GiGi 3,475 Report post Posted March 16, 2016 καταλαβα....να μη φερω μποτες δηλαδη και να ειμαι ολη μερα με τη πεθερα μου....ζωαρα... Και?? Δεν μπορείς να τις φορέσεις δηλαδή να πας για ένα ωραίο καφεδάκι στην Πλάκα αν είναι να ξεφύγεις απ την "καθημερινότητα"? Sorry για το off topic, δεν άντεξα Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted March 16, 2016 λοιπον ανεπισημα αλλα εγκυρα ΦΤΕΡΟΛΑΚΑ ΤΕΛΟΣ αυριο θα ανακοινωθει επίσημα. σημερα ανετα απο τον ηρακλη επεφτες περιφεριακη, εβγαινες κατω στην 7 απο την γουβα και απο εκει επαιρνες το... αυτοκινητο. προβλημα εχουν διας και 6 , τα υπολοιπα full.... To Σ/Κ αγώνες στον βακχο...... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ntzane 77 Report post Posted March 16, 2016 λοιπον ανεπισημα αλλα εγκυρα ΦΤΕΡΟΛΑΚΑ ΤΕΛΟΣ αυριο θα ανακοινωθει επίσημα. σημερα ανετα απο τον ηρακλη επεφτες περιφεριακη, εβγαινες κατω στην 7 απο την γουβα και απο εκει επαιρνες το... αυτοκινητο. προβλημα εχουν διας και 6 , τα υπολοιπα full.... To Σ/Κ αγώνες στον βακχο...... Αν είναι έτσι τα πράγματα και επειδή το Σ/Κ προβλέπεται κόσμος επάνω και ο Βάκχος είναι ήδη δεσμευμένος, ίσως θα ήταν χρήσιμο το χιονοδρομικό να σκεφτεί να αξιοποιήσει την Περιφερειακή και τη Σαχάρα, αν αυτή βέβαια μπορεί να λειτουργήσει. Έχουν χρόνο νομίζω να την ετοιμάσουν και θα μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση από Ηρακλή ή περιφερειακή. Επίσης, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν 10 και 14 στην Φτερόλακα. Η επιστροφή με τα νέα lift στα Κελλάρια. Έτσι, θα τα χρησιμοποιήσουν και χιονοδρόμοι επιτέλους (έστω χωρίς σκι). Καλό θα ήταν όλα αυτά να ελεγχθούν και να ανακοινωθούν νωρίτερα, ώστε να ξέρει ο κόσμος τι περιμένει. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted March 16, 2016 αυριο εχουν απολυσεις... η φτερο δεν ανοιγει λογω προγραμματισμου , οχι λογω χιονιου. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted March 16, 2016 αυριο εχουν απολυσεις... η φτερο δεν ανοιγει λογω προγραμματισμου , οχι λογω χιονιου. Οι απολύσεις έχουν ήδη συμβεί. Ακόμα και η αποζημίωση έχει πληρωθεί. Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted March 16, 2016 Στην σελίδα για την ενημέρωση λειτουργίας, γιατί εξακολουθεί να υπάρχει ο αναβατήρας Τηλέμαχος; Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted March 16, 2016 κατσε βρε aab, οι ενοικιαζόμενοι ειναι με συμβαση στον εργολάβο, δεν εχουν αποζημιωση. η συμβαση ηταν μεχρι 15 απριλη, ποιος θα πληρωσει το σπασιμο της συμβασης? <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
marakidiet 289 Report post Posted March 16, 2016 Αύριο για κάποιο λόγο στο site δεν δίνουν ανοιχτό τον ηρακλή. Μπορεί κ να τον ξέχασαν.... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted March 16, 2016 την ενημερωση του χιονοδρομικου να την παιρνεις τοις μετρητοίς αυριο δεν θα δουλευουν Ηρακλης και αιολος πιθανα λογω προσωπικου... αν ειναι τυχεροι και τους ερθει βολικα ο καιρος μπορει να μην ανοιξουν και καθολου. ειναι φανερο οτι αυτη η χιονοπτωση τους χαλασε τα σχεδια που ηταν να μπει λουκετο απο τωρα. με το ζορι θα το τραβηξουν μεχρι κυριακη και μετα the end. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 16, 2016 (edited) Μπορεί και απλά να μην νοιάζει κανέναν πόσο καλά θα περάσει ο πελάτης, αφού δεν έχει που αλλού να πάει για σκι. Ο Χριστός και η Παναγία τρεις όμορφες μέρες έχει δώσει η σεζόν και θα κάνουμε όλη μέρα στον Βάκχο? Edited March 16, 2016 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 16, 2016 Μπα μίλησα με όλους και ξενερώσαμε όλη μέρα χωρίς Ηρακλή. Εγώ είμαι άκυρος για αύριο Να φτιάχναμε καμιά ωραία λιστούλα συμμετοχών ποιοι δεν θα ανεβούν πειδή το χιονοδρομικό υπολειτουργεί οι οποίοι θα ανέβαιναν αν λειτουργούσε κανονικά? 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted March 16, 2016 χαρη θα τους κανετε αυριο θελει ανεβασμα, πανό <35 εκατομύρια ξοδεψανε και δεν τα λειτουργουν> δελτια τυπου κλπ 5 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 16, 2016 Aύριο είναι η ευκαιρία του ΔΣ του συλλόγου να δείξει ότι ο Σύλλογος έχει λόγο ύπαρξης. Αλήθεια ΔΣ έχω καιρό να μιλήσω με τον vro 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 16, 2016 εγω μαλλον θα ειμαι απεργοσπαστης.. κατα τα λλα εχουν αγωνες λεει στο ΣΚ στη φτερολακα αλλα αφου θα ειναι κλειστη πως θα γινουν? Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted March 16, 2016 βακχος <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted March 16, 2016 Και?? Δεν μπορείς να τις φορέσεις δηλαδή να πας για ένα ωραίο καφεδάκι στην Πλάκα αν είναι να ξεφύγεις απ την "καθημερινότητα"? Sorry για το off topic, δεν άντεξα ανετα το εκανα1!!!αλλα περασαν τα καρναβαλια οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted March 16, 2016 Βασίλη, αγοράζω την ετήσια όσο-όσο........... του χρόνου θα έχει συλεκτική αξία !!!! www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted March 16, 2016 (edited) εχω και την περσινή 2 ετήσιες 6 ευρω και δώρο 2 αυγα τουρκίας. και γ@μω τα κερδη θαχει ο εργολάβος φετος... απο το χιονοδρομικο, τα σαλε, τις ενοικιασεις... για ολα αυτα θα πληρωθει (?) σαν να δουλέψαν... απο εμας φυσικα τους φορολογούμενους, και ουτε σκι κάναμε, ειχε δεν ειχε χιόνι παραγων αναπτυξης τα ΕΣΠΑ σου λεει μετά.... ας τα δίναν κατευθείαν σε 1000 αστεγες οικογένειες.... Edited March 16, 2016 by vro 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 16, 2016 Αύριο και μεθαύριο θα είμαι πάνω με οικογένεια για παιχνίδι στον Αιολο. Θα σας ενημερώνω. Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted March 16, 2016 μωρε εσυ θα εισαι, ο αιολος κλειστος θαναι.... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 16, 2016 1 στις 2 δεν θα τσουλησουν τα παιδιά μικρά και μεγάλα; Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 16, 2016 (edited) Τώρα κατάλαβα Vro!!!!!! Κάρβουνο!!!!! Έστω βακχο Sent from my iPhone using Tapatalk Edited March 16, 2016 by KonKan Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 16, 2016 Ο Σωτηρης δεν θα μας πει τελικα τι θα γινει μα το χιονοδρομικο ? Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 16, 2016 (edited) O Σωτήρης είναι με όμορφα πλάσματα εκτός χιονοδρομικού. Απλό το τι θα γίνει. Ανάλογα με το πόσο πιέσει ο Σύλλογος και το τι χιόνι έχει θα ανοίξουν και άλλα λιφτ εκτός από ΑφροδιτοΒάκχο στο εγγύς ή μεσομακροπρόθεσμο μέλλον Edited March 16, 2016 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted March 16, 2016 Δηλαδή για την Κυριακή μόνο Περικλής παίζει!!!! Μα τι κατάντια είναι αυτή!!! Χρειάζονταν 35 μύρια για να επιτευχθεί τέτοια συρρίκνωση; Είχα την εντύπωση ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει και χωρίς χρήματα....εύκολα !!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites