tpal12 231 Report post Posted October 28, 2014 Μακάρι ρε παιδιά. Εσείς οι έμπειροι κάτι θα ξέρετε παραπάνω Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
Nyxteridos 6 Report post Posted October 29, 2014 Καλο χειμωνα παιδια,με το καλο να μας ερθουν 1 Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 29, 2014 το θεμα δεν ειναι η βουναρα να γεμισει χιονι, αλλα και το ΧΚ να ειναι ετοιμο να το λειτουργησει. οταν εχουν προγραμματισει αρχες Δεκ. την έναρξη, δυσκολα μπορουν να ανταποκριθουν σε αλλαγες 1 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted October 29, 2014 (edited) Σήμερα είχα μια κουβέντα με τα άτομα που φτιάχνουν το πάρκο.Λογίκα ξεκινάμε αρχές Δεκέμβρη.Μου είπαν συγκεκριμένα κανένα 40ημερο. Και δεν νομίζω να μου λεεί παπάτζες.Θα δούμε Edited October 29, 2014 by tpal12 Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
demand 932 Report post Posted October 29, 2014 Υπομονή και όλα θα γίνουν. Κάθε χρόνο σχεδόν χιονίζει στις κορυφές Οκτώβρη, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για το χειμώνα. Επίσης, προσωπικά δε θυμάμαι πολλές φορές να έχει ανοίξει νωρίτερα από 15 Δεκ, οπότε θεωρώ ότι στη καλύτερη έχουμε 2 - παρά κάτι - μήνες αναμονή. Μετά είναι το θέμα τι θα κάνει... 4 Share this post Link to post Share on other sites
SpyrosA 89 Report post Posted October 29, 2014 Κάθε χρόνο σχεδόν χιονίζει στις κορυφές Οκτώβρη, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για το χειμώνα. Μεγάλη αλήθεια! Κάθε χρόνο Οκτώβρη βγάζει μια κακοκαιρία. Το θέμα είναι να έχουμε ουσιαστικά έναν καλό χειμώνα. Ελπίζω και γω οι προβλέψεις να πέσουν μέσα! Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted October 29, 2014 Υπομονή και όλα θα γίνουν. Κάθε χρόνο σχεδόν χιονίζει στις κορυφές Οκτώβρη, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για το χειμώνα. Επίσης, προσωπικά δε θυμάμαι πολλές φορές να έχει ανοίξει νωρίτερα από 15 Δεκ, οπότε θεωρώ ότι στη καλύτερη έχουμε 2 - παρά κάτι - μήνες αναμονή. Μετά είναι το θέμα τι θα κάνει... Ωραιος ο demand , ετσι ειναι ακριβως. Το ωραιο ειναι οτι τα φορουμ βαρανε κοκκινα τετοια περιοδο αλλα οτι και να κανουμε πριν τον Δεκεμβριο δεν εχουμε ελπιδα. Και εγω εχω τσουλησει Νοεμβριο αλλα αυτο ηταν μια φορα....Για να μην θυμηθω αλλη φορα που μεσα Γεναρη Οσο αφορα το φαινομενο της Βασιλιτσας για μενα ειναι δειγμα δωρεαν και η full εκδοση θα ειναι πιο μετα... Ηταν φαινομενο παντως... 1 ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted October 29, 2014 Σήμερα είχα μια κουβέντα με τα άτομα που φτιάχνουν το πάρκο.Λογίκα ξεκινάμε αρχές Δεκέμβρη.Μου είπαν συγκεκριμένα κανένα 40ημερο. Και δεν νομίζω να μου λεεί παπάτζες.Θα δούμε Οχι βαση στατιστικων δεν σου ειπαν παπατζες αλλα αυτο δεν λεει τπτ. ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted November 1, 2014 (edited) Πεμπτη πρωι παντως η Ζηρια ηταν φορτωμενη με αρκετο χιονι,και πιστευω και ο Χελμος το ιδιο... Edited November 1, 2014 by pierre7 4 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted November 1, 2014 Πεμπτη πρωι παντως η Ζηρια ηταν φορτωμενη με αρκετο χιονι,και πιστευω και ο Χελμος το ιδιο... Γιώργο τα φαινόμενα απατούν...δεν έχει τόσο χιόνι όσο φαίνεται απο την Κόρινθο. Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted November 1, 2014 Έχουμε δρόμο ακόμα. Και δεν αντέχουμε αλλο Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 1, 2014 (edited) Που να αντέξουμε? Από Hellbent η περσινή σεζόν. Μια Αρνόβρυση και μια Σαχάρα όλο το άλλο Καλαβρυτάρα http://www.youtube.com/watch?v=hZ6gYPnSnO0 Edited November 2, 2014 by ΜΙΚ 12 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted November 1, 2014 Κωστή γύρνα πίσω να μας πατάς τη τραβέρσα του Αυγού!!! 2 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 5, 2014 Χ.κ.καλαβρύτων: Ανακοίνωση Πρόσληψης Προσωπικού 2014-15 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted November 5, 2014 αν καποιος ξέρει δίπλωμα αναγνωρισμενης σχολης εναερίτη- διασώστη???? διπλωμα χειριστου διαστρωτικου-εκχιονιστικου??? παρατηρω οτι στους πιστερ προηγείται η τριετης απασχοληση απο το διπλωμα αναγνωρισμένης(?) σχολης. Υποθέτω οτι η τριετης απασχόληση προυποθέτει το διπλωμα. Κάνω λάθος? η γνωση πρωτων βοηθειων πως νοειται? επίπεδο? <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted November 5, 2014 αν καποιος ξέρει δίπλωμα αναγνωρισμενης σχολης εναερίτη- διασώστη???? διπλωμα χειριστου διαστρωτικου-εκχιονιστικου??? παρατηρω οτι στους πιστερ προηγείται η τριετης απασχοληση απο το διπλωμα αναγνωρισμένης(?) σχολης. Υποθέτω οτι η τριετης απασχόληση προυποθέτει το διπλωμα. Κάνω λάθος? η γνωση πρωτων βοηθειων πως νοειται? επίπεδο? Και συ ισοπεδωτικός είσαι! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted November 6, 2014 Ποιος τα δινει τα διπλωματα αυτα να παω να παρω ενα;;;;;; Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,173 Report post Posted November 6, 2014 Ποιος τα δινει τα διπλωματα αυτα να παω να παρω ενα;;;;;; Υπάρχουν σοβαρές σχολές εναερίτη και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Πρόχειρα μου έρχεται του Χολέβα. Όπως και σοβαροί επαγγελματίες εναερίτες.όπως η Active Point του Τρύφωνα Καραχάλιου. Σ' αυτούς και αρκετούς άλλους μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο δίπλωμα. 3 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted November 6, 2014 Υπάρχουν σοβαρές σχολές εναερίτη και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πρόχειρα μου έρχεται του Χολέβα. Όπως και σοβαροί επαγγελματίες εναερίτες.όπως η Active Point του Τρύφωνα Καραχάλιου. Σ' αυτούς και αρκετούς άλλους μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο δίπλωμα. ξέρεις με τι μορφη γινονται οι σχολές? Σαν ΙΕΚ, σαν ιδιωτικες επαγγελματικες σχολές, σαν σεμινάρια? Ποιος τους ελέγχει? <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted November 7, 2014 Kalavryta CityPass: Το νέo τουριστικό προϊόν της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Από τις αρχές Νοεμβρίου έως και τα μέσα Ιουλίου, οι φίλοι του σιδηροδρόμου και οι λάτρεις των εξορμήσεων στη φύση μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ενδιαφέρουσες δυνατότητες που παρέχει το νέο τουριστικό πακέτο 07 Νοε 2014 - 10:12 Ένα νέο τουριστικό προϊόν σχεδίασε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τους επισκέπτες των Καλαβρύτων. Πρόκειται για το Kalavryta CityPass σχεδιάστηκε ειδικά για τους επισκέπτες των Καλαβρύτων και της ευρύτερης περιοχής σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, τη Δημοτική Επιχείρηση «Σπήλαια Λιμνών» και το οινοποιείο «Τετράμυθος». Από τις αρχές Νοεμβρίου έως και τα μέσα Ιουλίου, οι φίλοι του σιδηροδρόμου και οι λάτρεις των εξορμήσεων στη φύση μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ενδιαφέρουσες δυνατότητες που παρέχει το νέο τουριστικό πακέτο και να γνωρίσουν και να χαρούν έναν πανέμορφο προορισμό με παράδοση και ιστορία, ιδανικό για όλες τις εποχές. Το Kalavryta CityPass προσφέρει με μια ενιαία τιμή τη σιδηροδρομική μεταφορά με επιστροφή με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο στη διαδρομή Διακοπτό-Καλάβρυτα, την είσοδο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και βόλτα στη Βαθειά Λάκκα με τον εναέριο αναβατήρα – ή εναλλακτικά για τις περιόδους που το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι κλειστό επίσκεψη στο οινοποιείο «Τετράμυθος», είσοδο και περιήγηση στα Σπήλαια Λιμνών και είσοδο στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. Το εισιτήριο κοστίζει 24,80 € ανά άτομο και ισχύει για ένα μήνα από την ημερομηνία έκδοσής του. Μέσα σε αυτό το διάστημα ο επιβάτης μπορεί να το χρησιμοποιήσει τμηματικά ως προς τα προς επίσκεψη μέρη, στις ημερομηνίες που θα επιλέξει. Με τη χρήση του εισιτηρίου ο επιβάτης εξασφαλίζει έκπτωση έως και 50% συγκριτικά με το αν αγόραζε μεμονωμένα τα εισιτήρια των επί μέρους προορισμών. Το εισιτήριο διατίθεται στους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς Καλαβρύτων, Διακοπτού και Πάτρας, καθώς και στο γραφείο Ταξιδίων και Τουρισμού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Αθήνα (Σίνα 6). Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr. Πηγή: voria.gr, 7-11-2014 5 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 8, 2014 Kalavrita 30.10.14 Πριν απο λίγες ημέρες δύο φίλοι πήγαν μια βόλτα στα Καλάβρυτα για να τσουλήσουν στο πρώτο χιόνι που έχει ήδη πέσει εκεί. Το βουνό έχει αρχίσει να στρώνεται κυρίως στα πιό μεγάλα υψόμετρα και η θερμοκρασία το κρατάει καλά μέχρι τώρα.. thespot.gr 9 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted November 8, 2014 Δεν ξερω τι λετε ολοι εσεις αλλά εγω θα σας πω μονο αυτο, οτι φετος οσοι <επιλεξετε> το Χ.Κ. Καλαβρυτων το σιγουρο ειναι οτι θα χορτασετε σκι και οχι μονο.... 4 Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted November 8, 2014 Δεν ξερω τι λετε ολοι εσεις αλλά εγω θα σας πω μονο αυτο, οτι φετος οσοι <επιλεξετε> το Χ.Κ. Καλαβρυτων το σιγουρο ειναι οτι θα χορτασετε σκι και οχι μονο.... Τι ξέρεις? 1 Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted November 8, 2014 Δηλαδή spider ? Τι έχεις ακούσει ? "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted November 8, 2014 Eτσιιιιι πορωσε μας .... 1 Share this post Link to post Share on other sites