Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
stjarna

Δεκέμβριος 2015

Recommended Posts

Που τσούλησες;;;Πίστα εννοείς φαντάζομαι;Γιατί στα εκτός θα τα όργωνες τα πέδιλα!

Και οκ στην αρχή το πρωτο 3ημερο-4ημερο άξιζε,τώρα όχι.

Μεγιά τα πέδιλα! [emoji106]

Φιλαρακι και εγώ έτσι πριν λίγα χρόνια έψαχναν να βρω δικαιολογίες ,όταν οι άλλοι τσουλουσαν και εγώ ....έβλεπα κάμερες, δεν πειράζει σε λίγα χρόνια δεν θα ψάχνεις καν δικαιολογιες, απλά πνιχτα μέσα σου θα βριζεις τα κινητά , το γρήγορο ίντερνετ, και τα....... φιλαράκια σου , που είτε ξαιπαιδεψανε είτε ποτέ δεν "παιδεψανε", και σόου ζαλίζουν ......τον " έρωτα" για πουδρες, αεροδρόμια και συναφή αιδιες! :-))))) Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • Like 4

Που τσούλησες;;;Πίστα εννοείς φαντάζομαι;Γιατί στα εκτός θα τα όργωνες τα πέδιλα!

Και οκ στην αρχή το πρωτο 3ημερο-4ημερο άξιζε,τώρα όχι.

Μεγιά τα πέδιλα! :thumbup:

πιστα ρε εννοειται....σε χαλαει???σε πληροφορω οτι το χιονι αυτη τη βδομαδα ηταν καλητερο απο τη προηγουμενη...τη δευτερα που ανεβηκα πχ ηταν καλητερο απο την προηγουμενη πεμπτη....φιλοι μου που ανεβηκαν προχθες μου ειπαν οτι κραταει τρομερα!!δεν κολουσε και οι πιστες ηταν για τρελα γκαζια!!!εννοειται πως σαν τη πουδρα δεν εχει αλλα αν εχεις να κανεις σκι 9 μηνες και να κλαιγεσαι ποτε θα χιονησει κλπ σου λεω ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ...κωσταντινου τα ειπες ολα φιλαρακι ετσι ακριβως ειναι

• Like 4

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Πολλές φορές το έχουμε δει αυτό το έργο. Όταν έχουν λίγο χιόνι τα βουνά και μόνο πιστοσκι κάποιοι το σνομπάρουν και περιμένουν υπερπούδρα και 7 μέτρα χιόνι για να ανέβουν. Για να πω την αμαρτία μου και εγώ έτσι ήμουν όταν δεν ανέβαινα, αλλά άμα το χιόνι στην πίστα είναι ποιοτικό δεν έχει καμία διαφορά αν το χιόνι είναι 7 μέτρα ή 30 πόντους. Απλά λιώνεις σε υπέροχο σκι πίστας ολόιδιο με αυτό που θα έκανες αν είχε μια καλή σεζόν.

Ανεβείτε Βασίλο για σκι όσοι μπορείτε τέτοια εποχή το χιόνι κρατάει πολύ καλά ποιότητα, και μιας και Νοτιάδες δεν φαίνονται, νομίζω θα αξίζει.

Μόλις ολοκλήρωσα μια μελέτη για τις προοπτικές του να έρθει σοβαρή κακοκαιρία και να αλλάξει η εικόνα στα χιονοδρομικά μας μέχρι τις 23 του μήνα. Παραθέτω μια περίληψη της στο παρακάτω βίντεο.

Για πιο πέρα πάντως μην βιάζεστε, είναι πολύ πιθανό να μας φυλάει μεγάλη έκπληξη το διάστημα 25-31

Edited by ΜΙΚ
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μόλις ολοκλήρωσα μια μελέτη για τις προοπτικές του να έρθει σοβαρή κακοκαιρία και να αλλάξει η εικόνα στα χιονοδρομικά μας μέχρι τις 23 του μήνα. Παραθέτω μια περίληψη της στο παρακάτω βίντεο.

