PKGR 421 Report post Posted March 22, 2018 (edited) Προς το παρόν το ανοίγουν μόνο ΣΚ. Για να δούμε την επόμενη εβδομάδα τι θα κάνουν. Σημειωτέον οι καιρικές προβλέψεις δίνουν χιόνι μέχρι και την Τετάρτη, χωρίς δυνατούς ανέμους http://www.meteo.gr/cf.cfm?city_id=94. Εγώ πάντως αν ήταν ανοικτά θα είχα ανέβει μεσοβδόμαδα γιατί τα σαββατοκύριακα δεν μπορώ. Η επόμενη Τρίτη φαίνεται ιδανική μέρα. Για να δούμε εάν θα είναι ανοικτά. Edited March 22, 2018 by PKGR 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 22, 2018 Δεν θα ειναι. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PKGR 421 Report post Posted March 22, 2018 Αν δεν είναι κρίμα. Δεν μένουν και πολλές ημέρες ακόμα για χιονοδρομία. Επίσης αν θα ήταν θα ανέβαινα σίγουρα για δύο μέρες. Δυστυχώς όσοι έχουμε υποχρεώσεις το ΣΚ είμαστε καταδικασμένοι... 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 23, 2018 Το σκεφτωμαι για καλαβρυτα αυριο. Αμα ειναι ναμαι μεσα στο συννεφο ας ριχνει τα κερατα του και ας ειμαι στα δενδρα... Θαναι κανεις; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 23, 2018 Καλα μην σπρωχνεστε εχει θεσεις για ολους.... 6 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted March 23, 2018 Χθες αργά πρέπει να ξαναέριξε, αν κρίνω σωστά βλέποντας στιγμιότυπα από τις λήψεις σε πάρκινγκ και Αχιλλέα. Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 23, 2018 (edited) ... Θα' ναι κάνεις; .., Δε βγάζει ανοιξιάτικα, Vre, η Νεραϊδόραχη, και στα δέντρα χάλια θα ΄ναι. Πάνω αύριο ,για να δούμε χιόνι.. γιατί θα σκέφτομαι το καλοκαίρι τα άκυρα που έριξα τη φετινή σαιζόν και θα γεμίσει καρούμπαλα ο τοίχος μου... WISH ME LUCK Edited March 23, 2018 by ALCATRAZ 4 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,779 Report post Posted March 23, 2018 Εχει προβλεψη για βραδυνο χιονι με χαμηλες θερμοκρασιες... 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 23, 2018 Ναι αλλα αν πεσει αυτο το χιονι ενα χιονοδρομικο παρατημενο μια βδομαδα ανοιγει; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PKGR 421 Report post Posted March 23, 2018 Πρέπει να ρίχνει καλά επάνω. Το δίνουν και οι προβλέψεις και η κάμερα στη Βαθειά Λάκα έχει κλείσει σχεδόν από το χιόνι.... Τυχεροί όσοι μπορέσετε και ανέβετε αύριο Share this post Link to post Share on other sites
VampAurora 14 Report post Posted March 23, 2018 Αν έχει κανείς χώρο είμαι κι εγώ μέσα για αύριο Είτε ΧΚΚ είτε ΧΚΠ! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 23, 2018 Ο κυβος εριφθει. Αυριο ολη η οικογενεια. Θα αναστεναξουν τα μπριζολακια. Για την πλακα μας ε; Χελμπεντιε τα βρηκα τα μπατον σου, ταχω πορτ μπαγκαζ. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,779 Report post Posted March 23, 2018 Ωραια θα τα πουμε επανω βλεπω προβλεψη για ανοιγματα 11-2 δεν βλεπω να ριχνη και πολλα το βραδυ αυριο το απογευμα θα γινη χαμος παμε τωρα και οτι κατσι 1 Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,779 Report post Posted March 23, 2018 Δυστιχως τσακισε .... καλα να περασετε οσοι ανεβητε αυριο Τα μπαστουνια αλλη φορα vro 1 Share this post Link to post Share on other sites
PKGR 421 Report post Posted March 24, 2018 (edited) Παιδιά όποιος ανέβει σήμερα ας μας κάνει ένα update εδώ... Edited March 24, 2018 by PKGR 1 Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 24, 2018 (edited) Τελευταίες αναλαμπές μιας σεζόν που κατ' εμέ λήγει κάπως άδοξα, ενώ ξεκίνησε με πολύ καλές προοπτικές. Το τελευταίο φρεσκάρισμα χιονιού έδωσε μια μικρή παράταση στην "αρρώστια" μας που μας επέτρεψε να σκιάρουμε απάτητη Αντιγόνη μετά τις 11 (και πέριξ αυτής) με φρέσκο χιόνι χειμερινής ποιότητας. Οι κίτρινοι "λεκέδες" του Αμπντούλ συνθέτουν το σκηνικό που σηματοδοτεί το τέλος της περιόδου. Η στύγα δώθηκε στις 13:00 και μια μοναδική κατάβαση σε καλοστρωμενη πίστα επιβαίνοντες στο πρώτο καρεκλάκι ήταν αρκετή για να αποχαιρετήσουμε τη σεζόν και να δώσουμε ραντεβού για του χρόνου. Από βαθειά Λάκκα και κάτω πρακτικά τσουλάει με προσοχή έως το σαλέ (αν και κάποια γκάζια βγαίνουν στην αρχή). Ειρήνη και Φαίδρα δεν πήγα, αλλά ψηλά δεν έχουν πρόβλημα. Ο Vro τραβέρσαρε και προς αυγό νομίζω, ας γράψει εκείνος... Καλό χιόνι υπάρχει και κάτω από τους πυλώνες της Στύγας για τους πιο τολμηρούς. Edited March 24, 2018 by panchristo 11 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 24, 2018 Στο τηλέφωνο μου είπε για απίστευτο αυγό, αλλά με πολλά φάουλ του χιονοδρομικού. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 24, 2018 Θριαμβος και τραγωδια.Θριαμβος χιονι πουδρα γεναρη. Θριαμβος ορατοτητα. Ως και ηλιο εβγαλε 11 με 2. Θριαμβος ποσοτητα. Να θαβεσαι δενδρα, χιονοστοιβαδα... να λες βοηθα παναγια στο καταφυγειο,, να καρβαρεις πυλωνες στυγας. Να περνας στις 4 να ρθχνει χαρτοπετσετες και να μην.βρισκεις τα ιχνη σου.Αν ανοιξει αγκυρα αυριο θαναι ο παραδεισος επι της γης....Τραγωδια το χιονοδρομικο ....Καφετερια με λουλαδες....Η σημερινη δικαιολογια για το οτι ξυπνησανε μετα απο τους πελατες ....δεν χιονησε αρκετα............Ευτυχως που τα 32 πηγαν απεναντι που δεν εχει χιονι αλλιως θα βλεπαμε καμπινεδες....φτιαγμενους....Ναχει τετοιο χιονι, τετοια ομορφια βουνο , τετοιες σχολες , σε 2 ωρες το κουτσουρο η μικρη μου εκανε παραλληλο..... Και τοσο ακαταλληλους ανθρωπους στο κουμαντο.....Περα απο την μωραιτικη κουτοπονηρια....Κλειστη η κατω μπανανα. Αναγκαστηκα μαθημα στην πανω. Να πω οτι η κατω ειχε πιο πολυ χιονι απο την πανω....Ποσο για ενα κοριτσακι 8 ετων αρχαριο παντελως;;15 ευρω.Ποσο η βολτα με το λιφτ ; 10 ευρω.Ποσο η ενοικιαση σκι αρχαριου;20 ευρω....Ευγε απατεωνες....Μπραβο γινατε αραχωβα..... Θα μου πεις γιατι δεν κανονησες.Διοτι ανελαβε η συζηγος και μου τα παρουσιασε ως τετελεσμενα.... αλλα τι δηλαδη, ειναι κατασταση αυτη; 10. Ευρο στο σκι μπιλ η μικρη αξιοπρεπεστατο σετ, 20 το....χαφτα στο χιονοδρομικο, για κατι αρχαιολογιες....Εμ γι αυτο ειχε μονο 30 αμαξια.Αλλα το γενικο πασο 15 και το κλεισιμο στην κστω μπανανα μου εκατσε.Δεν μιλαω για το αγκυρα 11, στυγα 13...,τους μαθαμε πια και παμε μονο για την πουδρα, δυστυχως δεν εχουμε αλλη επιλογη. Και το ξαναλεω με την δασκαλα επαθα πλακα με το κστορθωμσ της. Τι κριμα να μην δουλευει σε ενα σοβαρο χιονοδρομικο.... Αλλα να δινεις powdet allert και να πας να βγεις αβγο και να σου λεει θα σπασεις τα σκι, να ψαχνεις να βρεις πετρα, να ξαναψαχνεις και πετρα να μην βρισκεις,,,,,Αμα θα δειτε φωτο με παγωμενους πυλωνες με ευρυγωνιους και κοντρ μπλονζε απλα να ξερετε οτι 3 μετρα κοψιμο που ειχε η αγκυρα το φτιαξαν στις 10....Και παλι, αν υπαρχει πιθανοτητα να ανοιξει η αγκυρα. Τρεχατε.Σημερα οριακα ο δρομος εβγαζε δαφνη, αυριο θαναι κομπλε.... 7 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,779 Report post Posted March 24, 2018 Πολυ αερα λεει για αυριο .......... 1 Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 24, 2018 Θριαμβος και τραγωδια. Πράγματι... τετοιες σχολες , σε 2 ωρες το κουτσουρο η μικρη μου εκανε παραλληλο..... Και το ξαναλεω με την δασκαλα επαθα πλακα με το κστορθωμσ της. Τι κριμα να μην δουλευει σε ενα σοβαρο χιονοδρομικο.... Εμ, δεν πήγες σε τυχαία σχολή, αλλά ούτε και σε τυχαία δασκάλα εμπιστεύθηκες το βλαστάρι σου...(αν δεν παινεψω το σπίτι μου ε Την επόμενη φορά να νοικιάσεις κι εξοπλισμό διετίας με ραντεβού να σου τον ανεβάσουν επάνω να μην κουράζεσαι... Κλειστη η κατω μπανανα. Αναγκαστηκα μαθημα στην πανω. Να πω οτι η κατω ειχε πιο πολυ χιονι απο την πανω.... Βασίλη σόρρυ αλλά εδώ έχεις άδικο. Το πάνω 1/3 του λιφτ αρχαίων κάτω ήταν αχρηστευμένο από την έλλειψη χιονιού. Το επάνω ήταν σαφώς καταλληλότερο για τις τρέχουσες συνθήκες. 2 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
demand 932 Report post Posted March 24, 2018 Απίστευτο χιόνι, τέρμα γκαζαριστό χειμωνιάτικο πουδρί. Αυγο τα σπασε. Βγαίνει μέχρι κάτω με προσοχή κ λίγο πέτρινγκ στο τέλος (νοητη γραμμή υψομετρικά απο Αγ. Υακινθο - κ ίσως πιο κάτω) που κατα τη γνωμη μου το άξιζε με χίλια. Στύγα ψηλά λίγο ξυρισμένη αλλά λιγα μέτρα χαμηλότερα απιστευτη κ αυτή ευθεία κάρφι κάτω απο πυλώνες. Άντε, να δουμε πόσο θα κρατήσει ☺ Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 15 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 24, 2018 Panhcristo δες την πρωτη φωτο του demand. Λουκουμι ηταν το κατω μπριζολακι. Εξ ιδιας Αφου μεχρι να ανοιξουν την αγκυρα ημουν απο...πανω του. Καλα το τι πετρα διεσχισα...οι πατοι μου ξερουν.... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted March 24, 2018 Υπέροχη μέρα... Πολύ γκάζι... Στύγα κοτλέ από πάνω μέχρι κάτω είχα χρόνια να δω. Αεροδρόμιο! Προφανώς λόγω ελάχιστου κόσμου. Καλά εκτός τα first lines ήταν σίγουρα... 4 Share this post Link to post Share on other sites
PKGR 421 Report post Posted March 24, 2018 Πολυ αερα λεει για αυριο .......... Από ότι λέει το meteo για Κυριακή δείνει μέχρι 4 μποφορ (24km/h ταχυτητα ανεμων) το οποίο είναι νομίζω οριακό. Ιδανικές μέρες φαίνονται η Πέμπτη και η Παρασκευη χωρίς καθόλου άνεμο. Αν το ανοίξουν εννοειται ότι θα είμαι επάνω... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 25, 2018 Τέλος; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites