Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PaniosBanios

Λίγο Γέλιο!

Recommended Posts

...Ηρθε πριν μέρες στο mail μου το παρακάτω ανέκδοτο που γέλασα πάρα πολύ και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας.....!

Λοιπόν.....

Κλείνουν φυλακή ένα Γερμανό, ένα Γάλλο και ένα Πόντιο ισόβια.

Αποφασίζουν να τους χώσουν σ' ένα μπουντρούμι και να μην έχουν επαφή

με τον υπόλοιπο κόσμο για όλη τους τη ζωή.

Τους επιτρέπουν όμως να πάρουν από ένα αντικείμενο, δικιάς τους επιλογής.

Διαλέγει λοιπόν ο Γερμανός ένα σκάκι. Μ' αυτό θα περνάω τον καιρό μου.

Είναι παιχνίδι που δεν το βαριέσαι ποτέ...'

Ο Γάλλος διαλέγει μια τράπουλα. Μ' αυτή μπορείς να παίξεις όχι ένα

αλλά πολλά διαφορετικά παιχνίδια και εγώ τα ξέρω όλα. Σίγουρα θα

είμαι απασχολημένος για πολλά χρόνια'.

Διαλέγει και ο Πόντιος ένα κουτί tampon.

'Καλά ρε, του λένε οι άλλοι δύο, τι θα κάνεις με αυτό; Χαζός είσαι;''

Και τους απαντάει ο Πόντιος: 'Τι θα κάνω μ' αυτό; Διαβάστε εδώ τι

γράφει.

Μπορείτε να κάνετε ιππασία, κολύμβηση, ορειβασία, σκι, θαλάσσια σπορ...' <_<:P:P:P

Απλώς απίθανο.........! :):)

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Για δείτε και αυτό......!

Σε μια παράξενη χώρα, οι κάτοικοί της χρησιμοποιούν το δεκαδικό σύστημα αρίθμησης, αποδίδοντας την ίδια έννοια στα σύμβολα +,x και =, αλλά τα ψηφία 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 χρησιμοποιούνται με διαφορετική σειρά από ότι συνήθως.

Πιο συγκεκριμένα, το σύμβολο καθενός από τα ψηφία διαφέρει από το συνηθισμένο.

Πιο κάτω φαίνονται μερικές σωστές πράξεις στο αριθμητικό σύστημα της παράξενης χώρας, που κατά σύμπτωση ισχύουν και στο δικό μας σύστημα:

4x7=28

5x7=35

4x6=24

1+4+6+7+7=25

Αν οι κάτοικοι αυτής της χώρας έγραφαν 2x302, ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα του πολλαπλασιασμού;

:P:)<_<:)

Υ.Γ.Τις γατούλες τις λύσαμε ή να δώσουμε την απάντηση.....? :P

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Speaking of cats...

Επειδή το κόλπο με τις κ@λόγατες, μπερδεύει τον κόσμο, η Rapidshare άλλαξε το σύστημα ελέγχου captcha με το παρακάτω. Η διευκόλυνση είναι τεράστια!

screen_capture.jpg

Make Parnassos Great Again!

...Ηρθε πριν μέρες στο mail μου το παρακάτω ανέκδοτο που γέλασα πάρα πολύ και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας.....!

Λοιπόν.....

Κλείνουν φυλακή ένα Γερμανό, ένα Γάλλο και ένα Πόντιο ισόβια.

Αποφασίζουν να τους χώσουν σ' ένα μπουντρούμι και να μην έχουν επαφή

με τον υπόλοιπο κόσμο για όλη τους τη ζωή.

Τους επιτρέπουν όμως να πάρουν από ένα αντικείμενο, δικιάς τους επιλογής.

Διαλέγει λοιπόν ο Γερμανός ένα σκάκι. Μ' αυτό θα περνάω τον καιρό μου.

Είναι παιχνίδι που δεν το βαριέσαι ποτέ...'

Ο Γάλλος διαλέγει μια τράπουλα. Μ' αυτή μπορείς να παίξεις όχι ένα

αλλά πολλά διαφορετικά παιχνίδια και εγώ τα ξέρω όλα. Σίγουρα θα

είμαι απασχολημένος για πολλά χρόνια'.

Διαλέγει και ο Πόντιος ένα κουτί tampon.

'Καλά ρε, του λένε οι άλλοι δύο, τι θα κάνεις με αυτό; Χαζός είσαι;''

Και τους απαντάει ο Πόντιος: 'Τι θα κάνω μ' αυτό; Διαβάστε εδώ τι

γράφει.

Μπορείτε να κάνετε ιππασία, κολύμβηση, ορειβασία, σκι, θαλάσσια σπορ...' :);):lol::lol:

Απλώς απίθανο.........! :lol::lol:

καλοοοοοοοοο

DALTONS POW ROBBERY.....

Εδώ χρειάζεται λίγη "στρατηγική".

Πολύ καλό. Δεν ξέρω αν θα έβρισκα την λύση αν η ερώτηση ήταν "υπάρχει λύση;" και όχι "βρείτε την λύση". Αν και βρήκα 2 διαφορετικούς τρόπους για να βρίσκω την κάλπικη, αλλά όχι αν είναι η βαριά ή η ελαφριά, τελικά ταλαιπωρήθηκα και βρήκα το παρακάτω:

1. Χωρίζουμε τις 12 μπάλες σε 3 4τράδες και ζυγίζουμε τις 2 από αυτές. Υπάρχουν 2 πιθανότητες, 1α να είναι ισοβαρείς, 1β κάποια τετράδα να είναι πιο βαριά.

1α Τότε κάποια από τις 4 μπάλες που περισσεύουν (έστω Χ1, Χ2, Χ3, Χ4) είναι κάλπικη, βαριά ή ελαφριά.

Ζυγίζω 3 (έστω Χ1, Χ2, Χ3) με 3 από τις υπόλοιπες γνήσιες. 1αα Αν είναι ισοβαρείς, τότε η κάλπικη είναι η Χ4 και την ζυγίζω με μία γνήσια για να βρω αν

είναι πιο βαριά ή ελαφριά

1αβ Αν δεν είναι ισοβαρείς, τότε μία από τις Χ1, Χ2, Χ3 είναι η κάλπικη και θα ξέρουμε αν είναι

η ελαφριά ή η βαριά, ανάλογα με το αν οι Χ1, Χ2, Χ3 είναι πιο βαριές ή πιο ελαφριές από

τις γνήσιες. Ζυγίζοντας τις 2 από αυτές, έστω την Χ1 με Χ2 και τις βρω ισοβαρείς, τότε η

κάλπικη θα είναι προφανώς η Χ3, ενώ γνωρίζουμε ήδη αν είναι ελαφριά ή βαριά. Αν δεν

είναι ισοβαρείς, τότε κάποια είναι βαριά και κάποια ελαφριά. Ανάλογα με το αν η κάλπικη

είναι βαριά ή ελαφριά (που το μάθαμε στην προηγούμενη ζύγιση), βρίσκουμε την κάλπικη.

1β Τότε έχουμε 4 "ελαφριές", έστω Ε1, Ε2, Ε3, Ε4 και 4 "βαριές", έστω Β1, Β2, Β3, Β4 και προφανώς 4 γνήσιες.

Ζυγίζω τις Ε3-Ε4-Β3-Β4 με τις 2 γνήσιες και Ε1-Β1 (αφήνοντας εκτός τις Ε2 και Β2).

1β.i) Αν το απότέλεσμα είναι 2 ισοβαρείς τις τετράδες, τότε κάποια από τις Ε2 ή Β2 είναι η κάλπικη. Ζυγίζω την μία (οποιαδήποτε) με μία γνήσια και βρίσκω

αν είναι κάλπικη η βαρύτερη Β2 ή η ελαφρύτερη Ε2.

1β.ii) Αν οι Ε3-Ε4-Β3-Β4 είναι ελαφρύτερες, τότε η κάλπικη θα είναι μία από τις Ε3-Ε4-Β1 (αλλιώς θα είναι μία από Β3-Β4-Ε1, περίπτωση ανάλογη) και μένει

1 ζύγισμα.

Έστω ότι έχω τις Ε3-Ε4-Β1. Ζυγίζω τις Ε4-Ε3. Αν είναι ισοβαρείς, τότε η κάλπικη θα είναι προφανώς η βαριά Β1. Αλλιώς είναι αυτή που είναι ελαφριά.

(σε περίπτωση που είναι οι Β3-Β4-Ε1, τότε ζυγίζω τις Β3-Β4 και βρίσκω αναλογικά ποια είναι η βαριά κάλπικη).

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Μπράβο, mil! :)

Την βρήκες τη λύση. Πράγματι, πολύ καλός γρίφος.

Well Done mil :o

Φιλικά

g tsap

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Λοιπόν, χωρίζεις τις 12 μπάλες σε 3 ομάδες από 4 μπάλες η κάθε ομάδα. Ζυγίζω τις πρώτες 2 μεταξύ τους (1η ζύγιση). Εδώ αρχίζουν τα σενάρια:

1) Αν είναι ίσες σε βάρος, προφανώς η κάλπικη μπάλα είναι στην άλλη 4τράδα. Ζυγίζω λοιπόν 2 τυχαίες μπάλες από την τρίτη 4άδα (2η ζύγιση).

Αν είναι ίσες, προφανώς η κάλιπικη είναι 1 από τις άλλες 2. Τότε ζυγίζω (3η ζύγιση) οποιαδήποτε από τις 2 άλλες με μία σίγουρα αληθινή (π.χ. της 1ης 4άδας). Αν είναι ίσες, τότε η κάλπικη θα είναι η τελευταία μπάλα. Αλλά δεν θα ξέρω αν είναι βαριά ή ελαφριά

Αν είναι δεν ίσες, από τη στιγμή που ξέρω ποά έβαλα ως αληθινή, η άλλη είναι η κάλπικη! Αμέσως λοιπόν βλέπω κι αν είναι βαρύτερη ή ελαφρύτερη από την αληθινή. Πως το ξέρεις;

Προφανώς αυτός ο συλλογισμός δεν δίνει καμία λύση.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Για δείτε και αυτό......!

Σε μια παράξενη χώρα, οι κάτοικοί της χρησιμοποιούν το δεκαδικό σύστημα αρίθμησης, αποδίδοντας την ίδια έννοια στα σύμβολα +,x και =, αλλά τα ψηφία 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 χρησιμοποιούνται με διαφορετική σειρά από ότι συνήθως.

Πιο συγκεκριμένα, το σύμβολο καθενός από τα ψηφία διαφέρει από το συνηθισμένο.

Πιο κάτω φαίνονται μερικές σωστές πράξεις στο αριθμητικό σύστημα της παράξενης χώρας, που κατά σύμπτωση ισχύουν και στο δικό μας σύστημα:

4x7=28

5x7=35

4x6=24

1+4+6+7+7=25

Αν οι κάτοικοι αυτής της χώρας έγραφαν 2x302, ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα του πολλαπλασιασμού;

:wacko::P:o;)

Έστω Χ1, Χ2, ...... Χ9 οι άγνωστοι αριθμοί του νέου αριθμολογίου.

Αφού ισχυουν οι 3 εξισώσεις, έχουμε:

X4*X7=X2 X8 (1) Άρα Χ4 όχι 0,1

Άρα Χ7 όχι 0,1

Χ5*Χ7=Χ3 Χ5 (2) Άρα Χ5 όχι 0,1

Χ4*Χ6=Χ2 Χ4 (3) Άρα Χ6 όχι 0,1

(1) Αν Χ4=2 => Χ7=5,7,8,9 και Χ2=1 και Χ8=0,4,6,8 9όπου η τιμή του Χ8 είναι άμεσα συνδεδεμένη με του Χ4. Όμως αν δούμε την εξίσωση (3), όπου το Χ4 αποτελεί και τιμή στο αποτελεσμα του γινομένου. Άρα η υπόθεση Χ4=2 είναι λάθος.

Αν Χ4=3 =>Χ7=4,5,6,7,8,9 και Χ2=1,2 και Χ8=2,5,8,4,7. Όμως αν δούμε την εξίσωση (3), όπου το Χ4 αποτελεί και τιμή στο αποτελεσμα του γινομένου. Άρα η υπόθεση Χ4=3 είναι λάθος.

Αν Χ4=5 =>Χ7=2,3,4,6,7,8,9 και Χ2=1,2,3,4 και Χ8=0,5. Όμως επειδή δεν μπορεί και το Χ4 και το Χ8 να είναι 5, τότε τα αποτελέσματα περιορίζονται σε Χ7=2,4,6,8 και Χ8=0 και Χ2=1,2,3,4.

Αν Χ4=6 =>Από την (3) βλέπουμε ότι δεν υπάρχει λύση, για να είναι το Χ4=6, πρέπει και το Χ6=6.

Αν Χ4=7 => Από την (3) βλέπουμε ότι δεν υπάρχει λύση.

Αν Χ4=8 => Από την (3) βλέπουμε ότι η μόνη λύση είναι Χ6=6 Χ2=4, πράγμα που δίνει ως μοναδική λύση στην (1) Χ7=5 Χ8=0. Τότε όμως από την (2) βλέπουμε ότι αφού Χ7=5, Χ5= 5ή0, λύσεις που δεν είναι αποδεκτές, άρα δεν υπάρχει λύση και σε αυτή την υπόθεση.

Αν Χ4=9 => Από την (3) βλέπουμε ότι δεν υπάρχει λύση.

Ανακεφαλαιώνοντας τα παραπάνω, έχουμε Χ4=5, Χ8=0 και

Χ7=2 Χ2=1 και από (3) Χ6=3

Χ7=4 Χ2=2 και από (3) Χ6=5, άρα αδύνατον

Χ7=6 Χ2=3 και από (3) Χ6=7

Χ7=8 Χ2=4 και από (3) Χ6=9

Από (2) γνωρίζουμε ότι Χ7=2,6,8. Άρα Χ5=4 αν Χ7=6

Δεν τελειώσαμε

to be continued

τι ειναι αυτα κινεζικα; :unsure::angry::D:P :P

DALTONS POW ROBBERY.....

Ο γρίφος με τους αριθμούς της παράξενης χώρας έχει ένα ενδιαφέρον κομμάτι (συγκεκριμένα, του πως να ξενικήσει κανείς) αλλά στην συνέχεια γίνεται λίγο βαρετός, λόγω της επανάληψης των ίδιων (πάνω κάτω) επιχειρημάτων. Γράφω λοιπόν μια λύση που θεωρώ κάπως βατή στην ανάγνωση.

Είναι καλή ιδέα να γράφουμε με κόκκινο τα ψηφία όταν τα αντιλαμβανόμαστε όπως στην περίεργη χώρα και με μαύρο όταν τα αντιλαμβανόμαστε με τον κλασσικό τρόπο.

Τα δεδομένα του γρίφου είναι τα εξής:

(Α) : 4x7=28

(Β) : 5x7=35

(Γ) : 4x6=24

(Δ) : 1+4+6+7+7=25

Κοιτώντας τον πίνακα της προπαίδειας παρατηρεί κανείς ότι οι πολλαπλασιασμοί κατά τους οποίους εμφανίζεται ο ένας από τους 2 παράγοντες ως δεύτερο ψηφίο στο αποτέλεσμα είναι :

-- τα μονά πολλαπλάσια του 5 και

-- τα εξής πολλ/σια του 6: 2x6=12 , 4x6=24 , 8x6x=48

(το 6x6=36 δεν μας ενδιαφέρει διότι οι σχέσεις που δίνονται στο γρίφο δεν έχουν πολλ/μό ψηφίου με τον εαυτό του).

Αυτό, λόγω της (Γ), σημαίνει ότι 4 μπορεί να ισούται με ένα από τα (δικά μας) ψηφία 2,4,5,8. Παρομοίως για το 5 (λόγω της Β)

Θα ξεκινήσουμε με το 4 και θα εξετάσουμε τις περιπτώσεις 4=2 και 4=8 ( η περίπτωση 4=4 αποκλείεται αφού ο γρίφος λέει ρητά ότι "το σύμβολο καθενός από τα ψηφία διαφέρει από το συνηθισμένο"). Θα καταλήξουμε ότι υπάρχει πρόβλημα (αντίφαση) σε αυτές τις δύο περιπτώσεις και μετά θα λύσουμε το γρίβο θεωρώντας ότι 4=5.

Περίπτωση 1: 4=2 Από την (Γ) έχουμε 2x6=22 άρα 6=6 αδύνατο αφού πρέπει το 6 να διαφέρει από το 6.

Περίπτωση 2: 4=8 Από την (Γ) έχουμε 8x6=28 άρα 6=6 αδύνατο αφού πρέπει το 6 να διαφέρει από το 6.

Τελικώς έχουμε 4=5

Στην συνέχεια διακρίνουμε περιτπώσεις γα το τι συμβολίζει το 5. Οι δυνατές επιλογές (όπως εξηγήθηκε παραπάνω, κοιτώντας τον πίνακα προπαίδειας) είναι 2,4,5,8 και αποκλειομένου του 5 έχουμε

5=8 ή 5=4 ή 5=2.

ΑΝ 5=8 τότε

Από την (Β) έχουμε 8x7=38 άρα 7=6 και 3=4.

Από την (Α) έχουμε 5x6=28 άρα 2=3 και 8=0.

Από την (Γ) έχουμε 5x6=35 άρα 6=7.

Τώρα όμως η (Δ) γίνεται

1+5+7+6+6 = 1+4+6+7+7 = =25= 38 αδύνατο αφού 1 μονοψήφιος.

ΑΝ 5=4 τότε

Από την (Β) έχουμε 4x7=34 άρα 7=6 και 3=2.

Τώρα όμως η (Δ) γίνεται

1+5+7+6+6 = 1+4+6+7+7 = =25= 34 αδύνατο αφού 1 μονοψήφιος.

Άρα αναγκαστικά έχουμε 5=2

Από την (Β) έχουμε 4x7=34 άρα 7=6 και 3=1.

Από την (Δ) έχουμε 1+5+7+6+6 =25=32 άρα 1=8.

Έχουμε τελειώσει διότι μέχρι τώρα

1=8, 2=3, 3=1, 4=5, 5=2, 6=7, 7=6, 8=0 και απομένουν τα 0 και 9 και τα 4 και 9 μαύρα.

Πάλι από την υπόθεση του γρίφου ότι "το σύμβολο καθενός από τα ψηφία διαφέρει από το συνηθισμένο" έχουμε 9=4 και 0=9.

Άρα 2x302=3x193=579 το οποίο στην γλώσσα της απομακρυσμένης χώρας είναι το 460.

Φιλικά

g tsap

ΥΓ. Για όποιον δεν βαρέθηκε τους παραπάνω (όντως βαρετούς) συλλογισμούς έχω να προτείνω την εξής παραλλαγή:

Ποιό το αποτέλεσμα 2x302 αν ξέρουμε ότι:

1) τουλάχιστον ένα κόκκινο ψηφίο α ισούται με τον μαύρο εαυτό του, δηλαδή α=α,

2) δεν ισχύει το 1) για όλα τα ψηφία, δηλαδή ο συμβολισμός στην παράξενη χώρα δεν είναι ταυτόσημος με τον δικό μας.

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

ΠΑΕΙ η πεθερά κάποιου στα Ιεροσόλυμα. Εκεί έπαθε εγκεφαλικό, και σύντομα πέθανε. Παίρνουν τηλέφωνο στη Λάρισα το γαμπρό της για τα τυπικά της κηδείας.

- Για να σταλεί η σωρός και να γίνει η κηδεία εκεί χρειάζονται τουλάχιστον 5000 ευρώ ενώ εδώ μόνο 1000.

Το σκέφτεται λίγο ο γαμπρός της και απαντά.

- Όχι, στη Λάρισα τη θέλουμε.

- Α, εσείς νοιάζεστε πολύ. Θα σας κάνουμε καλύτερη τιμή. Εκεί 5000 ευρώ, εδώ 800.

- Όχι, να τη στείλετε εδώ.

- Εδώ μόνο 600.

- Όχι, όχι.

- Με έχεις εκνευρίσει φίλε, κατεβαίνω στα 200 ευρώ.

- Μα δεν καταλαβαίνετε τι σας λέω; Εδώ να τη στείλετε, είπαμε..

- Συγγνώμη ρε φίλε να σου κάνω μια ερώτηση; Τόσο πολύ την αγάπαγες την πεθερά σου;

- Κοίταξε να δεις, πριν πολλά - πολλά χρόνια, ένας δικός σας κηδεύτηκε εκεί πέρα στα Ιεροσόλυμα και μετά αναστήθηκε. Δεν το

διακινδυνεύω.

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

καλοοοοοοοοοοοο ;):lol::P

DALTONS POW ROBBERY.....

Έχουμε ένα σχοινάκι μήκους λ και ένα τετράγωνο πλακάκι με διαγώνιο λ το οποίο είναι σχισμένο στην μέση κατά μήκος της διαγωνίου του.

Πετάμε το σχοινάκι στον αέρα και αυτό πέφτει στο δάπεδο (με τυχαίο τρόπο). Μπορούμε με το μισό πλακάκι να καλύψουμε το σχοινάκι ανεξαρτήτως του πως αυτό θα πέσει στο έδαφος??

post-2487-1213642516_thumb.jpg

Φιλικά

g tsap

όσοι δεν λύνετε γρίφους, το Αλτσχάιμερ τόχετε στην τσέπη ......

το πρόβλημα είναι:

στην δεξιά ή στην αριστερή ; :)

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

Γι'αυτο τα μπλουζακια του Συλλογου δεν εχουν τσεπες... :)

Τρεις φορές μοιχεία

'Ενας σύζυγος λίγο πριν πεθάνει ρωτάει τη γυναίκα του: «Τώρα που πεθαίνω θέλω να μάθω. Με έχεις απατήσει ποτέ;»

- Αντρούλη μου, μόνο τρεις φορές αλλά πάντα για το καλό σου!

- Για το καλό μου; Δηλαδή;

- Ε,να. Θυμάσαι τότε που ήθελες να πιάσεις δουλειά στην τράπεζα και δεν σε ήθελε ο προϊστάμενος; Ε, δεν σε πήραν τελικά;

- Γυναικούλα μου, έκανες αυτό το πράγμα για μένα; Και η δεύτερη;

- Ε,να. Θυμάσαι τότε που δε σου έδιναν προαγωγή; Ε, δεν την πήρες τελικά;

- Γυναικούλα μου, είμαι κατασυγκινημένος! Και η τρίτη πότε ήταν; - Ε,να. Θυμάσαι τότε που κατέβαινες για δήμαρχος και σου έλειπαν 2.000 ψήφοι; Εεε,δε βγήκες τελικά;

Mια γυναίκα κατά τη διάρκεια που ο αντρας της λειπει στη δουλεια φερνει τον εραστη της σπιτι. Ο 9 χρονος γιος της γυρναει σπιτι πιο νωρις τους βλεπει κ κρυβεται στη ντουλαπα για να παρακολουθει!!

Εντελως ξαφνικα ομως γυρναει σπιτι κ ο πατερας του παιδιου. Τοτε η γυναικα κρυβει γρηγορα τον εραστη της στη ντουλαπα μην ξεροντας οτι ειναι ηδη εκει το παιδι της!!!

Tο μικρο αγορι λεει: 'Σκοτεινα εδω.'

Ο αντρας λεει: 'Ναι ειναι.'

Αγορι: 'Εχω μια μπαλα του μπειζμπολ!'

Αντρας: 'Μπραβο'

Αγορι: 'Θες να την αγορασεις ?'

Αντρας: 'Οχι ευχαριστω'

Αγορι: 'Ενταξει! Αλλα ο μπαμπας μου ειναι εκει εξω!!'

Αντρας: 'OK, λεγε ποσα??'

Αγορι: '250$'

Σε λιγες βδομαδες συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα κ ετσι το αγορι κ ο εραστης βρισκονται ξανα στην ντουλαπα!

Αγορι: 'Σκοτεινα εδω.'

Αντρας: 'Ναι ειναι.'

Αγορι: 'Εχω ένα ρόπαλο του μπειζμπολ!!'

Ο αντρας θυμαται την προηγουμενη φορα οποτε ρωταει το αγορι, ' Λεγε ποσα?'

Αγορι: '750$'

Αντρας: 'Το παιρνω'

Μερικες μερες αργοτερα, ο πατερας λεει στο μικρο του γιο, 'Παρε το ροπαλο σου κ τη μπαλα του μπειζμπολ κ παμε στο παρκο να παιξουμε σαν πατερας με γιο! '

Ετσι το αγορι λεει 'Δεν μπορω τα πουλησα κ τα δυο'

'Ποσο?', τον ρωτα ανυποψιαστος ο πατερας του.

Αγορι: '1000$'

'Ειναι απαισιο που συμπεριφερεσαι κατ αυτον τον τροπο στους φιλους σου, ντρεπομαι που ειμαι πατερας σου, παμε γρηγορα στην εκκλησια να εξαμολογηθεις', λεει ο πατερας κ τον τραβαει προς την εκκλησια.

Φθανοντας, ο πατερας του μικρου παιδιου τον βαζει να καθησει κ κλεινει πισω του την πορτα του εξομολογητηριου.

Tο αγορι λεει: "Σκοτεινα εδω"

Και ο παπας απαντα: "Μην ξαναρχιζεις, ποσα θες?!!!"

Eνας πολιτικός μηχανικός πεθαίνει και πάει κατα λάθος στην κόλαση. (Για λόγους πολιτικής όλοι οι μηχανικοί πάνε στον παράδεισο αλλά αυτός τους ξέφυγε).

Κατεβαίνει στην κόλαση ο μηχανικός, άθλια η κατάσταση, πολύ ζέστη, φωτιές, λάβα, υδρατμοί, πανικός.

Βρίσκει τον διάβολο του τα λέει ένα χεράκι και σε ένα μήνα μέσα έχει εγκαταστήσει κλιματισμό, υδρομασάζ, τουαλέτες και κυλιόμενες σκάλες.

Παίρνει ο Θεός τηλέφωνο:

- Πως περνάτε εσείς εκεί κάτω;

- Χάρμα, έχουμε ένα μηχανικό εδώ, δουλευταράς το παιδί, έφτιαξε τουαλέτες, υδρομασάζ, κυλιόμενες σκάλες...

- Tι; Eγινε λάθος, δεν πρέπει να έχετε εσείς μηχανικούς, να τον στείλεις πίσω!

- Τι λε ρε, έχουμε βάλει μπροστά για πισίνες αίθρια, πάρκα, σιγά μην τον στείλω.

- Στείλε τον αμέσως διαφορετικά θα σου κάνω μήνυση.

- Σοβαρά; Και που θα βρεις δικηγόρο;

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?