Σε ποιον κάμπο πέφτει χιόνι;

πιστα ρε εννοειται....σε χαλαει???σε πληροφορω οτι το χιονι αυτη τη βδομαδα ηταν καλητερο απο τη προηγουμενη...τη δευτερα που ανεβηκα πχ ηταν καλητερο απο την προηγουμενη πεμπτη....φιλοι μου που ανεβηκαν προχθες μου ειπαν οτι κραταει τρομερα!!δεν κολουσε και οι πιστες ηταν για τρελα γκαζια!!!εννοειται πως σαν τη πουδρα δεν εχει αλλα αν εχεις να κανεις σκι 9 μηνες και να κλαιγεσαι ποτε θα χιονησει κλπ σου λεω ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ...κωσταντινου τα ειπες ολα φιλαρακι ετσι ακριβως ειναι

Ρε Χρήστο εσύ καλά έκανες και πήγες.Γρηγόρη δεν εχεις δίκιο!

Με ξέρετε και οι 2.Και ξέρετε ότι αν άξιζε για εμένα, δεν το είχα σε τίποτε να ανέβω.

Για μένα όμως αυτό το χιόνι να ανέβω από Αθήνα δεν άξιζε.Έχω έρθει πολλές φορές μερικές μέρες μετά το πρώτο ή το 2ο χιόνι και το μετάνιωσα.

Άρα δεν θα το ξανακάνω.Πλέον ψάχνω ποιοτικό σκι,δεν έχω στέρηση.

Και ψάχνω περισσότερο ορειβατικό σκι.Φαντάσου να έρθω με τέτοιο χιόνι και να περιμένω στις ουρές.Τρελό βρίσιμο θα έριχνα.

Αν έμενα Γρεβενά,Γιάννενα,Κοζάνη θα ανέβαινα την πρωτη βδομάδα 2-3 φορές,μέχρι εκεί.Με διαδρόμους στα 3πλά και τρέχα γύρευε ουτε καν....

Ο καθένας έχει τα στανταρ του και την τρέλα του.

Προτιμώ προς το παρόν να αφοσιωθώ στο ορεινό τρέξιμο μέχρι να χιονίσει σοβαρά,μην χάνω και τσαμπα προπονήσεις.

• Like 3

Έχουμε πάλι τζούφιο "Βορινό" χαμηλό την Πέμπτη, παρόμοιο με αυτό που έσκασε την προηγούμενη βδομάδα. Φοβάμαι πάλι ότι απλά θα ξεπαγιάσουμε χωρίς ιδιαίτερο όφελος για τα χιονοδρομικά μας. Αν δεν δείτε Νοτιάρικο χαμηλό προκοπή δεν περιμένουμε. Το χειρότερο είναι ότι πια σχεδόν σίγουρα μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θα έρθει τίποτα.

Να πάτε Βασιλίτσα όσοι είστε κοντά, και να πάτε σύντομα

Καλές πτήσεις

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Κατάθλιψη... :hope:

:shuriken:

• Like 2

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Σήμερα έχω RV με τον ψυχαναλυτή μου. Αντί να μου τα τρώνε τα ΧΚ θα μου τα φάει ο γιατρός . [emoji57]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 3

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Σήμερα έχω RV με τον ψυχαναλυτή μου. Αντί να μου τα τρώνε τα ΧΚ θα μου τα φάει ο γιατρός . [emoji57]

Sent from my iPhone using Tapatalk

παλι ξάπλα θα εισαι δλδ;

Από το νήμα της Βασιλίτσας:

Αν εξαιρέσεις ότι περισι τέτοιο καιρό ειχε ρίξει ένα μετρο+ με -15 και προπερσι πρώτη κατεβασιά της σεζον (6δεκεμβριου)τη κάναμε από τους πυλώνες, δεν μπορω να πω...καλα είναι

περυσι ανοιξε 26 οκτ για 3 μερες μην το ξεχναμε αυτο

Ετσι, για να μη παραμυθιαζόμαστε για χιόνια σύντομα... :veryangry:

Ασε πως αν συνεχιστεί η ξέρα ισως έχουμε και θέματα με καλλιέργειες.

Practice makes perfect

Για την προοτπική δράμα τα γνωστά και το 12Ζ. Cry them Babis. Να προσέχεις τον ψυχαναλυτή σου, να του μιλάς καλά, υπάρχουν φαινόμενα αυτοκτονιών ψυχαναλυτών χιονοδρόμων σεζόν χωρίς χιόνι καταγεγραμένα στη βιβλιογραφία.

Βασικά με καλλιέργειες και μέλισσες κλπ θα έχουμε σίγουρα θέμα από το αφύσικο εντελώς διάστημα τέλη Οκτώβρη μέχρι σχεδόν τέλος Νοέμβρη, προσθέτουμε και αυτό του Δεκέμβρη και είναι ακόμα χειρότερα

Να δοκιμάσουμε κάνα καινούργιο γούρι τι λέτε? Νομίζω δεν έχει χιονίσει επειδή με έχει ταράξει αυτή η θλάση στην ωμοπλάτη και λογικά σκι πριν το νέο έτος δεν θα μπορούσα να απολαύσω. Η συμφωνία με τον διάβολο μόλις με ενημέρωσαν με fax ότι ισχύει για πάντα. Τις τελευταίες δύο φορές είχε πιάσει αυτό.

Επίσης πιάνει τα τελευταία χρόνια να γράφει ο Αλέξης ότι δεν υπάρχει περίπτωση κάνουμε σκι μέχρι τότε πχ και καμιά βδομάδα νωρίτερα από το τότε ανοίγουν τα χκ

Για πείτε κάνα άλλο. Να σφάξουμε κανέναν? Ποιος δεν έπλυνε το αμάξι? Να μείνει ο Κρόκος στις Άλπεις? Να μην χαρεί σκι ο Κρόκος στις Άλπεις? Να συλλάβουν τον Κρόκο για Τζιχαντιστή?

Edited by ΜΙΚ
  • Like 8

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ότι είπε ο Μιχάλης και μέχρι 30 Δεκ τίποτα θα πω εγώ,αξιόλογο τουλάχιστον.

Επίσης και οι δείκτες για επιδείνωση του καιρού δεν είναι και οι καλύτεροι........αργεί κατι καλό μάλλον αν έρθει....δλδ με απλα λόγια ίσως χάσουμε και το 1ο 15νθημερο του Ιανουαρίου...ΙΣΩΣ λεω,δεν είναι πρόγνωση απλά κρατηστε το και βλέπουμε....

Πάντως κάποια στιγμη θα σπάσει αυτή η κυκλοφορία θέλει δε θέλει.....το θέμα είναι πότε και πως.Το σημαντικότερο το πότε....μπορεί να αργήσει οπότε τη βάψαμε.

Και σημαντικό το πως....το ότι θα σπάσει δεν σημαίνει ότι γίναμε Φιλανδία...μπορεί να σπάσει με χιόνια στην Αθήνα και στο Αιγαίο και τα βουνά να βαράνε λιακάδες....μπορεί με ΝΔχαμηλά με ζέστη και να βρέχει μέχρι κορυφή Ηρακλή.....κανείς δεν το ξέρει αυτό.Οπότε κρατάμε μικρό καλάθι,τις γιορτές πάμε Μύκονο,Άνδρο Αστυπάλαια κτλ να λιαστούμε και του χρόνου θα δούμε.....

• Like 2

Δεν με αφησατε να ανοιξω τον Δεκεμβρη και να τι παθαινουμε........

• Like 8

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Βρε καλα λεω εγω χειμωνας 2006-2007...

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Ξεκινάω back to back πλύσιμο αυτοκινήτου για να ξορκίσω την καλοκαιρία [emoji14]

Edited by ashbury
  • Like 1

Να πάω κι εγώ για ένα πλυσιματάκι εξπρές λέτε;;;;

Edited by fANis
  • Like 1

Ρε Χρήστο εσύ καλά έκανες και πήγες.Γρηγόρη δεν εχεις δίκιο!

Με ξέρετε και οι 2.Και ξέρετε ότι αν άξιζε για εμένα, δεν το είχα σε τίποτε να ανέβω.

Για μένα όμως αυτό το χιόνι να ανέβω από Αθήνα δεν άξιζε.Έχω έρθει πολλές φορές μερικές μέρες μετά το πρώτο ή το 2ο χιόνι και το μετάνιωσα.

Άρα δεν θα το ξανακάνω.Πλέον ψάχνω ποιοτικό σκι,δεν έχω στέρηση.

Και ψάχνω περισσότερο ορειβατικό σκι.Φαντάσου να έρθω με τέτοιο χιόνι και να περιμένω στις ουρές.Τρελό βρίσιμο θα έριχνα.

Αν έμενα Γρεβενά,Γιάννενα,Κοζάνη θα ανέβαινα την πρωτη βδομάδα 2-3 φορές,μέχρι εκεί.Με διαδρόμους στα 3πλά και τρέχα γύρευε ουτε καν....

Ο καθένας έχει τα στανταρ του και την τρέλα του.

Προτιμώ προς το παρόν να αφοσιωθώ στο ορεινό τρέξιμο μέχρι να χιονίσει σοβαρά,μην χάνω και τσαμπα προπονήσεις.

Ότι είπε ο Μιχάλης και μέχρι 30 Δεκ τίποτα θα πω εγώ,αξιόλογο τουλάχιστον.

Επίσης και οι δείκτες για επιδείνωση του καιρού δεν είναι και οι καλύτεροι........αργεί κατι καλό μάλλον αν έρθει....δλδ με απλα λόγια ίσως χάσουμε και το 1ο 15νθημερο του Ιανουαρίου...ΙΣΩΣ λεω,δεν είναι πρόγνωση απλά κρατηστε το και βλέπουμε....

Πάντως κάποια στιγμη θα σπάσει αυτή η κυκλοφορία θέλει δε θέλει.....το θέμα είναι πότε και πως.Το σημαντικότερο το πότε....μπορεί να αργήσει οπότε τη βάψαμε.

Και σημαντικό το πως....το ότι θα σπάσει δεν σημαίνει ότι γίναμε Φιλανδία...μπορεί να σπάσει με χιόνια στην Αθήνα και στο Αιγαίο και τα βουνά να βαράνε λιακάδες....μπορεί με ΝΔχαμηλά με ζέστη και να βρέχει μέχρι κορυφή Ηρακλή.....κανείς δεν το ξέρει αυτό.Οπότε κρατάμε μικρό καλάθι,τις γιορτές πάμε Μύκονο,Άνδρο Αστυπάλαια κτλ να λιαστούμε και του χρόνου θα δούμε.....

Ρε Βαγγελη, παμε να σκισουμε καμια.φωκια καπου βορεια πινδο; ετσι που τα λες , σεε λιγο ουτε ζημια στα πεδιλα.θα μπορουμε να κανουμε! Αντε και τζαμπα ειχα κανονισει αδεια -οχι απο την δουλεια:-))) - εδω και καιρο για το Δεκεμβρη....

• Like 2

Τι να πεις..εδώ οι Άλπεις και είναι σε δραματική κατάσταση.

Εγώ πάντως μία Sella Ronda τα Χριστούγεννα θα την επιχειρήσω (αφού έχει κλειστεί εδώ και πολύ καιρό)..κι ας είναι η κατάσταση έτσι....

cache_2461276351.jpg?t=1449739968

Το πολύ πολύ να σταματάμε σε μερικά σημεία και για πικ νικ!

Γιώργος

• Like 5

Να θυσιάσουμε τους περσινούς προκλητικούς τύπους...ξέρουν αυτοί...

Sent from my Elephone P6000 02 using Tapatalk

• Like 1

sinox-0.jpeg

ακριβως πριν τρια χρονια καλαβρυτο....

post-2169-0-94211000-1450191993_thumb.jpg

συνεχεια στο τενις.... προετοιμασια και για το τουρνουα του μαρτιου :P

• Like 12

DALTONS POW ROBBERY.....

Αμάξι πριν γίνει χάλια από βροχές δεν πλένω, αλλά σιλικόνες στις πόρτες, αντιψυκτικά,
μπαταρία και λοιπές προετοιμασίες πρέπει να γίνουν.

Λες να ...

• Like 2

Practice makes perfect