Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 6, 2016 ΟΤΙ ΣΚΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ Ο ΟΠΟΙΟς ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. χρονια τωρα και απορω που καποιοι δεν μπορουν να το καταλάβουν. Και ποιος είναι αυτός που πιέζει τον εργολάβο για να μένουν ευχαριστημένοι οι χιονοδρόμοι, (ή αδιαφορεί και ας κόψουν τον λαιμό τους) ; Η ΕΤΑΔ; Ο διευθυντής του χιονοδρομικού; Κανένας; Ποιος πιστεύεις ότι το έκανε τα προηγούμενα χρόνια; Ποιος έβγαζε τα κάστανα απ' τη φωτιά όταν για να δουλέψει το χιονοδρομικό σωστά έπρεπε να γίνουν πράγματα που δεν ήταν υποχρεωμένος από το συμβόλαιο του να κάνει ο εργολάβος; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted March 6, 2016 (edited) Αγαπητοί συνφορουμίτες. Θέλω να απαντήσω σχετικά με το ότι χτες το ΧΚΠ πιάστηκε στον ύπνο. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι έγινε υπερπροσπάθεια να λειτουργήσουν πίστες για χιονοδρομία και το προσωπικό των ρατράκ κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για μεταφορά χιονιού στα μέρη όπου υπήρχε πρόβλημα, και πιστέψτε με, υπήρχαν πολλά!Όσοι μας επισκέφθηκαν θα διαπίστωσαν ότι όντως τα προβλήματα με τις πέτρες στις πίστες ήταν μεγάλα. Ο λόγος που δεν ενημερώσαμε τα ξημερώματα (γιατί τότε έγινε όλος αυτός ο αγώνας αφού χρειαζόταν φως ημέρας για να δεις από πού να πάρεις χιόνι και που να το βάλεις) είναι γιατί φαινόταν ότι τελικά δεν θα τα καταφέρουμε. Τελικά μας βγήκε όλη αυτή η προσπάθεια! Αποτέλεσμα: Δώσαμε κάποιες (έστω και λίγες) πίστες για χιονοδρομία όταν ήμασταν 100% σίγουροι ότι θα τις δώσουμε ώστε να είμαστε εντάξει και να μην κουβαλήσουμε άδικα τους πελάτες μας από μακριά. Εάν δεν δίναμε πίστες θα τα ακούγαμε… όπως τα άκουσαν(?) στα Καλάβρυτα. Τώρα που δώσαμε πάλι τα ακούμε…. Δεν πειράζει έχουμε συνηθίσει. Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω είναι δικά μου και όχι ένα κείμενο που μου έδωσε η ΕΤΑΔ για απάντηση. Να ξέρετε πάντως ότι τόσο εμένα όσο και το υπόλοιπο προσωπικό, μας μειώνετε με τέτοιες απόψεις και δεν έχει έχει να κάνει με κανέναν διευθυντή πρώην ή νυν. Είναι ο δικός μας προσωπικός αγώνας, το στοίχημά μας, για να δουλέψει το βουνό! Edited March 6, 2016 by sotogiannop1 12 Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted March 6, 2016 Και πάμε τώρα στα σημερινά. Δυστυχώς η χτεσινοβραδινή συννεφιά μας έκανε ζημιά στην ποιότητα χιονιού με αποτέλεσμα οι πίστες μας να μην έχουν καλή ποιότητα.Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να τις λειτουργήσουμε μόνο για λίγες ώρες (μέχρι να μαλακώσουν και να είναι επικίνδυνες για χρήση).Εξ αιτίας αυτής της κατάστασης σήμερα δεν θα εκδίδεται εισιτήριο χιονοδρομίας παρά μόνο εισιτήριο βόλτας 1 Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted March 6, 2016 Χθες στο βουνο το απολυτο λιωσιμο!!!!!!!! Ευχαριστουμε τα παιδια που δουλευουν που καταφεραν με τοσο λιγο χιονι να το φερουν σε αυτη την κατασταση και να δουλεψει με αυτα αυτα τα λιφτ... Σημερα τυχεροι οσοι πανε που θα εχουν και Ηρακλη.... 5 ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 6, 2016 Να ξέρετε πάντως ότι τόσο εμένα όσο και το υπόλοιπο προσωπικό, μας μειώνετε με τέτοιες απόψεις και δεν έχει έχει να κάνει με κανέναν διευθυντή πρώην ή νυν. Είναι ο δικός μας προσωπικός αγώνας, το στοίχημά μας, για να δουλέψει το βουνό! Σωτήρη, από την μεριά μου δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 6, 2016 (edited) Αγαπητοί συνφορουμίτες. Θέλω να απαντήσω σχετικά με το ότι χτες το ΧΚΠ πιάστηκε στον ύπνο. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι έγινε υπερπροσπάθεια να λειτουργήσουν πίστες για χιονοδρομία και το προσωπικό των ρατράκ κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για μεταφορά χιονιού στα μέρη όπου υπήρχε πρόβλημα, και πιστέψτε με, υπήρχαν πολλά! Σωτήρη δεν έγραψα ποτέ ότι δεν έγιναν προσπάθειες. Αναφερόμουν στο γεγονός ότι από όσα είδα δεν υπήρχε έλεγχος του χιονιού το πρηγούμενο βράδυ όσο χιόνιζε από κανέναν επάνω και απλά το πήρατε πρέφα το πρωί ότι σας χιόνισε καλά. Σε παρακαλώ διέψευσέ με με την ώρα που πέρασε ρατρακ (η άνθρωπος πεζός έστω ή με snowmobile ή ο Πίτσι με κάμερα) μετά τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής και για το σύστημα ενημέρωσης των χιονοδρόμων από τον όποιο έλεγχο έγινε. Διότι όπως είδες όλα τα άλλα χιονοδρομικά της Ελλάδας τουλάχισταν είδαν τι χιόνι έριχνε και έδωσαν μια εκτίμηση "ίσως, ναι, μπορεί, θα προσπαθήσουμε". Εσείς είπατε απλά όχι στις 17.00 και φυσικά από Αθήνα δεν σας ήρθε κανένας. Edited March 6, 2016 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted March 6, 2016 Πολλή κλάψα ρε παιδιά , καλύτερα να μην χιόνιζε άμα είναι να κάνετε έτσι , τον μπελά τους βρήκαν οι άνθρωπο με 10 πόντους χιόνι 1 Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted March 6, 2016 (edited) Σωτήρη δεν έγραψα ποτέ ότι δεν έγιναν προσπάθειες. Αναφερόμουν στο γεγονός ότι από όσα είδα δεν υπήρχε έλεγχος του χιονιού το πρηγούμενο βράδυ όσο χιόνιζε από κανέναν επάνω και απλά το πήρατε πρέφα το πρωί ότι σας χιόνισε καλά. Σε παρακαλώ διέψευσέ με με την ώρα που πέρασε ρατρακ (η άνθρωπος πεζός έστω ή με snowmobile ή ο Πίτσι με κάμερα) μετά τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής και για το σύστημα ενημέρωσης των χιονοδρόμων από τον όποιο έλεγχο έγινε. Διότι όπως είδες όλα τα άλλα χιονοδρομικά της Ελλάδας τουλάχισταν είδαν τι χιόνι έριχνε και έδωσαν μια εκτίμηση "ίσως, ναι, μπορεί, θα προσπαθήσουμε". Εσείς είπατε απλά όχι στις 17.00 και φυσικά από Αθήνα δεν σας ήρθε κανένας. Μιχάλη μέχρι τις 17:00 είχε ρίξει λίγο χιόνι. Μιλήσαμε και μαζί άλλωστε. Το υπόλοιπο το έριξε το βράδυ. Τα ξημερώματα μπήκαν τα ρατρακ στο παιχνίδι και βγήκε το αποτέλεσμα που βγήκε. Τι άλλο να πω... Ήθελες ενημέρωση στις 6 το πρωί? Σου είπα ούτε κι εμείς πιστεύαμε ότι θα έφερνε αποτέλεσμα. Να που όμως έφερε.... Αυτό που με πείραξε πιο πολύ είναι ότι ενώ εμείς το ανοίξαμε με τόσο κόπο, τα ακούμε... Απέναντι που δεν το άνοιξαν δεν είδα καμία κριτική (και προς Θεού δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συναδέλφους των Καλαβρύτων, που ξέρω πόσο πιο δύσκολα είναι τα πράγματα γι αυτούς σε σχέση με εμάς). Συμπέρασμα: Εάν κι εμείς δεν το ανοίγαμε... δεν θα είχαμε καμία άσχημη κριτική. Τελικά είμαστε αυτόχειρες και βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι ... Δεν μας αξίζει Μιχάλη αυτό! Δε λέω να μη γίνεται κριτική, αλλά χτες, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, αξίζαμε ένα μπράβο. Ένα μπράβο που θα μας έδινε τη δύναμη να το παλέψουμε και πάλι, όποτε κι όταν χρειαστεί, ώστε να δώσουμε πάλι πίστες ακόμη και με λίγο χιόνι. Edited March 6, 2016 by sotogiannop1 2 Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted March 6, 2016 Σωτήρη, από την μεριά μου δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Το γνωρίζω Χρήστο. 1 Share this post Link to post Share on other sites
VAINKA 5 Report post Posted March 6, 2016 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΧΚΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!! SNOW CAM ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ Παρνασσός Κελάρια Live σε υψόμετρο 1950 μέτρα Τελ.ενημ: 06/03 08:21 Κατάσταση: ANOIKTO Αναβατήρες σε λειτουργία: 6 από 17 Αναβατήρες και Πίστες σε λειτουργία: Αφροδίτη ΤηλεκαμπίναΗρακλής Αίολος Αφρ. Τηλεκαμπίνα (Βάκχος) Baby lift 2 Αίολος (No 4) Περικλής (No 5) Δηιανείρα (No 12) Baby lift 3 Προφ. Ηλιας Σχόλια λειτουργίας: Προσοχή υπάρχουν πίστες στις πίστες και ενδέχεται να κλείσει μέσα στη μέρα. 10 ευρώ η ημερήσια κάρτα. Χιόνι: Φρέσκο Υψος χιονιού βάσης: 5 εκ. / Υψος χιονιού κορυφής: 20 εκ. Καιρός: Ηλιοφάνεια Δρόμος: Ανοικτός χωρίς αλυσίδες Περισσότερα εδώ Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια: Διαβάστε σημερινό μήνυμα Περισσότερα εδώ • Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 6, 2016 (edited) Μιχάλη μέχρι τις 17:00 είχε ρίξει λίγο χιόνι. Μιλήσαμε και μαζί άλλωστε. Το υπόλοιπο το έριξε το βράδυ. Σωτήρη μου αν είναι να μην διαβάζεις αυτό που λέω ή να διαβάζεις αυτό που σε συμφέρει άστο καλύτερα. Θεωρώ ότι είσαι πολύ πιο τίμιος και πολύ πιο έξυπνος από αυτό. Είμαι σαφέστατος σε αυτό που λέω και ποτέ δεν είπα αυτό που έγραψες, αν κάποιος το λέει όπως το έγραψες δεν φταίω εγώ, προφανώς και θα σας υποστηρίξω αν κάποιος το λέει έτσι, εγώ είπα κάτι εντελώς διαφορετικό. Απάντησε σε παρακαλώ την ερώτησή μου είναι σαφέστατη. Αρκεί μια διάψευση ή μια ρητή δήλωση περάσαμε τότε και είδαμε αυτό. Σε παρακαλώ διέψευσέ με με την ώρα που πέρασε ρατρακ (η άνθρωπος πεζός έστω ή με snowmobile ή ο Πίτσι με κάμερα) μετά τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής και για το σύστημα ενημέρωσης των χιονοδρόμων από τον όποιο έλεγχο έγινε. Για να σε βοηθήσω η απάντηση "ναι δεν πήγε ποτέ κανένας, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε, έχει συμβεί 30 φορές τα τελευταία χρόνια έτσι δουλεύει ο Παρνασσός, μόνο τα ξημερώματα το πήραμε χαμπάρι είναι μια απόλυτα αποδεκτή απάντηση" Edited March 6, 2016 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted March 6, 2016 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΧΚΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!! SNOW CAM ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ Παρνασσός Κελάρια Live σε υψόμετρο 1950 μέτρα Τελ.ενημ: 06/03 08:21 Κατάσταση: ANOIKTO Αναβατήρες σε λειτουργία: 6 από 17 Αναβατήρες και Πίστες σε λειτουργία: Αφροδίτη ΤηλεκαμπίναΗρακλής Αίολος Αφρ. Τηλεκαμπίνα (Βάκχος) Baby lift 2 Αίολος (No 4) Περικλής (No 5) Δηιανείρα (No 12) Baby lift 3 Προφ. Ηλιας Σχόλια λειτουργίας: Προσοχή υπάρχουν πίστες στις πίστες και ενδέχεται να κλείσει μέσα στη μέρα. 10 ευρώ η ημερήσια κάρτα. Χιόνι: Φρέσκο Υψος χιονιού βάσης: 5 εκ. / Υψος χιονιού κορυφής: 20 εκ. Καιρός: Ηλιοφάνεια Δρόμος: Ανοικτός χωρίς αλυσίδες Περισσότερα εδώ Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια: Διαβάστε σημερινό μήνυμα Περισσότερα εδώ • Τα παράπονα σου φίλε γι αυτές τις μ@λ@κίες στο snowreport όχι στο ΧΚΠ. Η σελίδα του ΧΚΠ είναι αυτή http://www.parnassos-ski.gr/page.aspx?itemID=SPG118 και διάβασε να δεις τι γράφει Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted March 6, 2016 (edited) Σωτήρη μου αν είναι να μην διαβάζεις αυτό που λέω ή να διαβάζεις αυτό που σε συμφέρει άστο καλύτερα. Θεωρώ ότι είσαι πολύ πιο τίμιος και πολύ πιο έξυπνος από αυτό. Είμαι σαφέστατος σε αυτό που λέω και ποτέ δεν είπα αυτό που έγραψες, αν κάποιος το λέει όπως το έγραψες δεν φταίω εγώ, προφανώς και θα σας υποστηρίξω αν κάποιος το λέει έτσι, εγώ είπα κάτι εντελώς διαφορετικό. Απάντησε σε παρακαλώ την ερώτησή μου είναι σαφέστατη. Αρκεί μια διάψευση ή μια ρητή δήλωση περάσαμε τότε και είδαμε αυτό. Σε παρακαλώ διέψευσέ με με την ώρα που πέρασε ρατρακ (η άνθρωπος πεζός έστω ή με snowmobile ή ο Πίτσι με κάμερα) μετά τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής και για το σύστημα ενημέρωσης των χιονοδρόμων από τον όποιο έλεγχο έγινε. Για να σε βοηθήσω η απάντηση "ναι δεν πήγε ποτέ κανένας, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε, έχει συμβεί 30 φορές τα τελευταία χρόνια έτσι δουλεύει ο Παρνασσός, μόνο τα ξημερώματα το πήραμε χαμπάρι είναι μια απόλυτα αποδεκτή απάντηση" Μιχάλη σίριαλ θα το κάνουμε. Ναι μετά τις 17:00 δεν πήγε κανείς. Ο φύλακας ενημέρωσε το βράδυ ότι χιονίζει εκ νέου και γι αυτό πήγαν τα ρατρακ τα ξημερώματα κι έκαναν τη δουλειά. Αλλιώς πράγματι θα μας είχε πιάσει το χιόνι στον ύπνο, δεν θα είχαμε στρώσει καμία πίστα και τώρα δεν θα γινόταν κουβέντα! Θα ήταν όλα μια χαρά!!!!! Edited March 6, 2016 by sotogiannop1 Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 6, 2016 (edited) Σωτήρη εγώ θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, μήπως έπρεπε να είναι εκεί όλη τη νύχτα; Στο Μαιναλάκι το χιόνι το δούλευαν από τις 9 το βράδυ μέχρι το πρωί για να το κρατήσουν από τον αέρα που το εστελνε στη Βυτίνα. Αν στο Μαίναλο πήγαιναν να το πατήσουν το πρωί θα το έδιναν μονο για ελκυθρα μετά. Edited March 6, 2016 by mainalo 1 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 6, 2016 Γιατι πυροβολουμε τον Σωτηρη καθε φορα?δεν το εχω καταλαβει. Τι θεση εχει ο Σωτηρης στο χκπ και πρεπει να τρωει καθε φορα τη μουρμουρα? Σωτηρη ερωτηση,επειδη αναλογο προβλημα εχει και η ενημερωση πισοδεριου,το snowreport βγαζει μονο του τα υψη?δεν σας καλει στο τηλεφωνο για ενημερωση? 1 Share this post Link to post Share on other sites
VAINKA 5 Report post Posted March 6, 2016 (edited) Τα παράπονα σου φίλε γι αυτές τις μ@λ@κίες στο snowreport όχι στο ΧΚΠ. Η σελίδα του ΧΚΠ είναι αυτή http://www.parnassos-ski.gr/page.aspx?itemID=SPG118 και διάβασε να δεις τι γράφει Την σελίδα που λες μόνο εσυ και κανεις χιονοδρόμος δεν την βλέπει. Εχεις χάσει το μέτρο απο τις γελες. Μικρός εισαι δεν πειραζει. Edited March 6, 2016 by Χρήστος Λάππας Μετατροπή στα Ελληνικά. Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 6, 2016 THN SELIDA POY LES MONO ESY KAI KANEIS XIONODROMOS DEN THN BLEPEI. EXEIS XASEI TO METRO APO TIS GELES.MIKROS EISAI DEN PEIRAZEIΚατσε ρε φιλε λιγο,σιγα και ολα θα τα βρουμε.Μια χαρα ανοιγει η σελιδα.γιατι τετοια επιθεση?και γιατι τετοια επιθεση σε προσωπικο επιπεδο? Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 6, 2016 THN SELIDA POY LES MONO ESY KAI KANEIS XIONODROMOS DEN THN BLEPEI. EXEIS XASEI TO METRO APO TIS GELES.MIKROS EISAI DEN PEIRAZEI Σου γράφει οτι η επίσημη ιστοσελίδα για ενημέρωση είναι αυτή του χιονοδρομικού. Ο Σωτήρης δεν είναι η διευθυνση του χιονοδρομικού. Ο Σωτήρης είναι ο υπευθυνος της ενημέρωσης που κάποιοι από την διευθυνση του δίνουν να μας ενημερώνει. Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted March 6, 2016 Γιατι πυροβολουμε τον Σωτηρη καθε φορα?δεν το εχω καταλαβει. Τι θεση εχει ο Σωτηρης στο χκπ και πρεπει να τρωει καθε φορα τη μουρμουρα? Σωτηρη ερωτηση,επειδη αναλογο προβλημα εχει και η ενημερωση πισοδεριου,το snowreport βγαζει μονο του τα υψη?δεν σας καλει στο τηλεφωνο για ενημερωση? Μας ρωτάει. Το θέμα δεν είναι τα εκ χιονιού. Σωστά τα λέει από 5-20 εκ. Το θέμα είναι ότι γράφει στο μήνυμα του το snowreport ότι υπάρχουν πίστες μέσα στις πίστες! Έκανε λάθος ο Βατικιώτης όπως τα έγραψε και γι αυτό φταίει το ΧΚΠ. Οπως και για την κρίση και για τους πρόσφυγες.. και λοιπά... Για το Πισοδέρι τι να σου πω... το βλέπεις μόνος... Άσε καλύτερα.... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 6, 2016 Προς τους νέους επισκέπτες:1) γράφουμε Ελληνικά.2) σεβόμαστε τους συνομιλητές μας. Αν δεν το κάνουμε, δεν θα μπορουμε να απολαμβάνουμε το βήμα του forum για να εκφράσουμε τα παράπονα μας.Το τι ευθύνη εχει το ΧΚΠ για τις ανακρίβειες που γράφουν άλλες ιστοσελίδες ομολογώ οτι ουτε εγω το καταλαβαινω. Το αν κάποιος δεν παρακολουθεί την επίσημη ιστοσελίδα του Παρνασσου ειναι σαφέστατα επιλογή του. Το να τα χώνει στον Παρνασσό όμως επειδή η σελίδα του χιονοδρομικού παρέχει ακριβή πληροφόρηση και μια άλλη οχι νομίζω οτι είναι τουλάχιστον άδικο. 9 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 6, 2016 (edited) Ναι μετά τις 17:00 δεν πήγε κανείς. Ο φύλακας ενημέρωσε το βράδυ ότι χιονίζει εκ νέου και γι αυτό πήγαν τα ρατρακ τα ξημερώματα κι έκαναν τη δουλειά. Αλλιώς πράγματι θα μας είχε πιάσει το χιόνι στον ύπνο, δεν θα είχαμε στρώσει καμία πίστα και τώρα δεν θα γινόταν κουβέντα! Θα ήταν όλα μια χαρά!!!!! Eίναι σαφέστατη η απάντησή σου και σε ευχαριστώ πολύ. Αν θεωρείτε αυτά που έγραφα πυροβολισμό ζητώ χίλια συγνώμη. Η δουλειά του Σωτήρη νομίζω είναι να ενημερώνει και να απαντάει σε ερωτήσεις και αυτό έκανε. Απλά όπως καταλαβαίνουμε όλοι το χιόνι δεν σας έπιασε στον ύπνο, την ενημέρωσή σας για τους χιονοδρόμους την έπιασε στον ύπνο. Έτσι για να χαρεί ο vro απλά να αναφέρω ότι είναι 14η μέρα σκι που χάνω επειδή η ενημέρωση του Παρνασσού κοιμόταν και άλλες 17 τις έχασα επειδή κοιμήθηκε γενικά το χιονοδρομικό. Παραπάνω από τις μισές από αυτές διευθυντής ήταν ο Δρίβας. Από τότε που έφυγε ο Δρίβας βέβαια τα πάνε πολύ καλά στο σκορ, πολύ πιο συχνά και πυκνά χάνουμε μέρες σκι. Επαναλαμβάνω ποτέ δεν αμφέβαλλα ότι σκίστηκαν να δώσουν το σκι που μπορούσαν και εύγε τους. Στην ενημέρωση ήταν η ένστασή μου. Edited March 6, 2016 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted March 6, 2016 Η (γνωστή) συζήτηση για το ΧΚΠ.Τι παραπάνω μπορούσε να γίνει και δεν έγινε; Τόση φασαρία για 5 με 20 πόντους πάνω στις πέτρες και με προοπτική ζέστης; Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted March 6, 2016 τα παραπονα σου στον καιρο μιχάλη, ουτε και εγω δεν θα πω οτι και γι αυτο φταιει ο Δρίβας. κατ αρχην στα σοβαρα θεματα υπάρχει μια διαφορα μεταξυ μαιναλου και παρνασσου αν ηταν διαχειρισημο στον προφητη το χιόνι με 8 μποφωρ ειναι ενα θέμα, θα συμφωνησω οτι επρεπε να υπάρχει νυχτερινη βάρδια με βαση το σαλεδακι στον προφήτη και ρατράκ σε ετοιμότητα, αρα πρεπει να πιεσουμε να γινει πιστεραδικο το σαλεδακι και το συμβολαιο με τον εργολαβο να το προβλέπει. Απο οτι ξερω και τα 2 δεν ισχύουν τώρα. Σε παρακαλώ Χρηστο να μου πεις εστω ΜΙΑ ΦΟΡΑ που, επι εργολαβου, ο Δριβας εβγαλε τα καστανα απο την φωτιά. Αντιθέτως ξερουμε πολυ καλά ποιος φτυαριζε περσυ μοναχος του να δουλεψει η σαχαρα, ποιος γκαριζε και γκαριζει να ειναι ασφαλεις οι πίστες (σιγα μην εδινε παραπάνω χωμα για σκι, ο ανθρωπος ειναι σοβαρος επαγγελματιας δεν ειναι δημοσιοσχεσίτης), ξερουμε ποιος ξεπαγωνει, στρωνει, ρυθμιζει, σωζει κλπ κλπ κανένας τους δεν ειναι υπάλληλος της εταδ, ειναι ολοι ΕΝΟΙΚΙΑΖΌΜΕΝΟΙ εργαζόμενοι του εργολάβου..... Ακόμα και ο Σωτηρης, μα απορω και ματαπορω που δεν το ξερετε..... Τι να κανουμε, δεν ειναι ο ιδιωτης στο μαίναλο που εχει βαλει το κεφαλι του στον ντορβα, δεν ειναι ο Τόττης, δεν ειναι εστω ο διευθηντης στα καλάβρυτα που εχει μια οικογενεια ιδιοτυπων μονιμων (οπως και πρεπει, για να δουλευτει σωστα), ειναι τα γνωστα σκ@τ@ της τελευταιας δεκαετιας, το αουτσουρσιν που θα ελυνε, υποτιθεται τα περασμενα στραβα και τελικα τα απομπαχαλεψε . Με αυτο το συστημα δεν μπορουν να υπάρχουν αμεσες αντιδρασεις, κυριως επικοινωνιακου τομεα. Τωρα, αν ειμασταν ενταξει που ειχαμε εναν ανθρωπο που ειχε κυρηξει σταυροφορία εναντια στην μιζερια στο φαντασιακο του, αν θελουμε δηλαδη δημοσιες σχεσεις σε βαρος της ουσίας οκοκο να βαλουμε μια τιτανοτεραστια προσωπικοτητα και να την χρυσοπληρωσουμε. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 6, 2016 (edited) Τόση φασαρία για 5 με 20 πόντους πάνω στις πέτρες και με προοπτική ζέστης; Δηλαδή το ότι χάσαμε μια υπεροχη μέρα σκι με λιακάδα και ολόφρεσκο χιόνι επειδή κοιμήθηκαν και κανένας δεν μας ενημέρωσε δεν είναι λόγος να γίνει φασαρία? Ναι εμείς που έχουμε πετροπέδιλα και δεν μας πειράζει να ανεβοκατεβαίνουμε την ίδια πίστα όσοι είμαστε Edited March 6, 2016 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted March 6, 2016 για ποιόν λόγο να λειτουργήσει !!!??? Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites