο mass uploader του post-image. Δεν μας επιτρέπει να δούμε full size αυτές που έχω κροπάρει σε 1:1 για κάποιο λόγο που μόνο αυτό ξέρει. Επειδή η εναλλακτική (να τις ανεβάζω μια μια) είναι μπελάς, την άλλη φορά να κάνετε σκι πιο κοντά στον φωτογράφο ώστε να μην χρειάζονται τόσο crop! 4 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 16, 2014 (edited) Γράφοντας με την νηφαλιότητα( της επόμενης μέρας: - Το πρωί έλειπε ο Αλέξης Κωστάλας να κάνει περιγραφή του καλλιτεχνικού πατινάζ. Στη Σαχάρα και στην 6 θα έκανε υπερωρίες. - Στο πάνω μέρος (1950+) η έλλειψη χιονιού ακόμα δεν είναι πρόβλημα, αλλά σύντομα θα γίνει αν δεν ανανεωθεί το χιόνι. - Στον δρόμο της Αφροδίτης (Αυγό) σε αρκετά σημεία τα προβλήματα ήταν περισσότερο από εμφανή. Χαρακτηριστική εικόνα, όταν κατέβαινα με το Αυγό, είδα παρέα χιονοδρόμων να ψάχνει προβληματισμένη από ποιες πέτρες θα περάσει ανάμεσα. - Όταν ζαχάρωσε το χιόνι, τα καρεκλάκια του Ηρακλή ήταν σκέτο λουκούμι! - Πανέμορφο το sunset ski. Άδειο χιονοδρομικό, υπέροχα τοπία και παραδόξως όχι όσο κρύο φανταζόμουν. - Για ακόμα μια φορά, η σημασία της παρέας. Θα μπορούσε να ήταν μια" αδιάφορη" μέρα (όσο αδιάφορη μπορεί να είναι μια μέρα στο βουνό), με μόνο ασκήσεις στην πίστα ή για εμένα μια μοναχική μέρα στο Βελούχι (όπως έλεγε αρχικά το πρόγραμμα). Και τελικά ήταν η περιγραφή όπως στα προηγούμενα post (δικά μου και άλλων). - Όμορφες σκηνές στο βουνό (πέρα από τα τοπία): Το ζευγαράκι στην κορυφή Ηρακλή που έτρωγε απολαμβάνοντας το τοπίο (κι εμάς να γαζώνουμε τη ζάχαρη!!!) Ο κυρ-Δημήτρης Πάππος, που στα 70+ του κατέβαινε τα απάτητα του Ηρακλή με τέτοια άνεση και τεχνική που όλοι ζηλεύαμε. Τους γονείς με τα παιδάκια στην πλάτη!!! - Άσχημες εικόνες που δεν θέλω να ξαναδώ: Το βουνό με τόσο λίγο χιόνι για μέσα Φλεβάρη. Τον ΕΟΣ Αχαρνών που εκκολάπτει μικρούς πρωταθλητές κουτοπονηριάς και θράσους, που περνούσαν μισό μέτρο πριν από τη μπάρα κάτω το σχοινάκι, "πηδώντας" ουρά 30 ατόμων, ενώ ο "προπονητής" να τα κοιτάει και να σφυρίζει αδιάφορα. Και εις ανώτερα παιδιά! Edited February 16, 2014 by wraith 11 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 16, 2014 (click πάνω της για μεγαλύτερο μέγεθος) 23 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted February 16, 2014 Να και μερικές ρομαντικές φωτογραφιούλες 23 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted February 17, 2014 αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση το σαββάτο ειναι που συνεχεια ακουγα στο pmr <λάππας ακούει?>, <που είναι ο λάππας?>, <ειδε κανεις τον λάππα?> κλπ κλπ δύο τινά συμπεράνω ή είχε πολύ κοσμο στα κελλάρια ή κρυβόταν... 4 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted February 17, 2014 αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση το σαββάτο ειναι που συνεχεια ακουγα στο pmr <λάππας ακούει?>, <που είναι ο λάππας?>, <ειδε κανεις τον λάππα?> κλπ κλπ δύο τινά συμπεράνω ή είχε πολύ κοσμο στα κελλάρια ή κρυβόταν... Εγώ πάλι αντιλαμβάνομαι ότι ο Χρήστος είναι celebrity. 4 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 17, 2014 οποιος βρει τον λαππα στο pmr εχει δωρο 20αρα στον παρνασσο για την επομενη σεζον. 1 Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 17, 2014 και κάπως έτσι ξεκινάνε οι ρήσεις του τύπου: Professor @Χρήστος Λάππας: Some say his radio output power outperforms SETI telescopes (βλ. Stig) 3 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 17, 2014 (edited) Εκτός από το PMR, δούλεψε και το ραντάρ του... :whistling: Edited February 17, 2014 by wraith 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 17, 2014 (edited) Συγνώμη που θα βγω εκτός θέματος αλλά φέτος ο Παρνασσός με τη Σαχάρα να δουλεύει έχει απίθανα ανοιξιάτικα χιόνια με αυτές τις θερμοκρασίες. Τόσα χρόνια η Σαχάρα άνοιξη πάντα είχε φοβερό ανοιξιάτικο υπενθυμίζουμε το δεύτερο καλύτερο χιόνι μετά τη πούδρα. Γενικά ο Παρνασσός στα ανοιξιάτικα δίνει ρέστα Σήμερα πέρασαν απίθανα στην Σαχάρα όσοι μπορούν να ανέβουν για να το ξανασκεφτούν, ένα τριωράκι/οχταωράκι εξαιρετικής Σαχάρας με ανοιξιάτικο εκτός ίσως δεν είναι τόσο αδιάφορο σαν σκι. Χωρίς πλάκα έχει απίθανες μέρες επάνω, μάλλον για Τετάρτη με βλέπω. Γενικά ο Σύλλογος πρέπει να διαφημίσει το ανοιξιάτικο σκι στην Ελλάδα και τα ανοιιάτικα χιόνια, το ίδιο και τα χιονοδρομικά, απλά φέτος πρέπει να το κάνει με το ημερολόγιο ένα μήνα νωρίτερα. Ίσως να υπήρχε μια ανακοίνωση στην πρώτη σελίδα. Στο θέμα μας ποιο μωρό? Edited February 17, 2014 by ΜΙΚ 6 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 17, 2014 Μια και πιάσαμε την Σαχάρα, γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να μπουν πιο heavy duty δίχτυα στο τέλος της γιατί σε μέρες όπως το Σάββατο που μας πέρασε δεν είναι καθόλου απίθανο το σενάριο κάποιος να φύγει με τα χίλια στον πάγο και να πάρει μαζί του τα προστατευτικά που υπάρχουν τώρα. Όσο το πεδίο ήταν freeride δεν υπήρχε θέμα, ο καθένας έκανε τις επιλογές του για το κατά πόσο θέλει και μπορεί να εξερευνήσει το βουνό. Τώρα που είναι κυριλέ πίστα με τον αναβατήρα της πρέπει να σκεφτούμε και το τι θα γίνει όταν το λάθος άτομο θα φύγει την λάθος στιγμή από την κορυφή. 4 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kouva-nos 21 Report post Posted February 17, 2014 Να πω κι εγω τη γνωμη μου καθως ΕΛΙΩΣΑ κυριολεκτικα την Κυριακη 8.15 - 16.15.... Καταρχας σαν κινηση μου αρεσε πολυ και το εκμεταλλευτηκα οτι Σ-Κ ανοιγει ΚΑΙ το πανω σαλε Φτερολακας...χωρις να θελω να παρεξηγηθει καποιος, σαν χιονοδρομος προτιμω 10000 φορες να κανω τα 8 χλμ διαφορας απο το παρκινγκ Κελλαριων μεχρι Φτερο, να βαζω πεδιλα και να ορμαω πιστα, η να βγαζω καρτα σε 2-3 λεπτα, παρα να περιμενω μισαωρο-45λεπτο σε εκδοτηρια και αβγα αντιστοιχα.... Και φυσικα σε μερες οπως η Κυριακη με τετοιο καιρο και 18/18, Υπερπαρνασσαρα οπως τη λετε, οι επιλογες ηταν παρα πολλες.... ΛΙΩΣΙΜΟ λοιπον στην αδεια Φτερολακα μεχρι 11.00, ΟΚ το πρωι ηταν αρκετα παγωμενο, μετα εγινε το 2ο καλυτερο χιονι για τα γουστα μου (μετα την πρωτη θεση που κατεχει η φρεσκια απατητη πουδρα): σκληρο, σφιχτο, γρηγορο ομως, χιονι-μαχαιρια που ανεπτυσσε μεγαλες ταχυτητες ειδικα στην 6 και στη Σαχαρα.... Κατα τις 11.00 περασα Κελλαρια, ομορφα κατω απο Ηρακλη και Περικλη, αλλα με ξενερωσαν οι "παιδικες ασθενειες", ητοι, οι ουρες εστω 5λεπτες, οφειλομενες σε μισογεματα καρεκλακια, τα σταματα-ξεκινα, ο ΠΟΛΥΣ κοσμος στις πιστες και οι αντιστοιχοι κινδυνοι τρακαρισματος, κλπ, και το οτι τα καλα σημεια ειχαν "φαγωθει"... Επιστροφη Φτερο κατα τις 12.30 και νον στοπ μεχρι τελος... Επισημανσεις: σωστος ο φιλος Λαππας για τα διχτυα στη Σαχαρα....τωρα που το ξανασκεφτομαι, μπορει μερικοι να πηγαιναμε απο χρονια εκει, και να ξερουμε τις κλισεις, που τελειωνει, που μπορει να εχει παγο, κλπ, ΑΛΛΑ τωρα με τον αναβατηρα, ποιος ειναι 100% σιγουρος οτι καποιος μπορει να μη γνωριζει την περιφερειακη και να ορμηξει φουλ στο γκρεμο του Αλοκαϊτικου ρεματος (παρενθεση, τι υπεροχο χιονακι εχει εκει μεσα σε διαφορα σημεια ρε παιδια ???? αμαν αμαν αμαν το εβλεπα απο Περιφερειακη και ηθελα να κατεβω, αλλα δεν εχω ορειβατικα για μετα) Επισης, ειχα διαβασει εδω μια συζητηση που ειχατε για το αν μπορεις απο τερμα της 14 να φτασεις αφετηρια Σαχαρας....οταν εκανα την 25η καταβαση στη Σαχαρα, ξεκινησα να τραβερσαρω προς 14 ωστε να κανω τη διαδρομη....απο την αναποδη....ε, κατεληξα στο οτι μαθηματικα μπορει και να βγαινει, αλλα πρακτικα ειναι αρκετα δυσκολο, θελει σιγουρα καποιο σπρωξιμο, ειδικα προς το τελος, πρεπει να "εκτοξευτεις" αφρεναριστος απο τερματισμο 14, να ακολουθησεις την ΤΕΛΕΙΑ γραμμη συν του οτι εχει 2 συσταδες βραχια που εχουν μεγαλη σημασια ΠΟΥ θα περασεις κλπ.... Στα bonus της Φτερο ηταν οτι κατα τις 2.00 ενω στις ΤΕΡΜΑ βορειες πλαγιες παρεμενε το χιονακι σφιχτο, σε αλλες που ειχαν ελαφρα ΒΒΑ κλιση και τις εβλεπε καλυτερα ο ηλιος βρηκα αυτο που λετε "ζαχαροχιονα" δηλαδη πουδριτσα ανοιξιατικη που διαλυοταν, εφευγαν κομματια ολοκληρα στο σλαλομ λες και θα ξεκιναγε καμια χιονοστιβαδα.... Ζεστη τρομερη, ανετα καθοσουν με κοντομανικο με τετοια ηλιοφανεια... Αντε να δουμε ποσο καιρο ακομα θα μπορουμε να σκιαρουμε....καλα Σαχαρα-6 και το "μπωλ" πανω απο τα 2100 δεν εχουν προβλημα, απλα αν κανει αλλη μια εβδομαδα τετοιο καιρο το βουνο θα ειναι σαν τελη Απριλη και οχι Φλεβαρη.... 3 Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted February 17, 2014 (edited) Μόλις επιστρέψαμε από ένα τρελό τριήμερο στο βουνό. Τα του Σαββάτου τα γράψατε ήδη. Την Κυριακή θα την χαρακτήριζα ακόμη καλύτερη μέρα , μιάς και αρκετά κομμάτια που ήταν παγωμένα το Σάββατο είχαν μαλακώσει αρκετά. Απολαυστικές λοιπόν οι καταβάσεις στα γνωστά λούκια. Η σημερινή μέρα ήταν το κάτι άλλο. Πολύ καλό χιόνι εντός πίστας, και άριστο σε πολλά κομμάτια εκτός. Αν και ανεβήκαμε τουριστικά και το χιονοδρομικό έκλεισε νωρίς, 14:00 για την ακρίβεια, έκανα αρκετές ωραίες καταβάσεις. Θερμοκρασίες που μόνο Φλεβάρη δεν θύμιζαν, μας έκαναν να ανέβουμε στο βουνό με περιβολή λίγο διαφορετική από την συνηθισμένη )))). Το ότι θα σκίαρα λούκια μέσα Φλεβάρη με μαγιό δεν μπορούσα να το φανταστώ))))))) Παιδιά το βουνό κρατάει ακόμα , βάλτε τα μαγιό σας και ανεβείτε να το χαρείτε)))). Αντε και " ΓΕΙΑ ΜΑΣ" Αντε και μία τελευταία από την θέα που είχαμε από το σπίτι σήμερα το απόγευμα Φιλικά Σπύρος ))) Edited February 17, 2014 by porfirio 13 Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites