Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
over-poulover

Χ.κ.καλαβρύτων 2014-2015

Recommended Posts

Μακάρι ρε παιδιά. Εσείς οι έμπειροι κάτι θα ξέρετε παραπάνω

Θοδωρής.......με αγάπη!

το θεμα δεν ειναι η βουναρα να γεμισει χιονι, αλλα και το ΧΚ να ειναι ετοιμο να το λειτουργησει. οταν εχουν προγραμματισει αρχες Δεκ. την έναρξη, δυσκολα μπορουν να ανταποκριθουν σε αλλαγες

• Like 1

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Σήμερα είχα μια κουβέντα με τα άτομα που φτιάχνουν το πάρκο.Λογίκα ξεκινάμε αρχές Δεκέμβρη.Μου είπαν συγκεκριμένα κανένα 40ημερο. Και δεν νομίζω να μου λεεί παπάτζες.Θα δούμε

Edited by tpal12

Θοδωρής.......με αγάπη!

Υπομονή και όλα θα γίνουν. Κάθε χρόνο σχεδόν χιονίζει στις κορυφές Οκτώβρη, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για το χειμώνα. Επίσης, προσωπικά δε θυμάμαι πολλές φορές να έχει ανοίξει νωρίτερα από 15 Δεκ, οπότε θεωρώ ότι στη καλύτερη έχουμε 2 - παρά κάτι - μήνες αναμονή. Μετά είναι το θέμα τι θα κάνει...

• Like 4

Κάθε χρόνο σχεδόν χιονίζει στις κορυφές Οκτώβρη, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για το χειμώνα.

Μεγάλη αλήθεια!

Κάθε χρόνο Οκτώβρη βγάζει μια κακοκαιρία.

Το θέμα είναι να έχουμε ουσιαστικά έναν καλό χειμώνα.

Ελπίζω και γω οι προβλέψεις να πέσουν μέσα!

k2_zps89993955.jpg

Υπομονή και όλα θα γίνουν. Κάθε χρόνο σχεδόν χιονίζει στις κορυφές Οκτώβρη, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για το χειμώνα. Επίσης, προσωπικά δε θυμάμαι πολλές φορές να έχει ανοίξει νωρίτερα από 15 Δεκ, οπότε θεωρώ ότι στη καλύτερη έχουμε 2 - παρά κάτι - μήνες αναμονή. Μετά είναι το θέμα τι θα κάνει...

Ωραιος ο demand , ετσι ειναι ακριβως.

Το ωραιο ειναι οτι τα φορουμ βαρανε κοκκινα τετοια περιοδο αλλα οτι και να κανουμε πριν τον Δεκεμβριο δεν εχουμε ελπιδα.

Και εγω εχω τσουλησει Νοεμβριο αλλα αυτο ηταν μια φορα....Για να μην θυμηθω αλλη φορα που μεσα Γεναρη :(

Οσο αφορα το φαινομενο της Βασιλιτσας για μενα ειναι δειγμα δωρεαν και η full εκδοση θα ειναι πιο μετα... Ηταν φαινομενο παντως...

• Like 1

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Σήμερα είχα μια κουβέντα με τα άτομα που φτιάχνουν το πάρκο.Λογίκα ξεκινάμε αρχές Δεκέμβρη.Μου είπαν συγκεκριμένα κανένα 40ημερο. Και δεν νομίζω να μου λεεί παπάτζες.Θα δούμε

Οχι βαση στατιστικων δεν σου ειπαν παπατζες αλλα αυτο δεν λεει τπτ.

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Πεμπτη πρωι παντως η Ζηρια ηταν φορτωμενη με αρκετο χιονι,και πιστευω και ο Χελμος το ιδιο...

Edited by pierre7
  • Like 4

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Πεμπτη πρωι παντως η Ζηρια ηταν φορτωμενη με αρκετο χιονι,και πιστευω και ο Χελμος το ιδιο...

Γιώργο τα φαινόμενα απατούν...δεν έχει τόσο χιόνι όσο φαίνεται απο την Κόρινθο.

Έχουμε δρόμο ακόμα. Και δεν αντέχουμε αλλο

Θοδωρής.......με αγάπη!

Που να αντέξουμε? Από Hellbent η περσινή σεζόν. Μια Αρνόβρυση και μια Σαχάρα όλο το άλλο Καλαβρυτάρα

http://www.youtube.com/watch?v=hZ6gYPnSnO0

Edited by ΜΙΚ
  • Like 12

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Κωστή γύρνα πίσω να μας πατάς τη τραβέρσα του Αυγού!!!

• Like 2

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

αν καποιος ξέρει

δίπλωμα αναγνωρισμενης σχολης εναερίτη- διασώστη????

διπλωμα χειριστου διαστρωτικου-εκχιονιστικου???

παρατηρω οτι στους πιστερ προηγείται η τριετης απασχοληση απο το διπλωμα αναγνωρισμένης(?) σχολης. Υποθέτω οτι η τριετης απασχόληση προυποθέτει το διπλωμα. Κάνω λάθος?

η γνωση πρωτων βοηθειων πως νοειται? επίπεδο?

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

αν καποιος ξέρει

δίπλωμα αναγνωρισμενης σχολης εναερίτη- διασώστη????

διπλωμα χειριστου διαστρωτικου-εκχιονιστικου???

παρατηρω οτι στους πιστερ προηγείται η τριετης απασχοληση απο το διπλωμα αναγνωρισμένης(?) σχολης. Υποθέτω οτι η τριετης απασχόληση προυποθέτει το διπλωμα. Κάνω λάθος?

