Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 20, 2016 Για μία ακόμα φορά, οι έλληνες (Αυτή την φορά οι αγρότες) κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα: μεταθέτουν τα δικά τους προβλήματα στους συμπολίτες τους. Τι και αν άλλοι δεν μπορούν να πάνε στα σπίτια τους, στις δουλειές τους, τι και αν καταστήματα που κρατιούνται ανοιχτά με νύχια και με δόντια κινδυνεύουν να κλείσουν, εμάς μας ενδιαφέρει μονο το να εκβιάζουμε αρκετά ωστε να αναγκάσουμε να ικανοποιηθούν τα δικά μας αιτήματα (Δίκαια, η άδικα δεν το εξετάζω). 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 20, 2016 Για μία ακόμα φορά, οι έλληνες (Αυτή την φορά οι αγρότες) κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα: μεταθέτουν τα δικά τους προβλήματα στους συμπολίτες τους. Τι και αν άλλοι δεν μπορούν να πάνε στα σπίτια τους, στις δουλειές τους, τι και αν καταστήματα που κρατιούνται ανοιχτά με νύχια και με δόντια κινδυνεύουν να κλείσουν, εμάς μας ενδιαφέρει μονο το να εκβιάζουμε αρκετά ωστε να αναγκάσουμε να ικανοποιηθούν τα δικά μας αιτήματα (Δίκαια, η άδικα δεν το εξετάζω). αυτό να το έχεις στα υπόψην σου όταν έρθει η ώρα να διαμαρτυρηθείς για τα δικά σου δικαιώματα 5 Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 20, 2016 ετσι...αν παρουν τα μετρα που λενε δεν θα υπαρχει η εννοια αγροτης στο μελλον... 3 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 20, 2016 Δεν θέλω να ακουστώ κοινωνικά ανάλγητος... αλλά με τόση στέρηση από σκι, τρώμε και αγρότη ζωντανό αν χρειαστεί για να περάσουμε! 2 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 20, 2016 αυτό να το έχεις στα υπόψην σου όταν έρθει η ώρα να διαμαρτυρηθείς για τα δικά σου δικαιώματαΠαντα το εχω υπόψη. Αλλα εμενα ΠΟΤΕ δεν μου πέρασε απ το μυαλό να κανω την ζωη των άλλων δύσκολη επειδη το δικο μου επάγγελμα καταστράφηκε. 5 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 20, 2016 Παντα το εχω υπόψη. Αλλα εμενα ΠΟΤΕ δεν μου πέρασε απ το μυαλό να κανω την ζωη των άλλων δύσκολη επειδη το δικο μου επάγγελμα καταστράφηκε. Αυτό σημαίνει ότι δεν διεκδίκησες αυτά που πιστεύεις ότι δικαιούσαι :Talking Ear Off: :Talking Ear Off: :Talking Ear Off: μην αγχώνεσαι σκι θα κάνεις πάντως :skiing-4073: :shysterical: 1 Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 20, 2016 Τα μπλόκα είναι δύο. Ένα στη Λιβαδειά στη διασταύρωση Ορχομενού και Θηβας και το άλλο στην ευθεία της Θηβας για Αλιαρτο. Να δω πως θα δώσω εξετάσεις για το μεταπτυχιακό... 1 Share this post Link to post Share on other sites
headlock 271 Report post Posted January 20, 2016 Τα μπλόκα είναι δύο. Ένα στη Λιβαδειά στη διασταύρωση Ορχομενού και Θηβας και το άλλο στην ευθεία της Θηβας για Αλιαρτο. Να δω πως θα δώσω εξετάσεις για το μεταπτυχιακό... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 20, 2016 Αυτό σημαίνει ότι δεν διεκδίκησες αυτά που πιστεύεις ότι δικαιούσαι :Talking Ear Off: :Talking Ear Off: :Talking Ear Off: μην αγχώνεσαι σκι θα κάνεις πάντως Charming. Να το πουμε στους υπόλοιπους εργαζόμενους που αγωνίζονται να επιβιώσουν. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted January 20, 2016 Εμένα θα μου πει κάποιος γιατί δεν λειτουργεί ο Βάκχος σήμερα? τοσο πολύ αέρα έχει? διότι αν ανέβω αύριο, περάσω από μπλόκα , χιόνια , πάγους κτλ και λειτουργεί μόνο ο Αίολος να τα βράσω τα νέα λιφτ 1 How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 20, 2016 μπηκαν δίχτυα στην 6 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 20, 2016 Δεν γίνεται. Πρέπει να είμαι πάλι πίσω για δουλειά. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 20, 2016 Εν τω μεταξύ, απ' ό,τι βλέπω στο facebook έχει ρίξει τρελό χιόνι. Από πολύ χαμηλά, πολύ πριν την Αράχωβα τα πάντα είναι κάτασπρα! Το ερώτημα είναι με τι αέρα έπεσε στο χιονοδρομικό και τι κατάφερε να κρατηθεί στις πλαγιές. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
demand 932 Report post Posted January 20, 2016 (edited) Το Αrahovameteo Group στο φβ λέει για 15εκ στο χ/κ. Πριν 3 ώρες βέβαια η ανάρτηση. Κάποιος απο πάνω σημερα? https://www.facebook.com/arahovameteo/photos/a.1386337171658862.1073741826.1386337051658874/1537987183160526/?type=3&theater Edited January 20, 2016 by demand Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 20, 2016 κλασικος καιρος φτερο... να δουμε θα ανοιξει η νεα 7 ή καναμε τα πραγματα δυσκολα? <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
geo 34 Report post Posted January 20, 2016 20 εκατοστά χιονιού προστέθηκαν στις πίστες του Παρνασσού, (20 στην Αράχωβα και 30-35 εκ στο Ζεμενό) όπως άλλωστε αναφέρουμε και στη σελίδα μας Arahovameteo. Δεν είναι καιρός Φτερόλακας ο σημερινός (20/1). Καιρός "Κελαριών" είναι αλλά επικρατούσε ισχυρό ΝΑ ρεύμα. Είχαμε χαμηλό από ΝΔ με προϋπάρχουσες τις ψυχρές μάζες, γι αυτό χιόνισε γενικότερα σε χαμηλά υψόμετρα. Το ρεύμα ήταν ΝΑ. 4 http:www.arahova.net http:www.meteo.gr/stations/arahova http:www.meteo.gr/stations/parnassos1950 http:www.meteo.gr/stations/parnassos Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted January 20, 2016 Θυςια στον Ullr χθες στο βωμό του Βακχου . Θυσιάστηκε ο παλιός μου πολεμιστής Μαορί Atua 96 , αλλά άξιζε .... Απολαύστε πούδρα τώρα !!! 5 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 20, 2016 Του έδωσες και κατάλαβε.. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ecm 45 Report post Posted January 20, 2016 για αύριο έχουμε κάποια ενημέρωση? Θα ξεκινήσω από Αθήνα πρωί πρωί να ανέβω και φοβάμαι μην φάω φόλα και δε λειτουργεί τίποτα... Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 20, 2016 για αύριο έχουμε κάποια ενημέρωση? Θα ξεκινήσω από Αθήνα πρωί πρωί να ανέβω και φοβάμαι μην φάω φόλα και δε λειτουργεί τίποτα... Ανέβα να μας πεις και εμάς 1 Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 20, 2016 Θυςια στον Ullr χθες στο βωμό του Βακχου . Θυσιάστηκε ο παλιός μου πολεμιστής Μαορί Atua 96 , αλλά άξιζε .... Απολαύστε πούδρα τώρα !!! Αν δεν φύγει λάμα.... μια χαρά είσαι!!! 5 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted January 20, 2016 Εχουμε καμια ανταποκριση απο Αμφικλεια-Πολυδροσο αν εχει χιονι και ο δρομος σε τι κατασταση ειναι ???? ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted January 20, 2016 Κελλαρια Παρνασσού, Του ανταποκριτού μας : 15-20 πόντοι φρέσκο μπάζωσαν πολλές τρύπες , αλλά, τα νότια απότομα δεν είναι ακόμη έτοιμα . Προβλέπεται και Ηρακλής εκτός απροόπτου (όχι το απότομο ) . Βάκχος πίστα μάλλον οκ , εκτός έμαθα πολυ βαρύ , στοκος ..... Λέω να ανέβω να βγάλω τα RC4 βόλτα . Λιώσιμο πίστα πάνω κάτω , όσοι πιστοί προσέλθετε . Έχω και θέσεις για καρπουλι λέμε ..,.. 5 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 20, 2016 (edited) κοιτωντας τις καμερες και βλεπωντας ενα θαψηματακι στην φτερο, νομιζα οτι το ειχε γυρισει, αλλα με νοτιά εξ ου και ο στοκος εκτος. Χθες πάντως ηταν αφρος εκτος , αρα παιζει μεγαλο ρολο στην ποιοτητα το πως και γιατι πέφτει. Φοβερη πλακα στο ζεμενο χθες στην επιστροφη, (που φετος ειναι η χρονια του) απο την μια μερια του δρομου χειμωνας απο την αλλη φθινοπωρο. Τα δικά μου τα πεταξα κατευθειαν, δεν ειναι να βγει μονο η λαμα, οταν εχει φανει το <ξυλο> απο κατω, μια μικρη πετρα μπορει να οδηγησει σε δυσαναλογα σκληρη πτωση (το καρφωμα δημιουργει ζευγος στην δεστρα). Μαλλον το χανω το αυριανο, η γαμπα δεν ειναι οκ ακομα. Ο σωτηρης θα ξαναειναι στο βουνο απο παρασκευη, αρα οτι γραφει ειναι οτι του λένε μπλοκο στο καστρο απο παρασκευη μεσημερι. Edited January 20, 2016 by vro <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
snowpar 613 Report post Posted January 20, 2016 Στην Αγόριανη έχει μισό μέτρο. Πώς γίνεται στην Φτερόλακα να μην έχει βάλει χιόνι; Ίσως ψηλά να έχει το κλασικό πρόβλημα με το ξύρισμα από τον αέρα. Αύριο θα είμαι πάνω. 3 Share this post Link to post Share on other sites