Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Χ.κ. Παρνασσού 2017-18

Recommended Posts

Βέβαια. Ο σύλλογος κάνει 2 εκδρομές στο εξωτερικό, αρκετά οικονομικές.

Όλοι ευπρόσδεκτοι.

Υπενθυμίζω γράφουμε στο forum του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής χιονοδρομίας που έχει σαν σκοπό στο καταστατικό την βελτίωση των Ελληνικών Χιονοδρομικών, την ενημέρωση των χιονοδρόμων κλπκλπ

Μόλις είχα μια πολύ σοβαρή και έγκυρη ενημέρωση από το χιονοδρομικό ότι τα πράγματα είναι όπως τα λέω. Προσπάθεια από τα ΕΤΑΔ να πουληθεί παραμύθι ότι γίνονται έργα, ενώ η απόφαση είναι να δουλέψει με ελάχιστο κόστος, η οργάνωση για την φετινή σεζόν δείχνει κλειστό το μισό βουνό καθημερινές, ανεπάρκεια εργαζομένων και ευελιξίας ακόμα και για όλο ανοιχτό Σαββατοκύριακο, άμα χιονίσει πολύ το ξεχνάμε το βουνό για τρεις μέρες, άμα παγώσει δεν έχει κόσμο να ξεπαγώνει, ενημέρωση δεν θα υπάρχει αν θα είναι ανοιχτό ή κλειστό, το πάτημα των πιστών θα είναι καλό μόνο σε περίπτωση ιδανικών συνθηκών και αν δουλεύει το μισό βουνό, οι βλάβες στους αναβατήρες θα είναι οι γνωστές περσινές κλπκλπ

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Πυροβολισμοι στον αερα.

Τελικα αν δεν ξερουμε τι υποχρεωσεις εχει ο εργολαβος με βαση την συμβαση, χαιρετα μας τον πλατανο....

Αντε λοιπον καθε χρονο μειον... τοσα για ετησια επιθεωρηση, μειον τοσα ο εργολαβος αλλα στο τελος πετρελαια, επισκευες, συντηρηση...η εταδ

Και ναι μεν νοικιαζει τα σαλε αλλα μπορω να φανταστω...η συντηρηση ειναι της εταδ...

Συγγνωμη δεν χρειαζεται να εισαι κομμουνιστης για να θελεις να το κλεισεις, ο ιδιος ο ανταμ σμιθ θα το εκλεινε...

Ασε που φταχτηκε ενα χιονοδρομικο περα απο καθε λογικη και μετρο, που θελει χιλιαδες ευρω για καθε λεπτο λειτουργιας του....

Και σας πληροφωρω οτι στα λεγομενα ιδιωτικα ελληνικα χιονοδρομικα η κατασταση ειναι χειρωτερη, για τον φορολογουμενο.

Προεδρε στο πισοδερι τον ιταλο για τα συρματοσχοινα ποιος τον πληρωνει;

Αν δεν το παρει η τοπικη κοινωνια με μορφη αε και οχι οπως στα καλαβρυτα βεβαια....

Ξυπλολητε κλειστω.

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Υπενθυμίζω γράφουμε στο forum του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής χιονοδρομίας που έχει σαν σκοπό στο καταστατικό την βελτίωση των Ελληνικών Χιονοδρομικών, την ενημέρωση των χιονοδρόμων κλπκλπ

....................

ΑΚΡΙΒΩΣ. Δεν είμαστε σύλλογος Ελληνικών χιονοδρομικών, ούτε σύλλογος χιονοδρόμων στην Ελλάδα.

Και σύμφωνα με όλα όσα γράφεις στην συνέχεια, ο μοναδικός δρόμος για να ευχαριστηθείς το σκι σου φέτος, θα είναι οι 2 εκδρομές του συλλόγου. Αυτό είναι ίσως το μέσο πίεσης.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Μπα το καλύτερο μέσο πίεσης είναι να δημοσιεύσουν όλοι όσοι χαίρονται και κερδίζουν από το σκι τα προβλήματα του Παρνασσού και τις προτάσεις για επίλυσή του

Παράλληλα το καλύτερο μέσο πίεσης είναι να ανέβουμε και να λιώσουμε στο σκι τις τετραπλάσιες φορές από εσένα μόνο με καλό καιρό, με φίλους και με το μισό κόστος από εσένα υποστηρίζοντας την Ελληνική και όχι τη Βουλγάρικη ή την Αυστριακή Οικονομία

Υπενθυμίζω ότι κάποιοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε Άλπεις και αγαπάνε και τη χώρα τους και τα βουνά της. Σεβάστείτε το πρώτο τουλάχιστον

Και αν θες σεβάσου εμένα που θέλω να κάνω σκι κάθε τρεις μέρες και δεν θέλω να είμαι το κορόιδο που θα μείνει 10, 2 και μετά ξανά 10 μήνες χωρίς σκι

Φοβάμαι ότι το προεδρείο αν δεν επέμβει παραβαίνει το καταστατικό του Συλλόγου καθώς πρακτικά προτείνεις δυσφήμιση (με ψεύδη κιόλας όπως το πλήρες ψέμα ότι το σκι στις Άλπεις είναι φθηνότερο που πιπιλίζετε), επιτρέπει τα ψέματα ενημέρωσης στο forum και καμία προσπάθεια βελτίωσης των Ελληνικών χιονοδρομικών. Άραγε το Προεδρείο του Συλλογου υπάρχει? Κάνει κάτι?

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Από τη μεριά του το Δ.Σ. έχει ήδη προγραμματίσει και αναμένει την τελική ημερομηνία για συνάντηση με τον περιφερειάρχη, κάνει προσπάθειες για επαφές με τη διοίκηση της ΕΤΑΔ και προγραμματίζει ημερίδα όπου θα προσκληθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς.

Ο στόχος όλων των επαφών είναι να παρουσιαστούν τα προβλήματα και να αναπτυχθούν οι θέσεις και οι προτάσεις του συλλόγου.

• Like 4

Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων,

είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους

(κλεμμένο)

Μιχάλη ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάω, αλλά πολλές φορές γίνεσαι αδικος.

Από την άλλη, με βρίσκει κάθετα αντίθετο η άποψη ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τα Ελληνικά χιονοδρομικά ή να παροτρύνουμε τα μέλη του συλλόγου μας να κάνουν το σκι τους ΜΟΝΟ στο εξωτερικό. Ο λόγος ύπαρξης του συλλόγου πάνω από όλα δεν μπορεί παρά να είναι η βελτίωση και η αξιοποίηση των Ελληνικών ΧΚ και η ανάδειξη την χιονοδρομίας ως μιας σημαντικής -και μέχρι στιγμής ουσιαστικά αναξιοποίητης- πλουτοπαραγωγικής πηγής, την οποία η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να αγνοεί.

• Like 5

Make Parnassos Great Again!

Το ΔΣ προγραμματίζει ημερίδα (για τον Παρνασσό ) πολύ καλά, αλλά ελπίζω σύντομα και το θέμα (τα)..?...

Οσες ημεριδες και να γινουν, στο τελος θα μιλησουν τα λεφτα.

Με τον ενα ή τον αλλο τρόπο....

Εσεις οι εργολαβικοι εκει πανου τρωτε με χρυσα κουτάλια.....

Εμ η κολαση πηγε κατ απ ταυλακι....

Η ημερίδα και να γίνει δεν προλαβαίνει καμία βελτίωση για τη φετινή σεζόν. Το μόνο που μπορεί να προλάβει τη φετινή σεζόν είναι η δημοσίευση με όσο πιο δυνατή φωνή της παρανοικής κατάστασης με σπατάλη δημοσίου χρήματος, που είδαμε ήδη και αναμένουμε να δούμε φέτος, που το πλουτοπαραγωγικό που λες το χαντακώνει κλπκλπ και των προτάσεων δωρεάν για το κράτος να έχει παραπάνω έσοδα ενώ με έξοδα χ να έχει έσοδα 10χ

Christem μιλάμε στο τηλέφωνο αύριο πουρνό πουρνό

Μιχάλη ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάω, αλλά πολλές φορές γίνεσαι αδικος.

Άδικος με τα ΕΤΑΔ που μας έχουν προσφέρει τις 4 χειρότερες χρονιές στην ιστορία του ΧΚΠ και όλοι λένε ότι θα έχουμε και πέμπτη ακόμα χειρότερη? Άδικος με όσους λένε πάμε Άλπεις και παρατήστε την Ελλάδα και θάψτε με χονδροειδή ψέματα τα χιονοδρομικά της ενώ το καταστατικό του Συλλόγου λέει άλλα? Άδικος με το ΔΣ που δεν έχει κουνήσει (αποτελεσματικα) το δεξί του δαχτυλάκι μπας κάνει κανένας καλύτερο σκι? Άδικος με τον υπεύθυνο ενημέρωσης που έγραφε ψέματα και ο ίδιος τα παραδέχτηκε? Άδικος με το ότι τώρα που έχουμε τα νέα λιφτ είναι η χρυσή ευκαιρία να δουλέψει σωστά και να ανέβει επίπεδο?

Ρε Σωτήρη Γιαννόπουλε γράψε αγάπη μου ότι δεν έχεις γράψει ποτέ ψεύτικη ενημέρωση για το ΧΚΠ να έρθω με λουλούδια να σου ζητήσω συγνώμη και να σου πληρώσω και την αγωγή που θα μου κάνεις.

Ρε εργαζόμενοι που διαβάζετε στείλτε ένα pm ή πάρτε μια στο κινητό μου και πείτε ότι είμαι άδικος.

Σόρυ αλλά δεν σε καταλαβαίνω καθόλου. Είμαι πολύ επιεικής με όλους γραπτά. Προφορικά όπως γνωρίζεις η πλήρης αλήθεια σηκώνει πολύ χειρότερα από αυτά που γράφω.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Η ΕΒΕΤΑΜ πιστοποιεί τα ΧΚ της χώρας, ή τους αναβατήρες των ΧΚ της χώρας;;;;;

Διότι άλλο να μην πιστοποιείται ένα ΧΚ γιατί υπάρχει λιφτ επικίνδυνο, άλλο να μην υπάρχει πυροσβεστήρας στο σαλέ και λιφτ πιστοποιημένο (χωρίς να υπονοώ κάτι για την ασφαλή λειτουργία όλων των εγκαταστάσεων ενός ΧΚ, απλά εδώ αναφερόμαστε στα λιφτ).

Όταν πιστοποιεί η Χ εταιρεία, δεν θα πρέπει να υπάρχει ένα εγχειρίδιο λειτουργίας του αναβατήρα, που να αναφέρονται οι ώρες λειτουργίας (υπογεγραμμένο από τον υπεύθυνο λειτουργίας του αναβατήρα), με τις συντηρήσεις που γίνονται σε πρώτο βαθμό (από τους εργαζόμενους, δηλαδή απλές επεμβάσεις γρασαρίσματα, κλπ) και τυχόν συμβάντα-συντηρήσεις ή βλάβες; Αν για παράδειγμα χαλάσει ένα ράουλο, αυτό έχει δικαίωμα να το εκτελέσει ο εργαζόμενος τεχνικός ασφαλείας, ή να έρθει προσωπικό πιστοποιημένο από την εταιρεία κατασκευής; Και κατά τον επόμενο έλεγχο (από την ΕΒΕΤΑΜ), δεν θα πρέπει να γίνει και κάποιος εντοπισμένος και στο συγκεκριμένο ράουλο έλεγχος (παράδειγμα το ράουλο); Και ανά πόσες ώρες λειτουργίας πρέπει να ελέγχει και να υπογράφει η ... κάθε ΕΒΕΤΑΜ; Δηλαδή η υπογραφή της, είναι κάτι ....ζόρικο που δεν χωράει πλάκες....

Εννοείται ότι πιστοποιεί μόνο τα λιφτ Αλέξη. Στα υπόλοιπα που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω. Εάν διαβάζει ο Πάνος Δρίβας, ως πολύ πιο ειδικός, ας μας διαφωτίσει.

Ρε Σωτήρη Γιαννόπουλε γράψε αγάπη μου ότι δεν έχεις γράψει ποτέ ψεύτικη ενημέρωση για το ΧΚΠ να έρθω με λουλούδια να σου ζητήσω συγνώμη και να σου πληρώσω και την αγωγή που θα μου κάνεις.

Μιχάλη ψεύτικη εσκεμμένα δεν έχω γράψει ποτέ! Κι αυτό γιατί όσα χρόνια κι αν έχω δουλέψει στο βουνό, πάντα αισθάνομαι πρωτα πελάτης και μετά εργαζόμενος!
Εάν έχω κάνει λάθη από πλημμελή ενημέρωση ή από άγνοια (γιατί κι εγώ δεν είμαι φωστήρας), αυτό είναι άλλο πράγμα!

Δεν εγραφες οτι θα δουλέψει όλο το βουνό ενώ γνώριζες ότι θα είναι κλειστή η Φτερόλλακα καθώς είχατε δώσει ρεπό και μόλις μας είδες είπες "αμαν ηρθατε, δε με παίρνατε ενα τηλ ήξερα ότι θα είναι κλειστό"? Ψαχνατε μόλις φτάσαμε και είδατε ότι δεν φυσάει μπας φτάνει ο κόσμος να ανοίξει κάνα λιφτ?

Το παραπάνω γινόταν συστηματικά όταν η πρόγνωση έμοιαζε ότι θα έχει αέρα ή/και ομίχλη?

Δεν έβαζες φωτογραφίες με σημεία με καλά στρωμένες πίστες υπό γωνία που να έμοιαζαν ότι έχουν πατηθεί καλά τη σεζόν που κάναμε μονιμα στα χωράφια? Να σε βοηθήσω πολλές τις είχα τραβήξει εγώ.

Τα παραπάνω απαντιούνται μόνο με ναι και όχι φίλε και δυστυχώς για σένα υπάρχουν μάρτυρες

αν αισθανόσουν πρώτα πελάτης δεν θα έκανες τα παραπάνω και θα έλεγες όλη την αλήθεια για τα χάλια του βουνού (τότε αλλά δεν μπορείς πια) και ΤΩΡΑ που μπορείς

Αντί να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα παλαιά σου λάθη σαν εργαζόμενος ( τα οποία πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία πια εκτός από να γίνουν μαθήματα) τώρα που δεν είσαι βοήθα την προσπάθειά μας σαν πελάτης να κάνουμε καλύτερο σκι λέγοντας όλη την αλήθεια για τα λάθη του Παρνασσού

Και εσύ Δρίβα. Τουλάχιστον ο Δρίβας έχει γράψει το 100% της αλήθειας απλά πρέπει να διαβάσεις και πίσω από τις γραμμές και να ψάχνεις σε πολλά κείμενά του.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ο.Κ. άργησα αλλά το κατάλαβα...

Για όλα τα στραβά του χ/κ Παρνασσού ευθύνεται ο Σωτήρης...

Ο.Κ. άργησα αλλά το κατάλαβα...

Για όλα τα στραβά του χ/κ Παρνασσού ευθύνεται ο Σωτήρης...

εσυ κατάλαβες μπραβο σου , εγω αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατί ο Μιχάλης που ειναι στην ΟΕ Χιονοδρομίας δεν διοργανωνει ολα αυτα που λεει , πορειες διαμαρτυρίες ,επαφές .......

Έχω παραιτηθεί πριν το φιάσκο πέρσι στον Παρνασσό όταν ούρλιαζα στο τότε ΔΣ να το προλάβουμε και κοιμόντουσαν.

Δεν έχω ιδέα γιατί με βγάζει σα μέλος της ΟΕ Χιονιοδρομίας, είχα δηλώσει ότι λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν προλαβαίνω φέτος και φυσικά βοηθάω όπως μπορώ.

Αλέξη όχι δεν φταίει για όλα. Αν όμως γράφει εδώ "γιουπιγιάγια όλα υπέροχα μας βάλανε χιονοπαγίδες" κάποιος που επιμένει να αποκρύπτει την αλήθεια ενώ όσο δούλευε έγραφε ψέματα να του πούμε μπράβο? ή μήπως να του πούμε πες την αλήθεια τώρα που δεν δουλεύει?

Να στο πω απλά. Όσο δεν βγαίνουν να πουν αυτοί που έκαναν τα λάθη του παρελθόντος να πουν ο Παρνασσός είχε αυτά τα προβλήματα, λέγαμε αυτά τα ψέματα και γινόντουσαν αυτά τα παράλογα δεν μπορώ να φανταστώ πως θα βελτιωθούν τα πράγματα.

Ακόμα πιο απλά: Αν δεν βγει κάποιος από τους πρώην και νυν εργαζόμενους να πει "κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί για την ποιότητα του σκι από τα ΕΤΑΔ και την σωστή ανάπτυξη του χιονοδομικού" ρεαλιστικά δεν πιστεύω ότι έχουμε ελπίδα να βελτιωθεί κάτι.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μιχάλη ψεύτικη εσκεμμένα δεν έχω γράψει ποτέ! Κι αυτό γιατί όσα χρόνια κι αν έχω δουλέψει στο βουνό, πάντα αισθάνομαι πρωτα πελάτης και μετά εργαζόμενος!

Εάν έχω κάνει λάθη από πλημμελή ενημέρωση ή από άγνοια (γιατί κι εγώ δεν είμαι φωστήρας), αυτό είναι άλλο πράγμα!

Αλέξη εάν ήσουν όταν βγάζαμε τις φωτογραφίες από φλίδες καλοστωμένης πίστας και όταν είχε γράψει το προηγούμενο απόγευμα Φτερόλλακα δουλεύει ενώ γνώριζε ότι είχε δωθεί ρεπό σε όλους τους εργαζόμενους της Φτερόλλακας θα καταλάβαινες γιατί πιέζω. Σε αυτά τα δύο και φωστήρας είμαι και γνωρίζω απόλυτα την αλήθεια και υπήρχαν μάρτυρες και ο Σωτήρης εξακολουθεί ακόμα και τώρα να είναι ένας απλός ψεύτης.

Και θες να σου γράψω ότι υπάρχουν 5 άνθρωποι που δουλεύουν στο χιονοδρομικό που σήμερα μου λένε μπράβο που τα γράφω και επιβεβαιώνουν την πλήρη αλήθεια και το πόσο χοντρά ψέματα γράφει και έγραφε ο Σωτήρης. Τότε τα έγραφε κατ εντολήν των ΕΤΑΔ για να μη χάσει τη δουλειά του, τώρα πραγματικά απορώ

Λυπάμαι Σωτήρη ή λες την αλήθεια ή συνεχίζεις να εκτίθεσαι

Αν δεν γραφτεί ρητά ότι τα ΕΤΑΔ τον έβαζαν να λέει ψέματα όπως και έβαζαν εργαζομένους να κάνουν πατάτες δεν θα βελτιωθεί τίποτα. Αν γραφτεί πολλά μπορούν να αλλάξουν

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Έχω παραιτηθεί πριν το φιάσκο πέρσι στον Παρνασσό όταν ούρλιαζα να το προλάβουμε.

Δεν έχω ιδέα γιατί με βγάζει σα μέλος,

αληθεια ξερει κανεις..................................................

Εννοείται ότι πιστοποιεί μόνο τα λιφτ Αλέξη. Στα υπόλοιπα που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω. Εάν διαβάζει ο Πάνος Δρίβας, ως πολύ πιο ειδικός, ας μας διαφωτίσει.

Προφανέστατα, ήταν και λίγο ρητορικό ως ερώτημα, διότι όπως ήταν η αρχική τοποθέτηση και σύμφωνα και με κάποια από τα επόμενα σχόλια, κάτι τέτοιο δεν γινόταν απολύτως σαφές.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Για τον Σωτήρη δεν θα γράψω κάτι περισσότερο, αρκετά.

Και θες να σου γράψω ότι υπάρχουν 5 άνθρωποι που δουλεύουν στο χιονοδρομικό που σήμερα μου λένε μπράβο που τα γράφω και επιβεβαιώνουν την πλήρη αλήθεια...

Για να τους δούμε κι αυτούς σιγά σιγά... Για να ορθώνουμε ανάστημα... Επώνυμα κιόλας.

Για να τους δούμε κι αυτούς σιγά σιγά... Για να ορθώνουμε ανάστημα... Επώνυμα κιόλας.

Μα αυτοί οι άνθρωποι επιλέγουν να μην γράφουν εδώ καθώς δουλεύουν ακόμα εκεί και λένε μόνο την αλήθεια. Ο Σωτήρης επιλέγει να γράφει εδώ τα όσα θετικά (ο Θεός να τα κάνει) αποκρύπτωντας τα τρισάθλια και μάλιστα να γράφει μπαρούφες, να μεταφέρει μπαρούφες στην ΟΕ Χιονοδρομίας και να συνεχίζει να υπερασπίζεται το ότι το ΧΚΠ όσο δούλευε δεν έκανε χονδροειδής πατάτες λες και είναι βαλτός από τα ΕΤΑΔ. Δεν λέω ότι είναι και επειδή δεν είναι τον καλώ να διορθώσει το λάθος του λέγοντας την αλήθεια.

Παρακαλώ η ΟΕ Χιονοδρομίας να επιβεβαιώσει ότι μίλησε με τον Γιαννόπουλο και σύμφωνα με τον Γιαννόπουλο όλα πήγαιναν καλά, κάνουν έργα με αποτέλεσμα η ΟΕ Χιονοδρομίας να μεταφέρει στο Προεδρείο να μην κάνει ενέργειες για τον Παρνασσό.

Και νομίζω καταλαβαίνεται σιγά σιγά γιατί για 12η συνεχόμενη σεζόν ο Σύλλογος δεν έχει κουνήσει το δεξί του δαχτυλάκι μπας χαρεί σκι κουνούπι στον Παρνασσό πριν την αρχή της σεζόν. Μας κοιμίζουν τέτοια εποχή και μόλις χιονίσει βλέπουμε τα χάλια μπροστά μας.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μα αυτοί οι άνθρωποι επιλέγουν να μην γράφουν εδώ

Την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες.

Οι βολεμένοι έχουν το αλάθητο;

Για ριξτε μια ματια απο την συμβαση στα καλαβρυτα.

Κοντα στα ιδια θαναι και παρνασσο.

Μονο απελπισμενος παει να δουλεψει.

Σιγα μην γραψει και εδω.

Και οι δυο τρεις που... ξερουμε...συνειδητα φυστικωνουν τους..αποκατω, αλλωστε για αυτο τους εχουν. Τι να κανουν; Εδω ανθρωποι βολεμενοι με διορισμο και πτυχιο το... βουλωναν.

Τοσες πορσε και γκλαμουρια και η γαλερα...γαλερα...

Μετα το κρατικο μας μαρανε.

Την ιστορία την γράφουν οι παρόντες. Εγώ είμαι ο Σωτήρης είναι, εσύ είσαι. Εσύ δεν φταις σε κάτι εγώ ξέρω τι γράφω (και αν θέλει ο Σωτήρης ας μου κάνει αγωγή) και ο Σωτήρης γράφει ψέματα.

Οι βολεμένοι στην ανωνυμία τους όμως έχουν κάθε δικαίωμα να παίρνουν τηλέφωνο όποιον θέλουν και να του λένε να γράψει την αλήθεια που στην περίπτωσή μας είναι ότι πάμε για σεζόν τραγωδία και να συντονίζονται με τον Σύλλογο για πράξεις μπας αλλάξει αυτό

Την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες.

Οι βολεμένοι έχουν το αλάθητο;

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Κι εγώ για τον Σωτήρη δεν γράφω τίποτε άλλο. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!

Θέλει ο Μιχάλης να με λέει ψέυτη, δικαίωμά του! Οι περισσότεροι από εδώ μέσα με γνωρίζετε προσωπικά και έχετε παρακολουθήσει τόσα χρόνια την πορεία μου τόσο στη χιονοδρομία όσο και στο ΧΚΠ ειδικότερα. Εάν είμαι λοιπόν ψεύτης και απατεώνας θα κριθώ από τους πολλούς!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. AndreasT
      AndreasT
      (42 years old)
    2. Ultragrisen
      Ultragrisen
      (37 years old)
    3. xrysa
      xrysa
      (48 years old)

No members to show

• Forum Statistics