η γνωση πρωτων βοηθειων πως νοειται? επίπεδο?

Και συ ισοπεδωτικός είσαι!

Ποιος τα δινει τα διπλωματα αυτα να παω να παρω ενα;;;;;;

Ποιος τα δινει τα διπλωματα αυτα να παω να παρω ενα;;;;;;

Υπάρχουν σοβαρές σχολές εναερίτη και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πρόχειρα μου έρχεται του Χολέβα.

Όπως και σοβαροί επαγγελματίες εναερίτες.όπως η Active Point του Τρύφωνα Καραχάλιου.

Σ' αυτούς και αρκετούς άλλους μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο δίπλωμα.

• Like 3

Υπάρχουν σοβαρές σχολές εναερίτη και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πρόχειρα μου έρχεται του Χολέβα.

Όπως και σοβαροί επαγγελματίες εναερίτες.όπως η Active Point του Τρύφωνα Καραχάλιου.

Σ' αυτούς και αρκετούς άλλους μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο δίπλωμα.

ξέρεις με τι μορφη γινονται οι σχολές? Σαν ΙΕΚ, σαν ιδιωτικες επαγγελματικες σχολές, σαν σεμινάρια? Ποιος τους ελέγχει?

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Kalavryta CityPass: Το νέo τουριστικό προϊόν της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Από τις αρχές Νοεμβρίου έως και τα μέσα Ιουλίου, οι φίλοι του σιδηροδρόμου και οι λάτρεις των εξορμήσεων στη φύση μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ενδιαφέρουσες δυνατότητες που παρέχει το νέο τουριστικό πακέτο

07 Νοε 2014 - 10:12

pic-0-norm.jpg

Ένα νέο τουριστικό προϊόν σχεδίασε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τους επισκέπτες των Καλαβρύτων.

Πρόκειται για το Kalavryta CityPass σχεδιάστηκε ειδικά για τους επισκέπτες των Καλαβρύτων και της ευρύτερης περιοχής σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, τη Δημοτική Επιχείρηση «Σπήλαια Λιμνών» και το οινοποιείο «Τετράμυθος». Από τις αρχές Νοεμβρίου έως και τα μέσα Ιουλίου, οι φίλοι του σιδηροδρόμου και οι λάτρεις των εξορμήσεων στη φύση μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ενδιαφέρουσες δυνατότητες που παρέχει το νέο τουριστικό πακέτο και να γνωρίσουν και να χαρούν έναν πανέμορφο προορισμό με παράδοση και ιστορία, ιδανικό για όλες τις εποχές.

Το Kalavryta CityPass προσφέρει με μια ενιαία τιμή τη σιδηροδρομική μεταφορά με επιστροφή με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο στη διαδρομή Διακοπτό-Καλάβρυτα, την είσοδο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και βόλτα στη Βαθειά Λάκκα με τον εναέριο αναβατήρα – ή εναλλακτικά για τις περιόδους που το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι κλειστό επίσκεψη στο οινοποιείο «Τετράμυθος», είσοδο και περιήγηση στα Σπήλαια Λιμνών και είσοδο στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Το εισιτήριο κοστίζει 24,80 € ανά άτομο και ισχύει για ένα μήνα από την ημερομηνία έκδοσής του. Μέσα σε αυτό το διάστημα ο επιβάτης μπορεί να το χρησιμοποιήσει τμηματικά ως προς τα προς επίσκεψη μέρη, στις ημερομηνίες που θα επιλέξει. Με τη χρήση του εισιτηρίου ο επιβάτης εξασφαλίζει έκπτωση έως και 50% συγκριτικά με το αν αγόραζε μεμονωμένα τα εισιτήρια των επί μέρους προορισμών.

Το εισιτήριο διατίθεται στους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς Καλαβρύτων, Διακοπτού και Πάτρας, καθώς και στο γραφείο Ταξιδίων και Τουρισμού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Αθήνα (Σίνα 6).

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

Πηγή: voria.gr, 7-11-2014

• Like 5

carpe diem

Kalavrita 30.10.14

Πριν απο λίγες ημέρες δύο φίλοι πήγαν μια βόλτα στα Καλάβρυτα

για να τσουλήσουν στο πρώτο χιόνι που έχει ήδη πέσει εκεί.

Το βουνό έχει αρχίσει να στρώνεται κυρίως στα πιό μεγάλα υψόμετρα

και η θερμοκρασία το κρατάει καλά μέχρι τώρα..

thespot.gr

• Like 9

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Δεν ξερω τι λετε ολοι εσεις αλλά εγω θα σας πω μονο αυτο, οτι φετος οσοι <επιλεξετε> -_- το Χ.Κ. Καλαβρυτων το σιγουρο ειναι οτι θα χορτασετε σκι και οχι μονο.... ;)

• Like 4

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Δεν ξερω τι λετε ολοι εσεις αλλά εγω θα σας πω μονο αυτο, οτι φετος οσοι <επιλεξετε> -_- το Χ.Κ. Καλαβρυτων το σιγουρο ειναι οτι θα χορτασετε σκι και οχι μονο.... ;)

Τι ξέρεις? :P

• Like 1

Θοδωρής.......με αγάπη!

Δηλαδή spider ? Τι έχεις ακούσει ?

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Matthew Alphonso
      Matthew Alphonso
      (28 years old)
    2. VasZerro
      VasZerro
      (40 years old)

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts