Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
bujinkan

Χ.κ. Καλαβρύτων 2013 - 2014

Recommended Posts

Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να είναι εφικτό , αλλά ίσως , λέω ίσως , θα μπορούσε κάθε χιονοδρομικό να διέθετε οδηγούς βουνού σε αυτούς που πηγαίνουν εκτός και δεν έχουν την πολυτέλεια της γνώσης του βουνού ή κάποια παρέα που να γνωρίζει και να κάνουν μαζί εκτός πίστας. Επιπλέον σε αυτά που αναφέρει και ο ΜΙΚ, όλο και περισσότερους βλέπουμε να βγαίνουν εκτός ή να θέλουν να βγούν αλλά μην γνωρίζοντας τον χώρο να το αναβάλλουν. Εφόσον τα βουνά μας έχουν την δυνατότητα αυτή γιατί και τα χιονοδρομικά να μην υποστηρίζουν αυτού του είδους σκι με τον τρόπο αυτό ? Ακόμα και οι σχολές που υπάρχουν σε κάθε χιονοδρομικό μπορεί να παρέχουν οδηγούς για το εκτός και όχι μόνον δάσκαλο. Φυσικά για όλους με το αντίστοιχο αντίτιμο. Βεβαίως με προβληματίζει το περιορισμένο πεδίο αλλά όπως και να το κάνουμε μια ασφάλεια για τις πρώτες κατεβασιές θα την έχεις.

• Like 2

Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να είναι εφικτό , αλλά ίσως , λέω ίσως , θα μπορούσε κάθε χιονοδρομικό να διέθετε οδηγούς βουνού σε αυτούς που πηγαίνουν εκτός και δεν έχουν την πολυτέλεια της γνώσης του βουνού ή κάποια παρέα που να γνωρίζει και να κάνουν μαζί εκτός πίστας. Επιπλέον σε αυτά που αναφέρει και ο ΜΙΚ, όλο και περισσότερους βλέπουμε να βγαίνουν εκτός ή να θέλουν να βγούν αλλά μην γνωρίζοντας τον χώρο να το αναβάλλουν. Εφόσον τα βουνά μας έχουν την δυνατότητα αυτή γιατί και τα χιονοδρομικά να μην υποστηρίζουν αυτού του είδους σκι με τον τρόπο αυτό ? Ακόμα και οι σχολές που υπάρχουν σε κάθε χιονοδρομικό μπορεί να παρέχουν οδηγούς για το εκτός και όχι μόνον δάσκαλο. Φυσικά για όλους με το αντίστοιχο αντίτιμο. Βεβαίως με προβληματίζει το περιορισμένο πεδίο αλλά όπως και να το κάνουμε μια ασφάλεια για τις πρώτες κατεβασιές θα την έχεις.

Αλήθεια πόσους οδηγούς βουνού εχει η Ελλάδα πιστοποιημένους χιονοδρόμους;

Κυριολεκτικά μετρημένους στα δάκτυλα!

http://www.hmga.gr/association/members.htm

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Για να κανουμε ενα απολογισμο της περσινης χρονιας οσον αφορα την λειτουργια του χιονοδρομικου την επομενη της χιονοπτωσης

13 ηταν οι πουδρομερες και πηγα τις 12 :innocent:

Η μια που δεν πηγα ,τοχα παρει χαμπαρει οτι θαταν πακετο και δεν ανεβηκα

Απο τις 12 ,η μια ηταν κλειστο και πηγα μαιναλο

2 μονο το κατω

και 2 η αγυρα μετα τις 11

Ας πουμε 5 ακυρα στα 13 που τα 2 ευκολα τα προεβλεπες

Οκ δεν το λες και τραγικο.... ας ελπισουμε για κατι καλιτερο φετος.

Ο νοτιοδητικος ειναι ο χειροτερος καιρος για το βουνο αν η προβλεψη λεει πανω απο 15 χλμ αερα ......μεγαλο το ρισκο

Για το δρομακι της επιστροφης στην Δαφνη ειναι πραγματικα κριμα που τσιγκουνεβονται το πετρελαιο να το πατησουν

Ειναι και φοβερη διαδρομη και για τον αρχαριο να κανει την βολτα του μεσα στο δασος χωρις να βγει απο τον δρομο

3-4 λεπτα υπιο σπρωξιμο με τα μπαστουνια τα τελευταια 200 μετρα αν ειναι πατημενο

Μια ταμπελα θελει μονο γιατι δεν φαινεται και οι περισοτεροι δεν γνωριζουν την υπαρξη του

Τι καθομαι και γραφω παλι βραδυατικα ...για aerobic με βλεπω παλι και φετος

Edited by Hellbent
  • Like 3

Nα το κοιτάξεις φίλε.

Θα μας τις δώσεις τις υπερμέρες και φέτος που θα πάει...

Μη ξεχνάς και τη μέρα που στα είχαν φάει η Ράνια και ο Πρόεδρος. Ο καημένος ο λαουτζίκος τι να πει?

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Με 1000+ ετήσιες που δώθηκαν φέτος που θα πάνε οι ουρές???

Για τις καθημερινές μιλάω

Με 1000+ ετήσιες που δώθηκαν φέτος που θα πάνε οι ουρές???

Πέρυσι πόσες πουλήθηκαν?

How you stand is how you ski

Με 1000+ ετήσιες που δώθηκαν φέτος

Βασιλη, εχεις εγκυρη πληροφορηση

για τον αριθμο των καρτων;;;

Το χ/κ στην ανακοινωση ελεγε για 350 καρτες,

το 1000 ειναι υπερβολικο νουμερο

post-2403-0-18739500-1379714033.jpg

Edited by snowholic

Γιώργο το νούμερο ισχύει. Είναι πάνω από 1000 .

Απλά το θέμα είναι αν αυτοί ήταν πελάτες του ΧΚΚ και πήραν ετήσια για να μην περίμένουν στην ουρά ή είναι καινούργοι πελάτες

Εγώ γνωρίζω τουλάχιστον 3 που έκαναν το παραπάνω

Και σαφώς και δεν διαφωνώ με την απόφαση του ΧΚΚ να δώσει παραπάνω κάρτες απλά το ΜΟΝΟ μάλλον ήταν υπερβολικό

Και πέρυσι είχε ξεπεραστεί ο αριθμός 350

Edited by bialex

Και πέρυσι είχε ξεπεραστεί ο αριθμός 350

Bασιλη περυσι δεν υπηρχε περιορισμος

στην αρχικη ανακοινωση και ειχαν δοθει 400+ καρτες.

Το 1000+ εξακολουθει να φανταζει υπερβολικο!!!...

Αν ισχυει, μιλαμε για ρεκορ που παει για το βιβλιο Guines

Υπερβολικο γτ γιωργο;οταν με το μισο μηνιατικο του ταμειου ανεργειας εξασφαλιζεις ετησια κ με ανεργους που ξεπερναει καθε φαντασια;απ το να καθοντε σε μια καφετερια χιλιες φορες στο βουνο θα σκεφτηκαν.να σκεφτουμε οτι καθε χρονο η προσφορα ανταποκρινεται ολο κ σε περισσοτερους πελατες λογω οικονομικης κρισης και να τα 1000 ατομα.εγω ακομα απορω ομως γτ καταργηθηκε η εβδομαδιαια καρτα απο το χκκ.εμενα μ εχασε περισι απο πελατη κ προτιμησα το απεναντι βουνο επειδη δεν ειχε την εβδομαδιαια στα 70 ευρω οπως παλια.κ κερδισμενος βγηκα γτ 15 μερες εκανα σκι τις 12 οταν εδω θα εκανα μονο 7 με ανοιχτο ολο 4 για την συγκεκριμενη περιοδο.

Υ.Γ ανωνυμε οταν βλεπω την φωτο σου σε ποστ θελω να ποσταρω σαν τρελος.χαχαχα

Υ.Γ ανωνυμε οταν βλεπω την φωτο σου σε ποστ θελω να ποσταρω σαν τρελος.χαχαχα

Γι' αυτο ρε μπιλαρα με κρατανε ακομα στο Συλλογο...φερνω κοσμο :P

• Like 1

... το χκκ.εμενα μ εχασε περισι απο πελατη κ προτιμησα το απεναντι βουνο επειδη δεν ειχε την εβδομαδιαια στα 70 ευρω...

Εγω το κανονισα για να γλυτωσουμε απο 'σενα :D

Γιώργο το νούμερο ισχύει. Είναι πάνω από 1000 .

Βασιλη μου η πληροφορηση σου ειναι παντελως λανθασμενη.

Απο πηγη που δεν επιδεχεται ΚΑΜΙΑ μα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ αμφισβητηση

οι ετησιες φετος ειναι 400

Edited by snowholic

Τελικα ειναι 400 η λιγο πανω απο 400;γτ μπερδευτηκα.να υπολογισω ποση ωρα αναμονη θα εχουμε γτ φετος λεω να τιμησω με την παρουσια μου τον ανωνυμο

... φετος λεω να τιμησω με την παρουσια μου τον ανωνυμο

ΟΥΑΟΥ!!!...μεγαλη μας τιμη!!!

Λύστε μου μια απορία:

Λάβατε κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης μετά την αγορά από το site του ΧΚΚ?

Γιατί πάτησα την αγορά, συμπλήρωσα και τα στοιχεία μου αλλά δε μου χει έρθει κάτι.

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Λύστε μου μια απορία:

Λάβατε κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης μετά την αγορά από το site του ΧΚΚ?

Γιατί πάτησα την αγορά, συμπλήρωσα και τα στοιχεία μου αλλά δε μου χει έρθει κάτι.

Πανο λαβαμε mail και μετα την παραγγελια αλλα και μετα την καταθεση

στην τραπεζα για την ολοκληρωση της παραγγελιας.

Τελικα ειναι 400 η λιγο πανω απο 400;γτ μπερδευτηκα.να υπολογισω ποση ωρα αναμονη θα εχουμε γτ φετος λεω να τιμησω με την παρουσια μου τον ανωνυμο

Είναι λίγο παραπάνώ από 400.

Make Parnassos Great Again!

Βασιλη μου η πληροφορηση σου ειναι παντελως λανθασμενη.

Απο πηγη που δεν επιδεχεται ΚΑΜΙΑ μα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ αμφισβητηση

οι ετησιες φετος ειναι 400

Επιβεβαιώνω. Οι κάρτες που δόθηκαν είναι λίγο πάνω από 400 και αυτό το μάθαμε straight from the horse's mouth! ;)

OK παίδες. Αν έχετε πληροφόρηση εκ των έσω.....

Εγώ είχα κάποιες ασφαλείς ενδείξεις. Τέλος πάντων...... είδωμεν....

Και να επαναλάβω Για εμένα δεν είναι κακό να δοθούν και 1000 ή και παραπάνω αυτή την περίοδο σε αυτή την τιμή

• Like 2

Αν έλθεις για να κάνεις παρέα σκι με τον ανώνυμο,να έχεις εύκαιρη πάντα μιά ξαπλώστρα!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

coupon-2013-2014.jpg

Κουπόνι - 1 εβδομάδα, μόνο 33,50 €

Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 7 συνεχόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια

της προσεχούς χιονοδρομικής περιόδου, από την ημέρα έναρξης λειτουργίας έως το τέλος,

σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες που καθορίζουν τη λειτουργία και θα μπορούν να συμπεριλαμβάνουν

Σαββατοκύριακα και γιορτές. Τα κουπόνια είναι ονομαστικά και κάθε άτομο μπορεί να αγοράσει μέχρι 2.

kalavrita-ski.gr

• Like 5

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Πέρσι το είχα χρησιμοποιήσει το διήμερο της πρωτοχρονιάς. Ακόμα και για 2 μέρες συμφέρει, πόσο μάλλον αν έχει κανείς την δυνατότητα να μείνει παραπάνω. :)

Make Parnassos Great Again!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...